• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
آقا تو دل مارو خالی کردیا :))))

من خودم دفاع شخصی یاد میدادم ولی جودو رو هم خیلی دوس دارم یاد بگیرم
کتف و دنده مهم نیس حالا ولی گفتی شکستگی بینی دست و پام شل شد ...
بیشتر از آسیب دیدگی هاش برام بگو عزیز ،همه اینطوری هستن ؟

Last edited:

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
چی چیو اجرا نکنیم اگه در مبارزه از تکنیک های جوجیتسو استفاده نشهه که مبارزه نیست مشت و لگد بیشتر شبیه دعوای بچه هاستیه فن پرتاب انتحاری بزنی به مهاجم همون دقیقه اول دعوا کار تمومه
با عرض معذرت فکر میکنم شما تا حالا پاتون به کلانتری و دادسرا باز نشده.تصور کنید خدای نکرده به جرم ایراد ضرب و جرح عمدی بردنتون دادسرا و به عنوان متهم،در حالی که دستبند به دستتون زدن ،نشستید و منتظر تصمیم قاضی هستید.تازه این جای خوب قضیه هست.چون بعدش........!برا من که قابل تحمل نیست.

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
کیوکوشین هم پر آسیب هست البته.
کاملا حق با شماست.ولی من بین کیک بوکسینگ،موآی تای،ساندا،کونگفو،تکواندو، هاپکیدو و کیوکوشین(سبکهای در دسترس خودم) کیوکوشین رو انتخاب کردم.وگرنه مطمئنا وینگچون گزینه ی اولم بود.حیف که امکانش نیست.

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
!؟!؟!؟
اگر پرتاب انتحاری بزنین کار خودتون هم تمومه !
با مفاهیم دیه (120 میلیون + ارش) ،قصاص نفس (اعدام) و زندان آشنایی دارین ؟ شنیدی میگن تو زندان طرف رو عروس کردن ؟
دیگران رو به کارهای خطرناک که موجب یک عمر پشیمانیست هدایت نکنید

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
با عرض معذرت فکر میکنم شما تا حالا پاتون به کلانتری و دادسرا باز نشده.تصور کنید خدای نکرده به جرم ایراد ضرب و جرح عمدی بردنتون دادسرا و به عنوان متهم،در حالی که دستبند به دستتون زدن ،نشستید و منتظر تصمیم قاضی هستید.تازه این جای خوب قضیه هست.چون بعدش........!برا من که قابل تحمل نیست.

من چند ماه پیش با موتور در حالیه 60 کیلومتر سرعت داشتم به پرایدی که خلاف بلوار در حرکت بود برخورد کردم و مچ دستم از دو قسمت شکست و پین گذاری شد و بعد از 4 هنوز توی دادگاه تصادفات رفت و آمد دارم (مقصر راننده پراید از طرف کارشناس دادگاه )

در مورد جودو هم باید بگم جنبه دفاعی داره وفتیکه جون شما و همراه شما در خیابان و کوچه و جاهای تاریک توسط زورگیران و اراذل به خطر بیوفته با توجه وضع فعلی بی امنی در ایران مجبورید از سلاح مخفی خود هنرهای رزمی استفاده کنید

اگر هدف ورزش کردن بجای هنرهای رزمی برین فوتبال بازی کنین

اسمش روشه رزم برای جنگ و مبارزه

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
در مورد جودو هم باید بگم جنبه دفاعی داره وفتیکه جون شما و همراه شما در خیابان و کوچه و جاهای تاریک توسط زورگیران و اراذل به خطر بیوفته با توجه وضع فعلی بی امنی در ایران مجبورید از سلاح مخفی خود استفاده کنید

درسته.
زمان دفاع از خود در موقعیت های خطرناک هر کاری موجه هست.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
من چند ماه پیش با موتور در حالیه 60 کیلومتر سرعت داشتم به پرایدی که خلاف بلوار در حرکت بود برخورد کردم و مچ دستم از دو قسمت شکست و پین گذاری شد و بعد از 4 هنوز توی دادگاه تصادفات رفت و آمد دارم (مقصر راننده پراید از طرف کارشناس دادگاه )

