• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
انتظار دارم به تمام این سوالات خودتون هم هر جور که مایلید جواب بدید در ضمن من در زمینه خودم معلوماتم نسبتا خوبه و ادعای استادی هم ندارم
در جاهایی دیگه هم به قدر رفع حاجت اطلاعات دارم و هز چیزی رو به سبک خودم ارتباط نمیدم
شغلم از نظر مطالعاتی انقدر وقت گیره که در همین حد اطلاعات معجزه کردم و دلیلی برای حساب پس دادن نمیبینم
علاوه بر اینها توانایی هایی دارم که شما اونها رو در تئوری هم نمیدونین / فکر نکنید در زمینه چریکی بیشتر از بنده اطلاعات دارید دلایل حرفم در پستهای من اشتباها اومده و چشم تیز بین اونها رو میبینه

تا صحبت از تکاوری یا پارکور میشه سریع میگین اینها مال سبک شماست 4 اسم ژاپنی میگید و دیگه توضیحی نمیدید
در حالی که این حرف شما هیچ سندی نداره مخصوصا در زمینه پارکور

هویت شما به شدت مورد تردید هست و این به خاطر رفتار عجیب شماست
تا امروز چیزی از شما دیده نشده ... مدام ادعا میکنید 800 پست پاک کردید و حرفهاتون کلیشه ای و گنگه
مطالبی هم که میزارید پراکنده و بی هدف هست و بنده 1000 تا مثل اونها رو همین الان در کتابهام آماده دارم
مدام به هم به صحرای کربلا میزنید و بهانه میارید اگر چیزی برای ارائه ندارید اینجا چه میکنید ؟ آمدید فرهنگ و زبان کشور بیگانه رو آموزش بدبد در حالی که جمله و کلمات فارسی رو درست نمینویسید ؟ و یک جمله کامل و نجویده ندارید ؟

نهایت راهنمایی شما شربت عسل هست ؟
بنده که فقط 2 سال کیک بوکس کار کردم میدونم چی باید خورد برای تقویت اون مسائل و میدونم اگر کسی حرفه ای میخواد کار کنه نباید زیاد .... دوستمون علی مولا هم میدونستن ... اگر نمیدونین که هیچی ،اگر میدونین و نمیگین ...

فارق از اینکه زبان ژاپنی بلد هستید تا به حال مطلبی از سبکی که توش ادعای استادی میکنید یاد دادید ؟
آیا همه مطالب سری هستند ؟
تا به حال برای جامعه رزمی ایران مفید بودید ؟
چطور ممکنه یک استاد نینجوتسو 6 سال صبح تا شب پای کامپیوتر باشه ؟
من شغلم آزاد و نشسته هست که میتونم حضور داشته باشم

چند نفر از اعضا من پیغام خصوصی دادن و خواستن که یک فکری به حال این وضع بکنم
من به نمایندگی از اینها از شما توضیح میخوام

با تشکر از فعالیت شما.

من تنها سکوت میکنم.

اما شما باعث شدید چند تن از افراد خوب تاپیک از این جا برن .کمی رعایت کنید

دوست من کمی رعایت احترام را مبذول فرمایید در غیر این صورت .......

باز هم ممنون از حسن توجه شما

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
والا من تعجب میکنم چرا برخی از دوستان عزیزمون که اینجا خیلی هم مفید هستن به چشم داراییشون به این تاپیک نگاه میکنن،درست و نیست و از یه رزمی کار با اخلاق بعیده این برخورد
من به عنوان کوچک ترین عضو این تاپیک از همه میخوام که این حالت های شبه تهدید به پایان برسه چون اصلا جالب نیستش !

بسیاری از سوالات من و خیلی های دیگه اینجا بی جواب مونده،و مدتی هستش که جو این تاپیک متشنج شده که حالت جالبی نیستش به نظرم،چون فقط داره کل کل گونه پیش میره

به قول ما حقوقی ها،اصل بر صحت است مگر اینکه خلافش ثابت بشه :D ، حالا ما هم اصل رو تا اینجا میزاریم بر حسن نیت دوستان،اما اگر خواد بیش از این قضیه کش پیدا کنه مجبور میشیم از امکاناتی که هستش استفاده کنیم

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
از آقا میلاد هم خواستم که در خصوص تغذیه کمک کنه،اما حوابی نگرفتم ...

