سلام دوستان
این هم چند خبر از یووه :happy:
-----------------
تبریک اله به تیفوسی ها
الکس دل پیرو، کاپیتان بیانکونری این بار از استرالیا به هوادارانش کریسمس رو تبریک گفت.. این برای نخستین بار هست که در سیدنی هستم، یک کریسمس عجیب و گرم. بارها در کریسمس سفر کردم اما هرگز فکر نمی کردم که کریسمس را در جایی مثل این جشن بگیرم. در کنار ساحل و درخت سال نو که در همین نزدیکی هاست. احساس عجیبی ست اما بسیار زیباست.
ستاره دوست داشتنی دنیای بیانکونری در ادامه تاکید می کند که احساساتی که این روزها احساس می کند همگی به او کمک می کنند تا به ادامه راه امیدوار باشد، ارتباط خوبی بین او و هواداران وجود دارد و او تلاش می کند تا رویاهای خانواده اش را نیز پیش ببرد.
حالا در سیدنی و دور از خانه و تورینو هستم اما از همین جا به همه تبریک می گویم و با دوستان و اقوام از راه وبکم و اینترنت در ارتباط ام. سال 2012 برای من بسیار فوق العاده بود، فراموش نشدنی، سالی بزرگ همراه با رکوردها و قهرمانی زیبای یووه، سالی خداحافظی و تغییر، جادو و احساسات این سال را هرگز فراموش نمی کنم. تشکر من از هواداران یووه هرگز تمامی ندارد ، برای احساسات و هدایایی که به من در این سال دادند. ممنونم از همه، از هوادارانی که نزدیک هستند و از انانی که با مسافت های زیاد به من تبریک می گویند و همراه من هستند.
همیشه از تیفوسی ها ممنونم، برای 13 می، از هواداران سیدنی و تیمی که در شرایط سخت هم در کنارم هستند. ممنون از هواداران و از صمیم قلب این سال را به همه تبریک می گویم. "
کونته: من ایمان قوی به خدا دارم
یوونتوس با سرمربیگری انتونیو کونته سرمربی ایتالیایی خود موفق شد سال 2012 را با پیروزی کامل پشت سر بگذارد و در انتظار سال جدید باشد. کونته در جدید ترین مصاحبه ی خود در آستانه ی سال نو شرکت کرد.
اسکودتوی تاریخی 2012
تصویر 2012 برای من سوت پایان بازی در تریسته و خوشحالی و بغل کردن بازیکن هاست. یووه دوباره به پیروزی برگشت زیرا مسیر درستی برایش مشخص شده بود و پروژه ای در پیش بود. این فصل ما کار فصل پیش را ادامه دادیم و می توان گفت فنداسیون خوبی برای این تیم درست شده است. ما می خواهیم بدرخشیم و من خوشحال هستم که بازیکنانی در اختیار دارم که از هیچ چیز نمی ترسند. و این بهترین خصوصیت برای کسب رویاها و نهایت استفاده از فرصت هاست.
محرومیت
در آن مصاحبه ی جنجالی مردی بود که داد می زد. آن مرد من بودم، ولی می توانست هر فرد دیگری هم باشد. زیرا در پایان خیلی چیز ها تغییر نکرد. امیدوارم در آینده مسائل جوری تغییر کند که تا از افرادی که در این ورزش هستند بتوان دفاع کرد. منظور من افرادی مثل کاناوارو و گراوا ست. ما باید افرادی را مجازات کنیم که در بازی ها تبانی می کنند. نه افرادی که از انجام این کار خودداری می کنند. این موارد من را آزار می دهد.
