• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
برای تمرین رو در رو در وینگ چون نیاز به فضای زیادی نیست
چون هر دو میچسبند بهم
وینگ چوون کار باید مچ و ساعد قوی داشته باشه
خیلی سخته خونسرد باشی و مشت قوی بزنی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
با درود به همه دوستان . داشتم یک کتاب هنرهای رزمی میخوندم که به این مطلب رسیدم . من که شاخ در آوردم . تازه نویسنده کتاب " هانشی " است .

خودتون قضاوت کنید ::

SP.jpg

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دویدن و از اون مهمتر آمادگی تمرکز و حافظه هست

ممنون از حسن توجه شما
ممنون از شما استاد میلاد

دوستان یه سوال مهم

کسی که رزمی کار میکنه ولی مدتی باشگاه نمیتونه بره
چجوری میشه تو خونه جوری تمرین کرد که بتونی شرایطت رو حفظ کنی
مثه موقعی که باشگاه میری و بدنت تقریبا همون فرضی یا ..... رو داشته باشه؟؟؟
چه تمرینایی میشه تو خونه انجام داد؟؟؟

اگه میشه دوستان و اساتید راهنمایی بفرماین......

موفق باشید

نظر بقیه دوستان چیه؟؟ راهنمایی کنید.....

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
دوستان یه سوال مهم

کسی که رزمی کار میکنه ولی مدتی باشگاه نمیتونه بره
چجوری میشه تو خونه جوری تمرین کرد که بتونی شرایطت رو حفظ کنی
مثه موقعی که باشگاه میری و بدنت تقریبا همون فرضی یا ..... رو داشته باشه؟؟؟
چه تمرینایی میشه تو خونه انجام داد؟؟؟

اگه میشه دوستان و اساتید راهنمایی بفرماین......

موفق باشید
سلام.طناب زدن،پریدن و باز کردن پاها به طرفین،شنا روی دست(با فاصله ی متوسط،زیاد و کم دستها از همدیگه،روی مشت،روی مچ،کف دست روی زمین و نوک انگشتان دست رو به بیرون و رو به داخل،روی نوک انگشتان دست)،دراز و نشست و اسکات خیلی مفید هستند.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام.طناب زدن،پریدن و باز کردن پاها به طرفین،شنا روی دست(با فاصله ی متوسط،زیاد و کم دستها از همدیگه،روی مشت،روی مچ،کف دست روی زمین و نوک انگشتان دست رو به بیرون و رو به داخل،روی نوک انگشتان دست)،دراز و نشست و اسکات خیلی مفید هستند.

ممنون از شما و مطلب مفیدتون مرتضی جان.....

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
با درود به همه دوستان . داشتم یک کتاب هنرهای رزمی میخوندم که به این مطلب رسیدم . من که شاخ در آوردم . تازه نویسنده کتاب " هانشی " است .

مشاهده پیوست 238328

هر دم از این باغ بری میرسد !!! :eek:

شاید هم بنده دارم اشتباه میکنم ولی تا جایی که اطلاع دارم :

- کیک جوتسو (kick jutsu) و آیکیدو هیچ ربطی به هم ندارند !
- kempo یا همون kenpo رو امروزه به سبکهای جزایر هاوایی که تلفیقی از سبکهای دیگه هست میگن (باز این کمی مرتبطه)
- آیکی جوتسو هم سبک مادر آیکیدو هست و با ای آی دو که هنر بیرون کشیدن شمشیر و ... و برگردوندن شمشیر به سایا هست خیلی فرق داره
- بعید میدونم کاراته ارتباط مستقیمی با جوجیتسو داشته باشه

-----------------------------------------------------------------------------

نویسنده این شاهکار کیه ؟
واقعا هانشی هستن ؟ :blink:

Last edited:

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

مشاهده پیوست 238328

ممنون از دقت شما

این گونه مسائل زیاد دیده میشه حتی در کتب ژاپنی و........

و نکته اینجاست که بارها گفتم یک محقق هنرهای رزمی باید ابتدا تفاوت بین سبک رزمی ، هنررزمی ،ورزش رزمی ،مکتب جنگی رو خوب بشناسه و بعد وارد فضای تولید نظر و تحقیق در مورد مسائل رزمی شود

چرا که بعد و شاخه یک رزمی کار خوب دانش اوست.

کماکان در گوشه کنار این مسائل نگرش های منفی و اغراقی تولید میشه و این اثر منفی نه تنها در هنرجو بلکه در خود مربی نگرشی نا مثبت تولید میکنه

ممنون از حسن توجه شما

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
دوستان و استادان عزیز .

سوالی دارم . قبلا کم و بیش در مورد این سوالم تحقیق کردم . اما نظرات و تحقیقات تک تک شما برای من بسیار مهم است .

هدف از اجرای کاتا در کاراته و هیانگ در سبک های کره ای و تالو در سبک های چینی چیست ؟ آیا کار نکردن آن باعث مشکلاتی میشود ؟ چه مزایایی دارد و چرا در هر سه کشور ژاپن و چین و کره در اکثر سبک هایشان این چنین فرم هایی دارند ؟

با تشکر از شما

فایرنایت گرامی

راستش را بخواهید، من همیشه همه چیز را در "هدف" خلاصه کرده ام و دو دستی به آن چسبیده ام تا گم نشوم!

هدف به همه چیز معنا و خاصیت می دهد.

کاتا البته هدف نیست. وسیله ست و نیاز به نقد دارد ...

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
[FONT=&amp]کاتا همان طور که می دانید فواید بسیاری دارد. تمرینِ تمرکز، تنفس، تکنیک، حرکت، سرعت، مراقبه و ... [/FONT][FONT=&amp]

اما اینها فرعِ مبارزه اند.
[/FONT][FONT=&amp]
مبارزه نامعین و تغییرپذیر است. کاتا یک مربع هست، یا یک مثلث، یا متوازی الاضلاع. باید آن را باور کنید و تمرین کنید.
[/FONT][FONT=&amp]
مبارزه، نه پیش از آن، بلکه در لحظه وقوع، ادارک می شود. کاتاها یا فرم ها ادراکات از پیش آماده اند ...

[/FONT]​

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
راستی دوستان کسی میدونه مسابقات جهانی کیوکوشین در سال 2011 کی قهرمان شد؟؟؟

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
[FONT=&]کاتا همان طور که می دانید فواید بسیاری دارد. تمرینِ تمرکز، تنفس، تکنیک، حرکت، سرعت، مراقبه و ... [/FONT][FONT=&]

اما اینها فرعِ مبارزه اند.
[/FONT][FONT=&]
مبارزه نامعین و تغییرپذیر است. کاتا یک مربع هست، یا یک مثلث، یا متوازی الاضلاع. باید آن را باور کنید و تمرین کنید.
[/FONT][FONT=&]
مبارزه، نه پیش از آن، بلکه در لحظه وقوع، ادارک می شود. کاتاها یا فرم ها ادراکات از پیش آماده اند ...

[/FONT]​

با تشکر از شما ، به خاطر پاسخ جامع و کامل .

سوالی که پیش میاد اینه که ترس را چطور در کاتا حس کنیم . یا بهتر بگم ، شبیه سازی کنیم . به هر حال در هر مبارزه یا مسابقه یا حتی درگیری ، یکسری ترس و دلهره وجود دارد . این ترس و دلهره را چطور میتوان در کاتا یا فرم های دیگر شبیه سازی کرد ؟ آیا فرم ها این قابلیت را دارند ؟

با سپاس فراوان

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

سوالی که پیش میاد اینه که ترس را چطور در کاتا حس کنیم . یا بهتر بگم ، شبیه سازی کنیم . به هر حال در هر مبارزه یا مسابقه یا حتی درگیری ، یکسری ترس و دلهره وجود دارد . این ترس و دلهره را چطور میتوان در کاتا یا فرم های دیگر شبیه سازی کرد ؟ آیا فرم ها این قابلیت را دارند ؟

با سپاس فراوان

تا آنجا که اطلاع دارم، شما در رشته های مختلف ژاپنی و کره ای سابقه دارید. بدون تعارف، وقتی سوالات اینچنینی طرح می کنید، خجالت می کشم پاسخ بدهم!

