• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام مجدد
داغ داغم.تازه از باشگاه اومدم
بچه ها این شربت عسل،منظور عسل و آب بود؟ :D
امروز خوردم + خرما و حلوا ارده + کره
تو باشگاه وحشتناک عرق میکردم :-D
گرما از بدنم بیرون میزد
چه جوریاس؟
بعد انرژیمم نسبت به قبل بهتر بود،خیلی پیش میاد بدنم تو باشگاه ضعف کنه
چیا پیشنهاد مىکنید بخورم که هم چاقم نکنه هم انرژیمو عالی کنه

* لطفا مباحث تغذیه ای رو زیاد کنید
Sent from my WT19i using Tapatalk 2

جدا اب و عسل و باهم قاطی کنی تاثیر داره رو بدن؟؟؟
راستی جواب ام ار ای چی شد؟؟ رباط پات پاره شده یا نه؟؟

Last edited:

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
راستی پوریا جان یادم رفت در مورد سیب زمینی و ماکارونی که واقعا نیازه البته بعد از تمرینات بدنسازی بگمسیب زمینی رو که خیلی ها بهم گفتن مخصوصا اینکه من تو کار چیپس کم بودم ولی یکی دوباره که همراه چند ورزشکار تمرین بیرون و استخر رفتیم بعدش چیپس گرفتند و گفتن که به شدت سیب زمینیش مفیدهدر باره موادری هم مثه مولتی ویتامین اگه خبر داری بگو ممنون میشمالبته نه ازین بدنسازیا مثل کراتینو اینا از چیزایی که تقریبا طبیعی حساب میشن و یا مصنوعی نیستن و مضر نباشن مثل همین مولتی ویتامینو البته قیمتاش ممنونیا علی
فکر کنم چیپس همه چی داشته باشه جز مواد غذایی مفید.سرطان زا هم هست.این رو جدی بگیرید. شما در صورتیکه زیاد آب مصرف کنید از کراتین هم میتونید بهره ببرید.ولی معمولا رزمی کارها از گلوتامین استفاده میکنن.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
فکر کنم چیپس همه چی داشته باشه جز مواد غذایی مفید.سرطان زا هم هست.این رو جدی بگیرید. شما در صورتیکه زیاد آب مصرف کنید از کراتین هم میتونید بهره ببرید.ولی معمولا رزمی کارها از گلوتامین استفاده میکنن.
خوب منم اشاره کردم که چیپس کم میخوردم والانم اتفاقا کم میخورم مگه اینکه با این ارذل و اوباش بریم بیرون:دی
اتفاقا دلیلم برای کم خوردن چیپس همین مورد سرطان زا بودنشه
میشه لطف کنی در رابطه با همین گلوتامین توضیح بدی؟ مکانیزمش چیه اثرش و ویژگیهاش و.....
ممنون
یا علی

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
خوب منم اشاره کردم که چیپس کم میخوردم والانم اتفاقا کم میخورم مگه اینکه با این ارذل و اوباش بریم بیرون:دیاتفاقا دلیلم برای کم خوردن چیپس همین مورد سرطان زا بودنشهمیشه لطف کنی در رابطه با همین گلوتامین توضیح بدی؟ مکانیزمش چیه اثرش و ویژگیهاش و.....ممنونیا علی
با انجام تمرینات سنگین،سطح گلیکوژن خون پایین میاد و باعث میشه بدن در وضعیت کاتابولیک (عضله سوزی) قرار بگیره.گلوتامین،این کم شدن گلیکوژن رو جبران میکنه.با کراتین هم نباید مصرف بشه چون با هم جور در نمیان و هیچکدوم جذب نمیشن.باید به فاصله ی یک ساعت از همدیگه مصرف بشن.مصرف تریبولوس که هورمون ساز گیاهی،طبیعی و بدون عوارض هست به همراه صبحانه و نیم ساعت قبل از تمرین واقعا تاثیرگذار هست.قدرت و حجم خیلی خوبی هم میده.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
با انجام تمرینات سنگین،سطح گلیکوژن خون پایین میاد و باعث میشه بدن در وضعیت کاتابولیک (عضله سوزی) قرار بگیره.گلوتامین،این کم شدن گلیکوژن رو جبران میکنه.با کراتین هم نباید مصرف بشه چون با هم جور در نمیان و هیچکدوم جذب نمیشن.باید به فاصله ی یک ساعت از همدیگه مصرف بشن.مصرف تریبولوس که هورمون ساز گیاهی،طبیعی و بدون عوارض هست به همراه صبحانه و نیم ساعت قبل از تمرین واقعا تاثیرگذار هست.قدرت و حجم خیلی خوبی هم میده.
ممنون من که کراتین نو از ین جور چیزا مصرف نیمکنم خوشمم نمیاد
کاش اینو زودتر میگفتی تمرینات سخت توی ماه رمضان یکم روی عضلاتم مخصوصا عضلات سرشانم که الان کمی خالی شدن اثر گذاشته
قیمت ها و شکل های مصرفیشونم بگی ممنون میشم مثلا قرصه؟ جوشانه؟ دم کردنیه؟ آمپوله چیه؟
مرسی
یا علی

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
ممنون من که کراتین نو از ین جور چیزا مصرف نیمکنم خوشمم نمیاد
کاش اینو زودتر میگفتی تمرینات سخت توی ماه رمضان یکم روی عضلاتم مخصوصا عضلات سرشانم که الان کمی خالی شدن اثر گذاشته
قیمت ها و شکل های مصرفیشونم بگی ممنون میشم مثلا قرصه؟ جوشانه؟ دم کردنیه؟ آمپوله چیه؟
مرسی
یا علی
پودری و قرصی رو دیدم.ولی قرص کلا برای معده خوب نیست.ترجیحا پودری بگیرید. قیمتش بستگی به مارکش داره.دور و بر بیست-سی تومن
برای سرشانه سوپرست خیلی زود جواب میده.مثلا:
پرس سرشانه دمبل نشسته+پرس سرشانه هالتر از پشت
نشر جلو دمبل روی میز بالاسینه+نشر خم دمبل روی میز بالا سینه(سینه رو به تکیه گاه میز)
یا :
پرس سرشانه هالتر از پشت+نشر جلو هالتر ایستاده
نشر خم دمبل نشسته+نشر جانب دمبل نشسته

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
این مطلب به طرز شرم آوری خلاصه هست
من به دوستان توصیه میکنم خودشون هم تحقیق کنن اگر به انگلیسی مسلط هستن
چون من نمیتونم همه چیز رو پوشش بدم در این فضای کم

combative در لغت به معنی فرد آماده و تشنه به مبارزه و جنگه
ولی در اصطلاح هم به سبکهای جنگی ایالات متحده و هم به تمام سبک های جنگی در جهان گفته میشه

S.C.A.R.S ، L.I.N.E و ... از مصادیق معنی اول هستن

هر نیروی نظامی معمولا آموزش مخصوص خودش رو داره
مثلا SAS و SWAT و ... هر کدوم از یکی از اینها استفاده میکنن و نیروی دریایی و هوایی هم زیر نظر برنامه های متفاوتی هستن

اینها قبل از جنگ جهانی دوم ظهور پیدا کردن و در زمان جنگ ناگهان شکوفا شدن
از اون موقع متخصصان هر روز دارن در دانشکده های نظامی و مراکز تحقیقاتی روی بهتر کردن اینها کار میکنن
و برای اینکار از گزارشات و تجربیات واقعی و آمار علمی استفاده میکنن (نه از مدیتیشن و اسرار مدارس مخفی)

حتی یکی از اینها در سال 2002 اگر اشتباه نکنم ایجاد شده و به شدت به روز و واقع گرایانه هستن و مدام جایگزین میشن
الان بعضی کشورها برای خودشون چند کامبتیو دارن ،مثل : چین ،روسیه ،آمریکا ،انگلستان و ... (آمریکا و روسیه موفق تر هستن به نظر من)

مثلا در مورد آمریکا در ابتدا ترکیبی بوده از جودو ،کاراته ،آیکیدو
ولی کمی بعد یک نظامی دیگه با ترکیب بوکس و چوجیتسو برنامه دیگه ای طراحی کرد (به اینها میگن برنامه program)
یکی از برنامه های فعلیشون ترکیبی از موی تای + جودو + جوجیتسو برزیلی + اسکریما + کشتی فرنگی هست
نمیشه توضیح داد خیلی موردیه ... و مدام هم تغییر میکنن ولی این اواخر کاراته رو حذف کردن اکثرشون

در اینها فنون چندان مهم نیستن ،اصول اهمیت بیشتری دارن و فنهای خیلی کم ولی کاربردی رو در کنار هم آموزش میدن
معمولا در کامبتیوها با حدود 350 - 400 ساعت تمرین به سطح آخر میرسین و میتونین به دیگران آموزش بدین در سطح مبتدی
حدود 6 ماه تمرین کافیه
ولی در نیروهای نظامی در عرض 2 ماه به این سطح میرسن

(نمیدونم ادامه دارد یا ندارد)
فردا عازم سفر هستم

Last edited:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
ولی در این ورزش شما بعد از ده سال تازه می فهمید خیلی چیزا نمیدونیدو تازه یادگیری از اون موقع شروع میشه و کلا یادگیری خیلی زمان بر است

کلیات رو درست گفتین دوست عزیز
با قسمت آخر هم به شدت مخالفم و دلیل دارم

بهتره خودتون تحقیق کنید و به حرف هیچکس (از جمله من) اعتماد نکنید

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
تیز ترین سلاح ما ذهن و تفکر هشیار ماست

مه اسرارآمیزی که اطراف نینجوتسو رو گرفته یک افسانه بیش نیست

سمینارهای اساتید ژاپنی نینجوتسو در سایتهاشون به فروش میرسه و خودم چندین عنوان آموزش توسط اونها رو دارم
یکیشون که تو تاپیک تصویری هم ازش دیدم فیلمهای آموزشی برای فروش داره
فیلمی دارم ازش که توش تمام سلاحهای مخفی و 300 ساله مدرسشون رو با جزئیات معرفی میکنه و تکنیکها رو هم آموزش میده
مدارس مخفی دیگه وجود ندارن و باید اجاره و پول آب و برق و مالیات بدن احتمالا

وقتی شیوه جنگی نیروهای نظامی ایالات متحده که با امنیت ملیش ارتباط داره در اختیار عموم (یکیشون من) هست
وقتی جزوات طبقه بندی شده ارتش آمریکا و مسائل خطرناکی که حتی نمیشه گفت داره دست به دست میچرخه تو اینترنت دیگه معنی نداره این حرفها / الان اسرار سیاسی هم در امان نیستن چه برسه به اسرار نینجا (ویکی-لیکس خاطرتون هست ؟)

گذشت اون زمانی که مثلا اعصاب بدن ناشناخته بودن یا ...
این مسائل دیگه معنی نداره
قوانین فیزیک و آناتومی انسان کاملا مشخص هستن و خرافات رزمی رو باید فراموش کرد

بنده شخصا نینجوتسو رو منسوخ شده میدونم / نوعی میراث باستانی و فرهنگی هست و هیچ کاربردی در زندگی آدمهایی مثل ما نداره
مگر هدف اصلی زندگی شما باشه و برید ژاپن یاد بگیرید (نظر شخصیه)

فعلا نزدیک ترین رابطه ما با نینجاها کارتون لاکپشتهای نینجا هست

Last edited:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
کلیات رو درست گفتین دوست عزیز
با قسمت آخر هم به شدت مخالفم و دلیل دارم

بهتره خودتون تحقیق کنید و به حرف هیچکس (از جمله من) اعتماد نکنید

لطفا دلیل بگید با بگید در مورد چی تحقیق کنم؟
ممنون

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
با اجازه برو بچ و استاد میلاد قصد دارم تفاوت ورزش های رزمی و کامبیتیو را با نینجوتسو در پست های خلاصه بگم
استاد میلاد اگر جایی اشتباه نوشتم اصلاح کنید
یک فرق دیگه ورزش های رزمی و کامبیتیو با نین جوتسو در اینه که مثلا در کامبیتیو به شما اموزش داده میشه که با حریف چطور درگیر بشید مثلا از بوکس استفاده می کنید بعد ممکن با جوجیتسو برزیلی یا کشتی(معمولا از کشتی برای زمین زدن و از جوجیتسو برزیلی رو خاک استفاده میشه) حریف زمین بزنید و ... کلا درگیری خیلی نزدیک است ولی در نینجوتسو همه چیز در حرکت بدن و زاویه خلاصه میشه (ببخشید نمی تونم بیشتر از این توضیح بدم )و با کمترین حرکت شما حریف رو نابود می کنید و این اساس یکی از هنرهای نینجوتسو است (اسمش رو هم نمی تونم بگم)
پس اساسا شیوه مبارزه متفاوت است
تمام چیزهایی که درباره نینجوتسو نوشتم در زبان ژاپنی اسم و توضیحاتی دارند که نمیشه بگم
بروبچ اگر خوشتون نیومد بگی دیگه ننویسم:)

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
لطفا دلیل بگید با بگید در مورد چی تحقیق کنم؟
ممنون

من جسارت نمیکنم ،در حدی نیستم که بخوام راه نشون بدم به شما که خودتون استاد هستین
دلایلم بر علیه نینجوتسو زیاد هستن ... یه مقدار کمیشون در کلیت پستهام مخصوصا این آخری ها هست

کلی عرض کردم ،منظورم این بود که شنیده ها اعتماد نکنید و خودتون برید چک کنید ... ممکنه من در مورد کامبتیو اشتباه کنم
درست نیست با طتاب من بییاید توی چاه :blush:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
تیز ترین سلاح ما ذهن و تفکر هشیار ماست

مه اسرارآمیزی که اطراف نینجوتسو رو گرفته یک افسانه بیش نیست

سمینارهای اساتید ژاپنی نینجوتسو در سایتهاشون به فروش میرسه و خودم چندین عنوان آموزش توسط اونها رو دارم (خودتون بگردین)
یکیشون که تو تاپیک تصویری هم ازش دیدم فیلمهای آموزشی برای قروش داره
فیلمی دارم ازش که توش تمام سلاحهای مخفی مدرسشون رو با جزئیات معرفی میکنه و تکنیکها رو هم آموزش میده
مدارس مخفی دیگه وجود ندارن و باید اجاره و پول آب و برق و مالیات بدن احتمالا

وقتی شیوه جنگی نیروهای نظامی ایالات متحده که با امنیت ملیش ارتباط داره در اختیار عموم (یکیشون من) هست
وقتی جزوات طبقه بندی شده ارتش آمریکا و مسائل خطرناکی که حتی نمیشه گفت داره دست به دست میچرخه تو اینترنت دیگه معنی نداره این حرفها / الان اسرار سیاسی هم در امان نیستن چه برسه به اسرار نینجا (ویکی-لیکس خاطرتون هست ؟)

گذشت اون زمانی که اعصاب بدن ناشناخته بودن
این مسائل دیگه معنی نداره
قوانین فیزیک و آناتومی انسان کاملا مشخص هستن و خرافات رزمی رو باید فراموش کرد

بنده شخصا نینجوتسو رو منسوخ شده میدونم / نوعی میراث باستانی و فرهنگی هست و هیچ کاربردی در زندگی آدمهایی مثل ما نداره
مگر هدف اصلی زندگی شما باشه و برید ژاپن یاد بگیرید (نظر شخصیه)

فعلا نزدیک ترین رابطه ما با نینجاها کارتون لاکپشتهای نینجا هست

اگر ناراحت نمیشید من با مسائل بالا کاملا مخالفم
مثلا در یک مورد که استاد میلا د چندین بار هم گفتن(مثلا همین چند مدت پیش دوباره تکرار شد) فقط نقاط حساس نیست که مهم هستند بلکه نحوه وارد کردن و نوع ضربه
خیلی مهم تره
در مورد اونایی که فیلم می فروشن هم که داستان مک دو جو و قدیمی است که خیلی بحث شده

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
من جسارت نمیکنم ،در حدی نیستم که بخوام راه نشون بدم به شما که خودتون استاد هستین
دلایلم بر علیه نینجوتسو زیاد هستن ... یه مقدار کمیشون در کلیت پستهام مخصوصا این آخری ها هست

کلی عرض کردم ،منظورم این بود که شنیده ها اعتماد نکنید و خودتون برید چک کنید ... ممکنه من در مورد کامبتیو اشتباه کنم
درست نیست با طتاب من بییاید توی چاه :blush:

من کجا نوشتم استادم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:grrr:
اقا حرف تو دهن من میزاری

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
اگر ناراحت نمیشید من با مسائل بالا کاملا مخالفم
مثلا در یک مورد که استاد میلا د چندین بار هم گفتن(مثلا همین چند مدت پیش دوباره تکرار شد) فقط نقاط حساس نیست که مهم هستند بلکه نحوه وارد کردن و نوع ضربه
خیلی مهم تره
در مورد اونایی که فیلم می فروشن هم که داستان مک دو جو و قدیمی است که خیلی بحث شده

نقاط حساس فقط یک مثال بود از چیزهایی که روزی در دسترس همه نبودن (کلیت مطلب مهمه)
آیا شما اعتقاد داری که هنوز اسراری در رزمی وجود دارن که کس دیگری نمیدونه و باید رازداری کرد ؟
چرا بقیه سبکهای دنیا اینطور نیستن ؟

اون استاد که فیلمش رو دارم یکی از اساتیدی هستن که من در اول عضویتم در یکی از پستهای آقا میلاد دیدم
میتونم برم در آرشیوم و نامشون رو هم در بیارم

مک دوجو ها سابقه 400-500 ساله ندارند ،ایشون رئیسه(اصطلاحش رو نمیدونم) یک مدرسه نینجای قدیمی هستن و سلاح هایی که نشون میدادن میراث گذشتگان اون مدرسه بود ...

همونطور که گفتم بهتره برید و در اینترنت بگردید ... اساتید معتبر نینجوتسو رو پیدا کنید و به سایتهاشون برین ،اگر اونجا دی وی دی سمینارها و آموزش نبود حق با شماست

بیش از این چیزی نمیگم
یک ذهن جستجوگر به ظاهر مسائل اکتفا نمیکنه

Last edited:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
با اجازه برو بچ و استاد میلاد قصد دارم تفاوت ورزش های رزمی و کامبیتیو را با نینجوتسو در پست های خلاصه بگم
استاد میلاد اگر جایی اشتباه نوشتم اصلاح کنید
یک فرق دیگه ورزش های رزمی و کامبیتیو با نین جوتسو در اینه که مثلا در کامبیتیو به شما اموزش داده میشه که با حریف چطور درگیر بشید مثلا از بوکس استفاده می کنید بعد ممکن با جوجیتسو برزیلی یا کشتی(معمولا از کشتی برای زمین زدن و از جوجیتسو برزیلی رو خاک استفاده میشه) حریف زمین بزنید و ... کلا درگیری خیلی نزدیک است ولی در نینجوتسو همه چیز در حرکت بدن و زاویه خلاصه میشه (ببخشید نمی تونم بیشتر از این توضیح بدم )و با کمترین حرکت شما حریف رو نابود می کنید و این اساس یکی از هنرهای نینجوتسو است (اسمش رو هم نمی تونم بگم)
پس اساسا شیوه مبارزه متفاوت است
تمام چیزهایی که درباره نینجوتسو نوشتم در زبان ژاپنی اسم و توضیحاتی دارند که نمیشه بگم
بروبچ اگر خوشتون نیومد بگی دیگه ننویسم:)

در مورد کامبتیو اشتباه میکنید کمی / اون قسمت رو که گفتین ار فنون هر سبکی برای یک حالت خاص استفاده میشه درسته

فنون در کامبتیو اونقدر مهم نیستن و بیشتر روی اصول کار میشه
از هر کدوم از این رشته ها نهایت 5 تا 10 اصل یا فن وارد هر کامبتیو میشن
و شما یاد میگیرید چطور سریع مهاجم رو معدوم کنید تا بتونید فرار کنید یا نزارین نیروی کمکی خبر کنه
قسمت کمی از فنون هم برای شکستن دست یا پا هستن در مواردی که اجازه کشتن ندارن نیروها
فقط فنون ساده این ورزشها که زیاد به کار میان در کامبتیو استفاده میشن ،تمام فنون به صورت کمبو هستن ولی کاتا نداره و باید با یک نفر دیگه تمرین کنید

نینجوتسو فقط جنبه رزمی نداره و جنگ چریکی و مسائل لازم برای اون رو آموزش میده
البته جنگ چریکی 400 سال پیش نه الان / خودش هم از چند جوتسو دیگه تشکیل شده اگر اشتباه نکنم
خیلی عجیب گفتین ! تصورات جالبی از نینجوتسو دارین ...

Last edited:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
یک طریقیت داریم و یک موضوعیت / یعنی باید ببینیم رزمی برامون هدفه یا وسیله ...
به عبارت دیگه رزمی رو برای رزمی بودنش یاد میگیریم خودش هدف ماست (موضوعیت)
یا یا اون رو طریقی میدونیم برای رسیدن به اهداف دیگه مثل سلامتی یا دفاع شخصی یا آرامش ذهنی (طریقیت)
با مفهوم راندمان هم آشناییم همه : نسبت میزان انرژی که میزاریم به نتایج مطلوبی که به دست میاریم

حالا با توجه به اینها هر کدوم از ما جزو کدوم دسته هستیم و راندمان فعالیتمون چقدره به نظر خودمون ؟
اگر موافق باشین هر کدوم هدفمون رو از رزمی کار کردن بگیم و بگیم چقدر موفق بودیم ... فان تاپیک (؟)

چند نفر از دوستان پیغام دادن و فرمودن که بمونم و ادامه بدم
حرفشون رو زمین نمیزارم و بعد از استراحت چندین روزه برمیگردم

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
نقاط حساس فقط یک مثال بود از چیزهایی که روزی در دسترس همه نبودن ،کلیت مطلب مهمه ... آیا شما اعتقاد داری که هنوز اسراری وجود دارن که کس دیگری نمیدونه و باید رازداری کرد ؟

اون استاد یکی از اساتیدی هستن که من در اول عضویتم در یکی از پستهای ایشون دیدم ،میتونم برم در آرشیوم و نامشون رو هم در بیارم

مک دوجو ها سابقه 400-500 ساله ندارند ،ایشون رئیس (؟) (اصطلاحش رو نمیدونم) یک مدرسه نینجای قدیمی هستن

همونطور که گفتم بهتره برید و در اینترنت بگردید ... اساتید معتبر رو پیدا کنید و به سایتهاشون برین ،اگر اونجا دی وی دی سمینارها و آموزش نبود حق با شماست

بیش از این چیزی نمیگم ؛یک ذهن جسنجوگر حقیقت رو پیدا میکنه بالاخره ... و اینکار رو با دلابل منطقی انجام میده

بله هست
البته نباید اینو بگم و وارد این بحث بشم چون دستم بستس ولی در این یک مورد می گم و بعد این بحث رو همون طور که گفتید می بندیم مثلا در یکی از مکاتب قدیم که نمیشه اسم ببرم در سطوح خیلی بالا تکنیک هایی آموزش داده میشه که مثلا چطور میشه با یک ضربه حریف رو کشت که ریشه های اون رو در کاراته قدیم هم میشه دید نه این کاراته که امروزه اموزش داده میشه که به داستان پیدایش کاراته مربوط میشه اگر بخوام بیشتر بنویسم باید وارد تاریخ بشم حتی در ژاپن یادم یکی از اساتید بزرگ کاراته که الان هم در ژاپن هست و به کشورهای اروپایی سفر زیاد میکنه در این زمینه صحبت می کرد (فرق کاراته قدیم و جدید)
برای اینکه بعدا حرف در دهن ما نزاری این تکنیک ها رو نه من می دونم نه استاد میلاد:D:D:D
حالا به نظرتون اگر قرار باشه هر کی از راه می رسه با شش ماه تمرین این تکنیک ها یاد بگیره ....
از این موارد زیاد هست که می تونم بگم

درباره استاد منظورتون استاد هاتسومی استاد اقا زیاد بحث شده:D:D:D
ممنون

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
در مورد کامبتیو اشتباه میکنید کمی / اون قسمت رو که گفتین ار فنون هر سبکی برای یک حالت خاص استفاده میشه درسته

فنون در کامبتیو اونقدر مهم نیستن و بیشتر روی اصول کار میشه
از هر کدوم از این رشته ها نهایت 5 تا 10 اصل یا فن وارد هر کامبتیو میشن
و شما یاد میگیرید چطور سریع مهاجم رو معدوم کنید تا بتونید فرار کنید یا نزارین نیروی کمکی خبر کنه
قسمت کمی از فنون هم برای شکستن دست یا پا هستن در مواردی که اجازه کشتن ندارن نیروها
فقط فنون ساده این ورزشها که زیاد به کار میان در کامبتیو استفاده میشن ،تمام فنون به صورت کمبو هستن ولی کاتا نداره و باید با یک نفر دیگه تمرین کنید

نینجوتسو فقط جنبه رزمی نداره و جنگ چریکی و مسائل لازم برای اون رو آموزش میده
البته جنگ چریکی 400 سال پیش نه الان / خودش هم از چند جوتسو دیگه تشکیل شده اگر اشتباه نکنم
خیلی عجیب گفتین ! تصورات جالبی از نینجوتسو دارین ...

در مورد کامبیتیو
اساسا بیس کامبیتیو از همون ورزش هایی که خودتون گفتید درست شده پس اساس تکنیک ها معلوم از کجاست فقط با توجه به شرایط ابدیت شده
مثلا یادم همین چند مدت پیش در ارتش یکی از کشورها که اسم نمی برم خودتون می دونید یک نفر رو برای باز نگری کلی گذاشتن
پس معلوم بیس یکی است مثلا در بوکس که شاخه تخصصی خودم بوده در قدیم تکنیک زیاد نیست
پس نمیتونید بگید که تکنیک ها خیلی متفاوتن و...
البته بستگی به سبک هم داره مثلا سیستما...
شما یک جوری حرف میزنید که ما انگار در عمرمون کامبیتیو ندیدیم اگر خواستی می تونم در زمینه کامبیتو ساعت ها باهاتون بحث تخصصی کنم(البته کی وقت داره:D)
یک سوال داشم اصول از چی درست میشه در کامبیتو؟
در مورد نینجوتسو که من اصلا اطلاعات ندارم و شما درست می گید پس حرف نمیزنم:D
ممنون

بالا