• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
من خودم به خیلی جنبه های از فرهنگ ژاپن علاقه شدید دارم (از خود بیگانگی همینه دیگه) ولی با این شمارش به زبان ژاپنی و ادای احترام به ژاپنی و ... به شدت مشکل دارم ،درسته اونها میخوان فرهنگشون رو با این کارها نشر بدن که البته حقشونه و موفق هم هستن تو این کار .... ولی ما که مجبور نیستیم همه اون تشریفات رو رعایت کنیم

استاد تکواندو من که مربی مطرحی بود ،میگفت باشگاه تکواندو باید پرچم کره داشته باشه رو دیوارش ... من نمیتونم با این طرز تفکر ارتباط برقرار کنم ،البته جنبه های مثبت هم داره ولی اگه پرچم کره و ایران رو کنار هم بزنیم به نشانه ادای احترام

متاسفانه نمیشناسم ولی هستن ،ولی کشتی گیرهای پیشکسوت و دولت طرفدار این کار هستن.... یادمه یک سری زورخانه ها رو احیا کردن برای زنده کردن اون مرام و آموزش کشتی سنتی و ورزش پهلوانی ،هزینه ای هم نمیگرفتن اون زمان ... تمام لباسها و هم سنتی بود ،برنامه فرهنگی مثل پرده خوانی شاهنامه هم داشتن در کنارش ... احتمالا هنوز هم هستن

کسانی هم که شک دارن کشتی به کارشون میاد در عالم مبارزه اشتباه میکنن ... فنون کشتی فوق العاده هستن ،چیزی از جودو کم نداره که هیچ یک چیزهایی بیشتر هم داره ... هر وقت حریفتون کشتی گیر بود بهتره فرار کنید !!! کشتی گیر ها معمولا سراغ کمر و پا میرن و دفاع در مقابل فنون پا خیلی کار سختیه ... وقتی هم بکوبنتون زمین کارتون تمومه (دیدم که میگم)

متاسفانه ما ایرانیها به خودمون و داشته های خودمون اعتماد نمیکنیم ،دیگه کشتی شامپو نیست که خارجیش بهتر باشه ! الا ماشالاه هم استاد پیشکسوت و دلسوز و جا افتاده داریم ،به خصوص که مدال آوره و حمایت دولتی داره

درسته که کشتی خوبه ولی در جودو زورآزمایی انجام میشه مثلا یکی روی به شکم میخوابه پاهاشو میچسبونه بزمین یه جودو کار دیگه میوفته روش که برش گردونه اگر اون طرف که خاک شده پا و کمر قوی داشته باشه اصلا نمیتونی چپش کنی برش گردونی

بدنسازی در جودو خیلی مهمه شکسته شدن نخن و درد مفاصلی انگشتان در جودوکار خیلی شایع است

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام
ببینید بطور کلی یک فرد معمولی در طول روز، حداقل چیزی در حدود یک گالون آب نیاز داره (گالون حدودا چهار لیتر هست). اما یک ورزشکار باید حداقل 2-3 گالون آب مصرف کنه که البته این مقدار مینیموم هست. بهتر هست این مقدار آب رو فنجان فنجان در طول روز بنوشید. البته توصیه می شه نوشیدن آب رو با فاصله از زمان تمرینتون انجام بدید و در زمان تمرین هم آب چندانی مصرف نکنید.
گفته می شه از عوارض کم آبی در طول تمرینات شدید ضعف و خستگی هست.

به طور کلی آب چیز خیلی خوبی هست و هیچ جایگزینی هم نداره!

سلام
ممنونم
اما مطمئنین >؟؟؟
4 لیتر بیشتر ؟؟؟
من روزی 3 لیتر میخورم حدودا،فکرم نمیکنم بیشتر از این بکشم که بخورم :دی

تو اکثر برنامه ها هم که دیدم میگم واسه فعالیت عادی مینیمم باید روزی 8 لیوان خورد،8 تا 250 سی سی هم میشه 2 لیتر
حالا ما میگیم برای افراد ورزشکار بسته به فعالیت،حدود 3 تا 4 لیتر
درست نیست ؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سلام
ممنونم
اما مطمئنین >؟؟؟
4 لیتر بیشتر ؟؟؟

تو اکثر برنامه ها هم که دیدم میگم واسه فعالیت عادی مینیمم باید روزی 8 لیوان خورد،8 تا 250 سی سی هم میشه 2 لیتر
درست نیست ؟

البته توی این جور موضوع ها بعضا نظرای خیلی متفاوتی داده میشه. اما در این مورد طبق گفته ی شما یک فرد عادی مینیمم 2 لیتر باید مصرف کنه. من گفتم مینیمم می تونه حدود 3 لیتر باشه (کمتر از یک گالون).

