دوستان کسی از کیفیت سرویس های نامحدود ایرانسل خبر داره؟؟؟
میگن 2mb سرعت دانلودش رو 250 هست.
من تجربه خودم رو عرض میکنم، سرویس هاش فاجعست اصلا کیفیت نداره، پول حروم کردنه.
دوستان کسی از کیفیت سرویس های نامحدود ایرانسل خبر داره؟؟؟
میگن 2mb سرعت دانلودش رو 250 هست.
من دیروز طرح 2 مگ نامحدود ثبت نام کردم....
ببینیم چی میشه...
همون سرعتی که ثبت نام کردید بهتون میدن
دوستان
خریدار مودم WiFi ایرانسل هستم
سالم
بنده تهران هستم
قیمت معقول
ممنون
ترجیحا بدون اکانت
دوستان كسي ميدونه قيمت اين مودم همراه هاي ايرانسل كه ميشه همه جا برد و بي سيم هست و چندتا لپ تاپ رو با هم جواب ميده چنده؟يادمه تلوزيون تبليغ ميكرد كه 1 سال هم اشتراك رايگان ميدن.درسته؟
همون سرعتی که ثبت نام کردید بهتون میدن
دوستان
خریدار مودم WiFi ایرانسل هستم
سالم
بنده تهران هستم
قیمت معقول
ممنون
ترجیحا بدون اکانت
یعنی مثلا ۵۱۲ بگیری سرعت دانلودت حدود ۶۰ ایناستمنظورتون از همون سرعتی که ثبت نام کردید بهتون میدن چیه؟
یکی از دوستان من یک مودم همراه از یک بابایی خرید طرف بعد از دو ماه در خواست داد مودم ارو از کار انداختن.
ایا الان میشه مودم رو به نام زد؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام به دوستان عزیز :blush:
من میخوام تغییر تعرفه به ۲۵۶ نامحدود بدم
دوستانی که نامحدود دارن میتونن بمن بگن که آیا این سرویس واقعا نمحدود هستش یا اینکه اگر به یک مقدار حجم دانلود برسی سرویس رو قطع میکنن ؟ چون بعضیها میگن واقعا نامحدود هستش و بعضیها هم میگن ماکسیمم تا ۳۰ گیگا بیت بیشتر بهت نمیدن
در چندین صفحهٔ قبل من چک کردم ولی به نتیجهای نرسیدم کسانی که تجربه استفاده از سرویس نامحدود رو داشتن میشه لطفا راهنمایی کنن
سلام به دوستان عزیز :blush:
من میخوام تغییر تعرفه به ۲۵۶ نامحدود بدم
دوستانی که نامحدود دارن میتونن بمن بگن که آیا این سرویس واقعا نمحدود هستش یا اینکه اگر به یک مقدار حجم دانلود برسی سرویس رو قطع میکنن ؟ چون بعضیها میگن واقعا نامحدود هستش و بعضیها هم میگن ماکسیمم تا ۳۰ گیگا بیت بیشتر بهت نمیدن
در چندین صفحهٔ قبل من چک کردم ولی به نتیجهای نرسیدم کسانی که تجربه استفاده از سرویس نامحدود رو داشتن میشه لطفا راهنمایی کنن
رو چشمم اول ماه که اکتیو شد خبر میدم ببینم چجوریه ! راستی این دانلود همسایه که گفتی چه ربطی به دانلود ما داره !سلام،
من نامحدود گرفتم و بله واقعا نا محدوده اما به شرطی که سرعت ثابت بهتون بدن که بتونید اون حجمی که میخواید دانلود کنید در صورتی که حداقل برای من چنین نبوده و اکثر مواقع سرعت اونقدر کمه که نمیتونم حتی به مقدار رضایت بخشی از این حجم نا محدود استفاده کنم. برای باز کردن سایتهای مربوط به کارم دیشب تا صبح معطل شدم. حتی فایل هم نتونستم دانلود کنم تا 5-6 صبح که سرعت خیلی بهتر شد.
لطفا اگر نا محدود گرفتید تست کنید و نتیجه رو اینجا اعلام کنید، میخوام مطمئن بشم که مشکل از منطقه ما نیست.
ممکنه از همسایه چند نفر باشن که دانلود منیجرشون یک سره رو دانلوده که اگه دستم بهشون برسه خفشون میکنم.
مرسی
رو چشمم اول ماه که اکتیو شد خبر میدم ببینم چجوریه ! راستی این دانلود همسایه که گفتی چه ربطی به دانلود ما داره !