در مورد جودو هم باید بگم جنبه دفاعی داره وفتیکه جون شما و همراه شما در خیابان و کوچه و جاهای تاریک توسط زورگیران و اراذل به خطر بیوفته با توجه وضع فعلی بی امنی در ایران مجبورید از سلاح مخفی خود هنرهای رزمی استفاده کنید

داداش شما تازه خوبه برای تصادفی که اونم توش مقصر نبودید میرین دادگاه و انقدر اذیت میشید حالا فرض رو ببرید روی حالتی که شما مقصر باشید اونم توی دعوا.........
در ضمن شما دیگه خیلی وضع ایران رو داری بد جلوه میدی خیلییییییییییییییی
من بارها شده به علت یه سری موارد توی ساعت های مختلف شب یعنی از سر شب تا 3و 4 نصفه شب از محل دوری تا منزل خانه خودمان با موتور و پیاده به خانه امدم از محلی هم که خیلی باز و بکر و خطرناکه
ولی تا حالا خدارو شکر هیچکدام از این مشکلات برام پیش نیامده
این چیزا بیشتر توی غرب رایجه تا ایران

آقا تو دل مارو خالی کردیا :))))

من خودم دفاع شخصی یاد میدم ولی جودو رو هم خیلی دوس دارم یاد بگیرم
کتف و دنده مهم نیس حالا ولی گفتی شکستگی بینی دست و پام شل شد ...
بیشتر از آسیب دیدگی هاش برام بگو عزیز ،همه اینطوری هستن ؟

نه بابا منو که بچگی هیکل چاقی داشتم میخواستن بزارن کشتی و جودو که وقتی بابام در رابطه با جودو از چند نفر سوال کرد همه در رابطه باهاش اول از آسیب دیده گی هاش گفتن مخصوصا شکستن اون نقاطی که گفتم به و همینطور دست
کشتی رو یه سه ماهی کار کردم ولی در زمان مصدومیتی که توی تکواندو برام پیش آمده بود و از ورزش منع شده بودم رفتم کشتی!
اونم تواناییشو نداشتم و برای کشتی توی خاک ساخته شنده بودم ولی سرپا خوب بودم
در کل ولش کردیم
در راطه با بینی هم که همین دوستی که توی مطال پیشینم توی کیوکیشن ازش گفتم نفر اول کیوکشین وزن - و + 80 کرمانشاه
اون گفت که قبلا جودو کار میکرده یه چند سالی و وقتی با استادشان مبارزه کرده یه فنی به استاده میزنه ولی استاده بدل میکنه ولی خیلی بد این رفیقم با صورت میفته روی تشک و استادشم با تمام وزنش میفته روی سرش و دماغ این رفقمون اون وسط...............
و بعد ها هم از جودو از هر جودو کاری که پرسیدم از هیمن مسئله کتف و شانه بیشتر مینالیدن تا بینی
ممنون
راستی نگفتین پارکور جزو چه دسته ای حساب میشه خیلی دوست دارم برم این ورزشم ولی به خاطر مصدومیت هاش تاحالا نرفتم شاید درسام که تمام بشه رفتم؟!
البته استاد میلاد میگفت که اگه بیشتر از 1.5 متر نپری اسیب نمیبینی هیچوقت.
یا علی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
آقایون دوباره خواهش می کنم بحث دعوا و دفاع از خود رو از هم جدا کنید.

دعوا در هر شرایطی بی معنا هست و ناشی از توحش و بی فرهنگی.

دفاع از خود عمدتا به موقعیت های خطرناک و اضطراری اطلاق میشه که خیلی خیلی هم نادر هستن. باز هم اگر بشه از درگیری اجتناب کرد باید اجتناب کرد.

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
مرتضی جان در سوالی که کرده بود در مورد مبارزه خیابانی پرسیده بود ،نه کوچه تاریک (که میشه دفاع شخصی)، در اونجا هر چیزی درسته ... به پستهای قبلی من مراحعه کنید ،من خودم اینها رو یاد میدادم به دیگران ،من با توجه به سوال و هدف پرسنده جواب دادم ،سوال ایشون این بود ،اگر میگفت برای کوچه تاریک میخوام چیز دیگه میگفتم ... اولش هم تاکید کردم در مورد مبارزه خیابانی دارم میگم

در مبارزه خیابانی استفاده از این فن و امثال اون درست نیست ،حالا شما اگه دوست داری بزن ،من تخصصم جزایی/کیفری هست ... میدونم دارم چی میگم

تصادف و موتور ؟؟؟ من درباره قتل (اینجا عمد محسوب میشه) و نقص عضو صحبت میکنم، اصلا در قوانین فعلی عملا چیزی به اسم دفاع مشروع وجود نداره ... قانون جدید اصلاح کرده بود که متاسفانه تصویب نشد

شورای حل اختلاف و دادگاه تصادفات اصلا دادگاه واقعی نیستن ،تشریف ببرید دادگاه کیفری استان که اونجا به این جور جرائم علیه تمامیت جسمانی رسیدگی میشه، اونجا حساب کار دستتون میاد ... یک شب بازداشتگاه ویژه شاپور بخوابین 30 کیلو وزن کم میکنین

کلا تمام پستهای من رو دقیق مطالعه کنید ،من پستهام رو با دقت مینویسم ،از تک تک کلمات و پرانتزها و تغییر رنگها منظور دارم

Last edited:

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474

در مورد آسیبتون کافیه به همراه مدارک مقصر تصادف معرفیتون کنند به بیمه ی مربوطه.اصولا تصادف از نظر حقوقی مورد ساده ای هست.کارشناس مقصر رو تعیین میکنه و مقصر با یک نامه از دادسرا به همراه کپی برابر با اصل مدارکش که معمولا شامل:کروکی افسر،نظریه ی کارشناس،برگه اظهارات شاکی و متشاکی،حکم دادگاه، و مدارک شخصی مثل کارت ملی،گواهینامه و بیمه نامه به بیمه مرکزی ذیربط مراجعه میکنه. شما هم که میگید کارشناس نظرش رو اعلام کرده.پس نباید مشکلی باشه.
در مورد موقعیت هایی هم که فرمودید اولا خدا کنه برای هیچکس پیش نیاد.دوم اینکه در اینجور مواقع بر فرض اینکه شما از پسشون بر بیاید ماجرا مطمئنا به همین جا ختم نخواهد شد.چون آقایون محترم اراذل همیشه چاقو همراهشون هست.وقتی ببینن دست خالی نمیتونن حریفتون بشن از چاقو استفاده میکنن.حتی اساتید رزمی هم هیچکدومشون تضمین نمیکنن که شما بتونید حتما در برابر یک فرد مسلح به چاقو موفق به دفاع بدون آسیب یا خدای نکرده مرگ بشید.در برابر چند نفر که جای خود داره.
به نظر من بهترین راه پیشگیری از بروز اینجور اتفاقات هست.یعنی قرار نگرفتن در موقعیت درگیری.باید حواسمون به محیط باشه.یعنی در محلی که احتمال داره خطر بوجود بیاد و راه فرار نداشته باشه حاضر نشیم.یه شب یه بنده خدایی با خانمی که همراهش بوده داشته داخل جنگلهای لویزان قدم میزده.خلوت هم بوده.یهو سه نفر جلوشون سبز میشن قمه داشتن.این بنده خدا هیچ کاری از دستش بر نمیاد و اونا به اون خانم تعارض میکنن.این بنده خدا سابقه قهرمانی موآی تای کشور رو داشته!
یعنی سابقه ی رزمی هیچ کمکی بهش نکرد.وفتی ازش پرسیدن چرا هیچ کاری نکردی؟ گفت هول شدم اصلا انتظار یه همچین اتفاقی رو نداشتم!یعنی غافلگیر شده بود.به همین راحتی!

