• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
ریشه های اون رو در کاراته قدیم هم میشه دید نه این کاراته که امروزه اموزش داده میشه
(فرق کاراته قدیم و جدید)
برای اینکه بعدا حرف در دهن ما نزاری این تکنیک ها رو نه من می دونم نه استاد میلاد:D:D:D
حالا به نظرتون اگر قرار باشه هر کی از راه می رسه با شش ماه تمرین این تکنیک ها یاد بگیره ....

وقتی استاد تو اروپا سمینار میزاره دلیلی برای رازداری و نگفتن دونسته ها نیست
اگر ایشون اون فنها رو هم بلد نیستن دیگه از چی محافظت میکنن !؟

قدیم و جدید نداره دوست عزیز ،چرا انقد تو فاز افسانه های رزمی هستین ؟ آدم ها همیشه همین بدن رو داشتن که الان دارن
تمام راههای کشتن با یک ضربه شناخته شده هستن هنوز هم موجودن

اگر الان وجود ندارن پس من چطوری نه یکی بلکه چند تا بلدم ؟؟؟ مگه من نینجای قدیمی هستم ؟؟؟ :blink:
اتفاقا راههای زیادی وجود داره ،اصلا هم اسرار آمیز و باستانی نیستن ،من رو نخندونین تو رو به خدا
شایدم بنده چیزای ناجور زیادی بلدم ... نمیدونم والا !

واسه همینه که موی تای کار به راحتی شما رو کیسه بوکس میکنه ... بس که از واقعیت ها فاصله گرفتین
یه سر به تاپیکهای خارجی یزنین، مخصوصا سایت معروف bullshido / ببینین چطوری واسه نینجوتسو دست گرفتن

این که با 6 ماه نمیشه این تکنیکها رو یادگرفت رو به نیروهای ویژه SAS بگین قول میدم خودشون توجیهتون میکنن :D
اگر شما قوی سیاه ندیدی دلیل نمیشه نباشه (واقعا قوی سیاه داریم)
برای همین گفتم خودتون باید تحقیق کنین ،چون هرچی بگم فایده نداره

خواننده که میاد اینجا داره دنبال سبک میگرده ،گمراه میشه ،نمیدونه فلانی تو ژاپن کار کرده که تعریف میکنه
من اینها رو به شما یا میلاد عزیز نمیگم ،اینها رو میگم که خواننده های تاپیک که عضو نیستن و دنبال سبک میگردن حواسشون به همه چی باشه و این رو وظیفه خودم میدونم ،با کسی هم سر دشمنی ندارم به خدا !

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
آقا من که یه مدت زیاد نیستم ،گور پدر کامبتیو اصلا ! :blink: ... فقط شما رو به معبد شائولین قسم میدم
شده با google translate برین این سایت bullshido.net رو ببینید
پر بیننده ترین سایت رزمی دنیاست و این جور مسائل رو که ما باور میکنیم به شدت مسخره میکنه

به خدا برای ایرانی بده ،افت داره ،قبیحه که با این همه ادعا و مقام تو رزمی، تو علم رزمی عقب باشه
تازه اینجا پر بیننده ترین فروم رزمی ایرانه !
انقدر شفاف سازی نشده مخم داره سوت میکشه ! :eek:
برین بخونین ببینین چقدر ما گمراهیم که هنوز دنبال ضربه آخر استاد میگردیم !
:blink: (شبیه مهران مدیری شدم الان)

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
وقتی استاد تو اروپا سمینار میزاره دلیلی برای رازداری و نگفتن دونسته ها نیست
اگر ایشون اون فنها رو هم بلد نیستن دیگه از چی محافظت میکنن !؟

قدیم و جدید نداره دوست عزیز ،چرا انقد تو فاز افسانه های رزمی هستین ؟ آدم ها همیشه همین بدن رو داشتن که الان دارن
تمام راههای کشتن با یک ضربه شناخته شده هستن هنوز هم موجودن

اگر الان وجود ندارن پس من چطوری نه یکی بلکه چند تا بلدم ؟؟؟ مگه من نینجای قدیمی هستم ؟؟؟ :blink:
اتفاقا راههای زیادی وجود داره ،اصلا هم اسرار آمیز و باستانی نیستن ،من رو نخندونین تو رو به خدا
شایدم بنده چیزای ناجور زیادی بلدم ... نمیدونم والا !

واسه همینه که موی تای کار به راحتی شما رو کیسه بوکس میکنه ... بس که از واقعیت ها فاصله گرفتین
یه سر به تاپیکهای خارجی یزنین، مخصوصا سایت معروف bullshido / ببینین چطوری واسه نینجوتسو دست گرفتن

این که با 6 ماه نمیشه این تکنیکها رو یادگرفت رو به نیروهای ویژه SAS بگین قول میدم خودشون توجیهتون میکنن :D
اگر شما قوی سیاه ندیدی دلیل نمیشه نباشه (واقعا قوی سیاه داریم)
برای همین گفتم خودتون باید تحقیق کنین ،چون هرچی بگم فایده نداره

خواننده که میاد اینجا داره دنبال سبک میگرده ،گمراه میشه ،نمیدونه فلانی تو ژاپن کار کرده که تعریف میکنه
من اینها رو به شما یا میلاد عزیز نمیگم ،اینها رو میگم که خواننده های تاپیک که عضو نیستن و دنبال سبک میگردن حواسشون به همه چی باشه و این رو وظیفه خودم میدونم ،با کسی هم سر دشمنی ندارم به خدا !

اون استاد کاراته همونطور که گفتم مخفی نمی کرد آموزش میداد ولی اولا دانسته هاش به خاطر تحقیقاتی بود که کرده بود بعد هم طبق گفته هاش می خواست
بگه چنین چیزایی هم هست
شما تکنیکی بلدین که با یک ضربه آدم می کشید:blink: میشه بگی ما هم بدونیم..........
نکنه منظورتون نک اوت و... ایناست:D
اتفاقا چند روز پیش یک کلیپ دیدم که یک کیوکوشین کار موتای رو کیسه کرده بود
نیروی ویژه ساس انگلیس،اسپتناز روسیه،نیوی سیل امریکاو...همه در سطح هنر رزمی هستن یعنی نیازی ندارن در عمقش برن چون هدفشون چیزی دیگه است
و وظایف دیگه ای دارن
بله دفاع شخصی رو میشه با چند تکنیک ساده اموزش داد(این فرق می کنه با اینکه طرف یاد بگیره و استفاده کنه)ولی هنر رزمی رو نه
به نظر میرسه شما دنبال دفاع شخصی هستی تا ...
ما وتمام بروبچ هم اینجا برای آگاهی دادن پست می دیم
ممنون

Last edited:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
آقا من که یه مدت زیاد نیستم ،گور پدر کامبتیو اصلا ! :blink: ... فقط شما رو به معبد شائولین قسم میدم
شده با google translate برین این سایت bullshido.net رو ببینید
پر بیننده ترین سایت رزمی دنیاست و این جور مسائل رو که ما باور میکنیم به شدت مسخره میکنه

به خدا برای ایرانی بده ،افت داره ،قبیحه که با این همه ادعا و مقام تو رزمی، تو علم رزمی عقب باشه
تازه اینجا پر بیننده ترین فروم رزمی ایرانه !
انقدر شفاف سازی نشده مخم داره سوت میکشه ! :eek:
برین بخونین ببینین چقدر ما گمراهیم که هنوز دنبال ضربه آخر استاد میگردیم !
:blink: (شبیه مهران مدیری شدم الان)

متاسفانه اون چیزی که در غرب و... است با اون چیزی که در ژاپن یا چین و... است خیلی تفاوت داره و اونایی هم که می دونن سکوت می کنن
این قضیه درباره موتای هم صدق میکنه مقایسه کن موتای رو در اسیا و ...
از قدیم گفتن از آن نترس که...
این تازه یک چیز خیلی کوچیک از هنر های رزمی است می بینم که خیلی تعجب کردی و فکر می کنی مسخرس
بروسلی هم اگه یادم باش دنبال ضربه آخر بود نه:lol: اگه فیلم هاش رو دیده باشی
اقا کسی ناراحت نشه من به بروسلی توهین نکردم و بروسلی رو به عنوان یک محقق و رزمی کار قبول دارم فقط با راهش در هنر های رزمی مخالفم
راستی بروسلی فلسفه می خونده؟

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
پ
بله دفاع شخصی رو میشه با چند تکنیک ساده اموزش داد(این فرق می کنه با اینکه طرف یاد بگیره و استفاده کنه)ولی هنر رزمی رو نه
به نظر میرسه شما دنبال دفاع شخصی هستی تا ...
ما وتمام بروبچ هم اینجا برای آگاهی دادن پست می دیم
ممنون

نه قربان ، بهتون بر نخوره ... من اصلا قصد تخریب ندارم ولی نمیتونم چیزایی که میدونم رو نگم که ،الان که دارم تایپ میکنم خیلی از حرف زدن با شما حس خوبی دارم ،آدم بی افاده و افتاده ای هستی ،از نوع نوشتنتون معلومه

به مقدسات قسم بلدم ،تازه هم یاد نگرفتم ،سالها پیش یاد گرفتم / میگم آناتومی بلدم گوش نمیکنین همینه :blush:
ناک اوت هم نیستن خیالتون راحت ،ناک اوت 1% میکشه

[.............................................................]

اتفاقا یک مورد دیه بود که توش یک مربی تکواندو خیلی اتفاقی با یه لگد ساده شاگردش رو جا به جا کشته بود ، از شانس بدش ندونسته .... یکی از اینها رو زده ،خیلی کم پیش میاد اتفاقی کسی موفق بشه ... بیچاره دیه رو هم داد

100% من دفاع شخصی رو ترجیح میدم رفیق

Last edited:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
متاسفانه اون چیزی که در غرب و... است با اون چیزی که در ژاپن یا چین و... است خیلی تفاوت داره و اونایی هم که می دونن سکوت می کنن
این قضیه درباره موتای هم صدق میکنه مقایسه کن موتای رو در اسیا و ...
از قدیم گفتن از آن نترس که...
این تازه یک چیز خیلی کوچیک از هنر های رزمی است می بینم که خیلی تعجب کردی و فکر می کنی مسخرس
بروسلی هم اگه یادم باش دنبال ضربه آخر بود نه:lol: اگه فیلم هاش رو دیده باشی
اقا کسی ناراحت نشه من به بروسلی توهین نکردم و بروسلی رو به عنوان یک محقق و رزمی کار قبول دارم فقط با راهش در هنر های رزمی مخالفم
راستی بروسلی فلسفه می خونده؟

لذت بردم از صحبت کردن باهاتون ،حس مثبت از پشت مانیتور هم منتقل میشه

چیزهایی که الان به دلیل امساک اساتید شرقی ممکنه هر کسی ندونه اونجا مخفی نیست ... جالبه

منم زیاد دیدم ... ولی بهتره وارد مباحث خطرناک نشیم :lol:
فلسفه ؟ نمیدونم ،بعید نیست

بالاخره برای ایجاد انگیزه تو مکتبای شرقی همیشه یه چیز رازآلود بوده که شاگرد تلاش کنه ،حتی تو کشتی ایران هم معمولا پهلوان به شاگردش اون فن آخر رو یاد نمیداد تا مطمئن نمیشد ازش

ولی الان دنبال هر چیزی باشی پیدا میکنی ... زمانه ی عجیبی شده آقا ! من راضیم البته

Last edited:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
نه قربان ، بهتون بر نخوره ... من اصلا قصد تخریب ندارم ولی نمیتونم چیزایی که میدونم رو نگم که ،الان که دارم تایپ میکنم خیلی از حرف زدن با شما حس خوبی دارم ،آدم بی افاده و افتاده ای هستی ،از نوع نوشتنتون معلومه

به مقدسات قسم بلدم ،تازه هم یاد نگرفتم ،سالها پیش یاد گرفتم / میگم آناتومی بلدم گوش نمیکنین همینه :blush:
ناک اوت هم نیستن خیالتون راحت ،ناک اوت 1% میکشه
ولی اکثرش رو .... (خدا من رو ببخشه ،نمیتونم بگم) ،فن شکستن هم نیستن کاملا ضربه هستن ،دو تا هم در ناحیه شکم
تضمینی جنازه تحویل میدن :D ضربه ها کمه ،اگر به فن باشه که هیچی اصن ... تا شب ردیف میکنم براتون

اتفاقا یک مورد دیه بود که توش یک مربی تکواندو خیلی اتفاقی با یه لگد ساده شاگردش رو جا به جا کشته بود ، از شانس بدش ندونسته .... یکی از اینها رو زده ،خیلی کم پیش میاد اتفاقی کسی موفق بشه ... بیچاره دیه رو هم داد

100% من دفاع شخصی رو ترجیح میدم رفیق

خیلی معذرت میخوام ببخشید توی بحث صبح گاهتون شرکت میکنم گویا صبح ها اینجا خبراییه!!!

سوال من: این فن های خطرناک که با یه ضربه آدم رو میکشه رو چطور تمرین میکنن؟؟!!
اصلا قابلیت تمیرین داره!؟
اکه نمیشه تمرین کرد پس چطور هنرآموز یا بهتریه بگم به عبارتی جناب همدست ازرائیل!:دی چطور به صورت دقیق یاد میگیره
چون تا اونجایی که اطالاعت کم و ناقص من قد میده این نقاط عصبی و ... خیلی حساس و متمرکزن و با یکی دوسانت یا حتی میلی متر هم اشتباه ممکنه به هدفمان نرسیم
حالا با این تفاسیر میخواستم بدانم چطوره که این اتفاقات میفته؟!

یه نکته دیگم توی حرفای شما جناب ارمین پیدا کردم این بود که:
شما احیانا هدفتون از هنرهای رزمی یا رزمی کار کردن برای دفاع از خود و جنگجو بودن به معنی جنگی است
و این دقیقا + تهاجم میتانه هدف نیروهای نظامی جهانی باشه که هدفشون همینه
ولی خوب یکی مثه ما که از هنرهای رزمی آسیایی استفاده میکنه فقط و فقط هدفش دفاع از خود و یا جنگجو بودن نیست و شاید این یکی از اهدافش باشه اون در سطح های بعدی
قطعا اون لذتی رو که من نوعی به عنوان تکواندو کا یا کیوکشین کا یا جودو کا یا کشتی گیر هنگام تمرین میبریم و اون عرقی که میریزیم و اون تلاشی که میکنیم رو هیچ وقت اون نظامیها نمیبرن
و همچنین کسایی که فقط وفقط هدفشان از رزمی کشتن ویا دفاع کزدن از خوده
چون از لحاظ روحی و روانی اصلن این دوتا توی کار کردن و لذت بردن از یه هنر خیلی فرق میکنن و فکرشان مشغول چیزهایه دیگریه
ما داریم هنر رزمی یاد میگیریم ولی این چیزی که شما میگید به نظر من دیگه نمیشه اسمشو گذاشت هنر بلکه میشه بهش گفت وسیله وسیه ای برای.....
ببخشید اگه زیاد نوشتم و وقت تان رو گرفتم
امیدورام که درست گفته باشم
ممنون از مطالب خوبت
یا علی

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
خیلی معذرت میخوام ببخشید توی بحث صبح گاهتون شرکت میکنم گویا صبح ها اینجا خبراییه!!!
یا علی

سلام صبح بخیر
در مورد این جمله اول نه اقا معذرت چرا ما دیشب اتفاقی آن شدیم بحث کردیم و لذت بردیم
من چاکر همه بروبچ تاپیک از جمله ya_ali_mavla و Lord Viper هستم

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
این فن های خطرناک که با یه ضربه آدم رو میکشه رو چطور تمرین میکنن؟؟!!
اصلا قابلیت تمیرین داره!؟ با این تفاسیر میخواستم بدانم چطوره که این اتفاقات میفته؟!

یه نکته دیگم توی حرفای شما جناب ارمین پیدا کردم این بود که:
شما احیانا هدفتون از هنرهای رزمی یا رزمی کار کردن برای دفاع از خود و جنگجو بودن به معنی جنگی است
قطعا اون لذتی رو که من نوعی به عنوان تکواندو کا یا کیوکشین ....
ما داریم هنر رزمی یاد میگیریم ولی این چیزی که شما میگید به نظر من دیگه نمیشه اسمشو گذاشت هنر بلکه میشه بهش گفت وسیله وسیه ای برای.....
ببخشید اگه زیاد نوشتم و وقت تان رو گرفتم

یا علی

این چه حرفیه ، همیشه در خدمتم
طولانی هم بنویس دوست من ، متن طولانی رو ترجیح میدم ،راحت تر میفهمم طرف چی میگه

نه ،نمیشه تمرین کرد فن رو ، [..................] (خودم تمرین نکردم تا الان)
باید آناتومی بدن انسان رو خوب بدونیم
یه زمان جایی خوندم که روی مرده ها تمرین میکردن زمان قدیم ولی راست و دروغش رو نمیدونم
این فنهای خطرناک رو به سربازهاشون هم یاد نمیدن / منم اصن منظورم این نیست خدایی نکرده کسی اینها رو یاد بگیره
بحثش تو نینجوتسو پیش اومد ... به اینجا کشید

اون قسمتها رو پاکشون میکنم که کسی نبینه

------------------------------------------------------
100% درسته ،اصن اصل مطلب از اون اول همین بود که فرق اینها رو جا بندازم ،فک کنم کم کم داره جا میوفته :happy:
اون فرمایش شما هم 100% درسته اصلا لذت ورزشی نداره ،ولی یه حس عجیبی به آدم میدن این سبکا ... حس خوبی هم نیست ولی احساس امنیت میکنی باهاش

بیشتر تو این تاپیک در مورد دفاع شخصی عادی حرف میزنم ؛ اینا رو محض آشنایی توضیح دادم در موردشون ولی چون اینها رو بیشتر از نوع عادی یاد گرفتم دست خودم نیست :lol:

انشالله زودتر تموم شه تحقیقم که یه خدمتی کرده باشم

حرفاتون همش درست بود ،قشنگ گفتین

Last edited:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
نه عزیز دل ، الان سر حال هستم ، همیشه در خدمتم
طولانی هم بنویس دوست عزیز ،من که متن طولانی رو ترجیح میدم ،راحت تر میفهمم طرف چی میگه

نه ،نمیشه تمرین کرد فن رو ،ولی میشه جایی رو که با اون ضربه میزنی قوی کنی (خودم تمرین نکردم تا الان)
یه زمان جایی خوندم که روی مرده ها تمرین میکردن زمان قدیم ولی راست و دروغش رو نمیدونم
این فنهای خطرناک رو به سربازهاشون هم یاد نمیدن / منم اصن منظورم این نیست خدایی نکرده کسی اینها رو یاد بگیره
اون قسمتها رو پاکشون میکنم که کسی نبینه

100% درسته ،اصن اصل مطلب از اون اول همین بود که فرق اینها رو جا بندازم ،فک کنم کم کم داره جا میوفته :happy:
اون فرمایش شما هم 100% درسته اصلا لذت ورزشی نداره ،ولی یه حس عجیبی به آدم میدن این سبکا ... حس خوبی هم نیست ولی احساس امنیت میکنی باهاش

بیشتر تو این تاپیک در مورد دفاع شخصی عادی حرف میزنم ؛نه اینا ،محض آشنایی توضیح دادم در موردشون ولی چون اینا رو بیشتر از نوع عادی یاد گرفتم دست خودم نیست :lol:

انشالله تموم شه ببرم تحویل بدم ،که یه خدمتی هم کرده باشم

حرفاتون همش درست بود ،قشنگ گفتین

ممنون خواهش میکنم نظر لطفته
راجع به تمرین کردن اون موردها هم فکر کنم توی نینجوتسو یا بغضی دیگه زا هنرهای اسیایی احیانا روی ادمک هایی که از چوب و یا مواد دیگه ساخته شدن و روش نقاط حساس علامت گذاری شده تمرین میکنن و احتمالا(شاید نمیدانم دقیق) روی حیوانات
این روی حیوانات رو از این لحاظ میگم که همینطور که احیانا اگه شنیده باشید جناب اویاما(رشته کیوکشین) به گاو کش قهار مشهور بوده و با یه ضربه گاو رو به هلاکت میرسانده:blink:
و همچنین راجع به اون استاد تکواندو که گفتی من چندین بار مطالابی راجع به ضربه وحشتناک تکواندو یعنی مومدولیو گذاشتم که از مهلک ترین و حتی کشنده ترین ضربه های این رشتس
هرکسی توانای و قدرت زدنشو نداره و حتی کسایی هم که دارن سعی میکنن توی زدنش خیلی دقت کنن
ضربه توی سر زیاد داریم که باعث غش بشن مثه دولیو چاگی و فیلیپینی که واقعا محکمن ولی موم دولیو به شکل عجیبی به خاطر دورانی که داره باعث غش سریع و شدید ،شکستن گرن و مردن میشه
توی یه مبارزه تکواندو اگه طرف 3 تا ضربه سر0در حد متوسط) بخوره حداقل یکیش باعث ایجاد کمی گیجی میشه ولی متاسفانه همونطور که گفتم تکواندو رو بخاطر محافظ هاش و اینکه نمایشیه خیلی ضعیف جلوه میدن
من تا خودم با کیوکشین کارها مبارزه نکردم پی به قدرت نکواندو و کاراییش نبرده بودم
یا علی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ممنون برای همه مشارکت شما

من فقط سکوت میکنم.......

یکمی به یاد گذشته افتادم :cool:

و یادم میاد که نزدیک به 800 تا از پستهای نابم رو در مورد........... حذف کردم :cool:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
راجع به تمرین کردن اون موردها هم فکر کنم توی نینجوتسو یا بغضی دیگه زا هنرهای اسیایی احیانا روی ادمک هایی که از چوب و یا مواد دیگه ساخته شدن و روش نقاط حساس علامت گذاری شده تمرین میکنن و احتمالا(شاید نمیدانم دقیق) روی حیوانات
این روی حیوانات رو از این لحاظ میگم که همینطور که احیانا اگه شنیده باشید جناب اویاما(رشته کیوکشین) به گاو کش قهار مشهور بوده و با یه ضربه گاو رو به هلاکت میرسانده:blink:
و همچنین راجع به اون استاد تکواندو که گفتی من چندین بار مطالابی راجع به ضربه وحشتناک تکواندو یعنی مومدولیو گذاشتم که از مهلک ترین و حتی کشنده ترین ضربه های این رشتس
هرکسی توانای و قدرت زدنشو نداره و حتی کسایی هم که دارن سعی میکنن توی زدنش خیلی دقت کنن
ضربه توی سر زیاد داریم که باعث غش بشن مثه دولیو چاگی و فیلیپینی که واقعا محکمن ولی موم دولیو به شکل عجیبی به خاطر دورانی که داره باعث غش سریع و شدید ،شکستن گرن و مردن میشه
توی یه مبارزه تکواندو اگه طرف 3 تا ضربه سر0در حد متوسط) بخوره حداقل یکیش باعث ایجاد کمی گیجی میشه ولی متاسفانه همونطور که گفتم تکواندو رو بخاطر محافظ هاش و اینکه نمایشیه خیلی ضعیف جلوه میدن
من تا خودم با کیوکشین کارها مبارزه نکردم پی به قدرت نکواندو و کاراییش نبرده بودم
یا علی

سلام محمد جان

برای همینه که میگم باید ابتدا معنای هنر رزمی رو با ورزش رزمی و مکتب جنگی بدونیم

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
نه ،نمیشه تمرین کرد فن رو ، [..................] (خودم تمرین نکردم تا الان)

برای همینه که میگم آدم هرچی بلده و میدونه هرجایی یاد نمیده. (اساتید ب

باز هم میگم ................... بارها گفتم تبلیغات مارکتینگ و وبسایت های انگلیسی و ....... با نیهون دایجیتن نفروشید

رمز و رازهای زیادی در کوریوهای مدارس ژاپنی وجود داره و علوم رزمی یک دانش پیچیده هست .

ممنون از حسن توجه شما

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823

اون فنها که گفتم اونقدر قدرت بدنی لازم ندارن ،بیشتر دقت میخوان
الان آدمکهای مخصوص هست که استخوان بندی داره و جنسش شبیه گوشت هست ... از اون خیلی استفاده میکنن تو فنهای عادی
احتمال داره این فن ها رو هم رو همون بشه زد ... من تا حالا از نزدیک ندیدمشون ولی باید بشه (جایگزین هم دارن)

این بنده خدا به جای دیگه زده بود ... خصوصی میگم
1 در میلیون پیش نمیاد همچین چیزی ،اونایی که میخوان نمیتونن درست بزنن ،بدشانسی مطلق بوده

ممنون از اطلاعاتت :happy:
تکواندو ضعیف نیست بالاخره قدرت و وزن پا چند برابر دسته
ولی برای فاصله نزدیک خیلی خوب نیست، تو دفاع شخصی هم لگدهای بالا و سمت سر توصیه نمیشه ... چون ریسک داره برای خود آدم

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
جناب Lord Viper

1. کل بیو گرافی رزمیتون رو بگید از احکام و مدارکتون :

2. شما میگید کامبتیو میدونید اما در ایران نماینده ای نداره

3. یک تفسیر کوتاه تنها در یک خط نه چند پراگراف از تفاوت هنررزمی با فوتبال روبگید

5.شما مکاتب رزمی ژاپن رو زیر سوال بردید و........ آیا کتب ژاپنی مربوط به کوریو جوتسو و کروناگارو تن خوندید؟ با چه اساتیدی در ارتباط بودید؟

6.چقدر در مورد دایجیتن میدونید ؟ آیا میدونید استعلام کردید؟

7. در مورد دایتو ریو چقدر میدونید ؟ شما کوشی جوتسو کار کردید؟؟

م8. تحقیقات شما تنها وبسایتهای خارجی انگلیسی و مارکتی مثل بوشیدو هست؟

باز هم سوال دارم

فقط به سوالات جواب بدید

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اخلاق مهمترین راهنورد یک رزمی کار هست

و محقق تنا چراغ این راه نورد این راه است.

و استاد میراث یک شاگرد است.

با تشکر ممنون از حسن توجه شما

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
جدا اب و عسل و باهم قاطی کنی تاثیر داره رو بدن؟؟؟
راستی جواب ام ار ای چی شد؟؟ رباط پات پاره شده یا نه؟؟

والا دیشب که من خیلی گرمتر تمرین کردم،حالا نمیدونم اثر این بود یا خرما یا خلوا ارده ؟ نمدونم والا
از آقا میلاد هم خواستم که در خصوص تغذیه کمک کنه،اما حوابی نگرفتم ...
در مورد ام آر آی هم توی صفحات قبلی توضیح دادم که جواب ام آر آی اول کاملا غلط بوده و اینجور که مشخصه زانو سالمه،حالا خدا میدونه ! ممنونم از پیگیر بودنت :)

++++ بحث ها خیلی ریز و تخصصی شده،البته ایراد از منه که انقد اطلاعات ندارم،اما بد نیست در کنار این مباحث دقیق و ریز یه مقداری هم به مباحث عام تر پرداخته بشه،یعنی مباحثی که بین من کیوکوشین کار،تکواندو کار،نینجوتسو کار و ... مشترکه
مثل تغذیه،گرم کردن بدن،میزان خواب و نیازهای بدن
متاسفانه جای اینا خالیه شدیدا

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
جناب Lord Viper

1. کل بیو گرافی رزمیتون رو بگید از احکام و مدارکتون :

2. شما میگید کامبتیو میدونید اما در ایران نماینده ای نداره

3. یک تفسیر کوتاه تنها در یک خط نه چند پراگراف از تفاوت هنررزمی با فوتبال روبگید

5.شما مکاتب رزمی ژاپن رو زیر سوال بردید و........ آیا کتب ژاپنی مربوط به کوریو جوتسو و کروناگارو تن خوندید؟ با چه اساتیدی در ارتباط بودید؟

6.چقدر در مورد دایجیتن میدونید ؟ آیا میدونید استعلام کردید؟

7. در مورد دایتو ریو چقدر میدونید ؟ شما کوشی جوتسو کار کردید؟؟

م8. تحقیقات شما تنها وبسایتهای خارجی انگلیسی و مارکتی مثل بوشیدو هست؟

باز هم سوال دارم

فقط به سوالات جواب بدید

ممنون از حسن توجه شما

یادتون باشه شما بحث رو عمومی کردید
این مطالب رو نباید نقل قول کنید ،چون خصوصی هستن و شاید بخوام حذفشون کنم به دلیل رعایت حریم خصوصی

1 - قبلا گفنم ،در پستهام هست اون قسمت که نیست رو نخواهم گفت ،گفتند و ما هم ...

-------------------------------------------------------------------------------------------------
2 - خیلی سبکها که در ایران نمایندگی دارن ولی عملا وجود ندارن (مثل نینجوتسو)
پروتکل مشخصه و طبق اون مجاز هستم سرتفکت رو دریافت کنم و اقدام هم کردم
با استاندارد ساعتی که براش ایجاد کردن در سطح 4 هستم و اون رو رد کردم (بیش از 2 بار) ولی دیگه بالاتر از این نمیشه رفت
با این سطح میشه تا سطح 1 و 2 آموزش داد ،صحبت کردم و تایید گرفتم ،برای ادامه باید برم خارج که تمایل و امکانش رو ندارم
پولی نیست که پول بدیم و بفرستن و حساب کتاب نداشته باشه
کامبتیو دوم درجه نداره - چارت ساعتی داره و دوره کامل رو به اتمام رسوندم و الان طبق قوانین خود program اجازه دارم تا سطح مبتدی آموزش بدم
در مورد سبک سوم به شیوه خودتون وارد حاله ای از مه و ابهام میشم و سکوت میکنم

----------------------------------------------------------------------------------------------
3 -ورزشهای رزمی توپ و دروازه ندارن :D (اینم تفاوت یک خطی و کوتاه از طرف یک حقوقی)
اگه ممکنه تو یه جمله بگین 5 تا فیل چطور تو یه رنو جا میشن ؟
شما واقعا مردم رو گیر آوردی

--------------------------------------------------------------------------------------------------

5 (4 کو؟) - بنده تمام مکاتب رزمی و افرادی رو که سعی دارن با تبلیغات دروغ و اسرار آمیز برای خودشون کسب اعتبار کنن رد میکنم و هدفم همیشه خدمت بوده حتی منابع خارجی رو به قصد استفاده داخلی استفاده میکنم

شما هم چه استاد باشی چه یک مترجم زبان ژاپنی که رزمی کار نکرده یا کم کار کرده برای من تفاوتی نداره ،چون فعلا چیزی به مردم کشورتون ارائه نمیدید

خیر تنها کتابهای ژاپنی مورد علاقه من فرهنگی و یا ادبیات هستند و ژاپنی هم بلد نیستم ،به انگلیسی تسلط دارم
شما 3-25.1/ FM3-06/ 21-150 رو مطالعه کردی ؟؟؟؟ فکر نمیکنم

---------------------------------------------------------------------------

6 - با اساتید ژاپنی در ارتباط نیستم و دلیلی نداره باشم ،با اساتید غربی دفاع شخصی در ارتباط هستم و در محضر اونها تلمذ میکنم (اگر نام اونها رو میخواید خصوصی میگم)

------------------------------------------------------------------

7 - خیر ،مگه شما اسکریما کار کردی ؟ تکواندو ؟ 3 نوع کامبتیو ؟ اینهایی که گفتین رو کار نکردم و اعتقادی هم بهشون ندارم ،همچون اساتید خودم که در واقعیات زندگی میکنن

ورزشهای رزمی ورزش هستند ولی سبک شما ورزش هم نیست ،کاربرد هم نداره

-----------------------------------------------------------------

8 - محصولاتم رو چه آموزشی و چه ابزار از خارج کشور و به سختی تهیه کردم ، کمتر نیاز به اینترنت هست مگر در مورد تاریخچه ها و اطلاعات متفرقه که منابعش رو تهیه نکردم
منابعم بیش از 150 جلد کتاب و حدود 60 دوره آموزشی کامل و مرتبط با موضوع هست ،همچنین دوره نظامی رو در میهن خودم دیدم (5 سال تجربه رزمی رو محاسبه نمیکنم)
کتب و آموزشی های خاص یا غیر مرتبط مثل سمینارها و کتابهای نینجوتسو و سایر رشته ها رو که با اینها ارتباط ندارن رو هم محاسبه نکردم وگرنه سیستما و پاناتوکان و اسکریما هم موجود میباشد / آرشیو خوبی دارم

تا جایی که میدونم بوشیدو یک کتابه ... مگه مارکت بوشیدو داریم ؟؟؟؟ کم و بیش اطلاعات ناقصی دارید
اگر منظورتون bullshido هست تلفظش بولشیدو هست ،ترکیبی کنایه آمیز داره و خیر کلا 2 یا 3 بار بیشتر سر نزدم ولی به دلیل ویژگیهاش اون رو برای اعضا مناسب میدونم تا با طرز تفکر جهان آشنا بشن

در ضمن در این سایت کسی از سیستما ،کاپاپ ،کامبتیو سامبو و رشته های نظامی نام نبرده ،چون در عمل خودشون رو اثبات کردن

Last edited:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
انتظار دارم به تمام این سوالات خودتون هم هر جور که مایلید جواب بدید در ضمن من در زمینه خودم معلوماتم نسبتا خوبه و ادعای استادی هم ندارم
در جاهایی دیگه هم به قدر رفع حاجت اطلاعات دارم و هز چیزی رو به سبک خودم ارتباط نمیدم
شغلم از نظر مطالعاتی انقدر وقت گیره که در همین حد اطلاعات معجزه کردم و دلیلی برای حساب پس دادن نمیبینم
علاوه بر اینها توانایی هایی دارم که شما اونها رو در تئوری هم نمیدونین

تا صحبت از تکاوری یا پارکور میشه سریع میگین اینها مال سبک شماست 4 اسم ژاپنی میگید و دیگه توضیحی نمیدید
در حالی که این حرف شما هیچ سندی نداره مخصوصا در زمینه پارکور

هویت شما به شدت مورد تردید هست و این به خاطر رفتار عجیب شماست
تا امروز چیزی از شما دیده نشده ... مدام ادعا میکنید 800 پست پاک کردید و حرفهاتون کلیشه ای و گنگه
مطالبی هم که میزارید پراکنده و بی هدف هست و بنده 1000 تا مثل اونها رو همین الان در کتابهام آماده دارم
مدام به هم به صحرای کربلا میزنید و بهانه میارید اگر چیزی برای ارائه ندارید اینجا چه میکنید ؟ آمدید فرهنگ و زبان کشور بیگانه رو آموزش بدبد در حالی که جمله و کلمات فارسی رو درست نمینویسید ؟ و یک جمله کامل و نجویده ندارید ؟

نهایت راهنمایی شما شربت عسل هست ؟
بنده که فقط 2 سال کیک بوکس کار کردم میدونم چی باید خورد برای تقویت اون مسائل و میدونم اگر کسی حرفه ای میخواد کار کنه نباید زیاد .... دوستمون علی مولا هم میدونستن ... اگر نمیدونین که هیچی ،اگر میدونین و نمیگین ...

فارق از اینکه زبان ژاپنی بلد هستید تا به حال مطلبی از سبکی که توش ادعای استادی میکنید یاد دادید ؟
آیا همه مطالب سری هستند ؟
تا به حال برای جامعه رزمی ایران مفید بودید ؟
چطور ممکنه یک استاد نینجوتسو 6 سال صبح تا شب پای کامپیوتر باشه ؟
من شغلم آزاد و نشسته هست که میتونم حضور داشته باشم

چند نفر از اعضا من پیغام خصوصی دادن و خواستن که یک فکری به حال این وضع بکنم
من به نمایندگی از اینها از شما توضیح میخوام

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
1 - قبلا گفنم ،در پستهام هست اون قسمت که نیست رو نخواهم گفت ،گفتند و ما هم ...

-------------------------------------------------------------------------------------------------
2 - خیلی سبکها که در ایران نمایندگی دارن ولی عملا وجود ندارن (مثل نینجوتسو)
پروتکل مشخصه و طبق اون مجاز هستم سرتفکت رو دریافت کنم و اقدام هم کردم
با استاندارد ساعتی که براش ایجاد کردن در سطح 4 هستم و اون رو رد کردم (بیش از 2 بار) ولی دیگه بالاتر از این نمیشه رفت به دلایلی
با این سطح میشه تا سطح 1 و 2 آموزش داد ،صحبت کردم و تایید گرفتم ،برای ادامه باید برم خارج که تمایل و امکانش رو ندارم
پولی نیست که پول بدیم و بفرستن و حساب کتاب نداشته باشه
کامبتیو دوم درجه نداره - چارت ساعتی داره و دوره کامل رو به اتمام رسوندم و الان طبق قوانین خود program اجازه دارم تا سطح مبتدی آموزش بدم
در مورد سبک سوم به شیوه خودتون وارد حاله ای از مه و ابهام میشم و سکوت میکنم

----------------------------------------------------------------------------------------------
3 -ورزشهای رزمی توپ و دروازه ندارن :D (اینم تفاوت یک خطی و کوتاه از طرف یک حقوقی)
اگه ممکنه تو یه جمله بگین 5 تا فیل چطور تو یه رنو جا میشن ؟
شما واقعا مردم رو گیر آوردی

--------------------------------------------------------------------------------------------------

5 (4 کو؟) - بنده تمام مکاتب رزمی که سعی دارن با تبلیغات دروغ و اسرار آمیز برای خودشون کسب اعتبار کنن رد میکنم و هدف همیشه خدمت بوده
شما هم چه استاد باشی چه یک مترجم زبان ژاپنی که رزمی کار نکرده برای من تفاوتی نداره ،چون فعلا چیزی به مردم کشورتون ارائه نمیدید

خیر علاقه ای به کتب به زبان ژاپنی ندارم و ژاپنی بلد نیستم
شما 3-25.1/ FM3-06/ 21-150 رو مطالعه کردی ؟؟؟؟

---------------------------------------------------------------------------

6 - با اساتید ژاپنی در ارتباط نیستم و دلیلی نداره باشم ،با اساتید غربی دفاع شخصی در ارتباط هستم و در محضر اونها تلمذ میکنم (اگر نام اونها رو میخواید خصوصی میگم)

------------------------------------------------------------------

7 - خیر ،مگه شما اسکریما کار کردی ؟ تکواندو ؟ 3 نوع کامبتیو ؟ اینهایی که گفتین رو کار نکردم و اعتقادی هم بهشون ندارم ،مثل اساتید خودم

-----------------------------------------------------------------

8 - محصولاتم رو چه آموزشی و چه ابزار از خارج کشور و به سختی تهیه کردم ،تحقیقات متفرقه کمتر نیاز به اینترنت هست مگر در مورد تاریخچه ها
منابعم بیش از 150 جلد کتاب و حدود 60 دوره آموزشی کامل هست ،همچنین دوره نظامی رو در میهن خودم دیدم (5 سال تجربه رزمی رو محاسبه نمیکنم)
کتب و آموزشی های خاص یا غیر مرتبط مثل سمینارها و کتابهای نینجوتسو و سایر رشته ها رو که با اینها ارتباط ندارن رو هم محاسبه نکردم
تا جایی که میدونم بوشیدو یک کتابه ... مگه مارکت بوشیدو داریم ؟؟؟؟ کم و بیش اطلاعات ناقصی دارین هستین

با تشکر از شما

شما جواب سوالات رو دادید و من جواب هایی رو که میخواستم گرفتم . دوستان هم به جواب سوال شما نگاه میکنن.

ممنون از حسن توجه شما

بالا