• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
شما لطف دارین به من

با تمام علاقه ای که به شما و بقیه دوستان دارم تصمیم دارم برم از تاپیک
چون دیگه دیدم مثبت نیست نسبت به کاری که میکردم
نه بخاطر اون دوست عزیز ... به خاطر اینکه انتظار نداشتم کسی رو ناراحت کنه به اشتراک گذاشتن دونسته هام

تو ماه گذشته تمام وقت آزادم رو برای اینجا گذاشتم ...اول که اومدم خیلی شوق و ذوق داشتم و فکر میکردم دارم کار مثبتی میکنم
روی اون سبک 6 سال مدام با علاقه تمرین کردم ،مطالعه کردم ،فکر کردم ،مطلب جمع کردم ... ،در حالی که تا حالا کسی به فارسی براش مطلب نگذاشته بود و منبعی نداشتم ،... حتی حاصل دست رنج بنده رو هم بعله ! ...

دلم میخواست به دیگران هم بگم چیزهایی رو که با زحمت یاد گرفتم تا اونها مجبور نشن زحمت بکشن
حس خوبی بهم میداد ... مثل فایرنایت 666 عزیز که برای یاد دادن سیستما شوق و ذوق داره (انشاالله موفق باشه)

تو چیزهایی که نمیدونستم نظر ندادم و حرمت نشکستم ... هر جا هم در مورد علایق خودم نظر دادم گفتم شخصیه
هیچ وقت هم ادعای استادی نکردم ،هر کس هم ازم پرسید گفتم نه حکمی دارم و نه استاد هستم

انتظار نداشتم باهام برخورد بشه ...
پر جزییات و طولانی بودن پستهام به این خاطر بود که نمیخواستم چیزی جا بمونه ،فکر میکردم اینطوری بهتره و بهتر مطلب رو میرسونم ... اون هم بر علیه م استفاده شد ... خیلی ناراحت کننده هست که مدام مجبورم انسجام مطالب رو به هم بزنم تا مطالب کوتاه بشن و بعضی اذیت نشن

شور و ذوق و انگیزه ندارم برای رفتن سمت کیبورد ... انرژی که میزارم دیگه مثل سابق بهم حس مثبت و خوبی نمیده :(
اینهایی که در آینده میزارم قبلا تایپ کردم ... فقط میخوام کار رو به یه جایی برسونم

از محبتهای همه شما دوستان ممنونم و شرمندتون هستم
نیت من خیر بود ... اگر کسی رنجید یا پستهام اذیتش کرد عذر میخوام ... حلال کنید

Last edited:

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
جناب آرمین عزیز.حالا که صحبت به اینجا کشیده شد اینو میگم چون دوست ندارم کسی فکر کنه قصد چاپلوسی دارم. باید بگم شما تنها فردی هستید که جدا از داشتن معلومات زیاد دقیقا با پست هاتون جواب سوالاتی رو میدادید که در ذهن من بود.این خیلی عجیبه.یعنی شما همون چیزی رو میفرمودید که من میخواستم بدونم.البته بدون غرور و کلاس گذاشتن اینکار رو میکردید و با لحن مودبانه.پست های شما غنی و ارزشمند هست.لطفا به حواشی اهمیت ندید.با تشکر

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
این شیوه و روش من هست.
هیچ گاه ساده اطلاعات بیرون نده و ساده چیزی رو قبول نکن :)
فکر نمیکردم یه همچین جوابی بدید.بخش دوم جواب کاملا درست هست.انسان نباید هرچیزی رو که میشنوه یا میخونه قبول کنه.عقل اینطور حکم میکنه.ولی یاد ندادن چیزهایی که آدم بلده نه از نظر شرعی و نه اخلاقی قابل قبول نیست.مگه اینکه سوال کننده مفسد باشه و احتمال داشته باشه از آموزه ای شما علیه مردم،دین یا اخلاقیات جامعه و....سوء استفاده کنه. به هر حال ممنون

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
جناب آرمین عزیز.حالا که صحبت به اینجا کشیده شد اینو میگم چون دوست ندارم کسی فکر کنه قصد چاپلوسی دارم. باید بگم شما تنها فردی هستید که جدا از داشتن معلومات زیاد دقیقا با پست هاتون جواب سوالاتی رو میدادید که در ذهن من بود.این خیلی عجیبه.یعنی شما همون چیزی رو میفرمودید که من میخواستم بدونم.البته بدون غرور و کلاس گذاشتن اینکار رو میکردید و با لحن مودبانه.پست های شما غنی و ارزشمند هست.لطفا به حواشی اهمیت ندید.با تشکر

شما بنده نوازی میکنید ... ممنونم از شما :blush:

چون اهدافتون با انگیزه من مشترکه با مطالب ارتباط برقرار میکنین ، شرمندم که مطالب اونطور که باید و شاید کامل نیستند
خیلی عزیزان در اینجا به قرائت سنتی و ورزشی علاقه دارن .... عده کمتری هستن که به صورت extreme و نظامی/جنگی به رزمی نگاه میکنن

بنده (میترسم بگم من!) ترجیح میدم نظرم رو صریح و کامل بگم
چون خودم اینطور یاد گرفتم، دوست دارم همینطوری به اشتراک بزارم ، لذت میبرم

بازم ممنونم از شما ... واقعیت فعلا دستم به کیبورد نمیره ،چون انگیزم کم شده ،دست خودم نیست
نوشتن این مطالب وقت گیره چون سریالی و حالت مقاله هستن ،اینطوری انرژی میبره ...
مخصوصا که وسواسی هستم و نمیخوام با بیحوصلگی چرت و پرت تحویل بدم
اگر سرسری بنویسم ممکنه باز هم یک مسائلی رو از قلم بندازم و اشتباه کنم و ...

یه مدت دور باشم و به کارام برسم ... بعدش یک فکری میکنم
شاید تاپیک دفاع شخصی زدم ...
اینطوری هر کس بخواد میاد اونجا و راحت تر تبادل نظر میکنیم ،تعداد بیننده ها اصلا برام مهم نیس ،بیشتر میخوام در آرامش فعالیت کنم
شاید هم کل مطالب رو پاک کنم و وبلاگ بزنم ... فقط میخوام تولید محتوا بکنم و مفید باشم

آقا میلاد استاد و بزرگتر من هستن ... و روش و منش خاص خودشون رو دارن و حتما حکمتی دارن براش
بنده سعی میکنم راه و روش خودم رو برم و همه چیز رو کامل و بی سانسور بگم ... تا جایی که به قول شما موجب مفسده نشه

خیلی دلم میخواد همونطور که یاد گرفتم در اختیار دیگران بزارم ولی خودتون میدونین محدودیت هست ... شر میشه
یک سری مطالب رو هم نمیتونم بگم چون منع قانونی داره
در کل فکر نمیکنم گفتن اصول و نکات و فنون دفاعی موردی داشته باشه

از فردا 2 هفته به اینترنت دسترسی ندارم

Last edited:

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
شما لطف دارین به من

با تمام علاقه ای که به شما و بقیه دوستان دارم تصمیم دارم برم از تاپیک
چون دیگه دیدم مثبت نیست نسبت به کاری که میکردم
نه بخاطر اون دوست عزیز ... به خاطر اینکه انتظار نداشتم کسی رو ناراحت کنه به اشتراک گذاشتن دونسته هام

تو ماه گذشته تمام وقت آزادم رو برای اینجا گذاشتم ...اول که اومدم خیلی شوق و ذوق داشتم و فکر میکردم دارم کار مثبتی میکنم
روی اون سبک 6 سال مدام با علاقه تمرین کردم ،مطالعه کردم ،فکر کردم ،مطلب جمع کردم ... ،در حالی که تا حالا کسی به فارسی براش مطلب نگذاشته بود و منبعی نداشتم ،... حتی حاصل دست رنج بنده رو هم بعله ! ...

دلم میخواست به دیگران هم بگم چیزهایی رو که با زحمت یاد گرفتم تا اونها مجبور نشن زحمت بکشن
حس خوبی بهم میداد ... مثل فایرنایت 666 عزیز که برای یاد دادن سیستما شوق و ذوق داره (انشاالله موفق باشه)

تو چیزهایی که نمیدونستم نظر ندادم و حرمت نشکستم ... هر جا هم در مورد علایق خودم نظر دادم گفتم شخصیه
هیچ وقت هم ادعای استادی نکردم ،هر کس هم ازم پرسید گفتم نه حکمی دارم و نه استاد هستم

انتظار نداشتم باهام برخورد بشه ... انتظار نداشتم زیر سوال بره شخصیتم
پر جزییات و طولانی بودن پستهام به این خاطر بود که نمیخواستم چیزی جا بمونه ،فکر میکردم اینطوری بهتره و بهتر مطلب رو میرسونم ... اون هم بر علیه م استفاده شد ... خیلی ناراحت کننده هست که مدام مجبورم انسجام مطالب رو به هم بزنم تا مطالب کوتاه بشن و بعضی اذیت نشن

شور و ذوق و انگیزه ندارم برای رفتن سمت کیبورد ... انرژی که میزارم دیگه مثل سابق بهم حس مثبت و خوبی نمیده :(
اینهایی که در آینده میزارم قبلا تایپ کردم ... فقط میخوام کار رو به یه جایی برسونم

از محبتهای همه شما دوستان ممنونم و شرمندتون هستم
نیت من خیر بود ... اگر کسی رنجید یا پستهام اذیتش کرد عذر میخوام ... حلال کنید

با درود
تمام افراد تاپیک جایگاه احترام دارن.

شما مشکل نداشتی و فعالیت بسیار چشگیری در این مدت داشتی فقط 1. شیوه نگارشت قابل تفکیک نیست 2. آدم هرچی رو یاد میگیره یا بلده...... نباید بگه ;)

دوست من ،به تجربه من اعتماد کن و شکی به خود راه نده . شما اکنون یکی از اعضای فعال تاپیک شدی و هستی

من منتظر پست های علی شما هستیم اما با شیوه نگارش بهتر و خلاصه تر

درود شما استادی

از استاد جناب آبتین هم خواهش دارم برگردن

ممنون از حسن توحه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
فکر نمیکردم یه همچین جوابی بدید.بخش دوم جواب کاملا درست هست.انسان نباید هرچیزی رو که میشنوه یا میخونه قبول کنه.عقل اینطور حکم میکنه.ولی یاد ندادن چیزهایی که آدم بلده نه از نظر شرعی و نه اخلاقی قابل قبول نیست.مگه اینکه سوال کننده مفسد باشه و احتمال داشته باشه از آموزه ای شما علیه مردم،دین یا اخلاقیات جامعه و....سوء استفاده کنه. به هر حال ممنون

مرتضی دوست من

توجه داشته باش من نینجوتسو کار میکنم و اینجوری آموزش دیدم;)

و این که تجربه به من میگه زکات در علوم رزمی و جنگی اشتباه محض هست:eek: شاید معنای حرفم رو حالا نفهمی. مگر افرادی خاص

و یادمون باشه ما با مردم معمولی فرق داریم

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
1. شیوه نگارشت قابل تفکیک نیست 2. آدم هرچی رو یاد میگیره یا بلده...... نباید بگه ;)

من منتظر پست های علی شما هستیم اما با شیوه نگارش بهتر و خلاصه تر

با بوشیدو و هاگاکوره چه میخوان بکنن ؟ اونا رو دستشون بگیرن سر به تیمارستان میزارن که ! :happy:

---------------------------------------------------------------

شما نینجوتسو کار کردین ، ولی من کامبتیو کار کردم
در این سبک همه چیز آشکاره و هیچ چیز مخفی نیست
و کسی هم ما رو به مخفی کاری دعوت نمیکنه
کتابچه ها ،فیلمها ،سمینارهاش در دسترس عموم هستند
منطقیه که من هم همین راه رو ادامه بدم و مخفی کاری نکنم

هر کس به اقتضای ذات چیزی که یاد گرفته عمل میکنه
فکر میکنم در عصر اینترنت رازداری شما یکم ... عجیبه !
دوره نینجاها و سامورایی ها به پایان رسیده به نظر شخصی من ... و فکر کنم خیلی ها هم موافقند
مطمئن باشید اگر نینجایی وجود نداشت ،باز هم تکاورها/رنجرها/کماندوها وجود داشتن
یک چیزهایی هستن که از نظر عقلی وجودشون ضرورت داره و نیاز به پیش زمینه ندارند

جمله زیبایی میگه : فرزند زمانه خود باشید

البته من هم احتمالا مطالبم رو ادامه نمیدم

----------------------------------------------------------------
در مورد خلاصه کردن : از این بیشتر نمیتونم کیفیت مطالب رو کم کنم
کسی که علاقه و توان داشته باشه میخونه و اون کسی که نمیتونه ... نمیتونه دیگه !
عمری پاراگرافهای بلند خوندم و مشکلی نداشتم
مطلب تالیفی اگر کوتاه شدنی بود پایان نامه ها 10 صفحه بودن بجای 300 صفحه
------------------------------------------------------------------
ممنون از اینکه سعی کردین نظرم رو عوض کنید
-----------------------------------------------------------------
مثل سابق در بخش خصوصی پاسخگوی دوستان خواهم بود و مباحث ادامه داره (2 هفته هم کلا نیستم)
فقط دیگه پست نمیزارم مگه مستقیما ازم سوال بشه ... اون پستهایی که مونده هم وقت شد میزارم
2 هفته هم کلا نیستم

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با بوشیدو و هاگاکوره چه میخوان بکنن ؟ اونا رو دستشون بگیرن سر به تیمارستان میزارن که ! :happy:

---------------------------------------------------------------

شما نینجوتسو کار کردین ، ولی من کامبتیو کار کردم
در این سبک همه چیز آشکاره و هیچ چیز مخفی نیست
و کسی هم ما رو به مخفی کاری دعوت نمیکنه
کتابچه ها ،فیلمها ،سمینارهاش در دسترس عموم هستند
منطقیه که من هم همین راه رو ادامه بدم و مخفی کاری نکنم

دوره نینجاها و سامورایی ها به پایان رسیده به نظر شخصی من ... و فکر کنم خیلی ها هم موافقند
یک چیزهایی هستن که از نظر عقلی وجودشون ضرورت داره و نیاز به پیش زمینه ندارند

جمله زیبایی میگه : فرزند زمانه خود باشید

البته من هم احتمالا مطالبم رو ادامه نمیدم

----------------------------------------------------------------
در مورد خلاصه کردن : از این بیشتر نمیتونم کیفیت مطالب رو کم کنم
کسی که علاقه و توان داشته باشه میخونه و اون کسی که نمیتونه ... نمیتونه دیگه !
عمری پاراگرافهای بلند خوندم و مشکلی نداشتم
مطلب تالیفی اگر کوتاه شدنی بود پایان نامه ها 10 صفحه بودن بجای 300 صفحه
------------------------------------------------------------------
ممنون از اینکه سعی کردین نظرم رو عوض کنید
-----------------------------------------------------------------
مثل سابق در بخش خصوصی پاسخگوی دوستان خواهم بود و مباحث ادامه داره (2 هفته هم کلا نیستم)
فقط دیگه پست نمیزارم مگه مستقیما ازم سوال بشه ... اون پستهایی که مونده هم وقت شد میزارم
2 هفته هم کلا نیستم

امیدوارم موفق باشی......

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
بچه ها راستی یه سوال رک !
اینجا قراره از هم استفاده کنیم
همونطور که هممون میدونىم فعالیت جن..+سی بسیار توی ورزش های استقامتی رو بدن تاثیر میزاره و ضعیفش میکنه
چه باید کرد ؟ راه حل ؟ پیشنهاد ؟
اگر معجون جند و جینسینگ که عطاری ها میفروشن گیر بیاری عالی هست.چون هم قدرت عمومی بدن رو بالا میبره هم انرژی زاست.تازه خاصیت ماهی سقنقور رو هم داره! وگرنه شربت جینسینگ.اونم نبود پودر جینسینگ.کلا مصرف جینسینگ خیلی مفید هست و سابقه ی طولانی داره.روغن زیتون،پسته،انار،گرده ی گل،جوز هندی، نارگیل، به،کاهو و....هم خیلی مفید هستند.فقط یه مطلبی که هست کلا رابطه جن..سی باید کم باشه.
اگر میخواهید عمرتان زیاد شود،از همبستر شدن با زنانتان بکاهید. پیامبر اکرم( صلوات الله علیه و آله)

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
کاملا درست هست.به نظر من اگر اساتید رزمی در یاد دادن فنون خاص خساست به خرج نمیدادن هیچوقت اراذل و اوباش وجود نداشتن.چون همه از خودشون دفاع میکردن و نمیذاشتن کسی بهشون زور بگه.الان به نظر شما چند درصد رزمی کاران کشورمون در یک درگیری واقعی موفق عمل میکنند؟ الان چرا خیلی ها مثلا تکواندو رو یه سبک بدون کاربرد در خیابون میدونند؟ معلومه چون بصورت واقعی و کاربردی آموزش نمیدن.
ظاهرا میخواید کمی استراحت به خودتون بدید.فکر خوبیه.فقط زیاد منتظرمون نذارید.با تشکر

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
باتشکر از همه دوستان برای فعالیت در تاپیک

رعایت نظم موجب دبد مثبت میشود

ممنون از حسن توجه شما

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
من با اجازه یک مطلبی رو بگم به عنوان کسی که از خیلی دور یک چیزایی دیده
این هنری که استاد میلاد می گن با ورزش های رزمی یا کامبیتیو (به قول یکی از بچه ها) از این جهت فرق داره که مثلا شما بعد از تمرین 10 سال
ورزشهای رزمی می دونید که خیلی می دونید و چند کمربند دارید و شاید هم استاد بشید یا در کامبیتیو خیلی زود این روش های مبارزه رو یاد می گیرید ولی در این ورزش شما بعد از ده سال تازه می فهمید خیلی چیزا نمیدونیدو تازه یادگیری از اون موقع شروع میشه و کلا یادگیری خیلی زمان بر است

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
اینها رو قرار بود چند هقته پیش بزارم در ارتباط با بحث اون موقع پست کنم ولی نشد
ترجمه نیستن و از گوگل هم نیومدن ،آموخته ها و افکار شخصی خودمه در این سالها، که به اشترک میزارم
برام لذت بخشه که آموخته هام رو در اختیار دیگران هم بزارم و در مقابل ازشون یاد بگیرم ،هیچ ادعایی هم ندارم
---------------------------------------------------------------------------------

تفاوتهای اساسی بین دفاع شخصی و ورزشهای رزمی وجود داره :

خیابون دوجو نیست و هیچ کدوم از قوانین باشگاه یا مسابقه در اون وجود نداره
کفشی که شما و دیگری به پا داره سنگین و عاج دار هست ... دفاع و بلاک در مقابل این ضربه فایده چندانی نداره
کف اون تاتمی نیست ،آسفالته / جدول و سنگ و شیشه و میل گرد داره