با سلام جناب پوریا

ببخشد من این روزها درگیر مسائل و مشکلات تاپیک با مدیر بخش ورزش بودم

که به زودی خبرهای خوبی میشنوی و مشکلات حل خواهد شد

ممنون که نظر من برای شما مهم است.

به زودی خاصیت ناکورو ( یا همان شربت عسل) که از 700 سال پیش تا کنون در کو ریو های قدیمی رزمی مورد استفاده میشده برای شما پست خواهم کرد

ممنون از احترام و حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
والا من تعجب میکنم چرا برخی از دوستان عزیزمون که اینجا خیلی هم مفید هستن به چشم داراییشون به این تاپیک نگاه میکنن،درست و نیست و از یه رزمی کار با اخلاق بعیده این برخورد
من به عنوان کوچک ترین عضو این تاپیک از همه میخوام که این حالت های شبه تهدید به پایان برسه چون اصلا جالب نیستش !

بسیاری از سوالات من و خیلی های دیگه اینجا بی جواب مونده،و مدتی هستش که جو این تاپیک متشنج شده که حالت جالبی نیستش به نظرم،چون فقط داره کل کل گونه پیش میره

به قول ما حقوقی ها،اصل بر صحت است مگر اینکه خلافش ثابت بشه :D ، حالا ما هم اصل رو تا اینجا میزاریم بر حسن نیت دوستان،اما اگر خواد بیش از این قضیه کش پیدا کنه مجبور میشیم از امکاناتی که هستش استفاده کنیم

به زودی بررسی میشه

با تشکر

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
با تشکر از فعالیت شما.

من تنها سکوت میکنم.

اما شما باعث شدید چند تن از افراد خوب تاپیک از این جا برن .کمی رعایت کنید

دوست من کمی رعایت احترام را مبذول فرمایید در غیر این صورت .......

باز هم ممنون از حسن توجه شما

شما راهی جز سکوت ندارید ...
از دوستان هر کس تازه اومده دیده همه به شما استاد میگن ... و این سیکل ادامه پیدا کرده

حداقل یک کلاس بزارید تا ما ببینیمتون
یا یه سر بیاید تهران پیش شیهان مهدیزاده ... ایشون انسان با کمالاتی هستن
ما هم از ملاقات دو استاد فیض میبریم (البته شما ایشون رو هم مورد دار میدونین اگه خاطرتون باشه)

این چیزی بود که من رو مطمئن کرد:

یک لینک برای من گذاشتید از دموی کارگاه شمشیر سازی فلانی که شرکتی با فلان نام شمشیرهاش رو میفروشه بنده تا ته اون رو در آوردم

یک سایت گردشگری بود که توش مقاله ای از جاذبه های شهر نیپون و صنایع دستی اون بود
شرکتی رو هم که گفتید یک سایت شخصی و خبری بود در زمینه کسب و کار که فقط لینک داده بود به سایت توریستی و هیچ محصولی نمیفروخت

نام اون استاد شمشیر ساز هم چیز دیگری بود ...
... و خداوند مترجم گوگل را آفرید تا ژاپنی بخوانیم ! :hmm:

وگرنه چه ؟ تهدید هم میکنید !؟
داشتم میرفتم، خدا شاهده که عده ای از اعضا خواستن بمونم و ادامه بدم

اگر هم کار به اینجا کشید به این خاطره که شما اشتباه کردی و مطلب خصوصی رو عمومی کردی ،و گرنه من خصوصی به شما تذکر میدادم

شما همه جا هستین و به همه چیز کار دارین ،اگر مدیر هستید یا مسئول قضیه متفاوته ،کمکی هم که به کسی نمیکنید

از این پس مراقب رفتارتون و کلامتون باشین خصوصا در مورد بنده حقیر
نمیخوام مشکل رو با مسئولان سایت در میون بیزارم
شما حتی حرمت حدیث زکات علم رو هم نگه نداشتین

Last edited:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
خوشبختم پوریا جان

اصل بر ظاهره تا وقتی خلافش ثابت بشه ... وقتی خلافش ثابت شد حکم محکومیت صادر میکنیم
بین اصل و اماره کدام ارجحیت داره ؟

ایشون لینکهای fake میزاره
من وظیفم بود که بگم

در تسلطشون به زبان ژاپنی شک ندارم
انسان خوب و محترمی هم هستن
ولی در چیزهای دیگه ....

