Lord Viper
Registered User
- نوشتهها
- 267
- لایکها
- 823
برای یک سوال کلی جوابهای درست زیادی وجود داره ... ولی با شناختی که از ایشون دارم فکر کردم منظورشون شرایط خیابانیه و جوابم هم بر اون اساس بود :blush:
-----------------------------------------------------------------------------------------------
معمولا با پا به بیضه ضربه میزنن ،تکنیکهای دفاع در برابر ضربه به بیضه با دست خیلی متنوع هستن
بریم سر 2 حرکتی که برای جلوگیری از ضربه پا به بیضه به نظر بنده از بقیه بهترن :
مسلما خیلی راهای دیگه هست که بنده ندیدم ولی تو اونها که دیدم اینها تو عمل بهتر بوده برام
1 - بالا آوردن زانو به صورتی که پا از زمین جدا بشه و زانو کمی به سمت داخل باشه ... نیازی نیست زانو کاملا بالا بیاد و تعادل خودتون رو به خطر بندازین
2 - زانو رو کمی خم کنید و پا رو در حالی که روی پنجه هست به سمت داخل بچرخونید / این چرخوندن در حالیه که نقطه تماس پا با زمین پنجه پا هست و پا از زمین جدا نمیشه
- دومی خیلی کاریردیه چون حرکت توش کمه و سریع میشه اجراش کرد و فلسفه پشتش شبیه همون دفاع کله زدن هست که قبلا گفتم
-------------------------------------------------------------------
توجه داشته باشین این 2 تا که گفتم به تنهایی کافی نیستن
یک اصل که بهش معتقدم اینه که دفاع و حمله باید هم زمان باشن
نه اینکه گارد بگیرید و بعد تمام شدن ضربه مهاجم ضربه خودتون رو شروع کنید
دفاع و حمله باید در یک زمان باشه تا بتونین ابتکار عمل رو به دست بگیرین
مثلا زانو رو برای دفاع از بیضه بالا بیارید و همزمان مشتی هم به سمت مهاجم حواله کنید
در مورد این موضوع بعدا بیشتر میگم
---------------------------------------------------------------
رسوندن مطلب با نوشته سخته ،اگر جایی رو گنگ گفتم لطفا بگید توضیح بدم
دارم میگردم که عکس براشون پیدا کنم
-----------------------------------------------------------------------------------------------
معمولا با پا به بیضه ضربه میزنن ،تکنیکهای دفاع در برابر ضربه به بیضه با دست خیلی متنوع هستن
بریم سر 2 حرکتی که برای جلوگیری از ضربه پا به بیضه به نظر بنده از بقیه بهترن :
مسلما خیلی راهای دیگه هست که بنده ندیدم ولی تو اونها که دیدم اینها تو عمل بهتر بوده برام
1 - بالا آوردن زانو به صورتی که پا از زمین جدا بشه و زانو کمی به سمت داخل باشه ... نیازی نیست زانو کاملا بالا بیاد و تعادل خودتون رو به خطر بندازین
2 - زانو رو کمی خم کنید و پا رو در حالی که روی پنجه هست به سمت داخل بچرخونید / این چرخوندن در حالیه که نقطه تماس پا با زمین پنجه پا هست و پا از زمین جدا نمیشه
- دومی خیلی کاریردیه چون حرکت توش کمه و سریع میشه اجراش کرد و فلسفه پشتش شبیه همون دفاع کله زدن هست که قبلا گفتم
-------------------------------------------------------------------
توجه داشته باشین این 2 تا که گفتم به تنهایی کافی نیستن
یک اصل که بهش معتقدم اینه که دفاع و حمله باید هم زمان باشن
نه اینکه گارد بگیرید و بعد تمام شدن ضربه مهاجم ضربه خودتون رو شروع کنید
دفاع و حمله باید در یک زمان باشه تا بتونین ابتکار عمل رو به دست بگیرین
مثلا زانو رو برای دفاع از بیضه بالا بیارید و همزمان مشتی هم به سمت مهاجم حواله کنید
در مورد این موضوع بعدا بیشتر میگم
---------------------------------------------------------------
رسوندن مطلب با نوشته سخته ،اگر جایی رو گنگ گفتم لطفا بگید توضیح بدم
دارم میگردم که عکس براشون پیدا کنم
Last edited: