morteza1986
Registered User
- نوشتهها
- 209
- لایکها
- 474
اینها رو که گفتید میشه راحت تهیه کرد؟
-نوع ایستادن stance هم نسبتا موثره، اما تجربه نشون داده که درگیری بیفایده هست چون فرصت و نمرکزی برای این قرتی بازیها نیست !
[FONT=&]
لطف می کنید که اگر نقدی به صحبت های بنده دارید، از کلمات طعنه آمیز استفاده نکنید.
[/FONT]
[FONT=&]در هر روش مبارزه، در هر هنر رزمی، ایستادن صحیح از مهمترین و کلیدی ترین مهارت هایی هست که باید آموزش ببینید.
[/FONT]Stance[FONT=&] قرتی بازی نیست و البته منحصر به رینگ و مسابقه هم نیست. در کوه و بیابان هم اگر درگیر شدید، حتی الامکان باید درست بایستید.
[/FONT][FONT=&]اینکه در زمان درگیری، آمادگی، سرعت عمل و تمرکز کافی داشته باشید یا نه، کاملا به نحوه ی تمرینات شما و ذهنیتی که از مبارزه دارید بستگی داره.[/FONT][FONT=&]
لطف می کنید که اگر نقدی به صحبت های بنده دارید، از کلمات طعنه آمیز استفاده نکنید.
[/FONT]
از تمام اینها مهمتر عامل "دسترسی" هست ،بدون دسترسی تمام عوامل دیگه منتفی میشن
ولله نترس جان از فلسفه و گفته ها و کتاب های خدا بیامرز بروس علی چیزی نخواندم و نمیدانم ولی کلا ما هرچی فیلم از این جناب بیاد داریم گارد و رقص پا بوده!من هنوز متوجه نشدم بروس لی چی میگه؟
بروس لی در یکی از صحبت هاش میگه جیت کان دو یعنی حس غریزی بدون گارد گرفتن و از روی ضمیر ناخودآگاه دفاع کردن
درست مثل حیوانات که موقع دفاع بدون گارد گرفتن یا ژست گرفتن دفاع میکنن
پس دیگه حالت ایستایی رو من متوجه نمیشم
ممنون از مطالت خیلی استفاده میبریم
من هیچ شناخت و استفاده ای از سلاح ها نداشتم و دانشی هم نداشتم برای شرکت توی این موضوع ولی یهو یه چیزی به ذهنم آمد چند ساعت پیش وقتی به مطالب شما فکر میکردم
و یه جک که یکی از رفقا تعریف کرده بود و بسیار خندیدم!!
به نظر من سنگ خطر ناک ترین سلاحه
چیزی که از اولین و قدیمی ترین سلاح های انسان ها بوده (از زمان انسان های اولیه)
و خیلی جالبه که این جسم بی جان رو در هر حالتی در هر شرایطی و با هر وضعیت بدنی میشه استفاده کرد
و کاربردهاشم خیلی جالبه!!! مسافت دور- خیلی دور(ویژه لک های غرب کشور!) لامصبا جوری میزنن که دقیقا انگار گلوله از کنارت رد میشه با یه صدای خاص (ووووووووووووووو وِ)
و مسافت های نزدیک و خیلی نزیک!
جلب تر اینکه هم میشه به قصد صدمه زدن به حریف ازش استفاده کرد هم به قصد کشت!
و اینکه همونطور که همه اساتید میدانید توی 90 در صد جاها یافت میشه مخصوصا توی استادیوم های ورزشی:happy:!
و اینکه میشه براحتی حملش کرد
واقعا یه سری حرفای شما و یه جک مخه نداشته منو به کجا برد...............!
ولله نترس جان از فلسفه و گفته ها و کتاب های خدا بیامرز بروس علی چیزی نخواندم و نمیدانم ولی کلا ما هرچی فیلم از این جناب بیاد داریم گارد و رقص پا بوده!
یا علی
ممنون از مطالت خیلی استفاده میبریم
به نظر من سنگ خطر ناک ترین سلاحه
یا علی
اسم سنگو آوردید شما فی الواقع از ضمیر ناخوداگاه تون که بروس علی میگه استفاده کردید
خاک هم مناسبه
آجر
حتی کاپشن
یا کلید توی جیب
یا سکه
کمربند
من هنوز متوجه نشدم بروس لی چی میگه؟
بروس لی در یکی از صحبت هاش میگه جیت کان دو یعنی حس غریزی بدون گارد گرفتن و از روی ضمیر ناخودآگاه دفاع کردن
درست مثل حیوانات که موقع دفاع بدون گارد گرفتن یا ژست گرفتن دفاع میکنن
پس دیگه حالت ایستایی رو من متوجه نمیشم
دوستان بنده حقیر هم نظراتی دارم .
در مورد دفاع از بیضه :: عرض کنم که تا جایی که عقل بنده قد میدهد ، دفاع در برابر بعضی از چیزها در شرایطی که انتظارش را نداری کاری بس دشوار است . مثلا فرض کنید شخصی از پشت سر تیغه چاقو را جلوی گردن شما میگذارد و قصد کشتن شما را دارد شما هم از هیچ چیز اطلاع ندارید . مطمئن هستم که با احتمال 98% کشته میشوید ، حالا فرقی نمیکند شخص رزمی کار باشد ، نباشد و ..... . محافظت از بیضه در برابر ضربه هم همینطور است . تا زمانی که انتظارش را نداشته باشی و در افکار خودت باشی و شخصی بی هوا قصد ضربه زدن به شما را داشته باشد . باز هم به احتمال 98% شما هیچ کاری نمیتوانید انجام دهید . اما وقتی از این موضوع آگاهی داشته باشید ، اوضاع کمی فرق میکند . همانطور که خود شما سروران عزیز در اطلاع هستید ، در مرحله اول از درگیری اجتناب میکنیم . ( شخصا خیلی از درگیری ها را با حرف خاتمه دادم ) . در حین مکالمه سعی کنید فاصله مناسب را رعایت کنید و به قول جناب آبتین نحوه ایستادن مناسب را انتخاب کنیم . جناب آرمین به نکته خوبی اشاره کردند . زمان سنجی و فاصله را در نظر بگیریم ( این دو مورد نیاز به تمرین و تجربه دارد البته به نظر من ) . اگر موضوع حل نشد و شخص مورد نظر اصرار به زد و خورد داشت ، سریعا پا به فرار بزارید:lol: شوخی کردم .
دیگه این قسمتش را بی خیال شید . چون فکر نمی کنم قرار باشه تو این تاپیک آموزش ...... بدیم .در کل خواستم بگم یکسری دفاع پایه ای برای محافظت از بیضه است که در بالا اشاره کردم . صد در صد وقتی شما اون دو مورد را رعایت کنید ، میتوانید با یک دست یا جاخالی دادن و ..... عملیات دفاع را انجام دهی .
در مورد سلاح :: بنده به این موضوع یقین دارم که اگر در 1 سلاح به حد استادی برسی ، اون سلاح ، سلاح خطرناکی است . اما اگر شخصی همینطوری یک چاقو بردارد ، فکر میکنم فقط خودش را به کشتن میدهد .
به نظر من که جوابتون خیلی خوب بود.متاسفانه تاکید بنده به نحوی ایستادن، این تصور را ایجاد کرد که مثلا در یک موقعیت درگیری، شما از فرد مهاجم در خواست می کنید تا کمی صبر کند، بعد در حالت گارد می ایستید و از او می خواهید تا حمله کند! نخیر.
سوالی که مطرح شده بود، راه های جلوگیری از ضربه به نواحی حساس مثل چشم و بیضه بود، نه تشریح لحظه به لحظه ی یک درگیری که بحث جداگانه ای است.
من هم بر همان اساس پاسخ داده بودم.
یه دوستی خیلی وقت پیش اینجا بودن وینگ چوون کار میکردن
استاد مییلاد باید بشناسشون
خبری ازش ندارم
اسمشو بلد نیستنم چی بود
به نظر من که جوابتون خیلی خوب بود.