• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
سلام
شما ذهن قوی و سالمی دارید جناب لرد وایپر!
اگر اجازه هست من هم نظرم رو بگم.

شما لطف دارین به من ،اجازه ما دست شماس

اول دقت کنید که من تاکید کردم در مورد رزمی صحبت میکنم نه زندگی و ... ؛ دوم اینکه تقابل یعنی مقابله ،ولی دو چیز در راه های جداگانه میرن با هم مقابله ندارن ،اینها فقط در تئوری با هم مجادله دارن
در عالم واقع کامبتیوها و رزمی کارها هر کدوم به کار خودشون میرسن و هیچ تقابلی ندارن ،ولی این که بدونین هر کدوم چرا و به کجا میرن خیلی مهمه

طبق معمول موافقم ... منم تو همه زمینه ها انقدر تندرو نیستم ،تو رزمی و یه سری مسائل خاص اینطوری هستم که دلیل دارم براش ،چون سنتهای بیهوده و چرت توش زیاده و مردمی که معنویات خودشون رو گم کردن یا از اونچه دارن لذت نمیبرن باهاش مثل یک مذهب رفتار میکنن ...
به شدت مخالفم با پیروی کورکورانه و به چالش نکشیدن سنتها مخصوصا توی رزمی ... نمیدونم شما هم مثل من موقع بستن بند شلوار جودو فکر کردین چرا به صورت متحد الشکل کش نمیزارن به جاش یا نه ...

یکی از ویژگی مدرنیسم هم شک مداوم هست ... به تمام سنتها و درستیشون ... (به افکار خودم حتی شک دارم) ،جزو اون آدمایی هستم که مثلا کسی منبع بده میرم تا ته اون منبع رو در میارم تا از درستی اون مطمئن بشم و این مسئله تعادل پذیر نیست و دونستن حقیقت معمولا خوبه

خودم ژاپن و فرهنگش رو دوست دارم .برای همین در موردش میدونم ،حتی یه مقدار انیمه باز هستم
ولی تحت هیچ عنوان به خودم اجازه نمیدم شیفتش بشم ،کلا شیفتگی تعصب میاره
ازون بدتر این شیفتگی نوعی از خود بیگانگی میشه

فایده گرایی و کاربرد گرایی اصولی هستن که دنیا روشون میگرده الان ... ما برای همین عقب موندیم ،چون مفهوم تعادل رو یکم از این، یکم از اون میدونیم
تعادل از عدل میاد ... عدل یعنی قرار دادن هر چیز بر سر جای خودش ... این با تساوی متفاوته ... مفهوم تعادل در حال حاضر همین مدرن بودنه (برای من)
-------------------------------------------------------------
من چند ساله با ذن آشنا هستم ،چند بار در موردش اینجا مطلب گذاشتم فکر میکنم
حتی ذن رو هم فقط به معنی مدرن و کاربردیش سعی میکنم رعایت کنم ،در واقع پیرو قرائت یک عده خاص از ذن هستم
اتفاقا از بین بردن clutter در زندگی یکی از اصول ذن مدرنه و اینها از دیدگاه ذن مدرن باید unclutter بشن ...
اگه به صورت جدی به ذن علاقه دارین میتونم بیشتر بگم
ولی بدونین ذن میگه چیزهای اضافی و بیفایده باید از زندگی حذف بشن
---------------------------------------------------
ژاپن توسط آبها محاصره شده ... فقط شانس آوردن چین اون بغل بوده
یکم از ژاپن برین پایین وضع بومی های استرالیا رو در اون زمان ببینین که بعضا آدمخواری میکردن از شدت دور افتادگی ...
همین ژاپن در دوره ای راه ورود تمام خارجی ها به جز هلندی ها و 2 کشور دیگه رو بسته بود ...
فرهنگشون منزوی هست ...
----------------------------------------------------
استاد زبان ژاپنی دانشگاه تهران میگفت در ژاپن اکثر مردم فرق کشورهای مختلف رو نمیدونن و بهشون بگی ایران نمیدونن کجاس و همه خارجی ها رو به چشم غیر-ژاپنی میبینن (خیلی چیزها گفت) ولی کلا میدونین من حرف بدون منبع نمیزنم ...

ژاپن حداقل در گذشته یک کشور منزوی بوده ... اصلا شباهتی به چینی ها ندارن اینا ... هرچقدر اونا مبتکر بودن اینا عادت دارن هر چیزی رو که میگیرن روش بشینن تا جوجه بشه !!! بعدم گندش رو در میارن :lol: ... واسه تک تک قسمتهای کاتانا اسم خاص دارن در حالی که چینی ها مثل ما میگن دسته شمشیر ... تیغه شمشیر و ....

چین با اوکیناوا رابطه اساسی داشته نه ژاپن ... شما که بهتر میدونی همین اوکیناوا با چه بدبختی کاراته رو تو ژاپن جا انداخت ... همین اوکیناوای چسبیده به خودشون با این همه شباهت فرهنگی جزو ژاپن نمیدونستن و مستعمره بوده براشون .... به این راحتی چیزی وارد مرزهای فرهنگی ژاپن نمیشده

"از طرفی ژاپنی ها صرفا مصرف کننده ی فرهنگ چینی و مشتقاتش نبودند. ژاپنی ها همیشه شخصیت ِ مستقل و ذائقه ی خاص خودشون رو حفظ می کردند و هر چه به فرهنگشون تزریق میشد رو با روحیات خودشون سازگار می کردند. مثلا ذن با اینکه از چین آمده بود، در ژاپن به شکوفایی رسید و موارد مشابه."

من بیشتر فکر میکنم توانایی هضم فرهنگ چین رو نداشتن (بالاخره چین پهناور که همسایه ای مثل هند داره باید در ابعاد فرهنگ با جزیره ژاپن تفاوت داشته باشه) فرهنگ چین به قدری پیچیده و گسترده و غنی هست که ...

"درباره ی عبارت دانش محدود که به کار بردی می شه صحبت کرد. نکته ی مهم این هست که دانش در دنیای گذشته اساسا محدود بوده در همه جای دنیا.
ضمنا اگر دانش خاصی در دنیای گذشته پیدا می شده، حتما به چین باستان هم می رسیده و متعاقبا به ژاپن هم. "

من اصلا ایرادی به دانش محدودشون نداشتم ،ولی از طرف ژاپنی های دوره "نارا" تا دوره "ادو" از این دفاعتون تشکر میکنم :p
هرچی بوده مال قدیم بوده و تموم شده رفته ... صحبته من صحبت همین الان بود ، الان دانش من و شما هنوز محدود هست که همون روشها رو ادامه میدیم ؟ یا باز باید منتظر باشیم دانش از چین بره به ژاپن تا ما با پیروی از ژاپن روشمون رو تغییر بدیم !؟! :blink:

مثلا باروت که در چین اختراع شد به ژاپن رسید ؟ کمان زنبورکی چطور ؟ توپ جنگی ؟ فراموش کردین سامورایی ها چطور توسط سلاح آتشین که به عمرشون ندیده بودن قتل عام شدن ؟ با اینکه منشا اختراعش بغل گوششون بود ،در این مسائل تعاقب وجود نداره ... هزاران هزار فاکتور وجود داره در روابط انسانی و به این راحتی نیست

"به طور کلی ژاپن از نظر فرهنگی، تاریخی، هنری، آداب و رسوم و غیره، جدا جای جذابی هست! حالا ما بپسندیم یا نپسندیم."

من میپسندم ولی بیش از اون که لازمه تاییدشون نمیکنم :)

ببخشید من انقدر رو جزئیات حرفتون حساسم ،برای همه اینطوری هستم ،... چون سعی میکنم با دقت صحبت کنم ... بد برداشت نکنین :happy:

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
تو از تعادل حرف میزنی اما در عمل افکارت مشوش و افراطی هستند.

تو گفتی عدل یعنی قرار دادن هر چیز سرجای خودش. کسی که می خواد چیزها رو در جای درست قرار بده باید صلاحیتش رو داشته باشه. تو مطمئنی صلاحیت داری؟

باید اجازه بدی این حجم اطلاعاتی که از منابع مختلف بدست میاری، در ذهنت ته نشین بشن و بعد وارد قضاوت های تاریخی فرهنگی اجتماعی بشی و همه چیز رو نقد کنی. اینطور قضاوت ها نیاز به پیش زمینه های متعددی دارند که با مطالعه ی زیاد و در بلند مدت به دست میان.

اینکه در فلان کشور رسومات غلطی وجود داشته چی رو اثبات می کنه؟ خوش به حال مردمی که کمتر گرفتار آیین های غلط بودند.

اینکه چین فرهنگی داشته که ژاپنی ها قادر به هضمش نبودند، یک اظهار نظر مطلقا شخصی و البته بی پشتوانه ست.

اینکه به استناد حرف فلان استاد، بخوای خیال کنی مردم ژاپن فرق کشور های مختلف رو نمی فهمن، فقط به خود شما مربوط میشه.

اینکه ژاپن منزوی بود و راه ورود خارجی ها رو بسته بود، اصلن جالب نیست، ولی چی رو اثبات می کنه؟ اینکه اونها بی فرهنگ بودن و بقیه کشورها با فرهنگ بودن؟

نه، به هیچ وجه.

درست نقطه ی مقابل ِ ژاپن ِ در حاشیه، ایران هست. کشوری که خواسته ناخواسته، در متن جریانات دنیای قدیم قرار گرفته، کشوری که شاهراه ارتباطی دنیای قدیم و محل تلاقی تمدن شرق و غرب بوده. ایران از یک سمت، با هند و چین همسایه بوده، از سمت دیگه با یونان باستان.
کدوم ایرانی هست که نگه ما در قدیم از پیشرفته ترین و با اخلاق ترین و دانشمندترین و چنین و چنان ترین ملت ها بودیم؟ چقدر یاوه می بافیم که ما باهوش هستیم و دیگران خنگند؟ که ما مهد تمدن هستیم و ...

صرفا برای نمونه، مثالی میزنم از بدبختی های فرهنگی ایرانی ها:

کشور ما مهد انواع انحرافات جنسی، بچه بازی، شاهد بازی، غلام بارگی و مسائل اینچنینی بوده. اکثر اشعار نغز عاشقانه ی شاعران و عارفان معروف ایرانی، خطاب به معشوقه های مرد و زیبارویان ِ مذکر سروده شده اند. بچه بازی که امروز از انواع اختلالات جنسی یا " پارافیلیا " محسوب میشه، یکی از مسائل رایج در خانقاه ها بود. حتی خیلی از پیرانی که برای خودشون مریدانی داشته اند به رابطه ی جنسی ِ مفعولانه معتاد بودند و این مرض به علت الشیوخ معروف بود. و ...

مطالعه و تحقیق عالیه. اما قضاوت های بی هوا خطرناکه.
لطفا به خودت زمان بده.

Last edited:

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
شما لطف دارین به من ،اجازه ما دست شماس

اول دقت کنید که من تاکید کردم در مورد رزمی صحبت میکنم نه زندگی و ... ؛ دوم اینکه تقابل یعنی مقابله ،ولی دو چیز در راه های جداگانه میرن با هم مقابله ندارن ،اینها فقط در تئوری با هم مجادله دارن
در عالم واقع کامبتیوها و رزمی کارها هر کدوم به کار خودشون میرسن و هیچ تقابلی ندارن ،ولی این که بدونین هر کدوم چرا و به کجا میرن خیلی مهمه

طبق معمول موافقم ... منم تو همه زمینه ها انقدر تندرو نیستم ،تو رزمی و یه سری مسائل خاص اینطوری هستم که دلیل دارم براش ،چون سنتهای بیهوده و چرت توش زیاده و مردمی که معنویات خودشون رو گم کردن یا از اونچه دارن لذت نمیبرن باهاش مثل یک مذهب رفتار میکنن ...
به شدت مخالفم با پیروی کورکورانه و به چالش نکشیدن سنتها مخصوصا توی رزمی ... نمیدونم شما هم مثل من موقع بستن بند شلوار جودو فکر کردین چرا به صورت متحد الشکل کش نمیزارن به جاش یا نه ...

یکی از ویژگی مدرنیسم هم شک مداوم هست ... به تمام سنتها و درستیشون ... (به افکار خودم حتی شک دارم) ،جزو اون آدمایی هستم که مثلا کسی منبع بده میرم تا ته اون منبع رو در میارم تا از درستی اون مطمئن بشم و این مسئله تعادل پذیر نیست و دونستن حقیقت معمولا خوبه

خودم ژاپن و فرهنگش رو دوست دارم .برای همین در موردش میدونم ،حتی یه مقدار انیمه باز هستم
ولی تحت هیچ عنوان به خودم اجازه نمیدم شیفتش بشم ،کلا شیفتگی تعصب میاره
ازون بدتر این شیفتگی نوعی از خود بیگانگی میشه

فایده گرایی و کاربرد گرایی اصولی هستن که دنیا روشون میگرده الان ... ما برای همین عقب موندیم ،چون مفهوم تعادل رو یکم از این، یکم از اون میدونیم
تعادل از عدل میاد ... عدل یعنی قرار دادن هر چیز بر سر جای خودش ... این با تساوی متفاوته ... مفهوم تعادل در حال حاضر همین مدرن بودنه (برای من)
-------------------------------------------------------------
من چند ساله با ذن آشنا هستم ،چند بار در موردش اینجا مطلب گذاشتم فکر میکنم
حتی ذن رو هم فقط به معنی مدرن و کاربردیش سعی میکنم رعایت کنم ،در واقع پیرو قرائت یک عده خاص از ذن هستم
اتفاقا از بین بردن clutter در زندگی یکی از اصول ذن مدرنه و اینها از دیدگاه ذن مدرن باید unclutter بشن ...
اگه به صورت جدی به ذن علاقه دارین میتونم بیشتر بگم
ولی بدونین ذن میگه چیزهای اضافی و بیفایده باید از زندگی حذف بشن
---------------------------------------------------
ژاپن توسط آبها محاصره شده ... فقط شانس آوردن چین اون بغل بوده
یکم از ژاپن برین پایین وضع بومی های استرالیا رو در اون زمان ببینین که بعضا آدمخواری میکردن از شدت دور افتادگی ...
همین ژاپن در دوره ای راه ورود تمام خارجی ها به جز هلندی ها و 2 کشور دیگه رو بسته بود ...
فرهنگشون منزوی هست ...
----------------------------------------------------
استاد زبان ژاپنی دانشگاه تهران میگفت در ژاپن اکثر مردم فرق کشورهای مختلف رو نمیدونن و بهشون بگی ایران نمیدونن کجاس و همه خارجی ها رو به چشم غیر-ژاپنی میبینن (خیلی چیزها گفت) ولی کلا میدونین من حرف بدون منبع نمیزنم ...

ژاپن حداقل در گذشته یک کشور منزوی بوده ... اصلا شباهتی به چینی ها ندارن اینا ... هرچقدر اونا مبتکر بودن اینا عادت دارن هر چیزی رو که میگیرن روش بشینن تا جوجه بشه !!! بعدم گندش رو در میارن :lol: ... واسه تک تک قسمتهای کاتانا اسم خاص دارن در حالی که چینی ها مثل ما میگن دسته شمشیر ... تیغه شمشیر و ....

چین با اوکیناوا رابطه اساسی داشته نه ژاپن ... شما که بهتر میدونی همین اوکیناوا با چه بدبختی کاراته رو تو ژاپن جا انداخت ... همین اوکیناوای چسبیده به خودشون با این همه شباهت فرهنگی جزو ژاپن نمیدونستن و مستعمره بوده براشون .... به این راحتی چیزی وارد مرزهای فرهنگی ژاپن نمیشده

"از طرفی ژاپنی ها صرفا مصرف کننده ی فرهنگ چینی و مشتقاتش نبودند. ژاپنی ها همیشه شخصیت ِ مستقل و ذائقه ی خاص خودشون رو حفظ می کردند و هر چه به فرهنگشون تزریق میشد رو با روحیات خودشون سازگار می کردند. مثلا ذن با اینکه از چین آمده بود، در ژاپن به شکوفایی رسید و موارد مشابه."

من بیشتر فکر میکنم توانایی هضم فرهنگ چین رو نداشتن (بالاخره چین پهناور که همسایه ای مثل هند داره باید در ابعاد فرهنگ با جزیره ژاپن تفاوت داشته باشه) فرهنگ چین به قدری پیچیده و گسترده و غنی هست که ...

"درباره ی عبارت دانش محدود که به کار بردی می شه صحبت کرد. نکته ی مهم این هست که دانش در دنیای گذشته اساسا محدود بوده در همه جای دنیا.
ضمنا اگر دانش خاصی در دنیای گذشته پیدا می شده، حتما به چین باستان هم می رسیده و متعاقبا به ژاپن هم. "

من اصلا ایرادی به دانش محدودشون نداشتم ،ولی از طرف ژاپنی های دوره "نارا" تا دوره "ادو" از این دفاعتون تشکر میکنم :p
هرچی بوده مال قدیم بوده و تموم شده رفته ... صحبته من صحبت همین الان بود ، الان دانش من و شما هنوز محدود هست که همون روشها رو ادامه میدیم ؟ یا باز باید منتظر باشیم دانش از چین بره به ژاپن تا ما با پیروی از ژاپن روشمون رو تغییر بدیم !؟! :blink:

مثلا باروت که در چین اختراع شد به ژاپن رسید ؟ کمان زنبورکی چطور ؟ توپ جنگی ؟ فراموش کردین سامورایی ها چطور توسط سلاح آتشین که به عمرشون ندیده بودن قتل عام شدن ؟ با اینکه منشا اختراعش بغل گوششون بود ،در این مسائل تعاقب وجود نداره ... هزاران هزار فاکتور وجود داره در روابط انسانی و به این راحتی نیست

"به طور کلی ژاپن از نظر فرهنگی، تاریخی، هنری، آداب و رسوم و غیره، جدا جای جذابی هست! حالا ما بپسندیم یا نپسندیم."

من میپسندم ولی بیش از اون که لازمه تاییدشون نمیکنم :)

ببخشید من انقدر رو جزئیات حرفتون حساسم ،برای همه اینطوری هستم ،... چون سعی میکنم با دقت صحبت کنم ... بد برداشت نکنین :happy:

با تشکر از شما جناب لورد ویپر

تحقیقات شما بسیار محترم است هم نقاط ضعف داره هم نقاط قوت.

و فراموش نکنید این ها تحقیقات شماست پس دلیل نمیشه که درست باشه. پس بسیار دقت کنید

یک نکته ، این که اینجا یک فرم آزاد هست پس افراد تازه وارد و نا آگاه زیادی به این مکان میان و ممکن هست به حرفهای شما مهر تایید بزنند پس در شیوه نگارشتون کاملا مراقب باشید.

ممنون از حسن توجه شما

Last edited:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
قبل از هر چیزی باید بگم که بعد مدتها یکی از بچه ها پیدا شده که در خصوص موضوعی که من عاشقشم مطالعه کرده و مطلب میذاره، از این اتفاق خوشحالم. :happy:
ممنونم Lord Viper. از این بحثها لذت میبرم. :rolleyes:

این لینک تاپیکی هست که در موردش گفتم. :blush:

(مطالبت رو نقل قول نمیکنم برای راحتی، نوشته های من گویا هستن و میشه متوجه شد راجع به کدوم قسمت از صحبتهاته)

تا عکس سایایی که میگی رو نبینم، نمیتونم و در واقع معقول هم نیست در موردش نظر بدم. ولی هنوزم این موضوع برام ابهام داره که چه تمهیداتی برای برخورد نکردن تیغه و فلز سایا در نظر گرفتن. ولی باید سایا جالبی باشه، مشتاقم به دیدنش. ولی شخصاً سایا چوبی رو به خاطر زیباییش و جنسش دوست دارم.

در مورد کربن و درصدش منظورم این بود که این میزان بالاتر درصد کربن رو در مقایسه با چه مقدار مرجع یا مقدار تعریف شده ای مطرح میکنیم؟! یه زمانی هست 0.4 درصد رو مقدار زیادی نمیدونیم ولی در عین حال در مواردی مقدار درصد بالایی محسوبش میکنیم. ای کاش درصد اجزای تشکیل دهنده تیغه های مد نظرت رو به من میدادی تا بتونم با مقایسه و تجزیه تحلیل هر دو به جواب روشن تری برای خودم برسم.

اما در خصوص مقاومت بالا و داشتن انعطاف شمشیرهای ژاپنی : قبل از اون احساس من اینه که از اون رنج تغییرات درصد کربن در تاماهاگانه شما فقط بیشترین مقدار ممکنش رو در نظر میگیری و دائم بر این موضوع تأکید میکنی که به این خاطره که این شمشیرهای ژاپنی شکننده هستن. با این ذهنیتت نمیتونم کنار بیام. غیر از عناصر موجود در تاماهاگانه که سبب ایجاد استحکام و انعطاف پذیری محصول نهایی میشه، روشی هم برای بالا بردن استحکام و انعطاف تیغه وجود داره که در ساخت شمشیرهای ژاپنی مورد استفاده قرار میگیره. تاماهاگانه بعد از حرارت دیدن و مسطح شدن، به دو دسته تقسیم میشه. قسمتی با سختی بیشتر و انعطاف پذیری کمتر (کاواگانه) و برعکس قسمتی با سختی کمتر و انعطاف پذیری بیشتر (شینگانه). که اینها جداگانه مراحل حرارت دیدن، چکش کاری، چند لایه شدن رو میگذرونن و نهایتا شینگانه در داخل کاواگانه که به شکل U در اومده قرار میگیره و بقیه مراحل طی میشه. این مراحل باعث میشه شمشیر ژاپنی در عین داشتن استحکام بالا انعطاف پذیری خوبی هم از خودش نشون بده. در تاپیک خرید شمشیر ژاپنی توی یکی از پستهام مراحل ساخت رو با عکس نشون دادم که دیدنش کمکت میکنه. من استحکام و شکنندگی شمشیر ژاپنی رو ازت نمیتونم بپذیرم. تستهای فوق العاده عجیبی از شمشیر ژاپنی با جنس تاماهاگانه دیدم که باعث میشه به سختیش شک نکنم.

