natars
کاربر تازه وارد
با سلام
فعالیت شما در تاپیک باعث خوشحالی ماست. من از شما خواهش دارم که بمانید
ممنون از حسن توجه شما
من میرم
بعد از من دیگه باید با فانوس دنبال من جستجو کنند
با سلام
فعالیت شما در تاپیک باعث خوشحالی ماست. من از شما خواهش دارم که بمانید
ممنون از حسن توجه شما
من میرم
بعد از من دیگه باید با فانوس دنبال من جستجو کنند
اوس
با سلام خدمت بچه های گل رزمی کار.اولین پست من در این تاپیک هست.میخواستم بدونم این سلاح شوریکن که عکسش رو گذاشتین رو ادم میتونه خودش تمرین کنه?! تو پناهگاه ساختمون ما فضای نصبتا خوبی هستش,فقط نظری ندارم که این رو به سمت چش پرت کنم که بتونم تمرین کنم..یونولیت..چوب..
بعد اکثرا اونایی که دیدم برای فروش گذاشتن یه جور دکوری و تزیینی به نظر میومدن,کجا میتونم مدل اصلی رو بخرم و احتمالااگه قیمت هم دارین بفرمایین بدونم.
راستی بچه های باشگاه البرز سر پل تجریش کسی اینجا داریم?
با تشکر
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
اوس
با سلام خدمت بچه های گل رزمی کار.اولین پست من در این تاپیک هست.میخواستم بدونم این سلاح شوریکن که عکسش رو گذاشتین رو ادم میتونه خودش تمرین کنه?! تو پناهگاه ساختمون ما فضای نصبتا خوبی هستش,فقط نظری ندارم که این رو به سمت چش پرت کنم که بتونم تمرین کنم..یونولیت..چوب..
بعد اکثرا اونایی که دیدم برای فروش گذاشتن یه جور دکوری و تزیینی به نظر میومدن,کجا میتونم مدل اصلی رو بخرم و احتمالااگه قیمت هم دارین بفرمایین بدونم.
راستی بچه های باشگاه البرز سر پل تجریش کسی اینجا داریم?
با تشکر
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
سلام
خوب بلاخره پروژه زانوی ما هم به نتیحه رسید !
شنبه جواب ام آر آی من اومدش، و الان تازه از دکتر برگشتم
بله ! جواب ام آر آی اول غلط بوده و زانوی من هیچ مشکلی نداشته،داشتم کم کم مقدمات رو فراهم میکرد تا هروقت شد عمل کنم ! و این است دکترهای با سواد ایرانی ،خودتون حساب کنین،هزینش به یه طرف اما زاویی که بره زیر تیغ دیگه درست بشو نیستش
فقط میزانی از خون مردگی و کوفتگی توی زانوم هستش که اون هم انگار به مرور زمان با شنا و آب درمانی حل میشه و تنها منع هم اینه که به شکل سجده نشینم
خوشحالم ازینکه از شر عمل و پیامدهاش راحت شدم و ناراحتم از اینکه چرا باید انقد بی در و پیکر باشه این مملکت که یکی از قوی ترین مراکز تصویربرداریش نتونه یه مشکل ساده رو تشخیص بده
قضاوت با شما !
واقعا خوشحال شدم.امیدوارم خبر صحت کامل خودتون رو هم به زودی اعلام کنید.سلام
بله ! جواب ام آر آی اول غلط بوده و زانوی من هیچ مشکلی نداشته،داشتم کم کم مقدمات رو فراهم میکرد تا هروقت شد عمل کنم ! و این است دکترهای با سواد ایرانی ،خودتون حساب کنین،هزینش به یه طرف اما زاویی که بره زیر تیغ دیگه درست بشو نیستش
فقط میزانی از خون مردگی و کوفتگی توی زانوم هستش که اون هم انگار به مرور زمان با شنا و آب درمانی حل میشه و تنها منع هم اینه که به شکل سجده نشینم
خوشحالم ازینکه از شر عمل و پیامدهاش راحت شدم و ناراحتم از اینکه چرا باید انقد بی در و پیکر باشه این مملکت که یکی از قوی ترین مراکز تصویربرداریش نتونه یه مشکل ساده رو تشخیص بده
قضاوت با شما !
واقعا خوشحال شدم.امیدوارم خبر صحت کامل خودتون رو هم به زودی اعلام کنید.
اووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووس
دوست گرامی تبریک!سلام
قضاوت با شما !
اینها رو قرار بود چند هقته پیش بزارم در ارتباط با بحث اون موقع پست کنم ولی نشد
ترجمه نیستن و از گوگل هم نیومدن ،آموخته ها و افکار شخصی خودمه در این سالها، که به اشترک میزارم
برام لذت بخشه که آموخته هام رو در اختیار دیگران هم بزارم و در مقابل ازشون یاد بگیرم ،هیچ ادعایی هم ندارم
---------------------------------------------------------------------------------
تفاوتهای اساسی بین دفاع شخصی و ورزشهای رزمی وجود داره :
خیابون دوجو نیست و هیچ کدوم از قوانین باشگاه یا مسابقه در اون وجود نداره
کفشی که شما و دیگری به پا داره سنگین و عاج دار هست ... دفاع و بلاک در مقابل این ضربه فایده چندانی نداره
کف اون تاتمی نیست ،آسفالته / جدول و سنگ و شیشه و میل گرد داره
مشت توی سر ممنوع نیست
هیچ چیز تو هیچ جا ممنوع نیست (تو خیابون جی دیدم کسی با دندون گوش یکی رو کند)
کسی دست مخالف یا موافق رو یقه شما نمیزاره تا روش فن بزنید
کسی دست شما رو نمیگیره (مگه ولنتاینه !؟!؟) معمولا همون اول میرن سراغ مشت و لگد
کسی نمیشینه رو به روتون فن و بدل بزنین روش (نون ببر کباب ببر!!!)
تعداد مهاجم ها مشخص نیست و هر لحظه ممکنه کسی از پشت سر به شما حمله کنه
چند نفر همزمان بهتون ضربه میزنن و شما یاد گرفتید در مقابل یک حریف مبارزه کنید و تمرکزتون به نفر رو به رو باشه
اینها که تو فیلم نشون میده یک استاد 4 نفر رو میزنه معمولا نمایشیه و هماهنگ شده هست ، اونجا نوبتی حمله میکنن نه همزمان
2-3 دقیقه بیشتر وقت نداریم برای تمام کردن درگیری (نهایتش)
نه وقت استراحت داریم
نه وقت داریم گارد بگیریم
نه وقت داریم گرم کنیم
نه وقت داریم فکر کنیم (این خیلی مهمه)
نه وقت داریم کمک بخوای از کسی
حریفت آستین و یقه نداره (بجاش تو دستش چاقو داره)
اگر هم یقه داشته باشه یقه لباس جودو نیست که وقتی میپوشی انگار واسه آدم دسته تعبیه کردن ،احساس میکنی قابلمه ای
(الان خودم دارم میرم جودو)
یقه تیشرت پفکیه ،تا بگیری پاره میشه و دستت میمونه تو پوست گردو
دعوا کمیته نیست که دونه دونه نوبتی بیان جلو بزنی بعد برن کنار وایسن
کمیته 100 نفره هم پاس کرده باشی وقتی 5 نفر بریزن سرت ...
باید فرار کردن از لای چند نفر یا جمعیت رو بلد باشین
باید سریع تمومش کنیم
باید کاری کنیم که مهاجم نتونه تعقیبت کنه
باید سریع از مهلکه دور بشیم
باید فرار کنیم (اگر تنها بودیم) ... یا باید بمونیم و تا آخر از عزیزانمون دفاع کنیم
(ادامه دارد)
اینها رو قرار بود چند هقته پیش بزارم در ارتباط با بحث اون موقع پست کنم ولی نشد
ترجمه نیستن و از گوگل هم نیومدن ،آموخته ها و افکار شخصی خودمه در این سالها، که به اشترک میزارم
برام لذت بخشه که آموخته هام رو در اختیار دیگران هم بزارم و در مقابل ازشون یاد بگیرم ،هیچ ادعایی هم ندارم
---------------------------------------------------------------------------------
تفاوتهای اساسی بین دفاع شخصی و ورزشهای رزمی وجود داره :
خیابون دوجو نیست و هیچ کدوم از قوانین باشگاه یا مسابقه در اون وجود نداره
کفشی که شما و دیگری به پا داره سنگین و عاج دار هست ... دفاع و بلاک در مقابل این ضربه فایده چندانی نداره
کف اون تاتمی نیست ،آسفالته / جدول و سنگ و شیشه و میل گرد داره
مشت توی سر ممنوع نیست
هیچ چیز تو هیچ جا ممنوع نیست (تو خیابون جی دیدم کسی با دندون گوش یکی رو کند)
کسی دست مخالف یا موافق رو یقه شما نمیزاره تا روش فن بزنید
کسی دست شما رو نمیگیره (مگه ولنتاینه !؟!؟) معمولا همون اول میرن سراغ مشت و لگد
کسی نمیشینه رو به روتون فن و بدل بزنین روش (نون ببر کباب ببر)
تعداد مهاجم ها مشخص نیست و هر لحظه ممکنه کسی از پشت سر به شما حمله کنه
چند نفر همزمان بهتون ضربه میزنن و شما یاد گرفتید در مقابل یک حریف مبارزه کنید و تمرکزتون به نفر رو به رو باشه
اینها که تو فیلم نشون میده یک استاد 4 نفر رو میزنه معمولا نمایشیه و هماهنگ شده هست و نوبتی حمله میکنن نه همزمان
2-3 دقیقه بیشتر وقت نداریم برای تمام کردن درگیری (نهایتش)
نه وقت استراحت داریم
نه وقت داریم گارد بگیریم
نه وقت داریم گرم کنیم
نه وقت داریم فکر کنیم (این خیلی مهمه)
نه وقت داریم کمک بخوای از کسی
حریفت آستین و یقه نداره (بجاش تو دستش چاقو داره)
اگر هم یقه داشته باشه یقه لباس جودو نیست که وقتی میپوشی انگار واسه آدم دسته تعبیه کردن ،احساس میکنی قابلمه ای
(الان خودم دارم میرم جودو)
یقه تیشرت پفکیه ،تا بگیری پاره میشه و دستت میمونه تو پوست گردو
دعوا کمیته نیست که دونه دونه نوبتی بیان جلو بزنی بعد برن کنار وایسن
کمیته 100 نفره هم پاس کرده باشی وقتی 5 نفر بریزن سرت ...
باید فرار کردن از لای چند نفر یا جمعیت رو بلد باشین
باید سریع تمومش کنیم
باید کاری کنیم که مهاجم نتونه تعقیبت کنه
باید سریع از مهلکه دور بشیم
باید فرار کنیم (اگر تنها بودیم) ... یا باید بمونیم و تا آخر از عزیزانمون دفاع کنیم
(ادامه دارد)
سلام
قضاوت با شما !
سلام
دیدی گفتیم نگران نباش چیزی نیست
خدا رو شکر که چیزی هم نبود و سالمه سالمی
امیدوارم همیشه سالم و سرحال باشی
راستی اگه دوروبر 70 کیلویی شاید یه روزی بیاد رقیب همدیگه بشیم شایددددددددددددددد......
یا علی
با تشکر
فکر میکنم دوستان حالا معنا و تفاوت بین یک مبارز با یک جنگجو متخصص جنگ نامنظم رو بهتر بفهمن.
فهمیدنش رو که من یکی فهمیدم.فقط نفهمیدم چطور میشه تبدیل به یک جنگجو شد؟ چند روز پیش ازتون پرسیدم ولی جواب ندادید.
جناب آرمین معلوماتشون رو بی دریغ در اختیارمون میذارن ولی متاسفانه شما سر بسته جواب میدید.از این بابت ازتون دلخورم.با تشکر
بچه ها راستی یه سوال رک !
اینجا قراره از هم استفاده کنیم
همونطور که هممون میدونىم فعالیت جن..+سی بسیار توی ورزش های استقامتی رو بدن تاثیر میزاره و ضعیفش میکنه
چه باید کرد ؟ راه حل ؟ پیشنهاد ؟
Sent from my WT19i using Tapatalk 2