• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mmss

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
کسی میدونه عفو ***** شامل چه اضافه خدمت هایی میشه ؟؟؟
مثلا اضافه خدمتی که به خاطر غیبت قبل از ارسال درخواست هستش ، عفو میخوره بهش ؟؟؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
با سلام
کسی میدونه عفو ***** شامل چه اضافه خدمت هایی میشه ؟؟؟
مثلا اضافه خدمتی که به خاطر غیبت قبل از ارسال درخواست هستش ، عفو میخوره بهش ؟؟؟

آره، وفتی عفو میکنن معمولا غیبت دفترچه ای بخشیده میشه (قبل از اعزام شدن به خدمت یا همون قبل از ارسال دفترچه).

asdf1368

Registered User
لایک‌ها
110
سلام
احتمالش هست اگه خدمت تو **** افتاديم در پايان خدمت سربازي استخدام رسمي **** بشيم ؟

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
بچه ها یه خبر خوش ، امروز از نیرو انسانی یه خبر جدید گرفتم :
1- کسر خدمت برای لیسانسه ها 1 ماه و فوق لیسانس و دکتر 2 ماه شد.
2-سربازان 91 فعلا 21 ماه می باشند.
3-مرخصی 2/5 روز در ماه می باشد.
4-و...
من سرباز نیرو هوایی **** هستم

ایا شامل کسایی که در حال حاضر سرباز هستند نیز می شود؟
از کی اجرا میشه؟
مرخصی های قبلی میسوزه؟ :(

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
اصولا تو سربازی شایعه خیلی زیاده. نباید زیاد به این شایعه ها توجه کنید. مدت مرخصی اصلا کم نشده و نخواهدم شد. چون مدت مرخصی ها طبق قانون کار تعریف شده. 2.5 روز در ماه مرخصی استحقاقی کارمندان و نظامیان هست.
آموزشی من الان یه هفته تموم شده و تا دو هفته تو مرخصیم. دوره آموزشی هم 24 روز مرخصی داشتم. وسط هفته هم مرخصی ساعتی داشتم. جمعا فکر نکنم 24 شبانه روزم تو پادگان بوده باشم. اگه شانس بیارید تو شهر خودتون آموزشی و خدمتون بیافتید خیلی راحت و خوب می گذره.مخصوصا اینکه تحصیلات عالیه داشته باشید.

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
اصولا تو سربازی شایعه خیلی زیاده. نباید زیاد به این شایعه ها توجه کنید. مدت مرخصی اصلا کم نشده و نخواهدم شد. چون مدت مرخصی ها طبق قانون کار تعریف شده. 2.5 روز در ماه مرخصی استحقاقی کارمندان و نظامیان هست.
آموزشی من الان یه هفته تموم شده و تا دو هفته تو مرخصیم. دوره آموزشی هم 24 روز مرخصی داشتم. وسط هفته هم مرخصی ساعتی داشتم. جمعا فکر نکنم 24 شبانه روزم تو پادگان بوده باشم. اگه شانس بیارید تو شهر خودتون آموزشی و خدمتون بیافتید خیلی راحت و خوب می گذره.مخصوصا اینکه تحصیلات عالیه داشته باشید.

شما کجا بودی ؟

F0XX

Registered User
لایک‌ها
55
آقا من بچه تهرانم
افتادم آموزشی ارتش نیرو هوایی
پادگان خضرایی تهران
چیکار کنم دوره خدمتم هم تهران باشم
خیلی استرس دارم
کارم رو از دست میدم

Tapatalk
-------------------
به نقل از f0x :

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
آقا من بچه تهرانم
افتادم آموزشی ارتش نیرو هوایی
پادگان خضرایی تهران
چیکار کنم دوره خدمتم هم تهران باشم
خیلی استرس دارم
کارم رو از دست میدم

Tapatalk
-------------------

تبریک می گم. جای خوبی افتادی. منم اموزشیم اینجا بود
کسایی که تو تهران می افتند متاهل ، پدر نظامی ، پدر فوتی ، تک فرزند، گرفتار ( گرفتاری که بتونه با ارائه مدرک گرفتاریشو تو کمسیون اثبات کنه ) و از همه مهم تر پارتی. اگرم هیچ کدوم از این شرایط رو نداشته باشی شانس.
شما مدرکتون چیه؟

F0XX

Registered User
لایک‌ها
55
تبریک می گم. جای خوبی افتادی. منم اموزشیم اینجا بود
کسایی که تو تهران می افتند متاهل ، پدر نظامی ، پدر فوتی ، تک فرزند، گرفتار ( گرفتاری که بتونه با ارائه مدرک گرفتاریشو تو کمسیون اثبات کنه ) و از همه مهم تر پارتی. اگرم هیچ کدوم از این شرایط رو نداشته باشی شانس.
شما مدرکتون چیه؟

کارشناسی هستم
گروهان دوران
یکشنبه اولین روز به حساب میاد
یه هفته اول پرید
هیچ کدوم از آپشن های بالا رو ندارم
فقط باید باشم که خرج دانشگاه برادر کوچیک ترم رو بدم

Tapatalk
-------------------
به نقل از f0x :

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
کارشناسی هستم
گروهان دوران
یکشنبه اولین روز به حساب میاد
یه هفته اول پرید
هیچ کدوم از آپشن های بالا رو ندارم
فقط باید باشم که خرج دانشگاه برادر کوچیک ترم رو بدم

Tapatalk
-------------------

فرماندتون کاظمی هست. آدم خوبیه. دوره ما بیشتر بچه های دوران بچه های شهرستان بودند. اما گروهان یاسینی که اونا هم کارشناسی بودند اکثرا بچه تهران بودند.
ما هم سه شنبه هفته بعد میایم روز تقسیممونه.
اگر بتونی مدارک گرفتاری جور کنی. مثلا اگر خدایی نکرده پدرتون مریض و یا از کار افتاده هستند و شما تو خرج خونه کمکشون می کنید و یه استشهاد محلی هم تهیه کنید بذارید تهران می افتید. یه چیزی جور کن که کمک خرج خونه هستی.

jonny depp

Registered User
لایک‌ها
47
با سلام خدمت همه دوستان. دوست نداشتم خبر بدی بیزارم ولی برای اطلاع دوستان عرض میکنم.طبق اخرین ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسلح مدت مرخصی استحقاقی کلیه سربازان از تاریخ ۲۲/۷/۹۱ به ازای هر ماه ۱ روز شد.یعنی از ماهی ۲٫۵ روز به ۱ روز کاهش پیدا کرد.کسانی که در حین خدمت بیشتر از این مقدار استفاده کرده باشن وارد خلاء میشوند به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر راه تا شهر محل سکونت از ۲ روز مرخصی بین راهی به ۱ روز کاهش پیدا کرد.سربازان متاهل ۱۰ روز مرخصی جدا دارن.
خبر بدی کلیه ازامی از تاریخ ۱/۱/ ۹۱ ۲۱ماه خدمت انجام میدن وکسانی که فراری یا غایب با سابقه خدمت قبلی اگر تا تاریخ۳/۳/۹۱ اعزام شده باشن مشمول قانون ۹۰ میباشن
خدمت از تاریخ ۱/۱۰/۹۱ ۲۴ ماه میباشد که در مورد اخر تغییر در زمان اجرا به دست سارمان وظیفه عمومی میباشد(یعنی نسبت نیروی مورد نیاز وسرباز اماده به خدمت) موفق باشید
به قران وقتش رسیده که دیگه ما سربازا هم اعتراض کیم.

اعتراض
اونم جوونا
شوخی می کنی
اونا خوب مزه دهن جوونای ایران می دونن اول که درجه ها رو کم کردن صدایی در نیمود بعد کسر خدمتارو برداشتن صدایی در نیمود بعد خدمتو 21 ماه کردن صدایی در نیمود بعد حالا مرخصیارو کم کردن صدایی در نمیاد و در ادامه خدمتو می کنن 24 ماه و حتما هم صدایی در نخواهد اومد
همین الات توی همین تاپیک نگاه کنین هرکس فکر اینه یه جوری معافی بگیره و ک... لق بقیه و همه به این فکر نمی کنن که یکاری بکنن همیشگی و جمعی، که همه ازش سود ببرن و هر کس فکر خودشه و بس
متاسفانه جوانای حال حاضر ایران بی غیرت ترین و بی خاصیت ترین و بدبخترین مردم این کشور در طول اعصار گذشته و منطقه خاور میانه و حتی جهان هستن که از لحاظ بی غیرتی می تونم مردم حال حاضر (و حتی خودم) رو با جوانان ایران در زمان حمله اعراب و چنگیز خان مغول مقایسه کنم
البته از جوونایی که فقط فکر دختر بازی و خود ار ضایی و مواد مخدر و قلیان کشیدنن انتظاری بیش از این هم نمیره
امیدوارم با این جملات حداقل یک نفر به خودش بیاد و از این خوابی که بهش گرفتاریم بیدار بشه

