Lord Viper
Registered User
- نوشتهها
- 267
- لایکها
- 823
ریشه های اون رو در کاراته قدیم هم میشه دید نه این کاراته که امروزه اموزش داده میشه
(فرق کاراته قدیم و جدید)
برای اینکه بعدا حرف در دهن ما نزاری این تکنیک ها رو نه من می دونم نه استاد میلاد
حالا به نظرتون اگر قرار باشه هر کی از راه می رسه با شش ماه تمرین این تکنیک ها یاد بگیره ....
وقتی استاد تو اروپا سمینار میزاره دلیلی برای رازداری و نگفتن دونسته ها نیست
اگر ایشون اون فنها رو هم بلد نیستن دیگه از چی محافظت میکنن !؟
قدیم و جدید نداره دوست عزیز ،چرا انقد تو فاز افسانه های رزمی هستین ؟ آدم ها همیشه همین بدن رو داشتن که الان دارن
تمام راههای کشتن با یک ضربه شناخته شده هستن هنوز هم موجودن
اگر الان وجود ندارن پس من چطوری نه یکی بلکه چند تا بلدم ؟؟؟ مگه من نینجای قدیمی هستم ؟؟؟ :blink:
اتفاقا راههای زیادی وجود داره ،اصلا هم اسرار آمیز و باستانی نیستن ،من رو نخندونین تو رو به خدا
شایدم بنده چیزای ناجور زیادی بلدم ... نمیدونم والا !
واسه همینه که موی تای کار به راحتی شما رو کیسه بوکس میکنه ... بس که از واقعیت ها فاصله گرفتین
یه سر به تاپیکهای خارجی یزنین، مخصوصا سایت معروف bullshido / ببینین چطوری واسه نینجوتسو دست گرفتن
این که با 6 ماه نمیشه این تکنیکها رو یادگرفت رو به نیروهای ویژه SAS بگین قول میدم خودشون توجیهتون میکنن
اگر شما قوی سیاه ندیدی دلیل نمیشه نباشه (واقعا قوی سیاه داریم)
برای همین گفتم خودتون باید تحقیق کنین ،چون هرچی بگم فایده نداره
خواننده که میاد اینجا داره دنبال سبک میگرده ،گمراه میشه ،نمیدونه فلانی تو ژاپن کار کرده که تعریف میکنه
من اینها رو به شما یا میلاد عزیز نمیگم ،اینها رو میگم که خواننده های تاپیک که عضو نیستن و دنبال سبک میگردن حواسشون به همه چی باشه و این رو وظیفه خودم میدونم ،با کسی هم سر دشمنی ندارم به خدا !