مهم این بود که مطلب گفته بشه ،از مقصدم به اینجا سر میزنم
هدف من این بود که کسی گمراه نشه
خودتون میبینین ساعتها وقت میزارم برای مطالبی که سودی برام ندارن و فقط ازم اعصاب میبرن ،
میتونم وایسم کنار و حرفهای درست دیگران رو تایید کنم و یا بهشون تذکر بدم و یا از حسن توجه شون تشکر کنم
باکلاس تر هم هست

پر بیننده ترین تاپیک رزمی شوخی نیست که با امیال شخصی مردم رو گمراه کنیم
حداقل ایشون الان میدونن که با اعصاب آدم موشکافی مثل بنده نباید بازی کنن

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
با تشكر از شما

اين هم نظر شماست در مورد اينجانب

خوشحالم که یکدیگر رو درک میکنیم :hmm:

امیدوار بودم از روی ویژگیهای سبکم متوجه بی پروایی و رک بودن من بشید
عرضی نمونده ... سوالی مونده غیر از اون 8 سوال در خدمتم

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
از اساتید محترم مثل جناب آبتین
نترس
فایت 666

برای چندمین بار خواهش دارم که به تاپیک بیان و فعالیتشون رو ادامه بدن

تاپیک به همه دوستان نیاز داره

ممنون از حسن توجه شما عزیزان

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
جناب فایر نایت 666 (نه فایت) که به گونه ای هم سبک بنده هستن حضور دارن ،نگرانشون نباشید
جناب نترس هم که چون همه سر بروس لی و فن انتحاری زدن تو ذوقش قهر کرده و با فانوس به دنبالشیم هنوز

از جناب آبتین تقاضا دارم برگردن ... اون پستها رو هم پاک میکنیم
من عذر میخوام رنجشی به وجود اومد

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

بهترین پستی که توی چند صفحه اخیر خوندم این پست بوده .

متاسفانه رشته اصلی من هنر رزمی نیست . اما گهگاهی نگاهی به تاپیک مینداختم متوجه می شدم هر یک از دوستان بنا به توانش در حال پاسخ به سوال دیگران و توضیحات لازم هست.
ولی اصلا انتظار نداشتم دوستانی که پایه سبکهاشون و رشته ورزشیشون رو چیزی جز احترام به دیگران نمی دونن اینگونه مقابل هم جبهه گیری کنند.
کلا همینجا اعلام می کنم هیچکدوم از تاپیکها نه ارثیه بنده هست و نه شخص دیگری و همگی آزادانه میتونن مطالب مربوط رو توش عنوان کنند.
ممکنه بعضی ها هم سهوا یا عمدا در صحبتهاشون اشتباهاتی داشته باشند که روشنه بیننده فقط نباید به چیزهایی که خونده اعتماد کنه و حتما خودش باید صحت و سقم قضیه رو با مطالعه متوجه بشه.
نکته دیگه اینکه فرض کنید الان بخوام یک همکار انجمن انتخاب کنم از بین همین دوستانی که اینجا هستند با این تشتت آرا حتی خود شما هم نمیتونید به یک نتیجه واحد برسید چه کسی انتخاب بشه و این اصلا برای اعتبار تاپیکتون خوب نیست.

نهایتا احساس می کنم اینجا سوء تفاهماتی پیش اومده که حیف فضای این تاپیک هست ،امیدوارم همه دوستان در رفع این سوءتفاهمات کوشا باشند تا بتونیم یک فضای فعال ، باز و پویا داشته باشیم.

شاد و پیروز باشید

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
ارمین جان یکم تند رفتی
میشد همین بحث ها رو دوستانه تر بیان کرد
فرق بین بشین با بتمرگ زمین تا آسمانه
یه فرق بین کامبتیو و نینجوتسو بگم البته با اجازه:
کامبتیو و دفاع شخصی برای نبردهای رو در رو و تن به تن در شرایط حیاتی و بعد زا اون فرارو این طرو مواردی هست
ولی نینجوتسو برای عملیت مخفی و سری هستش و تا اونجایی که میتانن با هیچکس درگیر نمیشن چه برسه به اینکه رو در رو باشه
و اتفاقا از د یگری رو د رو به شدت خودداری میکنن اگر هم درگیر بشن متاسفانه احتمال رحم کردنشان بسیار کمه
یه چیزی فراتر از کماندو ها
از لحاظ انواع حرکات (دو و راه رفتن پردین و....) روشهای و حالت های زیادی برای موارد خاصی دارن
من خودم به شخصه بیشتر علاقه مند به روش های فرار و مخصوصا مخفی کارانشان هستم (استتار نفوذ مخفی و ....)
از miladninja عزیز هم (که من یکم ازش به علت یه سری موارد دلگیرم)اطلاعاتی نمیدانم راضی باشه بگم یا نه که نمیگم چون قبلا گفته
من ایشان رو دیدم و همچنین یکسری از مدارکشان
ایشان بسیار متواضعن
اگه چیزی آموزش ندادن یا نمیدن چون پایبند به یه سری تعهد ها هستند که این تعهدها به ایشان اجازه آموزش نمیده
ماهم نیازی به یادگیری فنون رمزی و سری نینجوتسو نداریم مگه اینکه بخوایم واقعا بریم سراغش
شاید برای استافده از همه این فنون تعهدی دادن که باید در یک هدف خاص ازش اتفاده کنن و اگه به ماها آموزش بدن چون اون تعهد و ندادیم ممکنه در مواردی دیگه استفاده کنیم
یک سری مواردم م هست که تا شرایطش پیش نیاد ممکنه یک استاد آموزش نده
مثلا همین دو هفته پیش من بعد چندسال تمرین طی یک اتفاق چیزی رو استادمان بهم یاد داد که شاید از بهترین و موثرترین چیزها توی عمرم باشه که خیلی مفید بود و هنوز که هوزه ذوق زدشم
شاید خیلی ها بلدش باشن ولی تا اونجا که من دیدم کسانی که من باهاشان در ارتباط بودم بلد نبودن
اینکه کسی هویتشو مخفی میکنه اونم توی محیط مجازی امکان داره به خاطر یه سری موارد اجتماعی و قانونی باشه که شاید دست و پا گیرش بشه یا باعث شناخته شدنش توی مثلا هم شهریاش بشه و زندگی رو به خاطر درخواست هایی که اونا ازش میکنن سخت کنه
در رابطه با دیدار با میلاد: قراره یه سمینار بزارن توی شهر خودشان میتانید اونجا با ایشون آشنا شید
در کل خواهش میکنم نوع برخورد خودتان رو دوستانه تر کنید اینجا یه فضای مجازی و دوستانس
من همیشه سعی کردم توی فضای مجازی ظاهری شاد و مفره (یه جورایی سرخوش ) از خودم برای عوض کردن محیط و رحیه دوستان داشته باشم شاید باعث سوء اسفاده کسانی شده باشه ولی اصلا برام مهم نیست
چون اونچیزی که هستم هستم و هیچ تتغییری در من نمتانن ایجاد کنن
اطلاعات شما خیلی خوبه و من کلی مشتاق شدم فقط یکم دوستانه تر با باقی اعضا برخورد داشته باشید
ممنون
موفق باشیم
یا علی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
نکته دیگه اینکه فرض کنید الان بخوام یک همکار انجمن انتخاب کنم از بین همین دوستانی که اینجا هستند با این تشتت آرا حتی خود شما هم نمیتونید به یک نتیجه واحد برسید چه کسی انتخاب بشه و این اصلا برای اعتبار تاپیکتون خوب نیست.

نهایتا احساس می کنم اینجا سوء تفاهماتی پیش اومده که حیف فضای این تاپیک هست ،امیدوارم همه دوستان در رفع این سوءتفاهمات کوشا باشند تا بتونیم یک فضای فعال ، باز و پویا داشته باشیم.

