• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
-نوع ایستادن stance هم نسبتا موثره، اما تجربه نشون داده که درگیری بیفایده هست چون فرصت و نمرکزی برای این قرتی بازیها نیست !

[FONT=&amp]در هر روش مبارزه، در هر هنر رزمی، ایستادن صحیح از مهمترین و کلیدی ترین مهارت هایی هست که باید آموزش ببینید.

[/FONT]Stance[FONT=&amp] قرتی بازی نیست و البته منحصر به رینگ و مسابقه هم نیست. در کوه و بیابان هم اگر درگیر شدید، حتی الامکان باید درست بایستید.

[/FONT][FONT=&amp]اینکه در زمان درگیری، آمادگی، سرعت عمل و تمرکز کافی داشته باشید یا نه، کاملا به نحوه ی تمرینات شما و ذهنیتی که از مبارزه دارید بستگی داره.[/FONT][FONT=&amp]

لطف می کنید که اگر نقدی به صحبت های بنده دارید، از کلمات طعنه آمیز استفاده نکنید.

[/FONT]​

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
یک چیزی راجب نانچیکو. لطفا دوستان توجه کنند.

بروس لی به دلیل جذابیت سلاح و مشخصا نانچیکو برای بیننده، از اونها در فیلم هاش استفاده می کرد و نه به دلیل کارایی اونها.

در جیت کان دو چندان خبری از سلاح و آموزش سلاح نیست، مگر بعضی موارد خاص.

شخصا متخصص نیستم در زمینه سلاح، ولی نانچیکو احتمالا آخرین چیزی هست که بخوام دنبال خودم به خیابان ببرم به عنوان سلاح.

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
[FONT=&amp]
لطف می کنید که اگر نقدی به صحبت های بنده دارید، از کلمات طعنه آمیز استفاده نکنید.

[/FONT]​

شرمنده ،منظورم به شما نبود ،با خود استنس مشکل دارم ... گفتم که تا جای امکان سعی میکنم روی صحبتم با شخص خاصی نباشه
سو تفاهم شد ،شما سریع به دل میگیرین ;)

------------------------------------------------------------------------
چون اینطور یادگرفتم طبیعی هست اینطور بگم:

بهترین و کاربردی ترین استنس ،استنس طبیعی و نرمال بدن هست
شما هر مدلی که راه میری و هر مدل که می ایستید اون استنس شماست
در دفاع شخصی به دلیل اینکه غافلگیر میشید جایی برای استنس وجود نداره

نظر شما هم محترمه دوست من ،ولی ترجیح میدم وارد بحث نشم تو این زمینه
همونطور که تخمین تایم درگیری و مسافت اینجا جا نیوفتاده این مسئله هم طبیعتا عجیبه
(البته فرصت نشد هدفم رو از اون مسئله بگم و رفتیم تو حاشیه)

-----------------------------------------------------

دوستان توجه داشته باشن که شرایط ایده آل رو در دفاع شخصی باید فراموش کرد
ما رزمی کاران معمولی هستیم ،نه استادان سرعت و قدرت و تمرکز
واقع گرا باشید تا ناکار نشوید ! دینگ دینگ ! :happy:

---------------------------------------------------

آبتین عزیز خدا شاهده منظورم با شما نیست ،ولی چون نظراتمون بعضی جاها مقابل همه اینطور به نظر میرسه
اصلا نوشته این مشکل رو داره ،ممکنه من با لحن دوستانه بنویسم اما دیگری با لحن تند یا طعنه آمیز بخونه
به هر حال عذر میخوام

Last edited:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
در مورد دفاع بیضه اجازه بدین سری بعد بگم ،به شدت سرما خوردم ،چشم و گلوم دارن آتیش میگیرن :(

-----------------------------------------------------------------------
آقا دارم فکر میکنم شاید جدا کردن تاپیک خیلی درست نبود
درسته خیلی بیننده داریم ولی کلا 15 نفر عضو فعال بیشتر نیستیم

یه سوال هم داشتم بنظرتون یه تاپیک مجزا بزنم واسه این مسائل ؟
اگر نظرتون مثبته اسمش رو دفاع شخصی بزارم یا کامبتیو ؟

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
[FONT=&]در هر روش مبارزه، در هر هنر رزمی، ایستادن صحیح از مهمترین و کلیدی ترین مهارت هایی هست که باید آموزش ببینید.

[/FONT]Stance[FONT=&] قرتی بازی نیست و البته منحصر به رینگ و مسابقه هم نیست. در کوه و بیابان هم اگر درگیر شدید، حتی الامکان باید درست بایستید.

[/FONT][FONT=&]اینکه در زمان درگیری، آمادگی، سرعت عمل و تمرکز کافی داشته باشید یا نه، کاملا به نحوه ی تمرینات شما و ذهنیتی که از مبارزه دارید بستگی داره.[/FONT][FONT=&]

[/FONT]​

من هنوز متوجه نشدم بروس لی چی میگه؟

بروس لی در یکی از صحبت هاش میگه جیت کان دو یعنی حس غریزی بدون گارد گرفتن و از روی ضمیر ناخودآگاه دفاع کردن

درست مثل حیوانات که موقع دفاع بدون گارد گرفتن یا ژست گرفتن دفاع میکنن

پس دیگه حالت ایستایی رو من متوجه نمیشم

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
از تمام اینها مهمتر عامل "دسترسی" هست ،بدون دسترسی تمام عوامل دیگه منتفی میشن

ممنون از مطالت خیلی استفاده میبریم
من هیچ شناخت و استفاده ای از سلاح ها نداشتم و دانشی هم نداشتم برای شرکت توی این موضوع ولی یهو یه چیزی به ذهنم آمد چند ساعت پیش وقتی به مطالب شما فکر میکردم
و یه جک که یکی از رفقا تعریف کرده بود و بسیار خندیدم!!
به نظر من سنگ خطر ناک ترین سلاحه
چیزی که از اولین و قدیمی ترین سلاح های انسان ها بوده (از زمان انسان های اولیه)
و خیلی جالبه که این جسم بی جان رو در هر حالتی در هر شرایطی و با هر وضعیت بدنی میشه استفاده کرد
و کاربردهاشم خیلی جالبه!!! مسافت دور- خیلی دور(ویژه لک های غرب کشور!) لامصبا جوری میزنن که دقیقا انگار گلوله از کنارت رد میشه با یه صدای خاص (ووووووووووووووو وِ)
و مسافت های نزدیک و خیلی نزیک!
جلب تر اینکه هم میشه به قصد صدمه زدن به حریف ازش استفاده کرد هم به قصد کشت!
و اینکه همونطور که همه اساتید میدانید توی 90 در صد جاها یافت میشه مخصوصا توی استادیوم های ورزشی:happy:!
و اینکه میشه براحتی حملش کرد
واقعا یه سری حرفای شما و یه جک مخه نداشته منو به کجا برد...............!

بروس لی در یکی از صحبت هاش میگه جیت کان دو یعنی حس غریزی بدون گارد گرفتن و از روی ضمیر ناخودآگاه دفاع کردن

ولله نترس جان از فلسفه و گفته ها و کتاب های خدا بیامرز بروس علی چیزی نخواندم و نمیدانم ولی کلا ما هرچی فیلم از این جناب بیاد داریم گارد و رقص پا بوده!
یا علی