مشت توی سر ممنوع نیست
هیچ چیز تو هیچ جا ممنوع نیست (
تو خیابون جی دیدم کسی با دندون گوش یکی رو کند)
کسی دست
مخالف یا موافق رو یقه شما نمیزاره تا روش فن بزنید
کسی دست شما رو نمیگیره (
مگه ولنتاینه !؟!؟) معمولا همون اول میرن سراغ مشت و لگد
کسی نمیشینه رو به روتون فن و بدل بزنین روش (
نون ببر کباب ببر)
تعداد مهاجم ها مشخص نیست و هر لحظه ممکنه کسی از پشت سر به شما حمله کنه
چند نفر
همزمان بهتون ضربه میزنن و شما یاد گرفتید در مقابل یک حریف مبارزه کنید و تمرکزتون به نفر رو به رو باشه
اینها که تو فیلم نشون میده یک استاد 4 نفر رو میزنه
معمولا نمایشیه و هماهنگ شده هست و نوبتی حمله میکنن نه همزمان
2-3 دقیقه بیشتر وقت نداریم برای تمام کردن درگیری (نهایتش)
نه وقت استراحت داریم
نه وقت داریم
گارد بگیریم
نه وقت داریم
گرم کنیم
نه وقت داریم
فکر کنیم (این خیلی مهمه)
نه وقت داریم کمک بخوای از کسی
حریفت آستین و یقه نداره (بجاش تو دستش چاقو داره)
اگر هم یقه داشته باشه یقه لباس جودو نیست که وقتی میپوشی انگار واسه آدم دسته تعبیه کردن ،احساس میکنی قابلمه ای
(الان خودم دارم میرم جودو) :D
یقه تیشرت پفکیه ،تا بگیری پاره میشه و دستت میمونه تو پوست گردو
دعوا کمیته نیست که دونه دونه نوبتی بیان جلو بزنی بعد برن کنار وایسن
کمیته 100 نفره هم پاس کرده باشی وقتی 5 نفر بریزن سرت ...
باید فرار کردن از لای
چند نفر یا جمعیت رو بلد باشین
باید سریع تمومش کنیم
باید کاری کنیم که مهاجم نتونه تعقیبت کنه
باید سریع از مهلکه دور بشیم
باید فرار کنیم (اگر تنها بودیم) ... یا باید بمونیم و تا آخر از عزیزانمون دفاع کنیم

(ادامه دارد)

اگر ناراحت نمی شید من با تعدادی از مطلب موافق نیستی و با تعدادی از مطالب موافقم
نمی خوام اینجا یکی یکی شرح بدم فقط یک چیزی در مورد یقه و جودو بگم که فرف نمی کنه لباس جودو باشه یا نباشه و خیلی از تکنیک های همون جودو رو میشه اجرا کرد
البته من با توجه به طریقت قدیم جودو می گم نه خود جودو یا جودویی که امروزه اموزش داده میشه البته باید تحت نظر استادی اموزش ببنید که طریقت قدیم جودو رو بدونه
نه اساتید جودو

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام مجدد
داغ داغم.تازه از باشگاه اومدم
بچه ها این شربت عسل،منظور عسل و آب بود؟ :D
امروز خوردم + خرما و حلوا ارده + کره
تو باشگاه وحشتناک عرق میکردم :-D
گرما از بدنم بیرون میزد
چه جوریاس؟
بعد انرژیمم نسبت به قبل بهتر بود،خیلی پیش میاد بدنم تو باشگاه ضعف کنه
چیا پیشنهاد مىکنید بخورم که هم چاقم نکنه هم انرژیمو عالی کنه

* لطفا مباحث تغذیه ای رو زیاد کنید
Sent from my WT19i using Tapatalk 2

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام مجدد
داغ داغم.تازه از باشگاه اومدم
بچه ها این شربت عسل،منظور عسل و آب بود؟ :D
امروز خوردم + خرما و حلوا ارده + کره
تو باشگاه وحشتناک عرق میکردم :-D
گرما از بدنم بیرون میزد
چه جوریاس؟
بعد انرژیمم نسبت به قبل بهتر بود،خیلی پیش میاد بدنم تو باشگاه ضعف کنه
چیا پیشنهاد مىکنید بخورم که هم چاقم نکنه هم انرژیمو عالی کنه

* لطفا مباحث تغذیه ای رو زیاد کنید
Sent from my WT19i using Tapatalk 2

به به
به این داغی که تو نوشتی منم حس تمرین بهم دست داد:دی
من یه مدت به خاطر تمرینه زیاد و پست که میرفتم بدنم ضعیف شد و دکتر برام مولتی ویتامین نوشت
هنوز که هنوزه استفاده میکنم خیلی مفیده و تاثیره داره
کاملا حسش میکنی البته من به صورت قرص جوشان استفاده میکنم
اولش از ایرانیش شروع کردن که 1200 تومن اینا بود
بعدش یه مدال سویسی استفاده کردم vita fizz که 3200 بود و هست
بعد یه آلمانی که هم مولتی ویتامین بود هم مولتی مواد معدنی جالب بود که 3800 بود
اینا همه روزی یک یا دولیوان بود که هر قرص رو باید تویه یه لیوان آب میریختی به غیر ایرانیه که تویه نصف لیوان اب
بعدش یه مدل المانی که فکر کنم بهترین توی قرص جوشان ها باشه
که اون مولتی ویتامین و مولیتی مواد معدنی بود به نام top fitz که توی نصف لیوان اب بود که واقعا عالی بود توی ماه رمضان از این استفاده میکرم که روش تاکید شده بود روزی یه بار فقط
خیلی غلیظ و جالب بود نزدیک 3 دقیقه و 30 ثانیه (زمان گرفتم:دی) طول میکشید تا حل بشه بسیار هم خوش طعم بود 5000 تومن
بعد دوباره خواستم از این بگیرم شده بود 12 هزار!!! دیگه نخریدم و چیزی گیرم نیامد تا همون سوییسیه که از این روی دوبار یعنی صبح ها وقت صبحانه و بعد از تمرین میخوردم
الان از یه جایی آمار گرفتم همون المانیه رو میده 5 تومن باید بدوم برم بگیرم
کنجد و مواد گرمی هم هم بسته به طبعت فراموش نشه
خرما هم اگه باشه زیادمیخورم البته بیشتر با شیر
کنجد ور دیروز رجع بهش تحقیق کردم به شدت مفیده خصوصا برای ورزشکارا اصلن یه مولتی ویتامین طبیعیه
میوه هم که هرچی باشه میخورم سیب و هرچی که باشه.
هر وقت میرفیتم بیرون موز میدادن من بخاطر خطر( جدول زدن) نمیخوردم البته اگه زمانش نزدیک بود!
الان یه مدته دنباله موز میگردم اصلا پیدا نمیشه! بهش دت برای ورزشکارا مفیده
میگن خودش یه وعده کامله!
یا علی

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
من با اجازه یک مطلبی رو بگم به عنوان کسی که از خیلی دور یک چیزایی دیده
این هنری که استاد میلاد می گن با ورزش های رزمی یا کامبیتیو (به قول یکی از بچه ها) از این جهت فرق داره که مثلا شما بعد از تمرین 10 سال
ورزشهای رزمی می دونید که خیلی می دونید و چند کمربند دارید و شاید هم استاد بشید یا در کامبیتیو خیلی زود این روش های مبارزه رو یاد می گیرید ولی در این ورزش شما بعد از ده سال تازه می فهمید خیلی چیزا نمیدونیدو تازه یادگیری از اون موقع شروع میشه و کلا یادگیری خیلی زمان بر است

سلام دوست قدیمی

بله هنوز نینجوتسو همان طور که از یکی از معانیش پیداست (شیوه و روش مخفی) مجهولات فراوانی داره . و من از آموزش هایی که دیدم محافظت میکنم.

حقیقت نینجوتسو در نزدیکی ماست نه آنچه که میبینیم نه آنچه که میشنویم،آنچه که پنهان و ناشناخته هست حقیقت ناب است))忍術は、実際に私たちの近くで はなく、私たちは何を隠しされ、未

ممنون از حسن توجه شما

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
راستی پوریا جان یادم رفت در مورد سیب زمینی و ماکارونی که واقعا نیازه البته بعد از تمرینات بدنسازی بگم
سیب زمینی رو که خیلی ها بهم گفتن مخصوصا اینکه من تو کار چیپس کم بودم ولی یکی دوباره که همراه چند ورزشکار تمرین بیرون و استخر رفتیم بعدش چیپس گرفتند و گفتن که به شدت سیب زمینیش مفیده
در باره موادری هم مثه مولتی ویتامین اگه خبر داری بگو ممنون میشم
البته نه ازین بدنسازیا مثل کراتینو اینا از چیزایی که تقریبا طبیعی حساب میشن و یا مصنوعی نیستن و مضر نباشن مثل همین مولتی ویتامین
و البته قیمتاش
ممنون
یا علی

بالا