morteza1986
Registered User
- نوشتهها
- 209
- لایکها
- 474
اساتید محترم برای اینکه شبها خواب راحتی داشته باشیم چه پیشنهاداتی دارید؟
شما اطلاعاتت خیلی خیلی ناقصه ... الان دوباره خلاف حرفتون رو ثابت میکنم ،ولی بدونین که ازین کار لذت نمیبرم ،کاش این پاراگراف آخر رو نمینوشتین ؛
من هم با پارافیلیا و همو..لیتی و پدوفیلیا آشنام و میدونم تو بعضی خانگاه چه خبر بوده
ولی این "خیلی "های شما مستند نیست ،بعله بوده ولی اینطور که شما میگین خانقاه ...کلاب بوده !!! و همه صوفی ها ... !!!
شما به چه استنادی میگی ایران مهد این انحرافاته ...یه ؟ خانگاه ها در دوران صفویه ایجاد شدن ،چطور شما همچین زمانی رو مهد یک چیز تصور میکنی ؟ 2000 سال پیش از ظهور مسیح آثار مکتوب هستن که میگن این مسئله در یونان وجود داشته ،حتی افلاطون به صراحت این رو در کتاب "جمهور" میگه ... در روم قبل از میلاد مسیح هم علنا مجالس ویژه براش داشتن و امروز هم انکار نمیکنن و ارزش تمدن روم رو بخاطر یکی از امیال انسان پایین نمیارن ... شما میدونی صفویه چند سال بعد میلاده ؟؟؟
این مسئله در روم و یونان هم علنا وجود داشته و اصلا قبیح نبوده براشون
در ایران ،چین ،هند هم وجود داشته ولی قبیح بوده ...
در تمام کشورهای دنیا بوده ،بعضی همسایه های ژاپن براشون کاملا جا افتادس (باید بگم تایلند؟ همین تایلند از نظر معابد و فرهنگ بودایی غوغا میکنه)
مگه مذهبه که مهد داشته باشه ؟ :lol: هرجا انسان بوده این پدیده هم بوده ،چه در میان زنان / چه در میان مردان
دلیل نمیشه فلسفه و تمدن این کشورها رو زیر سوال ببریم
اگر از ژاپن چیزی نشنیدید به این خاطر هست که دنبالش نرفتید یا خودشون محافظه کار بودن ... همین الان سرچ کنید ببینید ،اگر سایتهای &% ژاپنی به این سبک نبود اونوقت دوباره صحبت میکنیم / امیال ... انسان چه ارتباطی با ورزش های رزمی و فرهنگ و تمدن دارن ؟؟؟ من اصلا به ایرانی بودنم تعصب بیجا ندارم ولی از فرهنگ از کشورم متنفر نیستم در عین حال که ضعف هاش رو پذیرفتم
نا امید شدم از شما
این مطلب رو هم بهتره پاک کنید تا مسئولان pt تذکر ندادن به تاپیک ،کلماتش نامناسبه
بعید میدونم تا حالا چنین مطلب آف تاپیکی پست شده باشه
نظر دادن بدون علم هم خطرناکه ... این که قضاوت خطرناکه یک مسئله هست که شما کلیشه ای میگی ... قضاوت در مورد مسائل فرهنگی و تاریخی کجاش خطرناکه ؟ :lol:
در ضمن کاری که شما همین الان کردی قضاوت در مورد معلومات و تفکرات من بود
اجازه نظر دادن در مورد مطالبم رو از شما به دلیل اینکه دقت در خواندن مطالبم ندارین پس میگیرم ... شما هم گستاخانه صحبت میکنین
البته نیاز به دانش بیشتر دارین ،بهتون بر نخوره
پاراگراف آخرتون درباره اینکه ایران مهد ....! هست علم و توان قضاوت شما رو به شدت پیش من زیر سوال برد
با سلام
نه من پست ها رو حذف نمیکنم اما سعکنید یک ترد زیبا و جزاب در مورد شمشیر سامورایی در بخش ورزش باز کنید. من هم از تاپیک جدید مخصوص شمشیر حمایت میکنم
ممنون از حسن توجه شما
مرتضی جان همینکه از باشگاه میام کلی خسته ام و شام رو میخورم و سعی میکنم تا 2 ساعت بعدش بیدار باشم قبلش هم یه میوه ای (بیشتر سیب یا پرتغال(سیب بیشتر)) میخورم و با معده خالی(**) چون خسته ام خیلی راحت خوابم میبره فکر نکنم دیگه زیاد مشکلی توی خواب باشه فقط بسته به زمان باشگاهم داره هرچی به زمان خواب نزدیک تر باشه خواب سخت تره چون به علت فعالیتی که بدن داشته ضربان قلب و گردش خون توی بدن چند برابر میشه که خواب رو غیر ممکن یا سخت میکنهاساتید محترم برای اینکه شبها خواب راحتی داشته باشیم چه پیشنهاداتی دارید؟
جناب آرمین و آبتین عزیز لطفا این بحثتون رو بس کنید و با هم دیگه دوست باشید و روی همدیگرو ببوسید
و لطف کنید هر پستی که در اشاره به همدیگه زدید پاک کنید
من به عنوان کم دانش ترین و کم تجربه ترین فرد این تاپیک از شما ها این خواهش رو دارم
ممنونم که توجه میکنید انشالله
اکثر بچه های اینجا هم دانش این رو دارن که تشخیص بدن چه مواردی درست است یا نادرست پس از همه دوستان خواهش میکنم که اگر انتقادی از همدیگه دارن به طور مودبانه و صحیح و آموزش وارانه مطرح کنن یا حدالمکان با پیام شخصی حلش کنن
معذرت میخوام اگه یه دفعه پریدم وسط و اظهار نظر کردم چون در حدش نیستم ولی خواهش میکنم که جو دوستانه تاپیک رو همینطور با روحیه ی مبارز بودنتان حفظش کنید:f34r:
یا علی
من هیچ زمانی از روزی که وارد این تاپیک شدم برای جلب توجه و خودنمایی حرفی نزدم و بحثی راه نیانداختم. به خیال خودم سعی میکردم که مطالبی رو عنوان کنم که تکراری هم نباشه و البته فایده ای داشته باشه.
اگر از نظر شما و سایرین بنده حرف اضافه یا توهین امیزی زدم که باید حذفش کنم، عذر خواهی می کنم و فعلا دیگه اینجا پستی نمی گذارم.
برای همه آرزوی سلامتی و موفقیت دارم.
جناب miiladninja عزیز
سوالی پرسیده بودید توی صفحه قبل که چند تا از بچه ها جواب دادن لطفن پیگیری کنید
ممنون از توجهتان
یا علی
پست های شما طولانی هستن و پر از اطلاعات جزیی. به نظر میرسه هر اونچه که به ذهنتون می رسه رو بیان می کنید
اما چیزی که خوندن پست های شما رو سخت می کنه طولانی بودنشون نیست. این " من، من " هاست!
تقریبا در هر پاراگراف یکبار به خودتون اشاره می کنید که جدا اعصاب خورد کن هست.
ببنید شما چند هفته پیش خودتون رو به عنوان یه فرد مبتدی که مقداری آیکیدو تمرین کرده در تاپیک معرفی می کردید. کسی که به عنوان .........
ببخشید به نظر می رسه شما از اون دسته افرادی هستید که در باب یک موضوع، یک شبه استاد می شوند. منابعتون هم نه تحقیقات دامنه دار و تفکر طولانی، بلکه تحقیقات دو سه روزه به کمک گوگل و شنیده ها و گفته های دیگران هست که به مذاق شما خوشایند بودند.
من هیچ زمانی از روزی که وارد این تاپیک شدم برای جلب توجه و خودنمایی حرفی نزدم و بحثی راه نیانداختم. به خیال خودم سعی میکردم که مطالبی رو عنوان کنم که تکراری هم نباشه و البته فایده ای داشته باشه.
اگر از نظر شما و سایرین بنده حرف اضافه یا توهین امیزی زدم که باید حذفش کنم، عذر خواهی می کنم و فعلا دیگه اینجا پستی نمی گذارم.
برای همه آرزوی سلامتی و موفقیت دارم.
دوست عزیز
این تاپیک به دانش شما نیاز داره
این رو بدونید که اگه مطالب شما کسی نمیخونه یا............. من مطالعه میکنم. و برایم با ارزش هست
ممنون از حسن توجه شما کاربر فعال تاپیک
شما بزرگوار هستید جناب میلاد. خوشحالم اگر اینطور هست.
اما این حد بی ادبی و بی احترامی تاپیک رو مستقیما به قهقرا می بره.
باز هم ممنونم از دوستانی که این مدت حوصله کردند و نظرات بنده رو مطالعه کردند.
من دیگه ادامه نمیدم ... بحث رو عوض کنیم
چطوری میتونم یه استاد خوب جودو پیدا کنم توی تهران ؟
میخوام درست و اصولی یاد بگیرم
میشه به مربی های مورد تایید فدراسیون جودو اعتماد کرد یا اوضاع فدراسیون خوب نیست ؟
یادمه یکی از دوستان میگفت وضع جودو در ایران خوب نیست ... یکم بیشتر توضیح بدبن
اگه استاد خوب میشناسین هم بگید
با تشکر از شما
با سلاماوس
با سلام خدمت بچه های گل رزمی کار.اولین پست من در این تاپیک هست.میخواستم بدونم این سلاح شوریکن که عکسش رو گذاشتین رو ادم میتونه خودش تمرین کنه?! تو پناهگاه ساختمون ما فضای نصبتا خوبی هستش,فقط نظری ندارم که این رو به سمت چش پرت کنم که بتونم تمرین کنم..یونولیت..چوب..
بعد اکثرا اونایی که دیدم برای فروش گذاشتن یه جور دکوری و تزیینی به نظر میومدن,کجا میتونم مدل اصلی رو بخرم و احتمالااگه قیمت هم دارین بفرمایین بدونم.
راستی بچه های باشگاه البرز سر پل تجریش کسی اینجا داریم?
با تشکر
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2