• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
دوست عزیز اولا که خودم ایرانسل دارم و راضی هستم به دلیل تصویری که در 2-3 صفحه قبل گذاشتم با 512 ، حدود 60 کیلوبایت دانلود می کنم و پینگ زیر 100 !
دوما این برای محلی هست که این روزها قراره اینجا باشم البته وایمکس هم رو هم آوردم ولی دیدم برای کار من که لود صفحه است بیشتر بهتره این !
سوما درسته شیر می کنن ولی مثلا من 100 کیلو دانلود کنم خب مسلمه حق یکی دیگه داره ضایع میشه دیگه ! به هر حال اینا 1 مگابیت اشتراکی 1 به 4 گرفتن ! 1 مگابیت >> 128 کیلوبایت >>> /4 >> 32 کیلوبایت برای هر یوزر که میتونه 4 کیول باشه یا 120 کیلو !

پینگ زیر 100 رو من به ندرت با ددیکیت هم دیدم لول.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
قضیهه همون 16 آذر بود. اینترنت دوباره جون گرفت.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
قضیهه همون 16 آذر بود. اینترنت دوباره جون گرفت.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

واقعا ممکنه واسه همین باشه ؟

پارس آنلاین می گفت فیبر نوری قطع شده. دیروز که مثلا درست شده بود هم افتضاح بود اما الان خیلی خوب شده دوباره.
چی می شه گفت..

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
به نظر من Share اساسا دزدیه. چه کاریه بگن دایال آپ بهت میدیم ماهانه 80 یا 100 تومن، حداقل خیالم راحته که منو ... فرض نکردن. برای اینکه نتونی کم فروشی شرکت رو ثابت کنی میگن سرویس های ما share هست و وقتی اینو میگن یعنی میتونن یه روز 4k بهت بدن و یه روز 40k اعتراض هم بکنی میگن share هست و هر کی زورش بیشتر باشه سرعتش بالاتره.
این کارایی که جدیدا ایرانسل میکنه همون راه دزدی ای هست که مدت ها قبل مبین نت راهشو رفته و ایرانسل تازه داره میاد دستش. زنگ زدم میگم share دیگه چیه من از اول که میخواستم از شما سرویس بگیرم اینقدر این مساله برام مهم بود که از چند تا از همکاراتون پرسیدم که آیا شما هم مثل بعضی شرکت های دیگه share میدید میگفتن نه ایرانسل اصلا سرویس به اون صورت نمیده حالا میگید از همون ابتدا share بوده و فقط به تازگی شما در قسمت eCare اونو میبینید؟ میگه اگر ناراضی هستید میتونید درخواست جم آوری سرویستون رو بدید.

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
دوست عزیز حرف شما درسته ولی به هر حال همینه !
1 مگ باید 128 سرعت دانلود بده که با ضریب 1 به 4 میشه 32 کیلوبایت که الان حدود 20-30 تا رو میده !
حتما شانس ما 3 نفر دیگه دانلودشون بالاست :دی

اما من خوشحال نیستم که راضی هستید.
اینکه میگید "به هر حال همینه" اصلا خوب نیست و معنیش اینه که میپذیرید ازتون بدزدند.
ممکن هم هست برای بعضی از دوستان خوشحال کننده هم باشه و بگن چه خوبه که 1 به چهار میدزدند نه 1 به 40.

متاسفانه تو این منطقه فقط ایرانسله که سرویس اینترنت میده اما حاضرم برم یه منطقه دیگه خونه بگیرم ولی پولمو تو جیب اینا نکنم که بدش بهم بخندن و بگن هر چی بهشون تحمیل کنیم سرشون نمیشه و صداشون درنمیاد.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
اما من خوشحال نیستم که راضی هستید.
اینکه میگید "به هر حال همینه" اصلا خوب نیست و معنیش اینه که میپذیرید ازتون بدزدند.
ممکن هم هست برای بعضی از دوستان خوشحال کننده هم باشه و بگن چه خوبه که 1 به چهار میدزدند نه 1 به 40.

متاسفانه تو این منطقه فقط ایرانسله که سرویس اینترنت میده اما حاضرم برم یه منطقه دیگه خونه بگیرم ولی پولمو تو جیب اینا نکنم که بدش بهم بخندن و بگن هر چی بهشون تحمیل کنیم سرشون نمیشه و صداشون درنمیاد.

دوست من عصبانی نشو.

