hamid_diablo
Registered User
- نوشتهها
- 133
- لایکها
- 113
دوستان یه سئوال
این قانون کسری ایثارگران دیگه اجرا نمیشه؟
کسی خبر جدیدی نداره؟
این قانون کسری ایثارگران دیگه اجرا نمیشه؟
کسی خبر جدیدی نداره؟
یه توصیه به دوستان ورزشکار خصوصا رزمی کار ها
در صورتی که قهرمانی و یا افتخار بین المللی ندارید و همینطور آشنایی که پیگیر کار شما باشه ، و اگه در نیروی انتظامی خدمت می کنید به هیچوجه حرفی از افتخارات داخلی و ورزشکار بودنتون نزنید . متاسفانه 2 نفر از دوستان بنده رو که که تعداد زیادی قهرمانی کشوری در رشته کاراته داشتن وارد یگان ویژه کردن . اگه فکر می کنید می تونید از پس یگان ویژه و مشکلاتُ سختی هاش بر بیاید که هیچی .
این برگه سفید که میاد چیه؟؟ برای من اومده تو برگه سبزم زده بود تاریخ اعزام 18 ام الا تو این زده 20؟؟ کدوم درسته؟؟؟
محل اعزام چیه؟؟همون محل خدمته؟؟
کی معلوم میشه کدوم شهر افتادم؟؟
1آبان برای گذروندن آموزشی رفتم استان مجاور تهران وبعد از 9 روز به مناسبت عید غدیر 3روز مرخصی دادند و الان مرخصی هستیم.زندگی مثل 1سگ تنها چیزی هست که میشه بهش گفت
صبح ساعت 4:30 از خواب بیدار میشی و15 دقیقه وقت داری تختتو آنکادر کنی و خودتو جمع و جور کنی.بعد باید بری مهدیه برای نماز(اجباری)تو فاصله 4:30 تا 5 هم هی از دژبانی میان بهت گیر میدن که زود باش وگرنه اسمتومینویسیم و نگهبان تنبیهی و...
بعد بلافاصله باید بری سر نظافت(مجیط پادگان-آسایشگاه-توالت و...) محیط.از همه عذاب آورتر نظافت محیط پادگان هست و میگن باید همه برگها رو جمع کنید.حتی تو باغچه! 1کی نیست بگه اگه در فصل پاییز تو باغچه نباید برگ باشه پس باید چی باشه؟!
بین 5:45 تا 6:10 ساعت صبحانه هستش. و بعد از اون 6:15 همه به خط هستن و نرمش و بعدش رژه
رژه و صبحگاه بعضا 3ساعت طول میکشه.بعد از اون کلاس آموزشی.اساتید آموزش از فرماندهان گروهان ها مهربون ترند
سرتون رو درد نیارم تو این هفته وقت سر خاروندن نداشتیم و این روال تا ساعت 7:30 ادامه داشت(شام) و ساعت 9:30 خاموشی.البته من معمولا خیلی زودتر بیهوش میشدم.بعضی روزها که نوبت نگهبانیت هست شب هم باید چند ساعتی بیدار بمونی
هر روز لیستی میخوندن که این افراد همیار مهندسی هستند و وقتی یه روز اسم خودمو خوندن و رفتم فهمیدم منظورشون دقیقا کارگری و حمالی است(بیل و کلنگ زدن و آجر پرت کردن و... از 8صبح تا 5 بعد از ظهر)
حمام طبق برنامه هفته ای 1بار است و احتمال یخ بودن آب بالا است.معمولا اکثربچه ها بوی گند میدن
وقتی رفتم اونجا دغدغه فکریم از بیزینس چند صدمیلیونی و عشق و حال و...تبدیل شد به فکر کردن به 1کفگیر برنج ناهار-گرفتن خیارشور بزرگتر!!!:wacko: و کی کجای توالت رو بشوره؟! و...
البته اینم بگم که بعد از چند روز به شرایط عادت کرده بودم(خصلت انسان)همیشه با خودم فکر میکردم آدما چه جوری چند سال تو زندان دوام میارن که فهمیدم انسان موجود عجیبی است.
