• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

براي آموزش دوره شبكه ، Cisco ، CCNA ، MCITP چه آموزشگاهي رو پيشنهاد ميكنيد ؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
میبینم که تاپیک فعاله؛ به سوالم من بپرسم:happy:
برای VMware vSphere Virtualization کسی کلاس رفته؟ من قبلا CCNA رو رمیس رفتم و راضی هم هستم. آقای حامدی استادمون بودن که کارشون واقعا درسته و از بهترین اساتید رمیس هم هستن. اما برای این یکی روزای جمعه کلاس ندارن و کمپ هم فعلا نمیتونم شرکت کنم..
تحقیق کردم این موسسات vSphere رو برگزار میکنن: کاریار ارقام، سایبرتک، سماتک، کهکشان، نورا، رمیس.
در این بین کاریار ارقام ماشالله بالاترین شهریه رو داره: 750 هزار تومن! و ارزونترین هم با تخفیف 30 درصد برای نورا هستش: 357 هزار تومن. کیفیت دوره های نورا به نظرتون چطوره؟

دوست عزیز نقش کلاس در ایران ، همون تجربه در خارج از ایرانه. متاسفانه هنوز عده ای تازه وارد فکر میکنند درسهای مدارک تخصصی مثل دروس تئوری آکادمیکه، در صورتی که پیش نیاز این مدارک حداقل 2 تا 5 سال کار در اون محیط قبل از شرکت کردن در کلاس یا خواندن کتابه. بنابراین کلاس برای شما حکم یک راهنما رو خواهد داشت... به نظرم وقتی با 350 تومن میشه این راهنما رو داشت، بیخود 750 هزینه نکنید. اونم برای vmw... مگر اینکه از نظر مسافت راه، تعداد دانشجویان در کلاس یا شرایط خاصی تصمیم بگیرید در کلاس 750 تومنی شرکت کنید.

درباره اساتید شاغل در این موسسات هم اکثرشون همدوره های خودم بودن... اگر استاد خاصی مد نظرتون هست میتوانید در pm آمارشو ازم بگیرید. :rolleyes:

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
دوست عزیز نقش کلاس در ایران ، همون تجربه در خارج از ایرانه. متاسفانه هنوز عده ای تازه وارد فکر میکنند درسهای مدارک تخصصی مثل دروس تئوری آکادمیکه، در صورتی که پیش نیاز این مدارک حداقل 2 تا 5 سال کار در اون محیط قبل از شرکت کردن در کلاس یا خواندن کتابه. بنابراین کلاس برای شما حکم یک راهنما رو خواهد داشت... به نظرم وقتی با 350 تومن میشه این راهنما رو داشت، بیخود 750 هزینه نکنید. اونم برای vmw... مگر اینکه از نظر مسافت راه، تعداد دانشجویان در کلاس یا شرایط خاصی تصمیم بگیرید در کلاس 750 تومنی شرکت کنید.

درباره اساتید شاغل در این موسسات هم اکثرشون همدوره های خودم بودن... اگر استاد خاصی مد نظرتون هست میتوانید در pm آمارشو ازم بگیرید. :rolleyes:

یعنی هزارتا like دارید :)
دقیقا زدین به هدف /کلاس در ایران حکم تجربه رو داره /اول همه کتابهای مایکروسافت زده که لازمه ورود به مثلا دوره mcse 1 تا 4 سال سابقه کار با محصولات شبکه ای مایکروسافت هستش

و همینطور بقیه

اما بازم میگم استاد باسواد که هم علمش update باشه و هم certified باشه و از همه مهمتر تجربه کاری داشته باشه انتخاب کنید که ضرر نکنید

میبینم که تاپیک فعاله؛ به سوالم من بپرسم:happy:
برای VMware vSphere Virtualization کسی کلاس رفته؟ من قبلا CCNA رو رمیس رفتم و راضی هم هستم. آقای حامدی استادمون بودن که کارشون واقعا درسته و از بهترین اساتید رمیس هم هستن. اما برای این یکی روزای جمعه کلاس ندارن و کمپ هم فعلا نمیتونم شرکت کنم..
تحقیق کردم این موسسات vSphere رو برگزار میکنن: کاریار ارقام، سایبرتک، سماتک، کهکشان، نورا، رمیس.
در این بین کاریار ارقام ماشالله بالاترین شهریه رو داره: 750 هزار تومن! و ارزونترین هم با تخفیف 30 درصد برای نورا هستش: 357 هزار تومن. کیفیت دوره های نورا به نظرتون چطوره؟

در مورد رمیس باهاتون موافقم برا سیسکو کاملترین تجهیزات رو دارن و اولین موسسه ای بود که بی ادعا ccie رو توش یک کسی درس میده که خودش ccie lab داره و اساتید بسیار باسوادی مثل جناب بنی فاطمی - فاعضی و .... داره

دوره های hp شونم بچه ها راضی بودن اما vmware رو نمیدونم راستش / برا vmware مالتی های خوبی هستش به نظرم اول با مالتی مدیا ها شروع کنید بعد خودتون تمرین کنید بعد برید با اساتید همه موسسات مشورت کنید ببینید با توجه به اینفو که دارید کدومشون باسواد ترهستن و همون استاد/اموزشگاه رو انتخاب کنید
در مورد نورا من اونجا جناب راستی دوست رو میشناسم اگه هنوز اونجا باشن البته دوره های security و cisco معمولا درس میدن ولی کارشون عالی هستش قبلا نانو نت بودن
CCNA رو با سیمولاتور راحت میشه یاد گرفت و پاس کرد ولی CCNP وCCIE تجهیزات می خواد.
به نظر من کسانی که می خواهند CCNA رو پاس کنند از مرجع Sybex استفاده کنند که خیلی شیوه اش از مرجع های Cisco بهتره.

الان اکثر آموزشگاه ها فقط به فکر پر کردن جیب خودشون هستن تا آموزش مخصوصا مجتمع فنی تهران
دانشجو هاش هم اکثرا همون اول کار بی خیال ادامه و امتحان می شوند چون شیوه تدریسشون سطحی و تیتر واره.

ببین داداش گلم منم تو پستم قویا تاکید کردم که تجهیزات بیشتر برا کورسهای دیگست اما ccna هم میخواد مخصوصا ccna security

با حرفتون در مورد اموزشگاهها موافقم اما نه همشون شیراز هم همین داستانه یک کارایی میکنن و یک اساتیدی میارن که ......

اما همه اموزشگاه ها و اساتید اینجوری نیستن داداشم :)

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان بنده از هفته بعد دوره آموزشی LPIC1 رو تو فناوران آنیسا شروع میکنم.. استاد دوره آقای مهران فرید هستن..
بین دوستان کسی هست که دوره های لینوکس رو تو این موسسه و با ایشون گذرونده باشن؟

omid.2828

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون بابت پاسختون دوست من ، شما خودتون اينجا رفتيد ؟
سايتش دارم ميبينيم الان Amirchoupani Institute Training Center
آدرسش كجاست ؟؟؟

دوستان در مورد موسسه سايبر تك نظري ندارن ؟؟ مهندس ضرغام اومدن دانشگاه ما يه سمينار برگذار كردن درباره دوره هاي شبكه و .... چهه جورياست كسي تاحالا اينجا رفته ؟؟؟

سلام ، موسسه سایبرتک آموزشگاه خوبی هست و مهندس ضرغام به نظر من یکی از بهترین مدرسین دوره های مایکروسافت در ایران هستند. من خودم از دانشجویان دوره MCITP ایشان هستم. نحوه تدریس ایشون بی نظیر است و تمام مطالب رو کامل و جامع و به بهترین روش ممکن تدریس میکنند. حیف که دوره های سیسکو رو هم تدریس نمیکنند.

siavash.parsa

Registered User
لایک‌ها
9
در حال حاضر سایبرتک اساتید خوبی داره و جو آموزشگاش هم یه جورایی حرفه ای تره! من mcitp رفتم سایبرتک! خوب بود...با آقای مهنس حمیدی.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوستان هزینه دوره های سیسکو تو سایبرتک جقدره؟

faraz_n

Registered User
لایک‌ها
20
دوست عزيز من خودم مجتمع فني رفتم و راضيم البته نه همه اساتيدش
اگر اونجا رفتي فقط با جهان وش كلاس بردار
دوره هاي سايبرتك هم خوبه

alex10

Registered User
لایک‌ها
1
برای آموزش NETWORK+ , CCNA , MCITP کدوم یکی از آموزشگاه های زیر رو پیشنهاد میکنید و یا خودتون در کدوم آموزش دیدید ؟ و نظرتون ؟ ممنون

سایبرتک cybertech-ir.com
نوین پارسیان novinparsian.ir
جهاد دانشگاهی
مجتمع فنی تهران
عصر شبکه ern-co.com
کهکشان kahkeshan.com
موسسه امیر چوپانی amirchoupani.com

sezar

Registered User
لایک‌ها
54
يادگيري مبحث شبكه درجه ي اول تجربه است: با كتاب و بدون لمس تجهيزات نميشه تجهيزات قابل اطمينان كانفيگ كرد
داشتن زبان خوب: مزيت جدا از نعمت بودنش
آموزشگاه عصر شبكه: آموزشگاهي كه آي تي من شركت هاي معروف فروش پهناي باند و تجهيزات ارتباطي فارغ التحصيل اون هستند
نرم افزار GNS : يك ايده خوب!

alex10

Registered User
لایک‌ها
1
مرجع های آموزشی برای شبکه به زبان انگلیسی هستش ؟ چون سایبرتک که سرزدم کتاب ها همش به زبان انگلیسی بود بقیه جاها هم همین طوره ؟

navid.ph1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
برای دوره MCITP ، مهندس ضرغام که تو موسسه سایبرتک تدریس میکنه واقعاً عالی هست. من دوره های MCSE رو با بهترین اساتید گذرونده بودم اما استاد ضرغام واقعاً متفاوت هست. خیلی کامل و عالی تدریس میکنه و از اون اساتیدی نیست که دانشجوها رو میپیچونند .

Last edited:

navid.ph1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
برای آموزش NETWORK+ , CCNA , MCITP کدوم یکی از آموزشگاه های زیر رو پیشنهاد میکنید و یا خودتون در کدوم آموزش دیدید ؟ و نظرتون ؟ ممنون

سایبرتک cybertech-ir.com
جهاد دانشگاهی
مجتمع فنی تهران
عصر شبکه ern-co.com
کهکشان kahkeshan.com

سلام
برای دوره MCITP ، مهندس ضرغام که تو موسسه سایبرتک تدریس میکنه واقعاً عالی هست. من دوره های MCSE رو با بهترین اساتید گذرونده بودم اما استاد ضرغام واقعاً متفاوت هست. خیلی کامل و عالی تدریس میکنه و از اون اساتیدی نیست که دانشجوها رو میپیچونند .

amirtohidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مثلا CCNA به نظرت خیلی سخته (یا به قول خودت کورسش خیلی کورسه ؟؟) ؟ :eek: که احتیاج به آموزشگاه داشته باشه ؟؟ :blink:

اینکه دوستمون میگن خودت بشین بخون کاملا درسته اما یه موردی هم داره و اون اینکه با خوندن خود شخص فقط میشه رو مباحث تئوری مسلط شد و یه فرض که طرف خیلی فعال باشه میتونه با استفاده از سیمولاتورها یه حدودی هم با سخت افزار آشنا بشه!!! کاری که در واقعیت از افراد میخوان دونستن پروتکلها و چگونگی ارسال فریم ها نیست! اونجا میخوان شخص بتونه 4 تا سیستم رو به هم وصل کنه که اینا رو نمیشه با کتاب خوندن فهمید...

it_net_man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من در حال حاضر با دکتر بهروزیان در عصرآراد کلاس های MCITP را دارم که این آموزشگاه بسیار مجهز به تجهیزات سرور می باشد و برای هر نفر در کلاس های ماکروسافت حداقل دو سرور قوی تخصیص داده می شود که کلاس بسیار کاربردی و حرفه ای ست. من فکر می کنم بد نیست به AsreArad.com مراجعه کنید و یا تشریف ببرید و آموزشگاه رو هم ببینید. کیفیت مناسبی هم داره.
در مورد سیسکو هم من کلاس CCNA را با مهندس یگانه در سایبرتک داشته ام که از بیان و توضیح مفاهیم آن بسیار راضی بوده ام. نکته ای که در مورد تدریس ایشان بوده است که بسیار برای من مفید بوده است پیاده سازی و کاربردی بودن این کلاس بوده است. البته کلاس CCNP ایشان را در آموزشگاه عصرآراد ASREARAD مایل هستم شرکت نمایم.

vahab_m

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
والا من گیج شدم من اوزش های ccna اقای شاهی رو دارم ولی میخوام یه دوره عملی برم و به تهران برم میخواستم ببینم استاد های که در عصر شبکه هستند در بخش ccna تدریس میکنن کیفیت تدریسشون خوبه یا نه از دوستان تقاضا میکنم دور از تعصب بگن
یا دوستان چه موسسه ای رو پیشنهاد میدن خدا وکیلی موندم اموزش ها رو که دیدم فهمیدم باید با دستگاه ها کار کنم چون هیچی مثل عملی کار کردن نمیشه منم با این پول نمدونم کجا رم بهتره میخوام
موسسات زیادی هستند ولی دوتاشون رو زیاد تر دیدم یعنی تبلیغشون بیشتره یکی سایبرتک و یکی عصر شبکه بازم هستند لطفا بگید و کدوم از نظر اموزش سیسکو بهتره و کدوم از نظر اموزش های مایکروسافت خوبتره
با سپاس

Last edited:

rd2002rd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

برای آموزش NETWORK+ , CCNA , CCNP کدوم یکی از آموزشگاه های زیر و اساتید رو پیشنهاد میکنید و یا خودتون در کدوم آموزش دیدید ؟ و نظرتون ؟
ممنون

سایبرتک cybertech-ir.com
جهاد دانشگاهی
مجتمع فنی تهران
عصر شبکه ern-co.com
کهکشان kahkeshan.com

دوستانی که در شیراز این دوره ها رو گذروندن آیا موسسه ای هست که واقعا از نظر تجهیزات و اساتید هم سطح تهران باشه ؟؟؟؟

مممنون

farazNet

Registered User
لایک‌ها
39
سلام

بنده به صورت آنلاین تدریس می کنم و کارم به صورت پروژه ای و 100% کاربردی می باشد

حدود 12 سال سابقه کار اجرایی و تدریس در دانشگاه و موسسات معتبر سطح کشور را دارم.

در صورت تمایل می توانید تست نمایید.

2381282-0912

www.FarazNetwork.ir

در ضمن یکسری جزوه ، فیلم آموزشی و پروژه به صورت رایگان در سایت موجود می باشد.

بالا