B T
Registered User
- نوشتهها
- 666
- لایکها
- 1,490
حالا گريه نداره كه ...
به جان خودم حدس می زدم بیای همینو بگی
حالا گريه نداره كه ...
چشم زوئی جون بهش میگمآخی ناز بشین اسی شریفاتتون نزدیک بود تیر دروازه تون رو بترکونه حداقل یه دو ساعت وایمیستادین بعدا کل کل میکردین
خوشم میاد اعتماد به نفست در حد لالیگاس مصی جون
این صحنه دقیقا عین گل پذیرفته نشده سپاهان با اس اس بود . اونجا فغانتون به هوا رفته بود حالا لپ داور بوسش میکنین کلک
تازه پنارتتونم مشکوک بود
آخی من موندم چرا باید بیام با اینها کل کل کنم تیم ما که با تمام جو بد ورزشگاه و فحش هایی که به بازیکنامون دادن و خیس بودن زمین و نبودن کریمی و قاضی و نیلسون و .... و..... و....... تو انزلی بازی رو به اون قشنگی مساوی میکنه که به نظر خودم از برد بهتره
اونوقت اون دوستان آبی در بهترین شرایط تیمشون تو آزادی و در اوج انگیزه از تیم 8 ام جدول شکست میخورید اونم شکستی که 1 گلشو تو پنالتی زده بودید رحمتی هم مثل همیشه رو نوار شانس شانسسسسسسسسسس بود موقعین خطرناک هم قربونش برم فکر کنم 400 -2 بودش![]()
راستی تو همچین بازی مهمی تو خونه خودتون وقتی بالا جدولید فقط 3 هزار تا تماشاچی میان ورزشگاه
![]()
اگه پرسپولیس جا شما بود که تو معمولی ترین بازی هم جای سوزن انداختن تو ورزشگاه نبود
راستی شما با این همه هوادار رتبتونو میشه بگیددرجه 1![]()
همیشه چیزی که خوبه طرفداراش زیادن چیزی که قرمزه پرسپولیس رو میگم زیاد فکر نکن![]()
قلعهنويي: سيد مهدي رحمتي 3 گل خورد اما روز خوبي داشت
منبع ورزش3
میشه بگین ایشون تا چند تا جا دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 تا خورده روز خوبی داشته؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
قلعهنويي:مي توانستم 6 نفر را تعويض ميکردم
منبع ورزش3
ای بابا اینا هم که خوراکشون 6ه که ..... شیش تاییا ....6 تا تعویضم میخوان ....
خوشم میاد اعتماد به نفست در حد لالیگاس مصی جون
این صحنه دقیقا عین گل پذیرفته نشده سپاهان با اس اس بود . اونجا فغانتون به هوا رفته بود حالا لپ داور بوسش میکنین کلک![]()
میگم مصی تیمتون چقدر منفور هستش که صدر نشین هم باشید یه اتوبوس هوادار نمیره استادیوم ! فکر کنم همین شما 4-5 تای تو این انجمن هستید سر جمع !![]()
ایران فک کنم تنها جایی باشه که هوادارای تیم همیشه بالانشینش حاضرن بیان با تیم همیشه قعرنشینش کل بندازن!
حتی اگه به انگیزه خنده هم باشه به افتش نمی ارزه رفقا :دی
پرسپولیس قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه .... ( ببخشید قرصامو نخوردم دارم هزیون میگم)
به جان خودم من پستای قبلیت که میخوندم فهمیده بودم قرص میخوری :lol:
راستی مثل اینکه روح مرفاوی توی همه بچه های استقلال حلول کرده اونم چه حلولی
10 امتیاز همش جلویین و 18 تا بازی هنوز باقیمونده اونوقت انقده مطمئنید تا آخر فصل همینجا می مونید :blink:
توی همین بازی رفت هم شانس باهاتون یار بود که به تیم کامل شکل نگرفته ما نباختید . :goatee:
حالا راستشو بگید با این اوضاع خط حمله و هافبک و پت و مت بازیای دفاعتون فک می کنید سهمیه آسیایی این فصل میگیرید /![]()
فقط میتونم بگم قربون این رو تون برم
فعلا که ما که رفتیم آسیا امسال و شما باید یازیای ما رو با حسرت نگاه کنین
سال دیگه هم ما میریم آسیا و شما بایدجوری بمونین
حالا کو تا سال دیگه . امسال شما رفتین سال بعد ما میریم. فقط ما منتظریم ببینیم امسال با مربیگری امیرخان میتونید یه پله صعود کنید و اینبار تو گروهتون سوم بشید :lol:
میگم مصی تیمتون چقدر منفور هستش که صدر نشین هم باشید یه اتوبوس هوادار نمیره استادیوم ! فکر کنم همین شما 4-5 تای تو این انجمن هستید سر جمع !![]()
:blink:خواهشن حرفهاي خودمون رو تحويل خودمون نديد چند صفحه قبل رو مطالعه كنيد و خودتون رو به ما نچسبونيد
استقلال معرفی می کند :
بزرگترین ژانگولر باز لیگ برتر ایران :
آرش برهانی :lol:
تکمله: حساب کنید تیمتون که فعلا 10 امتیاز از همه ایران بیشتر دارهتو ورزشگاه آزادی تو تهرون
از یه مشت جوون 3-2 عقبه و در حال گرفتن درس فوتباله
بعد یه توپ میاد تو هجده قدم حریف بعد فوروارد آقای گلتون هوس زدن قیچی برگردون میزنه به سرش :goatee:
قیچی برگردون زدن همانا و دماغ و دکور خسرو حیدری پایین آمدن همان
و چنین شد که لقب آرش ژانگولر برازنده برهانی شد. :lol:
حالا کو تا سال دیگه . امسال شما رفتین سال بعد ما میریم. فقط ما منتظریم ببینیم امسال با مربیگری امیرخان میتونید یه پله صعود کنید و اینبار تو گروهتون سوم بشید :lol: