• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
اساتید محترم برای اینکه شبها خواب راحتی داشته باشیم چه پیشنهاداتی دارید؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
اگر واقعا بی احترامی به شما کردم عذر می خوام.

پست های شما طولانی هستن و پر از اطلاعات جزیی. به نظر میرسه هر اونچه که به ذهنتون می رسه رو بیان می کنید و بحث رو چند شاخه می کنید.
اما چیزی که خوندن پست های شما رو سخت می کنه طولانی بودنشون نیست. این " من، من " هاست!
تقریبا در هر پاراگراف یکبار به خودتون اشاره می کنید که جدا اعصاب خورد کن هست.

ببنید شما چند هفته پیش خودتون رو به عنوان یه فرد مبتدی که مقداری آیکیدو تمرین کرده در تاپیک معرفی می کردید. کسی که به عنوان مثال نمی دونسته کیوکوشین یکجور کاراته بوده (که عیبی هم نداره البته). بعد از مدتی به نظر میرسید استادی هستید که در تمام زمینه ها به دیگران مشاوره می ده. از شمشیر سامورایی گرفته تا اسپری فلفل. دو سه روز مرتب تکرار می کردید که به دیگران آموزش می دید (که البته به بنده ربطی نداره) وقتی از شما پرسیدم که چی آموزش میدید، انکار کردید گفتید صرفا شفاهی به دیگران توضیحاتی میدید.
حتی یکجا اشاره کردید که از قبل این تاپیک رو می خوندین و با اطلاعات ناقص مواجه میشدین!

حداقل پنج شش بار عنوان کردین که در فلان زمینه تخصص دارید. دوست عزیز متوجه معنای این کملات هستید؟ تخصص، آموزش و ...

درباره تایم دقیق درگیری های خیابانی تون صحبت می کنید و زمانی که از شما سوال کردم چطور این زمان رو می دونید گفتید اینها مربوط به مبارزات باشگاهی هست. و در ادامه شروع کردید حتی به نصحیت دیگران که درگیری خیابانی چه عواقب حقوقی جزایی می تونه داشته باشه و الخ.

بنده در این تاپیک برای اولین یا دومین بار بودکه داشتم درباره ژاپن، تاریخ و فرهنگش صحبت می کردم و شاید کسی نمی دونست که به این موضوع علاقمند هستم. در مقابل شما، عکس شمشیر ژاپنی که به نوعی یک نماد هست، برای آواتارتون انتخاب کردید در عین حال ژاپن رو با قبایل آدم خوار استرالیا مقایسه میکنید.

به شما عرض می کنم ذن از چین به ژاپن رفت ولی در ژاپن به شکوفایی رسید. شما در مقابل به بنده می گی اگر درباره ذن علاقمندی بگو برات راجع بهش برات صحبت کنم!

ببخشید به نظر می رسه شما از اون دسته افرادی هستید که در باب یک موضوع، یک شبه استاد می شوند. منابعتون هم نه تحقیقات دامنه دار و تفکر طولانی، بلکه تحقیقات دو سه روزه به کمک گوگل و شنیده ها و گفته های دیگران هست که به مذاق شما خوشایند بودند.

• Like
Reactions: lya

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
شما اطلاعاتت خیلی خیلی ناقصه ... الان دوباره خلاف حرفتون رو ثابت میکنم ،ولی بدونین که ازین کار لذت نمیبرم ،کاش این پاراگراف آخر رو نمینوشتین ؛

من هم با پارافیلیا و همو..لیتی و پدوفیلیا آشنام و میدونم تو بعضی خانگاه چه خبر بوده
ولی این "خیلی "های شما مستند نیست ،بعله بوده ولی اینطور که شما میگین خانقاه ...کلاب بوده !!! و همه صوفی ها ... !!!

شما به چه استنادی میگی ایران مهد این انحرافاته ...یه ؟ خانگاه ها در دوران صفویه ایجاد شدن ،چطور شما همچین زمانی رو مهد یک چیز تصور میکنی ؟ 2000 سال پیش از ظهور مسیح آثار مکتوب هستن که میگن این مسئله در یونان وجود داشته ،حتی افلاطون به صراحت این رو در کتاب "جمهور" میگه ... در روم قبل از میلاد مسیح هم علنا مجالس ویژه براش داشتن و امروز هم انکار نمیکنن و ارزش تمدن روم رو بخاطر یکی از امیال انسان پایین نمیارن ... شما میدونی صفویه چند سال بعد میلاده ؟؟؟ :eek:

این مسئله در روم و یونان هم علنا وجود داشته و اصلا قبیح نبوده براشون
در ایران ،چین ،هند هم وجود داشته ولی قبیح بوده ...
در تمام کشورهای دنیا بوده ،بعضی همسایه های ژاپن براشون کاملا جا افتادس (باید بگم تایلند؟ همین تایلند از نظر معابد و فرهنگ بودایی غوغا میکنه)
مگه مذهبه که مهد داشته باشه ؟ :lol: هرجا انسان بوده این پدیده هم بوده ،چه در میان زنان / چه در میان مردان
دلیل نمیشه فلسفه و تمدن این کشورها رو زیر سوال ببریم

اگر از ژاپن چیزی نشنیدید به این خاطر هست که دنبالش نرفتید یا خودشون محافظه کار بودن ... همین الان سرچ کنید ببینید ،اگر سایتهای &% ژاپنی به این سبک نبود اونوقت دوباره صحبت میکنیم / امیال ... انسان چه ارتباطی با ورزش های رزمی و فرهنگ و تمدن دارن ؟؟؟ من اصلا به ایرانی بودنم تعصب بیجا ندارم ولی از فرهنگ از کشورم متنفر نیستم در عین حال که ضعف هاش رو پذیرفتم

نا امید شدم از شما
این مطلب رو هم بهتره پاک کنید تا مسئولان pt تذکر ندادن به تاپیک ،کلماتش نامناسبه
بعید میدونم تا حالا چنین مطلب آف تاپیکی پست شده باشه

نظر دادن بدون علم هم خطرناکه ... این که قضاوت خطرناکه یک مسئله هست که شما کلیشه ای میگی ... قضاوت در مورد مسائل فرهنگی و تاریخی کجاش خطرناکه ؟ :lol:

در ضمن کاری که شما همین الان کردی قضاوت در مورد معلومات و تفکرات من بود

اجازه نظر دادن در مورد مطالبم رو از شما به دلیل اینکه دقت در خواندن مطالبم ندارین پس میگیرم ... شما هم گستاخانه صحبت میکنین

البته نیاز به دانش بیشتر دارین ،بهتون بر نخوره
پاراگراف آخرتون درباره اینکه ایران مهد ....! هست علم و توان قضاوت شما رو به شدت پیش من زیر سوال برد

این هم مثل داستان ذن هست. زمانی که بنده نکته ای رو مطرح می کنم تا نتیجه ای بگیرم، شما شروع می کنید به سخنرانی و اظهار فضل درباره ی همون موضوع.

ما بحث می کنیم که کم نیاریم دوست من؟! یا اطلاعاتمون رو به رخ همدیگه و دیگران بکشیم؟

بنده نگفتم که این مسائل مختص ایران بوده و در یونان و هند و غیره نبوده. بله بوده. داستان این هست که مشخصا در ایران بعد از اسلام، این رفتار کاملا رواج پیدا کرد تا حدی که حتی اثار شاعران و نویسندگان هم مملو از خیال پردازی های جنسی همجنس گرایانه بود.

این مثال رو عنوان کردم به عنوان یک نمونه از بدبختی های فرهنگی ایران. خواستم بگم باز بودن مرزهای جغرافیایی یا انزوا، به طور کلی مساوی با بافرهنگی و بی فرهنگی ملل و جوامع مختلف نیست.

ضمنا بنده این اطلاعات از گوگل جمع نکردم.

علاوه بر اینکه رشته ی دانشگاهیم روان شناسی هست و درباره این موضوع به طور گسترده تحقیقاتی انجام داده بودم، در حوزه ادبیات هم سالها کار کردم. البته هیچ لزومی نبود که به اینها اشاره کنم.

از اونجا که اینطور با بی ادبی صحبت می کنید، خواستم توضیح داده باشم.

