سلام خدمت دوستان
من الان اینجا رو دیدم.
مهرداد جان اول بگم شما فقط پستهای پاک نشده رو در تاپیک منچستر و آرسنال می بینید که تصور کردید هیچ مشکلی پیش نیومده ، اتفاقا همین مدیریت هاست که باعث میشه فضای گفتگو در تاپیک ها جون داشته باشه و گهگاه میشه که اگر به موقع ما پستی رو پاک نمی کردیم جنجالهای بزرگی راه می افتاد.
درباره پستهایی که در تاپیک یووه پاک شده خدمتتون عارضم که این پستها هم اتفاقا توسط علی عزیز پاک شده و چون چند بار دیدم توی پستهاتون اشاره کردید ( هم شما و هم سایر دوستان)که پستهای یووه توسط مدیران پاک شده گفتم در جریان باشید.
همونطور که شما انتظار دارید بعد از زدن 9000 پست ، پستی از شما پاک نشه ما هم انتظار داریم به عنوان یکی از فعالترین بچه های بخش و به نوعی حتی پیشکسوت خود من ، توجه بیشتری به پستهاتون داشته باشید . این توجه میتونه اینها باشه :
زمان پست : مثلا اینتر 3 تا گل به یووه زده شما به عنوان یک میلانی میرید و از داوری میگید !! ( اگر حق هم داشته باشید بلافاصله در حین بازی و زمانی که هواداران تیم مورد نظر به شدت احساسی هستند به نظر من موضوع میتونه مشکل ساز بشه.
یا مثلا توی یک تاپیک میرید میگید تبریک میگم ولی مثلا حق تیم مقابل باخت نبود !!
مکان پست : که اون رو هم همین بالا خدمتتون توضیح دادم
و سوم نوع تحلیل هاتون : که در بعضی موارد میتونه در تاپیکهای حریفان و رقبا تنش زا باشه
نهایتا مهرداد جان اگر در بخش فوتبال ما واقعا اعتقادی به این حرف شما نداشتیم که " بزرگترین سرمایه فروم کاربرانش هستند " به جای این همه وقت گذاشتن برای انجام قوانین و جنگ اعصاب از بزرگان تا کوچکهای بخش با دادن چهار تا کارت و بن قضیه رو فیصله داده بودیم. پس شما هم که برای چندمین بار با کم لطفی ما رو شرمنده خودتون می کنید کمی بیشتر نسبت به نقش و سابقه تون در بخش فوتبال حساس باشید.
شاد و پیروز باشید
علی جان من منظورم به خود بازی یووه و اینتر و نتیجه نبود
منظورم به حفظ رکورد 58 بازی بدون شکست میلان بود که یووه نتونست اون رو بشکنه.
پست اینجا رو که پاک کردید... فدای سرتون
پست تاپیک یووه رو هم مدیران پاک کردند. اونجا که قصد بنده کل کل نبود. من گفتم داور افتضاح کرد . گل افساید گرفت. بازی رو برد به حاشیه که برد. نبرد !؟؟!؟ کلی خطا و اون پنالتی مشکوک و یه پنالتی مشکوک به ادعای خود یووه ای ها روی جووینکو رو نگرفت
چرا اون پست پاک شد.
بعد از حدود 9000 پست فعالیت در این فروم دارم کم کم به این نتیجه میرسم که اینجا هم داره مثل نارنجی میشه.
قرار بود کل کل نشه. توهین نشه. بی احترامی نشه. تهمت زده نشه. درست ؟
علی اقای عزیز لطف کردن و جواب سوال بنده رو دادن. ایشون (که البته من بهش ارادت زیادی دارم) در کل اشاره کردن که پست تحریک امیزه.
در مورد پست در تاپیک یووه ، بنده مگه از اینتر دفاع کردم یا یووه رو متهم کردم ؟ فرصت ندادید. اینکه پست زدم و گفتم داوری از اول اشتباه کرد و بازی رو برد به حاشیه میخواستم اخرش بیام بگم که داوری بخاطر اون اشتباه مرگبارش که خودش هم وسط نیمه فهمیده بود نیمه دوم سوت های زیادی به ضرر یووه زد و کلا بازی تحت الشعاع قرار داد که خب متاسفانه به پست ما امان داده نشد.
من با کل کل و بی احترامی شدیدا مخالفم. اما وقتی بازی یووه و اینتر در جریانه من نمیتونم تو تاپیک میلان در مورد اتفاقات بازی پست بزنم. همونطور که یه ارسنالی وقتی در مورد تیم ما نظری داره میاد تو تاپیک منچستر و نظرش رو میگه.
ما سر بازی منچستر و ارسنال هم در تاپیک ارسنالی ها پست دادیم هم اونها در تاپیک ما پست دادن. هیچ مشکلی هم پیش نیومد.
به نظر من یه مقدار روی این قضیه پاک کردن پست ها وسواس بیشتری به خرج بدید. بزرگترین سرمایه فروم کاربرانش هستند.
بگذریم. هر چند این پست هم که نوشتنش 10 15 دقیقه وقت ما رو گرفت احتمال زیاد پاک میشه.
اما در نهایت من خوشحالم که رکورد شکست ناپذیری میلان هنوز که هنوزه دست نیافتنی هست.
من الان اینجا رو دیدم.
مهرداد جان اول بگم شما فقط پستهای پاک نشده رو در تاپیک منچستر و آرسنال می بینید که تصور کردید هیچ مشکلی پیش نیومده ، اتفاقا همین مدیریت هاست که باعث میشه فضای گفتگو در تاپیک ها جون داشته باشه و گهگاه میشه که اگر به موقع ما پستی رو پاک نمی کردیم جنجالهای بزرگی راه می افتاد.
درباره پستهایی که در تاپیک یووه پاک شده خدمتتون عارضم که این پستها هم اتفاقا توسط علی عزیز پاک شده و چون چند بار دیدم توی پستهاتون اشاره کردید ( هم شما و هم سایر دوستان)که پستهای یووه توسط مدیران پاک شده گفتم در جریان باشید.
همونطور که شما انتظار دارید بعد از زدن 9000 پست ، پستی از شما پاک نشه ما هم انتظار داریم به عنوان یکی از فعالترین بچه های بخش و به نوعی حتی پیشکسوت خود من ، توجه بیشتری به پستهاتون داشته باشید . این توجه میتونه اینها باشه :
زمان پست : مثلا اینتر 3 تا گل به یووه زده شما به عنوان یک میلانی میرید و از داوری میگید !! ( اگر حق هم داشته باشید بلافاصله در حین بازی و زمانی که هواداران تیم مورد نظر به شدت احساسی هستند به نظر من موضوع میتونه مشکل ساز بشه.
یا مثلا توی یک تاپیک میرید میگید تبریک میگم ولی مثلا حق تیم مقابل باخت نبود !!
مکان پست : که اون رو هم همین بالا خدمتتون توضیح دادم
و سوم نوع تحلیل هاتون : که در بعضی موارد میتونه در تاپیکهای حریفان و رقبا تنش زا باشه
نهایتا مهرداد جان اگر در بخش فوتبال ما واقعا اعتقادی به این حرف شما نداشتیم که " بزرگترین سرمایه فروم کاربرانش هستند " به جای این همه وقت گذاشتن برای انجام قوانین و جنگ اعصاب از بزرگان تا کوچکهای بخش با دادن چهار تا کارت و بن قضیه رو فیصله داده بودیم. پس شما هم که برای چندمین بار با کم لطفی ما رو شرمنده خودتون می کنید کمی بیشتر نسبت به نقش و سابقه تون در بخش فوتبال حساس باشید.
شاد و پیروز باشید