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
ممنون از مطالت خیلی استفاده میبریم
من هیچ شناخت و استفاده ای از سلاح ها نداشتم و دانشی هم نداشتم برای شرکت توی این موضوع ولی یهو یه چیزی به ذهنم آمد چند ساعت پیش وقتی به مطالب شما فکر میکردم
و یه جک که یکی از رفقا تعریف کرده بود و بسیار خندیدم!!
به نظر من سنگ خطر ناک ترین سلاحه
چیزی که از اولین و قدیمی ترین سلاح های انسان ها بوده (از زمان انسان های اولیه)
و خیلی جالبه که این جسم بی جان رو در هر حالتی در هر شرایطی و با هر وضعیت بدنی میشه استفاده کرد
و کاربردهاشم خیلی جالبه!!! مسافت دور- خیلی دور(ویژه لک های غرب کشور!) لامصبا جوری میزنن که دقیقا انگار گلوله از کنارت رد میشه با یه صدای خاص (ووووووووووووووو وِ)
و مسافت های نزدیک و خیلی نزیک!
جلب تر اینکه هم میشه به قصد صدمه زدن به حریف ازش استفاده کرد هم به قصد کشت!
و اینکه همونطور که همه اساتید میدانید توی 90 در صد جاها یافت میشه مخصوصا توی استادیوم های ورزشی:happy:!
و اینکه میشه براحتی حملش کرد
واقعا یه سری حرفای شما و یه جک مخه نداشته منو به کجا برد...............!

ولله نترس جان از فلسفه و گفته ها و کتاب های خدا بیامرز بروس علی چیزی نخواندم و نمیدانم ولی کلا ما هرچی فیلم از این جناب بیاد داریم گارد و رقص پا بوده!
یا علی

اسم سنگو آوردید شما فی الواقع از ضمیر ناخوداگاه تون که بروس علی میگه استفاده کردید

خاک هم مناسبه
آجر
حتی کاپشن
یا کلید توی جیب

یا سکه
کمربند

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
آجر و سنگ خوبه / خاک خوبه / کلید خوبه / کاپشن بیشتر به درد فرار یا از بین بردن دید لحظه ای کمک میکنه
ولی سکه تا حالا به ذهنم نرسیده بود ... ممم

کمربند افتضاحه
خودم شاهد بودم :

چند سال پیش یه یه خل وضع ریز اندامی چاقو میوه خوری گرفته بود دستش به دلایلی به یه سری فحش میداد
یه آدم مثلا عاقلی هم کمربند درآورد چنتا محکم زد به سر و صورتش با سگک ... اونم حمله کرد
همون اولین ضربه نوک چاقو رفت تو قلبش و خلاص ،جا به جا مرد ،حتی خونریزی هم نکرد
کمربند طرف رو عصبانی میکنه، ولی وقتی میاد سمتتون نمیتونه جلوی مهاجم رو بگیره
فقط ایجاد درد میکنه ،مثل اینه که به گاو نر سیخونک بزنین

------------------------------------------------------------

اگر به دنبال سلاحهای "ایمپرووایز" هستین سری بعد که دارین تو مسیر معمولتون قدم میزنن دور و بر رو نگاه کنین
ببینین چه چیزهایی هست که در صورت لزوم بشه استفاده کرد

هر کس باید محل زندگی خودش رو ببینه
مثلا سمت ما چوب که کلا نیست، سنگ هم در حد سنگ ریزه هست
خاکم گیر نمیاد حتی ! :blink: ترکه هست که اونم به درد مکتب میخوره :lol:

Last edited:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
اسم سنگو آوردید شما فی الواقع از ضمیر ناخوداگاه تون که بروس علی میگه استفاده کردید

خاک هم مناسبه
آجر
حتی کاپشن
یا کلید توی جیب

یا سکه
کمربند

آره عزیز درست میگی ولی من از لحاظ هایی گفتم که بالا بهش اشاره کردم
کلن سنگ فرا گیر تره
یه بنده خدایی که توی یکی از شهرهای لک خیز سربازی بوده! میگفت سر یه جریانی شب که پست بودیم رفتیم و یه خاطره تعریف کرد ولی اینجاش جالب بود که میگفت مردم اون محله گذاشتن دنبالشان اینا هم رفتن پشت یه تپه سنگر مانند قایم شدن و میگفت سنگایی که مینداختن و از بالای سرما رد میشده انگار گلوله بودم با صدای گلوله!
جالله همونجا این نوع پرتاب کردن سنگ رو یاد گرفته بود و به ما هم نشان داد یاد نداد ها فقط نشان داد یه ده تاس نگ برتاب کرد با یه سرعتی و یه صدای خاصی شلیک میشدن اصلا یه وضعی!
یعنی اگه به کلی بگیره کله رو با خودش میبره و شاید به جرات بگم شکمو پاره کنه!
برد و سرعت خیلی بالا و عجیب بود تازه این یاد گرفته بود مثه اونا حرفه ای نبود!
بهتان پیشنهاد میکنم اینجور جاها رفتین ازشان بخواید بهتان نشان بدن قطعا براتان جالبه!

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

ظاهرن گفتگوی ما بی فایده ست. من جوابی ندارم برای صحبت شما.

امیدوارم موفق باشی.

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
ولی دیگه تو شهر همه جا آسفالت شده سنگ پیدا نمیشه

یکی از دوستان رفته بود مغازه جوهر نمک خریده بوده موقع برگشتن مزاحمش میشن با جوهر نمک از خجالت دزدا بر میاد

میگفت تا اونا چاقو در آوردن اونم سر جوهر نمک رو باز کرده و پاشیده به صورتشون
میگفت همون لحظه تا اولیش سوزش حس کرده جفتشون با موتور پا به فرار گذاشته بودن

یه بار یه دعوایی دیدم خیابون رو میخواستن آسفالت کنن طرف چاقو دستش بود پشت سر طرف یه کوه سنگ ریزه قیری داغ بود طوریکه که ازش دود بلند میشد میخواست با یکی از کارگرا دعوا کنه کاگرهم که زورش از اون بیشتر بود طرفو پرت کرد توی سنگ ریزه ها طرف کولش سوخت
پشت گردنش سوخت

داغون شد

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
دوستان بنده حقیر هم نظراتی دارم .

در مورد دفاع از بیضه :: عرض کنم که تا جایی که عقل بنده قد میدهد ، دفاع در برابر بعضی از چیزها در شرایطی که انتظارش را نداری کاری بس دشوار است . مثلا فرض کنید شخصی از پشت سر تیغه چاقو را جلوی گردن شما میگذارد و قصد کشتن شما را دارد شما هم از هیچ چیز اطلاع ندارید . مطمئن هستم که با احتمال 98% کشته میشوید ، حالا فرقی نمیکند شخص رزمی کار باشد ، نباشد و ..... . محافظت از بیضه در برابر ضربه هم همینطور است . تا زمانی که انتظارش را نداشته باشی و در افکار خودت باشی و شخصی بی هوا قصد ضربه زدن به شما را داشته باشد . باز هم به احتمال 98% شما هیچ کاری نمیتوانید انجام دهید . اما وقتی از این موضوع آگاهی داشته باشید ، اوضاع کمی فرق میکند . همانطور که خود شما سروران عزیز در اطلاع هستید ، در مرحله اول از درگیری اجتناب میکنیم . ( شخصا خیلی از درگیری ها را با حرف خاتمه دادم ) . در حین مکالمه سعی کنید فاصله مناسب را رعایت کنید و به قول جناب آبتین نحوه ایستادن مناسب را انتخاب کنیم . جناب آرمین به نکته خوبی اشاره کردند . زمان سنجی و فاصله را در نظر بگیریم ( این دو مورد نیاز به تمرین و تجربه دارد البته به نظر من ) . اگر موضوع حل نشد و شخص مورد نظر اصرار به زد و خورد داشت ، سریعا پا به فرار بزارید:lol: شوخی کردم .
دیگه این قسمتش را بی خیال شید . چون فکر نمی کنم قرار باشه تو این تاپیک آموزش ...... بدیم . :D در کل خواستم بگم یکسری دفاع پایه ای برای محافظت از بیضه است که در بالا اشاره کردم . صد در صد وقتی شما اون دو مورد را رعایت کنید ، میتوانید با یک دست یا جاخالی دادن و ..... عملیات دفاع را انجام دهی .

در مورد سلاح :: بنده به این موضوع یقین دارم که اگر در 1 سلاح به حد استادی برسی ، اون سلاح ، سلاح خطرناکی است . اما اگر شخصی همینطوری یک چاقو بردارد ، فکر میکنم فقط خودش را به کشتن میدهد .

