• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
ولله تا اونجا که من شنیدم شیمایی نیست و از مواد طبیعیه؟! و همچنین هیچ نقشی توی حجیم شدنو اینا نداره وب یشتر نقش ریکاوری داره
یا علی

میشه واضح تر توضیح بدید

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
جدی؟؟
تو بدنسازی هم تاثیر داره؟؟؟؟
عزیز دل برادر اون پست منو قشنگ نگاه کن گفتم توی حجیم سازیو اینا تاثیر نداره

خطاب به دوست عزیزمان سعید جان هم بگم که من هم خودم همین چند وقت پیش با این پدیده آشنا شدم و اطلاعاتی از اون بغیر از اینترنت ندارم
یه سرچ بزنی همه چی دستت میاد
مرتضی جان شما لطف داری
جواب سوال قبلیمو ندادی
یا علی

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
عزیز دل برادر اون پست منو قشنگ نگاه کن گفتم توی حجیم سازیو اینا تاثیر نداره

خطاب به دوست عزیزمان سعید جان هم بگم که من هم خودم همین چند وقت پیش با این پدیده آشنا شدم و اطلاعاتی از اون بغیر از اینترنت ندارم
یه سرچ بزنی همه چی دستت میاد
مرتضی جان شما لطف داری
جواب سوال قبلیمو ندادی
یا علی
من خودم قبلا که بدنسازی میرفتم گلوتامین هم مصرف میکردم.واقعا تاثیر داشت. وقتی سنگین تمرین میکردم احساس نمیکردم بدنم خالی شده.دم عضلانی در طول تمرین وجود داشت.الان دو سالی میشه بدنسازی نمیرم.گلوتامین خیلی وقته نگرفتم.نمیدونم چرا جور نمیشه برم بدنسازی.
:(
افرادی که میخوان گلوتامین مصرف کنند.نیم ساعت قبل از تمرین و نیم ساعت بعد از تمرین.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
من خودم قبلا که بدنسازی میرفتم گلوتامین هم مصرف میکردم.واقعا تاثیر داشت. وقتی سنگین تمرین میکردم احساس نمیکردم بدنم خالی شده.دم عضلانی در طول تمرین وجود داشت.الان دو سالی میشه بدنسازی نمیرم.گلوتامین خیلی وقته نگرفتم.نمیدونم چرا جور نمیشه برم بدنسازی.
افرادی که میخوان گلوتامین مصرف کنند.نیم ساعت قبل از تمرین و نیم ساعت بعد از تمرین.

درود بر شما ممنون

هزینش چه مقدار هست؟؟؟
عوارض نداره؟

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
نه عوارض نداره به شرطی که بعد از یک ماه مصرف،دو هفته مصرفش رو قطع کنید تا بدن پاکسازی بشه.
در ضمن سعی کنید به بدنسازی فقط به چشم یک مکمل برای بهبود بخشیدن به توانایی های رزمیتون نگاه کنید.چون بدنسازی به تنهایی(اونم حجمی)فایده نداره. من خودم شب و روز در مورد بدنسازی مطالعه میکردم.انواع و اقسام تمرینات رو هم انجام دادم.دیگه از مربی برنامه نمیگرفتم.خودم با توجه به شرایط بدنیم برنامه طراحی میکردم.تمرینات آرنولد،رونی کولمن،سرجیو الیوا،لی هانی،دوریان یتس،و....رو انجام دادم. ولی،سر از دست دادن یک عزیز و ول کردن بدنسازی(بخاطر ناراحتی روحی) همه ی زحمتهام به باد رفت.اگر رزمی رفته بودم الان اینطوری حسرت نمیخوردم.پس بدنسازی رو فقط به عنوان مکمل انجام بدید.مثلا هفته ای دو بار

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
نه عوارض نداره به شرطی که بعد از یک ماه مصرف،دو هفته مصرفش رو قطع کنید تا بدن پاکسازی بشه.
در ضمن سعی کنید به بدنسازی فقط به چشم یک مکمل برای بهبود بخشیدن به توانایی های رزمیتون نگاه کنید.چون بدنسازی به تنهایی(اونم حجمی)فایده نداره. من خودم شب و روز در مورد بدنسازی مطالعه میکردم.انواع و اقسام تمرینات رو هم انجام دادم.دیگه از مربی برنامه نمیگرفتم.خودم با توجه به شرایط بدنیم برنامه طراحی میکردم.تمرینات آرنولد،رونی کولمن،سرجیو الیوا،لی هانی،دوریان یتس،و....رو انجام دادم. ولی،سر از دست دادن یک عزیز و ول کردن بدنسازی(بخاطر ناراحتی روحی) همه ی زحمتهام به باد رفت.اگر رزمی رفته بودم الان اینطوری حسرت نمیخوردم.پس بدنسازی رو فقط به عنوان مکمل انجام بدید.مثلا هفته ای دو بار

آره ویتامین ث و کلن اب لیمو که بشدت مفیده و باعث رخ ندادن اسپاسم(گرفتگی) عضلات هنگام تمرین میشه و پیشهاد میشه زیاد مصرف کنید

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
مسابقه ی امسال مستر المپیا برای اولین بار در تاریخ با حضور یک ایرانی(بیت اله عباسپور) برگذار شد.امیدوارم سال بعد هم این اتفاق بیفته و البته مقام بهتری کسب کنه.من که از این اتفاق خیلی خوشحالم.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
مسابقه ی امسال مستر المپیا برای اولین بار در تاریخ با حضور یک ایرانی(بیت اله عباسپور) برگذار شد.امیدوارم سال بعد هم این اتفاق بیفته و البته مقام بهتری کسب کنه.من که از این اتفاق خیلی خوشحالم.
مرتضی جان میشه بیشتر در رابطه با این مسابقات بگی و اینکه چند تا عکسم بزاری
و همچنین این ابرانی که شرکت کرده چه مقامی و توی چه رشته ای آورده
ممنون
یا علی

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
امروز بعد از 6 ماه شروع کردم به بدن سازی پایین تنه
اونم جلو کی ؟
سنسی :D
آگو و شیتا رو مثل توپ وایسادم و زدم پا به پاش
اما پا چون بدنم تمرین نداشته ضعیف شده.
5امین گدان رو با ساق زد تو رونم که بی حواسی کردم و منقبض نبود
جوری گرفت که با یة پا وایسادم :-D
اما حال کردم که بالا تنه رو هرچی زد خم به ابرو نیاوردم
Sent from my WT19i using Tapatalk 2

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
راستی ویتامین ث هم باید مصرف بشه.بهترین منبعی که برای ویتامین ث میشناسم لیمو ترش هست.اینم برا این که نگید دارم همش از مکمل حرف میزنم:happy:

به نکته مهمی اشاره کردی.میتونیم از قرص جوشان (البته خارجی الاصلش)استفاده کنیم.

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300

چقدر باید مصرف کنیم؟

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
چقدر باید مصرف کنیم؟

سلام عزیز
روزی 10 گرم
یعنی 5 گرم قبله تمرین یا صبح میخوری
و 5 گرم هم بعد تمرین یا هنگام خواب
روزایی هم که تمرین نداری اول صبح 7 گرم میخوری
البته یا اب یاآب میوا مخلوط میکنی
شاید فردا اگه عمری باقی باشه و قیمتش زیاد نباشه بخرم!
یا علی

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
مرتضی جان میشه بیشتر در رابطه با این مسابقات بگی و اینکه چند تا عکسم بزاری
و همچنین این ابرانی که شرکت کرده چه مقامی و توی چه رشته ای آورده
ممنون
یا علی
MR.OLYMPIA یک مسابقه ی پرورش اندام در سطح اول دنیا هست که بهترینهای این رشته،در اون شرکت میکنند.جایزه ای حدودا سیصد هزار دلاری هم برای نفر اول در نظر میگیرند.امسال نمیدونم جایزه چقدر بود.به هرحال در دنیای پرورش اندام معتبرترین مسابقه هست و حضور در مرحله ی فینال(بین شش نفر اول) آرزوی هر بدنسازیه. هر چند تنها شرکت در این مسابقه به خودی خود،برای یک بدنساز افتخار به حساب میاد. آقای بیت الله عباسپور در این مسابقه در بین 19 یا 20 شرکت کننده(دقیقا نمیدونم) رتبه ی شانزدهم رو بدست آوردند که به عنوان اولین تجربه و با توجه به شرایطی که مثل همه ی ورزشکاران ایرانی دارن(اسپانسر،امکانات و....)بسیار عملکرد خوبی به حساب میاد.عکس ها رو میتونید با سرچ در اینترنت ببینید.به امید سرافرازی تمام قهرمانان وطن در مسابقات برون مرزی.

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
درود بر شما ممنون

هزینش چه مقدار هست؟؟؟
عوارض نداره؟
قیمتش بین 20-30 هزار تومن باید باشه.کلا کراتین و گلوتامین مکملهای ارزونی هستند.در ضمن همه ی داروخانه ها دارن و با خیال راحت میتونید تهیه کنید.من خودم هیچوقت از باشگاه یا مراکز فروش مکمل،خرید نمیکنم.فقط داروخانه

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
سلام عزیز
روزی 10 گرم
یعنی 5 گرم قبله تمرین یا صبح میخوری
و 5 گرم هم بعد تمرین یا هنگام خواب
روزایی هم که تمرین نداری اول صبح 7 گرم میخوری
البته یا اب یاآب میوا مخلوط میکنی
شاید فردا اگه عمری باقی باشه و قیمتش زیاد نباشه بخرم!
یا علی

ممنون داداش

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
MR.OLYMPIA یک مسابقه ی پرورش اندام در سطح اول دنیا هست که بهترینهای این رشته،در اون شرکت میکنند.جایزه ای حدودا سیصد هزار دلاری هم برای نفر اول در نظر میگیرند.امسال نمیدونم جایزه چقدر بود.به هرحال در دنیای پرورش اندام معتبرترین مسابقه هست و حضور در مرحله ی فینال(بین شش نفر اول) آرزوی هر بدنسازیه. هر چند تنها شرکت در این مسابقه به خودی خود،برای یک بدنساز افتخار به حساب میاد. آقای بیت الله عباسپور در این مسابقه در بین 19 یا 20 شرکت کننده(دقیقا نمیدونم) رتبه ی شانزدهم رو بدست آوردند که به عنوان اولین تجربه و با توجه به شرایطی که مثل همه ی ورزشکاران ایرانی دارن(اسپانسر،امکانات و....)بسیار عملکرد خوبی به حساب میاد.عکس ها رو میتونید با سرچ در اینترنت ببینید.به امید سرافرازی تمام قهرمانان وطن در مسابقات برون مرزی.

ممنون از توضیحات خوب جامعت
فقط یه سوال بافی میمانه!؟
اینکه پرورش اندام چه ربطی به هنرهای رزمی داره!!::blink:دی
من گفتم الان یه مسابقات رزمی خیلی خفنه!

راستی دوستان یه قضیه ای هم برتی میلاد جان عزیز پیش آمده که من اول که شنیدم خوساتم این جا مطرح کنم گفتم شاید راضی نباشه
ولی دیدم خودشان بهش اشاره کردن ولی کسی اظهار نظری نسبت بهش نکرد!!!
خیلی جالب بود!!

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
ممنون از توضیحات خوب جامعت
فقط یه سوال بافی میمانه!؟
اینکه پرورش اندام چه ربطی به هنرهای رزمی داره!!::blink:دی
من گفتم الان یه مسابقات رزمی خیلی خفنه!
مگه از دونستن این مطالب ضرر کردید؟
در دنیای رزمی،بروسلی و در دنیای پرورش اندام،آرنولد هر دو میگن خودت رو محدود نکن.چه ایرادی داره در تاپیک هنرهای رزمی از پرورش اندام صحبت بشه؟ یک ایرانی با این همه مشکلات،خودشو به سطح اول پرورش اندام دنیا رسونده باید همه بدونن.حتی اگر محل اطلاع رسانی،اینجا باشه.
اصلا انتظار نداشتم:hmm:

بالا