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
در مورد مرخصی ها که ماهی 1 روز شده متاسفانه باید بگم حقیقت داره ! من هم اول تصور میکردم که شایعه ست تا اینکه نامه ابلاغیش از نیروی انسانی به ما ابلاغ شد اونم با سربرگ ستاد کل آجا .
یعنی فقط برای ارتش اینطوری هست و ممکنه **** همچنان ماهی 2.5 روز مرخصی داشته باشه.
متاسفانه اعتراض به اون صورتی که توی دانشگاه میکردیم توی ارتش نمیشه کرد چون "حرکت هماهنگ" شده محسوب میشه و عواقب خطرناکی داره :)
اما باتوجه به اینکه با همه ی پرسنل باید طبق قانون وزارت کار رفتار بشه و ماهی 2.5 روز مرخصی حق هرکسی که داره کار میکنه هست میشه شکایت رسمی و قانونی از ارتش انجام داد از طریق "دیوان عدالت اداری".

amirmahdi222

Registered User
لایک‌ها
0
اعتراض
اونم جوونا
شوخی می کنی
اونا خوب مزه دهن جوونای ایران می دونن اول که درجه ها رو کم کردن صدایی در نیمود بعد کسر خدمتارو برداشتن صدایی در نیمود بعد خدمتو 21 ماه کردن صدایی در نیمود بعد حالا مرخصیارو کم کردن صدایی در نمیاد و در ادامه خدمتو می کنن 24 ماه و حتما هم صدایی در نخواهد اومد
همین الات توی همین تاپیک نگاه کنین هرکس فکر اینه یه جوری معافی بگیره و ک... لق بقیه و همه به این فکر نمی کنن که یکاری بکنن همیشگی و جمعی، که همه ازش سود ببرن و هر کس فکر خودشه و بس
متاسفانه جوانای حال حاضر ایران بی غیرت ترین و بی خاصیت ترین و بدبخترین مردم این کشور در طول اعصار گذشته و منطقه خاور میانه و حتی جهان هستن که از لحاظ بی غیرتی می تونم مردم حال حاضر (و حتی خودم) رو با جوانان ایران در زمان حمله اعراب و چنگیز خان مغول مقایسه کنم
البته از جوونایی که فقط فکر دختر بازی و خود ار ضایی و مواد مخدر و قلیان کشیدنن انتظاری بیش از این هم نمیره
امیدوارم با این جملات حداقل یک نفر به خودش بیاد و از این خوابی که بهش گرفتاریم بیدار بشه
دمت گرم دقیقا حرفات درست هست. من از روزی که این خبر رو شنیدم به هرکی میگم حداقل یه روز اعتصاب کینم انگار یاسین تو گوش خر می خونم .عین خیالشون نیست تنها کسی که اینقدر حرص می خوره خودمم.واقعا متاسفم

amirmahdi222

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد مرخصی ها که ماهی 1 روز شده متاسفانه باید بگم حقیقت داره ! من هم اول تصور میکردم که شایعه ست تا اینکه نامه ابلاغیش از نیروی انسانی به ما ابلاغ شد اونم با سربرگ ستاد کل آجا .
یعنی فقط برای ارتش اینطوری هست و ممکنه **** همچنان ماهی 2.5 روز مرخصی داشته باشه.
متاسفانه اعتراض به اون صورتی که توی دانشگاه میکردیم توی ارتش نمیشه کرد چون "حرکت هماهنگ" شده محسوب میشه و عواقب خطرناکی داره :)
اما باتوجه به اینکه با همه ی پرسنل باید طبق قانون وزارت کار رفتار بشه و ماهی 2.5 روز مرخصی حق هرکسی که داره کار میکنه هست میشه شکایت رسمی و قانونی از ارتش انجام داد از طریق "دیوان عدالت اداری".
فدات شم من سرباز سپاهم قبل از همه به ما ابلاغ شد.خودم خبر رو اینجا گذاشتم.اگه اعتصاب نکینم دوروز دیگه حقوقمون رو قطع میکنن به جای یارانه واریز میکنن به حساب مردم.

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
فدات شم من سرباز سپاهم قبل از همه به ما ابلاغ شد.خودم خبر رو اینجا گذاشتم.اگه اعتصاب نکینم دوروز دیگه حقوقمون رو قطع میکنن به جای یارانه واریز میکنن به حساب مردم.

رفیق اعتصاب کنیم که هممون رو میکنن تو زندان و دادگاه و ... !
باید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنیم.. :)

deltoro111

Registered User
لایک‌ها
5
همون اول مشخص میشه باید کجا خدمت کنی یا بعد دوره آموزشی؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
همون اول مشخص میشه باید کجا خدمت کنی یا بعد دوره آموزشی؟

بعد از دوره آموزشی یه برگه به شما میدن به نام برگه امریه تو اون نوشته که کجا افتادید.

پ.ن:اگه اول مشخص میشد کی اصلا حوصله گذروندن دوره آموزشی رو داشت !!!

بالا