• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
این متن ایمیلشه. فکر کنم اینا فرق حساب و کارت رو نمیدونن :D . این نوشته که کارت تایید شد ، در صورتیکه من الان حساب رو تایید کردم. یع نی اون دو تا مبلغ زیر 1 یورو که به حسابم اومده بود رو وارد کردم نه اون کد 4 رقمی تایید کارت رو.
Estimado(a) ******************:

Enhorabuena. Ha confirmado correctamente su tarjeta, de manera que ha eliminado los límites de envío y retirada. Ahora puede enviar y retirar de forma ilimitada los fondos de su cuenta PayPal.

Tenga en cuenta que hay una cantidad de retirada mínima. Para obtener más información, vaya a

https://www.paypal.com/es/cgi-bin/?cmd=_display-withdrawal-fees-outside

Para retirar fondos, inicie una sesión en su cuenta PayPal, diríjase a la subpestaña "Retirar" de la pestaña "Mi cuenta" y siga las instrucciones.

Atentamente,
PayPal

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
این متن ایمیلشه. فکر کنم اینا فرق حساب و کارت رو نمیدونن :D . این نوشته که کارت تایید شد ، در صورتیکه من الان حساب رو تایید کردم. یع نی اون دو تا مبلغ زیر 1 یورو که به حسابم اومده بود رو وارد کردم نه اون کد 4 رقمی تایید کارت رو.

متاسفانه Spanish نمیدونم اما ظاهرا منظورش اینه که محدودیت برداشته شده.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
متاسفانه Spanish نمیدونم اما ظاهرا منظورش اینه که محدودیت برداشته شده.

محدودیت که برداشته شده، رفتم چک کردم. اما هنوز نمیدونم که میتونم با کارت پول به پیپال اضافه کنم یا نه. در هر صورت من که میخواستم از بانک استفاده کنم ، برام خیلی فرقی نمیکنه

پ.ن: اینا خودشون هم اسپانیایی بلد نیستن ، نوشته هاشون برای منم که بلدم ،واقعا نامفهومه ، انگار که از گوگل ترجمه کردن. راستش توی حساب هیچ جا نمیشد زبان رو تغییر داد. شما میدونید کجا میشه زبان رو انگلیسی کرد ؟

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
محدودیت که برداشته شده، رفتم چک کردم. اما هنوز نمیدونم که میتونم با کارت پول به پیپال اضافه کنم یا نه. در هر صورت من که میخواستم از بانک استفاده کنم ، برام خیلی فرقی نمیکنه

پ.ن: اینا خودشون هم اسپانیایی بلد نیستن ، نوشته هاشون برای منم که بلدم ،واقعا نامفهومه ، انگار که از گوگل ترجمه کردن. راستش توی حساب هیچ جا نمیشد زبان رو تغییر داد. شما میدونید کجا میشه زبان رو انگلیسی کرد ؟

با کارت به هیچ عنوان نمیتونید به حساب پی پل پول منتقل کنید و زمان خرید، اگر تو حساب پی پل موجودی نداشته باشید بصورت اتوماتیک از کارت برداشت میکنه.

بالای صفحه سمت راست(زیر گزینه های Log Out - Help - Security Center) یه گزینه هست برای تغییر زبان.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
با کارت به هیچ عنوان نمیتونید به حساب پی پل پول منتقل کنید و زمان خرید، اگر تو حساب پی پل موجودی نداشته باشید بصورت اتوماتیک از کارت برداشت میکنه.

بالای صفحه سمت راست(زیر گزینه های Log Out - Help - Security Center) یه گزینه هست برای تغییر زبان.

خیلی خیلی ممنون. لطف کردید

mr.afra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

به خاطر مشکل ویزا کارت قبلییم که در همین تاپیک زدم اکانتم لیمیت شد و برای حل مشکل وقتی کلیک می کردم می گفت باید کارت جدیدی اضافه کنید

یه ویرچوال کارت ویزا از مالزی وقتی که ادد کارت رو میزنم ارور زیر رو میده

We were unable to process your credit card registration at this time. We apologize for the inconvenience. Please try again at a later date.

علتش چی میتونه باشه؟

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
سلام

به خاطر مشکل ویزا کارت قبلییم که در همین تاپیک زدم اکانتم لیمیت شد و برای حل مشکل وقتی کلیک می کردم می گفت باید کارت جدیدی اضافه کنید

یه ویرچوال کارت ویزا از مالزی وقتی که ادد کارت رو میزنم ارور زیر رو میده

We were unable to process your credit card registration at this time. We apologize for the inconvenience. Please try again at a later date.