در خصوص این مورد که این شمشیر فقط برای دوران خودش عالی بوده مطلبی نیست که بخوام صد در صد ردش کنم. بالاخره با پیشرفت علم میشه به راه ها و مواد خوب و بهتر برای ساخت شمشیر دست پیدا کرد ولی با این حرف که با معیارهای امروزی تاماهاگانه شن آهن فوق العاده بی کیفیته کنار نمیام و نمیتونم بپذرم. تاماهاگانه شن آهن نیست. محصول نهایی حرارت دادن شن آهن در تاتارا به مدت 72 ساعت و به صورت بی وقفه هست. با هم خیلی تفاوت دارن. آهن 95-98 درصد خلوص چیزی نیس که اونو درصد ناخالصی بالا بدونیم و بگیم شمشیر ژاپنی حاصل از اون، فوق العاده بی کیفیته. مگر اینکه درصد آهن موجود در مواد مصرفی ساخت شمشیرهای صنعتی که میگی بالای 98 درصد باشه. در این حالت قبول میکنم شمشیرهای ژاپنی نسبت به این شمشیرها ناخالصی دارن.

صرفاً قیمت بالا به سبب ساخت تعداد محدود نیست. نادر بودن تاماهاگانه از یک طرف و مرغوب بودن سایر اجزای مصرفی در شمشیرهای ژاپنی از طرف دیگه از عواملی هستند که قیمت رو افزایش میدن. در بالاتر بودن کیفیت این اجزا (سوکا-ایتو، ساگئو ، سامه و ...) شکی نیست و حتی خود کارگاه هایی که به شکل صنعتی شمشیر میسازن هم بعضاً برای بالابردن کیفیت شمشیرهاشون از نوع ژاپنی این اجزا استفاده میکنن. و برخی هم تنها به خاطر اعتبار بخشیدن به شمشیرهای خودشون همچین ادعایی میکنن. کیفیت بالای این اجزا رو میتونی از کسانی جویا بشی که هم شمشیر ژاپنی داشتن و هم غیر ژاپنی. تفاوت محسوسی دارن. اما موردی که از اهمیت بیشتری برخورداره، تلاش چشمگیر و در بعضی مواقع باور نکردنی اساتید آهنگری هست که عمرشونو صرف ساخت چنین شمشیرهایی کردن. شمشیری که در تمامی مراحل ساختش، از چکش کاری گرفته تا ... همه با دست انجام شده ارزش بالایی داره. یا برای مثال، تیغهای که با سنگهای مخصوص و تماماً با دست و روشهای سنتی تیز میشه اونم به مدت 3هفته و روزی 10 ساعت کار مداوم، صد در صد ارزش خیلی بالایی داره. این همه تلاش بی وقفه اونم نه به دست هر کسی و یا با نظرات افراد دیگه، بلکه به دست کسانی که سالهای سال تجربه ساخت بهترین شمشیرها رو داشتن، نسل در نسل، مطمئناً قیمت زیباترین و در عین حال یکی از کاربردی ترین شمشیرهای دنیا رو بالا میبره. قیمت تموم شده پایین برای همچین سلاحی که بدون بزرگنمایی هنری ترین سلاح هم محسوب میشه مساویه با بی ارزش کردن اون.

نمیدونم رو چه حسابی انقدر مطمئن از برخورد دو شمشیر (عربی و ژاپنی) به هم و صد درصد صدمه دیدن شمشیر ژاپنی صحبت میکنی. اگه بر اساس خوندن مطالب یه عده ای اینطور میگی که به نظرم بی انصافی محض اون عده نسبت به شمشیر ژاپنی هست و چیز دیگه ای نمیتونه باشه. من از شمشیر ژاپنی از برش گلبرگهای غنچه گل رُز گرفته تا بلوک سیمانی و میله های فلزی صحنه هایی دیدم. همه شون رو به بهترین شکل ممکن انجام داده بدون اینکه مشکلی برای تیغه ش که از جنس تاماهاگانه ست مشکلی پیش بیاد. شمشیری که برترین زره ها رو هم برش میده.

ژاپنی ها برای انجام هر کاری روش خاص خودشون رو دارن. این یه نکته مثبته. اینکه نیازمند هیچ فرهنگی برای گذران زندگی خودشون نیستن و وابستگی به اون ندارن نکته خیلی خوبیه. اینکه تونستن روغنی رو پیدا کنن که ازش برای تمیز کردن شمشیر ژاپنی استفاده کنن و همیشه از گذشته تا به امروز جوابگوی این امر بوده، چه مشکلی داره؟ صرفاً چون دنیای امروزی پیشنهاداتی برای روغنهای جدید داشته باشه دلیل بر منسوخ شدن روش قدیمی و ماده قدیمی نیست. سلاحی متعلق به کشوری خاص هست و برای نگهداری از اون از دستورالعملی خاص استفاده میکنه. شاید کسی بخواد از روشی دیگه استفاده کنه، مشکلی نیست ولی این دلیل نمیشه روش قدیمی رو باطل بدونیم چون روغنهای جدیدی هم تولید شدن. همیشه قدمت داشتن روشی باعث نمیشه اینطور فکر کنیم که غیرمنطقی هست. مخصوصاً که مورد استفاده ش همچنان باقی باشه و هدف خواسته شده ازش رو به خوبی جوابگو باشه. این روحیه شما که تماماً به هر چیزی که پشتبندش اسم سنت یا قدمت میاد خط بطلان میکشی رو قبول ندارم و برام قابل پذیرش نیست.

شمشیر ژاپنی سلاحی سنتیه، و به نظر من تا زمانی میشه بهش شمشیر ژاپنی گفت که به روش سنتی خودش تهیه بشه. تغییر در روش یا ماده اولیه ساخت شمشیر همیشه به معنای محصول بهتر به لحاظ استحکام و انعطاف پذیری و ... نیست. تولید صنعتی شمشیرها از آلیاژ دیگه نشون دهنده این مطلب نیست که حتماً اون کارخونه یا کارگاه تحقیقات علمی در ساخت شمشیرهاش انجام داده و نهایتاً به آلیاژی دست یافته که نه تنها استحکام شمشیرها رو خیلی (!) بالاتر میبره بلکه هزینه خیلی کمتری هم نسبت به نمونه اصلش داره. هر ارزونی بی علت نیست. در ژاپن فقط شینکن حق تیز شدن داره که بعدا راجع بهش توضیح میدم. در چنین شرایطی وقتی تقاضا برای شمشیر تیز باشه و قیمت بالایی داشته باشه فرصت برای سود کارگاه های غیر ژاپنی فراهم میشه. این کارگاه ها میتونن با استفاده از آلیاژهای دیگه شمشیرهای خیلی خوبی بسازن و با قیمت پایین تر عرضه کنن ولی این شمشیر در هر حال اون شمشیر اصیل با اون مشخصات نیست. اینکه چرا واقعاً به دنبال تاماهاگانه نمیرن، به نظرت به خاطر اینه که تحقیق کردن دیدن آلیاژش فوق العاده بی کیفیته و ناخالصی زیادی داره؟ یا اینطور فکر کردن که بازاری براشون فراهم شده که رقیب ژاپنی نداره و میتونن بدون هزینه بالا، با هزینه ای کمتر شمشیر ژاپنی بسازند. شرایط کنونی مثل شرایط گذشته نیست که بگیم نیاز به ساخت شمشیری با استحکام بیشتر و انعطاف بیشتر نیاز حیاتی یه کشوره پس باید براش کلی سرمایه گذاری کرد. نه چنین کارگاه هایی هدفشون این نیست. در این مورد و حق تیز شدن انحصاری شینکن کمی جلوتر توضیح بیشتر میدم.

اما در مورد ای آی تو :
دقیقاً درسته، از آلیاژ آلومینویم و روی هست و اینو خودم کاملاً میدونستم. ولی مورد بعدی رو قبول ندارم. تنها فرق ای آی تو با شینکن (شمشیر ژاپنی اصل) تیغه شون هست. پس اگه در گذشته ای آی تو رو هم از تاماهاگانه میساختن که دیگه اسمش همون شینکن میبود و اساساً ای آی تو نمیبوده. چه ویژگی یا چه ضعفی نسبت به شینکن داره که هر دو از یه چیز درست بشن ولی به این بگن ای آی تو؟ در این مورد اشتباه میکنی رفیق عزیزم.
و اما در مورد سیاست ژاپن : در ژاپن قانونی هست که از سوی دولت اجرا میشه مبنی بر اینکه هیچ شمشیری در ژاپن حق تیز شدن نداره مگر شینکن که از تاماهاگانه و به روش سنتی تهیه میشه. چرا؟ شینکن فراتر از یک شمشیر در تاریخ و فرهنگ مردم ژاپن هست. چیزی که ازش به عنوان گنجینه و میراث ملی یاد میکنن. در چنین شرایطی دولت ژاپن بهترین تصمیم رو برای حفظ اصالت این شمشیر انتخاب کرده. اینکار برای سودجویی نیست، این کار هدفی جز حفاظت از این میراث گرانبها نداره. کارگاه ها و مارکهایی که دست به ساخت شمشیر ژاپنی میزنن، مطمئناً به فکر حفظ اصالت اون نیستند و از طرفی چندان به فکر تولید آلیاژی با شرایط بهتر نیستند و تنها از آلیاژ خیلی خوبی استفاده میکنن که تیزی خیلی خوبی داره و همچنین استحکام و انعطاف خوب. ولی هنوزم در مقایسه با نوع ژاپنی ساخته شده با تاماهاگانه ضعف داره. به نظرت چرا ژاپنی هااین بازار رو هم خودشون به دست نگرفتند؟ میتونستند خودشون به طور عمده دست به چنین کاری بزنن و با آلیازی دیگه شمشیر تهیه کنن و اونوقت بود که دیگه کسی سمت این کارگاه ها نمیرفت. ولی خب به چیزی با ارزش تر یعنی حفظ اصالت شمشیر ژاپنی فکر میکن. اگه چنین قانونی نبود بعد سالها کم کم چنین شمشیری ارزش خودشو از دست میداد، چرا؟ به خاطر ساخت نمونه های غیر ژاپنیش و عرضه اونها به اسم شمشیر ژاپنی اصل! خلاصه بگم، این سیاست نه برای انحصار طلبی سودجویانه ست، بلکه برای انحصار طلبی هست که قراره حافظ اصالت این سلاح با ارزش باشه.

چه کسانی دنبال ای آی تو هستند؟
ای آی تو با اصطلاح وال هَنگر ی که بین دوستداران شمشیر ژاپنی مرسوم شده خیلـــــــی تفاوت داره. در موردش یه جستجویی بکنی فرقشون رو متوجه میشی. ای آی تو کاملاً کاربردیه. در سراسر جهان و در خود ژاپن هنرجوهای بسیاری از ای آی تو برای تمرین ای آی دو استفاده میکنن. از تمرینات ساده گرفته تا تمرینات روزمره سخت، که ای آی تو از پس همشون بر اومده. شمشیریه که تیز نیست، بیشترین شباهت رو به شینکن داره، وزن و بالانس تیغه خوبی هم داره طوری که وقتی به دست گرفته میشه حستون بیشتر شبیه حس دست گرفتن شینکنه. به دست افرادی ساخته شده که سالها و نسل در نسل تجربه ساخت شینکن رو دارن. این شمشیر شمشیر ایده آلی برای هنرجوهاست. افرادی که مهارت به دست گرفتن شینکن ندارن، بهترین انتخابشون ای آی تو هست، حداقل برای چندین سال. تا به مهارت لازم برسن. این برای ایمنی خودشونه.

اتفاقاً کسانی که کلکسیونر هستن به هیچ وجه دنبال ای آی تو نیستن. چنین افرادی هزینه های خیلی بالایی رو میپردازن تا شینکن رو در کلکسیون خودشون قرار بدن اونم در بعضی موارد دنبال شینکن با قدمت چندین ساله هستند. حداقلش اینه که دنبال شینکنی که مدرنه یعنی ساخت امروزه هستن (ولی با همون روش سنتی).

با این مورد که کسانی ای آی تو میخرن که نمیتونن هزینه خرید شمشیر ژاپنی رو بدن موافقم. ولی خیلیا هم من جمله بنده حاضرن هزینه بالاتری برای ای آی تو بپردازن در برابر یه کاتانای صنعتی. چرا؟ چون در حال حاضر نیازی به شمشیر تیز نیست. پس سطح من ایجاب میکنه من از ای آی تو استفاده کنم و در رنج ای آی تو ها پر واضحه انتخابم نوع ژاپنیش خواهد بود، به سبب کیفیت بالاتر نسبت به نوع غیر ژاپنیش. این ای آی تو ها بالانس و وزن و عملکرد خیلی خوبی دارن. توی این سه ساله مقایسه های زیادی بین نوع ژاپنی و غیر ژاپنی از افرادی که هر دو رو دارن دیدم.

برای هنرجو جنس تیغه باید مهم باشه ولی چه هنر جویی؟ و در چه سطحی؟! من خودم اگه همین الان بهم شینکن بدید شاید در اولین استفاده ازش به خودم صدمه جدی وارد کنم. و این اصلا دور از ذهن نیست.

یه موردی، سوء تفاهم نشه. من هیچ وقت ای آی تو رو با شمشیر تیز صنعتی مقایسه نمیکنم چون مقایسه غلطی هست. گرچه به لحاظ سلیقه شخصی ترجیحش میدم. ولی تمام حرف من اینه یه فاکتور مهم که قبل از خرید شمشیر باید بهش توجه کرد اینه که بدونیم الآن تو چه سطحی هستی؟ نیاز به ای آی تو دارم یا نیازم به شمشیر تیزه؟ برای هر کدوم نوع ژاپنی و غیر ژاپنی رو در نظر میشه گرفت و مقایسه کرد.

مورد بعدی اینکه صد البته کاتانا با ای آی تو فرق داره. اینو خودمم بارها گفتم، هامُن تقلبی و خیلی موارد دیگه باعث میشه ای آی تو فقط یه شمشیر تمرینی باشه. برای تمرین کاتا. استفاده ازش تأثیری در اجرای تکنیک شما نداره. چون بالانس و وزن مناسب رو داره. و از این لحاظ نزدیک به نوع های اصیل هست.

منم تا به حال چنین مطالبی که در مورد شینکن میگی نشنیده بودم! برام عجیبه به این شمشیر بگی جنسش پفکی هست و راحت میشکنه. ولی یه سوال، اینکه همه اون افرادی که شمشیر صنعتی به دست گرفتن فرصت به دست گرفتن شمشیر ژاپنی هم داشتن؟ به این لحاظ مقایسه انجام دادن؟ منم شکی ندارم این شمشیرها نمونه های خوبی هستند با تیغه خیلی خوب و تیز که استحکام خوبی داره ولی هنوزم در مقایسه با شمشیر ژاپنی راه طولانی دارن.

موافقم که یه ایتالیایی هم میتونه تزئینات خیلی زیبایی برای شمشیر انجام بده و اتفاقاً توی همون تاپیک خرید شمشیر مطلبی راجع به همچین شخصی گذاشتم که کاراشو خیلی دوست دارم.

نیهونتو به معنای شمشیر ژاپنی هست، فرقش با شینکن در اینه که هم میتونه به شمشیر تیز و هم کند گفته بشه.

همه اون مارک ها رو میشناسم، و ازشون شمشیر زیاد دیدم. بد نیست برای بقیه هم که مشتاق هستن اون مارک ها و عکس از شمشیرهاشون بذاری. حتما کمک خیلی خوبی برای بقیه خواهد بود.

در نهایت اینو بگم که من به سبب عملکرد، کیفیت و علاقه شخصی ای ای تو ژاپنی رو به غیر ژاپنی و شینکن رو به کاتانای صنعتی ترجیح میدم. :lol:

منم سرت رو درد آوردم، ممنون که وقت گذاشتی و مطالبتو با من در میون گذاشتی، از خوندنشون لذت بردم. :happy:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
تو از تعادل حرف میزنی اما در عمل افکارت مشوش و افراطی هستند.

اول اینکه شما که به ژاپن علاقه دارین باید بدونین که بهتره به جای تو از شما استفاده کنین ... اینطوری مودبانه تر نیست ؟

نظرتون در مورد افکار من شخصیه و اگر توش زیاده روی نکنین محترمه ... خیلی به خودتون مطمئن هستین و خیلی راحت قضاوت میکنین .... من در این باره سکوت میکنم

تو گفتی عدل یعنی قرار دادن هر چیز سرجای خودش. کسی که می خواد چیزها رو در جای درست قرار بده باید صلاحیتش رو داشته باشه. تو مطمئنی صلاحیت داری؟

من تاکید کردم که کلا این 3 پست گذشته نظر شخصی هستن ،هز شخصی صلاحیت داره برای خودش فکر کنه و نظر بده ... شما صلاحیت داری این حق دیگران رو گستاخانه زیر سوال ببرین ؟ اگر دارین که من حرفی برای گفتن ندارم ...

شما مطمئن هستین ذن کار میکنین ؟ در زمان عصبانیتتون اصلا رعایت نمیکنین اصولش رو ... از مجله های سبک زندگی به عنوان منبع ذن استفاده نکنید

باید اجازه بدی این حجم اطلاعاتی که از منابع مختلف بدست میاری، در ذهنت ته نشین بشن و بعد وارد قضاوت های تاریخی فرهنگی اجتماعی بشی و همه چیز رو نقد کنی. اینطور قضاوت ها نیاز به پیش زمینه های متعددی دارند که با مطالعه ی زیاد و در بلند مدت به دست میان.

چرا فکر میکنین این اطلاعات جدید هستن ؟ من در تاریخ 9 سال مستمر مطالعه دارم ... همینطور در مورد کامبتیوی که کار میکنم
فقط اطلاعات من در مورد کاتانا جدید هستن و در این باره هم دارم با کمک lya خودم رو بالا میکشم
شما در همین حد کم من اطلاعات دارین که شخص من رو زیر سوال میبرین ؟

اینکه در فلان کشور رسومات غلطی وجود داشته چی رو اثبات می کنه؟ خوش به حال مردمی که کمتر گرفتار آیین های غلط بودند.

شما درست متوجه منظور من نشدین و من قصد ندارم هیچ تلاشی برای توضیحش بکنم

اینکه به استناد حرف فلان استاد، بخوای خیال کنی مردم ژاپن فرق کشور های مختلف رو نمی فهمن، فقط به خود شما مربوط میشه.

اگر فقط به من مربوط میشه پس شما چرا دارین خودتون رو اذیت میکنین ؟ اون شخص برعکس من و شما در ژاپن چندین سال زندگی کرده و میکنه و عضو بنیاد فرهنگی ژاپن در ایرانه ... ولی شما بدون شک بیشتر از اون میدونین :happy:

اینکه ژاپن منزوی بود و راه ورود خارجی ها رو بسته بود، اصلن جالب نیست، ولی چی رو اثبات می کنه؟ اینکه اونها بی فرهنگ بودن و بقیه کشورها با فرهنگ بودن؟

نه، به هیچ وجه
شما اصلا متوجه منظور کلی من نشدی ،نمیدونم چرا درست نمیخونین ،من نگفتم بی فرهنگ هستن ،چرا حرف تو دهن من میزارین ،من فرهنگشون رو میپسندم... برای درک یک تصویر کلی از یک متن طولانی دقت لازمه، دوباره بخونین من اصلا همچین حرفی نزدم
مردم ژاپن دوباره تماس گرفتن و از عزم شما برای دفاع از فرهنگشون تشکر کردن :p

درست نقطه ی مقابل ِ ژاپن ِ در حاشیه، ایران هست. کشوری که خواسته ناخواسته، در متن جریانات دنیای قدیم قرار گرفته، کشوری که شاهراه ارتباطی دنیای قدیم و محل تلاقی تمدن شرق و غرب بوده. ایران از یک سمت، با هند و چین همسایه بوده، از سمت دیگه با یونان باستان.
کدوم ایرانی هست که نگه ما در قدیم از پیشرفته ترین و با اخلاق ترین و دانشمندترین و چنین و چنان ترین ملت ها بودیم؟ چقدر یاوه می بافیم که ما باهوش هستیم و دیگران خنگند؟ که ما مهد تمدن هستیم و ...

صرفا برای نمونه، مثالی میزنم از
بدبختی های فرهنگی ایرانی​
ها:

فراموش نکنید که نژاد پرستی و حماقت ژاپن در جنگ جهانی با دنیا چه کرد
چه قتل عامی در چین کردن و هنوز هم رسما عذر خواهی نمیکنن ،از سر بریدن اسرای جنگی و زیر پا گذاشتن قوانین ژنو چیزی نمیگم

شاید شما فرهنگ خودت رو به عنوان ایرانی بدبختی بدونی ولی دلیل نمیشه این نسبت رو به 70 میلیون نفر دیگه بدی !!! ... از خودبیگانگی انتخاب شخصیه شماس و من بهش احترام میزارم ولی شما حق ندارین به من و بقیه توهین کنید

من جزو کسانی هستم که به هیچ عنوان در مورد ایران یاوه نمیگم و پز الکی نمیدم و مثل خودم زیاد میشناسم ... بار هم میگم تصوراتتون رو به همه افراد جامعه بسط ندید

کشور ما مهد انواع انحرافات جنسی، بچه بازی، شاهد بازی، غلام بارگی و مسائل اینچنینی بوده. اکثر اشعار نغز عاشقانه ی شاعران و عارفان معروف ایرانی، خطاب به معشوقه های مرد و زیبارویان ِ مذکر سروده شده اند. بچه بازی که امروز از انواع اختلالات جنسی یا " پارافیلیا " محسوب میشه، یکی از مسائل رایج در خانقاه ها بود. حتی خیلی از پیرانی که برای خودشون مریدانی داشته اند به رابطه ی جنسی ِ مفعولانه معتاد بودند و این مرض به علت الشیوخ معروف بود. و ...

شما اطلاعاتت خیلی خیلی ناقصه ... الان دوباره خلاف حرفتون رو ثابت میکنم ،ولی بدونین که ازین کار لذت نمیبرم ،کاش این پاراگراف آخر رو نمینوشتین ؛

من هم با پارافیلیا و همو..لیتی و پدوفیلیا آشنام و میدونم تو بعضی خانقاه چه خبر بوده
ولی این "خیلی "های شما مستند نیست ،بعله بوده ولی اینطور که شما میگین خانقاه ...کلاب بوده !!! و همه صوفی ها ... !!!

شما به چه استنادی میگی ایران مهد این انحرافاته جنس...یه !؟!؟!؟!؟
خانگاه ها در دوران
صفویه ایجاد شدن ،چطور شما همچین زمانی رو مهد یک چیز تصور میکنی ؟
2000 سال پیش از ظهور مسیح آثار مکتوب هستن که میگن این مسئله در یونان وجود داشته ،حتی افلاطون به صراحت این رو در کتاب "جمهور" میگه ... در روم قبل از میلاد مسیح هم علنا مجالس ویژه براش داشتن و امروز هم انکار نمیکنن و ارزش تمدن روم رو بخاطر یکی از امیال انسان پایین نمیارن ...
شما میدونی صفویه چند سال بعد میلاده که میگی ایران مهد ... بوده ؟؟؟ :eek:

این مسئله در روم و یونان هم علنا وجود داشته و اصلا قبیح نبوده براشون
در ایران ،چین ،هند هم وجود داشته ولی قبیح بوده ...
در تمام کشورهای دنیا بوده ،بعضی همسایه های ژاپن براشون کاملا جا افتادس (باید بگم تایلند؟ همین تایلند از نظر معابد و فرهنگ بودایی غوغا میکنه)
مگه مذهبه که مهد داشته باشه ؟ :lol: هرجا انسان بوده این پدیده هم بوده ،چه در میان زنان / چه در میان مردان

امیال ... انسان چه ارتباطی با ورزش های رزمی و فرهنگ و تمدن دارن ؟؟؟ من اصلا به ایرانی بودنم تعصب بیجا ندارم ولی از فرهنگ از کشورم متنفر نیستم، در عین حال که ضعف هاش رو پذیرفتم

نا امید شدم از شما
این مطلب رو هم بهتره پاک کنید تا مسئولان pt تذکر ندادن به تاپیک ،کلماتش نامناسبه
بعید میدونم تا حالا چنین مطلب آف تاپیکی پست شده باشه

مطالعه و تحقیق عالیه. اما قضاوت های بی هوا خطرناکه.
لطفا به خودت زمان بده.

در ضمن کاری که شما همین الان کردی قضاوت در مورد معلومات و تفکرات من بود

اجازه نظر دادن در مورد مطالبم رو از شما به دلیل اینکه دقت در خواندن مطالبم ندارین پس میگیرم ... شما هم گستاخانه صحبت میکنین

البته نیاز به دانش بیشتر دارین ،بهتون بر نخوره
پاراگراف آخرتون درباره اینکه ایران مهد ....! هست علم و توان قضاوت شما رو به شدت پیش من زیر سوال برد

Last edited:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
میلاد نینجا :
من
همیشه تاکید میکنم که نظرم شخصیه و نتیجه تحقیق خودمه و تضمینی در درست بودنش نیست ...
کم لطفی میکنین ... وقتی من خود میگم اول مطلب، خود خواننده باید دقت داشته باشه
در ضمن از شما بعیده این حرف ...
شما بهتر از من میدونین که نظر درست تو این جور مسائل وجود نداره ....
همونطور که سبک برتر وجود نداره ....
اگر نظر درست وجود داشت دیگه نیازی به تاپیک و تاپیکها نبود و کتابی چاپ میکردن با نام "
نظرات درست در ورزشهای رزمی"
این چیزها نسبی و سلیقه ای هست ،پس مهم اینه که نظرات متفاوت دیده بشن ...
تا ذهن خواننده باز بشه و در نهایت خودش تصمیم بگیره

با تشکر از راهنماییتون
:happy:

----------------------------------------------

بحث رو به این تاپیک زیر منتقل میکنیم :

اینجا مزاحم دیگرانیم ... و افراد متفرقه نظرات عجیب غریب میدن
اونجا پست میکنم و بعد اینجا پاکشون میکنم

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
میلاد نینجا :
من
همیشه تاکید میکنم که نظرم شخصیه و نتیجه تحقیق خودمه و تضمینی در درست بودنش نیست ...
کم لطفی میکنین ... وقتی من خود میگم اول مطلب، خود خواننده باید دقت داشته باشه
در ضمن از شما بعیده این حرف ...
شما بهتر از من میدونین که نظر درست تو این جور مسائل وجود نداره ....
همونطور که سبک برتر وجود نداره ....
اگر نظر درست وجود داشت دیگه نیازی به تاپیک و تاپیکها نبود و کتابی چاپ میکردن با نام "
نظرات درست در ورزشهای رزمی"
این چیزها نسبی و سلیقه ای هست ،پس مهم اینه که نظرات متفاوت دیده بشن ...
تا ذهن خواننده باز بشه و در نهایت خودش تصمیم بگیره

با تشکر از راهنماییتون
:happy:

[/COLOR][/B]

خواهش میکنم
اما به مواردی توجه کنید که به زودی خواهم گفت

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
توجه:

دوستان اینجانب به عنوان پیشکسوت تاپیک و به عنوان یک برادر کوچکتر و یک هم رزم فرمایشی دارم: امیدوارم همه مشوق شویم

1. تاپیک هنررزمی یکی از پربارترین و فنی ترین تاپیک فارسی زبان در بطن هنرزمی و ورزش رزمی در ایران است. (پس شیوه نگارش ها دقت کنیم)

2. از جناب لورد خواهش دارم یک ترد جدید در مورد شمشیر سامورایی و.... در بخش ورزش باز کنن که خیلی هم بهتر و فکر میکنم بقیه هم موافقن

3.از نوشتن مطالب طولانی به نکرار به شدت خوداری کنیم این رو بارها گفتم

4.احترام به اعضای تاپیک بسیار با اهمیت هست . خواهش دارم کمی دقت کنید

5. این قوانین شامل همه ما میشه حتی خود من:cool:

ممنون از حسن توجه شما

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
اندکی صبر ... :lol:

من و lya هم متوجه بودیم که جای این بحث مفصل تو این تاپیک نیست ... بیش از حد تخصصی شده بود

قرار بود دیروز بحث رو به تاپیک دیگه ببریم که متاسفانه وقت نشده بود ... تا الان
ولی یکی از اونها رو فعلا میزارم چون از بی احترامی و بی دانشی یکی از اعضا به شدت دلخور هستم ...
آدمی در مقابل احترام انتظار احترام داره

اتفاقا به شوخی گفتم بهتره زودتر از اینجا ببریمشون تا مردم برامون دست نگرفتن :blush:
از لیا خواهش میکنم پستاش رو همراه من بیاره به همون تاپیک :happy:

استاد میلاد عزیز هم اگر لطف کنی و اون چند پست همراه با نقل قول کامل رو که گذاشتی حذف یا اصلاح کنی که بعدا دیگران گیج نشن ممنون میشم
شدیدا به خاطر پستهای طولانی اخیر عذر خواهی میکنم از دوستان

