• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
یه سوال دارم:

با توجه به اینکه بروس لی فقط سه سال وینپ چوون کار کرده بود آیا شناخت کاملی نسبت به این سبک داشت؟
با توجه به اینکه عده ای هستند که بالیا 10 سال وینگ چوون کارر میکنند و هر روز نقطه قوت این سبک رو متوجه میشن

معلومه که نه .
از اون موقع تا الان هم وینگچون فوق العاده پیشرفت کرده و کاربردی تر شده .

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
سلام خدمت تمامی استادان
استاد گرامی میشه بیشتر توضیح بدین.....
1-حالت عادی رو؟
2-نیاز خاص رو ؟
3-عضله های قوی از چه نظر 1-سرعت2-قدرت3-انعطاف؟

بنده شاگرد هستم . درست نیست کلمه استاد رو برای هر کسی استفاده کنیم .
1 - حالت عادی رو شاید بشه اینطور فرض کرد که حریف چون پیکری جلومون نیست .
2 - نیاز خاص هم همینطور . در مواقعی نیاز میشه که زور بیشتری داشته باشیم مثل مواقعی که فرصت کنار رفتن وجود نداره .
3 - ببینید منظور از اینکه در سبک ما نیاز نیست یعنی اینکه مبارزمون رو با قدرت عضلمون انجام نمیدیم مثل خیلی از سبکهای رزمی . تو وینگ چون سعی میشه از نیروی خود حریف استفاده بشه . هرچقدر حریف سنگینتر ضربه بزنه بیشتر آسیب میبینه .
عضله بزرگ در حالت عادی و بدون در نظر گرفتن استثناها بعث کندی در سرعت و کم شدن قدرت مانور و انعطاف میشه .
وقتی نقاطی در بدن وجود داره که میشه با کوچکترین نیرو تخریب خیلی زیادی رو بهش وارد کرد چرا باید از حداکثر نیرومون استفاده کنیم که شاید حریف جاخالی بده و .....

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دوستان کیوکوشین کار نگفتین چه کسی در میابقات جهانی سال 2011 اول شد؟؟؟

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
تکنیک های کاربردی تر و حذف تکنیک های بی کاربرد .

ممنونم.

احتمالا شما از تغییراتی صحبت می کنید که بوسیله شاگردان ایپ من بوجود آمد. نظر بنده را بخواهید به این تغییرات نمی شود گفت "پیشرفت". شاید بشود آنرا "تفسیر متفاوت شاگردان ایپ من از وینگ چون ِ او" دانست.

به علاوه این تفسیر ها را نمی شود دربست پذیرفت ...

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
ممنونم.

احتمالا شما از تغییراتی صحبت می کنید که بوسیله شاگردان ایپ من بوجود آمد. نظر بنده را بخواهید به این تغییرات نمی شود گفت "پیشرفت". شاید بشود آنرا "تفسیر متفاوت شاگردان ایپ من از وینگ چون ِ او" دانست.

به علاوه این تفسیر ها را نمی شود دربست پذیرفت ...

نه فقط شاگردان ایپ من نبودن که تغییرات دادن . هر شخصی میتونه تو وینگچون تکنیک خوب اضافه کنه . اگر مطالعه ای در مورد تاریخچه وینگچون داشته باشید منظور من رو از تغییرات و پیشرفتها متوجه خواهید شد . البته نه فقط دوران بعد از ایپ من بلکه قبل از اون . وینگچون فقط به ایپ من و دورش خلاصه نمیشه .

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
با تشکر از توضیحات softkade عزیز

تا به حال وینگ چون کار نکردم ولی از فلسفه و تفکر پشت وینگ چون بسیار لذت میبردم و میبرم
تا اونجا که باهاش سر و کار داشتم میدونم چند کامبتیو تاثیر زیادی از وینگ چون گرفتند ،بعضی اصول درگیری وینگ چون رو عینا اقتباس کردند
این مسئله در مورد تکنیکهاش هم وجود داره ... مثلا بهترین گاردهای ما (از نظر بنده) متعلق به وینگ چون و موی تای هستن
از وینگ چون جز این هم انتظار نمیره ... هرجا صحبت از دفاع شخصیه از وینگ چون با احترام صحبت میشه :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
پیشرفت کردن یا نکردن یک سبک رو بدون در نظر گرفتن هدف نمیشه تعیین کرد
یک چیز ممکنه به سمت هدف خاصی پیش بره و در عین حال از هدف دیگه فاصله بگیره
اگر هدف آموزش دفاع شخصی کاربردی به شخصی با قدرت بدنی معمولی باشه این تغییرات به نظر پیشرفت میاد
اگر هدف شکست دادن اساتید سبکهای مختلف و به کمال رسوندن سبک باشه بحث متفاوته طبیعتا
کلمات حقیقت ثابتی ندارند

Last edited:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
تایلند بود فک کنم.آره ؟:D
اونجا استاد ما دوم شد
Sent from my WT19i using Tapatalk 2

نه منظورم مسابقات حرفه ای بود که تمام فایتر های حرفه ای شرکت میکنن
مثل فیلهو کازومی و....

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
نه فقط شاگردان ایپ من نبودن که تغییرات دادن . هر شخصی میتونه تو وینگچون تکنیک خوب اضافه کنه . اگر مطالعه ای در مورد تاریخچه وینگچون داشته باشید منظور من رو از تغییرات و پیشرفتها متوجه خواهید شد . البته نه فقط دوران بعد از ایپ من بلکه قبل از اون . وینگچون فقط به ایپ من و دورش خلاصه نمیشه .

اگر بر طبق گفته ی شما هر کس اجازه داشته باشد تغییراتی ایجاد کند، وینگ چون نابود میشود دوست عزیز. منظور بنده در جا زدن و تعصب نیست. اما فرمایش شما مستقیما به نابودی سبک منجر خواهد شد.

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
نمیتونم توی کادر پیام خصوصی چیزی تایپ کنم و جواب پیامهای خصوصی رو بدم ... عذر خواهی میکنم
در پاسخ به دو دوست عزیزی که در مورد معرفی استاد برای کامبتیو و یادگیریش پرسیده بودن مجبورم اینجا جواب یدم :

منظور بنده از کامبتیو "سیستمهای رزم تن به تن ارتش ها" به صورت کلی هست
لاین / کامبتیو نیروهای آمریکا / کاپاپ / سیستما / سامبو و غیره همه کامبتیو هستند
چند وقت پیش تصمیم گرفتم از این لغت به جای نام بردن از این سبکها و سیستمها استفاده کنم

متاسفانه هیچ کدوم اینها رو نمیتونید در ایران یاد بگیرید ... حداقل بنده ندیدم کسی واقعا اینها رو آموزش بده
این اواخر به خاطر محبوبیت مستند "سلاح انسانی" از اسم اینها استفاده تبلیغاتی میکنن و بجاش یک چیز تلفیقی و من درآوردی یاد میدن ،اونها رو هم تا خود آدم نبینه نمیتونه نظر بده ،ممکنه ادعاشون درست باشه ... الله اعلم
معدود کسانی که صلاحیت آموزش دارند هم موفق به ثبت سبکشون و آموزش نشدند تا امروز (مثل استاد بنده جناب firenight666 در سبک سیستما) سبک خودم هم که هیچی کلا !

تنها راهی که برای یادگرفتن چیزی نزدیک به یک کامبتیو در ایران باقی میمونه همونیه که چند هفته پیش به مرتضی عزیز عرض کردم
افتخار میدید به بنده اگر به همون مراجعه کنید ... خیلی دور نیست همین چند صفحه قبل هست

اگر هم از نظر مالی امکانش رو دارید میتونید برید خارج از کشور و دوره های فشرده چند ماهه بگذرونید و مدرک معتبر بگیرید (فرانسه و ایتالیا بهترن)

راه دیگه ای هم که به ذهنم میرسه اینه که در ایران از اساتیدی که خودشون نظامی هستند و آموزش میدند کمک بگیرید ... بعضی هاشون کامبتیو متحرک هستند ! اگر بتونید چنین کسی پیدا کنید و راضیش کنید آموزش بده بهتون خیلی خوبه ولی معمولا پیدا نمیشه

عاقبت جوینده یابندست / ما هم با بدبختی یاد گرفتیم و به دنبال یک علاقه از صفر شروع کردیم ... کار نشد نداره
یک مثل قدیمی در ذن میگه "زمانی که شاگرد آماده شد، استاد نیز سر میرسد"

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
ممنون از نکته بینی شما

یک سوال دارم . به نظر شما سرعت در جیت کاندو تحت چه عواملی هست؟

ممنون از حسن توجه شما

درباره ی سرعت نکته بخصوصی منظور نظر شماست که در پستی که در این باره عرض شد، مطرح نشده بود؟

در صورتیکه بخواهیم چیزهایی به موضوع سرعت بیافزاییم باید اشاره کنم به بحث ضربات غیرتلگرافی و موضوع Broken Rhythm یا ریتم شکسته.

در جیت کان دو، فرد آموزش هایی می بیند (عموما با بهره گیری از Foot Work) تا بتواند به اصطلاح whole beat ها را بشکند و حملاتش به صورت half-beat باشد. مفهوم Beat را احتمالا در موسیقی می شناسید. همان طور که می شماریم: یک - و، دو - و، سه - و ...
در صورتیکه دو مبارز از نظر سرعت برابر باشد، کسی پیروز می شود که ریتم را بشکند ...

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
با اجازتون میخوام یه مطلب کوتاه بزارم
ممنون میشم اگر قبلش نظرات دوستان و اساتید رو بدونم ،به نظر شما بین :

1- سلاح (میتونه هرکدام از اعضا بدن مثل مشت باشه یا یک شی)
2- حرکت (منظور نحوه/سرعت/قدرت اجرای یک تکنیک هست)
3- هدف (هدفی که ضربه رو به قصد اونجا میزنیم)

-کدام یک برای پیروزی در یک مبارزه و درگیری مهم تر هست ؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

نظر من را بخواهید حرکت!

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
یه سوال دارم:

با توجه به اینکه بروس لی فقط سه سال وینپ چوون کار کرده بود آیا شناخت کاملی نسبت به این سبک داشت؟

لی از 13 سالگی تا 18 سالگی تحت آموزش ایپ من بود ( حدود سالهای 54 تا 59 ). زمان اقامت در آمریکا تا سال 1964 به طور گسترده ای درباره کونگ فو و مشخصا وینگ چون تحقیق و بررسی انجام می داد. بعد از آنهم که تحولی پیش آمد و ...

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
میشه با عکس ضربات قفل مشت 3 گانه لی رو بذارید
این تکنیک رو میگن بروس لی در جیت کان دو بوجود آورد در یک مبارزه نزدیک میگن خیلی برای از کار انداختن ضربات مشت حریف کاربردیه

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
میشه با عکس ضربات قفل مشت 3 گانه لی رو بذارید
این تکنیک رو میگن بروس لی در جیت کان دو بوجود آورد در یک مبارزه نزدیک میگن خیلی برای از کار انداختن ضربات مشت حریف کاربردیه

سلام
متاسفانه من نمی دونم قفل مشت سه گانه ترجمه چه عبارتی از چینی یا انگلیسی هست. اگر متوجه بشم حتما در حد توان کمک خواهم کرد.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
تایلند بود فک کنم.آره ؟:D
اونجا استاد ما دوم شد
Sent from my WT19i using Tapatalk 2

نظر من را بخواهید حرکت!
سلام به همه دوستای عزیز
فرا رسیدن ماه غم ماه محرم رو تسلیت میگم به همگی
منم کاملا با آبتین جان موافقم

Last edited:
بالا