شاد و پیروز باشید

سلام

راستش با فرمایش شما موافق نیستم. یک مدیریت مشخص برای موضوعی با گستردگی هنرهای رزمی کاملا ضروری و مفید به نظر می رسد. تشتت آرا، البته وجود دارد و اجتناب ناپذیر است. اما گزینه ی بهتری هم در کار نیست.

امیدوارم تاپیک را به امید رفع سوتفاهماتی که هر روز بیشتر خواهند شد، رها نکنید.

سپاس گزارم.

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام

راستش با فرمایش شما موافق نیستم. یک مدیریت مشخص برای موضوعی با گستردگی هنرهای رزمی کاملا ضروری و مفید به نظر می رسد. تشتت آرا، البته وجود دارد و اجتناب ناپذیر است. اما گزینه ی بهتری هم در کار نیست.

سپاس گذارم.

دوست عزیز من هدفم رها کردن این تاپیک نیست . برای همین هم از همه دوستان دعوت می کنم به تاپیک دفتر مدیر ورزش ...بفرمایید تشریف بیارن و ادامه صحبتها رو همونجا داشته باشیم.

این کار دو تا حسن داره . اول اینکه بحث اصلی تاپیک هنرهای رزمی منحرف نمیشه.
دوم صحبتها کلاسه شده تر و با هدف تر دنبال خواهد شد.

شاد و پیروز باشید

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام خدمت دوستان

بهترین پستی که توی چند صفحه اخیر خوندم این پست بوده .

متاسفانه رشته اصلی من هنر رزمی نیست . اما گهگاهی نگاهی به تاپیک مینداختم متوجه می شدم هر یک از دوستان بنا به توانش در حال پاسخ به سوال دیگران و توضیحات لازم هست.
ولی اصلا انتظار نداشتم دوستانی که پایه سبکهاشون و رشته ورزشیشون رو چیزی جز احترام به دیگران نمی دونن اینگونه مقابل هم جبهه گیری کنند.
کلا همینجا اعلام می کنم هیچکدوم از تاپیکها نه ارثیه بنده هست و نه شخص دیگری و همگی آزادانه میتونن مطالب مربوط رو توش عنوان کنند.
ممکنه بعضی ها هم سهوا یا عمدا در صحبتهاشون اشتباهاتی داشته باشند که روشنه بیننده فقط نباید به چیزهایی که خونده اعتماد کنه و حتما خودش باید صحت و سقم قضیه رو با مطالعه متوجه بشه.

شاد و پیروز باشید

با تشکر از شما

ممنون از حسن توجه شما. همین که در این چند روز به فکر تاپیک بودید تشکر دارم

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام

سپاس گزارم.

جناب آبتین خیلی خوشحالم که برگشتین . امیدوارم که شاد و پیروز باشین

با تشکر از حسن نظر شما به تاپیک

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
از miladninja عزیز هم (که من یکم ازش به علت یه سری موارد دلگیرم)اطلاعاتی نمیدانم راضی باشه بگم یا نه که نمیگم چون قبلا گفته
من ایشان رو دیدم و همچنین یکسری از مدارکشان
ایشان بسیار متواضعن
اگه چیزی آموزش ندادن یا نمیدن چون پایبند به یه سری تعهد ها هستند که این تعهدها به ایشان اجازه آموزش نمیده
ماهم نیازی به یادگیری فنون رمزی و سری نینجوتسو نداریم مگه اینکه بخوایم واقعا بریم سراغش
شاید برای استافده از همه این فنون تعهدی دادن که باید در یک هدف خاص ازش اتفاده کنن و اگه به ماها آموزش بدن چون اون تعهد و ندادیم ممکنه در مواردی دیگه استفاده کنیم
ی
یا علی

با تشکر محمد
نیازی نیست جار بزنم که حکم و مدارکم چی هست و............ ولی زور داره که بهت بگن تو اصلا رزمی کار نکردی:rolleyes:

بله هر فنی و دانشی رو نمیشه به کسی یاد داد و این یه قانونه

و............. و این که درخت هرچه پربار تر سربزیر تر

در مورد این که این چند وقت نتونستم بهت توجه کنم ببخش منو چون من متاهل شدم و قاطی مرغا شدم :happy: سرم کمی شلوغ بود عزیزم

ممنون از حسن توجه شما

بالا