Last edited:

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
Lord عزیز، البته ای کاش اگه امکانش بود دوست داشتم اسمت رو بدون تا راحت تر با هم صحبت کنیم. من وحید هستم :blush:
ممنون از لطفی که به من داری :rolleyes: و منم خوشحالم کسی که تحقیقات خوبی کرده باهام وارد بحث شده. :happy:

پس با این حساب برداشت من غلط بوده راجع به کربن :eek: شاید درست نخوندم مطالبت رو :happy:
ایضاً برداشتم از سایا تمام فلزی که گفتی هم این بود که 100% از فلز ساخته شده که برام ابهام داشت که گویا اونم برداشت غلط من بوده :D
خصوصیات متن اینطوره، اگه صحبت رو در رو بود فکر میکنم کمتر دچار این برداشتهای غلط میشدیم :happy:

در کل من فکر میکنم گفتنی هایی که میتونستیم رو گفتیم و نظر خودم این هست که در ادامه اگه بخوام چیزی بگم دیگه واقعاً 100% مطالبم سلیقه ای خواهد بود، اینه که من نظرت رو بهش احترام میذارم. و خوبه که در مواردی با هم توافق داریم. این خودش ارزشمنده :rolleyes:

به هر حال هیچ چیز در این دنیا به طور صد در صد کامل درست نیست همونطور که گفتی، و من اطلاعاتم رو با شما در میون گذاشتم و شما هم همینطور، سر چیزهایی با هم به توافق رسیدیم و سر مطالبی نه که بخشیش سلیقه ای بود. در کل خیلی برام لذت بخش بود. انقدری این بحث برام مهم بود که صبح ساعت 5:15 قبل رفتن به پادگان از هر دو پستت پرینت گرفتم و تو راه مترو، تو پادگان همش داشتم نظراتمو راجع به حرفات با خودکار کنارش مینوشتم تا اینکه اومدم خونه مستقیم اومدم پای سیستم و برات تایپشون کردم :lol: یعنی میخوام بگم انقدر برام لذت بخش بود. :rolleyes:

بقیه مطالب رو میتونیم توی همون تاپیک بگیم. اگه مطلبی برای گفتن باقی مونده و یا هر وقت چیز جالبی یافتیم :happy:
مطالب اون تاپیک رو مدتها قبل نوشتم، اگه سر فرصت خوندی و مطلبی خواستی در مرودش بگی خوشحال میشم. :lol:

اما در مورد پستهای طولانی، من مدتهاست کم و بیش توی پستهام علاقه به شمشیر ژاپنی رو نشون دادم ولی دوستان بیشترشون بی علاقه هستند نسبت بهش. یا در بهترین شرایط بگم اطلاعات دارن و نمیخوان با ما در میون بذارن. و میتونم به جرئت بگم بیشتر وقتها فقط خودم راجع به شمشیر صحبت کردم. پس شکایت از پستهای طولانی در این خصوص شاید زیاد جایگاهی نداشته باشه چون فکر نمیکنم به جز Lord Viper و خودم کسی وقت بذاره براش و بخواد بخونه، اکثراً ازش گذر میکنن. حتی در مورد پستهای کوتاه قبلی خودم هم هیمنطور بوده چه برسه به این پستهای طولانی. اینه که دوستان دیگه هم ادامه مطالبشون رو بگن در خصوص هنرهای رزمی. اداره چندین بحث به طور همزمان هیچ اشکالی نداره. هر کسی مطالب مورد نظر خودشو برداشت میکنه :happy:

این پستها رو هم پاک نکنیم. اگه قراره توی تاپیک خرید شمشیر هم وجود داشته باشن فقط کپیشو اونجا میبریم. من اصلا موافق پاک کردنش نیستم Lord Viper :f34r:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با تشکر از حسن توجه شما

شما استادی و از دوستان قدیمی بنده

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
Lord
این پستها رو هم پاک نکنیم. اگه قراره توی تاپیک خرید شمشیر هم وجود داشته باشن فقط کپیشو اونجا میبریم. من اصلا موافق پاک کردنش نیستم :f34r:

واقعا ... اصلا متن این مشکل رو داره متاسفانه ... بعدم هی طولانی و طولانی تر میشن جوابها

کاش زودتر میگفتی، من دیر دیدم، حذفشون کردم :(
مطالبی که گذاشتیم نمونش به زبان فارسی در اینترنت وجود نداره ... ولی حالا که راضی نیستن ...

بچه ها هم علاقه ندارن به این بحث .... کلا حوصله مطلب طولانی رو ندارن زیاد ...
با مطالب کوتاه همیشه در سطح میمونیم ... در سطح فیلمهای بروس لی و جکی چان
مطالب رو هوا و عشقی و غیر مستند همیشه تو این تاپیک جایگاه خاص خودشون رو داشتن
من چند سال بدون عضویت به اینجا سر میزدم ولی از اکثر پستها بهره ای نمیبردم ... اگر عضو شدم بخاطر مطالب کامل خودت بود ... وگرنه این تاپیک هدف خاصی جز پرسش و پاسخ های تکراری نداره ... مگر در مورد بعضی اعضا که از مطالبشون بهره میبریم

شاید یه روز تاپیک دفاع شخصی یا کامبتیو بزنم ... ولی فعلا گرفتاری نمیزاره

---------------------------------------------
واقعا پرینت کردی ؟ میدونستم با دقت بیشتری مینوشتم :happy:
راستی من پست آخرم رو چند بار ادیت اساسی کردم ،تو تاپیک شمشیر کاملش رو گذاشتم / هنوز هم کامل نشده

منم فک کنم مقدار خوبی از گفتنی ها رو گفتیم ... از این به بعد قضیه سلیقه ای هست و سلیقه شما در اکثریته فعلا :D

به way of sword خود آدم بستگی داره :happy:

-------------------------------------------------
ولی انصافا پستهای هیولایی گذاشتیم / باید تو تاریخ تاپیک ثبت بشه :lol:

Last edited:
  • Like
Reactions: lya

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اندکی صبر ... :lol:

من و lya هم متوجه بودیم که جای این بحث مفصل تو این تاپیک نیست ... بیش از حد تخصصی شده بود

قرار بود دیروز بحث رو به تاپیک دیگه ببریم که متاسفانه وقت نشده بود ... تا الان
ولی یکی از اونها رو فعلا میزارم چون از بی احترامی و بی دانشی یکی از اعضا به شدت دلخور هستم ...
آدمی در مقابل احترام انتظار احترام داره

اتفاقا به شوخی گفتم بهتره زودتر از اینجا ببریمشون تا مردم برامون دست نگرفتن :blush:
از لیا خواهش میکنم پستاش رو همراه من بیاره به همون تاپیک :happy:

استاد میلاد عزیز هم اگر لطف کنی و اون چند پست همراه با نقل قول کامل رو که گذاشتی حذف یا اصلاح کنی که بعدا دیگران گیج نشن ممنون میشم
شدیدا به خاطر پستهای طولانی اخیر عذر خواهی میکنم از دوستان

با سلام

نه من پست ها رو حذف نمیکنم اما سعکنید یک ترد زیبا و جزاب در مورد شمشیر سامورایی در بخش ورزش باز کنید. من هم از تاپیک جدید مخصوص شمشیر حمایت میکنم

ممنون از حسن توجه شما

بالا