• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
علیک سلام.
ادامه که میدم , اما خوب ریسکش بالاست که همون دفعه اول قبول شم!

آها!
مشکلی نداره، شما دانشگاه قبول بشید بهتون معافیت تحصیلی میدن. (کارشناسی)

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
دوستان من هم یه سوال دارم
من قبلا دانشجو فیروزکوه بودم و 2 ترم عدم مراجعه زدن و یجورایی اخراج و معافیت تحصیلیم رو لغو کرده بودن منم دانشگاه دماوند قبول شدم و یجورایی پارتی بازی اینا یه معافیت تحصیلی دوباره واسم صادر کردن که توش مدت تحصیل رو زده بود 4.5 سال یا همون 9 ترم از طرفی میدونم که من 11 12 ترم زودتر تموم نمیشه درسم میخوام ببینم مدت تحصیل بهم میدن دوباره یا نه قد همون 3 4 ترم یا نه
جفت رشته هامم پاره وقت بوده که در واقع 8 سال مدت تحصیل داره که یجورایی اینا 6 سال انگار در نظر گرفتن
حالا میخوام ببینم علاوه برون 9 ترم 3 4 ترم دیگه به من میدن یا نه تا جایی که دیدم تو نت چرخیدم نوشته بود 2 ترم رو اضافه برون 6 سال که واسه من شده 4.5 سال میدن بدون مشکل و داستانی میخوام ببینم بازم علاوه برون 2 ترم.میدن چون از یکی 2 نفر شنیدم اون 2 ترم که مشکل نداره میدن 2 ترم دیگه هم میدن با تعهد و اینکه تو سربازی اضافه دفترچه میخوری
خدایی بد استرسی بهم داده ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان اهل فن راستی دانشگاه ازاد هم هستم

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
آقا تازه این تاپیکو یافتم! فک میکردم تو گفتگوی آزاد بوده!:(
بازم اون معافیت تحصیلی رو میگیرم؟
آخه اگه دو سال دیگه معافیت داشتم , اونوقت میتونستم کفالت بگیرم:(

خیر.
**** وظیفه برای هر مقطع تحصیلی یک بار معافیت صادر میکنه
(اینترنت حجمی که نیست بگی 2گیگم مونده بندازین واسه ماه بعد!!)

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
خیر.

مطمئنيد؟ فكر كنم براي هر مقطع تحصيلي در هر رشته اي كه هستيد يكبار صادر ميكنه
مثلا ليسانس نرم افزار قبول ميشيد معافيت تحصيلي ميدن دوباره كه قرار نيست همين ليسانس نرم افزار رو بخونيد (كه مثال گيگ اينترنت زديد!)، ايندفعه مثلا تغيير رشته ميديد و آي تي ميخونيد.
من كه فكر ميكنم براي هر مقطع تحصيلي در هر رشته تحصيلي كه ميخونيد يكبار صادر ميكنه. البته مطمئن مطمئن نيستم.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
خیر.
من رشته ام برقه و برای رشته دوم میخوام نرم افزار بخونم.
اگه اطلاعات دقیق دارین لطفا بگین . چون میخوام برای این کار برنامه بریزم.:eek:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من رشته ام برقه و برای رشته دوم میخوام نرم افزار بخونم.
اگه اطلاعات دقیق دارین لطفا بگین . چون میخوام برای این کار برنامه بریزم.:eek:

البته این نکته رو در نظر داشته باشید که با هر مدرکی نمیتونید برای یه رشته دیگه کنکور بدید و برید دانشگاه، مثلا لیسانس نرم افزار میتونه ارشد آی تی بگیره ولی بعید میدونم اجازه اینو داشته باشید که از برق برید نرم افزار بخونید. مگه اینکه قبلش یه سری دروس رو بگذرونید یا شرایط خاصی براتون در نظر بگیرن.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
البته این نکته رو در نظر داشته باشید که با هر مدرکی نمیتونید برای یه رشته دیگه کنکور بدید و برید دانشگاه، مثلا لیسانس نرم افزار میتونه ارشد آی تی بگیره ولی بعید میدونم اجازه اینو داشته باشید که از برق برید نرم افزار بخونید. مگه اینکه قبلش یه سری دروس رو بگذرونید یا شرایط خاصی براتون در نظر بگیرن.
نه , منظورم رو بد رسوندم:happy:
من برای فوق , برق رو ادامه میدم و رشته نرم افزار رو میخوام از اول برای کارشناسی بخونم.

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
نه , منظورم رو بد رسوندم:happy:
من برای فوق , برق رو ادامه میدم و رشته نرم افزار رو میخوام از اول برای کارشناسی بخونم.

