• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
سلامت باشی، چشم :blush:
با این حساب یه 40-50 تومنی باید پیاده شد برای این شینکن ها :lol:
,,,,,
مخصوصا اگه سوکا-ایتو و ساگئو مشکی و از جنس ابریشم باشه :wub: با سایا مشکی براق (Kuroro) :rolleyes:

منم نمیدونم چرا نمیذارن :D باید قانونی در مورد حمل کاتانا داشته باشیم. مسئولین کم کاری میکنن تو این مقوله، باید برای حمل و نگهداری کاتانا که به منظور هنرهای رزمی ازش استفاده میشه قانونی باشه که بتونیم مجوز بگیریم :(

50 میلیون ؟ آقا چه کاریه ؟ :blink:
من یه کارگاه میشناسم 120 تومن میگیره (از فنر ماشین) ،کارشم خوبه، تمام مشکی، یه تیکه پارچه کهنه هم میپیچیم دورش ! :lol:
ولی جدی کارخونه ای ها رو که معمولا تو چین تولید میشه و کیفیت خوبی داره رو میشه با 2-3 تومن گرفت

--------------
سایا که فقط مشکی براق ...
ساگئو رو خودمون میتونیم درست کنیم با ابریشم ؟
--------------
انقدر قانون حیاتی تو اولویت هست که تصویب نشده هنوز :(
بعد هم یکم حق دارن، خیلی خطرناکه ،منم بودم جرات نمیکردم مجوز بدم ... آدم فقط برق تیغه کاتانا رو نگاه میکنه احساس میکنه دارن نصفش میکنن :eek:
برای تمرین و نمایش میشه از laito استفاده کرد ... شاید پلیس به laito هم گیر بده، ولی فکر نمیکنم منع قانونی داشته باشه چون مشمول تعریف سلاح سرد نیست ، باید در فرصت مناسب تحقیق کنم که مطمئن بشم

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
من یه کارگاه میشناسم 120 تومن میگیره (از فنر ماشین) ،کارشم خوبه، تمام مشکی، یه تیکه پارچه کهنه هم میپیچیم دورش ! :lol:
ولی جدی کارخونه ای ها رو که معمولا تو چین تولید میشه و کیفیت خوبی داره رو میشه با 2-3 تومن گرفت

--------------
--------------
بعد هم یکم حق دارن، خیلی خطرناکه ،منم بودم جرات نمیکردم مجوز بدم ... آدم فقط برق تیغه کاتانا رو نگاه میکنه احساس میکنه دارن نصفش میکنن :eek:
برای تمرین و نمایش میشه از laito استفاده کرد ... شاید پلیس به laito هم گیر بده، ولی فکر نمیکنم منع قانونی داشته باشه چون مشمول تعریف سلاح سرد نیست ، باید در فرصت مناسب تحقیق کنم که مطمئن بشم

در مورد کاتانا بارها بحث کردیم

نکته خوبی که اشاره کردی قیمت یک کتانا هست . یادمه شرکت کروزو کرو کاتانا هایی باقیمت دلار نزدیک به دوملیون دولار فروش داشت سلطنتی. :happy:

و این که هر کاتانایی کتانا نیست .........

من 3 تا کاتانا و یک واکی زاشی و یک دایشو دارم . و یک نینجا تو از او 3تا کاتانا دوتاش تولید شرکت ژاپنی دست سازه و یکیش دست ساز شرکت فرانسوی
که واقعا با هم فرق دارن

اساتید کوریوهای قدیمی در فلسفه کنوجوتسو همه به این اعتقاد دارن که شمشیر روح داره

اما وجد و گستر مک دوجوهای تقلبی در سراسر دنیا موجب کم ارزش شدن راه ور روش جوتسو و کنو جوتسو شده

ممنون از حسن توجه شما

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
آقایون یه نکته ای رو بگم که احتمالا خیلی هاتون میدونید :

