• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

علی جان من منظورم به خود بازی یووه و اینتر و نتیجه نبود

منظورم به حفظ رکورد 58 بازی بدون شکست میلان بود که یووه نتونست اون رو بشکنه.

پست اینجا رو که پاک کردید... فدای سرتون

پست تاپیک یووه رو هم مدیران پاک کردند. اونجا که قصد بنده کل کل نبود. من گفتم داور افتضاح کرد . گل افساید گرفت. بازی رو برد به حاشیه که برد. نبرد !؟؟!؟ کلی خطا و اون پنالتی مشکوک و یه پنالتی مشکوک به ادعای خود یووه ای ها روی جووینکو رو نگرفت

چرا اون پست پاک شد.

بعد از حدود 9000 پست فعالیت در این فروم دارم کم کم به این نتیجه میرسم که اینجا هم داره مثل نارنجی میشه.

قرار بود کل کل نشه. توهین نشه. بی احترامی نشه. تهمت زده نشه. درست ؟

علی اقای عزیز لطف کردن و جواب سوال بنده رو دادن. ایشون (که البته من بهش ارادت زیادی دارم) در کل اشاره کردن که پست تحریک امیزه.

در مورد پست در تاپیک یووه ، بنده مگه از اینتر دفاع کردم یا یووه رو متهم کردم ؟ فرصت ندادید. اینکه پست زدم و گفتم داوری از اول اشتباه کرد و بازی رو برد به حاشیه میخواستم اخرش بیام بگم که داوری بخاطر اون اشتباه مرگبارش که خودش هم وسط نیمه فهمیده بود نیمه دوم سوت های زیادی به ضرر یووه زد و کلا بازی تحت الشعاع قرار داد که خب متاسفانه به پست ما امان داده نشد.

من با کل کل و بی احترامی شدیدا مخالفم. اما وقتی بازی یووه و اینتر در جریانه من نمیتونم تو تاپیک میلان در مورد اتفاقات بازی پست بزنم. همونطور که یه ارسنالی وقتی در مورد تیم ما نظری داره میاد تو تاپیک منچستر و نظرش رو میگه.

ما سر بازی منچستر و ارسنال هم در تاپیک ارسنالی ها پست دادیم هم اونها در تاپیک ما پست دادن. هیچ مشکلی هم پیش نیومد.

به نظر من یه مقدار روی این قضیه پاک کردن پست ها وسواس بیشتری به خرج بدید. بزرگترین سرمایه فروم کاربرانش هستند.

بگذریم. هر چند این پست هم که نوشتنش 10 15 دقیقه وقت ما رو گرفت احتمال زیاد پاک میشه.

اما در نهایت من خوشحالم که رکورد شکست ناپذیری میلان هنوز که هنوزه دست نیافتنی هست.

من الان اینجا رو دیدم.
مهرداد جان اول بگم شما فقط پستهای پاک نشده رو در تاپیک منچستر و آرسنال می بینید که تصور کردید هیچ مشکلی پیش نیومده ، اتفاقا همین مدیریت هاست که باعث میشه فضای گفتگو در تاپیک ها جون داشته باشه و گهگاه میشه که اگر به موقع ما پستی رو پاک نمی کردیم جنجالهای بزرگی راه می افتاد.

درباره پستهایی که در تاپیک یووه پاک شده خدمتتون عارضم که این پستها هم اتفاقا توسط علی عزیز پاک شده و چون چند بار دیدم توی پستهاتون اشاره کردید ( هم شما و هم سایر دوستان)که پستهای یووه توسط مدیران پاک شده گفتم در جریان باشید.

همونطور که شما انتظار دارید بعد از زدن 9000 پست ، پستی از شما پاک نشه ما هم انتظار داریم به عنوان یکی از فعالترین بچه های بخش و به نوعی حتی پیشکسوت خود من ، توجه بیشتری به پستهاتون داشته باشید . این توجه میتونه اینها باشه :

زمان پست : مثلا اینتر 3 تا گل به یووه زده شما به عنوان یک میلانی میرید و از داوری میگید !! ( اگر حق هم داشته باشید بلافاصله در حین بازی و زمانی که هواداران تیم مورد نظر به شدت احساسی هستند به نظر من موضوع میتونه مشکل ساز بشه.
یا مثلا توی یک تاپیک میرید میگید تبریک میگم ولی مثلا حق تیم مقابل باخت نبود !!

مکان پست : که اون رو هم همین بالا خدمتتون توضیح دادم

و سوم نوع تحلیل هاتون : که در بعضی موارد میتونه در تاپیکهای حریفان و رقبا تنش زا باشه

نهایتا مهرداد جان اگر در بخش فوتبال ما واقعا اعتقادی به این حرف شما نداشتیم که " بزرگترین سرمایه فروم کاربرانش هستند " به جای این همه وقت گذاشتن برای انجام قوانین و جنگ اعصاب از بزرگان تا کوچکهای بخش با دادن چهار تا کارت و بن قضیه رو فیصله داده بودیم. پس شما هم که برای چندمین بار با کم لطفی ما رو شرمنده خودتون می کنید کمی بیشتر نسبت به نقش و سابقه تون در بخش فوتبال حساس باشید.

شاد و پیروز باشید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ساسان جان بله من میلانی هستم.

اما اگه یه مقدار پست های من رو بررسی کنید. (منظورم مربوط به لیگ ایتالیا است) میبینید که بدترین نیش و کنایه هاو انتقادها رو اخیرا به همین تیم خودمون کردم. یعنی میلان

مثلا یکبار در تاپیک یووه گفتم ماشالله پوگبا خوب براتون گل میزنه. چرا !! چون پوگبا از منچستر یونایتد بود و ما خیلی بحث داشتیم که نباید اینو از دست بدن. شما میدونی که من منچستری تیر هستم مثل خودت.

بگذریم. بنده قصد ندارم تنش ایجاد کنم اما هر چی فکر میکنم متوجه نمیشم اینکه مثلا بگیم داور بازی رو برد به حاشیه با اشتباهاتش طرفداری از تیم خاصی باشه یا تنش زا باشه....

دیگه در موردش صحبت نکنیم بهتره.

===========
و اما در مورد بازی. من به صعود میلان مطمئن نیستم. تیمی که از مالاگا میبازه. تو زمین خودش هم مساوی میگیره چطور فکر میکنید بازیهای بعدی رو براحتی پشت سر میگذاره. فکر میکنید اندرلشت تیم ضعیفیه !!! نه. همون اندرلشت ببین تو زمین خودش چطوری میلان رو اذیت میکنه.

به هر صعود کردن یا نکردن میلان برای من فرقی نداره چون این تیم حرفی برای گفتن نداره. فقط امیدوارم این خفت و خواری من و شمای هوادار میلان به قیمت رفتن اون برلوسکونی و اون گالیانی احمق باشه.

navid_ati

Registered User
لایک‌ها
1,515
هی خدا ببینید چطوری از عرش به فرش میکشونن ما رو
کجایی پائولو مالدینی که دلم واسه روحیه دادنت تنگ شده
کجایی اینزاگی که یه 5 متری تو آفساید باشی بخندیم شاد شیم

امیدوارم بازم میلان دوباره احیا بشه

من تو pes2013 میلان ضعیف رو بر میدارم ولی چون با تعصب باهاش بازی میکنم بازم یکی در میون از تیمهایی مثل رئال و بارسا میبرم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه باخت دیگه

جلو فیورنتینا

3 1 باختیم

اونم تو سن سیرو

fazel1989

Registered User
لایک‌ها
207
درود
متاسفانه تیم غرق در بحران شده
فقط اسمی از میلان بزرگ مونده و بس!
هیچ امیدی به آینده این تیم و کارد فنی نیست

persian_ir

Registered User
لایک‌ها
52
کاش فقط بتونیم به لیگ اروپا راه پیدا کنیم:(

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
مشاهده پیوست 238042

سکوت سرد سران و هواداران میلان پس از باخت خانگی برابر فیورنتینا آینده آلگری در میلان را با سوال مواجه کرده است.

به گزارش سایت فوتبال ایتالیا، با اینکه سرمربی آ.ث. میلان پس از پایان مسابقه عملکرد تیمش را نه چندان ضعیف توصیف کرد، نتیجه و مالکیت میدان در بازی روز شنبه حقابق دیگری را بیان می کند. در این میان آدریانو گالیانی نیز برخلاف بازی های گذشته، پس از مسابقه حاضر به دفاع از سرمربی تیم خود نشد.

در واقع گالیانی پس از مسابقه با رسانه ها صحبتی نداشته است که عملی غیر معمول از جانب وی به شمار می آید. بر طبق شایعات مطرح شده او قصد دارد پس از مشورت با سیلویو برلوسکونی، مالک باشگاه میلان درباره آینده آلگری در میلان نظر دهد.

در صورتی که آلگری از سمت خود برکنار شود، انتظار می رود دستیار وی مائورو تاسوتی جایگزین او شود.

میلان اکنون در رده 13 جدول سری آ قرار دارد. جایی که تا منطقه سقوط به سری بی تنها پنج امتیاز و تا کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا 12 امتیاز فاصله دارد.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
مشاهده پیوست 238044

جنارو گتوزو، هافبک کهنه کار ايتاليايي که با پيراهن ميلان بازي هاي درخشاني به نمايش گذاشته و به قهرماني ايتاليا و اروپا رسيده است، فاش کرد هميشه آرزو داشته يک مربي فوتبال باشد.