علتش چی میتونه باشه؟

به احتمال 99 درصد اکانتتون از مالزی نیست ! و یا اینکه اگر اکانتتون از مالزی هست و ادد نمیشه ویزا کارت را به عنوان ویزا کارت مجازی شناسایی میکنه و اجازه ی این کار را نمیدهد
مراقب باشید چون در رابطه با مشکل شما پس از اضافه کردن کارت هم مدارک دیگری درخواست میکند
موفق باشید

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
من به چند نفر از پي پال كاراي حرفه اي حساب پي پال وريفاي شده رايگان ميدم تا تست كنند ببينند اوكي هست يا نه درضمن حساب پي پال براي اين دوستان به عنوان هديه از طرف من باقي ميمونه:happy: اينم لينكش:
http://forum.persiantools.com/t337120.html#post6237966

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام دوستان
وقتتون بخیر
من یک حساب پیپال از امارات میخوان برام باز کنند.وریفای شده.ریموت دیسکتاپ آمریکا هم دارم.حالا میشه بفرمایید چکار کنم که اصلا لیمیت نشم؟؟!!از چه کسی دلار پیپال بخرم و به چه کسی دلارمو بفروشم؟میشه چند نفرو که واقعا در پی تی شناخته شده هستند رو معرفی بفرمایید؟چه نکاتی رو باید خیلی رعایت کنم؟
هدف من 2 چیز است:
یکی انتقال دلار از نئوباکس به پیپالم
و دیگری خرید از اینترنت با پیپال
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام دوستان
وقتتون بخیر
من یک حساب پیپال از امارات میخوان برام باز کنند.وریفای شده.ریموت دیسکتاپ آمریکا هم دارم.حالا میشه بفرمایید چکار کنم که اصلا لیمیت نشم؟؟!!از چه کسی دلار پیپال بخرم و به چه کسی دلارمو بفروشم؟میشه چند نفرو که واقعا در پی تی شناخته شده هستند رو معرفی بفرمایید؟چه نکاتی رو باید خیلی رعایت کنم؟
هدف من 2 چیز است:
یکی انتقال دلار از نئوباکس به پیپالم
و دیگری خرید از اینترنت با پیپال
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
دوست عزيز بهترين راه براي ليميت نشدن پي پال باز نكردن اين حسابه!! باور كنيد!! حتي خود آمريكايي ها هم بار ها و بارها ليميت ميشن كه خب چون مداركشون درسته از ليميت در ميان...واقعا اينكه بخوواهيد كاري كنيد كه ليميت نشيد هيچوقت امكان نداره فقط ميشه يك سري كارايي كرد كه احتمال ليميت شدنتون رو كمتر كنه...درضمن هيچوقت مبلغ زيادي رو در پي پالتون ذخيره نكنيد كه اگه خداي نكرده ليميت شديد زياد ضرر نكنيد.

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
دوست عزيز بهترين راه براي ليميت نشدن پي پال باز نكردن اين حسابه!! باور كنيد!! حتي خود آمريكايي ها هم بار ها و بارها ليميت ميشن كه خب چون مداركشون درسته از ليميت در ميان...واقعا اينكه بخوواهيد كاري كنيد كه ليميت نشيد هيچوقت امكان نداره فقط ميشه يك سري كارايي كرد كه احتمال ليميت شدنتون رو كمتر كنه...درضمن هيچوقت مبلغ زيادي رو در پي پالتون ذخيره نكنيد كه اگه خداي نكرده ليميت شديد زياد ضرر نكنيد.

ممنونم دوست عزیزم
حالا میشه اون مواردو خیلی خلاصه وار بفرمایید؟
سپاس فراوان

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
ممنونم دوست عزیزم
حالا میشه اون مواردو خیلی خلاصه وار بفرمایید؟
سپاس فراوان
دوست عزيز اگر حساب من ليميت شده باشه ديگه واقعا نميدونم چطور ميشه پيپال رو دور زد(فقط راه جعل مدارك باز ميمونه همين):D نميدونم والا چي بگم!!
نكات براي پيپال خيلي زياده از پاك كردن كوكي ها بگير تا وصل نشدن به ايميلت ياهو و جي ميل بدون وي پي ان!! جدا اينها مهمن بقسه موارد رو سرچ كن تو اينترنت نوشتن

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
دوست عزيز اگر حساب من ليميت شده باشه ديگه واقعا نميدونم چطور ميشه پيپال رو دور زد(فقط راه جعل مدارك باز ميمونه همين):D نميدونم والا چي بگم!!
نكات براي پيپال خيلي زياده از پاك كردن كوكي ها بگير تا وصل نشدن به ايميلت ياهو و جي ميل بدون وي پي ان!! جدا اينها مهمن بقسه موارد رو سرچ كن تو اينترنت نوشتن

اکانت شما هم لیمیت شده
ولی فقط وارد شدن پول به اکانتتون را جلوش را بستن !

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
اکانت شما هم لیمیت شده
ولی فقط وارد شدن پول به اکانتتون را جلوش را بستن !
فكر كنم هنوز ميشه پول وارد اكانت كرد اما نميشه اكانت رو با حساب بانكي يا با كارت مثلا ويزا كارت يا ... شارژ كرد. مثلا هنوز ميشه از سايت هاي مختلف يا اشخاص مختلف توسط خود ي پال به حسابم پول واريز بشه درسته عزيز؟؟

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
فكر كنم هنوز ميشه پول وارد اكانت كرد اما نميشه اكانت رو با حساب بانكي يا با كارت مثلا ويزا كارت يا ... شارژ كرد. مثلا هنوز ميشه از سايت هاي مختلف يا اشخاص مختلف توسط خود ي پال به حسابم پول واريز بشه درسته عزيز؟؟

خیر
تو عکسی که گذاشتید عکس این مطلب را نشون داده
فقط جلوی ورود پول به حسابتون را گرفته اند وگرنه الان میتونید خرید کنید و سند کنید پول برای یه نفر دیگه یا ......
فقط کاری که نمیتونی بکنی را زده نمیتونی پپول دریافت کنی
(عکس دوم که تو تاپیکت گذاشتی را ببین نوشته چه کارهایی میتونی بکنی چه کارهایی نمیتونی بکنی سمت راست تصویر اونی که کنارش ضبدر قرمز خورده را بخون نوشته نمیتونی دریافت کنی پول ولی سمت چپ تیک سبز ها را بخون نوشته میتونی چه کارهایی بکنی الان)

این موارد در هر لیمیتی فرق داره الان از شما اینجوریه که میتونی پول را خارج کنی ولی نمیتونی وارد کنی

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
خیر
تو عکسی که گذاشتید عکس این مطلب را نشون داده
فقط جلوی ورود پول به حسابتون را گرفته اند وگرنه الان میتونید خرید کنید و سند کنید پول برای یه نفر دیگه یا ......
فقط کاری که نمیتونی بکنی را زده نمیتونی پپول دریافت کنی
(عکس دوم که تو تاپیکت گذاشتی را ببین نوشته چه کارهایی میتونی بکنی چه کارهایی نمیتونی بکنی سمت راست تصویر اونی که کنارش ضبدر قرمز خورده را بخون نوشته نمیتونی دریافت کنی پول ولی سمت چپ تیک سبز ها را بخون نوشته میتونی چه کارهایی بکنی الان)

این موارد در هر لیمیتی فرق داره الان از شما اینجوریه که میتونی پول را خارج کنی ولی نمیتونی وارد کنی

ممنونم از جوابتون...جالبه ليميتش اصلا معنايي نداره.خب اين چيزيو كه الان ليميت كرده كه قبلا هم خودم ميدونستم نميشه انجام داد و پول رو نميشه به حساب بانكي آمريكا واريز كرد يا از اون حساب بانكي پيپال رو شارژ كني !!ديگه ليميت كردنش چي بوده!!:D

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
ممنونم از جوابتون...جالبه ليميتش اصلا معنايي نداره.خب اين چيزيو كه الان ليميت كرده كه قبلا هم خودم ميدونستم نميشه انجام داد و پول رو نميشه به حساب بانكي آمريكا واريز كرد يا از اون حساب بانكي پيپال رو شارژ كني !!ديگه ليميت كردنش چي بوده!!:D

ای بابا
نگرفتی چی شد :)

یعنی از هیچ کسی نمیتونی پول در پی پالت دریافت کنی
یعنی نمیتونی دیگه از شخص دیگری که پی پال دارد پول بگیری و بهش بگی برات پول بفرسته
یعنی این که مثلا من از پی پال خودم که هیچ مشکلی هم نداره نمیتونم به پی پال تو پول واریز کنم چون شما اجازه ی دریافت وجه ندارید
الان منظور رسید دیگه ؟

بالا