• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
درود به همه دوستان . همه شما برای من عزیز هستید . تک تک شما فکری مشخص و البته متفاوت دارید . حیف است که این طوری دچار سوء تفاهم بشوید . چی شد که یکدفعه تاپیک به اینجا رسید ؟ خواهش میکنم کدورت ها را کنار بگذارید و مثل سابق به فعالیتتون ادامه بدید . خود من شخصا از نوشته های تمام شما استفاده می برم . کوچیک همه شما هم هستم .

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
برای عوض شدن حال و هوای تاپیک هم که شده یک سوال مطرح میکنم:
با توجه به اینکه شرایط جوجیتسوی برزیلی در ایران خیلی جالب نیست،بهترین راه برای یادگیری فنون خاک چی هست؟ با تشکر

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
والا دیشب که من خیلی گرمتر تمرین کردم،حالا نمیدونم اثر این بود یا خرما یا خلوا ارده ؟ نمدونم والا
از آقا میلاد هم خواستم که در خصوص تغذیه کمک کنه،اما حوابی نگرفتم ...
در مورد ام آر آی هم توی صفحات قبلی توضیح دادم که جواب ام آر آی اول کاملا غلط بوده و اینجور که مشخصه زانو سالمه،حالا خدا میدونه ! ممنونم از پیگیر بودنت :)

++++ بحث ها خیلی ریز و تخصصی شده،البته ایراد از منه که انقد اطلاعات ندارم،اما بد نیست در کنار این مباحث دقیق و ریز یه مقداری هم به مباحث عام تر پرداخته بشه،یعنی مباحثی که بین من کیوکوشین کار،تکواندو کار،نینجوتسو کار و ... مشترکه
مثل تغذیه،گرم کردن بدن،میزان خواب و نیازهای بدن
متاسفانه جای اینا خالیه شدیدا

بنده بسیار با شما موافقم
من خودم زمانی که کیوکوشین کار میکردم یکی از بچه ها میگفت که قبل از تمرین سیب زمینی با تخم مرغ خیلی خوبه.....

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
با سلام
من 20 روز پیش توی تمرین جودو یه آسیب دادم که خیلی اذیتم کرد،تکنیک تای اوتوشی روم اجرا شد که به شکل زیر هستش و بدلیل اجرا ناصحیح تکنیک از طرف توری،امکان فرود و افت صحیح وجود نداشت:
tai+otoshi.gif
کتفم آسیب دید:

SHOULDER12.JPG

از روبرو که تو آینه نگاه میکنم یه کم نسبت به اون شونه اومده پایین تر ولی دردش کم شده و دکتر هم نرفتم فعلا،چون رو به بهبودی میرفت،ولی نگرانم که دردش کهنه نشه.
دوستان به خصوص میلاد جان اگر نظرشون رو بگن خوشحال میشم.
با تشکر از همگی.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
متاسفانه امروز اتفاق بدی برای من افتاد که دوست دارم با شما درد و دل کنم راجع بهش..رشته ی بنده سیدوکان هستش که توسط شیان شعفی در باشگاه البرز تجریش اموزش میبینیم..متاسفانه به دلایلی از جمله تنبلی و وقفه ی چند ماهه بنده نتونستم برم کلاس شیان و در عوض همراه دوستان دوماهه هست که به بدن سازی میرم.
در کل ادم عصبی هستم و بر خلاف بقیه دوستانم نتونستم وارد حرفه اموزش زبان انگلیسی بشم,با وجود داشتن تسلط کافی علمی.
خوب یادم هست که در دورانی که کلاس رزمی میرفتم اعصاب بسیار ارومی داشتم و بعد از کلاس شدیدا احساس شادابی میکردم,خیلی با حوصله میشدم و در یک کلام مردم رو دوست داشتم..
متاسفانه این دور موندن از اون محیط کار خرابی کرد و امشب من درگیری شدیدی پشت چراغ قرمز با یه راننده کامیون که حواسش نبود و نزدیک بود بزنه به ماشین بنده پیدا کردم..هیچی نمیدیدم,یادمه از ماشین پریدم و بیرون و دیگه یادم نمیاد کی پیاده شد و من چجوری طرف رو کوبیده بودم به ماشینش..همین لحظه موقع کوبیدن مشت تو صورتش بود که دیدم خاک برسرم..طرف کمه کم شصت سالشه..یه دستم رو یقش بود و دست دیگم اماده زدن مشت به یه پیرمرد..خدا شاهده انگار اب یخ ریختن روم از خجالت و شرمندگی..نفهمیدم چی گفتم اصلا و چه جوری سوار ماشین شدم..رفتم یه جا وایسادم و گریه کردم و خودم رو لعنت فرستادم..الانم که دارم این رو مینویسم خدارو شکر میکنم که خریت نکردم.اگر زده بودم و بعدش بخودم میومدم تا اخر عمر خودمو نمیبخشیدم..
اینو میخوام بگم,دیدم که بچه ها اینجا از دعواهای خیابونی و شیوه هاش مینویسن,بچه ها خواهش میکنم این اخرین راهتون باشه..اول کلام ,با حرف زدن,حتی داد زدن , حتی فحش بدین اگه خالی میشین..نزنین یکیو ناکار کنین ,ببینین طرف بدنش در چه حدیه بعد اخرش یدونه گدان بزنین یارو بشینه..همینم کافیه خدا شاهده ..شرمندم زیاد حرف بدم..اعصابم خرابه ,دلخورم از خودم..این دو هفته تموم شه میرم خدمت شیان..

