• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
مصی جون من که تاکید کردم !
یه دوره ی کوتاهی لوانته صدر نشین لالیگا بود بارسا و رئال وسط جدول ! کلا کسی کاری به لوانته نداشت ! یه 2000 تا طرفدار خودشون ذوق کرده بودن ! :D

قیاست اشتباهه چون الان شما ته جدولید نه وسطاش :D

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
شما که اینقدر خوب بلدی بشمری بگو ببینم آرم آئودی که اسپانسرتون بود چند تا سوراخ داره ؟

باز دم تو گرم که قبول داری اپل و آئودی اسپانسر ما میشن !
به استقلالی ها میگم شهرداری منطقه 13 و آدامس پرستو و بازار مبل نازی آباد اسپانسر شما هستن میگن نه ! :D

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
باز دم تو گرم که قبول داری اپل و آئودی اسپانسر ما میشن !
به استقلالی ها میگم شهرداری منطقه 13 و آدامس پرستو و بازار مبل نازی آباد اسپانسر شما هستن میگن نه ! :D

من نگفتم اسپانسر شد ، نوشتم اسپانسر بود حالا چی اتفاق افتاده که اسپانسر آئودی بوده خدا میدونه

اسپانسر فقط پول میده ، غیرت که نمیده ! :))

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
من نگفتم اسپانسر شد ، نوشتم اسپانسر بود حالا چی اتفاق افتاده که اسپانسر آئودی بوده خدا میدونه

اسپانسر فقط پول میده ، غیرت که نمیده ! :))

مگه من گفتم اسپانسر غیرت میده !!!!! غیرت مجتبی جباری و قلعه نویی تو حلقت ! :D:hmm::p

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
دانشگاه چی ؟ کشک چی؟ دوغ چی؟

آخه پرسپولیس اگه حرفی واسه گفتن داشت تو جدول باید میدیدیم ... دانشگااااااااااااااااااااااااااااااااااااااه ... بابا نزنید این حرفا رو خوبیت نداره ...

مصی بی خیال چرا داغ میکنی . شما که کپی کردنتون خوبه همین فردا پس فردا دیدی حاجی براتون دانشگاه هم زد.:D یه وقتم دیدی بدون دانشگاه مدرک هم داد . میگن تو بلژیک یه دانشگاه هست در ازای 5000 یورو مدرک میده . :goatee:
فک کن مثلا دکتر قلعه نویی :lol:
یا مثلا دکتر آرش برهانی :D

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
همین آقا مجتبی اگر نیم فصل بیاد و بازی برگشت با شما ته خنده میشه ... 4 تا پاس عمقی میده کل بازیکن های پرسپولیس دنبال پاس هاش بدو ان و بازم گل بخورن :D

بابا صحبت از غیرت شد یاد مجتبی افتادیم:D گفتیم یه ذره کنار هم بخندیم :upsided:
شما چرا انقدر زود به دل میگیرین :cool:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
باز یه دو هفته لیگ تعطیل شد دوستان پرسپولیسی فعال شدن :D

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
این بالای جدول قسمت اول دومیش خیلی هوا خوبه آدم لذت میبره ... هوایی به بوی قهرمانی و لیگ قهرمانان آسیا و رقابت با بهترین های آسیا هست منظورم کاملا استقلال هست

ولی مثل اینکه اون ته جدولی ها هوایی بهشون نمیرسه و بویی هم که اون آخر ها میاد بوی سقوط و بوی حسادت به بالای جدول و اخراج مربی و ... هست اصلا هم منظورم پرسپولیس نبود ها :D

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
دوست من جان به امید حق اگر روند باخت های پی در پی رو همینطوری پیش بگیرید انشالله استقلال رو هم مثل تهران تعطیل میکنند :D

مصی برو اونور تا خرخره ات رو نجویدم :D

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
میگم زئوسی دلم گزفته یکم ازون سوالای دانشگاهمون رو بزار بخندیم دلم شاد بشه دادا:D

اسمی قله جون این اس اسیها از دانشگاه خوششون نمیاد ، فقط عشق تیکه کلومای بچه های نازی آبادن :D ولی برای دل شما هم باشه سوال سوم امتحان نیم ترم دانشگاه پرسپولیس رو رونمایی می کنم برات:

سوال : دلیل پیروز نشدن استقلال در دربی 74 نبودن کدام ستاره این تیم در میدان بود؟

الف) مجتبی جباری :p ب) فرهاد مجیدی :D ج) هادی زرین ساعد :goatee: د) محسن ترکی :thumbsup:

جواب صحیح گزینه د هست :blink::D:lol:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اسمی قله جون این اس اسیها از دانشگاه خوششون نمیاد ، فقط عشق تیکه کلومای بچه های نازی آبادن :D ولی برای دل شما هم باشه سوال سوم امتحان نیم ترم دانشگاه پرسپولیس رو رونمایی می کنم برات:

سوال : دلیل پیروز نشدن استقلال در دربی 74 نبودن کدام ستاره این تیم در میدان بود؟

الف) مجتبی جباری :p ب) فرهاد مجیدی :D ج) هادی زرین ساعد :goatee: د) محسن ترکی :thumbsup:

من تا حالا فکر میکردم اسم این رفیقمون اسمیگل هست ... شخصیت انیمیشن ارباب حلقه ها :)

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

ممنون دادا تو رو باید طراح کنکور میکردن زئوس
من تا حالا فکر میکردم اسم این رفیقمون اسمیگل هست ... شخصیت انیمیشن ارباب حلقه ها :)

میگم مصی جون اگه میتونی انگلیسی بخونی پس یه بار دگ نام کاربریمو بخون
پس esteghlal هم میشه استگلال اگه بخوای اینطوری بخونی....
اس اسی ها هم انگلیسی یاد دارن آیا؟؟؟

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

در دربی نوجوانان/ استقلال 3 بر یک پرسپولیس را شکست داد

حالا هی برید دانشگاه بزنید :D

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
دوست من جان به امید حق اگر روند باخت های پی در پی رو همینطوری پیش بگیرید انشالله استقلال رو هم مثل تهران تعطیل میکنند :D

مصی برو اونور تا خرخره ات رو نجویدم :D

زهی خیال باطل
فکر کردی ما مثل شماییم :))

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا