• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
آخی ناز بشین اسی شریفاتتون نزدیک بود تیر دروازه تون رو بترکونه حداقل یه دو ساعت وایمیستادین بعدا کل کل میکردین :p

خوشم میاد اعتماد به نفست در حد لالیگاس مصی جون :D
این صحنه دقیقا عین گل پذیرفته نشده سپاهان با اس اس بود . اونجا فغانتون به هوا رفته بود حالا لپ داور بوسش میکنین کلک ;)
تازه پنارتتونم مشکوک بود
چشم زوئی جون بهش میگم :D
همین اسی شریفات که میخواست اشکتونو در بیاره تو اون بازی دوستانه یادت افتاد یا هنوزم بگم:D
راستی این مازی جون و نوری جونتون میخواستن تور دروازتون رو بجرونن که...:lol:
حالا مگه اون گل سپاهان صحیح بود که میگی:D

آخی من موندم چرا باید بیام با اینها کل کل کنم تیم ما که با تمام جو بد ورزشگاه و فحش هایی که به بازیکنامون دادن و خیس بودن زمین و نبودن کریمی و قاضی و نیلسون و .... و..... و....... تو انزلی بازی رو به اون قشنگی مساوی میکنه که به نظر خودم از برد بهتره

اونوقت اون دوستان آبی در بهترین شرایط تیمشون تو آزادی و در اوج انگیزه از تیم 8 ام جدول شکست میخورید اونم شکستی که 1 گلشو تو پنالتی زده بودید رحمتی هم مثل همیشه رو نوار شانس شانسسسسسسسسسس بود موقعین خطرناک هم قربونش برم فکر کنم 400 -2 بودش :D :D راستی تو همچین بازی مهمی تو خونه خودتون وقتی بالا جدولید فقط 3 هزار تا تماشاچی میان ورزشگاه :D :D اگه پرسپولیس جا شما بود که تو معمولی ترین بازی هم جای سوزن انداختن تو ورزشگاه نبود :D

:Dاخی حسرت میخوری کاش جای ما بودی بیای ورزشگاه نخیر برای ماکه عادی شده... ;)
راستی مگه ما با همه ی شرایط فحاشی بیشترو مصدوم و... از سپاهان نبردیم حالا شما با یه مساوی اینقدر راضی هستید:lol:
درجه 1 :D

همیشه چیزی که خوبه طرفداراش زیادن چیزی که قرمزه پرسپولیس رو میگم زیاد فکر نکن :D
راستی شما با این همه هوادار رتبتونو میشه بگید

• Like
Reactions: B T

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
قلعه‌نويي: سيد مهدي رحمتي 3 گل خورد اما روز خوبي داشت
منبع ورزش3

میشه بگین ایشون تا چند تا جا دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 تا خورده روز خوبی داشته؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

قلعه‌نويي:مي توانستم 6 نفر را تعويض مي‌کردم
منبع ورزش3

ای بابا اینا هم که خوراکشون 6ه که ..... شیش تاییا ....6 تا تعویضم میخوان ....

این ورزش 3 رو من خیلی دوز دارم...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خوشم میاد اعتماد به نفست در حد لالیگاس مصی جون :D
این صحنه دقیقا عین گل پذیرفته نشده سپاهان با اس اس بود . اونجا فغانتون به هوا رفته بود حالا لپ داور بوسش میکنین کلک ;)

داد ما در اومده بود یا شما ؟؟ شما میگفتید اون صحنه ی واضح خطا نبوده ... ولی خطا اظهر من الشمس بود ...