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با توجه به اینکه شرایط جوجیتسوی برزیلی در ایران خیلی جالب نیست،بهترین راه برای یادگیری فنون خاک چی هست؟ با تشکر

سلام جناب مرتضی

در مورد جوجیتسو هر مشکلی داشتی در میون بزار من در خدمتم تا اونجا که بتونم کمک میکنم

در مورد فنون خاک ابتدا روش حرکت توتوری رو یاد بگیرید خیلی کمکت میکنه بعد من یواش یواش برای شما موشکافی خواهم کرد در مراحل بعد

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

سلام جناب مرتضی

در مورد جوجیتسو هر مشکلی داشتی در میون بزار من در خدمتم تا اونجا که بتونم کمک میکنم

در مورد فنون خاک ابتدا روش حرکت توتوری رو یاد بگیرید بعد من یواش یواش برای شما موشکافی خواهم کرد

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با تشکر از همگی.

خواهش میکنم

کتف شما دچار آماس عضلانی و مایع بین مفصلی شده. این ناحیه بسیار حساس هست من بشدت پیشنهاد میکنم عکس بگیرید و پیگیری کنید. پیشنهاد میشه پیش دکتر متخصص بری

ممنون از حسن توجه شما

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
بنده بسیار با شما موافقم
من خودم زمانی که کیوکوشین کار میکردم یکی از بچه ها میگفت که قبل از تمرین سیب زمینی با تخم مرغ خیلی خوبه.....
سلام.در مورد هاپکیدو چند تا سوال داشتم.
لطفا بگید چه جور تکنیکهایی کار میکنید؟ اونطور که میگن،در هاپکیدو واقعا فنون قفل مفصل و پرتابی و تکنیکهای خاک آموزش میدن؟ متاسفانه امکان یادگیری جوجیتسو رو ندارم.میخوام بدونم هاپکیدو میتونه جایگزین جوجیتسو بشه؟ کلا چه جور سبکی هست؟ سایتهای مختلف که خیلی تاییدش میکنن.
ممنون میشم اگر توضیح هم در این خصوص بدید.
با تشکر

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام.در مورد هاپکیدو چند تا سوال داشتم.
لطفا بگید چه جور تکنیکهایی کار میکنید؟ اونطور که میگن،در هاپکیدو واقعا فنون قفل مفصل و پرتابی و تکنیکهای خاک آموزش میدن؟ متاسفانه امکان یادگیری جوجیتسو رو ندارم.میخوام بدونم هاپکیدو میتونه جایگزین جوجیتسو بشه؟ کلا چه جور سبکی هست؟ سایتهای مختلف که خیلی تاییدش میکنن.
ممنون میشم اگر توضیح هم در این خصوص بدید.
با تشکر

سلام دوست من
بله در هاپکیدو فنون قفل مفاصل و حرکات پرتابی وجود داره و همچنین ضربه به نقاط حساس بدن شامل 13 نقطه کشنده ،25 نقطه فلج کننده و....
ومتاسفانه همونطور که یکی از دوستان هم گفتن هاپکیدو در ایران وضع خوبی نداره ودارای مشکلاتی در سازمان هست و درست هم هست حرفشون
اما سبک هانمینجوک هاپکیدو یه نماینده رسمی هاپکیدو در ایران هست و همچنین دارای مسابقات استانی و کشوری نیز هست.
من زیاد در مورد جوجیتسو اطلاعی ندارم اما مطمئنم با این شناختی که دارم و تحقیقی که کردم
جایگزین خوبی هست واسه جوچیتسو ( البته این نظر شخصی من بود )!!!!
ودر کل هاپکیدو سبک دفاع شخصی خشنی هست و همینطور که قبلا هم گفتم در یگان ها ی تکاوری مثه کماندو های روسی یا مثلا نیروهای حزب ا... یا یگان ویژه و...
یکی از اموزش های اولیشون هاپکیدو هست...

امیدوارم جواب سوالاتون رو گرفته باشین!!!!

موفق باشید....

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
سلام دوست من
بله در هاپکیدو فنون قفل مفاصل و حرکات پرتابی وجود داره و همچنین ضربه به نقاط حساس بدن شامل 13 نقطه کشنده ،25 نقطه فلج کننده و....
ومتاسفانه همونطور که یکی از دوستان هم گفتن هاپکیدو در ایران وضع خوبی نداره ودارای مشکلاتی در سازمان هست و درست هم هست حرفشون
اما سبک هانمینجوک هاپکیدو یه نماینده رسمی هاپکیدو در ایران هست و همچنین دارای مسابقات استانی و کشوری نیز هست.
من زیاد در مورد جوجیتسو اطلاعی ندارم اما مطمئنم با این شناختی که دارم و تحقیقی که کردم
جایگزین خوبی هست واسه جوچیتسو ( البته این نظر شخصی من بود )!!!!
ودر کل هاپکیدو سبک دفاع شخصی خشنی هست و همینطور که قبلا هم گفتم در یگان ها ی تکاوری مثه کماندو های روسی یا مثلا نیروهای حزب ا... یا یگان ویژه و...
یکی از اموزش های اولیشون هاپکیدو هست...

امیدوارم جواب سوالاتون رو گرفته باشین!!!!

موفق باشید....
خیلی ممنون از بابت جواب.سهم تکواندو در این سبک چقدر هست؟ ضربات دست چطوره؟ نیروی چی(کی) آموزش داده میشه؟ ضربات آرنج و زانو داره؟مبارزاتش درگیرانه و سنگین هست؟ تلفیقی از موآی تای و جوجیتسو؟ اونقدر باهاتون کار میکنن که تکنیک در بدنتون جا بیفته یا پشت سر هم تکنیکه؟ آموزش از روی اصول هست یعنی هدفمنده؟ افت زدن چطور؟ کامل یاد میدن؟ ببخشید سوالهام زیاد شد. باز هم ممنون
با تشکر

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با تشکر از شما جناب لورد ویپر

هدف همه ما کمک به هم رزمان است برای فرار از مک دوجو (باشگاههای تقلبی )
روحیه جنگندگی شما رو قبول دارم اما این رو بدون همه مثل من نیستن که با تجربه و احترام برخورد کنه ، درسته؟ اساتید محترمی در اینجا هستن که واقعا در جایگاه خود احترام دارن و افرادی که دلشون شاید برنجه.

من با این تاپیک بزرگ شدم و ریز و درشت اینجا رو میدونم ، وقتی میگم نزدیک به 800 پستم رو پاک کردم تا آخرش بخون چرا این کارو کردم........

من در این تاپیک به مسائل زیادی برخوردم از تحدید تا توطئه اما در آخر همشان عقب نشینی کردن.

بار اولم که نیست

ماشا الله خودت میگی با تجربه هستی .خوب : این خیلی خوبه پس باید خیلی چیزهارو درک کنی

شما حتی در پستتون به من گفتید اینترنتی پشت میز نشین و رزمی کار نکردم، شکسته نفسی میکنید :hmm: من 24 ساله دارم رزمی تمرین میکنم ، و مدارک مهندسی network رو دارم و یک شرکت بزرگ ISP (مرکز فروش اینترنت) کارم فروش وایرلس و adsl هست و خدمات اینترنت و شبکه پس دلیلی نداره پشت اینترنت نباشم درسته ؟ :) البته از زمانی که متاهل شدم سرم خیلی شلوغتر شده :rolleyes:

تحصیلات من پزشکی بیولوژی هست .

حالا بماند مدارک و احکام ژاپنیم اینها رو نگفتم که ادعا کنم. این ها رو گفتم افرادی که اینجا هستن بی سواد نیستن

شما هم همینطور . یک فرد متخصص هستی

در مورد سایت بوشیدو که گذاشتید من درک میکنم و تمام مطالب گراف های خارجی و فرمهای خارجی رو میخوندم و میخونم و میدانم

من عضو انجمن نیهون داجیتن ملی ژاپن هستم که افراد و اساتید بزرگی از سراسر دنیا عضو آنجا هستن. و به راحتی میتونم خیلی چیزهارو استعلام کنم

که هرساله دعوت نامه سفر برای فستیوال هاشون میاد واسم که اکثر سبکها هستن

این ها رو نگفتم که پز بدم و اولین باری هست که یک سری مطالب رو الان به اینجا از خودم گفتم اینها برای این بود که به شما بگویم هم رزم من و همه به افرادی متخصص چون تو نیاز داریم جناب آرمین

جناب لورد ویپر شما یکی از اساتید هستید در زمینه شیوه رزمیتون ما خوشحال میشیم کمکمون کنید

و من بر اساس تجربم تنها یک چیز به شما گفتم و آن این که پست هاتون رو کوتاه تر کنید تا همه افراد بخونن ، همین ، و برای مطالب تخصصی تر و طولانی یک ترد جدید باز کنید درسته؟

همیشه کمال تشکر رو ازتون تو تاپیک داشتم و دارم و میخواهم به فعالیت خوبتون ادامه دهید دوست خوبم

و دیگه پرونده این ماجرا، همین جا بسته شد

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بوجوتسو:

یکی از قدیمی ترین یا به عبارتی روشهای جنگی بوجوتسو هست

هزاران سال هست که از چوب به عنوان یک سلاح استفاده میشه

در کوریو جوتسو های قدیمی هم استفاده از چوب دوره چند هزار ساله داره

بوجوتسو در منابع یا وبسایت هایی مثل ویکی و منابع خارجی تفسیر خوبی ازش نشده. اما میتوان گفت این شیوه رزمی قدیمی بسیار کاربردی هست

چوب تنها سلاحی هست که اگر شما هرجا که دستتون باشه کسی نمیتونه به شما گیر بده چون فقط یه چوبه. اما همین چوب یکی از خطرناکترین سلاح ها هست.

بو جوتسو تمرین های پیشرفته ای رو داره که اگر کسی دانش بوجوتسو رو خوب بلد باشه جنگیدن با او کار بسیار مشکلی هست

بو به شکلهای مختلفی در اندازه و..... داشته: بو / نیتونبو / کانابو /تتسوبو /تونبو /هان بو

تکنیک هایی که با هانبو انجام میشه در تای جوتای بوجوتسو واقعا وحشتناکه
کانا بو هم گرزهایی بوده که سامورایی ها به عنوان گرز یا چوب دستی در کنار شمشیر داشتن

اگر کسی در مورد بوجوتسو سوالی داشت در خدمتم من لاین هایی از اون رو آموزش دیدم

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
جناب آبتین کجا هستید؟

سوالی در مورد سرعت در جیت کاندو داشتم ممنون اگر راهنمایی کنید

ممنون از حسن توجه شما

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
جناب آرمین با توجه به سابقه ی نظامیتون یه سوال داشتم.میخواستم بدونم ارگانهای نظامی کشورمون مثل ****،یگان ویژه و....حاضر به آموزش دادن افراد عادی میشن؟ یعنی اگر من که نظامی نیستم برم قبول میکنن؟ شرایطش چیه؟ اگر به هیچ وجه امکانش نیست، شما چه پیشنهادی در این خصوص دارید؟ با تشکر

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
درود به همه دوستان و عزیزان و استادان

در صفحه قبل چند مطلب بود که چشمم را گرفت . هر چند که میدانم مخاطب پاسخ دادن من نیستم ، اما با اجازه نظراتم را میگویم .

در مورد سبک هانمینجوک هاپکیدو و مقایسه آن با جوجیتسو ، نمی توان گفت که هاپکیدو جایگزین مناسبی برای جوجیتسو است . جناب مرتضی عزیز اگر هدف شما جوجیتسو است ، فکر میکنم بهتر است به جودو مشغول بشوید . شاید بگویید جوجیتسو چه ربطی به جودو دارد ؟ در جواب میگویم که این جوجیتسو موریس یا jjif ، جوجیتسوی واقعی نیست . قبلا در همین تاپیک دلایلم و تحقیقاتم را قرار دادم . حتی به نظر من کوسن جودو بیشتر شبیه به جوجیتسو باستانی است . از این موضوع که بگذریم ، در تهران استاد جوجیتسو برزیلی خوب نمیشناسم ، اما در اصفهان یک استاد میشناسم که اگر خواستید اسم و آدرش باشگاهشان را پیام خصوصی میکنم .

در مورد سوالی که از جناب آرمین پرسیدید ، اگر جسارت نباشه پاسخی دارم .چندین سال پیش بنده آموزشی ام را در 05 کرمان گذراندم و بعد با درجه گروهبان 2 به مرکز آموزش پياده ارتش در شیراز که در واقع همون دوره تکاوری خودمون هست اعزام شدم . پس تقریبا میتوانم اطلاعاتی به شما بدهم . تا جایی که من میدانم به هیچ وجه افراد شخصی را آموزش نمیدهند . تنها راه یادگیری این روش ها نظامی شدن است که در نهایت حتی اگر هم شما نظامی بشی ، کمیسونی تشکیل میشود و در آنجا رسته شما مشخص میشود و اصلا معلوم نیست که شما را در کدام رسته بیندازند . البته به شرایط فیزیکی و روحی و همچنین امتیازاتی مثل تیر اندازی و پاسخ به امتحانات و ..... توجه میکنند . در نهایت اگر سوالی بود در خدمتم .
شرمنده ام اینگونه اظهار نظر کردم

Last edited:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
با سلام
من 20 روز پیش توی تمرین جودو یه آسیب دادم که خیلی اذیتم کرد،تکنیک تای اوتوشی روم اجرا شد که به شکل زیر هستش و بدلیل اجرا ناصحیح تکنیک از طرف توری،امکان فرود و افت صحیح وجود نداشت:
مشاهده پیوست 226671
کتفم آسیب دید:
...............................
از روبرو که تو آینه نگاه میکنم یه کم نسبت به اون شونه اومده پایین تر ولی دردش کم شده و دکتر هم نرفتم فعلا،چون رو به بهبودی میرفت،ولی نگرانم که دردش کهنه نشه.
با تشکر از همگی.

جسارتا بنده هم نظری داشتم .
با نظر miladninja موافقم . بهتر است عکس بگیرید . دوستی داشتم که از اسب افتاد و دقیقا با همین قسمتی که شما اشاره کردید درد داشت . 6 سال از اون موضوع میگذرد اما هنوز درد دارد . چرا ؟ چون دکتر نرفت . به خاطر اینکه دچار مشکل دوستمون pooria-ir نشوید . بهتر است پیش چند دکتر بروید .:)

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
بوجوتسو:

یکی از قدیمی ترین یا به عبارتی روشهای جنگی بوجوتسو هست

هزاران سال هست که از چوب به عنوان یک سلاح استفاده میشه

در کوریو جوتسو های قدیمی هم استفاده از چوب دوره چند هزار ساله داره

بوجوتسو در منابع یا وبسایت هایی مثل ویکی و منابع خارجی تفسیر خوبی ازش نشده. اما میتوان گفت این شیوه رزمی قدیمی بسیار کاربردی هست

چوب تنها سلاحی هست که اگر شما هرجا که دستتون باشه کسی نمیتونه به شما گیر بده چون فقط یه چوبه. اما همین چوب یکی از خطرناکترین سلاح ها هست.

بو جوتسو تمرین های پیشرفته ای رو داره که اگر کسی دانش بوجوتسو رو خوب بلد باشه جنگیدن با او کار بسیار مشکلی هست

بو به شکلهای مختلفی در اندازه و..... داشته: بو / نیتونبو / کانابو /تتسوبو /تونبو /هان بو

تکنیک هایی که با هانبو انجام میشه در تای جوتای بوجوتسو واقعا وحشتناکه
کانا بو هم گرزهایی بوده که سامورایی ها به عنوان گرز یا چوب دستی در کنار شمشیر داشتن

اگر کسی در مورد بوجوتسو سوالی داشت در خدمتم من لاین هایی از اون رو آموزش دیدم

ممنون از حسن توجه شما

درود تا جایی که من میدانم در مواردی به جوجیتسو ، یاوارا هم میگفتند . ولی چرا بعضی ها به همین یه تیکه چوب ، یاوارا میگویند ؟؟ منظورم اینست که آیا اشتباه است یا دلایل تاریخی دارد ؟؟

ممنون

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
درود به همه دوستان و عزیزان و استادان

در صفحه قبل چند مطلب بود که چشمم را گرفت . هر چند که میدانم مخاطب پاسخ دادن من نیستم ، اما با اجازه نظراتم را میگویم .

در مورد سبک هانمینجوک هاپکیدو و مقایسه آن با جوجیتسو ، نمی توان گفت که هاپکیدو جایگزین مناسبی برای جوجیتسو است . جناب مرتضی عزیز اگر هدف شما جوجیتسو است ، فکر میکنم بهتر است به جودو مشغول بشوید . شاید بگویید جوجیتسو چه ربطی به جودو دارد ؟ در جواب میگویم که این جوجیتسو موریس یا jjif ، جوجیتسوی واقعی نیست . قبلا در همین تاپیک دلایلم و تحقیقاتم را قرار دادم . حتی به نظر من کوسن جودو بیشتر شبیه به جوجیتسو باستانی است . از این موضوع که بگذریم ، در تهران استاد جوجیتسو برزیلی خوب نمیشناسم ، اما در اصفهان یک استاد میشناسم که اگر خواستید اسم و آدرش باشگاهشان را پیام خصوصی میکنم .

در مورد سوالی که از جناب آرمین پرسیدید ، اگر جسارت نباشه پاسخی دارم .چندین سال پیش بنده آموزشی ام را در 05 کرمان گذراندم و بعد با درجه گروهبان 2 به مرکز آموزش پياده ارتش در شیراز که در واقع همون دوره تکاوری خودمون هست اعزام شدم . پس تقریبا میتوانم اطلاعاتی به شما بدهم . تا جایی که من میدانم به هیچ وجه افراد شخصی را آموزش نمیدهند . تنها راه یادگیری این روش ها نظامی شدن است که در نهایت حتی اگر هم شما نظامی بشی ، کمیسونی تشکیل میشود و در آنجا رسته شما مشخص میشود و اصلا معلوم نیست که شما را در کدام رسته بیندازند . البته به شرایط فیزیکی و روحی و همچنین امتیازاتی مثل تیر اندازی و پاسخ به امتحانات و ..... توجه میکنند . در نهایت اگر سوالی بود در خدمتم .
شرمنده ام اینگونه اظهار نظر کردم
واقعا ممنونم ازتون.هدف من این هست که در درگیری تن به تن_حتی اگر به زمین هم کشیده شد_موفق عمل کنم.درگیری خیابانی یا مسابقات منظورم نیست! منظورم یه چیزی مشابه همون تکاوری هست البته به شکلی اصولی.با توجه به این شرایطی که عنوان کردم به نظرتون جودو مناسب هست؟ در ایران جودوی واقعی آموزش میدن؟ کشتی چطوره؟ با تشکر مجدد

بالا