منم 05 کرمانم اومدم مرخصی ولی به ما 4 روز مرخصی دادن
بعد اموزشی چند درصد احتمال داره بیفتم نزدیکترین مرکز نیروی زمینی ارتش
اگه متاهل ، پدر نظامی ، گرفتار ، پدر فوتی ، پارتی کلفت نباشی احتمال افتادن تو محل زندگیت کمه. متاسفانه یگان های نیروی زمینی تو سطح کشور خیلی زیاده و این شانس تهران بودن رو کم می کنه. ما که نیروی هوایی آموزشی بودیم و 95 درصد بچه تهران بودیم شانس تهران افتادنمون خیلی زیاد بود ولی به بدترین نوع تقسیم شدیم. 65 درصد بچه ها افتادن شهرهای های پرت و دور افتاده...
نزدیکترین یگان نیروی زمینی به شهر ما اصفهان هست
مدرکم هم کاردانی هست احتمال چند درصد میفتم اصفهان؟؟؟
این دوره کد که بعد اموزشی به بعضی ها میخوره شانسی هست یا به نمره ازمونها و تیر اندازی بستگی داره؟؟؟
آنچنان به سرعت میگذره که خودت هم متوجه نمیشی چطوری گذشته،منم دقیقا یک سال پیش 1 آبان اعزام شدم رفتم آموزشی،فقط نهایت استفاده رو ببر از اونجا که یگان معلوم نی کجا بیفتی،کجا هستی حالا؟
الان که با خودم حساب میکنم میبینم 25% دوره آموزشی رو گذروندم
1فرم بهمون دادن که تعهد دادیم تو اینترنت نگیم کجا خدمت میکنیم.ولی جایی هستم که احتمال تهران افتادنش از 3نهاد دیگه بیشتره
برام دعا کنید بچه ها
از عرش به فرش افتادن میدونید یعنی چی؟!
من آدمی بودم که ماشین 170 تومنی زیره پام بود.استخر خصوصی و...
درآمد بالا...
به لحظه ای همش پرید.حالا شدم توالت شور-آجر پرت کن و...
3-4 روزه پیش فرمانده با آنکادرم حال نکرد و تشک و پتومو انداخت زمین.کولشون کردم وزیره بارون شروع کردم به دویدن دور گروهان
الان که با خودم حساب میکنم میبینم 25% دوره آموزشی رو گذروندم
1فرم بهمون دادن که تعهد دادیم تو اینترنت نگیم کجا خدمت میکنیم.ولی جایی هستم که احتمال تهران افتادنش از 3نهاد دیگه بیشتره
برام دعا کنید بچه ها
از عرش به فرش افتادن میدونید یعنی چی؟!
من آدمی بودم که ماشین 170 تومنی زیره پام بود.استخر خصوصی و...
درآمد بالا...
به لحظه ای همش پرید.حالا شدم توالت شور-آجر پرت کن و...
3-4 روزه پیش فرمانده با آنکادرم حال نکرد و تشک و پتومو انداخت زمین.کولشون کردم وزیره بارون شروع کردم به دویدن دور گروهان
من طی سه چهار روز آینده درخواست اعزام بدم همون اول دی رفتنی میشم؟
یه زمانی 2سال پیش اینجا خیلی شلوغ بود.... یادش بخیر... ایشالا خدمت همه زود تموم بشه ..
بچه ها بد شانسی اوردم یگان افتادم یه یگان رزمی عملیاتی تو تهران به نام جنگال واقعا سرویس شدم 2 ماهه نمیتونم با شرایط کنار بیام .اونقدر بهم فشار میاد که به فکر معافیت اعصاب روان افتادم . میدونم عواقب بدی داره این نوع معافیت چیکار کنم کشش ندارم به کی بگم . اینهمه درس بخون بعدش این رفتار ها رو ببین هر روز زوال عقل و از یاد رفتن دانسته هامو با چشمام دارم می بینم . راه پیش و پس هم ندارم بدمون کسری بعد از 5 ماه خدمت تازه 16 ماه دیگه موندهشما بگید چیکار کنم .