ولی در مورد صحنه ی شما خیلی اوضاع فرق میکنه .... به عقیده ی بنده توپ فقط به یه دلیل از دست گردان بیرون اومد ... چون توپو با مرغ اشتباه گرفته بود ... صحنه هم به هیچ وجه خطا نبود ... کان اظهر من الشمس :)

یکی از دوستان پرسپولیسی فرمودن که مساوی مقابل ملوان براشون مثل برد بوده ... یاد مالدیو افتادم که گل زدن به ایران به اندازه ی یه برد واسشون ارزش داشت ... طفلکی ها چقدر توقعشون اومده پایین :)

فعلا که صدر نشینیم ... زیر پامونم نمیتونیم ببینیم چه برسه به 11 متر زیرِ زمین :D

Last edited:

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
ایران فک کنم تنها جایی باشه که هوادارای تیم همیشه بالانشینش حاضرن بیان با تیم همیشه قعرنشینش کل بندازن!
حتی اگه به انگیزه خنده هم باشه به افتش نمی ارزه رفقا :دی

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
میگم مصی تیمتون چقدر منفور هستش که صدر نشین هم باشید یه اتوبوس هوادار نمیره استادیوم ! فکر کنم همین شما 4-5 تای تو این انجمن هستید سر جمع ! :D

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
میگم مصی تیمتون چقدر منفور هستش که صدر نشین هم باشید یه اتوبوس هوادار نمیره استادیوم ! فکر کنم همین شما 4-5 تای تو این انجمن هستید سر جمع ! :D

نه دیگه شما کم لطفی نکن 6 تا میشن.....

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
ایران فک کنم تنها جایی باشه که هوادارای تیم همیشه بالانشینش حاضرن بیان با تیم همیشه قعرنشینش کل بندازن!
حتی اگه به انگیزه خنده هم باشه به افتش نمی ارزه رفقا :دی

خواهشن حرفهاي خودمون رو تحويل خودمون نديد چند صفحه قبل رو مطالعه كنيد و خودتون رو به ما نچسبونيد

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
پرسپولیس قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه .... (‌ ببخشید قرصامو نخوردم دارم هزیون میگم :D)

به جان خودم من پستای قبلیت که میخوندم فهمیده بودم قرص میخوری :lol:

راستی مثل اینکه روح مرفاوی توی همه بچه های استقلال حلول کرده اونم چه حلولی:D
10 امتیاز همش جلویین و 18 تا بازی هنوز باقیمونده اونوقت انقده مطمئنید تا آخر فصل همینجا می مونید :blink:

توی همین بازی رفت هم شانس باهاتون یار بود که به تیم کامل شکل نگرفته ما نباختید . :goatee:

حالا راستشو بگید با این اوضاع خط حمله و هافبک و پت و مت بازیای دفاعتون فک می کنید سهمیه آسیایی این فصل میگیرید /:p

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
این پرسپولیسیا با یه مساوی انقد خوشحالن که شب خوابشون نبرده حتما:D
البته خوشحالی هم داره چون تونستن یه تیم بالای جدولی رو متوقف کنن و تو پوست خودشون هم نمیگنجن
4628.gif

همراه اول یه طرح داره و اینه که اگه تیم محبوبت ببره اس ام اس رایگان و مکالمه ی رایگان بهت میده
پرسپولیسیا اگه تو این طرح ثبت نام کنن هیچ وقت هیچی گیرشون نمیاد:lol:
ولی استقلالیا تا الان کلی اس ام اس و مکالمه ی رایگان جایزه گرفتن
حالا گریه نداره koonkooa

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
به جان خودم من پستای قبلیت که میخوندم فهمیده بودم قرص میخوری :lol:

راستی مثل اینکه روح مرفاوی توی همه بچه های استقلال حلول کرده اونم چه حلولی:D
10 امتیاز همش جلویین و 18 تا بازی هنوز باقیمونده اونوقت انقده مطمئنید تا آخر فصل همینجا می مونید :blink:

توی همین بازی رفت هم شانس باهاتون یار بود که به تیم کامل شکل نگرفته ما نباختید . :goatee:

حالا راستشو بگید با این اوضاع خط حمله و هافبک و پت و مت بازیای دفاعتون فک می کنید سهمیه آسیایی این فصل میگیرید /:p

فقط میتونم بگم قربون این رو تون برم
فعلا که ما که رفتیم آسیا امسال و شما باید یازیای ما رو با حسرت نگاه کنین
سال دیگه هم ما میریم آسیا و شما باید :( جوری بمونین

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
استقلال معرفی می کند :

بزرگترین ژانگولر باز لیگ برتر ایران :

آرش برهانی :lol:

تکمله: حساب کنید تیمتون که فعلا 10 امتیاز از همه ایران بیشتر داره :D تو ورزشگاه آزادی تو تهرون :D از یه مشت جوون 3-2 عقبه و در حال گرفتن درس فوتباله :cool: بعد یه توپ میاد تو هجده قدم حریف بعد فوروارد آقای گلتون هوس زدن قیچی برگردون میزنه به سرش :goatee:
قیچی برگردون زدن همانا و دماغ و دکور خسرو حیدری پایین آمدن همان :eek:

و چنین شد که لقب آرش ژانگولر برازنده برهانی شد. :lol:

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
فقط میتونم بگم قربون این رو تون برم
فعلا که ما که رفتیم آسیا امسال و شما باید یازیای ما رو با حسرت نگاه کنین
سال دیگه هم ما میریم آسیا و شما باید :( جوری بمونین

حالا کو تا سال دیگه . امسال شما رفتین سال بعد ما میریم. فقط ما منتظریم ببینیم امسال با مربیگری امیرخان میتونید یه پله صعود کنید و اینبار تو گروهتون سوم بشید :lol:

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
بیچاره میداوودی . دلم برا این بچه میسوزه .تیم 90 دقیقه وا داده بعد امیرخان میگه یه بار به حرف هوادار گوش دادم و میلاد فرستادم تو زمین اینم نتیجش :D
یعنی منظورش چیه ؟ میخواد بگه اگه میلاد نمیومد تو زمین یه مساوی شیرین از فولادیا تو تهران میگرفت که همتون دیشب انقد دپرس نشین :lol: یا منظورش اینه که هوادار استقلال از فوتبال چیزی سر در نمیاره :goatee:

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
حالا کو تا سال دیگه . امسال شما رفتین سال بعد ما میریم. فقط ما منتظریم ببینیم امسال با مربیگری امیرخان میتونید یه پله صعود کنید و اینبار تو گروهتون سوم بشید :lol:

ما آسیا بریم و چهارمم بشیم بهتر شماییم که آسیا رو تو خوابتون میبینید:D
اهداف ما صعود کردن از گروهمون و جای گرفتن توی چهار تیم برتر آسیاست(همون طور که قبلا هم رفتیم توی چهار تیم و قهرمان هم شدیم) ولی اهداف شما بقا در لیگ برتر و سقوط نکردن به جام آزادگان و برنامه ریزی برای تصاحب جام ولایت هستش:D

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490

خوبه بعضی وقت های میای تو تاپیک لا اقل اون نظرسنجی بالا رو یه نگاه بکنی --- خیلی بده که حتی با برد تو بازی بعد هم معلوم نیست بیاین تو 10 تا یا نه !;)

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خواهشن حرفهاي خودمون رو تحويل خودمون نديد چند صفحه قبل رو مطالعه كنيد و خودتون رو به ما نچسبونيد
:blink:

استقلال معرفی می کند :

بزرگترین ژانگولر باز لیگ برتر ایران :

آرش برهانی :lol:

تکمله: حساب کنید تیمتون که فعلا 10 امتیاز از همه ایران بیشتر داره :D تو ورزشگاه آزادی تو تهرون :D از یه مشت جوون 3-2 عقبه و در حال گرفتن درس فوتباله :cool: بعد یه توپ میاد تو هجده قدم حریف بعد فوروارد آقای گلتون هوس زدن قیچی برگردون میزنه به سرش :goatee:
قیچی برگردون زدن همانا و دماغ و دکور خسرو حیدری پایین آمدن همان :eek:

و چنین شد که لقب آرش ژانگولر برازنده برهانی شد. :lol:

محض اطلاعت اون لحظه که خواست اون قیچی رو بزنه بازی 3 به 2 نبود ...

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354

ما قهرمان آسیا بودیمو به قول خودت الان چهارم میشیم تو گروهمون ،قبول .شما که از اول تو آسیاشم چیزی نبودید حال روزتون اینه آسیا که رویاس تو لیگم که تنازع برای بقا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا