• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

_-_هواداران تیم های شیرازی_-_

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
شنیدم کره ای ها طراحیش کردن و وقتی کامل بشه پیرفته ترین ورژشگاه خاورمیانه خواهد بود.

طراحی و آماده به ساختش مربوط به خیلی وقت پیشه زمانی که ورزشگاه های بزرگ کشور شروع به ساخت نکرده بودن و قرار بود ورزشگاهی به بزرگی آزادی با امکاناتت بهتر باشه این طور که میگن ورزشگاه 100 هزار نفریه که فاز اولش 50هزار نفره که احتمالا برای فصل بعد آماده میشه فقط ورزشگاه فوتبالم نیست و یک مجتمع ورزشیه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
دیشب یکی از هوادارای فجر توی برنامه 90 میگفت کاکو ما فکر kerdim آقوی آیت و اللهی رفتن فدراسیون تیم های شیرازی پیشرفت میکنند ، ما داریم پسرفت میکنیم :دی

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
دیشب یکی از هوادارای فجر توی برنامه 90 میگفت کاکو ما فکر kerdim آقوی آیت و اللهی رفتن فدراسیون تیم های شیرازی پیشرفت میکنند ، ما داریم پسرفت میکنیم :دی

بنده خدا بیراه هم نگفته

moein252

Registered User
لایک‌ها
44

بنده خدا چه توقعی داشته شیرازی که مثل اصفهانی نیست که وطن دوست باشه

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
فجر (حراجی سپاسی) 0.............راه آهن 1

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
برادر زود قضاوت نکن
راه آهن تیم ته جدولی نبود،فجر هم 7 تا گل نخورد
با یه بازی که نمیشه نتیجه گیری کرد

برد و باختش اصلا مهم نیست
مهم اینه بازیکن تا یه ذره توی تیم فجر پا مگیره می فروشنش توی هیچ کجا اینجوری نیست حتی نیم فصل نتونستن بازیکن های خوبشون رو نگه دارن
هواداران فجر هم یعنی کشک مهم براشون پوله

Captive

لایک‌ها
16,665
ياوري : فجر آينده روشني دارد

سرمربي تيم فوتبال فجر سپاسي اگر چه از عملکرد تيمش در بازي با سايپاي شمال چندان راضي نيست اما معتقد است تيمش به عنوان جوانترين تيم ليگ و جام حذفي، آينده روشني خواهد داشت.

محمود ياوري درباره پيروزي تيمش در مرحله يک‌هشتم نهايي جام حذفي برابر سايپاي شمال، اظهار کرد: بازي پرافت و خيز و پرهيجاني بود اما محتواي فني نداشت. چهار بازيکن تيم ما به دليل مصدوميت نتوانستند به ميدان بروند که اين کاهش تعداد نفرات کار را براي فجر سخت کرد، هرچند از نظر شرايط بدني وضعيت ساير بازيکنان خوب بود و نهايتا توانستيم برنده شويم.

وي در واکنش به اينکه اگر معتقديد اين بازي محتواي فني نداشت يعني از عملکرد شاگردانتان راضي نيستيد؟ گفت: طبيعتا نبود محتواي فني، گريبان تيم ما را هم مي گيرد. حريف براي رسيدن به برد هدف‌هايي را دنبال مي‌کرد و نزديک بود شرايط مسابقه به نفع آنها هم تمام شود چون بازيکنان ما فرصت‌هاي گلزني زيادي را از دست دادند. نهايتا فکر مي‌کنم اين مسابقه بهترين تمريني بود که فجر مي‌توانست پيش از شروع نيم‌فصل دوم ليگ برتر داشته باشد.

به گزارش ايسنا ، سرمربي فجر در ارزيابي‌اش از تيم سايپا شمال خاطرنشان کرد: سايپا تيم خوبي بود و بازيکنان فيزيکي تنومندي داشت. آنها از بهترين‌ تيم‌هاي ليگ دسته يک هستند و حريف محترمي براي ما بودند. هم من و هم مديران فجر اگر چه مي‌دانستيم بايد تيم را تقويت کنيم و بعد از مسابقه اين احساس نياز بارزتر شد.

وي با بيان اينکه جدايي رضا حقيقي از فجر پيامدهاي مثبت و منفي براي اين تيم داشته، در اين باره تصريح کرد: حقيقي بازيکن خوبي بود که در طول 6 ماه به اوج آمادگي‌اش رسيد و زماني که بحث جدايي او مطرح شد ما سرانجام بخاطر شرايط ساير بازيکنان موافقت کرديم. از طرفي بازيکن خوبي چون او را از دست مي‌داديم اما از طرف ديگر با عوايد حاصل از فروش او بخشي از مطالبات ساير بازيکنان را پرداخت کرديم؛ چون پولي که بايد از طرف استانداري به باشگاه فجر تزريق مي‌شد، نرسيده بود!

ياوري در پاسخ به اين سوال که چه جايگاهي را براي فجر در مسابقات ليگ برتر و جام حذفي پيش‌بيني مي کند؟ گفت: در جام حذفي که آرزو بر جوانان عيب نيست. تيم ما با ميانگين سني 22/5 سال، جوان‌ترين تيم جام حذفي و ليگ است و انگيزه‌ زيادي براي دستيابي به عناوين مهم دارد. در مرحله بعدي جام حذفي با داماش روبرو خواهيم شد که تا قرعه‌کشي تعيين ميزبان و ميهمان انجام نشود نمي‌توانم درباره‌اش صحبت کنم. اما در ليگ از قبل پيش‌بيني کردم که اگر بتوانيم جزو شش تيم دوم جدول قرار بگيريم، براي تيمي با بضاعت و شرايط سني ما خودش يک قهرماني است. در مجموع با شرايطي که در فجر مي‌بينم اين تيم آينده بسيار روشني خواهد داشت.

اين کارشناس فوتبال پايه درباره تغييرات فدراسيون فوتبال در کميته جوانان نيز توضيح داد: اين کميته در دوره گذشته اشتباه‌هاي زيادي داشت. با وجود آنکه فريدون معيني رييس پيشين آن دوست و در مقطعي هم دوره من بود، اما در کارش ايراداتي داشت. او انصاف، عدالت و شايسته‌سالاري را در بعضي بخش‌ها رعايت نکرد. تيم ملي جوانان کنوني از بهترين‌ تيم‌هاي ادوار گذشته بود که مي‌توانست قهرمان آسيا شود اما بنابر مشکلاتي نشد!

ياوري درباره انتخاب ميرشاد ماجدي به عنوان سرپرست کميته جوانان نيز به ايسنا گفت: کميته جوانان به يک مدير جامع‌بين و تيزبين نياز دارد. اطلاعات زيادي از شرايط کاري و مديريتي ماجدي ندارم اما او از کارشناسان و محققان فوتبال است؛ فقط اگر قرار باشد خداي ناکرده افکار حمايتي‌اش از استقلال را به اين کار داخل کند، مشکل ساز خواهد شد.

وي در واکنش به اينکه تاثير عملکرد رضا حقيقي را در موفقيت پرسپوليس مقابل ملوان تا چه اندازه مي‌دانيد؟ اظهار کرد: تاثيرگذار بوده اما مهم تنها حقيقي نيست بلکه همه بازيکنان خوب بودند. البته اين باندبازي‌ها و دسته‌بندي‌ها خيلي خوب نيست و مي‌تواند در بلندمدت عواقب خوبي براي يک تيم داشته باشد و بهتر است تصميم‌ها به سمت پيشرفت تيم باشد. فعلا که نتيجه اين کودتا به نفع پرسپوليس شده اما اميدوارم باعث تثبيت حکومت فعلي هم بشود.

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
از نکته مثبت بازی فجر و سایپای شمال شرایط بدنی بسیار خوب فجر بود در طول 120 دقیقه بازی مثل دقیقه اول، پرنفس و دونده بازی میکردن امیدواریم نیم فصل دوم بازی های خوبی رو از فجر ببینیم

majideadib

Registered User
لایک‌ها
85
من بازی رو ندیدم از ظریق سایت نتیجه رو دقیقه به دقیقه دنبال می کردم، قبلم اومد تو دهنم

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
باختیم در حالیکه خوب بازی کردیم
باختیم در حالیکه شاهد بهترین بازی ها ازحقیقی در پرسپولیس و محمد رضایی در استقلال هستیم
در هر حال با از دست دادن 9 بازیکن و خرید 5 بازیکن من هرگز فکر نمی کردم فجر امروز انقدر خوب بازی کنه ضعف ما ضعف گلزنی هست که مطمئنا توی بازی های بعدی جبران و جایگاه فجر بهتر خواهد شد

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

فردا احتمالا جو ورزشگاه در شیراز علیه حقیقی خواهد بود اگر بیاد بازی

اما فجر رفتن بازیکناشو میخواد ثابت کنه کمترین اثر رو روی تیم داره با تمام قوا بازی میکنه

ایشالا مهاجمان فجر طوری بازیکنان که رویانیان در جا استعفاشو بده

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
آقا دشمنِ دشمنِ من ، دوست منه .... منم در حال حاضر شیرازم .... فردا میرم حافظیه تا فجر رو تشویق کنم :)

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
مطمئنا با این چند تا بازی که من از فجر دیدم و با این آمادگی فوق العاده بالا بدنی دروازه پرسپولیس زیاد تهدید خواهد شد فقط امیدوارم مثل دفعات قبل ضعف گلزنی نداشته باشن البته توی این بازی نظری رو هم داریم

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
مطمئنا با این چند تا بازی که من از فجر دیدم و با این آمادگی فوق العاده بالا بدنی دروازه پرسپولیس زیاد تهدید خواهد شد فقط امیدوارم مثل دفعات قبل ضعف گلزنی نداشته باشن البته توی این بازی نظری رو هم داریم

بعد از رفتن حقیقی و رضایی از فجر اوضاع این تیم چجوریه ؟؟؟

ورزشگاهم که امروز توی اخبار نشون میداد به نظر ردیف میرسید .... ساعت بازی هم که 14 هست و هوا آفتابی و بسیار مطلوب ... ایشالا بازی رو میبریم :D

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794

ورزشگاهم که امروز توی اخبار نشون میداد به نظر ردیف میرسید .... ساعت بازی هم که 14 هست و هوا آفتابی و بسیار مطلوب ... ایشالا بازی رو میبریم :D

مصی ایندفعه دیگه .................

می بینم که افتادی به دست و پای تیم شهید سپاسی

معلومه هنوز 12 امتیاز اختلاف هم خیالتو راحت نکرده . بسوزه پدر تجربه :lol:

برای اینکه اسپم نشه باید بگم من هم طرفدار تیم شهید سپاسی هستم . تیم خیلی خوب و بازیکن سازیه. با تمام عشقی که به پرسپولیس دارم امیدوارم فردا بازی خیلی خوبی شاهد باشیم و حق به حقدار برسه

خیلی هم مخلص کاکوهای شیرازی هستم.:)

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885

توی این 3 بازی که انجام داده تیم از نظر آمادگی بدنی بسیار عالیه یعنی توی طول 90 دقیقه فقط دوندگی و تصاحب توپ و حمله میکنه تا جایی که هر سه تیم رو حداقل باید با اختلاف شکست میداد اما جوان و کم تجربه هست و در زدن ضربه های آخر دقت لازم رو ندارن که مطمئنا بهتر خواهند شد البته در بازی قبلی بازیکن خوب فورواردش نظری رو در اختیار نداشت و 2بازی قبل هم دقیقه 7 که نظری گل زد از بازی بیرون رفت انشالله فردا شاهد بازی بسیار خوبی خواهیم بود

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
توی این 3 بازی که انجام داده تیم از نظر آمادگی بدنی بسیار عالیه یعنی توی طول 90 دقیقه فقط دوندگی و تصاحب توپ و حمله میکنه تا جایی که هر سه تیم رو حداقل باید با اختلاف شکست میداد اما جوان و کم تجربه هست و در زدن ضربه های آخر دقت لازم رو ندارن که مطمئنا بهتر خواهند شد البته در بازی قبلی بازیکن خوب فورواردش نظری رو در اختیار نداشت و 2بازی قبل هم دقیقه 7 که نظری گل زد از بازی بیرون رفت انشالله فردا شاهد بازی بسیار خوبی خواهیم بود

مگه نظری مصدوم نیست ؟؟ یعنی به این بازی میرسه ؟

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
مگه نظری مصدوم نیست ؟؟ یعنی به این بازی میرسه ؟

اینجور که دیروز خوندم نظری احتمالا به این بازی میرسه اما حالا توی سایت ورزش 3 یاوری گفته نظری و اسماعیلی مصدوم هستن دو بازیکن هم 3 اخطاره ...خداکنه حداقل نظری به بازی فردا برسه

از اون عجیب تر بازی برای اولین بار در ورزشگاه حافظیه هست در شرایطی که فجر در زمین دستغیب تمرین میکرده :eh:

Captive

لایک‌ها
16,665
افتتاح ورزشگاه حافظيه با 14 هزار نفر

در فاصله حدود 2 ساعت مانده به بازي فجرسپاسي و پرسپوليس حدود 14 هزار نفر در ورزشگاه حافظيه حضور پيدا کردند.

تيم هاي فجر سپاسي شيراز و پرسپوليس از ساعت 14 امروز در ورزشگاه حافظيه شيراز به مصاف يکديگر خواهند رفت که حاشيه هاي قبل از اين بازي را در زير مي خوانيد:

*حدود 2 ساعت مانده بازي فجرسپاسي و پرسپوليس حدود 14000 نفر در ورزشگاه حافظيه حضور پيدا کردند و سکوي متعلق به پرسپوليسي ها کاملاً پر شده اما در سکوهاي تيم فجر حدود 2000 صندلي خالي ديده مي‌شود.

* در اطراف ورزشگاه نيز هواداران زيادي حضور دارند که با پرچم‌هاي قرمز و زرد منتظر حضور در ورزشگاه هستند.

* پرسپوليس ساعت 12 امروز آخرين جلسه فني خود را در هتل هما برگزار کرد البته بازهم مانند روز گذشته حدود 300 هوادار مقابل هتل جمع شدند و با شعارهايي از علي کريمي مي‌خواهند که براي عکس گرفتن به لابي هتل بيايد، ماموران نيروي انتظامي نيز در مقابل هتل مستقر شدند و نظم و انضباط هتل قرمزپوشان را زير نظر دارند.

* ساعت 10:30 امروز قرمزپوشان ناهار خود را به يکباره صرف کردند.

* يکي از نکات جالب حضور پرسپوليس در هتل هما اين بود که کاريکاتور کليه بازيکنان و عوامل اين تيم را کشيده بودند و با حضور در هتل اين کاريکاتورها را به آنها نشان دادند.

* در حال حاضر با توجه به اينکه حدود 14000 هوادار در ورزشگاه حافظيه حضور دارند، نيمي از ورزشگاه قرمزپوش هستند و نيمي از ورزشگاه زرد پوش. البته هواداران فجر نسبت به پرسپوليس کمتر هستند.

* هواداران با شعارهايي مبني بر اينکه پرسپوليس قهرمان در ليگ برتر بمان به قرمزپوشان بابت نتايج گذشته خود طعنه مي‌زدند.

* در اطراف ورزشگاه حافظيه نيز ساختمان‌هايي وجود دارد که از اکنون هواداران براي ديدن بازي روي آنها حاضر شدند.

* رختکن‌هاي خوب و جديد ورزشگاه حافظيه مسئولان باشگاه پرسپوليس را متعجب کرده بود.

* هواداران پرسپوليس با شعارهايي از قرمزپوشان مي‌خواستند تا فجر را نيز مانند ملوان 6 گله کنند.

* در مقابل در ورزشگاه هواداران به دقت کنترل مي‌شوند، با توجه به اينکه مسئولان شيراز دوست دارند از هرگونه تنشي جلوگيري شود هواداران قرمز پوش را به سمت راست ورزشگاه و هواداران زرد پوش را به سمت چپ ورزشگاه راهنمايي مي‌کنند.

* چند جانباز جنگ تحميلي نيز در کنار زمين حضور دارند و براي ديدن اين بازي به ورزشگاه حافظيه آمده‌اند.

6 تا که خوبه ، اگه تونست با اختلاف 1 گل فجر رو ببره من 48 ساعت نمیام اینجا هاهاهاهاهاها

بالا