GraphX
Registered User
مصی جون من که تاکید کردم !
یه دوره ی کوتاهی لوانته صدر نشین لالیگا بود بارسا و رئال وسط جدول ! کلا کسی کاری به لوانته نداشت ! یه 2000 تا طرفدار خودشون ذوق کرده بودن !![]()
قیاست اشتباهه چون الان شما ته جدولید نه وسطاش
مصی جون من که تاکید کردم !
یه دوره ی کوتاهی لوانته صدر نشین لالیگا بود بارسا و رئال وسط جدول ! کلا کسی کاری به لوانته نداشت ! یه 2000 تا طرفدار خودشون ذوق کرده بودن !![]()
میگم مصی همچی میگی حسابش در رفته که انگار کسی ندونه فک میکنه ده ساله
شما که اینقدر خوب بلدی بشمری بگو ببینم آرم آئودی که اسپانسرتون بود چند تا سوراخ داره ؟
قیاست اشتباهه چون الان شما ته جدولید نه وسطاش![]()
باز دم تو گرم که قبول داری اپل و آئودی اسپانسر ما میشن !
به استقلالی ها میگم شهرداری منطقه 13 و آدامس پرستو و بازار مبل نازی آباد اسپانسر شما هستن میگن نه !![]()
نه ! ته جدول 17هم و ایناس ! ( صبا - استقلال ! گل شیث و رده ی 17 !)
من نگفتم اسپانسر شد ، نوشتم اسپانسر بود حالا چی اتفاق افتاده که اسپانسر آئودی بوده خدا میدونه
اسپانسر فقط پول میده ، غیرت که نمیده !)
یه لحظه یاد میثاق معمارزاده افتادم![]()
دانشگاه چی ؟ کشک چی؟ دوغ چی؟
آخه پرسپولیس اگه حرفی واسه گفتن داشت تو جدول باید میدیدیم ... دانشگااااااااااااااااااااااااااااااااااااااه ... بابا نزنید این حرفا رو خوبیت نداره ...
همین آقا مجتبی اگر نیم فصل بیاد و بازی برگشت با شما ته خنده میشه ... 4 تا پاس عمقی میده کل بازیکن های پرسپولیس دنبال پاس هاش بدو ان و بازم گل بخورن![]()
میگم زئوسی دلم گزفته یکم ازون سوالای دانشگاهمون رو بزار بخندیم دلم شاد بشه دادا![]()
اسمی قله جون این اس اسیها از دانشگاه خوششون نمیاد ، فقط عشق تیکه کلومای بچه های نازی آبادنولی برای دل شما هم باشه سوال سوم امتحان نیم ترم دانشگاه پرسپولیس رو رونمایی می کنم برات:
سوال : دلیل پیروز نشدن استقلال در دربی 74 نبودن کدام ستاره این تیم در میدان بود؟
الف) مجتبی جباریب) فرهاد مجیدی
ج) هادی زرین ساعد :goatee: د) محسن ترکی :thumbsup:
جواب صحیح گزینه د هست :blink::lol:
ممنون دادا تو رو باید طراح کنکور میکردن زئوساسمی قله جون این اس اسیها از دانشگاه خوششون نمیاد ، فقط عشق تیکه کلومای بچه های نازی آبادنولی برای دل شما هم باشه سوال سوم امتحان نیم ترم دانشگاه پرسپولیس رو رونمایی می کنم برات:
سوال : دلیل پیروز نشدن استقلال در دربی 74 نبودن کدام ستاره این تیم در میدان بود؟
الف) مجتبی جباریب) فرهاد مجیدی
ج) هادی زرین ساعد :goatee: د) محسن ترکی :thumbsup:
جواب صحیح گزینه د هست :blink::lol:
من تا حالا فکر میکردم اسم این رفیقمون اسمیگل هست ... شخصیت انیمیشن ارباب حلقه ها![]()
|
مگه من گفتم اسپانسر غیرت میده !!!!! غیرت مجتبی جباری و قلعه نویی تو حلقت !:hmm:
![]()
دوست من جان به امید حق اگر روند باخت های پی در پی رو همینطوری پیش بگیرید انشالله استقلال رو هم مثل تهران تعطیل میکنند
مصی برو اونور تا خرخره ات رو نجویدم![]()