انتظار دارم به تمام این سوالات خودتون هم هر جور که مایلید جواب بدید در ضمن من در زمینه خودم معلوماتم نسبتا خوبه و ادعای استادی هم ندارم
در جاهایی دیگه هم به قدر رفع حاجت اطلاعات دارم و هز چیزی رو به سبک خودم ارتباط نمیدم
شغلم از نظر مطالعاتی انقدر وقت گیره که در همین حد اطلاعات معجزه کردم و دلیلی برای حساب پس دادن نمیبینم
علاوه بر اینها توانایی هایی دارم که شما اونها رو در تئوری هم نمیدونین / فکر نکنید در زمینه چریکی بیشتر از بنده اطلاعات دارید دلایل حرفم در پستهای من اشتباها اومده و چشم تیز بین اونها رو میبینه
تا صحبت از تکاوری یا پارکور میشه سریع میگین اینها مال سبک شماست 4 اسم ژاپنی میگید و دیگه توضیحی نمیدید
در حالی که این حرف شما هیچ سندی نداره مخصوصا در زمینه پارکور
هویت شما به شدت مورد تردید هست و این به خاطر رفتار عجیب شماست
تا امروز چیزی از شما دیده نشده ... مدام ادعا میکنید 800 پست پاک کردید و حرفهاتون کلیشه ای و گنگه
مطالبی هم که میزارید پراکنده و بی هدف هست و بنده 1000 تا مثل اونها رو همین الان در کتابهام آماده دارم
مدام به هم به صحرای کربلا میزنید و بهانه میارید اگر چیزی برای ارائه ندارید اینجا چه میکنید ؟ آمدید فرهنگ و زبان کشور بیگانه رو آموزش بدبد در حالی که جمله و کلمات فارسی رو درست نمینویسید ؟ و یک جمله کامل و نجویده ندارید ؟
نهایت راهنمایی شما شربت عسل هست ؟
بنده که فقط 2 سال کیک بوکس کار کردم میدونم چی باید خورد برای تقویت اون مسائل و میدونم اگر کسی حرفه ای میخواد کار کنه نباید زیاد .... دوستمون علی مولا هم میدونستن ... اگر نمیدونین که هیچی ،اگر میدونین و نمیگین ...
فارق از اینکه زبان ژاپنی بلد هستید تا به حال مطلبی از سبکی که توش ادعای استادی میکنید یاد دادید ؟
آیا همه مطالب سری هستند ؟
تا به حال برای جامعه رزمی ایران مفید بودید ؟
چطور ممکنه یک استاد نینجوتسو 6 سال صبح تا شب پای کامپیوتر باشه ؟
من شغلم آزاد و نشسته هست که میتونم حضور داشته باشم
چند نفر از اعضا من پیغام خصوصی دادن و خواستن که یک فکری به حال این وضع بکنم
من به نمایندگی از اینها از شما توضیح میخوام
با تشکر از فعالیت شما.
من تنها سکوت میکنم.
اما شما باعث شدید چند تن از افراد خوب تاپیک از این جا برن .کمی رعایت کنید
دوست من کمی رعایت احترام را مبذول فرمایید در غیر این صورت .......
باز هم ممنون از حسن توجه شما