انواع پنجه بوکس (تیغدار/ساده) برنده هم نباشن سلاح سرد محسوب میشن و حملشون جرم هست
اگر خدایی نکرده ازتون بگیرن جدایی از مجازات ،مامورها معمولا برخورد خیلی بدی باهاتون میکنن
شاید همچین برخوردی رو با چاقوی معمولی و جیبی نکن حتی ... به این خاطر که پنجه بوکس رو معمولا اشرار حمل میکنن

---------------------------------------------------

انتخاب سلاح برای دفاع شخصی و چگونگی حمل اون مبحث پیچیده و جالبیه هست که کشور به کشور فرق داره و باید خیلی فاکتورها رو درش لحاظ کنیم
ولی همونطور که آبتین عزیز به درستی گفت این مسائل نباید اینجا مطرح بشه ... وگرنه میتونم درباره رابطه و نقش اساسیشون تو دفاع شخصی بگم و سلاح مناسب معرفی کنم

شاید بعدا یه مطلب خیلی کلی در مورد کاربرد سلاحهایی که همه میشناسن بزارم بدون اینکه از سلاحهای خاص بگم ...
منظورم از سلاح خاص هم این سلاحهای چرت و پرت و منسوخ که تو فیلمها هست نیست

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
یه عکس خیلی قشنگ و زیبا دیدم گفتم جهت بخش فان تاپیک بزارم
attachment.php

RZdownload Forums
یا علی

عکس رو نمی شه دید انگار

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
اساتید کوریوهای قدیمی در فلسفه کنوجوتسو همه به این اعتقاد دارن که شمشیر روح داره

اما وجد و گستر مک دوجوهای تقلبی در سراسر دنیا موجب کم ارزش شدن راه ور روش جوتسو و کنو جوتسو شده

ممنون از حسن توجه شما

100% درست میگین ... من هم معتقدم کاتانا روح داره

من هنوز دارم تحقیق میکنم که چی بهتره
ولی تو این شرایط من نوعی نمیتونم 40-50 میلیون خرج کنم و تازه یه چیز خوب (نه عالی) بگیرم
باز 2-3 تومن قابل قبوله .... دیگه فول 12-10

با این شرایط اگه نوع صنعتی و خیلی مرغوب بگیرم هم خوبه (تزئینات و حکاکی ها دستی هستن)
تو تامشیگیری هم جواب میده ... چون آلیاژ جدید و دستگاهای پیشرفته و لیزر استفاده میشه و کاملا بالانس هستن
میشه به علم روز اعتماد کنیم ... بالاخره تحقیقات روی آلیاژها و تکنولوژی کار با فلزات انجام شده
اینها احتمالا به دلیل اینکه اون میزان لایه رو ندارن مفاومت کمتری ذارن، ولی با جنسشون جبران میکنن
در برندگی هم اختلاف چندانی ندارن انگار

طبیعتا اگر میتونستم همون 50 تومنی رو میگرفتم ... ولی بعیده بتونم
شاید بهتره بهترین چیزی رو که میتونم بگبرم و تا جوونم لذت ببرم از داشتنش

فقط اون روح سنتی رو نداره .... ولی روح مدرن دارن ! :happy: مجبوریم کنار بیایم دیگه !
مگه یکی یه دونه از کاتاناهای اضافیش رو به ما ببخشه :D ... lya روزهای فرد استفاده کنه، من زوج :lol:

Last edited:

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
آقا میلاد عزیز درباره ی نظریه ی کوانتومی من نسبت به مبارز و جنگجو نظری ندادید:rolleyes:

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391

--------------
--------------

خب با 3 تومن Iaito ژاپنی با کیفیت عالی میشه خرید :rolleyes: من دارم برای همون پول جمع میکنم :wub: چینی ها و ایرانی ها جالب نیستن زیاد، با اینکه الآن خودم یه ایرانیشو دارم :eek: بیشتر شبیه سیخ کبابه :lol:
سایاهای خیلی قشنگترم (So Same مثلا) هستن در کنار مشکی براق :rolleyes:
خب منظورتون بافتنه؟ ساگئو هم در واقع یه بنده که بافته شده است. میشه مشابهش رو پیدا کرد :cool: من یه زمانی با بند کفش (!) گره ساگئو رو تمرین میکردم :lol:
خب کاتانا رو اجازه ش رو به هرکسی نباید بدن، ولی در مورد ای آی تو میشه قانونی داشت که بی دردسر باشه حملش. خب پلیس بعضی وقتا گیر میده به بچه های ما. ولی خب زیاد گیر اساسی نیس :)