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
با سلام

نه من پست ها رو حذف نمیکنم اما سعکنید یک ترد زیبا و جزاب در مورد شمشیر سامورایی در بخش ورزش باز کنید. من هم از تاپیک جدید مخصوص شمشیر حمایت میکنم

ممنون از حسن توجه شما

حتما این کار رو میکنیم ... ممنون
از این نظر گفتم که چون من به خاطر بچه ها پاک کردم پستها رو مطالب گمراه کننده و بی نظم میشن ... همین که نقل قول کامل نباشه و کسی که میاد بره به همون تاپیک و گیج نشه کفایت میکنه ،باز هر جور مایلید ... اگر میخواین نگه دارین من حق کپی رایت پستهام رو میخوام :lol:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
اساتید محترم برای اینکه شبها خواب راحتی داشته باشیم چه پیشنهاداتی دارید؟
مرتضی جان همینکه از باشگاه میام کلی خسته ام و شام رو میخورم و سعی میکنم تا 2 ساعت بعدش بیدار باشم قبلش هم یه میوه ای (بیشتر سیب یا پرتغال(سیب بیشتر)) میخورم و با معده خالی(**) چون خسته ام خیلی راحت خوابم میبره فکر نکنم دیگه زیاد مشکلی توی خواب باشه فقط بسته به زمان باشگاهم داره هرچی به زمان خواب نزدیک تر باشه خواب سخت تره چون به علت فعالیتی که بدن داشته ضربان قلب و گردش خون توی بدن چند برابر میشه که خواب رو غیر ممکن یا سخت میکنه
پس بهتره با یه فاصله دو سه ساعتی از تمرین بخوابیم البته این نظر منه!
البته اگه آسیب دیدگی( اصولا کوفتگی یا رگ به رگ شدن یا کبودی) یا جمامی در نقطه ای از بدن باشه بعد از خواب شخص میشه و توی اون شب اکثرا خودشون رو نشان نمیدن و فردا که از خواب بلند میشیم میفهمیم چه خبره...!!
امیدوارم اطلاعات ناقص من به درد بخور باشه
جناب آرمین و آبتین عزیز لطفا این بحثتون رو بس کنید و با هم دیگه دوست باشید و روی همدیگرو ببوسید:rolleyes:
و لطف کنید هر پستی که در اشاره به همدیگه زدید پاک کنید
من به عنوان کم دانش ترین و کم تجربه ترین فرد این تاپیک از شما ها این خواهش رو دارم
ممنونم که توجه میکنید انشالله
اکثر بچه های اینجا هم دانش این رو دارن که تشخیص بدن چه مواردی درست است یا نادرست پس از همه دوستان خواهش میکنم که اگر انتقادی از همدیگه دارن به طور مودبانه و صحیح و آموزش وارانه مطرح کنن یا حدالمکان با پیام شخصی حلش کنن
معذرت میخوام اگه یه دفعه پریدم وسط و اظهار نظر کردم چون در حدش نیستم ولی خواهش میکنم که جو دوستانه تاپیک رو همینطور با روحیه ی مبارز بودنتان حفظش کنید:f34r:
ممنون از همگی
جناب miiladninja عزیز
سوالی پرسیده بودید توی صفحه قبل که چند تا از بچه ها جواب دادن لطفن پیگیری کنید
ممنون از توجهتان
یا علی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
جناب آرمین و آبتین عزیز لطفا این بحثتون رو بس کنید و با هم دیگه دوست باشید و روی همدیگرو ببوسید:rolleyes:
و لطف کنید هر پستی که در اشاره به همدیگه زدید پاک کنید
من به عنوان کم دانش ترین و کم تجربه ترین فرد این تاپیک از شما ها این خواهش رو دارم
ممنونم که توجه میکنید انشالله
اکثر بچه های اینجا هم دانش این رو دارن که تشخیص بدن چه مواردی درست است یا نادرست پس از همه دوستان خواهش میکنم که اگر انتقادی از همدیگه دارن به طور مودبانه و صحیح و آموزش وارانه مطرح کنن یا حدالمکان با پیام شخصی حلش کنن
معذرت میخوام اگه یه دفعه پریدم وسط و اظهار نظر کردم چون در حدش نیستم ولی خواهش میکنم که جو دوستانه تاپیک رو همینطور با روحیه ی مبارز بودنتان حفظش کنید:f34r:

یا علی

من هیچ زمانی از روزی که وارد این تاپیک شدم برای جلب توجه و خودنمایی حرفی نزدم و بحثی راه نیانداختم. به خیال خودم سعی میکردم که مطالبی رو عنوان کنم که تکراری هم نباشه و البته فایده ای داشته باشه.

اگر از نظر شما و سایرین بنده حرف اضافه یا توهین امیزی زدم که باید حذفش کنم، عذر خواهی می کنم و فعلا دیگه اینجا پستی نمی گذارم.

برای همه آرزوی سلامتی و موفقیت دارم.

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
من هیچ زمانی از روزی که وارد این تاپیک شدم برای جلب توجه و خودنمایی حرفی نزدم و بحثی راه نیانداختم. به خیال خودم سعی میکردم که مطالبی رو عنوان کنم که تکراری هم نباشه و البته فایده ای داشته باشه.

اگر از نظر شما و سایرین بنده حرف اضافه یا توهین امیزی زدم که باید حذفش کنم، عذر خواهی می کنم و فعلا دیگه اینجا پستی نمی گذارم.

این تاپیک به دانش شما نیاز داره

این رو بدونید که اگه مطالب شما کسی نمیخونه یا............. من مطالعه میکنم. و برایم با ارزش هست

ممنون از حسن توجه شما کاربر فعال تاپیک

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
جناب miiladninja عزیز
سوالی پرسیده بودید توی صفحه قبل که چند تا از بچه ها جواب دادن لطفن پیگیری کنید
ممنون از توجهتان
یا علی

بهترین جواب هارو خودت و دوستان دادین :)

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
پست های شما طولانی هستن و پر از اطلاعات جزیی. به نظر میرسه هر اونچه که به ذهنتون می رسه رو بیان می کنید
اما چیزی که خوندن پست های شما رو سخت می کنه طولانی بودنشون نیست. این " من، من " هاست!
تقریبا در هر پاراگراف یکبار به خودتون اشاره می کنید که جدا اعصاب خورد کن هست.

آقا شما میتونی نخونی اگر اذیت میشی ... اعتراضی هم داشتی میتونستی خصوصی بگی نه عمومی که من واکنش نشون بدم

من یک ضمیره که گفتنش جرم نیست ... به ما یاد دادن که کتابی و با جملات کامل بنویسیم ... خودم حواسم هست ،ولی نمیتونم اصلاح کنم ... چی بگم ؟ بگم خودم ؟
جزییات زیاد هم به این خاطره که وسواس دارم و نمیخوام چیزی از قلم بیوفته ،دقیق بودن جرمه ؟
شما انسجام فکری و اعصاب مطالعه ندارین نخونین ...
شمای خواننده چون پیشداوری دارین نسبت به بنده این "من" ها بهتون فشار میارن ... مگه خود کم بینی دارین که یک کلمه انقدر آزارتون میده ؟ :eek:

ببنید شما چند هفته پیش خودتون رو به عنوان یه فرد مبتدی که مقداری آیکیدو تمرین کرده در تاپیک معرفی می کردید. کسی که به عنوان .........

بله من اصلا در زمینه ورزشهای رزمی تخصصی ندارم ،ولی اطلاعاتم نسبتا زیاده و از نوجوانی رزمی رو شروع کردم و مدام اطلاعات جدید کسب میکنم

3 سبک تکواندو/کیک بوکسینگ/آیکیدو جمعا حدودا 5 سال کار کردم، آخریش آیکیدو بود که در سطح مبتدی رها کردم و الان در فکر جودو هستم

کمی افتادگی رو درست نیست بر علیه آدم استفاده کنید

ولی در مورد دفاع شخصی تخصص دارم و آموزش دیدم ، اون بحث اسپری فلفل هم جزو اونهاست
تمام مواردی که گفتم در مورد دفاع شخصی رو آموزش دادم به صورت عملی ولی الان اومدم بیرون و صرفا برای تفریح نظر عملی/تئوری میکنیم و اونها هنوز آموزش میدن دوره ای ...
شما اون سری پرسیدی و من هم محترمانه پیچوندمتون چون به شما ارتباط نداشت

شیفته کاتانا هم هستم و به این مسئله افتخار میکنم فکر نمیکنم ایرادی داشته باشه این رو با آواتارم اعلام کنم
من اصلا از ذن سنتی سر در نمیارم، اون که گفتم تیکه ای بود به شما که بی مقدمه مطرحش کردی

ببخشید به نظر می رسه شما از اون دسته افرادی هستید که در باب یک موضوع، یک شبه استاد می شوند. منابعتون هم نه تحقیقات دامنه دار و تفکر طولانی، بلکه تحقیقات دو سه روزه به کمک گوگل و شنیده ها و گفته های دیگران هست که به مذاق شما خوشایند بودند.