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
متاسفانه تاکید بنده به نحوی ایستادن، این تصور را ایجاد کرد که مثلا در یک موقعیت درگیری، شما از فرد مهاجم در خواست می کنید تا کمی صبر کند، بعد در حالت گارد می ایستید و از او می خواهید تا حمله کند! نخیر.

سوالی که مطرح شده بود، راه های جلوگیری از ضربه به نواحی حساس مثل چشم و بیضه بود، نه تشریح لحظه به لحظه ی یک درگیری که بحث جداگانه ای است.

من هم بر همان اساس پاسخ داده بودم.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
دوستان بنده حقیر هم نظراتی دارم .

در مورد دفاع از بیضه :: عرض کنم که تا جایی که عقل بنده قد میدهد ، دفاع در برابر بعضی از چیزها در شرایطی که انتظارش را نداری کاری بس دشوار است . مثلا فرض کنید شخصی از پشت سر تیغه چاقو را جلوی گردن شما میگذارد و قصد کشتن شما را دارد شما هم از هیچ چیز اطلاع ندارید . مطمئن هستم که با احتمال 98% کشته میشوید ، حالا فرقی نمیکند شخص رزمی کار باشد ، نباشد و ..... . محافظت از بیضه در برابر ضربه هم همینطور است . تا زمانی که انتظارش را نداشته باشی و در افکار خودت باشی و شخصی بی هوا قصد ضربه زدن به شما را داشته باشد . باز هم به احتمال 98% شما هیچ کاری نمیتوانید انجام دهید . اما وقتی از این موضوع آگاهی داشته باشید ، اوضاع کمی فرق میکند . همانطور که خود شما سروران عزیز در اطلاع هستید ، در مرحله اول از درگیری اجتناب میکنیم . ( شخصا خیلی از درگیری ها را با حرف خاتمه دادم ) . در حین مکالمه سعی کنید فاصله مناسب را رعایت کنید و به قول جناب آبتین نحوه ایستادن مناسب را انتخاب کنیم . جناب آرمین به نکته خوبی اشاره کردند . زمان سنجی و فاصله را در نظر بگیریم ( این دو مورد نیاز به تمرین و تجربه دارد البته به نظر من ) . اگر موضوع حل نشد و شخص مورد نظر اصرار به زد و خورد داشت ، سریعا پا به فرار بزارید:lol: شوخی کردم .
دیگه این قسمتش را بی خیال شید . چون فکر نمی کنم قرار باشه تو این تاپیک آموزش ...... بدیم . :D در کل خواستم بگم یکسری دفاع پایه ای برای محافظت از بیضه است که در بالا اشاره کردم . صد در صد وقتی شما اون دو مورد را رعایت کنید ، میتوانید با یک دست یا جاخالی دادن و ..... عملیات دفاع را انجام دهی .

در مورد سلاح :: بنده به این موضوع یقین دارم که اگر در 1 سلاح به حد استادی برسی ، اون سلاح ، سلاح خطرناکی است . اما اگر شخصی همینطوری یک چاقو بردارد ، فکر میکنم فقط خودش را به کشتن میدهد .

بسیار مفید بود. ممنون.
همان طور که فرمودید باید از درگیری اجتناب کرد.

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
متاسفانه تاکید بنده به نحوی ایستادن، این تصور را ایجاد کرد که مثلا در یک موقعیت درگیری، شما از فرد مهاجم در خواست می کنید تا کمی صبر کند، بعد در حالت گارد می ایستید و از او می خواهید تا حمله کند! نخیر.

سوالی که مطرح شده بود، راه های جلوگیری از ضربه به نواحی حساس مثل چشم و بیضه بود، نه تشریح لحظه به لحظه ی یک درگیری که بحث جداگانه ای است.

من هم بر همان اساس پاسخ داده بودم.
به نظر من که جوابتون خیلی خوب بود.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
یه دوستی خیلی وقت پیش اینجا بودن وینگ چوون کار میکردن
استاد مییلاد باید بشناسشون
خبری ازش ندارم
اسمشو بلد نیستنم چی بود

سلام
دوست عزیز Soft_kadeh بودن بچه کرجه