به گزارش سايت انگليسي گل، اين هافبک 34ساله که اين روزها پيراهن باشگاه سوئيسي سيون را برتن مي کند شايعات مربوط به بازگشت به سن سيرو را رد کرده است: "بازگشت به ميلان؟ من مطمئنا تيمم را ترک نخواهم کرد. من با مسئولان سيون قرارداد بستم و بدان پايبند خواهم بود. هيچ نوستالژي به ميلان ندارم و فعلا براي موفقيت باشگاهم در ليگ سوئيس تلاش مي کنم. زندگي در سوئيس، کيفيت بالايي دارد."

وي در ادامه افزود: "هميشه آرزو داشتم يک مربي فوتبال باشم و در ادامه دوران حرفه اي خود، به اين هدف خواهم رسيد."

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ناپولی میلان

دقیقه 5 روی اشتباه فاحش ابیاتی گل اول رو میلان خورد ........................ :(

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب میلان تونست بازی رو به تساوی بکشونه و بازی 2 2 به پایان رسید.

اما خدایی میلان خیلی درب و داغونه :(

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
میتونستن ببره بازی رو . آخه این چه گل هاییه میخورن ؟! نبود یک پاسور و پاس آخر دهنده شدیدا" احساس میشه . بوآ و پاتو و روبی و نوچه اصلا" آماده نیستن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
میتونستن ببره بازی رو . آخه این چه گل هاییه میخورن ؟! نبود یک پاسور و پاس آخر دهنده شدیدا" احساس میشه . بوآ و پاتو و روبی و نوچه اصلا" آماده نیستن

گل او که فاجعه مستر ابیاتی بود. حالا گل دوم رو میگیم از تو محوطه جریمه شوت زد بازیکن حریف.

کلا تیم داغونه :( نبود بازیکن خلاق و تمام کننده حس میشه. یک اقا بالاسر میخواد تیم. یکی مثل کاپیتان مالدینی.

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
گل او که فاجعه مستر ابیاتی بود. حالا گل دوم رو میگیم از تو محوطه جریمه شوت زد بازیکن حریف.

کلا تیم داغونه :( نبود بازیکن خلاق و تمام کننده حس میشه. یک اقا بالاسر میخواد تیم. یکی مثل کاپیتان مالدینی.

من عاشق این عکست اواتارتم
هیچ بازیکنی مثل ریوالدو نمیشه یه فصل فکنم بازی اخر لیگ بارسلونا و والنسیا بود که والنسیا 2-0 جلو بود بعد ریوالدو 3 تا گل به والنسیا زد اخریش یه قیچی عالی بود سر همون بازی هم بارسلونا امتیازش بیشتر از والنسیا شد و رفت لیگ قهرمانان
دقیقا به خاطر این بازیکن من طرفدار بارسلونا بودم بعد که اومد به میلان عاشق این تیم شدم
دقیقا به خاطر این بازیکن حالم از انجلوتی اشغال بازیکن خراب کن بهم میخوره
مرتیکه گوساله به معنای واقعی ر*ی*د به بازی ریوالدو که تو اون زمان (بعد جام جهانی 2002) فوق العاده تو اوج بود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان تبریک.

بازی بزرگی رو بردیم. اونم یوونتوس رو.

امیدوارم این بازی نقطه عطفی باشه در وضعیت تیم.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
تبریک میگم به دوستان میلانی برد دیشب رو
امیدوارم در ادامه تیمتون شرایط بهتری هم پیدا کنه خصوصا در اروپا تیم موفقی داشته باشید.
شاد باشید.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سلام
تبریک میگم به دوستان میلانی برد دیشب رو
امیدوارم در ادامه تیمتون شرایط بهتری هم پیدا کنه خصوصا در اروپا تیم موفقی داشته باشید.
شاد باشید.

البته جواد جان پنالتی خب پنالتی نبود. اما این گل در به بازی قبلی میلان و یووه که حق میلان بدجوری خورده شده بود.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
البته جواد جان پنالتی خب پنالتی نبود. اما این گل در به بازی قبلی میلان و یووه که حق میلان بدجوری خورده شده بود.

من که حرفی از پنالتی نزدم مهرداد جان/ قصدم از تبریک کنایه یا چیزی اینگونه نبود. کاملا با اراده و از صمیم قلب تبریک گفتم. همیشه به دوستانم در هر تیمی که رقیب باشند بعد باخت تیمم تبریک میگم. بالاخره یه تیم میبره و یه تیم میبازه و آخرین بازی ای وجود نداره که شادی ابدی یا حسرت ابدی ای بوجود بیاد.

اما در مورد اینکه شما یادآوری بازی دیگه ای رو میکنید و علنا از حق خوری صحبت میکنید (خب حتما خودتون دقیقا متوجه هستید که حق خوری دقیقا یعنی یکی یا گروهی میخواستند به ناحق حقی رو ضایع کنند و از قبل هم براش برنامه داشتند! ) در حالی که این رویداد دیشب رو جبران اون بازی میدونید بدور از هم صفتی ! (که البته من چنین تصوری متقابلا ندارم)
یه توضیح کلی میدم که نظر شخصی خودم هست و هیچ معنی جانبی ای هم نداره.
اینو کلا هم الان تو تاپیک خودمون گفتم / هم موقع بازی اینتر گفتم و پارسال هم گفتم و ..... همیشه نظرم همین هست چه ضرر کنم تو داوری چه سود کنم!

تیم باید بازیش رو ببره این اصل حرف هست. اما اگر تیمی چنین ذهنیتی داره که داور با حریف هست! باید بازی رو ببره و داور رو هم ببره! حرف زدن فایده ای نداره/ امتیاز نداره/جام نداره و الی آخر. فوتبال تو زمینه.
درسته که تو بازیهای سنگین فقط تک صحنه ها میتونندنتیجه رو رقم بزنند و ده تا موقعیت نیست که داور بخواهد 2 تاش رو هم تاثیر گذار باشه. اما با این حال داور یه فردی هست که تصمیم میگیره و من همیشه میگم اون با همه آموزش هاش و همه تجربه هاش نهایتا یک انسان هست که احساساتی هم داره نظیر تحت تاثیر جو قرار گرفتن. هول شدن. شک کردن!.تلافی. و .... همه اینها چیزهایی هست که وجود داره اونم فقط تو یه لحظه با اون همه فشار و استرس که از ترس تصمیم گرفتن اشتباه و یا تصمیمی نگرفتن اشتباه. نه میشه تایید کرد و نه میشه تکذیب کرد. باید باهاش زندگی کرد و فقط نگاه کرد.
نظر من اینه که همیشه لازم نیست آدم وقتی یه چیزی میبینه به خودش حق و اجازه بده که قضاوت کنه. اصلا چه لزومی داره من الان که تیمم باخته با این صحنه ای که دیدیم حتما قضاوت کنم! یه صحنه بود که همه دیدند و داور باید تصمیم میگرفت که گرفت چه درست چه غلط و نتیجه نهایی اعلام شد و این بازی رفت تو تاریخ.
خودم که هیچ وقت اینطوری قضاوت نمیکنم.

از نظر من شما به این دلیل میفرمایید این بازی به اون بازی پارسال در! که این اشتباهات رو تصادفی نمیدونید و یا حداقل دنبال کنار هم گذاشتن وقایع هستید. شخصا اگر ده تا بازی پشت هم به نفع تیم حریف رقم بخوره به خودم حق نمیدم که بگم فلان تیم رو داورها برنده میکنند. یا اگر ده تا بازی پست هم به نفع ما بشه بگم داور ها ما رو برنده میکنند! به طور مثال اگر میلان دیشب اون گل رو نزده بود شاید بازهم بیشتر و بیشتر حمله میکرد و دو تا گل هم میزد که کسی نگه داور کمک کرده! اما وقتی یک گل جلو هست نیازی نیست که بیاد و حمله کنه که گل دیگه ای بزنه که وقتی برد دیگران نگن با اون گل بردند. حرف چه اهمیتی داره! لازم نیست به خاطر چیزی که بی اهمیت هست برد با ارزش رو به خطر انداخت.

اون پارسالی به نظر من یک اشتباه ساده بود که دلایلی داشت تو اون صحنه که پارسال درباره اش حرف زدیم و این صحنه دیشب هم فقط یه اشتباه بوده از نظر من.
فکر کنم وقتی ادم بازنده هست بسیار پسندیده هست که باخت رو قبول کنه چه با سر پایین و چه با غرور زیباش حتی! از نظر من ارزش برد میلان بخاطر اینکه با یه پنالتی مشکوک برنده شده کم نمیشه. میلان دربی رو برده و این در برابر حرفهای بی ارزشی که بخواهد برد لوث کنه یا زیر سوال ببره بسیار با ارزش تر هست. چه برای ما باشه چه برای حریف واقعیت جز این نخواهد بود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نه نه

برداشت بد نکن.

یعنی خودم قبول دارم که بازی باید مساوی میشد. اون پنالتی اشتباه بود. اما خب دیگه اشتباه داوری جزئی از بازیه. یه بار به ضرر ما و یه بار هم به سود ما

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
نه نه

برداشت بد نکن.

یعنی خودم قبول دارم که بازی باید مساوی میشد. اون پنالتی اشتباه بود. اما خب دیگه اشتباه داوری جزئی از بازیه. یه بار به ضرر ما و یه بار هم به سود ما
باید مساوی میشد ؟!!!!!!!!! میتونستیم 4-5 تا گل تو ضد حمله بزنیم ! فکر کنم شما نباید اینجا "ما" بگی !

بالا