سلام دوستان
من در تهران زندگی می کنم
بنده قبلا با آسیا تک کار می کردم واقعا راضی بودم نه قطعی داشت نه مشکلی ، پشتیبانی واقعا عالی متاسفانه منزل تغییر دادیم و اومدیم سمت نو بنیاد
اینجا که اومدیم با آسیا تک تماس گرفتم و گفتم باز می خوام سرویس بگیرم از شما گفتن متاسفانه اون منطقه نمیتونیم سریوس بدیم چون با مخابرات قرارداد نداریم
اینجا شاتل تجهیزات گذاشته زنگ زدم به شاتل گفتم سرویس میخوام گفتم 3 سال پبش باهاتون کار کردم ولی روزی نبود که قطعی نداشته باشم اپراتور گفت الان مشکلی نداریم اون موقع تازه adsl راه اندازی شده بود و مشکلات بود ولی الان مشکلی نیست
در ضمن قبل از اینکه موضوع رو ادامه بدم بهم گفتن چون تو برج هستین 2 روزه وصل میشه بنده روز 28 29 قرارداد بستم 2 روز وصل شدن شد نزدیک به یک ماه من کارم با اینترنت هست و هر روز ضرر پشت ضرر هر روز زنگ میزدم یه بار میگفتن مدارک ارسال شده به مخابرات میگفتم مخابرات! یه بار دیگه میگفتن کابلا مشکل داره آخر گفتم مگه نگفتین چون برج هستیم 2 روزه وصل میشه؟ من هر روز دارم ضرر می کنم
خلاصه آخرشم که وصل شد بازم همونجوری! قطعی پشت قطعی هر دفعه که تماس می گرفتم میگفتن اینجا مشکلی نیست کارشناس بفرستیم شاید تو تنظیمات اشتباه کردین! می گفتم دوست عزیز دیگه کانفینگ مودم که کاری نداره یه یوزر و پسورد داره + اتوماتیک وصل شدن یا دستی! دیگه تمدید نکردم
رفتم از از مخابرات adsl گرفتم 256 نامحدود خدارو شکر خوبه تا الان 1 2 بار قطعی نداشتم ولی یه مشکل داره بیشتر از 256 به خونه نمیده! 256 برای من خیلی کمه اصلا نمیتونم باهاش کار کنم
نظرتون راجب ایرانسل چیه؟ میخوام ازش مودم جیبی بگیرم. نظرتون راجب مبین نت چیه؟ البته تاپیکهای خوبی در مورد مبین نت ندیدم دزدی حجم ، افت سرعت و... مودم یکی از دوستان گرفتم 1 ساعت تست کردم با اینکه طبقه 12 هستم 2 بار time out داد!
نمیدونم مبین نت بگیرم یا ایرانسل
نظر شما چیه؟