• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
برگه محل آموزش من امروز اومد
2 دی خورده
اینجا کسی اعزام دی پدافند سمنان نیست ؟
انگار فقط امریه دارها اونجا هستند
سلام داداش
2 سال پیش که من اونجا بودم خود جهنم بود این سمنان
مریض بودی بعد از چند روز التماس شاید میذاشتن بری دکتر . 7-8 کیلومتر پیاده روی داشت . دکترم که در حد دام و طیور با آدم برخورد میکرد
بوفه شم که تو بیشتر زمان دوره ما فقط دفتر و خودکار داشت!!
غذاهاشم که دیگه نگو!!
اگه همون شرایطو داشته باشه هنوز که بعید میدونم وضعش عوض شده باشه واقعا خدا صبر بده بهت

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
سلام داداش
2 سال پیش که من اونجا بودم خود جهنم بود این سمنان
مریض بودی بعد از چند روز التماس شاید میذاشتن بری دکتر . 7-8 کیلومتر پیاده روی داشت . دکترم که در حد دام و طیور با آدم برخورد میکرد
بوفه شم که تو بیشتر زمان دوره ما فقط دفتر و خودکار داشت!!
غذاهاشم که دیگه نگو!!
اگه همون شرایطو داشته باشه هنوز که بعید میدونم وضعش عوض شده باشه واقعا خدا صبر بده بهت

ممنون از توضیحاتت
ولی یک نمونه دیگه از توصیه های دوستان رو میزارم
به نظر میاد هر کسی از اونجا برداشت متفاوتی داره :
سلام من اعزامی 6/1 بودم اگر لیسانس به بالا باشی خوبه کاری بهت ندارن فقط اگر تونستی منشی و دژبان بشی عالی ارشد ها کاری نداره همه از هم دوره ما شدن ارشد اگر فرماندهات بوکاییان باشه عالی یا رحیمی غذا خوبه ولی تن ماهی و کنسرو ببر روز اول لباست بهت میدن بعد 3روز مرخصی میدن هفته اول مرخصی خبری نیست اما هفته دوما به متاهل 4شنبه میدن بقیه5 شنبه میدن (اگر بچه تهران وسمنان باشی) میان دوره5روز داری بیشتر بچه ما تهران افتادن فقط مواظب سرگرد قادری باش فرمانده هنگ اون یه ذره بد وگرنه خوبه اونجا. انشالله موفق بشی

اولین روز که لباس دادن بر میگردید تا لباستون رو اندازه کنید(که به امیدشون دادن به ما ندادن!)میان دوره هم بستگی به مسافت 3-4 روزی میدن پایان دوره هم به همین صورت
ما دومین یا سومین دوره دانشجوها بودیم برای همین خیلی بهمون احترام میذاشتن اما الان می گن خیلی سخیت می گیرن حتی برای امیدوشون سخت گرفتن نسبت به ما!چون ما هچچ کاری نکردیم بعد از میان دوره تازه رفتیم محوطه اونم رژه فقط کار کردیم!!یعنی هیشکی باور نمی کنه این حرکت رو ولی واقعا خوش می گذره آموزشی

در کل جای بدی نیست فقط آب و هواش خیلی سرده.
10 روز اول چون همش تمرین رژه دارین بهتون سخت میگذره ولی بعدش دیگه کاری به اون صورت ندارین و باید برین سر کلاسها. و بعدازظهرها میتونید فوتبال و والیبال بازی کنید. مخصوصا اگه توی گردان بدر بیافتین

بله ارشد که هیچ، دکترا هم میگیره. من خودم ارشد بودم ولی امریه نداشتم. اکثر بچه های امریه، واسه انرژی اتمی بودن.
کلاً گفتم که، سخت نمیگیرن. به دیپلمه ها چرا، ولی به ما ها نه. سختیش هوا، امکانات، دوری، مرخصی کم و مسیر طولانی میدون تیرشه (مارو که تو ماه رمضون و تابستون پیاده بردن!)
مرخصی: متاهل ها چهارشنبه ساعت 16 . مجرد ها 5 شنبه ساعت 12
من که هر 5 شنبه گرفتم. البته من تهرانی بودم.
روز اول لباس می دن با 3 روز مرخصی. میان دوره 4 روز. پایان دوره هم معمولاً نمی دن. امتحاناش الکیه، سر جلسه میان جوابارو اعلام می کنن. جزوه زیاد می گن بنویسین . یه کتاب کوچولو رزم مقدماتی هم می دن که بخونین و فرمانده گردان از اون زیاد سوال می پرسه و هر کی بلد نباشه تنبیه می کنه.
روز 5 ام معمولاً یه زهر چشمی می گیرن اراشد. میبرن تو خاکی ماکیا و تهدید می کنن و شنا می دن و اینا. اما در کل دوره، ما شاید 7 تا بشین پاشو رفتیم با 20 شنا ! 3 بار "به سه شماره بدو دور نماز خونه برگرد بشمر یک ..."!
بوفه داره که خردنیای اولیه توش هست ! حمومش بدک نیست! دستشویی هم داره اما صابون معمولا نه، از این صابون خمیری ها (شکل خمیر دندونه) با خودت ببر. هفته ای یکبار معمولاً پاس باید وایسی. یه بارم بهکاری تو سلف داری (شستن ظروف و دیگ و اینا) ... از بین بچه های هر آسایشگاه 1 منشی 1 دژبان و 1 مسئول تمیزی آسایشگاه انتخاب میشه که اینا پاس و بهکاری ندارن. اما مسئولیت چرا.
دیگه خلاصه وضعیت این بود. ایشالا خوش بگذره.
موفق باشی