این دوستمون از خودش در آورده که 1 به 4 یعنی حداقل سرعت تضمینی 1/4 هست. ایشون یا کلا از دنیا یا زندگی راضیه یا..
حتی به خود شرکت زنگ بزنه بپرسه بهش همچین چیزی نخواهند گفت مگر اینکه بخوان مشتریشون رو خر فرض کنند.
سرعت باید همونی باشه که خریدید حد اقل ! اگر حتی گفت شما مثلا 1 مگ دارید باید حد اقل 100 تا یده ( که پارس آنلاین می گه ) بزنید تو سرش بگید که باید 128 تا یده با آنتن فول.

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
دوست من عصبانی نشو.

این دوستمون از خودش در آورده که 1 به 4 یعنی حداقل سرعت تضمینی 1/4 هست. ایشون یا کلا از دنیا یا زندگی راضیه یا..
حتی به خود شرکت زنگ بزنه بپرسه بهش همچین چیزی نخواهند گفت مگر اینکه بخوان مشتریشون رو خر فرض کنند.
سرعت باید همونی باشه که خریدید حد اقل ! اگر حتی گفت شما مثلا 1 مگ دارید باید حد اقل 100 تا یده ( که پارس آنلاین می گه ) بزنید تو سرش بگید که باید 128 تا یده با آنتن فول.

نه از ایشون عصبانی نیستم قصد اهانت هم به ایشون ندارم، از شرکت هایی مثل ایرانسل و مبین نت عصبانی هستم که پول مفت میگیرن و البته نباید به هر شرایطی هم که تحمیل میکنن بدون واکنش بود.

TiD_Masoud

Registered User
لایک‌ها
18
سلام دوستان

من می خوام کافی نت بزنم، یه سرویس اصلی می خوام بگیرم یه بکاپ
حالا شما نظرتون چیه؟
نظر خود من روی اینه
اصلی 1 مگ نامحدود وایمکس ایرانسل (یکی از دوستام کافی داره و این سرویس رو داره و راضیه تا 140 سرعت دانلودشه) = 82 تومن
بکاپ 512 نامحدود پارس انلاین که تا سقف 50 گیگ در ماه سرعت دانلودش روی 300 هست و بعدش میره روی 70 تا 100 = 90 تومن

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
فرکانس من خیلی افت کرده همیشه ۹۰ تا ۱۰۰ بود ۳ تاش
از عصر تا خالا شده ۳۵-۴۰
ماله گسی مشکل نداره؟!

mehranshirazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدارو شکر

ایرانسل نگرفتم!!

ولی کلا چند روزی هست اینترنت حالش خوب نیست!

پینگ افتضاحه ، افت سرعت تو بعضی از ساعات

البته من adsl مخابرات دارم

Fouad-PES

Registered User
لایک‌ها
252
سلام دوستان. من نمیتونم وارد کنترل حسابم بشم. جدیدا یه کد کپچا گذاشتن ولی برای من لود نمیشه.
مشکل از کجاست؟ جاوا هم روشنه

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام دوستان. من نمیتونم وارد کنترل حسابم بشم. جدیدا یه کد کپچا گذاشتن ولی برای من لود نمیشه.
مشکل از کجاست؟ جاوا هم روشنه

سلام،

برای من هم این مشکل هست.

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
وارد حساب کاربری خودم نمیتونم بشم
موقع وارد کردن یوزر و پسوورد کد امنیتی گذاشتی که کد امنیتی رو بشکل ضربدر میبینم

چکار کنم؟

2hid

Registered User
لایک‌ها
198
مربوط به اسکریپت و فلش پلیر مرورگر میشه..

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
اینجا مشکلی نداره راحت لاگین میشه.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
مربوط به اسکریپت و فلش پلیر مرورگر میشه..

نه دوست عزیز ربطی به فلش پلیر نداره، این captcha با زبان دیگه ای نوشته شده نه فلش.
به احتمال زیاد مشکل مربوط به HTTS میشه، نمیخوام بحث تخصصی کنم اما سایت ها برای امنیت بیشتر اطلاعات کاربرا، معمولا بخش حساب کاربری رو روی لایه های امن قرار میدن از طرفی چون ISP ها یا هر جای دیگه ای که سایت ها رو فیلتر میکنن نمیتونن دامین هایی که روی HTTPS هستن رو چک کنن که آیا مشکل دار هست یا خیر(برای فیلتر کردن) ناچارن اختلال روی این URL ها بوجود بیارن که نتونید بازش کنید به همین خاطر یا اصلا باز نمیشن یا خیلی دیر البته این قضیه تو هر منطقه متفاوته.

TiD_Masoud

Registered User
لایک‌ها
18
دوستان کسی از کیفیت سرویس های نامحدود ایرانسل خبر داره؟؟؟

میگن 2mb سرعت دانلودش رو 250 هست.

بالا