من سعی کردم از این تجربه ی منفی، نهایت استفاده را ببرم. من تلاش کردم تا از این سختی که به من تحمیل شده برای بهتر و قوی تر شدن استفاده کنم و فکر می کنم تا حدودی هم کمک کرد. ماه های اخیر و دوری از تیم خیلی دردناک بود، اینکه نتوانم به تیمم نشان بدهم کنارشان هستم. من در هیچ مقطعی تصمیم نگرفتم استعفا بدهم زیرا مدیر باشگاه، خانواده الکان و دیگر اعضا با قاطعیت از من دفاع کردند و با این وضعیت من احساس مسئولیت بیشتری هم کردم. اگر این اتفاق سال گذشته می افتاد شاید فاجعه ای رخ می داد. زیرا فصل پیش کار من نا تمام بود. ولی در این فصل تیم افکار من و اصول فوتبال من را فهمیده بود و ما خیلی پیش رفته بودیم. برای همین موفق شدیم این چند ماه رو طبیعی پیش ببریم، درحالی که بسیار غیرطبیعی بود !
بازگشت به روال طبیعی
اینکه تیم اجازه نداد غیبت من به چشم بیاید باعث رضایت و غرور من است زیرا می بینم تیمی که با این بازیکن های قدرتمند ساخته ام چقدر به بلوغ رسیده و همه ی این اتفاق تنها در یک سال افتاد. آن ها خیلی خوب بودند، ولی من خوشحالم که به نیمکت برگشتم. فکر می کنم آنها هم خوشحال باشند.
مهاجم ها
من از تلاش و بازی مهاجمان تیم رضایت کامل دارم زیرا ما تیمی هستیم که با سازماندهی غیر قابل پیش بینی بازی می کنیم. ما می توانیم با 7 نفر حمله کنیم و این ما رو برای هر حریف دشوار می کند. من برای هر کدام ازین مهاجم ها حاضرم دو برابر قیمت فعلیشان را بدهم. 7 میلیون برای جووینکو با این همه توانایی و فضای پیشرفت خیلی عالی است او همیشه بهترین است. پوگبا سرنوشت بزرگی در پیش دارد زیرا کیفیت او عالی است. وقتی کسی خوب باشد شما دیگر نباید به شناسنامه اش نگاه کنید. وی همه چیز رل برای بهترین شدن دارد، دیگر بستگی به خودش دارد که چطور پیش برود."
خط هافبک : دیروز و امروز
گاهی فکر می کنم خودم نمی توانستم راهی به ترکیب اصلی تیمی پیدا کنم که مارکیزو، ویدال و پیرلو در آن بازی می کنند ولی آدمی بودم که اجازه نمی دادم به راحتی کنار گذاشته شوم. اگر مربی خودم بودم، فکر کنم از خودم خوشم می آمد."
360 درجه مربیگری
یک مربی باید در همه چیز خوب باشد. نمی توان یک مربی فقط در یک بعد قوی باشد، مثلا فقط روانی، فقط تاکتیکی، فقط تکنیکی، فقط روحیه دهی یا فقط در ارتباط با رسانه ها. شما باید در همه چیز متخصص باشید در نتیجه باید در همه چیز مطالعه داشته باشید. به طور مثال تمرین دادن تیم خودش یک کلاس درس است.
مثلا من به یووه آمدم تا فوتبال 4-2-4 بازی کنم. بعد فهمیدم با ترکیب ویدال، مارکیزیو و پیرلو می توانم قوی ترین بخش تیمم را خط هافبک قرار بدهم. و بعد هم متوجه شدم که بونوچی، بارتزالی و کیلینی هرکدام در مسائل خاصی تخصص دارند. پس ترکیب تیم را به 3-5-2 یا 4-3-3 تغییر دادم.
رسانه ها
رسانه ها یک اسلحه ی خطرناک اند و از اهمیت زیادی برخوردارند زیرا شما می توانید از این اسلحه به نفع خودتان استفاده کنید و گاهی هم ما حرف می زنیم و از اثرات مخرب این حرف ها آگاه نیستیم. گاهی فکر می کنم من باید رویکرد ملایم تری در رسانه ها داشته باشم و با همکاران بهتر برخورد داشته باشم. ولی از طرفی وقتی می بینم در این کل کل های کثیف وارد می شوم اشتیاق و انگیزه بیشتری برای پیروزی دارم و چون من همیشه ترجیح می دهم پیروز باشم گاهی این رویکرد تهاجمی را ترجیح میدم. متاسفم، ولی واقعا گاهی این بهتر از یک شخصیت خیلی خوش برخورد و دوست داشتنی است. من دوست دارم با نتیجه کارم و با بهترین شدن و به قله رسیدن وارد قلب مردم شوم. اگر اینطور نباشم، تا الان به خونه فرستاده شده بودم."
فردای یووه
یووه در ژانویه تغییر زیادی نخواهد کرد. ما سعی می کنیم قدم های هوشمندانه ای برداریم. همانطور که در تابستان اینکار را کردیم. اگر فرصت های خوبی بوجود آمد اجازه نمی دهیم از دست بروند. بازیکن با کیفیت باعث می شود شرایط دشوار، به شرایط کمتر دشوار تبدیل شود. اگر یووه می توانست بازیکن های 40-50 میلیونی بگیرد حتما اینکار را می کرد.
مثلا بالوتلی یک بازیکن خیلی با کیفیت ولی به اندازه ی تابلوی مونالیزا قیمت دارد، یووه نمی تواند با این مدل بازیکن های خاص معامله کنند. دل پیرو بازیکن یکتا و منحصر به فردی بود و پیدا کردن کسی که بتواند راه وی را ادامه بدهد بسیار دشوار است. امیدوارم رئیس آنیلی بتواند همچین بازیکنی را پیدا کند.
لیگ قهرمانان
سال 96 که قهرمان شدیم خیلی زیبا بود. در آن سال ها تیم هایی مثل رئال، بارسا و بایرن امروز نبود تیم هایی که ظرف سال ها برای پیروزی ساخته شدند. من دوست ندارم این همه سال صبر کنم برای رسیدن به جایگاه آنها، ما داریم اینجا چیز زیبایی می سازیم، می دانم کار دشواری است، ولی زمان مشخص خواهد کرد که کجای کار هستیم."
کریسمس کونته
من در خانواده ای مذهبی بزرگ شدم. و ایمان قوی به خدا دارم، قبل از خواب با خدا حرف می زنم و قبل از بازی صلیب می کشم و از خدا می خواهم به بازیکن هایم کمک کند. تا وقتی خدا را دارم از هیچکس نمی ترسم. ما یک کریسمس سنتی اجرا می کنیم با نصف شب بیدار شدن از خواب و باز کردن کادوها، در خانواده این بهترین چیزی است که می توان داشت. پدر بودن زیبا ترین احساسی است که یک مرد می تواند تجربه کند. رویای سال جدید این است که بتوانم کارم را به همین شکل خوب ادامه بدهم و همین رابطه ی نزدیک را با بازیکن ها و باشگاه داشته باشم زیرا احساس می کنم در مسیر درستی قرار داریم که رضایت در پی خواهد داشت.
بایرن مونیخ و پاری سن ژرمن به دنبال ویدال
نمایش خیره کننده ی ارتورو ویدال بازیکن شیلیایی با پیراهن یوونتوس باعث شده تا تیم های زیادی خواهان جذب وی شوند اما به نظر می رسد مربی باشگاه یووه علاقه ای به جدای وی ندارد.
ویدال که سال گذشته از لیگ آلمان راهی ایتالیا شد در مدت زمان فعالیت خود در یوونتوس یکی از برترین بازیکنان یووه بوده و امروز رسانه های ایتالیایی از علاقه مندی بزرگان اروپا به وی خبر داد.
بر اساس این خبر تیم های بایرن مونیخ و پاری سن ژرمن به شدت خواهان جذب وی شده اند و پیش بینی شود مبلغ 30 میلیون یورو برای خرید وی پیشنهاد شود.
دوریا به زودی یوونتوس می شود !
پ.ن: راستی امروز با داش جواد صحبت می کردم و بهش گفتم که توی تاپیک داره غیبت می خوره ولی برگشت گفت به خاطر یه سری مشکلات فعلا از فروم دوره و همچنین تاکید کرد که من از طرفش بگم که "جواد رو بهنام و فری خان حساب ویژه می کنه برای تاپیک" البته فونتش فینگلیش بود