ضمن اینکه در مورد فرد ورزشکار شدت فعالیت ورزشی هم مهمه. میزان تعریق ورزشکار هم می تونه ملاک باشه برای نیازش به آب.
زمانی گفته می شد مصرف زیاد آب ضرر نداره. توصیه می شد تا جایی آب مصرف کنید که رنگ ادرار روشن بشه. هر چند این هم توصیه نمی شه.

و خب البته من هم متخصص تغذیه نیستم ...

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
الان متوجه یک اشتباهی در پست اولم شدم. گفتم ورزشکار باید مینیمم 2-3 گالون آب مصرف کنه. "مینیمم" اشتباه بود. این مقدار در واقع ماکسیمم هست.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
دوستان نمیدانم چه سریه!! هروقت خوابم میاد و کسل و بی حوصله و خسته ام از درس و کا روزمره به باشگاه میرم (6-8 عصر) به شکل عجیبی خیلی قشنگ کار میکنم یعنی عالی پا میزنم و قدر بدنیمم عالیه
طوری که مثلا همین دوجلسه پیش همه رو ترکاندم خیلی خوب بودم طوری که استادمانم کفش بریده بود:دی
ولی وقتی سرحال و با حوصله ام میرم باشگاه برعکس زیاد خوب کار نمیکنم این مسئه بارها و بارها برام پیش آمده هنزم برام سواله
ولی همین دیروز احساس کردم چون حوصله ندارم میرم دک و پز همه را میارم پایین!:دی و حوصله اینکه حریفم بخواد جلوم رقص پا کنه یا خودنمایی رو ندارم میزنم میترکانمش:دی
حالا به دور از شوخی چرا اینطوریم ؟!
کسی هم هست مثه من باشه و اینکه چرا اینجوری میشه
مگه نمیگن اگه خسته اید سبک کار کنید یا حتی اون روز رو به باشگاه نرید پس چرا اینجوریه؟
البته وقتی کار مکینم بی حوصلگیم باعث نمشه که مثله گاو بیفتم جان بچه ها و بزنمشان اتفاقا برعکس کاملا با فکر و هوشمندانه کار میکنم سرعتم مخصوصا استارتیام چند برابر بیشتر میشه و به شدت مبارزه را کترل میکنم
در کل حریفم تارو مار میشه حرفایی که وقتی با حوصله میرم باشگاه تقریبا درحد 4-3-4 امتیاز نسبت به من برتری دارن توی این حالت من هیچ برتری ای ندارن و کلافه میشن
فقط میخوام بدونم چرا اینطوری میشم چون هیچی نیستنم که بخوام از خودم تعریف کنم و تعریف از خود گ.....ه خوردنه
ممنون میشم از اساتید محترم که کمک کنند
یا علی

محمد چیزی که به ذهنم رسید اینه که شاید زمانی که سرحال و با حوصله هستی، توقعات بیشتری از خودت داری و همین توقعات زیاد روی عملکردت تاثیر منفی می گذاره.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام.با شما موافقم.بروسلی یک استاد در هنرهای رزمی و مکاتب جنگی نبود.ولی کاربرد فنون رزمی رو خوب به تصویر کشیده.با اینکه مبارزات واقعی نیستند.مثلا فرض کنید من میخوام بدونم مبارزه با چند حریف به چه صورت انجام میشه.شما کلیپی سراغ دارید که یک استاد معتبر در این زمینه تولید کرده باشه؟ اگر معرفی کنید لطف بزرگی کردید.من یک علاقمند به هنرها،مکاتب و سبکهای رزمی هستم و قصد اظهار نظر ندارم.امیدوارم بد برداشت نکنید. با تشکر
سلام مرتضی عزیز
شما میتانید قیلم مبارزه اویاما بنیان گذار و شیهان بزرگ کیوکشین را که فکر کنم با 300 نفر مبارزه میکنه رو از اینترنت دانلود کنی البته با 200 تا کیوکشین کا
همچنین ماتسویی هم با 100 نفر فکر کنم مبارزه کرده؟
ولی رکورد اویاما رو فکر نکنم تاحالا کسی تانسته باشه زده باشه؟
اگه درست یا غلط گفتم اساتید راهنمایی کنن
((در تاريخ هنرهای رزمی قبل از اوياما، يک کندوکار (هنر رزمی که توسط چوب دستی، شمشير و ... انجام می شود)، توانسته بود مبارزه 200 نفره را با موفقيت انجام دهد، اما اوياما تصميم گرفت با 300 نفر از بهترين مبارزان که بيشتر آنها از شاگردان قوی خود او و از قهرمانان جهان هم بودند مبارزه کند. او آنها را فراخواند و در سه روز پياپی در هر روز با 100 نفر به مبارزه پرداخت و در آخر با اينکه ايشان آسيب ديده بودند باز اعلام آمادگی کردند، ولی ديگر کسی ابراز وجود نکرد.))
ممنون

محمد چیزی که به ذهنم رسید اینه که شاید زمانی که سرحال و با حوصله هستی، توقعات بیشتری از خودت داری و همین توقعات زیاد روی عملکردت تاثیر منفی می گذاره.

ااا چه عجب یکی به سوال ما جواب داد
خیلی ممنون آبتین جان
آره فکر کنم ولی ببین توی این دو حالت که سر خالی و کسلی دوحالت هم برام پیش میارن
مثلا وقتی سرحالم شاید مبارزم ضعیف باشه و حال نکنم باهاش ولی بعد زا مبارزه و زمان میت زدن خیلی خوب میت میزنم سریع و محمکم و پرنفس
و لی توی حالت کسلی برعکس مبارزه عالی ولی دیگه انگار برای میت زدن کم میارم؟!
ووله چی بگگم اتفاقا توی همون برنامه دوچرخه سواریمان از رفیقم که کیکوشین کاره و خیلی وقته داره کار میکنه و کلی مقام داره و واقعا نسبت به سنش بدن خیل محکم و قوی ای داره
طوری که با اینکه 20 سال داره ولی توی بزرگسالان چند دوره اول شده؟!
بیستون که نشته بودیم برای صبحانه این مطلب رو براش گفتم اتفاقا اونم همینو گفت و گفت منم اینطوریم؟!
البته اون گفت به نظ رمن چون حوصله نداریم دیگه به طرف امان نمیدیم و میزنیم؟!
نمیدانم ولله حرف شما هم کاملا متین و درسته
ببخشید زیاد حرف میزنم ولی یکی از رفیقای خیلی نزدیکم که فوتبالسیته حرفه ایه وقتی به صورت تفریحی فوتبال میزفتیم من به نظر خودم خیلی بد بودم ولی اون میامد میگفت خیلی خوب بودی؟!
میگفتم نه بد بودم میگفت نه منم وقتی توی تمرین با مسابقه بازی مکینیم و فکر خیلی خوب بودم همه هم تیمیها و مربیم میگن بد بودی؟! و وقتی فکر میکنم بد بودم همه ازم تعریف میکنن؟!
چی بگم ولله راستی دوستان این بحث ما رو هم اینجا دنبال کنید و اگه نظری دارید خوشحال میشیم و استفاده میکنیم
ممنون
موفق پیروز باشیم
یا علی

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
ااا چه عجب یکی به سوال ما جواب داد
خیلی ممنون آبتین جان
آره فکر کنم ولی ببین توی این دو حالت که سر خالی و کسلی دوحالت هم برام پیش میارن
مثلا وقتی سرحالم شاید مبارزم ضعیف باشه و حال نکنم باهاش ولی بعد زا مبارزه و زمان میت زدن خیلی خوب میت میزنم سریع و محمکم و پرنفس
و لی توی حالت کسلی برعکس مبارزه عالی ولی دیگه انگار برای میت زدن کم میارم؟!
ووله چی بگگم اتفاقا توی همون برنامه دوچرخه سواریمان از رفیقم که کیکوشین کاره و خیلی وقته داره کار میکنه و کلی مقام داره و واقعا نسبت به سنش بدن خیل محکم و قوی ای داره
طوری که با اینکه 20 سال داره ولی توی بزرگسالان چند دوره اول شده؟!
بیستون که نشته بودیم برای صبحانه این مطلب رو براش گفتم اتفاقا اونم همینو گفت و گفت منم اینطوریم؟!
البته اون گفت به نظ رمن چون حوصله نداریم دیگه به طرف امان نمیدیم و میزنیم؟!
نمیدانم ولله حرف شما هم کاملا متین و درسته
ببخشید زیاد حرف میزنم ولی یکی از رفیقای خیلی نزدیکم که فوتبالسیته حرفه ایه وقتی به صورت تفریحی فوتبال میزفتیم من به نظر خودم خیلی بد بودم ولی اون میامد میگفت خیلی خوب بودی؟!
میگفتم نه بد بودم میگفت نه منم وقتی توی تمرین با مسابقه بازی مکینیم و فکر خیلی خوب بودم همه هم تیمیها و مربیم میگن بد بودی؟! و وقتی فکر میکنم بد بودم همه ازم تعریف میکنن؟!
چی بگم ولله راستی دوستان این بحث ما رو هم اینجا دنبال کنید و اگه نظری دارید خوشحال میشیم و استفاده میکنیم
ممنون
موفق پیروز باشیم
یا علی