اولاً **** وظیفه برای مقطع کارشناسی یه بار معافیت صادر میکنه که وقتی لیسانس گرفتی تمومه معافیت لیسانس

ثانیاً کسی که لیسانس داره نمیتونه برای لیسانس کنکور بده !

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
اولاً **** وظیفه برای مقطع کارشناسی یه بار معافیت صادر میکنه که وقتی لیسانس گرفتی تمومه معافیت لیسانس

ثانیاً کسی که لیسانس داره نمیتونه برای لیسانس کنکور بده !
براي هر مقطع تحصيلي فقط يكبار ميتونيد معافيت بگيريد دقيقا طبق گفته حرف دوستمون ( ربطي به رشته و سيستم آموزشي و ... نداره )
ولي بند دوم فقط شامل كنكور سراسري روزانه ميشه يعني كسي كه يكبار از امكانات روزانه استفاده كرده نميتونه مجدد همون سيستم دانشگاهي درس بخونه ولي آزاد و پيام نور و علمي كاربردي مشكلي نيست.../

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
کسی نبود مارا یاری کند عایا?

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

طبق قانون اگه سنوات تحصیلی شما به پایان برسه و نتونید فارغ التحصیل بشید اخراج میشید و نهایتا یه مدرک معادل بهتون میدن مثل فوق دیپلم اگه واحدهای لازمه رو گذرونده باشید - فقط یه نکته وجود داره که در صورت صلاحدید دانشگاه محل تحصیل و کمیسیون و اینجور چیزا حداکثر یکسال میتونه به سنوات تحصیلیتون اضافه بشه
و پس از اون معرفی میشید به وظیفه عمومی

Last edited:

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
امروز رفتم برگه محل آموزش رو گرفتم
گروه پدافند سمنان (امریه دار)

سرچ کردم داخل کویره و امکانات خوبی هم مثل اینکه نداره !

فقط خوبیش اینه امریه ام ردیف شد

mrnet

Registered User
لایک‌ها
0
امروز رفتم برگه محل آموزش رو گرفتم
گروه پدافند سمنان (امریه دار)

سرچ کردم داخل کویره و امکانات خوبی هم مثل اینکه نداره !

فقط خوبیش اینه امریه ام ردیف شد

دوست خوب من
من 1/4/91 اونجا بودم. کلا راحته فقط جاش بده و تو زمستون سوز وحشتناکی باید داشته باشه. و الا سخت نمی گیرن. اردو هم نداره. فرمانده هاشم خوبن. میدون تیرشم امتیاز ممتیاز نداره.
موفق باشی

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
دوست خوب من
من 1/4/91 اونجا بودم. کلا راحته فقط جاش بده و تو زمستون سوز وحشتناکی باید داشته باشه. و الا سخت نمی گیرن. اردو هم نداره. فرمانده هاشم خوبن. میدون تیرشم امتیاز ممتیاز نداره.
موفق باشی
شما با چه مدرکی رفتی ؟ امریه داشتی ؟

مگه اونجا ارشد هم میگیرن ؟
من سرچ کردم اکثرا دیپلم ها اونجا میرن

من از بچه های دوره های قبل امریه جنگلها و مراتع پرسیدم اکثرا میفرستند نیروی دریایی انزلی - اینم شانس من بود که توی زمستون باید بریم کویر!

FULL HD

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
66
دوستان تو اخبار گفت کسانی که غیبت دارن به اضای هر 3 ماه 3 ماه اضاف اینا جریانش چیه از کی این قانون اعمال میشه؟؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان تو اخبار گفت کسانی که غیبت دارن به اضای هر 3 ماه 3 ماه اضاف اینا جریانش چیه از کی این قانون اعمال میشه؟؟

سلام
کی گفت؟ جدید چیزی اعلام کرده؟
توی قانون جدید (که از اول امسال اعمال شده) اینطوری هست که تا 3 ماه غیبت 3 ماه اضافه و بیش از 3 ماه غیبت شامل 6 ماه اضافه خدمت میشه (دیگه بیشتر اضافه نمیزنن چه غیبتت 6 ماه باشه چه 10 سال)

FULL HD

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
66
ای وای بر ما درست 27 ماه خدمت واسم اکی شد:hmm:اقا من لکنت زبان دارم کاری نمیشه کرد البته ارثی هست ها

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ای وای بر ما درست 27 ماه خدمت واسم اکی شد:hmm:اقا من لکنت زبان دارم کاری نمیشه کرد البته ارثی هست ها

لکنت زبان خفیف معاف از رزم داره و شدیدش معافیت دائم. اگه شدیده اقدام کن شاید معافت کردن ولی اگه خفیفه به نظرم وقتت رو تلف نکنی بهتره.

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
الان روی برگه زده یک دیماه
یک دیماه جمعه هست
یعنی جمعه باید بریم یا شنبه ؟

بالا