در رابطه با موضوع شبیه سازی ترس، شاید صرفا یک قابلیتِ ذهنی و شخصی ست و به توانایی تمرکز و تجسم افراد مربوط است. تجسم بدترین شکلِ درگیری و احساسِ ساختگی وحشت.

خوشحال میشوم اگر شما هم نظرات و تجربیات خودتان را با بنده و سایر دوستان در میان بگذارید.

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
البته همان طور که عرض کردم، من از طرفداران کاتا با هدف مبارزه نیستم. شبیه سازی مبارزه می تواند با روش های مختلفی انجام شود. اما همگی کاستی هایی دارند (مثل نکته ای که شما درباره ی ترس اشاره کردید). شخصا بهترین روش برای تمرین مبارزه را، مبارزه با استفاده از تجهیزات ایمنی می دانم.

بوکسورهایی را در نظر بگیرید که بیشتر اوقات با کیسه سنگین تمرین می کنند و در نتیجه، عادت های دفاعی بدی پیدا می کنند.
مثل پایین انداختن دست ها موقع خستگی. مسلما کیسه به ما ضربه نمی زند.
باز هم بهتر است از یک پارتنر استفاده کنیم تا دست هایمان را از روی اجبار بالا نگه داریم.

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
البته همان طور که عرض کردم، من از طرفداران کاتا با هدف مبارزه نیستم. شبیه سازی مبارزه می تواند با روش های مختلفی انجام شود. اما همگی کاستی هایی دارند (مثل نکته ای که شما درباره ی ترس اشاره کردید). شخصا بهترین روش برای تمرین مبارزه را، مبارزه با استفاده از تجهیزات ایمنی می دانم.

بوکسورهایی را در نظر بگیرید که بیشتر اوقات با کیسه سنگین تمرین می کنند و در نتیجه، عادت های دفاعی بدی پیدا می کنند.
مثل پایین انداختن دست ها موقع خستگی. مسلما کیسه به ما ضربه نمی زند.
باز هم بهتر است از یک پارتنر استفاده کنیم تا دست هایمان را از روی اجبار بالا نگه داریم.

ممنون از نکته بینی شما

یک سوال دارم . به نظر شما سرعت در جیت کاندو تحت چه عواملی هست؟

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

با سپاس فراوان

کاتا = واکنش = خنثی

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
یه سوال دارم:

با توجه به اینکه بروس لی فقط سه سال وینپ چوون کار کرده بود آیا شناخت کاملی نسبت به این سبک داشت؟
با توجه به اینکه عده ای هستند که بالیا 10 سال وینگ چوون کارر میکنند و هر روز نقطه قوت این سبک رو متوجه میشن

morihe ushiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91
متأسفانه به دلیل کمبود وقت کمتر به دویدن و بدنسازی توجه میشه . تو کرج قراره که یه آکادمی وینگچون بزنیم . اگر تأسیس بشه خیلی از مباحثی که وقت نمیشده امکان پذیر میشه .
در ضمن وینگ چون در حالت عادی نیاز خاصی به بدن و عضله های قوی نداره .
سلام خدمت تمامی استادان
استاد گرامی میشه بیشتر توضیح بدین.....
1-حالت عادی رو؟
2-نیاز خاص رو ؟
3-عضله های قوی از چه نظر 1-سرعت2-قدرت3-انعطاف؟

بالا