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
ممنون از توضیحاتت
ولی یک نمونه دیگه از توصیه های دوستان رو میزارم
به نظر میاد هر کسی از اونجا برداشت متفاوتی داره :
حقیقتش دوره ما که اینطور نبود . وضعیت اون گردانای زیر دیپلم خیلی بهتر از ما بود
روز اولم که رفتیم برای اندازه کردن لباس نفرستادنمون بریم . نگهمون داشتن تا میاندوره
مرخصی هم که کلا نمیدادن.
البته ما اولین دوره تحصیل کرده ها با تعدا بالا بودیم خیلی شعور برخوردی مسوولین بالا نبود
شاید الان بهتر شده باشه

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
بستگی به شرایط داره شاید پدر ایشون از کار افتاده بوده باشه ولی پدر شما خیر یا بالاخره یه فرقی بوده باشه وگرنه معافیت کفالت که دیگه چیزی نیست که نیاز داشته باشه از تهران اقدام کرد.

والا این کسی ک منو سر دو راهی قرار داد خودشم تقریبا شرایطش مثل من بوده و گفت از بهزیستی یا کمیته امداد و... استفاده نکرده
میگفت وقتی برادرت ازدواج کرده دیگه جز خانوار شما حساب نمیشه و مشمول میشه تنها سرپرست
من زمان آقای ماهیگیر رفتم و الانم که شده شجاعی رفتم هر دو گفتن نمیشه ولی این دوست ما گفت به منم همین حرفا رو زدن ولی رفتم تهران و پیگیر شدم
میگفت تبصره تو این موارد زیاد هست
حالا هم موندم چ کنم
از طرفی درگیر پذیرش سپاهم از طرفی هم این ذهنمو درگیر کرده که برم تهران یا نرم

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
ول کن بیت با هم بریم خدمت منم 1/12 هستم!

دوستام با لیسانس میفتیم ارتش دیگه!؟ 1/12؟

ما هم بیخیالشیم میخوایم بریم خدمت
بچه ها 1.12 خبر بدید اگه ی جا افتادیم با هم آشنا بشیم

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
ربطی نداره، کلا احتمال ناجا بیشتره و شاید مرزبانی! کلا اواخر سال و اوایل سال انگار خوراکشون مرزبانیه (حداقل برای من که اینطور بوده)

نترسونمون :دی ! کاش بیفتن ارتش! مرزبانی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ما هم بیخیالشیم میخوایم بریم خدمت
بچه ها 1.12 خبر بدید اگه ی جا افتادیم با هم آشنا بشیم

هر وقت که کد خوردم حتما خبر میکنم ! س بزنید اینجا

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
والا این کسی ک منو سر دو راهی قرار داد خودشم تقریبا شرایطش مثل من بوده و گفت از بهزیستی یا کمیته امداد و... استفاده نکرده
میگفت وقتی برادرت ازدواج کرده دیگه جز خانوار شما حساب نمیشه و مشمول میشه تنها سرپرست
من زمان آقای ماهیگیر رفتم و الانم که شده شجاعی رفتم هر دو گفتن نمیشه ولی این دوست ما گفت به منم همین حرفا رو زدن ولی رفتم تهران و پیگیر شدم
میگفت تبصره تو این موارد زیاد هست
حالا هم موندم چ کنم
از طرفی درگیر پذیرش سپاهم از طرفی هم این ذهنمو درگیر کرده که برم تهران یا نرم

اصلا اینطور نیست بگردی توی خود سایت پلیس نوشته که اینطور نیست و "یگانه فرزند ذکور" در صورتی که پدرش 65 سال داشته باشه یا کمتر ولی از کار افتاده باشه معاف میشه. یا اینکه برادر دیگه ای (اگه وجود داشته باشه) اونم قادر به کار کردن نباشه یا زیر 18 سال باشه.حتی توی سایت پلیس خوندم که سوال کرده بودن اگه پسر دیگه خارج از کشور باشه امکان معافیت کفالت هست که بازم گفتن نمیشه.

متاسفانه ماهیگیر (بر عکس دهقان) زیاد اهل همکاری یا راه اومدن نبود.

پذیرش **** رو هم بدجور پیگیرش باش و پیشنهادم اینه اگه بسیجی داری برو دنبالش وگرنه بیشتر وقتت رو تلف کردی.

Nathan Mckane

Registered User
لایک‌ها
69
دوستان من تک فرزندم و پدرم دیسک کمر خیلی بدی داره. البته عمل نکرده. اما دیسک کمر وخیمی دارو الان کارمنده. هر چند مدت به خاطر کمردرد خونه نشین میشه چند روزی. ایا شرایط معافیت رو دارم؟ اصلا در این مورد شرایطی وجود داره؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان من تک فرزندم و پدرم دیسک کمر خیلی بدی داره. البته عمل نکرده. اما دیسک کمر وخیمی دارو الان کارمنده. هر چند مدت به خاطر کمردرد خونه نشین میشه چند روزی. ایا شرایط معافیت رو دارم؟ اصلا در این مورد شرایطی وجود داره؟

اگه بتونید ثابت کنید که پدرتون از کار افتاده هستن میتونید معافیت رو بگیرید ولی اگه پدرتون هنوز کارمند هستن امکانش نیست (مشخص میشه که از کار افتاده نیستن)

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
دوستان کارت اصلی کی میاد؟
من 1.9 تمام شده خدمتم
خود ستار فرماندهی پدافند ارتش
کارت موقت دادن بهم روش نوشته 3 ماه اعتبار داره

رفتم برای ثبت نام گواهینامه دیدم سرگرده میگه دیگه این کارت ها رو قبول نمیکنیم باید اصلش باشه:blink:
گفتم ممکنه چند ماه دیگه بیاد گفت خوب همون موقع بیا برای ثبت نام

رفتم پلیس +10 میگه هنوز صادر نشده کارت اصلیت
عجب بساطیه

amirjigar

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان منم شنبه دفترچه رو فرستادم,ایشالا هممون یه جای خوب بیوفتیم آموزشی رو, یه سوال من شینده بودم جدیدا برگ سبز رو 48 ساعت بعد از ثبت میتونی بری بگیری از پلیس +10 حتی دوتا از دوستای خودمم که برای دی ما دفترچه داده بودن 48 ساعت بعدش گرفتن ولی من امروز رفتم گفت هنوز نیومده علت چیه؟ کسی هست توی این هفته ثبت کرده باشه و برگه سبز گرفته باشه؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
سلام دوستان منم شنبه دفترچه رو فرستادم,ایشالا هممون یه جای خوب بیوفتیم آموزشی رو, یه سوال من شینده بودم جدیدا برگ سبز رو 48 ساعت بعد از ثبت میتونی بری بگیری از پلیس +10 حتی دوتا از دوستای خودمم که برای دی ما دفترچه داده بودن 48 ساعت بعدش گرفتن ولی من امروز رفتم گفت هنوز نیومده علت چیه؟ کسی هست توی این هفته ثبت کرده باشه و برگه سبز گرفته باشه؟

3-4 روز بعد معمولا میتونی بری پیگیری
اسفندم اعزام میشی

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716

من 5 شنبه روزی پست کردم و شنبه هم رفتم المثنی رو گرفتم!

بچه های 1/12 و دارای مدرک لیسانس بیان اینجا جمع بشن!!

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
من 5 شنبه روزی پست کردم و شنبه هم رفتم المثنی رو گرفتم!

بچه های 1/12 و دارای مدرک لیسانس بیان اینجا جمع بشن!!

منم دفترچمو تازه پست کردم و به احتمال قوی اسفند میفتم. شرایط من یه مقدار با شرایط شماها فرق داره. اعزام من بدون نوبته انتظاره!

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان کارت اصلی کی میاد؟
من 1.9 تمام شده خدمتم
خود ستار فرماندهی پدافند ارتش
کارت موقت دادن بهم روش نوشته 3 ماه اعتبار داره

رفتم برای ثبت نام گواهینامه دیدم سرگرده میگه دیگه این کارت ها رو قبول نمیکنیم باید اصلش باشه:blink:
گفتم ممکنه چند ماه دیگه بیاد گفت خوب همون موقع بیا برای ثبت نام

رفتم پلیس +10 میگه هنوز صادر نشده کارت اصلیت
عجب بساطیه
منم چند وقت پیش خدمتم تموم شد. همین پدافند هم بودم . برای همه بین 2 تا 3 ماه طول کشید بیاد
بستگی داره به اینکه مدارک رو کی بفرستن
من تهرانسر بودم 1 ماه طول کشید تا از اونجا بفرستن بره قرارگاه . کلا تنبل خونه اس دیگه

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
مدت اموزشی چند روزه بالاخره !

یکی میگه 45 روز یکی میگه 2 ماه یکی هم میگه جدیدا شده 3 ماه ! !

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
کسی از "فرماندهی آماد و پشتیبانی نزاجا - آج - تهران - اقدسیه" آماری داره؟
ما تقسیم شدی اونجا. آیا بعد از این که رفتیم توی این یگان باز تقسیم میشیم؟
یکی می گفت از اونجا باز تقسیم می شن به جاهای مختلف مثل مسجد سلیمان، دوکوهه، قزوین، کرج و آبیک و غیره... آیا کسی اونجا خدمت کرده که این خبر رو تایید کنه؟

بالا