• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

rtmreza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با Telnet به آدرس 192.168.1.1 میشه تنظیماتی که مخفی شده رو برگردوند اما نامردا یوزر و پسورد اون قسمتو عوض کردن و نمیشه واردش شد :wacko:

سلام من این دستور رو در منوی run زدم و لی پیغام داد با پورت 23 باز نمی شود مودم من wixfbr-105 هست که هنوز اپدیت نشده ویوزر پسورد چی هست

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سلام من این دستور رو در منوی run زدم و لی پیغام داد با پورت 23 باز نمی شود مودم من wixfbr-105 هست که هنوز اپدیت نشده ویوزر پسورد چی هست

اینو من برای مدل ۶۳۲ گفته بودم رو اونم شاید جواب بده قبلش هم باید تل نت تو ویندوز نصب باشه.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
هزینه آبونمانی که داخل "صفحه حساب" زده دیگه شامل مالیات نمیشه؟
چون هر چقدر حسابم رو شارژ میکنم خودش مالیات رو ازش کم میکنه

mehranshirazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من در تهران زندگی می کنم

بنده قبلا با آسیا تک کار می کردم واقعا راضی بودم نه قطعی داشت نه مشکلی ، پشتیبانی واقعا عالی متاسفانه منزل تغییر دادیم و اومدیم سمت نو بنیاد

اینجا که اومدیم با آسیا تک تماس گرفتم و گفتم باز می خوام سرویس بگیرم از شما گفتن متاسفانه اون منطقه نمیتونیم سریوس بدیم چون با مخابرات قرارداد نداریم

اینجا شاتل تجهیزات گذاشته زنگ زدم به شاتل گفتم سرویس میخوام گفتم 3 سال پبش باهاتون کار کردم ولی روزی نبود که قطعی نداشته باشم اپراتور گفت الان مشکلی نداریم اون موقع تازه adsl راه اندازی شده بود و مشکلات بود ولی الان مشکلی نیست

در ضمن قبل از اینکه موضوع رو ادامه بدم بهم گفتن چون تو برج هستین 2 روزه وصل میشه بنده روز 28 29 قرارداد بستم 2 روز وصل شدن شد نزدیک به یک ماه من کارم با اینترنت هست و هر روز ضرر پشت ضرر هر روز زنگ میزدم یه بار میگفتن مدارک ارسال شده به مخابرات میگفتم مخابرات! یه بار دیگه میگفتن کابلا مشکل داره آخر گفتم مگه نگفتین چون برج هستیم 2 روزه وصل میشه؟ من هر روز دارم ضرر می کنم

خلاصه آخرشم که وصل شد بازم همونجوری! قطعی پشت قطعی هر دفعه که تماس می گرفتم میگفتن اینجا مشکلی نیست کارشناس بفرستیم شاید تو تنظیمات اشتباه کردین! می گفتم دوست عزیز دیگه کانفینگ مودم که کاری نداره یه یوزر و پسورد داره + اتوماتیک وصل شدن یا دستی! دیگه تمدید نکردم

رفتم از از مخابرات adsl گرفتم 256 نامحدود خدارو شکر خوبه تا الان 1 2 بار قطعی نداشتم ولی یه مشکل داره بیشتر از 256 به خونه نمیده! 256 برای من خیلی کمه اصلا نمیتونم باهاش کار کنم

نظرتون راجب ایرانسل چیه؟ میخوام ازش مودم جیبی بگیرم. نظرتون راجب مبین نت چیه؟ البته تاپیکهای خوبی در مورد مبین نت ندیدم دزدی حجم ، افت سرعت و... مودم یکی از دوستان گرفتم 1 ساعت تست کردم با اینکه طبقه 12 هستم 2 بار time out داد!

نمیدونم مبین نت بگیرم یا ایرانسل

نظر شما چیه؟

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سلام دوستان

من در تهران زندگی می کنم

بنده قبلا با آسیا تک کار می کردم واقعا راضی بودم نه قطعی داشت نه مشکلی ، پشتیبانی واقعا عالی متاسفانه منزل تغییر دادیم و اومدیم سمت نو بنیاد

اینجا که اومدیم با آسیا تک تماس گرفتم و گفتم باز می خوام سرویس بگیرم از شما گفتن متاسفانه اون منطقه نمیتونیم سریوس بدیم چون با مخابرات قرارداد نداریم

اینجا شاتل تجهیزات گذاشته زنگ زدم به شاتل گفتم سرویس میخوام گفتم 3 سال پبش باهاتون کار کردم ولی روزی نبود که قطعی نداشته باشم اپراتور گفت الان مشکلی نداریم اون موقع تازه adsl راه اندازی شده بود و مشکلات بود ولی الان مشکلی نیست

در ضمن قبل از اینکه موضوع رو ادامه بدم بهم گفتن چون تو برج هستین 2 روزه وصل میشه بنده روز 28 29 قرارداد بستم 2 روز وصل شدن شد نزدیک به یک ماه من کارم با اینترنت هست و هر روز ضرر پشت ضرر هر روز زنگ میزدم یه بار میگفتن مدارک ارسال شده به مخابرات میگفتم مخابرات! یه بار دیگه میگفتن کابلا مشکل داره آخر گفتم مگه نگفتین چون برج هستیم 2 روزه وصل میشه؟ من هر روز دارم ضرر می کنم

خلاصه آخرشم که وصل شد بازم همونجوری! قطعی پشت قطعی هر دفعه که تماس می گرفتم میگفتن اینجا مشکلی نیست کارشناس بفرستیم شاید تو تنظیمات اشتباه کردین! می گفتم دوست عزیز دیگه کانفینگ مودم که کاری نداره یه یوزر و پسورد داره + اتوماتیک وصل شدن یا دستی! دیگه تمدید نکردم

رفتم از از مخابرات adsl گرفتم 256 نامحدود خدارو شکر خوبه تا الان 1 2 بار قطعی نداشتم ولی یه مشکل داره بیشتر از 256 به خونه نمیده! 256 برای من خیلی کمه اصلا نمیتونم باهاش کار کنم

نظرتون راجب ایرانسل چیه؟ میخوام ازش مودم جیبی بگیرم. نظرتون راجب مبین نت چیه؟ البته تاپیکهای خوبی در مورد مبین نت ندیدم دزدی حجم ، افت سرعت و... مودم یکی از دوستان گرفتم 1 ساعت تست کردم با اینکه طبقه 12 هستم 2 بار time out داد!

نمیدونم مبین نت بگیرم یا ایرانسل

نظر شما چیه؟
سمت مبین نت نری بهتره
خودم استفاده نکردم اما تو گوگل سرچ کنی میبینی کیفیت و خدماتش چطوریه

ایرانسل به نظرم خیلی خیلی بهتر از مبین نت هست

برای پهنای باند بالا هم یکی از دوستان تو همین انجمن 5 تومن میگیره برات پهنای باند بالا میگیره

Last edited:

mehranshirazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سمت مبین نت نری بهتره

برای پهنای باند بالا هم یکی از دوستان تو همین انجمن 5 تومن میگیره برات پهنای باند بالا میگیره

این شخص قابل اعتماد هست؟

یعنی میتونه 2 مگ بگیره؟

شماره تماس آیدی یا نام کاربری ازشون دارید

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
این شخص قابل اعتماد هست؟

یعنی میتونه 2 مگ بگیره؟

شماره تماس آیدی یا نام کاربری ازشون دارید
بله برای خود من هم ایشون زحمت کشیدن و معرفی نامه دادن
وقتی حساب آماده شد از 128 تا 2 مگ میتونی خودت تغییر بدی

یوزرش اینه: نمایش مشخصات: soheildvb - PersianTools Forums

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سمت مبین نت نری بهتره

تایید میشه.

مبین نت رو من هفته پیش از دم headquarters اش رد شدم یه لگد به درش زدم... به واسطه 9 ماه بدبختی که تو برج 18 طبق نزدیک به دکل ازش کشیدیم و رنجی که الان داریم میکشیم.

ایرانسل خیلی عالیه نسبت به مبین نت البته.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
تایید میشه.

مبین نت رو من هفته پیش از دم headquarters اش رد شدم یه لگد به درش زدم... به واسطه 9 ماه بدبختی که تو برج 18 طبق نزدیک به دکل ازش کشیدیم و رنجی که الان داریم میکشیم.