خواهش می کنم. راستش یه کم قضیه پیچیده تر شد. این مطلب اگر از یه فرد تازه کار بود عجیب نبود ولی از اونجا که تو یه سابقه 10 ساله توی ورزش رزمی داری و با تجربه هستی، خب مساله جدی هست.

چیزی رو که گفتی من دو قسمت می کنمش. یکی این قسمت که گفتی:

"آره فکر کنم ولی ببین توی این دو حالت که سر خالی و کسلی دوحالت هم برام پیش میارن
و لی توی حالت کسلی برعکس مبارزه عالی ولی دیگه انگار برای میت زدن کم میارم؟! "

من واقعا فک می کنم قضیه فقط ذهنی هست.
مبارزه به نظرم محک جدی تری برای تو هست تا میت زدن. علاوه بر این که گفتم شاید توقع زیادی از خودت داری، فک می کنم شاید زمان سرحالی بیشتر از زمان خستگی و کسلی، قضاوت دیگران هم برات مهم میشه و نگرانت می کنه.
اینها همه حدس منه شاید کاملا اشتباه باشه.

یکی هم این قسمت از صحبتت:

"یکی از رفیقای خیلی نزدیکم که فوتبالسیته حرفه ایه وقتی به صورت تفریحی فوتبال میزفتیم من به نظر خودم خیلی بد بودم ولی اون میامد میگفت خیلی خوب بودی؟!
میگفتم نه بد بودم میگفت نه منم وقتی توی تمرین با مسابقه بازی مکینیم و فکر خیلی خوب بودم همه هم تیمیها و مربیم میگن بد بودی؟! و وقتی فکر میکنم بد بودم همه ازم تعریف میکنن؟!"

یه توضیح روان شناسانه ای دارم، البته شاید جالب باشه بگم تحصیلات اکابری بنده روان شناسی بوده! :)

گاهی مساله اینه که واقعیت با چیزی که تو راجع به خودت احساس می کنی متفاوت هست. یعنی تو، چه در زمانی که خسته و بی حوصله ای و چه در زمانی که سرحال و با انگیزه هستی، عملکرد تقریبا یکسانی داری.
همچین چیزی برای همه ی ما احتمالا پیش می آد و خب مشکل حادی هم نیست.​
یه راه برای حل مشکل این هست که درباره ی جلسات قبلی از دیگران سوال کنی ببینی نظرشون با تو یکی هست یا نه. اگر اونها تفاوتی احساس نکردن، باید به احساس خودت بی توجهی کنی و بی خیالش بشی.

برای اطلاعات عمومی این رو هم بگم که در موارد خاص، افرادی هستند که تصور می کنند در برخورد با دیگران ضعیف و آشفته به نظر می رسن. مثلا فکر می کنند که سرخ میشن، یا خیس عرق می شن یا لکنت می گیرن و یا لرزش دست پیدا می کنن و موارد اینچنینی. در حالیکه ارزیابی اونها از خودشون غیر واقعی و اغراق آمیز هست و دیگران چنین چیزهایی ندیدن. یکجور اختلال اضطرابی هست که نیاز به مداخله روان پزشکی داره.

امیدوارم حرفام بدرد بخور بوده باشن.

Last edited:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
با اجازه اساتید :
من زیاد دعوا کردم و موقعیتهای مبارزه خیابانی زیاد برام پیش اومده ،البته همیشه تمام سعیم رو میکنم که از این موقعیتها پرهیز کنم و اگر هم پیش اومدن از کنارشون بگذرم ،از طرفی درگیری های خیابانی که در رفت و آمدهام میبینم رو با دقت نگاه میکنم و سعی میکنم تحلیلشون کنم

البته من اکثر اینها رو دفاع شخصی محسوب نمیکنم ،دفاع شخصی بحث مرگ و زندگی و دفاع از جان و و مال و ناموس خود و دیگرانه ... درگیری خیابانی قدرت نمایی و زورآزمایی بیهوده هست و بیشتر در اثر ضعف اعصاب مردم و زندگی در یک جامعه خسته و همینطور فحاشی های بی دلیل به وجود میاد

بگذریم ... تا الان مدت زمان متوسط درگیریهای خودم و اونهایی که دیدم از شروع تا زمانی که یکی خوابیده یا فرار کرده حدود 20-30 ثانیه بوده... معمولا هم بعد از مقداری لگد پرانی (بیشتر low-kick) یک مشت به صورت یا شکم تمام کننده بوده ... بعضی ها هم همون اول با یک ضربه به فک ،بینی یا بیضه، کله یا کف گرگی تموم شدن ،معمولا هم مهاجم نفر مقابل رو میزنه، چون اولین ضربه رو زده نفر مقابل که آماده دفاع نبوده غافلگیر شده و هنوز از ضربه اول منگه که بقیه ضربه ها پشت سرش میان

اینها رو گفتم که ازتون بخوام تجربیات و دیده های خودتون رو مطرح کنید : مدت زمان / ضربات تمام کننده / و نکات خاصی که به ذهنتون میرسه ،پیشاپیش از همه اساتید تشکر میکنم

Last edited:

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
سلام
ممنونم
اما مطمئنین >؟؟؟
4 لیتر بیشتر ؟؟؟

درست نیست ؟
سلام.چه عجب!!!!! دکتر چی شد؟ منتظر خبر هستیما!

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
خواهش می کنم. راستش یه کم قضیه پیچیده تر شد. این مطلب اگر از یه فرد تازه کار بود عجیب نبود ولی از اونجا که تو یه سابقه 10 ساله توی ورزش رزمی داری و با تجربه هستی، خب مساله جدی هست.

چیزی رو که گفتی من دو قسمت می کنمش. یکی این قسمت که گفتی:

"آره فکر کنم ولی ببین توی این دو حالت که سر خالی و کسلی دوحالت هم برام پیش میارن
و لی توی حالت کسلی برعکس مبارزه عالی ولی دیگه انگار برای میت زدن کم میارم؟! "

من واقعا فک می کنم قضیه فقط ذهنی هست.
مبارزه به نظرم محک جدی تری برای تو هست تا میت زدن. علاوه بر این که گفتم شاید توقع زیادی از خودت داری، فک می کنم شاید زمان سرحالی بیشتر از زمان خستگی و کسلی، قضاوت دیگران هم برات مهم میشه و نگرانت می کنه.
اینها همه حدس منه شاید کاملا اشتباه باشه.

یکی هم این قسمت از صحبتت:

"یکی از رفیقای خیلی نزدیکم که فوتبالسیته حرفه ایه وقتی به صورت تفریحی فوتبال میزفتیم من به نظر خودم خیلی بد بودم ولی اون میامد میگفت خیلی خوب بودی؟!
میگفتم نه بد بودم میگفت نه منم وقتی توی تمرین با مسابقه بازی مکینیم و فکر خیلی خوب بودم همه هم تیمیها و مربیم میگن بد بودی؟! و وقتی فکر میکنم بد بودم همه ازم تعریف میکنن؟!"

یه توضیح روان شناسانه ای دارم، البته شاید جالب باشه بگم تحصیلات اکابری بنده روان شناسی بوده! :)

گاهی مساله اینه که واقعیت با چیزی که تو راجع به خودت احساس می کنی متفاوت هست. یعنی تو، چه در زمانی که خسته و بی حوصله ای و چه در زمانی که سرحال و با انگیزه هستی، عملکرد تقریبا یکسانی داری.
همچین چیزی برای همه ی ما احتمالا پیش می آد و خب مشکل حادی هم نیست.​
یه راه برای حل مشکل این هست که درباره ی جلسات قبلی از دیگران سوال کنی ببینی نظرشون با تو یکی هست یا نه. اگر اونها تفاوتی احساس نکردن، باید به احساس خودت بی توجهی کنی و بی خیالش بشی.

برای اطلاعات عمومی این رو هم بگم که در موارد خاص، افرادی هستند که تصور می کنند در برخورد با دیگران ضعیف و آشفته به نظر می رسن. مثلا فکر می کنند که سرخ میشن، یا خیس عرق می شن یا لکنت می گیرن و یا لرزش دست پیدا می کنن و موارد اینچنینی. در حالیکه ارزیابی اونها از خودشون غیر واقعی و اغراق آمیز هست و دیگران چنین چیزهایی ندیدن. یکجور اختلال اضطرابی هست که نیاز به مداخله روان پزشکی داره.

امیدوارم حرفام بدرد بخور بوده باشن.

مرسی ممنون واقعا ممنون
بله مگه میشه به درد بخور نباشن
خوب دقیقا من واکنش دیگران رو هم دیدم و همینطور 50 درصد اینکه میگم این دو حالت رو دارم از واکنش دیگران و استادمانه
در واقعا توی باشگاه ما چند نفر هستیم که قدیمی و با تجربه هستیم
هر وقت دو نفر که از بچه های قدیم هستند یا دارای مقام هستند باهم میفتن به شدت مبارزشان جلب توجه میکنه و بچه های دیگه مبارزهخودشانو شل میکنن و نگاه مبارزه اون دونفر میکنن مخصوصا استاد باشگاه که سعی میکنه هر کسی که روش روبه اونه رو راهنماییی یا در اصطلاح کوچینگ کنه
و از برخوردها و صحبت های دیگران هنگام و بعد مبارزه آدم میفهمه که چطور کار کرده و اینیم که گفتم چون واکنش دیگران رو دیدم
مثلا وقتی سرحال بودم و توی مبارزه با یکی از بهترین ها مان چندین بار رو یه تکنیک اصرار میکردم که نه تنها نتیجه ای نداشت بلکه حرفیم توی ضد حمله امتیاز میگرفت و در حالت کسلی کاملا برعکس؟!

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
با اجازه اساتید :
من زیاد دعوا کردم و موقعیتهای مبارزه خیابانی زیاد برام پیش اومده ،البته همیشه تمام سعیم رو میکنم که از این موقعیتها پرهیز کنم و اگر هم پیش اومدن از کنارشون بگذرم ،از طرفی درگیری های خیابانی که در رفت و آمدهام میبینم رو با دقت نگاه میکنم و سعی میکنم تحلیلشون کنم

البته من اکثر اینها رو دفاع شخصی محسوب نمیکنم ،دفاع شخصی بحث مرگ و زندگی و دفاع از جان و و مال و ناموس خود و دیگرانه ... درگیری خیابانی قدرت نمایی و زورآزمایی بیهوده هست و بیشتر در اثر ضعف اعصاب مردم و زندگی در یک جامعه خسته و همینطور فحاشی های بی دلیل به وجود میاد

بگذریم ... تا الان مدت زمان متوسط درگیریهای خودم و اونهایی که دیدم از شروع تا زمانی که یکی خوابیده یا فرار کرده حدود 20-30 ثانیه بوده... معمولا هم بعد از مقداری لگد پرانی (بیشتر low-kick) یک مشت به صورت یا شکم تمام کننده بوده ... بعضی ها هم همون اول با یک ضربه به فک ،بینی یا بیضه، کله یا کف گرگی تموم شدن ،معمولا هم مهاجم نفر مقابل رو میزنه، چون اولین ضربه رو زده نفر مقابل که آماده دفاع نبوده غافلگیر شده و هنوز از ضربه اول منگه که بقیه ضربه ها پشت سرش میان

اینها رو گفتم که ازتون بخوام تجربیات و دیده های خودتون رو مطرح کنید : مدت زمان / ضربات تمام کننده / و نکات خاصی که به ذهنتون میرسه ،پیشاپیش از همه اساتید تشکر میکنم

ای پسر بد چرا انقدر دعوا میکنی؟!:دی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
با اجازه اساتید :

هدف شما از این بحث رو دقیقا متوجه نشدم.
نکته ی دیگه اینکه شما اصولا در چه شرایطی با دیگران درگیری پیدا می کنید؟ جالب هست که حتی میانگین زمان درگیری هاتون رو هم محاسبه کردید.

قصد بی احترامی ندارم اما سوال بر انگیز بود.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
نکته ی دیگه اینکه شما اصولا در چه شرایطی با دیگران درگیری پیدا می کنید؟ جالب هست که حتی میانگین زمان درگیری هاتون رو هم محاسبه کردید.

درسته ادم چجوری تو دعوا میتونه مدت زمان دعواشو اندازه گیری کنه؟؟؟؟
واقعا کنجکاو شدم بدونم

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823

:lol:

توضیح میدم ولی کسی نصیحت نکنه لطفا :

چهره مظلوم و آروم + موقعیتهای نامناسب و اجتناب ناپذیر + اعصاب ضعیف + سابقه رزمی = درگیری بالا (در گذشته)

اصولا زورگویی به آدمهایی که مظلوم به نظر میان زیاده ... آدم ناجور هم یه دوره ای زیاد به پستم میخورد (بدشانسیه محض)
بالاخره تو هر صنفی آدم ناجور هست

این مال گذشته بود ،الان رو خودم کار کردم و به هیچ عنوان درگیر نمیشم و انرژی منفیم رو روی کیسه بوکس تخلیه میکنم، اینم بگم ازین خروس جنگی ها نیستم که تا چیزی میشه میپرن به دیگران ،تا امروز هیچوقت تو تصادفات درگیر نشدم ... ولی بعضی وقتها بعضی ها رفتارهای بی ادبانه و گستاخانه دارن با وجود اینکه بهشون احترام میزاری و همه جوره باهاشون راه میای باز ادامه میدن و غیر قابل تحملن طوری که ولشون کنی زندگیت رو هم میبرن با لات بازی، با این خیال که طرفشون مظلومه و جرات مقابله و اعتراض نداره (اون زمان نمیدونستم ولی این یکی از اصول دفاع شخصیه که خودم به دیگران یاد میدم : هرگز طعمه جلوه نکنید )

یکی از دوستام که مربی .... هست میگه اگه دعواش بشه من جزو 2 نفری هستم که خبر میکنه (نمیرم!)
متاسفانه روش مبارزه من خیلی ریسک داره ،فنون خیلی خطرناکی افتاده تو بدنم به دلایلی :worried: و هدف محور هست، نه فن محور ،مثلا هدف گردنه و تمام فنون مربوط به اون ناحیه میتونن اجرا بشن نه اینکه اول فن رو انتخاب کنی و بعد اجرا کنی ،اول میری سمت اون هدف و بعد هرچند ضربه که تونستی و به ذهنت رسید روش اجرا میکنی تا زمانی که حریف بیوفته و بتونی دور بشی ،مثلا من به 9 روش برای شکستن گردن تسلط کامل دارم، برای همین هم دیگه از درگیری پرهیز میکنم چون میترسم کار دست خودم بدم
تخصص خودم هم جوریه که باید دیگران رو از هر نوع درگیری منع کنم نه اینکه خودم درگیر بشم

نگاهم تو این سوال نگاه تحقیقاتی هست ،این که گفتم متوسط تایم درگیریهای دیگران بود که تو خیابان دیدم و کمی هم تایمی که بعدها از اطرافیان پرسیدم در مورد خودم ،اینکه تایم رو محاسبه کردم به این خاطره که عادت به مطالعه و مشاهده دقیق دارم ... ولی چون نمیتونم 100% به دیده های خودم اطمینان کنم گفتم داده های آماری بقیه رو هم اضافه کنم تا به نتایج درستی برسم
در ضمن این اظلاعات من فقط از خیابان نیست ،با رزمی کارهای متوسط هم مبارزه آزاد انجام دادم تو باشگاه و اونجا چند بار تایم گرفتم (ولی به درد نمیخوره)

تونستم مطلب رو جا بندازم ؟ اگر نه بگین بیشتر توضیح بدم

Last edited:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
درسته ادم چجوری تو دعوا میتونه مدت زمان دعواشو اندازه گیری کنه؟؟؟؟
واقعا کنجکاو شدم بدونم

کنجکاویتون کاملا به جا هست
اگه اجازه بدین جواب کامل و مفصل رو فردا میدم ،فعلا این رو به عنوان جواب بپذیرید از من :

هیچ جور ،کمتر کسی انقدر تمرکز داره که بتونه مدت زمان درگیری خودش رو اندازه گیری کنه (
تقریبا امکان نداره) مگه اتفاقی ساعت رو قبل و بعدش دیده باشه .... یا اینکه دیگران حواسشون باشه ،معمولا هم کسی به این مسئله بسیار مهم توجه نمیکنه
من برای خودم نمیتونم ... ولی درگیری دیگران رو میتونم تایم بگیرم

-------------------------- این قسمت مخاطب عام داره ------------------

سری بعد که تو خیابون دعوا دیدین تایم یگیرین و با دقت به نوع ضربات و جهتشون دقت کنید ؛به فاصله طرفین و اینکه آیا کار به گلاویزی روی زمین کشیده میشه ؟ اگه میشه چقدر طول میکشه و چطور تموم میشه (بعد توی فروم هم تعریف کنید)

این کار به کسانی که به دفاع شخصی علاقه دارن به شدت توصیه میشه، چشمشون رو به واقعیتهای درگیری خیابانی باز میشه و از عالم فانتزی و کلاسیکه دفاع شخصی که به درد لای جرز دیوار میخوره خارج میشن :happy:

ترجیحا هم جدا نکنین ،کسایی که میخوان جدا کنن معمولا یا قفل فرمون و چاقو میخورن و ناکار میشن یا اتفاقی یه مشت میخوره بهشون قاطی میکنن و خودشون میشن نفر سوم دعوا ،
بعد هم پلیس بیاد ممکنه اتهام نزاع دسته جمعی بهشون بزنن تو دادسرا ،خدایی نکرده نقص عضو هم پیش بیاد (که میاد) شما هم مجازات میشین
:thumbsdow

Last edited:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
در اکثر درگیری های خیابانی هردو طرف بقدری از هم نفرت پیدا میکنن که میچسبند بهم و ضربات غیر اصولی دست و پا همینطور دفاع غیر اصولی رد بدل میشه

در دعوای چسبیده بهم وینگ چوون میتونه مفید بشه برای رد و بدل کردن ضربات مشت
اگه میخوای بزنی طرفو ناکار کنی روی آسفالت یا کاشی عابرپیاده بیوفته تکنیک های جودو چون اون طرف مقابلت اگه رزمی کار نباشه نمیدونه چطوری در برابر فنون زمین زنی جودو مقاومت کنه

بنظرم سراغ هنرهای رزمی برین که توش چسبیدن بهم و زدن ضربات به همه جای بدن آزاد باشه هنرهای گلاویزی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
از دوستان خواهش دارم پست های خارج از رویکرد آموزشی رو به صورت کوتاه و یکنواخت بدن که علاقه مندان به تاپیک وقت خوندن مطلب رو داشته باشن

پیشاپیش ممنونم از فعالیت همه دوستان در این چند روز

از جمله جناب : natars / Abtin 63 / ya_ali_mavla / Lord Viper / ESMIGHELE / pooria-ir

ممنون از حسن توجه شما

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
کسی از دوستان اگه ممکنه تکنیک های درگیری خیابانی رو هم توضیح بده

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
از دوستان خواهش دارم پست های خارج از رویکرد آموزشی رو به صورت کوتاه و یکنواخت بدن که علاقه مندان به تاپیک وقت خوندن مطلب رو داشته باشن

پیشاپیش ممنونم از فعالیت همه دوستان در این چند روز

از جمله جناب : natars / Abtin 63 / ya_ali_mavla / Lord Viper / ESMIGHELE / pooria-ir

ممنون از حسن توجه شما

مقصر نفر اول natars :lol:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
مقصر نفر اول natars :lol:
دوست گرامی چرا شما انقدر زود موضع گیری میکنید؟!! شما به هیچ وجه مقصر نیستین و نه هیچ کس دیگه.
آقا میلاد هم مثل من و شما یه عضو عادی از این فروم هستن و نه مدیر هستن و نه صاحب تاپیک هنرهای رزمی و صرفا سعی در بهبود فضا و کاربردی تر شدن و مفید تر بودنش دارن وگرنه اینکه من یا شما چی بگیم چه تاثیری برای ایشون داره؟مگه بیکار هستن که تذکر بدن؟
تجربه ناچیز من اینو میگه که فقط دوستی باقی خواهد موند و بقیه چیزها دیر یا زود رنگ میبازن.
به امید از بین رفتن تعصبات خشک و بی نتیجه.

بالا