100% درست میگین ... من هم معتقدم کاتانا روح داره

من هنوز دارم تحقیق میکنم که چی بهتره
ولی تو این شرایط من نوعی نمیتونم 40-50 میلیون خرج کنم و تازه یه چیز خوب (نه عالی) بگیرم
باز 2-3 تومن قابل قبوله .... دیگه فول 12-10

با این شرایط اگه نوع صنعتی و خیلی مرغوب بگیرم هم خوبه (تزئینات و حکاکی ها دستی هستن)
تو تامشیگیری هم جواب میده ... چون آلیاژ جدید و دستگاهای پیشرفته و لیزر استفاده میشه و کاملا بالانس هستن
میشه به علم روز اعتماد کنیم ... بالاخره تحقیقات روی آلیاژها و تکنولوژی کار با فلزات انجام شده
اینها احتمالا به دلیل اینکه اون میزان لایه رو ندارن مفاومت کمتری ذارن، ولی با جنسشون جبران میکنن
در برندگی هم اختلاف چندانی ندارن انگار

طبیعتا اگر میتونستم همون 50 تومنی رو میگرفتم ... ولی بعیده بتونم
شاید بهتره بهترین چیزی رو که میتونم بگبرم و تا جوونم لذت ببرم از داشتنش

فقط اون روح سنتی رو نداره .... ولی روح مدرن دارن ! :happy: مجبوریم کنار بیایم دیگه !
مگه یکی یه دونه از کاتاناهای اضافیش رو به ما ببخشه :D ... lya روزهای فرد استفاده کنه، من زوج :lol:

توی این رنج که گفتی، بهترین انتخاب ای آی تو ژاپنیه :wub: آلیاژ ای آی تو ها آلومینیوم و روی هست، و نوع ژاپنیش و همونی که لینکشو بالاتر دادم دست سازه و کیفیت خیلی خوبی داره. من این نوع ای آی تو رو ترجیح میدم به نوع صنعتی و کارخونه ایش :rolleyes: البته اینم بگم در مورد مقاومت کمتر غیر از تعداد لایه ای که گفتی، خود ماده ای که برای ساخت تیغه استفاده میکنن خیلی مؤثره. به هر حال شینکن های ژاپنی از تاماهاگانه درست میشه و هیچ آلیاژی باهاش برابری نمیکنه به لحاظ کیفیت، سختی، مقاومت و انعطاف پذیری. :happy:

با اون جمله که گفتی "شاید بهتره بهترین چیزی رو که میتونم بگیرم و تا جوونم لذت ببرم از داشتنش" کاملا موافقم. فعلا تا چندین سال برای من بهترین میتونه همون ای آی تو ژاپنی که لینک دادم باشه :f34r:
راه خیلی طولانی تا به دست گرفتن شینکن در پیش دارم :rolleyes:
من اگه دو تا کاتانا داشتم یکیشو به شما هدیه میکردم :lol: بی تعارف :rolleyes:

من 3 تا کاتانا و یک واکی زاشی و یک دایشو دارم . و یک نینجا تو از او 3تا کاتانا دوتاش تولید شرکت ژاپنی دست سازه و یکیش دست ساز شرکت فرانسوی
که واقعا با هم فرق دارن

ممنون از حسن توجه شما

آقا میلاد اگه امکانش بود و دوس داشتید ازشون عکس بذارید :rolleyes:

hashem2050

Registered User
لایک‌ها
246
سلام دوستان بنده یه کمک میخواستم اگه لطف کنید بنده رو کمک کنید بحث رو اینجا مطرح نمیکنم تا تاپیک خراب نشه ولی اگه میشه این تاپیک رو مطالعه کنید و در همونجا راهنمای کنید
http://forum.persiantools.com/t311303.html#post5837384
متشکرم

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
نظرم رو در قسمت اول پستت الان نمیتونم بگم چون هنوز خودم مطمئن نیستم ،افکارم هنوز فیکس نشدن :happy:
-----------------------------
نه ،جنس Tsuka-ito رو نگفتم ،همون Sageo رو میگم منظورم این بود که میشه رو کاتانای معمولی سائگو ابریشم بست یا کار سختیه ... که میگی میشه :D
---------------------------------
در مورد پلیس : به کاتانا گیر میده یا به بوکن ؟ کارت بیمه ورزشهای رزمی یا کارت عضویت سبک رو دارین ؟ هرچند اعتبار قانونی نداره ولی پلیس رو راضی میکنه
منظورت رو از سایای so same متوجه نشدم
من در کنار مشکی براق یه مدل saya دیگه هم دوس دارم ... سایای تمام فلزی:wub: ( کاتانای یک دست فلز براق)

---------------------------------------------------------------------------------------

از 6 دیروز بعدظهر تا الان (نزدیک 12 ساعت) یه سره دارم تحقیق میکنم رو این قضیه ،اینترنت رو زیر و رو کردم و به نتایج جالبی رسیدم ، بخوام یه جا بگم خیلی زیاد میشه ،چون از فردا هم گرفتاریام شروع میشه کم کم میگم، شما هم نظرت رو بگو چون احتمالا اشتباه زیاد دارم ،بالاخره تازه واردم تو این زمینه ...

در مورد "تاماهاگانه"من به مقدار شک دارم
... نه اینکه اشتباه کنی ها ،با توجه به حرف اکثریت که همه جا در نگاه اول دیده میشه حرفت کاملا درسته ولی ... یه سری فاکتورهای دیگه هم هست
من امشب یه سری به سایتهای آهنگری و آلیاژ شناسی زدم ،جدول ترکیبی آلیاژ ها رو با روش ژاپنی و جدول ترکیب آلیاژ اونا مقایسه کردم
ژاپنی ها از یک آلیاژ با کربن بالا استفاده میکنن که تیتانیوم ،مس ،منیزیم ،تنگستن ،سیلیکن و ... هم داره و اتفاقا آلیاژ خاصی هم نیست و
"تاماهاگانه"با استانداردهای امروز میشه گفت افتضاح هست ،روششون هست که تیغ ژاپنی و محصول نهایی رو خاص میکنه و دلایلی داره که بقیه جاها اونطوری عمل نمیکنن / جالبه که بر عکس نظر عموم بهترین روش در جهان هم نیست و فیلیپینی ها و آسیای مرکزی ها روشی دارن برای ساختن تیغه که رو دست ژاپنی ها میزنه ولی برای تیغه های کوتاه کاربرد داره ! :eek:

با یه master-smith اروپایی هم تو فروم آهنگری صحبت کردم ،خیلی مفصل راهنماییم کرد ...
چقدر اینا آدمن ،اگه هموطن بود سر هم بندی میکرد

منابع مختلف ضد و نقیض گفتن، یه مقدار هم جوسازی شده ، خیلی در موردش گشتم ،
حتی ورودیش تو wiki یک مقدار جانب دارانست و فاقد منبع موثقه (بالای صفحش زده)
کلا تعصب تو بحث شمشیرهای ژاپنی و کلا چیزهای ژاپنی زیاده ....
حتی استفاده از روغن
choji برای تمیز کردن هم از نظر منطقی اشتباهه ... فقط میشه با علاقه به رسوم و سنتهای ژاپنی توجیهش کرد (با خریدن این روغن که از ژاپن میاد هزینه ای 20-15 برابر هزینه لازم رو میدیم) ضمن اینکه روشهای مدرن با استفاده از محصولات داخلی همون نتیجه رو میدن ،حتی بیشتر
قضیه خیلی پیچیده شد ... :wacko: باز وارد بحث سنت و مدرنیسم شده !