ایرانسل خیلی عالیه نسبت به مبین نت البته.
ایرانسل پشتش به ام تی ان گرمه و ام تی ان هم برا خودش غولی شده.
مبین نت پشتش مخابراته که اونم هیچوقت نمیتونه از نظر تکنولوژی و دانش به ام تی ان برسه.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

mehranshirazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قبلا شنیده بودم اگه تکون بخوری قطعی میشه ایرانسل و شدیدا افت سرعت داره

چه جوری میتونم تست کنم؟

برام خیلی مهمه قطعی نداشته باشه

shermanpop

Registered User
لایک‌ها
38
چطور میتونم خودم مودم ایرانسلم رو به مبین نت تبدیل کنم.
فریمور خاصی باید فلش بشه؟

اگر امکان داره راهنمایی کنید.
ممنون

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
ایرانسل پشتش به ام تی ان گرمه و ام تی ان هم برا خودش غولی شده.
مبین نت پشتش مخابراته که اونم هیچوقت نمیتونه از نظر تکنولوژی و دانش به ام تی ان برسه.

من بعد 4 سال سیم کارت همراه اول گرفتم الان مثل سگ پشیمونم. ! ایرانسل کجا همراه اول کجا.
همیشه هم داره پیشرفت میکنه. الان نانو سیم هم که اومده سریع اعلام کرد که نانو سیم هم میدیم.

منتظر 3g ایرانسل هستم . این رایتل با این تعرفه ها به هیچ دردی نمیخوره.

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
دوستان من طرح وایمکسم رو به ۶ ماهه عوض کردم که میشه 46 تومن الان چون استفاده نمی کنم ازش هنوز پرداخت نکردم رفته توی وضعیت تعلیق. این اگر پرداخت نکنم کلا cancel میشه یا همین طوری می مونه؟ کلا چه حوریه.

60029485209902994049.png

aQoa

Registered User
لایک‌ها
140
دوستان من طرح وایمکسم رو به ۶ ماهه عوض کردم که میشه 46 تومن الان چون استفاده نمی کنم ازش هنوز پرداخت نکردم رفته توی وضعیت تعلیق. این اگر پرداخت نکنم کلا cancel میشه یا همین طوری می مونه؟ کلا چه حوریه.

60029485209902994049.png

همون حالت تعلیق میمونه رضا جان بعد هرزمان که خواستی استفاده کنی پول بریزی وصل میشه. من هم قبلا یک ۴-۵ ماهی تعلیقش کرده بودم.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
من بعد 4 سال سیم کارت همراه اول گرفتم الان مثل سگ پشیمونم. ! ایرانسل کجا همراه اول کجا.
همیشه هم داره پیشرفت میکنه. الان نانو سیم هم که اومده سریع اعلام کرد که نانو سیم هم میدیم.

منتظر 3g ایرانسل هستم . این رایتل با این تعرفه ها به هیچ دردی نمیخوره.

طبق قانون ایرانسل هم 2سال بعد از رایتل میتونه 3ج بده.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268

60029485209902994049.png

اشتتباه کردی الان عوض کردی
چون اینجوری دیگه پولس تعیین شده همون رو باید بریزی
اما همون موقع که میخواستی پول بریزی عوض میکردی پولش به روز حساب میشد

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
همون حالت تعلیق میمونه رضا جان بعد هرزمان که خواستی استفاده کنی پول بریزی وصل میشه. من هم قبلا یک ۴-۵ ماهی تعلیقش کرده بودم.

سلام دوست عزیز پس اگر مثلا یه ماه دیگه واریز کنم اکی میشه دیگه درسته؟ سرویسم که از بین نمیره؟ :D

اشتتباه کردی الان عوض کردی
چون اینجوری دیگه پولس تعیین شده همون رو باید بریزی
اما همون موقع که میخواستی پول بریزی عوض میکردی پولش به روز حساب میشد

ممنون خب تازه گرفتمش نمی دونستم این موضوع رو. فکر کنم بشه دوباره نوعش رو عوض کرد بعدا.

aQoa

Registered User
لایک‌ها
140
اره رضا جان پول نریزی یکماه دیگه که بریزی از حالت تعلیق در میاره ،گفتم برای خودم تعلیق شد ۴-۵ ماه بعد ریختم اوکی شد

بالا