natars
کاربر تازه وارد
من خودم به خیلی جنبه های از فرهنگ ژاپن علاقه شدید دارم (از خود بیگانگی همینه دیگه) ولی با این شمارش به زبان ژاپنی و ادای احترام به ژاپنی و ... به شدت مشکل دارم ،درسته اونها میخوان فرهنگشون رو با این کارها نشر بدن که البته حقشونه و موفق هم هستن تو این کار .... ولی ما که مجبور نیستیم همه اون تشریفات رو رعایت کنیم
استاد تکواندو من که مربی مطرحی بود ،میگفت باشگاه تکواندو باید پرچم کره داشته باشه رو دیوارش ... من نمیتونم با این طرز تفکر ارتباط برقرار کنم ،البته جنبه های مثبت هم داره ولی اگه پرچم کره و ایران رو کنار هم بزنیم به نشانه ادای احترام
متاسفانه نمیشناسم ولی هستن ،ولی کشتی گیرهای پیشکسوت و دولت طرفدار این کار هستن.... یادمه یک سری زورخانه ها رو احیا کردن برای زنده کردن اون مرام و آموزش کشتی سنتی و ورزش پهلوانی ،هزینه ای هم نمیگرفتن اون زمان ... تمام لباسها و هم سنتی بود ،برنامه فرهنگی مثل پرده خوانی شاهنامه هم داشتن در کنارش ... احتمالا هنوز هم هستن
کسانی هم که شک دارن کشتی به کارشون میاد در عالم مبارزه اشتباه میکنن ... فنون کشتی فوق العاده هستن ،چیزی از جودو کم نداره که هیچ یک چیزهایی بیشتر هم داره ... هر وقت حریفتون کشتی گیر بود بهتره فرار کنید !!! کشتی گیر ها معمولا سراغ کمر و پا میرن و دفاع در مقابل فنون پا خیلی کار سختیه ... وقتی هم بکوبنتون زمین کارتون تمومه (دیدم که میگم)
متاسفانه ما ایرانیها به خودمون و داشته های خودمون اعتماد نمیکنیم ،دیگه کشتی شامپو نیست که خارجیش بهتر باشه ! الا ماشالاه هم استاد پیشکسوت و دلسوز و جا افتاده داریم ،به خصوص که مدال آوره و حمایت دولتی داره
درسته که کشتی خوبه ولی در جودو زورآزمایی انجام میشه مثلا یکی روی به شکم میخوابه پاهاشو میچسبونه بزمین یه جودو کار دیگه میوفته روش که برش گردونه اگر اون طرف که خاک شده پا و کمر قوی داشته باشه اصلا نمیتونی چپش کنی برش گردونی
بدنسازی در جودو خیلی مهمه شکسته شدن نخن و درد مفاصلی انگشتان در جودوکار خیلی شایع است