در مورد Iaito ژاپنی و کلا Iaito چندتا نکته جالب پیدا کردم که ممکنه نظرت رو عوض کنه :specool:
کم کم دارم نگاهی رو که دولت خودمون به آمریکا داره نسبت به ژاپن پیدا میکنم :lol: با این فرق که این بیچاره ها خودشون مقصر نیستن ! :hmm:

--------------------------------
یه مطلب قشنگ یکی گفته بود در مورد شمشیر ترجمش رو نقل میکنم : روح کاتانا رو ،کسی که اون رو در دستانش نگه میداره به درون اون میدمه ... شور و عشق هنرجو همون قدر به شمشیر معمولی روح میده که چکش یک آهنگر زبده ... ما هستیم که اشیاء رو ارزشمند میکنیم ،اشیاء به ما ارزش نمیدن ...

با سلام

در مورد اسم سنگی که بردید تاماهاگانه نیست درستش تو ژاپنی تاهاماگانی هست.

در مورد مواد و آلیاژ سوال داشتی نیازی نیست سرچ کنی سوالی داشتی در خدمتم:cool:

شمشیر ژاپنی بسته به نوع و آلیاژش نیست که قیمت پیدا میکنه بلکه 80% بسته به نوع نوردش هست.

در مورد آهنگری شرکت ناکاتا هست که شمشیر من مال خود همین شرکت هست میتونم باهاشون صحبت کنم اگه بخواهی و سوالی داشته باشی من با خود هایده توشی دوستم اینم دمو تبلیغاتیش 日本人にとっての“刀”を継承する 「刀鍛冶 吉原義人」 | Revalue Nippon

در مورد جملت هم زیبا بود

با تشکر ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اگه میشد یه جایی قرار بذاریم تبادل تکنیک بکنیم خوب بود

به زودی دوباره یک سمینار آزاد میزارم تو پارک خله ورین شیراز در مورد تکنیک های کوجی گورشی و کیوشوجوتسو و تکنیکی های شینوبی نو کن

خوشحال میشم شرکت کنید

ممنون از حسن توجه شما

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
به زودی دوباره یک سمینار آزاد میزارم تو پارک خله ورین شیراز در مورد تکنیک های کوجی گورشی و کیوشوجوتسو و تکنیکی های شینوبی نو کن

خوشحال میشم شرکت کنید

ممنون از حسن توجه شما

سخنرانی یا اجرای عملی؟

یا تبادل تکنیک با سایر سبک ها؟

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
در مورد آهنگری شرکت ناکاتا هست که شمشیر من مال خود همین شرکت هست میتونم باهاشون صحبت کنم اگه بخواهی و سوالی داشته باشی من با خود هایده توشی دوستم اینم دمو تبلیغاتیش 日本人にとっての“刀”を継承する 「刀鍛冶 吉原義人」 | Revalue Nippon

ممنون ... حتما قبل از خرید مزاحمتون میشم

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
شما برای اینکه شب،خواب راحتی داشته باشیم چه پیشنهاداتی دارید؟ با تشکر

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
نه ،جنس Tsuka-ito رو نگفتم ،همون Sageo رو میگم منظورم این بود که میشه رو کاتانای معمولی سائگو ابریشم بست یا کار سختیه ... که میگی میشه :D
در مورد پلیس : به کاتانا گیر میده یا به بوکن ؟ کارت بیمه ورزشهای رزمی یا کارت عضویت سبک رو دارین ؟ هرچند اعتبار قانونی نداره ولی پلیس رو راضی میکنه
منظورت رو از سایای so same متوجه نشدم
من در کنار مشکی براق یه مدل saya دیگه هم دوس دارم ... سایای تمام فلزی:wub: ( کاتانای یک دست فلز براق)

---------------------------------------------------------------------------------------

از 6 دیروز بعدظهر تا الان (نزدیک 12 ساعت) یه سره دارم تحقیق میکنم رو این قضیه ،اینترنت رو زیر و رو کردم و به نتایج جالبی رسیدم ، بخوام یه جا بگم خیلی زیاد میشه ،چون از فردا هم گرفتاریام شروع میشه کم کم میگم، شما هم نظرت رو بگو چون احتمالا اشتباه زیاد دارم ،بالاخره تازه واردم تو این زمینه ...

در مورد "تاماهاگانه"من به مقدار شک دارم
... نه اینکه اشتباه کنی ها ،با توجه به حرف اکثریت که همه جا در نگاه اول دیده میشه حرفت کاملا درسته ولی ... یه سری فاکتورهای دیگه هم هست
من امشب یه سری به سایتهای آهنگری و آلیاژ شناسی زدم ،جدول ترکیبی آلیاژ ها رو با روش ژاپنی و جدول ترکیب آلیاژ اونا مقایسه کردم
ژاپنی ها از یک آلیاژ با کربن بالا استفاده میکنن که تیتانیوم ،مس ،منیزیم ،تنگستن ،سیلیکن و ... هم داره و اتفاقا آلیاژ خاصی هم نیست و
"تاماهاگانه"با استانداردهای امروز میشه گفت افتضاح هست ،روششون هست که تیغ ژاپنی و محصول نهایی رو خاص میکنه و دلایلی داره که بقیه جاها اونطوری عمل نمیکنن / جالبه که بر عکس نظر عموم بهترین روش در جهان هم نیست و فیلیپینی ها و آسیای مرکزی ها روشی دارن برای ساختن تیغه که رو دست ژاپنی ها میزنه ولی برای تیغه های کوتاه کاربرد داره ! :eek:

با یه master-smith اروپایی هم تو فروم آهنگری صحبت کردم ،خیلی مفصل راهنماییم کرد ...
چقدر اینا آدمن ،اگه هموطن بود سر هم بندی میکرد

منابع مختلف ضد و نقیض گفتن، یه مقدار هم جوسازی شده ، خیلی در موردش گشتم ،
حتی ورودیش تو wiki یک مقدار جانب دارانست و فاقد منبع موثقه (بالای صفحش زده)
کلا تعصب تو بحث شمشیرهای ژاپنی و کلا چیزهای ژاپنی زیاده ....
حتی استفاده از روغن
choji برای تمیز کردن هم از نظر منطقی اشتباهه ... فقط میشه با علاقه به رسوم و سنتهای ژاپنی توجیهش کرد (با خریدن این روغن که از ژاپن میاد هزینه ای 20-15 برابر هزینه لازم رو میدیم) ضمن اینکه روشهای مدرن با استفاده از محصولات داخلی همون نتیجه رو میدن ،حتی بیشتر
قضیه خیلی پیچیده شد ... :wacko: باز وارد بحث سنت و مدرنیسم شده !

در مورد Iaito ژاپنی و کلا Iaito چندتا نکته جالب پیدا کردم که ممکنه نظرت رو عوض کنه :specool:
کم کم دارم نگاهی رو که دولت خودمون به آمریکا داره نسبت به ژاپن پیدا میکنم :lol: با این فرق که این بیچاره ها خودشون مقصر نیستن ! :hmm:

--------------------------------
یه مطلب قشنگ یکی گفته بود در مورد شمشیر ترجمش رو نقل میکنم : روح کاتانا رو ،کسی که اون رو در دستانش نگه میداره به درون اون میدمه ... شور و عشق هنرجو همون قدر به شمشیر معمولی روح میده که چکش یک آهنگر زبده ... ما هستیم که اشیاء رو ارزشمند میکنیم ،اشیاء به ما ارزش نمیدن ...

منم منظورم ساگئو بود، نه سوکا-ایتو. میشه بست فقط کافیه اون کاتانا کوریگاتا داشته باشه، مثل کاتاناهای ایرانی نباشه که کوریگاتا ندارن و نمیشه ساگئو رو روی سایا گره زد. :happy:

خب به بوکن که فکر نکنم گیر بدن، ولی به کاتاناهای بچه های ما چه ایرانی و چه چینی شده گیر بدن ولی خب مشکل خاصی نبوده و بعدش متوجه شدن برای ورزشهای رزمیه. با کارت عضویت سبک کار قانع کردنشون راحت تره :f34r:

سو سامه یه مدل قشنگی بود که توی اون لینکی که دادم عکسش موجوده. :wub: همون جنس سامه که زیر سوکا-ایتو قرار میگیره رو روی سایا کار کردن :rolleyes:

جالبه من سایا تمام فلزی ندیده بودم :blink: تیغه موقع نوکیتسکه یا نوتو صدمه نمیبینه؟! :eh:

خب راستش نمیدونم منظورت از میزان کربن بالا چه مقداره. من قبلا درصد ترکیبات تاماهاگانی (ممنون از آقا میلاد عزیز بابت تصحیح نحوه تلفظ این کلمه :blush:) رو توی تاپیک خرید شمشیر گذاشته بودم :f34r:
6rh01.jpg

من زیاد در مورد آلیاژها اطلاعات ندارم، نمیدونم این 0.1 تا 3 درصد همون درصد زیادی هست که میگی یا شاید چیزی که دیدی با این متفاوته، به هر حال توضیحت به منم کمک میکنه منظور همو خوب متوجه بشیم. :blush:
به هر حال به نظرم ترکیبی به این درجه خلوص آهن فکر نمیکنم افتضاح باشه حتی با استانداردهای امروزی، البته باز میگم از آلیاژها سر در نمیارم :eh:

البته باید در مقایسه با ترکیب تیغه های دیگه نظر داد، باید دید شمشیرهای دیگه به همین میزان خلوص آهن دارن یا در کل ترکیباتشون به چه شکله :f34r:

صد البته روش خاص تهیه شینکن، باعث بروز خیلی از خواصی میشه که از شمشیر ژاپنی میبینیم. ولی خب تأثیر ماده سازنده شمشیر رو هم نباید نادیده بگیریم. صرف روش نمیشه از ترکیبی که به قول خودت طبق استانداردهای روز افتضاحه، شمشیری خاص با این مشخصات درست کرد. :) به هر حال بهترین روش در دنیا وجود نداره، هر روشی در عین فوق العاده بودنش میتونه ضعف هایی هم داشته باشه که شمشیرهای ژآپنی هم از این قاعده مستثنی نیستند :happy:

خب منظورتو از روش مدرن در خصوص تمیز کردن تیغه کاتانا متوجه نشدم و غیر منطقی بودن استفاده از روغن چوجی، خب توی باشگاه ما بچه ها از روغن چرخ خیاطی هم برای تمیز کردن کاتاناشون استفاده میکنن. ولی خب روش و موادی که سالهای طولانی برای تمیز نگه داشتن و جلوگیری از زنگ زدگی شمشیرهای ژاپنی استفاده شده و به خوبی جواب داده چرا باید غیر منطقی باشه؟ :D خب ژاپنی ها از اون روغن استفاده میکردن برای تمیز کردن تیغه، میشه مطمئن بود از بین مواد مختلف موجود مناسب ترین رو انتخاب کردن. ولی اینکه آیا مواد دیگه ای برای این کار قابل استفاده هست یا نه، و اینکه جواب میده یا نه و یا به صرفه بودن تهیه ش بحث دیگه ایه :happy:

ولی خب شمشیر ژاپنی سلاحی سنتیه، من نوعی خودم عاشق اینم که به روش سنتی ازش استفاده کنم، به روش سنتی ازش نگهداری کنم و به روش سنتی ... . به نظرم خارج از این روش سنتی، روح اصالت رو داریم از شمشیر جدا میکنیم. در واقع این حس منه در این خصوص :rolleyes:

در مورد ای آی تو هم مشتاق شدم بدونم :lol:

