• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

hamid_diablo

Registered User
لایک‌ها
113
دوستان یه سئوال

این قانون کسری ایثارگران دیگه اجرا نمیشه؟

کسی خبر جدیدی نداره؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
1آبان برای گذروندن آموزشی رفتم استان مجاور تهران وبعد از 9 روز به مناسبت عید غدیر 3روز مرخصی دادند و الان مرخصی هستیم.زندگی مثل 1سگ تنها چیزی هست که میشه بهش گفت
صبح ساعت 4:30 از خواب بیدار میشی و15 دقیقه وقت داری تختتو آنکادر کنی و خودتو جمع و جور کنی.بعد باید بری مهدیه برای نماز(اجباری)تو فاصله 4:30 تا 5 هم هی از دژبانی میان بهت گیر میدن که زود باش وگرنه اسمتومینویسیم و نگهبان تنبیهی و...
بعد بلافاصله باید بری سر نظافت(مجیط پادگان-آسایشگاه-توالت و...) محیط.از همه عذاب آورتر نظافت محیط پادگان هست و میگن باید همه برگها رو جمع کنید.حتی تو باغچه! 1کی نیست بگه اگه در فصل پاییز تو باغچه نباید برگ باشه پس باید چی باشه؟!
بین 5:45 تا 6:10 ساعت صبحانه هستش. و بعد از اون 6:15 همه به خط هستن و نرمش و بعدش رژه
رژه و صبحگاه بعضا 3ساعت طول میکشه.بعد از اون کلاس آموزشی.اساتید آموزش از فرماندهان گروهان ها مهربون ترند
سرتون رو درد نیارم تو این هفته وقت سر خاروندن نداشتیم و این روال تا ساعت 7:30 ادامه داشت(شام) و ساعت 9:30 خاموشی.البته من معمولا خیلی زودتر بیهوش میشدم.بعضی روزها که نوبت نگهبانیت هست شب هم باید چند ساعتی بیدار بمونی
هر روز لیستی میخوندن که این افراد همیار مهندسی هستند و وقتی یه روز اسم خودمو خوندن و رفتم فهمیدم منظورشون دقیقا کارگری و حمالی است(بیل و کلنگ زدن و آجر پرت کردن و... از 8صبح تا 5 بعد از ظهر)
حمام طبق برنامه هفته ای 1بار است و احتمال یخ بودن آب بالا است.معمولا اکثربچه ها بوی گند میدن
وقتی رفتم اونجا دغدغه فکریم از بیزینس چند صدمیلیونی و عشق و حال و...تبدیل شد به فکر کردن به 1کفگیر برنج ناهار-گرفتن خیارشور بزرگتر!!!:wacko: و کی کجای توالت رو بشوره؟! و...
البته اینم بگم که بعد از چند روز به شرایط عادت کرده بودم(خصلت انسان)همیشه با خودم فکر میکردم آدما چه جوری چند سال تو زندان دوام میارن که فهمیدم انسان موجود عجیبی است.

bixbox

Registered User
لایک‌ها
33
منم 05 کرمانم اومدم مرخصی ولی به ما 4 روز مرخصی دادن
بعد اموزشی چند درصد احتمال داره بیفتم نزدیکترین مرکز نیروی زمینی ارتش

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
یه توصیه به دوستان ورزشکار خصوصا رزمی کار ها

در صورتی که قهرمانی و یا افتخار بین المللی ندارید و همینطور آشنایی که پیگیر کار شما باشه ، و اگه در نیروی انتظامی خدمت می کنید به هیچوجه حرفی از افتخارات داخلی و ورزشکار بودنتون نزنید . متاسفانه 2 نفر از دوستان بنده رو که که تعداد زیادی قهرمانی کشوری در رشته کاراته داشتن وارد یگان ویژه کردن . اگه فکر می کنید می تونید از پس یگان ویژه و مشکلاتُ سختی هاش بر بیاید که هیچی .

چه مشکلاتی داره این یگان ویژه؟

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

x23are

Registered User
لایک‌ها
91
این برگه سفید که میاد چیه؟؟ برای من اومده تو برگه سبزم زده بود تاریخ اعزام 18 ام الا تو این زده 20؟؟ کدوم درسته؟؟؟
محل اعزام چیه؟؟همون محل خدمته؟؟
کی معلوم میشه کدوم شهر افتادم؟؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
این برگه سفید که میاد چیه؟؟ برای من اومده تو برگه سبزم زده بود تاریخ اعزام 18 ام الا تو این زده 20؟؟ کدوم درسته؟؟؟
محل اعزام چیه؟؟همون محل خدمته؟؟
کی معلوم میشه کدوم شهر افتادم؟؟

تو برگه سفید محل آموزشیت مشخص شده و تاریخ و ساعت اعزامت.
توی برگه سفید یه جایی نوشته کد محل آموزش روبروی اون نوشته که آموزشیت کجا افتاده و توی کدوم ارگان باید خدمت کنی (****، ناجا، ارتش)

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
1آبان برای گذروندن آموزشی رفتم استان مجاور تهران وبعد از 9 روز به مناسبت عید غدیر 3روز مرخصی دادند و الان مرخصی هستیم.زندگی مثل 1سگ تنها چیزی هست که میشه بهش گفت
صبح ساعت 4:30 از خواب بیدار میشی و15 دقیقه وقت داری تختتو آنکادر کنی و خودتو جمع و جور کنی.بعد باید بری مهدیه برای نماز(اجباری)تو فاصله 4:30 تا 5 هم هی از دژبانی میان بهت گیر میدن که زود باش وگرنه اسمتومینویسیم و نگهبان تنبیهی و...
بعد بلافاصله باید بری سر نظافت(مجیط پادگان-آسایشگاه-توالت و...) محیط.از همه عذاب آورتر نظافت محیط پادگان هست و میگن باید همه برگها رو جمع کنید.حتی تو باغچه! 1کی نیست بگه اگه در فصل پاییز تو باغچه نباید برگ باشه پس باید چی باشه؟!
بین 5:45 تا 6:10 ساعت صبحانه هستش. و بعد از اون 6:15 همه به خط هستن و نرمش و بعدش رژه
رژه و صبحگاه بعضا 3ساعت طول میکشه.بعد از اون کلاس آموزشی.اساتید آموزش از فرماندهان گروهان ها مهربون ترند
سرتون رو درد نیارم تو این هفته وقت سر خاروندن نداشتیم و این روال تا ساعت 7:30 ادامه داشت(شام) و ساعت 9:30 خاموشی.البته من معمولا خیلی زودتر بیهوش میشدم.بعضی روزها که نوبت نگهبانیت هست شب هم باید چند ساعتی بیدار بمونی
هر روز لیستی میخوندن که این افراد همیار مهندسی هستند و وقتی یه روز اسم خودمو خوندن و رفتم فهمیدم منظورشون دقیقا کارگری و حمالی است(بیل و کلنگ زدن و آجر پرت کردن و... از 8صبح تا 5 بعد از ظهر)
حمام طبق برنامه هفته ای 1بار است و احتمال یخ بودن آب بالا است.معمولا اکثربچه ها بوی گند میدن
وقتی رفتم اونجا دغدغه فکریم از بیزینس چند صدمیلیونی و عشق و حال و...تبدیل شد به فکر کردن به 1کفگیر برنج ناهار-گرفتن خیارشور بزرگتر!!!:wacko: و کی کجای توالت رو بشوره؟! و...
البته اینم بگم که بعد از چند روز به شرایط عادت کرده بودم(خصلت انسان)همیشه با خودم فکر میکردم آدما چه جوری چند سال تو زندان دوام میارن که فهمیدم انسان موجود عجیبی است.

آنچنان به سرعت میگذره که خودت هم متوجه نمیشی چطوری گذشته،منم دقیقا یک سال پیش 1 آبان اعزام شدم رفتم آموزشی،فقط نهایت استفاده رو ببر از اونجا که یگان معلوم نی کجا بیفتی،کجا هستی حالا؟

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
منم 05 کرمانم اومدم مرخصی ولی به ما 4 روز مرخصی دادن
بعد اموزشی چند درصد احتمال داره بیفتم نزدیکترین مرکز نیروی زمینی ارتش

اگه متاهل ، پدر نظامی ، گرفتار ، پدر فوتی ، پارتی کلفت نباشی احتمال افتادن تو محل زندگیت کمه. متاسفانه یگان های نیروی زمینی تو سطح کشور خیلی زیاده و این شانس تهران بودن رو کم می کنه. ما که نیروی هوایی آموزشی بودیم و 95 درصد بچه تهران بودیم شانس تهران افتادنمون خیلی زیاد بود ولی به بدترین نوع تقسیم شدیم. 65 درصد بچه ها افتادن شهرهای های پرت و دور افتاده...

bixbox

Registered User
لایک‌ها
33
اگه متاهل ، پدر نظامی ، گرفتار ، پدر فوتی ، پارتی کلفت نباشی احتمال افتادن تو محل زندگیت کمه. متاسفانه یگان های نیروی زمینی تو سطح کشور خیلی زیاده و این شانس تهران بودن رو کم می کنه. ما که نیروی هوایی آموزشی بودیم و 95 درصد بچه تهران بودیم شانس تهران افتادنمون خیلی زیاد بود ولی به بدترین نوع تقسیم شدیم. 65 درصد بچه ها افتادن شهرهای های پرت و دور افتاده...

نزدیکترین یگان نیروی زمینی به شهر ما اصفهان هست
مدرکم هم کاردانی هست احتمال چند درصد میفتم اصفهان؟؟؟
این دوره کد که بعد اموزشی به بعضی ها میخوره شانسی هست یا به نمره ازمونها و تیر اندازی بستگی داره؟؟؟

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
نزدیکترین یگان نیروی زمینی به شهر ما اصفهان هست
مدرکم هم کاردانی هست احتمال چند درصد میفتم اصفهان؟؟؟
این دوره کد که بعد اموزشی به بعضی ها میخوره شانسی هست یا به نمره ازمونها و تیر اندازی بستگی داره؟؟؟

اگه اون شرایط رو که گفتم نداشته باشی و بخوای رو شانس حساب کنی دیگه درصدی نمیشه گفت.چون شانس رو نمیشه تخمین زد.شاید بیافتی اصفهان شایدم نه. تقسیم پذیری از طریق ستاد و بر حسب نیاز یگان ها انجام میشه.
معمولا دوره کد شامل مدارک پایین تر میشه. باتوجه به اینکه نیروی زمینی هستی احتمال اینکه به شما هم دوره کد بخوره هست. ولی نمره آزمون ها و تیراندازی زیاد مهم نیست. ما که اصلا میدون تیر به سیبل توجه نکردیم فرماندمون گفت شما فقط سالم از میدون تیر بیاید بیرون نمرشو خودم بعدا بهتون میدم.آزمونشم که خودشون با امداد غیبی بهمون می رسوندند...:lol:

REZA3ZAR

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز،نوشتت رو که خوندم یاد 10 ماه پیش خودم افتادم ببین اینکه هر کی میگه بابا بهترین دوره سربازیت آموزشی یا زود می گذره و ... ک س ش ع ر ه اتفاقا بدترین دوره ی زندگیت روزها نمی گذره ، کارهای که فکرش رو نمی کردی باید انجام بدی ، عمرت تلف میشه و البته فرمانده های بی شعور و زیرآب زنی سرباز های دیگه و ... مواجه هستی امـــــــــــــــــــــــا بهترین کار اینکه همه چیزها رو دایورت کنی و به دنبال دوست های خوبی باشی که زمان بهتر بگذره و هر وقت دیدی داره کسی از اوضاع بد میگه بلند شی بری و به حرفش گوشی نکنی و از اصل دایورت استفاده کنی،چون روزهای بدتر از اینو تو آموزشی می بینی ، اردو دقیقا به زندگی سگی ایمان میاری و تنها چیزی که آرومت میکنه اینه که همه چیز رو دایورت کنی ، یه جمله تو سرویس بهداشتی آموزشی بود که بیشتر بچه سرباز با امید بهش روزها سپری می کنند» چون می گذرد غمی نیست «

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
آنچنان به سرعت میگذره که خودت هم متوجه نمیشی چطوری گذشته،منم دقیقا یک سال پیش 1 آبان اعزام شدم رفتم آموزشی،فقط نهایت استفاده رو ببر از اونجا که یگان معلوم نی کجا بیفتی،کجا هستی حالا؟

الان که با خودم حساب میکنم میبینم 25% دوره آموزشی رو گذروندم:D
1فرم بهمون دادن که تعهد دادیم تو اینترنت نگیم کجا خدمت میکنیم.ولی جایی هستم که احتمال تهران افتادنش از 3نهاد دیگه بیشتره
برام دعا کنید بچه ها
از عرش به فرش افتادن میدونید یعنی چی؟!
من آدمی بودم که ماشین 170 تومنی زیره پام بود.استخر خصوصی و...
درآمد بالا...
به لحظه ای همش پرید.حالا شدم توالت شور-آجر پرت کن و...
3-4 روزه پیش فرمانده با آنکادرم حال نکرد و تشک و پتومو انداخت زمین.کولشون کردم وزیره بارون شروع کردم به دویدن دور گروهان

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
1فرم بهمون دادن که تعهد دادیم تو اینترنت نگیم کجا خدمت میکنیم.ولی جایی هستم که احتمال تهران افتادنش از 3نهاد دیگه بیشتره
برام دعا کنید بچه ها
درآمد بالا...
3-4 روزه پیش فرمانده با آنکادرم حال نکرد و تشک و پتومو انداخت زمین.کولشون کردم وزیره بارون شروع کردم به دویدن دور گروهان

دوست عزیز گاهی اوقات لازمه آدم کمی سختی بکشه تا برای شرایط سخت زندگی آماده بشه. اینا تجربه خوبی برات میشه که قدر چیزایی رو که داشتی بیشتر بدونی. چشم بهم بزنی زود می گذره.

deltoro111

Registered User
لایک‌ها
5
من طی سه چهار روز آینده درخواست اعزام بدم همون اول دی رفتنی میشم؟

smart2009

Registered User
لایک‌ها
120
برام دعا کنید بچه ها
درآمد بالا...

پست بعد از شما تایید میشه

اما یک خوبی دیگه هم داره که با ادمها واقشار ورژن پایین تر از خودتون و دردها و رنجها و مشکلاتشون آشنا میشی !!!

یک جورایی توی این 2 سال برای به خود اومدن بد نیست !!!

تنها خوبی سربازی همینه !!!

وگرنه باقیش وقت تلف کردن و الافی هست !!! هیچ مزیت دیگه ای نداره !!!

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
یه زمانی 2سال پیش اینجا خیلی شلوغ بود.... یادش بخیر... ایشالا خدمت همه زود تموم بشه ..

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
یه زمانی 2سال پیش اینجا خیلی شلوغ بود.... یادش بخیر... ایشالا خدمت همه زود تموم بشه ..

یادش بخیر اره دو سه سال پیش خیلی شلوغ میشد یه شب نمیومدی میدیدی 3 صفحه رفته جلو!

منم درسمو تموم کردم قراره دوباره اعزام بشم ! میخوام بیفتم اسفند واسه همین قصد دارم اواخر آذر کارهام رو شروع کنم

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها بد شانسی اوردم یگان افتادم یه یگان رزمی عملیاتی تو تهران به نام جنگال واقعا سرویس شدم 2 ماهه نمیتونم با شرایط کنار بیام .اونقدر بهم فشار میاد که به فکر معافیت اعصاب روان افتادم . میدونم عواقب بدی داره این نوع معافیت چیکار کنم کشش ندارم به کی بگم . اینهمه درس بخون بعدش این رفتار ها رو ببین هر روز زوال عقل و از یاد رفتن دانسته هامو با چشمام دارم می بینم . راه پیش و پس هم ندارم بدمون کسری بعد از 5 ماه خدمت تازه 16 ماه دیگه مونده :(شما بگید چیکار کنم .

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
بچه ها بد شانسی اوردم یگان افتادم یه یگان رزمی عملیاتی تو تهران به نام جنگال واقعا سرویس شدم 2 ماهه نمیتونم با شرایط کنار بیام .اونقدر بهم فشار میاد که به فکر معافیت اعصاب روان افتادم . میدونم عواقب بدی داره این نوع معافیت چیکار کنم کشش ندارم به کی بگم . اینهمه درس بخون بعدش این رفتار ها رو ببین هر روز زوال عقل و از یاد رفتن دانسته هامو با چشمام دارم می بینم . راه پیش و پس هم ندارم بدمون کسری بعد از 5 ماه خدمت تازه 16 ماه دیگه مونده :(شما بگید چیکار کنم .

با فرماندت صحبت کن جاتو عوض کنه. بندازتت تو یه بخش اداری یگان. مشکلتو بهش بگو .میشه با فرمانده کنار اومد. اگه توجه نکرد برو بهداری بگو اعصاب و روانت خرابه. مریض شدم و نامه بگیر برو بیمارستان اونجا یه نامه برای فرماندت می نویسن که وضعیت روحیت مناسب نیست. اگه با اینام کار راه نیافتاد برو پیش امیر یا فرمانده کل یگانت مشکلتو بگو . اگه در آخر بازم اینا فایده نداشت دوباره اعزام به بیمارستان بگیر و طوری جلوه بده که دیگه داغونی و نمی تونی بکشی اونم یا یه استعلاجی چند روزه برات می نویسه یا شاید بهت بگه بستری بشی. بعدش دوباره می ری پیش فرماندت . دیگه با این شرایط وخیمی که پیدا می کنی یه فکری به حالت می کنند یا یه کار سبکتر بهت میدن یا معافت می کنن .

بالا