در مورد تخصص دلم نمیخواست بگم ولی حالا که من رو زیر سوال بردین مجبورم :
من لیسانس فلسفه و لیسانس حقوق دارم ،تحصیلات تکمیلی من هم حقوق جزا هست
کلا هم علاقه به تحقیق در رزمی دارم و یک آرشیو خیلی خوب هم دارم از سبکهای جنگی جدید که بعیده تو ایران پیدا کنید
تاریخ هم علاقه شخصیمه (کسی باید من رو زیر سوال ببره که حداقل دوره تاریخ تمدن رو خونده باشه)

در مورد کاتانا من واقعا یک شبه اطلاعات به دست آوردم، خودم هم گفتم که یک شبه بوده ،چیز جدیدی کشف نکردی شما جناب پوآرو ! کافی بود صدر اولین پست رو میخوندی ،تلاش برای بیشتر دونستن کار پسندیده ای نیست ؟

امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید و از باب فضولی چیزی نمونده باشه
چون این آخرین باره که توضیح میدم و با شما همکلام میشم

(در در هر حوزه ای هم کار کرده باشید گفتن این مطلب که ایران "مهد مفاسد و انحرافه جنس.یه" به هیچ عنوان قابل توجیه نیست حالا تا شب توضیح بدین ،اصلا برای من مهم نیست)

Last edited:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540

آبتین جان مت هیچوقت چنین حرفی نزدم و چینین جسارتی نکردم
اگه ببینی در کل گفتم و فقط منظورم با شما و آرمین نبود برای کل بچه ها گفتم که ایشالله در آینده هم همه رعایت کنیم
اتفاقا خودت خوب میدانی که من هم مطال خوبت رو دنبال میکنم و خیلی هم دوست دارم
من هم برای شما و همه آرزوی سلامتی و موفقیت دارم البته در کنار همدیگه
اگه جمله من چیزی توش داشت که به شما برخورده اصلا قصدم این نبوده و از اینجا از شما یا هرکسی که فکر میکنه بهش برخورده معذرت خواهی میکنم
بابا این چه وضعشه تاپیک کل کلماتش شکل مجلسی و کتابی گرفته ادم دلش میگیره:دی
اگه هی همه بخواید بیاید اینجا و بعد چند تا انتقاد بخواید برید و بیاید که دیگه کی اینجا میمانه :دی
لطفا همه با هم دوست باشیم و اون پست های خودتان هم پاک کنید یه وقت یمبین غزیبه میاد تو فکر بد میکنه:D
با تشکر از همه گی
ااا نری ها آبیتن و ارمین نرین هاااااااااااااااا:دی
یا علی

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823

هر چه تا امروز گفتم به خاطر این بوده که خواستم اظلاعات ناقصم رو با همه شریک بشم و خودم هم یاد بگیرم ...
زکات علم هم نشر اونه

بنده همونی هستم که دومین پستم مشورت خواستن برای انتخاب سبک جدید بود و هیچوقت ادعای استادی نکردم
هیچوقت هم تو این تاپیک به شخص آدمها کار نداشتم (تمام پستهام موجوده)
ایشون میتونستن خصوصی با من صحبت کنن
به کسی میگه نوع جمله بندیم رو اعصابشه و میخواد جوره دیگه حرف بزنم چی بگم آخه ؟
وقتی بهم نسبت دروغ گویی میدن توی جمع و من رو مجبور میکنن زندگی خصوصیم رو بگم برای اعاده حیثیت چی بگم ؟

از پست قبلیشون مشخصه با پیشداوری که نسبت به من داشتن از اول دنبال جدل و بحث میگشتن
از این به بعد در مقابل این آدم فقط سکوت میکنم

Last edited:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540

آرمین جان عزیز من دارم میگم پست هاتون رو خواهشن پاک کنید و دیگه بس کنید شما هم دارین کشش میدین!!!!!!!
خواهش کردم از هردوتان
ببین من هم خیلی جاها نسبت به حرفام چیزی گفتن
ولی فضا فضای مجازیه و نه چیزی از شما کم میشه نه اضافه
سعی کنید این جور موارد رو جواب ندید چی میشه مگه به خدا خیلی هم بهتره

در رابطه با اینکه دیگران هم چه فکری راجع به شما میکنن نگران نباشید
من گفنم که بچه های اینجا همه خودشان میفهمن چی درست و چی غلط پس زیاد در گیر این قضیه نشید خواهشن
ببینید نمیدانم الان این واطه گری منه نوعی کوچک تر آیا مفیده یا بدتری نمک رو زخم میپاشه
ولی خواهش میکنم هر دوتا تون بزرگواری کنید پست ها تون رو پاک کنید و دیگه این بحث و فراموش کنید
بین دوستان همیشه اینجور مواردی پیش میاد ولی همیشه با گذشت حل میشه
خواهش میکنم هردوتا کوتاه بیاید
ممنون از اینکه خواهش منو پذیرفتید و پست هاتون رو پاک کردید و دیگه ادامه ندادید این موضوع رو
یا علی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
این تاپیک به دانش شما نیاز داره

این رو بدونید که اگه مطالب شما کسی نمیخونه یا............. من مطالعه میکنم. و برایم با ارزش هست

ممنون از حسن توجه شما کاربر فعال تاپیک

شما بزرگوار هستید جناب میلاد. خوشحالم اگر اینطور هست.

باز هم ممنونم از دوستانی که این مدت حوصله کردند و نظرات بنده رو مطالعه کردند.

Last edited:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
من دیگه ادامه نمیدم ... بحث رو عوض کنیم

چطوری میتونم یه استاد خوب جودو پیدا کنم توی تهران ؟
میخوام درست و اصولی یاد بگیرم

میشه به مربی های مورد تایید فدراسیون جودو اعتماد کرد یا اوضاع فدراسیون خوب نیست ؟
یادمه یکی از دوستان میگفت وضع جودو در ایران خوب نیست ... یکم بیشتر توضیح بدبن
اگه استاد خوب میشناسین هم بگید

با تشکر از شما

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
شما بزرگوار هستید جناب میلاد. خوشحالم اگر اینطور هست.

اما این حد بی ادبی و بی احترامی تاپیک رو مستقیما به قهقرا می بره.

باز هم ممنونم از دوستانی که این مدت حوصله کردند و نظرات بنده رو مطالعه کردند.

بنده اینجانب به شخصه خواهش دارم که بمانید. تاپیک به شما نیاز داره

ممنون از توجه شما به من

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
من دیگه ادامه نمیدم ... بحث رو عوض کنیم

چطوری میتونم یه استاد خوب جودو پیدا کنم توی تهران ؟
میخوام درست و اصولی یاد بگیرم

میشه به مربی های مورد تایید فدراسیون جودو اعتماد کرد یا اوضاع فدراسیون خوب نیست ؟
یادمه یکی از دوستان میگفت وضع جودو در ایران خوب نیست ... یکم بیشتر توضیح بدبن
اگه استاد خوب میشناسین هم بگید

با تشکر از شما

در مورد این که استاد خوب در تهران هست یا نه

باشگاه کبکانیان و شیرودی که هر دو روبروی هم هستن مربی خوبی داره مخصوصا تو ورزشگاه شیرودی که ساعت کلاسشون ساعت 6 عصر هست. نسبت به تمام جاهای دیگه مربی خیلی خوبی داشت

اسم مربیش فراموش کردم

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
شوریکن

n-1.0.jpgshuriken_museum.gifimages.jpg

شوریكن جوتسو سلاحی كوچك ، مخرب و ویران كننده ، ساده ، ولی مرگبار : سلاحی منحصر به فرد یك نینجا واقعی شوری كن یا تیغ های پرنده ، و برنده عبارتی است كه از دورة موروماچی (1573-1623 ) به كار برده شد . البته در کوریوهای قدیمی مثل تنشین شودن کاتوری شینتو ریو استفاده میشده
شوری كن اوچی به فراگیری شوری كن اصلی ، در زمان جنگهای داخلی ژاپن ، 1467-1591 مربوط می شود . مهارت در پرتاب شورایكن در میدان جنگ تكامل پیدا كرد و به همین جهت آن دوره ، دوره ی طلائی نینجا نامیده شد .یك ضربه ی كاری و دقیق باعث پارگی شاهرگ و در نتیجه، مرگ خواهد شد .
نینجاها در میدان نبرد ، برعكس سامورایی ها ، از قانون خاصی پیروی نمی كردند و به همین دلیل ، آزادانه ، از هوش ، مهارت خود استفاده می كردند . شوری كن جوتسو آغشته به زهر ، اسلحه ی مورد علاقه ی ایكوسا – سینوبوی بود كه در مدتی كمتر از یك ثانیه – دشمن را از پا در می آورد . یك نینجای سنتی ،راههای گوناگونی برای بدست آوردن زهرهای مهلك میدانست این منابع گیاهان سمی ، احشا پراز سم یك نوع ماهی ژاپنی ریشه ی زهرآلود گیاهان ، غدد زهر آگین مار ترشحات سمی از پوست دوزیستان ، زهرابه ی عقرب و بند پایان بودند . شوریكن لحظات قبل از هر عملیاتی ، به سم آغشته می شد تا از خطر مجروح شدن و مرگ نینجا بر اثر حمل این اسلحه جلوگیری شود . حتی یك خراش سطحی نیزه می توانست این سم را وارد خون كند یك نینجا می توانست با خرد كردن برگها و ریشه ی گیاهان گوناگون كه در ژاپن می روییدند ، حریف خود را نیمه بیهوش یا خواب كنند .

با تشکر از رزمی کار

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
اوس
با سلام خدمت بچه های گل رزمی کار.اولین پست من در این تاپیک هست.میخواستم بدونم این سلاح شوریکن که عکسش رو گذاشتین رو ادم میتونه خودش تمرین کنه?! تو پناهگاه ساختمون ما فضای نصبتا خوبی هستش,فقط نظری ندارم که این رو به سمت چش پرت کنم که بتونم تمرین کنم..یونولیت..چوب..
بعد اکثرا اونایی که دیدم برای فروش گذاشتن یه جور دکوری و تزیینی به نظر میومدن,کجا میتونم مدل اصلی رو بخرم و احتمالااگه قیمت هم دارین بفرمایین بدونم.
راستی بچه های باشگاه البرز سر پل تجریش کسی اینجا داریم?
با تشکر

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اوس
با سلام خدمت بچه های گل رزمی کار.اولین پست من در این تاپیک هست.میخواستم بدونم این سلاح شوریکن که عکسش رو گذاشتین رو ادم میتونه خودش تمرین کنه?! تو پناهگاه ساختمون ما فضای نصبتا خوبی هستش,فقط نظری ندارم که این رو به سمت چش پرت کنم که بتونم تمرین کنم..یونولیت..چوب..
بعد اکثرا اونایی که دیدم برای فروش گذاشتن یه جور دکوری و تزیینی به نظر میومدن,کجا میتونم مدل اصلی رو بخرم و احتمالااگه قیمت هم دارین بفرمایین بدونم.
راستی بچه های باشگاه البرز سر پل تجریش کسی اینجا داریم?
با تشکر

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
با سلام
خوش آمدید
در مورد شوریکن باید بگم تمرین هیچ چیز بدون استاد با تجربه بی فایده است. پرتاب شوریکن خود مهارت و هنر است و نیاز به تخصص خاص داره که تکنیک های زیادی داره حتی در جنگ نفری هم استفاده میشده

سوالی دیگه بود در خدمتم

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
رعایت تچنیکن در کن جوتسو:

dfr.jpg

هدف نحوه حرکت پا و هماهنگی دست با پا هست و نوع استقرار صحیح بدن

یک شمشیر به دست خوب مجری رعایت تچنیکن هست. عدم رعایت تچنیکن موجب میشه در برش خطا ایجاد شود. و بدن در حالت نامتعادل قرار بگیره

که به دو صورت خارجی و بیرونی انجام میشه:

ای کاجو داچی
نی کاجو داچی
سان کاجو داچی

ایکاجومیتسو داچی

ممنون از حسن توجه شما

بالا