• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

deltoro111

Registered User
لایک‌ها
5
برگ سبز چیه؟
یه بنده خدایی میخاد بندازم تو **** گفت یه کپی از برگ سبزتو بیار.
البت بنده خدا زیاد کلفت نیس گفت زیاد امیدوار نباش در حد ده درصد!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
برگ سبز چیه؟
یه بنده خدایی میخاد بندازم تو **** گفت یه کپی از برگ سبزتو بیار.
البت بنده خدا زیاد کلفت نیس گفت زیاد امیدوار نباش در حد ده درصد!

حدودا دو هفته بعد از اینکه دفترچه رو میفرستی یه برگه میاد دم خونه که تاریخ اعزامت توش مشخصه به اون میگن برگه سبز.
دفترچه که فرستادی بزار برگ سبز بیاد دم خونه یا چند روز بعد از ارسال دفترچه برو پلیس +10 بگو یه پرینت از برگ سبزت رو بهت بده که معطل نشی.

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
با فرماندت صحبت کن جاتو عوض کنه. بندازتت تو یه بخش اداری یگان. مشکلتو بهش بگو .میشه با فرمانده کنار اومد. اگه توجه نکرد برو بهداری بگو اعصاب و روانت خرابه. مریض شدم و نامه بگیر برو بیمارستان اونجا یه نامه برای فرماندت می نویسن که وضعیت روحیت مناسب نیست. اگه با اینام کار راه نیافتاد برو پیش امیر یا فرمانده کل یگانت مشکلتو بگو . اگه در آخر بازم اینا فایده نداشت دوباره اعزام به بیمارستان بگیر و طوری جلوه بده که دیگه داغونی و نمی تونی بکشی اونم یا یه استعلاجی چند روزه برات می نویسه یا شاید بهت بگه بستری بشی. بعدش دوباره می ری پیش فرماندت . دیگه با این شرایط وخیمی که پیدا می کنی یه فکری به حالت می کنند یا یه کار سبکتر بهت میدن یا معافت می کنن .

lممنون از راهنماییت دوست عزیز. تو بخش اداری هم که باشی باید تو آماده باش ها نگهبانی ها و ... شرکت کنی
یعنی برم بیمارستان به حرفام گوش میدن . فرق واقعیت و تمارض را میفهمن ؟. ممکنه کلن بتونم یگانمو عوض کنم از اون پادگان برم بیرون ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
lممنون از راهنماییت دوست عزیز. تو بخش اداری هم که باشی باید تو آماده باش ها نگهبانی ها و ... شرکت کنی
یعنی برم بیمارستان به حرفام گوش میدن . فرق واقعیت و تمارض را میفهمن ؟. ممکنه کلن بتونم یگانمو عوض کنم از اون پادگان برم بیرون ؟

بعید میدونم بدون داشتن پارتی اینکارو انجام بدن.

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165

بله.پزشک بیمارستان وظیفه داره وضعیت روحی و روانی شما رو بررسی کنه اگر شما از لحاظ سلامت اعصاب و روان مشکل داشته باشید باید نامه بده به فرماندت. سعی کن وضعیتت رو بد جلوه بدی . تو نت سرچ کن ببین علائم بیماری افسردگی شدید چیه.این علائم روبه پزشک بگو البته زیاد هم تابلو تمارض نکن که دکتر شک کنه.
یگان رو میشه تغییر داد ولی دردسر داره. باید پارتی داشته باشی یا مثلا کسی از یگان دیگه حاضر باشه با تو جابجا بشه.

deltoro111

Registered User
لایک‌ها
5
نامه از کسانی که شرایط خاص دارن(پدر نظامی و...) تو یگان آموزشی می گیرن؟
مسئول انسانی؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

persian_ir

Registered User
لایک‌ها
52
بچه ها بد شانسی اوردم یگان افتادم یه یگان رزمی عملیاتی تو تهران به نام جنگال واقعا سرویس شدم 2 ماهه نمیتونم با شرایط کنار بیام .اونقدر بهم فشار میاد که به فکر معافیت اعصاب روان افتادم . میدونم عواقب بدی داره این نوع معافیت چیکار کنم کشش ندارم به کی بگم . اینهمه درس بخون بعدش این رفتار ها رو ببین هر روز زوال عقل و از یاد رفتن دانسته هامو با چشمام دارم می بینم . راه پیش و پس هم ندارم بدمون کسری بعد از 5 ماه خدمت تازه 16 ماه دیگه مونده :(شما بگید چیکار کنم .
داداش می دونم چی می گی ولی یکم تحمل کن می تونی بگذرونی تا الانشو تونستی بقیشم خدا بزرگه
سعی کن یه فنی حرفه ای لیاقتی از خودت نشون بده حداقل جات عوض شه.

توکلت به خدا;)

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
آقا جنگال که یگان عملیاتی نیست... تازه اونجا اصلاً وظیفه نمیگیره ! برای جنگ الکترونیکی هستش یا اصطلاحاً جنگال...

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
سلام،
من آموزشی افتادم هتل ولیک (البته اعزام 1 ماه دیگه). از بچه های اینجا کسی اونجا نیفتاده؟

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
سلام،
من آموزشی افتادم هتل ولیک (البته اعزام 1 ماه دیگه). از بچه های اینجا کسی اونجا نیفتاده؟

از اسمش معلومه دیگه هتله! :دی جاش هم توی جنگل هست طبیعته بکری داره. بهترین جا افتادی رفیق! بچه کجایی؟

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
تهران
شما اونجا بودی؟

نه عزیز من آموزشی 01 بودم ولی داییم آموزشیش اوجا بوده یکی از جاهای خوب **** هست چون بابل هست به تهران هم نزدیک و .... در کل جای بدی نیست! توی تاپیک هم سرچ کنی چندتا از بچه های اینجا هم تجربیاتشون رو نوشتن ;)

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
نه عزیز من آموزشی 01 بودم ولی داییم آموزشیش اوجا بوده یکی از جاهای خوب **** هست چون بابل هست به تهران هم نزدیک و .... در کل جای بدی نیست! توی تاپیک هم سرچ کنی چندتا از بچه های اینجا هم تجربیاتشون رو نوشتن ;)
آره دادا، خوندم.

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
آقا جنگال که یگان عملیاتی نیست... تازه اونجا اصلاً وظیفه نمیگیره ! برای جنگ الکترونیکی هستش یا اصطلاحاً جنگال...

عزیزم من دارم تو گروه 402 جنگال شهید سرتیپ رضا ولی خانی نزاجا خدمت می کنم شما میگی وظیفه نمیگیره . کلی وظیفه داره

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
عزیزم من دارم تو گروه 402 جنگال شهید سرتیپ رضا ولی خانی نزاجا خدمت می کنم شما میگی وظیفه نمیگیره . کلی وظیفه داره

من قرارگاه پدافند هوایی بودم ستاد فرماندهی اونجا و حفاظت اطلاعات وظیفه کلاً نمی گرفت و داخل ساختمون هم راه نمیدادن وظیفه

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
در مورد معافیت اعصاب روان حرف های متناقض زیادی شنیدم . نمیدونم واقعیت چیه
بعضی ها میگن کارت قرمز به اونایی میدن که وضعشون خیلی خرابه و سایر مشکلات مثل اضطراب افسردگی مانند یک نوع معافیت پزشکی معمولیه
بعضی ها میگن همشون کارت قرمزه .
بعضی ها میگن بعد 1 سال میتونم برم پزشکی قانونی سلانت جسمی روانی را تایید کنه بعضی ها میگن نه تا آخر عمر بدبخت میشم . واسه کار ویزا جواز کسب رانندگی و ...
کسی میدونه واقعیت چیه . ؟
یک ماه دیگه وقت شورا پزشکی دارم واسه اعصاب .

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
بعضی ها میگن کارت قرمز به اونایی میدن که وضعشون خیلی خرابه و سایر مشکلات مثل اضطراب افسردگی مانند یک نوع معافیت پزشکی معمولیه
بعضی ها میگن بعد 1 سال میتونم برم پزشکی قانونی سلانت جسمی روانی را تایید کنه بعضی ها میگن نه تا آخر عمر بدبخت میشم . واسه کار ویزا جواز کسب رانندگی و ...

کارت قرمز نیست. کارت به صورت هوشمند و مثل سایر کارت های معافیته. فقط نوع معافیت پزشکی به همراه بند معافیت در پایین کارت درج میشه.
ممکنه برای گواهینامه مشکل ایجاد کنه . اما بعد از دو سه سال می تونی برای گواهینامه اقدام کنی. برای استخدام دولتی مشکل ایجاد می کنه اما برای جواز و پاسپورت مشکلی نداره.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
کارت قرمز نیست. کارت به صورت هوشمند و مثل سایر کارت های معافیته. فقط نوع معافیت پزشکی به همراه بند معافیت در پایین کارت درج میشه.
ممکنه برای گواهینامه مشکل ایجاد کنه . اما بعد از دو سه سال می تونی برای گواهینامه اقدام کنی. برای استخدام دولتی مشکل ایجاد می کنه اما برای جواز و پاسپورت مشکلی نداره.

منم همینا رو شنیدم.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

بستری هم شدی؟ برای افسردگی اقدام کردی یا بیماری اعصاب دیگه؟

بالا