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
دقیقا ... مرتضی تو هم معلومات و طرز تفکر خوبی داری ها

اولین اصول دفاع شخصی اصلا رزمی نیستن ...
یکیشون همینه که جاهای پرت و بی در و پیکر نرید (مخصوصا با خانومها)
دیر وقت تو خیابون قدم نزنید ،اگر میرید در روشنایی راه برید و هز 30 ثانیه نیم نگاهی بندازید به پشت سر

خاطرم هست که در یک کیس مشابه موضوعی که مرتضی گفت، اول دختر خودکشی کرد و بعد از مرگش پسر هم خودش رو کشت ...
بعضی وقتها انقدر این تجربه وحشتناکه که مرگ رو ترجیح میدن

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
به نظر من بهترین راه پیشگیری از بروز اینجور اتفاقات هست.یعنی قرار نگرفتن در موقعیت درگیری.باید حواسمون به محیط باشه.یعنی در محلی که احتمال داره خطر بوجود بیاد و راه فرار نداشته باشه حاضر نشیم.یه شب یه بنده خدایی با خانمی که همراهش بوده داشته داخل جنگلهای لویزان قدم میزده.خلوت هم بوده.یهو سه نفر جلوشون سبز میشن قمه داشتن.این بنده خدا هیچ کاری از دستش بر نمیاد و اونا به اون خانم تعارض میکنن.این بنده خدا سابقه قهرمانی موآی تای کشور رو داشته!
یعنی سابقه ی رزمی هیچ کمکی بهش نکرد.وفتی ازش پرسیدن چرا هیچ کاری نکردی؟ گفت هول شدم اصلا انتظار یه همچین اتفاقی رو نداشتم!یعنی غافلگیر شده بود.به همین راحتی!

کاملا درسته. باید از این جور موقعیت ها اجتناب کرد.

اما بحث دیگه ای هم هست. موقعیتی رو تصور کنید که علی رغم توجه و پیش گیری های شما رخ می ده.

خوب هست هنر رزمی که می آموزیم در هر شرایطی کارایی داشته باشه و صرفا به مبارزات درون سبکی دلخوش نباشیم.

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
هدف از ورزشی های رزمی دفاع از خود و سایر نزدیکان به خود هستش
اگر اینطور نبود جودو هاپکیدو وسیار سبک های دفاع شخصی کارایی خودشونو از دست میدادند
دفاع در برابر چاقو هم روش خودشو داره

روح الله داداشی این همه در عمرش زور زد و وزنه بلند کرد ولی بکارش نیامد و شهید شد

شما میتونی موقع دعوا کشته بشی یا بکشی ولی ناموست حفظ بشه
اگه توی دعوا به ناموست خسارت وارد شد یک عمر غیرت تو رو سرزنش خواهد که پیش خودت میگی این همه سال برای هیچ ورزش کردی

ما این همه تکاور در زمان جنگ تربیت کردیم برای اینکه در کوهستان های سرد مرز ایران و عراق بتونند در برابر تکاوران بعثی با تکنیک های نبرد تن به تن مقاومت کنند و از خودشون رشادت به خرج بدند

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
کاملا درسته. باید از این جور موقعیت ها اجتناب کرد.

اما بحث دیگه ای هم هست. موقعیتی رو تصور کنید که علی رغم توجه و پیش گیری های شما رخ می ده.

خوب هست هنر رزمی که می آموزیم در هر شرایطی کارایی داشته باشه و صرفا به مبارزات درون سبکی دلخوش نباشیم.
کاملا درسته رزمی کار باید هم از نظر بدنی هم از نظر فکری آماده ی درگیری باشه.

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
هدف از ورزشی های رزمی دفاع از خود و سایر نزدیکان به خود هستش
اگر اینطور نبود جودو هاپکیدو وسیار سبک های دفاع شخصی کارایی خودشونو از دست میدادند
دفاع در برابر چاقو هم روش خودشو داره

روح الله داداشی این همه در عمرش زور زد و وزنه بلند کرد ولی بکارش نیامد و شهید شد

شما میتونی موقع دعوا کشته بشی یا بکشی ولی ناموست حفظ بشه
اگه توی دعوا به ناموست خسارت وارد شد یک عمر غیرت تو رو سرزنش خواهد که پیش خودت میگی این همه سال برای هیچ ورزش کردی

ما این همه تکاور در زمان جنگ تربیت کردیم برای اینکه در کوهستان های سرد مرز ایران و عراق بتونند در برابر تکاوران بعثی با تکنیک های نبرد تن به تن مقاومت کنند و از خودشون رشادت به خرج بدند
نظر من تسلیم شدن در این مواقع نیست!!!!!!!!!!!!!!!
باور کنید پیشگیری بهترین راهه.اگر به قول جناب آبتین باز با وجود رعایت احتیاط در یک همچین موقعیتی قرار گرفتیم.اون موقع بله کشته شدن هم ایرادی نداره.با غیرتی که در ما ایرانی ها هست و اعتقاداتی که داریم مثل شهادت.
مرحوم داداشی که خودم به ایشون علاقمند بودم و هستم(اونقدر که وقتی خبر کشته شدنش رو شنیدم شب از شدت ناراحتی خوابم نبرد) اون طور که من شنیدم انتظارش رو نداشته که طرف با قمه ای که دستش بوده به اون ضربه بزنه.فکر میکرده فقط برای ترسوندن،قمه برداشته وگرنه ظاهرا داداشی،دفاع شخصی هم کار کرده بوده.یعنی باز همون بحث غافلگیری.خدا رحمتش کنه.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
هنرهای رزمی تو این موارد خیلی کاربرد ندارن ... هیچ هنر و ورزش رزمی که بشه تو باشگاه یاد گرفت توی لویزان به شما کمک نمیکنه ،بعله شما جوجیتسو رو تو ریوهای زمان قدیم (اونم کامل) یاد میگرفتی فرق میکرد قضیه
:lol:

ممونم از راهنمایی شما.
بنده هنر رزمی هم در معنای بودو و هم در معنای بوجوتسو به کار می برم. ورزش رزمی هم به کلی اصطلاح بی مسمایی هست.
شما دقیقا چه رشته ای کار می کنید و چی آموزش میدید؟ من متوجه نشدم که شما استاد هستید یا دارید آموزش می بینید؟

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
ممونم از راهنمایی شما.
بنده هنر رزمی هم در معنای بودو و هم در معنای بوجوتسو به کار می برم. ورزش رزمی هم به کلی اصطلاح بی مسمایی هست.
شما دقیقا چه رشته ای کار می کنید و چی آموزش میدید؟ من متوجه نشدم که شما استاد هستید یا دارید آموزش می بینید؟

شرمنده ... اشتباه شد ... به جای پاسخ به تاپیک پاسخ به شما رو زدم ،منظورم شما نبودین ... :)
اون خنده هم از یه مطلب دیگه که جدا پست کردم مونده بود ،نمیدونم چرا خودش ارسال شد (پاکش کردم)
در مورد ورزشهای رزمی موافقم باهاتون
من استاد نیستم، مدرکی هم ندارم ... محقق هستم ولی هم آموزش میدم (بیشتر تئوری) هم آموزش میبینم (بیشتر عملی)
چند سبک در نوجوانی کار کردم ولی در ادامه راه دیگری رو پیش گرفتم ... شاید بشه گفت رویکرد نظامی دارم بیشتر
جسارتا اگر اجازه بدین توضیح بیشتر ندم

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
شرمنده ... اشتباه شد ... به جای پاسخ به تاپیک پاسخ به شما رو زدم ،منظورم شما نبودین ... :)
در مورد ورزشهای رزمی موافقم باهاتون
من استاد نیستم، مدرکی هم ندارم ... محقق هستم ولی هم آموزش میدم (بیشتر تئوری) هم آموزش میبینم (بیشتر عملی)
چند سبک در نوجوانی کار کردم ولی در ادامه راه دیگری رو پیش گرفتم ... شاید بشه گفت رویکرد نظامی دارم بیشتر
جسارتا اگر اجازه بدین توضیح بیشتر ندم

خواهش می کنم. من استفاده میکنم از تجربیاتتون.

بالا