جمله بسیار قشنگی بود :rolleyes: و خیلی ممنون که نتایج چندین ساعت جستجو و مطالعه ت رو در اختیار من هم گذاشتی. :blush:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
حرف من اینه که باید بدونیم تو رزمی سنت ها و واقعیت ها راههای جداگانه میرن
یعنی اگه شمشیر سنتی خریدی یا روغن سنتی رو زدی بدون و آگاه باش که بهترین راه و منطقی ترین راه رو نمیری ...
داری لذت بخش ترین راه رو از دیده خودت میری ،خیلیها نه چون سنتی میپسندن بلکه چون فکر میکنن روشهای سنتی بهترینن میرن سمتشون ،من اینا رو میگم که این دسته اشتباه نکنن و قدمت و اصالت رو دلیل برتری ندونن

سلام
شما ذهن قوی و سالمی دارید جناب لرد وایپر!
اگر اجازه هست من هم نظرم رو بگم.

زمانی که سنت رو یکسره نفی کنیم و اون رو عقب ماندگی بدونیم، مدرنیته رو در حاشیه ی امنیت قرار دادیم و از کاستی ها و مضراتش چشم پوشی کردیم. و بر عکس، زمانی که یکسره جانب سنت رو بگیریم، مدرنیته و تمام مشتقاتش مثل علم، صنعت و غیره که همه باعث آسایش ما هستند رو نادیده گرفته ایم.

یک ذهن سالم و دقیق، از این تقابل ها به شدت دوری می کنه و سنت و مدرنیته رو در امتداد هم می دونه که با هم و یکجا، تمامیت حیات بشر رو شکل دادند.

ببین ژاپن یک کشور کاملا ایزوله و دور افتاده بوده و هنوز هم با تمام دنیا فرق داره ... کسانی که رفتن میگن تو این چند سالی که زندگی کردن هنوز نتونستن درست درکشون کنن

حالا همچین کشور ایزوله ای با دانش محدودش و تعصب و پایبندیش به سنتها با استفاده از گیاهان بومی خودش یک روغنی پیدا کرده ... آیا یک آمریکایی یا ایرانی قرن 21م بعد از 400 سال باید اون روشها رو بهترین بدونه ؟ من اینطور فکر نمیکنم

وقتی از صفت ِ دور افتاده استفاده میکنی، یاد جنگلهای ناشناخته و قبایل ابتدایی می افتم. درسته که ژاپن زمانی انتهای دنیا بوده و چندان در جریان آنچه که در دنیا پیش می آمده نبوده و حیات مستقلی داشته، اما چند نکته:

ژاپن در مجاورت چین بوده و تقریبا همیشه، تبادلات فرهنگی مستمری بین این دو کشور برقرار بود. تقریبا هر جریان فکری، هر جور دین و مکتب و فلسفه و هنر و عرفان که در چین پدید می آمده به ژاپن هم تسری پیدا می کرده.

از طرفی ژاپنی ها صرفا مصرف کننده ی فرهنگ چینی و مشتقاتش نبودند. ژاپنی ها همیشه شخصیت ِ مستقل و ذائقه ی خاص خودشون رو حفظ می کردند و هر چه به فرهنگشون تزریق میشد رو با روحیات خودشون سازگار می کردند. مثلا ذن با اینکه از چین آمده بود، در ژاپن به شکوفایی رسید و موارد مشابه.

درباره ی عبارت دانش محدود که به کار بردی می شه صحبت کرد. نکته ی مهم این هست که دانش در دنیای گذشته اساسا محدود بوده در همه جای دنیا.
ضمنا اگر دانش خاصی در دنیای گذشته پیدا می شده، حتما به چین باستان هم می رسیده و متعاقبا به ژاپن هم.

به طور کلی ژاپن از نظر فرهنگی، تاریخی، هنری، آداب و رسوم و غیره، جدا جای جذابی هست! حالا ما بپسندیم یا نپسندیم.
شاید درباره ذن مطالعه داشته باشید. سکوت در فرهنگ ژاپنی متاثر از ذن هست و نمی دونی که من چقدر این سکوت رو می پسندم و دوست دارم. داشتن ِ یک ذهن خالی اون طور که در تعلیمات ذن بهش پرداخته میشه چقدر عالی هست در دنیای سرسام آور ِ امروز.
رابطه با طبیعت به اون سبک و سیاق و ...

بالا