• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
اولین اقدام جدی یووه در فصل نقل و انتقالات زمستانی

87c5cc5e850fdfde97abd8bde6c984d77174eedf.jpg

باشگاه یوونتوس در اولین اقدام جدی در فصل نقل و انتقالات زمستانی، وارد مذاکره با باشگاه آتالانتا برای به خدمت گیری فدریکو پلوسو، دفاع چپ این تیم شده است. به گزارش Juventus.it، بیانکونری که از ابتدای فصل به دنبال این دفاع با تجربه نراتزوری بوده است، در این مقطع و با توجه به مصدومیت جورجیو کیه لینی و مهم تر از آن جدا شدن یک ماهه آساموآ برای شرکت در جام ملت های آفریقا، مذاکرات خود را با آتالانتا جدی تر از قبل از سر گرفته است.

از سوی دیگر، به نظر می رسد آنتونیو کونته، سرمربی یووه در این فصل اعتقاد چندانی به پائولو دی چلیه دیگر بال چپ تیمش نداشته باشد و بنابراین په په ماروتا را وادار به خرید دفاع چپ آتالانتا کرده است.

مرحله جدید مذاکرات دو باشگاه در حالی آغاز شده است که آتالانتا رقمی حدود 7 میلیون یورو را درخواست کرده است و یووه تنها با 4 میلیون یورو حاضر به خرید این بازیکن خواهد بود.

البته روابط خوب دو باشگاه طی سال های اخیر نشان می دهد که این اختلاف مالی پایان مذاکرات نخواهد بود و می توان حضور پلوسو را در تورین طی هفته های اخیر تصور کرد.

فدریکو پلوسو، مدافع 28 ساله آتالانتا از سال 2009 به برگامو آمده و تاکنون بیش از 100 بازی برای این باشگاه انجام داده است. همچنین‏‏، او در سال 2012 سه بار موفق به پوشیدن پیراهن تیم ملی ایتالیا شده است و یک گل ملی نیز در کارنامه اش دیده می شود.

دروگبا در جستجوی خانه در تورین!

timthumb.php

امروز رسانه های ایتالیایی ادعا کردند که دیدیه دروگبا برای پیوستن به یوونتوس در ژانویه، در جست و جوی خانه است.

این مهاجم ساحل عاجی در حال حاضر با هم تیمی های سابق خود در چلسی تمرین می کند. فصل بازی ها در چین به پایان رسیده است و دروگبا مشتاق است که شانگهای شین هوا را ترک کند.

در آخرین گزارش رسانه های ایتالیایی، آن ها ادعا می کنند که به تازگی دروگبا به دنبال یک خانه در تورین است. این در حالی بود که ماروتا چند روز پیش گفته بود که ما به دروگبا فکر نمی کنیم.

یوونتوس هیچ وقت از علاقه ی خود به دروگبا پنهان نکرده است، دروگبایی که می تواند ابعاد جدیدی از تهاجم را با خود بیاورد و همچنین شرایط حضور در لیگ قهرمانان را دارد.

همچنین میلان نیز به دنبال این مهاجم کهنه کار است. هر چند که برلوسکونی گفته است که او برای بودجه ی فعلی باشگاه خیلی گران است.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان
چند خبر از یووه که اولیش یه چند روزی دیر به تاپیک ما رسیده و البته جای تبریک به میرکوی عزیز داره;)

ووچینیچ بهترین بازیکن سال مونته نگرو

timthumb.php

میرکو ووچینیچ بهترین بازیکن سال مونته نگرو شد و برترین رقیب خود استفان یووتیچ را در این افتخار از سر راه برداشت.

بر طبق گزارش رسیده شده، میرکو این افتخار را با تعداد اندکی آراء بیش تر نسبت به استعداد جوان ویولا به دست آورد. او در این رای گیری که بین مربیان و کاپیتان های کشور مونته نگرو انجام شد ۹۶ رای به دست آورد و یووتیچ نیز ۸۱ رای دریافت کرد.

این مهاجم ۲۹ ساله و خوش تکنیک باشگاه یوونتوس در این باره گفت:

” عنوان بهترین بازیکن کشورم، افتخار بزرگی برای من است.”

” به دست آوردن این افتخار همیشه یک احساس ویژه است. من موفقیت های زیادی با باشگاه و تیم ملی کشورم به دست آوردم. امیدوارم که در سال ۲۰۱۳ بتوانم برای تیم ملی مونته نگرو عملکرد رضایت بخشی داشته باشم و صلاحیت حضور در جام جهانی ۲۰۱۴ را به دست آوریم.”

گفتنی است که این جایزه میرکو، ششمین افتخار اوست و پیش از این در سال های ۲۰۰۶، ۲۰۰۷، ۲۰۰۸، ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱ نیز این افتخار را به دست آورده بود.

اختلاف 2 میلیون یورویی یوونتوس با آتالانتا بر سر قیمت پلوسو

7333c946a551457429e200eda60436b720644658.jpg

دو باشگاه یوونتوس و آتالانتا همچنان بر سر قیمت فدریکو پلوسو در حال مذاکره هستند و به توافق نرسیده اند.

به نقل از Gazzetta dello Sport، قرار است این مدافع به صورت قرضی در ژانویه راهی یوونتوس شود با اضافه کردن یک بند در قراردادش مبنی بر حق خرید وی در پایان فصل توسط یوونتوس.

این مدافع چپ قهرمان ایتالیا را خواهان خود می بیند و احتمال پیوستن او در پنجره نقل و انتقالات زمستانی به یوونتوس وجود دارد.

با اینحال هنوز هم اختلاف نظر بر سر قیمت این بازیکن وجود دارد. یوونتوس امیدوار است بتواند وی را به صورت قرضی در اختیار بگیرد و در مجموع با قیمت 5 میلیون یورو پلوسو را در مالکیت خود قرار دهد ولی آتالانتا خواهان 7 میلیون یورو برای فروش مدافع ارزشمند تیمش است.

پیراهن بیانکونری بهترین انتخاب جیووینکو

21262560351f25522654eba3d24f95ae0118bf1e.jpg

سباستین جیووینکو، مهاجم یوونتوس علی رغم اینکه هیچ عجله ای برای تمدید قراردادش با این باشگاه ندارد، اما تاکید می کند که دوست دارد ادامه دوران حرفه ای اش را در تورین سپری کند. به گزارش فوتبال-ایتالیا، قرارداد مهاجم ملی پوش بیانکونری که تابستان امسال از پارما به تورین آمده است تا سال 2015 خواهد بود.

جیووینکو در مصاحبه با Corriere dello Sport می گوید: "وقتی شما تصمیم به جدایی می گیرید، طبیعی است که باید بهترین انتخاب ممکن را انجام دهید.

"کاری که من با جدای ام از پارما انجام دادم . من در آنجا خوشحال بودم، اما حالا پیراهن سیاه و سفید را انتخاب کرده ام و می خواهم برای مدت طولانی آنرا به تن کنم."

مهاجم 25 ساله یوونتوس ادامه می دهد: "هیچ عجله ای برای تمدید قرارداد ندارم. مهم این است که یووه بهترین انتخاب من است و از ماندن در اینجا رضایت کامل دارم.

"من تا یک ماه دیگر تازه 26 ساله خواهم شد، پس هنوز راه زیادی در پیش دارم."

جیووینکو پس از انتقاداتی که ابتدای فصل از او می شد، خیلی خوب پیشرفت کرده و شرایط را به طور کامل تغییر داده است.

او در این باره می گوید: "واقعیت این است که داشتن تکنیک به تنهایی کافی نیست. عملکرد خوب، جدیت و احترام به قوانین چیز هایی است که در موفقیت به حساب می آیند. در کنار این ها، تفکری که در ذهن شما وجود دارد و البته داشتن یک شخصیت قوی نیز تاثیر گذار خواهد بود.

"وقتی برای یک باشگاه بزرگ بازی می کنی، این طبیعی است که فشار ها افزایش پیدا کند. و انتقادات نیز جزئی از بازی است.

"اما، آنتونیو کونته، سرمربی تیم به من ایمان داشت و این برای من مهم بود. کونته کسی است که همیشه آماده حمایت از بازیکنانش است."

جیووینکو در این فصل سری آ، طی 16 بازی 5 بار دروازه حریفان را باز کرده است. همچنین، او دو گل در جام باشگاه های اروپا و یک گل در کوپا ایتالیا نیز به ثمر رسانده است.

تشکر ماتری از هواداران

f7a69979a9b998574f71a57ed13dfbe03c3179e5.jpg

آلساندرو ماتری مهاجم تیم یوونتوس پس از مدت ها موفق به گلزنی در برابر کالیاری شد و پس از این دیدار از هواداران تیمش که ایستاده به تشویق وی پرداختند تشکر کرد. مهاجم تیم یوونتوس از 29 سپتامبر موفق به گلزنی نشده بود اما در جریان پیروزی 3-1 در برابر کالیاری با دو گل در برابر تیم سابقش، بازگشت باشکوهی داشت.

ماتری در توییتر خود نوشت: "از همه شما تشکر می کنم. شما در دوران افت من فوق العاده بودید و دست از تشویق من برنداشتید. این پیروزی مبارک شما باشد."

این یک دیدار ویژه برای ماتری بود، بازیکنی که از تیم کالیاری به یوونتوس پیوسته بود.

اینم یک عکس از ماتری(کجا داره میره که اینقدر خوش تیپ کرده نمیدونم);)

timthumb.php

watchman

Registered User
لایک‌ها
10
من طرفدار یوونتوس نیستم ولی از نوع بازی یووه لذت میبرم. وسبک بازیش رو دوست دارم.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

این هم چند خبر از یووه :happy:
-----------------

تبریک اله به تیفوسی ها
alexnew10.jpg

الکس دل پیرو، کاپیتان بیانکونری این بار از استرالیا به هوادارانش کریسمس رو تبریک گفت.. این برای نخستین بار هست که در سیدنی هستم، یک کریسمس عجیب و گرم. بارها در کریسمس سفر کردم اما هرگز فکر نمی کردم که کریسمس را در جایی مثل این جشن بگیرم. در کنار ساحل و درخت سال نو که در همین نزدیکی هاست. احساس عجیبی ست اما بسیار زیباست.

ستاره دوست داشتنی دنیای بیانکونری در ادامه تاکید می کند که احساساتی که این روزها احساس می کند همگی به او کمک می کنند تا به ادامه راه امیدوار باشد، ارتباط خوبی بین او و هواداران وجود دارد و او تلاش می کند تا رویاهای خانواده اش را نیز پیش ببرد.

حالا در سیدنی و دور از خانه و تورینو هستم اما از همین جا به همه تبریک می گویم و با دوستان و اقوام از راه وبکم و اینترنت در ارتباط ام. سال 2012 برای من بسیار فوق العاده بود، فراموش نشدنی، سالی بزرگ همراه با رکوردها و قهرمانی زیبای یووه، سالی خداحافظی و تغییر، جادو و احساسات این سال را هرگز فراموش نمی کنم. تشکر من از هواداران یووه هرگز تمامی ندارد ، برای احساسات و هدایایی که به من در این سال دادند. ممنونم از همه، از هوادارانی که نزدیک هستند و از انانی که با مسافت های زیاد به من تبریک می گویند و همراه من هستند.

همیشه از تیفوسی ها ممنونم، برای 13 می، از هواداران سیدنی و تیمی که در شرایط سخت هم در کنارم هستند. ممنون از هواداران و از صمیم قلب این سال را به همه تبریک می گویم. "

کونته: من ایمان قوی به خدا دارم
contenew17.jpg

یوونتوس با سرمربیگری انتونیو کونته سرمربی ایتالیایی خود موفق شد سال 2012 را با پیروزی کامل پشت سر بگذارد و در انتظار سال جدید باشد. کونته در جدید ترین مصاحبه ی خود در آستانه ی سال نو شرکت کرد.

اسکودتوی تاریخی 2012
تصویر 2012 برای من سوت پایان بازی در تریسته و خوشحالی و بغل کردن بازیکن هاست. یووه دوباره به پیروزی برگشت زیرا مسیر درستی برایش مشخص شده بود و پروژه ای در پیش بود. این فصل ما کار فصل پیش را ادامه دادیم و می توان گفت فنداسیون خوبی برای این تیم درست شده است. ما می خواهیم بدرخشیم و من خوشحال هستم که بازیکنانی در اختیار دارم که از هیچ چیز نمی ترسند. و این بهترین خصوصیت برای کسب رویاها و نهایت استفاده از فرصت هاست.

محرومیت
در آن مصاحبه ی جنجالی مردی بود که داد می زد. آن مرد من بودم، ولی می توانست هر فرد دیگری هم باشد. زیرا در پایان خیلی چیز ها تغییر نکرد. امیدوارم در آینده مسائل جوری تغییر کند که تا از افرادی که در این ورزش هستند بتوان دفاع کرد. منظور من افرادی مثل کاناوارو و گراوا ست. ما باید افرادی را مجازات کنیم که در بازی ها تبانی می کنند. نه افرادی که از انجام این کار خودداری می کنند. این موارد من را آزار می دهد.

من سعی کردم از این تجربه ی منفی، نهایت استفاده را ببرم. من تلاش کردم تا از این سختی که به من تحمیل شده برای بهتر و قوی تر شدن استفاده کنم و فکر می کنم تا حدودی هم کمک کرد. ماه های اخیر و دوری از تیم خیلی دردناک بود، اینکه نتوانم به تیمم نشان بدهم کنارشان هستم. من در هیچ مقطعی تصمیم نگرفتم استعفا بدهم زیرا مدیر باشگاه، خانواده الکان و دیگر اعضا با قاطعیت از من دفاع کردند و با این وضعیت من احساس مسئولیت بیشتری هم کردم. اگر این اتفاق سال گذشته می افتاد شاید فاجعه ای رخ می داد. زیرا فصل پیش کار من نا تمام بود. ولی در این فصل تیم افکار من و اصول فوتبال من را فهمیده بود و ما خیلی پیش رفته بودیم. برای همین موفق شدیم این چند ماه رو طبیعی پیش ببریم، درحالی که بسیار غیرطبیعی بود !

بازگشت به روال طبیعی
اینکه تیم اجازه نداد غیبت من به چشم بیاید باعث رضایت و غرور من است زیرا می بینم تیمی که با این بازیکن های قدرتمند ساخته ام چقدر به بلوغ رسیده و همه ی این اتفاق تنها در یک سال افتاد. آن ها خیلی خوب بودند، ولی من خوشحالم که به نیمکت برگشتم. فکر می کنم آنها هم خوشحال باشند.

مهاجم ها
من از تلاش و بازی مهاجمان تیم رضایت کامل دارم زیرا ما تیمی هستیم که با سازماندهی غیر قابل پیش بینی بازی می کنیم. ما می توانیم با 7 نفر حمله کنیم و این ما رو برای هر حریف دشوار می کند. من برای هر کدام ازین مهاجم ها حاضرم دو برابر قیمت فعلیشان را بدهم. 7 میلیون برای جووینکو با این همه توانایی و فضای پیشرفت خیلی عالی است او همیشه بهترین است. پوگبا سرنوشت بزرگی در پیش دارد زیرا کیفیت او عالی است. وقتی کسی خوب باشد شما دیگر نباید به شناسنامه اش نگاه کنید. وی همه چیز رل برای بهترین شدن دارد، دیگر بستگی به خودش دارد که چطور پیش برود."

خط هافبک : دیروز و امروز
گاهی فکر می کنم خودم نمی توانستم راهی به ترکیب اصلی تیمی پیدا کنم که مارکیزو، ویدال و پیرلو در آن بازی می کنند ولی آدمی بودم که اجازه نمی دادم به راحتی کنار گذاشته شوم. اگر مربی خودم بودم، فکر کنم از خودم خوشم می آمد."

360 درجه مربیگری
یک مربی باید در همه چیز خوب باشد. نمی توان یک مربی فقط در یک بعد قوی باشد، مثلا فقط روانی، فقط تاکتیکی، فقط تکنیکی، فقط روحیه دهی یا فقط در ارتباط با رسانه ها. شما باید در همه چیز متخصص باشید در نتیجه باید در همه چیز مطالعه داشته باشید. به طور مثال تمرین دادن تیم خودش یک کلاس درس است.

مثلا من به یووه آمدم تا فوتبال 4-2-4 بازی کنم. بعد فهمیدم با ترکیب ویدال، مارکیزیو و پیرلو می توانم قوی ترین بخش تیمم را خط هافبک قرار بدهم. و بعد هم متوجه شدم که بونوچی، بارتزالی و کیلینی هرکدام در مسائل خاصی تخصص دارند. پس ترکیب تیم را به 3-5-2 یا 4-3-3 تغییر دادم.

رسانه ها
رسانه ها یک اسلحه ی خطرناک اند و از اهمیت زیادی برخوردارند زیرا شما می توانید از این اسلحه به نفع خودتان استفاده کنید و گاهی هم ما حرف می زنیم و از اثرات مخرب این حرف ها آگاه نیستیم. گاهی فکر می کنم من باید رویکرد ملایم تری در رسانه ها داشته باشم و با همکاران بهتر برخورد داشته باشم. ولی از طرفی وقتی می بینم در این کل کل های کثیف وارد می شوم اشتیاق و انگیزه بیشتری برای پیروزی دارم و چون من همیشه ترجیح می دهم پیروز باشم گاهی این رویکرد تهاجمی را ترجیح میدم. متاسفم، ولی واقعا گاهی این بهتر از یک شخصیت خیلی خوش برخورد و دوست داشتنی است. من دوست دارم با نتیجه کارم و با بهترین شدن و به قله رسیدن وارد قلب مردم شوم. اگر اینطور نباشم، تا الان به خونه فرستاده شده بودم."

فردای یووه
یووه در ژانویه تغییر زیادی نخواهد کرد. ما سعی می کنیم قدم های هوشمندانه ای برداریم. همانطور که در تابستان اینکار را کردیم. اگر فرصت های خوبی بوجود آمد اجازه نمی دهیم از دست بروند. بازیکن با کیفیت باعث می شود شرایط دشوار، به شرایط کمتر دشوار تبدیل شود. اگر یووه می توانست بازیکن های 40-50 میلیونی بگیرد حتما اینکار را می کرد.

مثلا بالوتلی یک بازیکن خیلی با کیفیت ولی به اندازه ی تابلوی مونالیزا قیمت دارد، یووه نمی تواند با این مدل بازیکن های خاص معامله کنند. دل پیرو بازیکن یکتا و منحصر به فردی بود و پیدا کردن کسی که بتواند راه وی را ادامه بدهد بسیار دشوار است. امیدوارم رئیس آنیلی بتواند همچین بازیکنی را پیدا کند.

لیگ قهرمانان
سال 96 که قهرمان شدیم خیلی زیبا بود. در آن سال ها تیم هایی مثل رئال، بارسا و بایرن امروز نبود تیم هایی که ظرف سال ها برای پیروزی ساخته شدند. من دوست ندارم این همه سال صبر کنم برای رسیدن به جایگاه آنها، ما داریم اینجا چیز زیبایی می سازیم، می دانم کار دشواری است، ولی زمان مشخص خواهد کرد که کجای کار هستیم."

کریسمس کونته
من در خانواده ای مذهبی بزرگ شدم. و ایمان قوی به خدا دارم، قبل از خواب با خدا حرف می زنم و قبل از بازی صلیب می کشم و از خدا می خواهم به بازیکن هایم کمک کند. تا وقتی خدا را دارم از هیچکس نمی ترسم. ما یک کریسمس سنتی اجرا می کنیم با نصف شب بیدار شدن از خواب و باز کردن کادوها، در خانواده این بهترین چیزی است که می توان داشت. پدر بودن زیبا ترین احساسی است که یک مرد می تواند تجربه کند. رویای سال جدید این است که بتوانم کارم را به همین شکل خوب ادامه بدهم و همین رابطه ی نزدیک را با بازیکن ها و باشگاه داشته باشم زیرا احساس می کنم در مسیر درستی قرار داریم که رضایت در پی خواهد داشت.

بایرن مونیخ و پاری سن ژرمن به دنبال ویدال
vidalnew3.jpg

نمایش خیره کننده ی ارتورو ویدال بازیکن شیلیایی با پیراهن یوونتوس باعث شده تا تیم های زیادی خواهان جذب وی شوند اما به نظر می رسد مربی باشگاه یووه علاقه ای به جدای وی ندارد.

ویدال که سال گذشته از لیگ آلمان راهی ایتالیا شد در مدت زمان فعالیت خود در یوونتوس یکی از برترین بازیکنان یووه بوده و امروز رسانه های ایتالیایی از علاقه مندی بزرگان اروپا به وی خبر داد.

بر اساس این خبر تیم های بایرن مونیخ و پاری سن ژرمن به شدت خواهان جذب وی شده اند و پیش بینی شود مبلغ 30 میلیون یورو برای خرید وی پیشنهاد شود.

دوریا به زودی یوونتوس می شود !
doria1.jpg

پ.ن: راستی امروز با داش جواد صحبت می کردم و بهش گفتم که توی تاپیک داره غیبت می خوره ولی برگشت گفت به خاطر یه سری مشکلات فعلا از فروم دوره و همچنین تاکید کرد که من از طرفش بگم که "جواد رو بهنام و فری خان حساب ویژه می کنه برای تاپیک" البته فونتش فینگلیش بود:D

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
پ.ن: راستی امروز با داش جواد صحبت می کردم و بهش گفتم که توی تاپیک داره غیبت می خوره ولی برگشت گفت به خاطر یه سری مشکلات فعلا از فروم دوره و همچنین تاکید کرد که من از طرفش بگم که "جواد رو بهنام و فری خان حساب ویژه می کنه برای تاپیک" البته فونتش فینگلیش بود
biggrinsmiley.gif

داش جواد غیبت اون داداش جواد که در حال حاضر در غیبت کبری به سر می برن واقعا داره زیاد میشه و همه بچه های کلوپ منتظر بازگشت ایشون به تاپیک یووه هستن:D

یادی از آله عزیز:blush:

اولین کریسمس الکس بعد از جدایی از یوونتوس

f449d506e0f8ba5f9ce609fa9af2172ad4609bdf.jpg

الکس دل پیه رو تصویری از خود در روز کریسمس منتشر کرد که او را با لباس سیدنی و کلاه بابانوئل نشان می دهد.

سوگل سرخ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
223
سلام به دوستان یووه ای من هم اومدم. من اول به خاطر آلکس عزیز دل یووه ای شدم . ولی بعدا به خاطر او تیم با عظمت که ترزه گه و پت ویرا و زلات رو داشت رسما طرفدار یووه شدم. خوشحالم انقدر اینجا طرفدار یووه داره. توی اروپا و دنیا فقط یووه

سوگل سرخ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
223
داش جواد غیبت اون داداش جواد که در حال حاضر در غیبت کبری به سر می برن واقعا داره زیاد میشه و همه بچه های کلوپ منتظر بازگشت ایشون به تاپیک یووه هستن:D یادی از آله عزیز:blush: اولین کریسمس الکس بعد از جدایی از یوونتوس
f449d506e0f8ba5f9ce609fa9af2172ad4609bdf.jpg
الکس دل پیه رو تصویری از خود در روز کریسمس منتشر کرد که او را با لباس سیدنی و کلاه بابانوئل نشان می دهد.
خیلی دلم شکست آله از یووه رفت . باید تا آخر بازیگریش میموند و بعدش یه راست یکی از مدیرها یا مربیها ( به انتخاب خودش) تو یووه میشد. من از کونته بخاطر رفتاری که با آله کرد خیلی دلخورم. این عکس با اون پیرهم سیدنی حال آدمو میگیره. ایکاش هنوز پیش ما بود.

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
ای بابا این غیبت های من هم انگار به داش جواد هم سرایت کرد ! :دی انار به شدت هم واگیرداره !
من شرمنده ام که مثل قبل نتونستم در تاپیک حضور داشته باشم.
فعلا با این 2 عکس که برای کریسمسه شروع میکنیم :دی

اولی مربوط میشه به جی جی بوفون و همسر محترمه در تعطیلات کریسمس

265741_la.jpg

دومی هم که همگی میشناسین.ایبار در لباس بابانوئل :دی

407537_449692515090792_655452625_n.jpg

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان

3 خبر از یووه
خبر اول از آله عزیزهست که جدایش از سیدنی رو تکذیب کرده، هرچند که من خودم خیلی دوست دارم از سیدنی جدا بشه و تو تیمی بازی کنه که اون تیم لیاقت نام بزرگ دلپیرو رو داشته باشه...
:happy:
دو خبر بعدی هم در مورد نقل و انتقالات احتمالی یووست که مطابق انتظار فقط و فقط حرف و حدیث و شایعات پیرامون باشگاه هست تا واقعیت.
ظاهرا بعد از اون همه گمانه زنی در مورد دروگبا و حضورش در یووه، باید تو همین روزا منتظر اعلام قراردادش با میلان باشیم...

دل پيرو شايعات در مورد احتمال جدايي از اف سي سيدني را تکذيب کرد

02531498c2f412c1bdbae849794a4960c445d88d.jpg

مهاجم کهنه کار ایتالیایی شایعات در مورد احتمال جدایی از تیم اف سی سیدنی استرالیا را تکذیب کرد.

به گزارش رویترز، آلساندرو دل پیرو 38 ساله در حالی در تیم سیدنی توپ می زند که این تیم در قعر جدول اِی لیگ استرالیا حضور دارد.با این وجود دل پیرو گفت :« ماندن یا رفتنم به من و باشگاه بستگی دارد و قعرنشینی تیم دلیلی برای تصمیم گرفتن در مورد جدایی نیست.من تمام تجربه و نیروی خود را صرف موفقیت تیم می کنم و در حال حاضر تمام تمرکز من برای بقا اف سی سیدنی در لیگ برتر استرالیا معطوف شده است.

ایجنت دوریا مذاکرات با یووه را تایید کرد

7be71949b7f3318745c7fe3410ef039f1b391cbf.jpg

طبق تازه ترین اخبار و شایعات رسیده از برزیل ، باشگاه یوونتوس تلاش می کند تا دوریا مدافع تیم بوتافاگو برزیل را به خدمت گیرد.اما عصر امروز مدیربرنامه های این بازیکن نیز این مسئله را تایید کرد .

به نقل از یوونتوس اف سی دات آی آر ویگیته مدیربرنامه های دوریا در این خصوص به Globo Esporte : هنوز مطمئنا چیزخاصی میان دو باشگاه وجود ندارد ، اما یووه به این بازیکن علاقه مند است و ابتدای ژانویه باید شاهد مذاکرات رسمی و اتفاقات جدید در این خصوص باشیم .

گفتنی است که باشگاه بوتافاگو تنها ۴۰% از مالکیت این بازیکن را در اختیار دارد ، ۴۰% آن در اختیار گروهی از سرمایه گذاران بخش خصوصی و ۲۰% دیگر آن متعلق به بانک BMG است. یووه در نظر دارد این بازیکن را به جای لوسیو برزیلی که قرارداد خود را با یووه فسخ کرد به خدمت بگیرد .

یوونتوس و منچستر به دنبال ایسکو

timthumb.php

طبق گزارشات تازه رسیده از رسانه های انگلیسی و ایتالیایی ، باشگاه منچستر یونایتد به همراه یوونتوس برای به خدمت گرفتن ستاره خط میانی تیم مالاگا اسپانیا به رقابت خواهد پرداخت .

وبسایت انگلیسی Caughtoffside در گزارشی مدعی شد که باشگاه منچستر یونایتد به دنبال فرانسیسکو رومان آلارکون ملقب به ایسکو است و در صدد است که این بازیکن را با ۲۰ میلیون یورو به خدمت بگیرد . اگرچه از طرفی از یووه به عنوان تعقیب کننده جدی این بازیکن نیز یاد می‌شود .

این در حالی است که باشگاه مالاگا تصمیم دارد هافبک خود را با ۴۰ میلیون یورو به تیم های دیگر منتقل کند . ایسکو اخیرا در مصاحبه ای اعلام کرده بود که دوست دارد روزی پیراهن یووه را برتن کند و یووه را تیمی تحسین برانگیز و با ابهت خوانده بود .

لازم به ذکر است که کوریره دلو اسپرت از پیشنهاد ۳۰ میلیون یوروی یووه به این بازیکن خبر می‌دهد .

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

داش جواد غیبت اون داداش جواد که در حال حاضر در غیبت کبری به سر می برن واقعا داره زیاد میشه و همه بچه های کلوپ منتظر بازگشت ایشون به تاپیک یووه هستن:D

بله واقعا این رو قبول دارم و خودم هم مشتاقانه منتظر بازگشتش هستم:happy:
واقعا این خبرهای نقل و انتقالات برای ما یوونتوسی ها فقط مثل شایعه ای می مونه و تا وقتی تکذیب نشه , نه ببخشید تا وقتی که قراردادی ثبت نشه ما که باور نمی کنیم :D

سلام به دوستان یووه ای من هم اومدم. من اول به خاطر آلکس عزیز دل یووه ای شدم . ولی بعدا به خاطر او تیم با عظمت که ترزه گه و پت ویرا و زلات رو داشت رسما طرفدار یووه شدم. خوشحالم انقدر اینجا طرفدار یووه داره. توی اروپا و دنیا فقط یووه

سلام دوست من به تاپیک خودتان خوش آمدید :happy:
امیدوارم همیشه به تاپیکتون سر بزنید و نقطه نظرات و خبرهایتان را با ما به اشتراک بگذارید :blush:
( خیلی رسمی شد :دی )

ای بابا این غیبت های من هم انگار به داش جواد هم سرایت کرد ! :دی انگار به شدت هم واگیرداره !
من شرمنده ام که مثل قبل نتونستم در تاپیک حضور داشته باشم.
فعلا با این 2 عکس که برای کریسمسه شروع میکنیم :دی

مرسی حامد جان دشمنت شرمنده باشه , واقعا حضور بچه ها توی تاپیک دلگرم کننده هست ( البته اگه دستم به این جواد نرسه :D )

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
درود بر یووه ای ها

پلوسو و دوریا اولین صیدهای یوونتوس

timthumb.php

در حالی که هنوز فصل نقل و انتقالات آغاز نشده است ، خبر می‌رسد که فدریکو پلوسو و دوریا دو مدافع جوان ، اولین خرید های یوونتوس در زمستان پیش رو خواهند بود و باید این بازیکن ها را تقریبا یوونتوسی دانست .

دوریا مدافع بوتافوگو گفتنی است با یووه به توافقات نهایی رسیده است و باید در ابتدای آغاز فصل نقل و انتقالات منتظر اعلام رسمی این توافقات باشیم . البته گفته می‌شود که این بازیکن برای کسب تجربه به تیم های دیگر به صورت قرضی منتقل خواهد شد .

از طرفی فدریکو پلوسو نیز که مورد علاقه آنتونیو کونته سرمربی یوونتوس قرار گرفته است ، نیز با یووه در حال انجام مذاکراتی است ، گفته می‌شود یووه با ۱٫۵ میلیون یورو قصد به خدمت گرفتن این بازیکن را دارد ، این در حالی است که باشگاه آتالانتا طلب مبلغ بیشتری را می‌کند .

ویدال : هدف هر سه تورنومنت پیش روست

d2a5c5186571cb0358abb2b815457825bb554281.jpg

آرتور ویدال هافبک شیلیایی یوونتوس که در سانتیاگو تعطیلات کریسمس خود را پشت سر‌می‌گذارد مصاحبه ای را با radio Adn انجام داده است که بخش هایی از آن در توتواسپرت صبح امروز به چاپ رسیده است .

ویدال در خصوص سال تازه و ادامه حضورش در یووه گفته است :

” من در یووه خوشحال هستم ، کسب اسکودتو و سوپرکاپ ایتالیا در اولین سال حضورم در این تیم بد نیست ، تیم هم در شرایط خوبی است و به کار خود ادامه می‌دهد ، تا زمانی که من در این تیم باشم باید با همین روند و توقف ناپذیر به کار خود ادامه دهیم ، ادامه کار با همین روند بسیار لذت بخش است ، اهداف زیادی برای سال ۲۰۱۳ در ذهن داریم ، سال مهمی برای دوران فوتبالی من پیش روست ، کسب مجدد اسکودتو نخستین هدف ماست و سعی بر فتح چمپیونز لیگ و کوپا ایتالیا نیز داریم ، در مسیر صحیحی برای کسب هر سه تورنومنت قرار داریم ، تیم از اعتماد به نفس بالایی برای کسب هر موفقیتی برخوردار است . ”

آرتور ویدال در پاسخ به سوال خبرنگار مبنی بر وجود پیشنهادهایی از سوی منچستریونایتد ، رئال مادرید و پاریس سنت ژرمن فقط در یک جمله گفت : ” در یووه تا پایان عمرم باقی می‌مانم . ”

جمعه از سرگیری تمرینات باشگاه یوونتوس

3e77de5330c0963393270721e688c87b740e4952.jpg

قهرمان ایتالیا، یوونتوس ، پس از یک هفته تعطیلات کریسمس ، جمعه تمرینات خود را برای ادامه رقابت های سری‌آ ایتالیا از سر خواهد گرفت .

یووه پس از پیروزی 3-1 در آخرین دیدار خود در سال 2012 ، باید در هفته نوزدهم سری‌آ و نخستین بازی خود در سال جدید میلادی به مصاف سمپدوریا در یوونتوس استادیوم رود .

یووه باید یکشنبه 17 دی ماه به مصاف تیم سمپدوریا رود و تیم باید روز جمعه تمرینات خود را از سر گیرد ، دو جلسه تمرینی برای آماده سازی تیم برای این بازی در نظر گرفته شده است. کیه‌لینی ، بنتنر و سیمونه په‌په به دلیل مصدومیت در تمرینات این هفته حضور نخواهد داشت .

از طرفی استفن لخشتاینر سوئیسی نیز به دلیل محرومیت جدال با سمپدوریا را از دست خواهد داد .

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان
دیروز اخبار شبکه خبر اعلام کرد که یووه با دوریا مدافع جوان برزیلی قرارداد امضا کرده و اولین خرید زمستونی یووه رو باید این مدافع بدونیم هرچند که نمی شه حسابی روش باز کرد و ظاهرا بصورت قرضی به تیم های دیگه واگذار میشه تا کسب تجربه کنه...
اما حواشی و خبرهای ضد و نقیض زیادی پیرامون باشگاه وجود داره که مطابق چند سال اخیر اصلی ترینش خرید یک مهاجم شش دانگ هست...
یورنته و دروگبا باز هم درصدر این شایعات هستن...

یوونتوس از یورنته دست بر نمی دارد

eb40549300417731e18545fa91ed05f6c057fd27.jpg

باشگاه یوونتوس که برای جذب یورنته 4 میلیون به اتلتیک بیلبائو پیشنهاد داده بود، پس از رد این پیشنهاد برای ارائه پیشنهاد 7 میلیون یورویی آماده می شود.
به نقل از سایت بین المللی گل، باشگاه یوونتوس به هر قیمتی می خواهد فرناندو یورنته، ستاره گلزن اتلتیک بیلبائو را به خدمت بگیرد و به زودی مبلغ 7 میلیون یورو به این باشگاه پیشنهاد خواهد داد.

پس از این که شنیده شد باشگاه یوونتوس در پی تقویت خط حمله تیمش است، فرناندو یورنته بازیکنی بود که بیشتر از سایرین در مورد انتقال وی به یوونتوس صحبت می شد. یوونتوسی ها مبلغ 4 میلیون یورو برای جذب یورنته به اتلیتیک بیلبائو پیشنهاد داده بودند، اما این پیشنهاد از سوی این باشگاه باسکی پذیرفته نشد. تورینی ها نیز پس از این اتفاق می خواهند 7 میلیون یورو به اتلتیک بیلبائو پیشنهاد بدهند تا بتوانند یورنته را با پیراهن یوونتوس در میادین فوتبال نظاره گر باشند.

مدیر باشگاه یوونتوس می گوید:"این مبلغ برای انتقال یورنته به یوونتوس کافی است. قرارداد یورنته نیز پایان فصل جاری به اتمام می رسد و این مسئله دست یوونتوس را بازتر می کند تا بتواند وی را جذب کند."

فرناندو یورنته تا اینجای فصل نیمکت نشینی بیش نبوده و اعلام کرده است که قراردادش را با اتلتیک بیلبائو تمدید نخواهد کرد.

یوونتوس با 44 امتیاز به عنوان قهرمان نیم فصل سری آ در فصل جاری شناخته شد.

_ روزنامه ایتالیایی Corriere dello Sport هم به نقل و انتقالات یووه اشاراتی داشته که یووه بعد از پلوسو مدافع آتالانتا که جانشین لوسیو خواهد بود و دوریا که قراردادش نهایی شده، پروژه نهایی کردن قرارداد دروگبا رو پیش خواد گرفت...:hmm:

• یووه: پلوسو و بعد دروگبا

• قرارداد با مدافع آتالانتا انجام می شود: تنها کار امضا است، حمله برای دروگبا، او برای لیگ قهرمانان خواهد رسید.

_ از طرفی هم ماتری ظاهرا اولین خروجی نقل و انتقالات زمستونی یووه خواهد بود که حداقل امیدوارم میلان نره:happy:

رقابت آرسنال و میلان برای جذب ماتری

0b09c0b1d994d323507ab0ee3dafe0e3deb13f70.jpg

به نظر می رسد آینده آلساندرو ماتری در تیمی به جز یوونتوس رقم خواهد خورد و تیم های آرسنال و آث میلان علاقه خود را برای جذب مهاجم نیمکت نشین یوونتوس ابراز کرده اند. به نقل از forzaitalianfootball.com، این مهاجم 28 ساله که در آخرین دیدار یوونتوس با به ثمر رساندن 2 گل به این تیم کمک کرد تا از سد کالیاری عبور کند، اما زمان کم حضور در بازی سبب شده است تا او را مجاب به ترک یوونتوس در ژانویه کند.

تیم میلان که به احتمال زیاد پاتو و روبینیو را در ژانویه خواهد فروخت، قصد دارد یک مهاجم بزرگ به جمع تیم خود اضافه کند و ماتری نفر اول لیست میلان است.

از طرف دیگر آرسن ونگر هم به دنبال یک جانشین برای مارونه چاماخ و آندری آرشاوین می باشد که در ژانویه آرسنال را ترک خواهند کرد.

قرارداد ماتری تا سال 2017 با یوونتوس اعتبار دارد ولی بعید به نظر می رسد ماتری تا آن تاریخ در یوونتوس باقی بماند.

_ و در آخر هم اضافه کنم که امروز تولد داریم...

روبرتو به ته گا

timthumb.php

پایگاه خبری باشگاه یوونتوس در ایران – ۲۷ دسامبر یک روز خاص برای مردی است که تمام وجودش یوونتوس بود: روبرتو به ته گا. ” بابی گل” امروز سالروز تولد ۶۲ سالگی اش را جشن گرفت.

به ته گا در تمام زندگی فوتبال حرفه ای خود یوونتوسی بود. او از رده ی جوانان آمده بود. بعد از مدتی به عنوان نقطه اتکا تیم اول یوونتوس و یکی از اهرم های اصلی در موفقیت های بیانکونری ها شد ( ۱۷۸ گل، کمک به یوونتوس در قهرمانی در ۷ اسکودتو، دو جام کوپا ایتالیا و جام یوفا). همچنین او برای لاجوردی پوشان ۴۲ بازی انجام داد و ۱۹ گل به ثمر رساند.

بهترین آرزوها برای به ته گای افسانه ای از طرف باشگاه یوونتوس و هواداران بی شمارش.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

از ماروتا بعیده , انگار توی بازیکن نخریدن چشم خورده :دی

( البته با این که تقریبا با اومدن یورنته به تمرینات جوانان یووه 70 درصد یوونتوسی شده می یادش ولی نباید هنر ماروتا رو دست کم گرفت :D )
----------------

یورنته در تورین ؛ این‌بار دیگر در آستانه یوونتوسی شدن
timthumb.jpg

امروز در رسانه های ایتالیایی و اسکای اسپرت تصاویری از حضور فرناندو یورنته مهاجم اسپانیایی تیم اتلتیک بیلبائو در جمع جوانان بیانکونری در وینوو دیده شد .

به نظر می‌رسد این بار داستان متفاوت باشد و خبر شایعه توافق ۷ میلیون یورویی یووه و اتلتیک بیلبائو حقیقت داشته باشد ، اتلتیک بیلبائو در صورتی که در نیم فصل این بازیکن را به فروش نرساند ، در پایان فصل به عنوان بازیکن آزاد می‌تواند راهی هر تیمی شود . انتظار می‌رود باید با شروع فصل نقل و انتقالات ژانویه این بازیکن به یوونتوس ملحق شود .

timthumb (1).jpg

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دل‌پیرو : یووه در لیگ قهرمانان رویایی بازی ‌می‌کند

الساندرو دل‌پیرو در مصاحبه ای با جیووانی گواردالا از شبکه اسکای اسپرت که در سیدنی به سر می‌برد در خصوص شرایط یوونتوس در لیگ قهرمانان صحبت کرد .

یک کریسمس جدید و در تیمی جدید ، چه احساسی دارید ؟

” مطمئنا یک احساس متفاوت ، اینجا همه چیز به خوبی پشت سر گذاشته می‌شود ، ما به تمرینات خود ادامه می‌دهیم و هر ۴-۵ روز یک بار نیز بازی می‌کنیم ، شرایط بسیار خوب است . ”

از عملکرد هم تیمی های سابقت در یووه در مسابقات چمپیونز لیگ شگفت زده نشدی ؟

” برای یک قهرمان ، شگفت زده واژه ای نامناسب است . یووه در این مسابقات رویایی ظاهر شده است ، بازی مقابل چلسی و دونتسک نشان از بزرگی یووه است . اطمینان دارم که تیم به موفقیت هایی بیشتر از آنچه سال گذشته به دست آورد خواهد رسید .

دل‌پیرو شایعات ترک سیدنی را نیز رد کرد و اعلام کرد که حداقل برای دو سال دیگر اینجا حضور خواهد داشت .

مورینیو : از یوونتوس می‌ترسم
سرمربی پرتغالی تیم رئال مادرید ، خوزه مورینیو ، در صحبت هایی اعلام می‌کند که از رویارویی با یوونتوس آنتونیو کونته در لیگ قهرمانان هراس دارد .

شاگردان آنتونیو کونته به عنوان صدرنشین گروه خود به مرحله یک‌هشتم رقابت ها صعود کرده اند و باید در این مرحله به مصاف سلتیک اسکاتلند روند ، اما سرمربی پرتغالی رئال مادرید معتقد است این یوونتوس در لیگ قهرمانان شکست ناپذیر است . مورینو به روزنامه ایتالیایی توتواسپرت گفت :

" صادقانه بگویم ، من یوونتوس را دوست ندارم ، چراکه از آنها می‌ترسم . معتقدم این تیم کونته توانایی فتح لیگ قهرمانان را دارد ، آن‌ها تیمی متحد ، یکپارچه ویکدست هستند . یک مهاجم تراز اول کم دارند ؟ نه اینگونه نیست ، از نظر من گل می‌تواند از هرجایی ساخته وپرداخته شود ، آمار گلزنی آن‌ها به اندازه یک تیم قدرتمند مناسب است . "

مورینیو ادامه داد :

" آن‌ها مرا یاد پورتو در 2004 می‌اندازند ، همه تیم پورتو را در آن رقابت ها فراموش کرده بودند ، اما ما در گلزن‌کرشن فاتح چمپیونز لیگ شدیم ،
این اتفاق می‌تواند برای تیم تحت هدایت کونته نیز بیافتد . "

مارینو : پلوسو علاقه‌مند به حضور در یووه است
در حالی که گزارشات و شایعات در فوتبال ایتالیا حاکی از آن است که فدریکو پلوسو در یک قدمی پیوستن به بانوی پیر است ، مارینو در مصاحبه ای با اسکای اسپرت در این خصوص از علاقه‌‌مندی این بازیکن نیز به حضور در یووه خبر داد .

مدیر باشگاه آتلانتا ، پیرپائولو مارینو در این خصوص به خبرنگار اسکای اسپرت گفت :

" ششم ژانویه تیم در سال تازه بازی دارد و ما زمان زیادی تا تصمیم گیری در خصوص شرایط پلوسو را نداریم ، پلوسو شرایط یووه را قبول دارد و بسیار به حضور در این تیم علاقه مند است ، یووه تابستان نیز برای جذب این بازیکن ابراز علاقه کرده بود و ما در این خصوص صحبت کرده بودیم ، اما میدانیم فدریکو برای ما بازیکنی کلیدی است و از دست دادن او برای ما دردسر ساز خواهد شد ، هنوز در این خصوص تصمیم جدی گرفته نشده است ، اما انتظار می‌رود تا چند روز آینده شرایط نهایی او مشخص شود ."

به نظر می‌رسد مبلغ پیشنهادی یووه پایین بوده است و طرفین در حال توافق بر سر مبلغ انتقال هستند .

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان
یک نکته بامزه تو نقل و انتقالات یووه وجود داره و اونو اینه که یووه تمام مهاجم های یک دنیا رو می خواد اما دریغ از یک خرید درست حسابی.
از داوید ویا و یورنته و دروگبا گرفته تا برسه به لواندوفسکی و یووتیچ و الکسیس و هیگواین و بنزما و فن پرسی و توز و نانی و و و...
ما هوادارها هم بجز دنبال کردن این شایعات و اخبار چاره ای نداریم و امیدواریم روزی برسه که خبر قرارداد یووه با یکی دوتا مهاجم تاپ رو اینجا بذاریم...

در ادامه اخبار مربوط به یورنته...

در حال ترک اتلتیکو بیلبائو هستم

e63ec86a3cc31b32da09dee237364c735e52c485.jpg

ملی پوش اسپانیایی آشکار کرد که برنامه هایی برای ترک باسک دارد و آینده اش در دستان مدیر برنامه هایش است.

فرناندو یورنته هدف باشگاه یوونتوس تایید کرد برنامه هایی برای ترک اتلتیکو بیلبائو دارد. بخش بین المللی سایت گل ابتدای هفته آشکار کرد که مسئولان بیانکونری در نظر دارند با دادن پیشنهادی 7 میلیون یورویی این مهاجم را برای پیوستن به باشگاه تورینی در ژانویه پیش از آغاز مذاکرات تیم های رقیب وسوسه کنند.

یورنته حالا قصدش برای ترک باشگاه باسکی را تایید کرد اگرچه اذعان کرد که خروج از باشگاه محبوب دوران کودکی دردآور است. او به توتو اسپورت گفت: " من در حال ترک اتلتیکو هستم. حقیقت این است که پروژه بسیار خوب است ولی برای من رنج آور است. ناراحتی مطلق است که سال آینده در سن مامس جدید بازی نخواهم کرد اما فوتبال همین است."

این بازیکن 27 سال از مقصد آینده اش سخن نگفت. او افزود: " همه چیز در دستان نمایندگان من است . من تنها برای روی تمرین کردن و بازی کردن تمرکز کرده ام. من امروز تنها به فوتبال و به لیگمان فکر می کنم."

اینم تیتر روزنامه TuttoSport

• [*=right]یورنته با یوونتوس صمیمی می شود

• [*=right]من تصمیم گرفته ام بیلبائو را ترک کنم”

(ببخشید اگه صفحه سنگین میشه)
عکس های مربوط به از سرگیری تمرینات یوونتوس

timthumb.php

4f3aaf97-6397-4321-ba6d-3da0079d85d5.jpg

966fcf1c-83fd-4cc7-8ccb-2f06c8f31bc6.jpg
0bcac238-7cd1-49d6-a4ba-44b3f3bbea5f.jpg
1590ad16-0c90-4ccd-97ed-d11d5b0264ec.jpg
b1156a75-c208-4023-875d-200a8c36c84a.jpg
55e3852c-f0c3-40be-8483-e27c0e2948da.jpg
daaa428b-67f5-4204-b510-6ead1ad24a1c.jpg
b1b4b94f-435a-43d3-b1c1-cab2c262dc5f.jpg
19b88b61-e8f8-48ff-b2c8-85d4da4a57ce.jpg
9157c490-4a46-4110-a088-17f9fdd62f6c.jpg
844fe597-469b-4652-8dff-d940c3beceb5.jpg
f4bf71c5-b173-44c4-82fc-e82b18e236d5.jpg
20a0e996-085e-4464-8b79-e669998d23ad.jpg
4da9364f-8491-4bb9-8811-aae101d7b3df.jpg
39a9368a-23d4-413a-8dca-bd233ba7470e.jpg
485e67ae-310c-421d-ab2d-106d99ff1ee4.jpg
904a7ae1-c8c8-49b7-aa4d-29940c3ea3a9.jpg
0f6c137e-bbf0-49ed-ad68-a6fffdce1a61.jpg

Last edited:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
ستاره رم در رادار تاتنهام، یوونتوس و فیورنتینا
دو تیم از سری آ و یک تیم از لیگ جزیره خواهان جذب پابلو دانیل اسوالدو ستاره تیم رم در خط حمله می باشند.

اسوالدو که متولد آرژانتین است و 6 بار در تیم ملی ایتالیا به میدان رفته است، تاتنهام، یوونتوس و فیورنتینا را خواهان خود می بیند.

فیورنتینا یک شروع قوی در این فصل داشته است و قصد دارد با اضافه کردن یک مهاجم بزرگ، شانس خود را برای حضور در لیگ قهرمانان اروپا فصل آینده افزایش دهد.

هر سه تیم مذکور معتقدند می توانند اسوالدو را برای ژانویه از تیم رم خریداری نمایند. انا باید دید زدنک زمن که در 5 دیدار از شش دیدار پایانی رم قبل از تعطیلات پیروز از زمین بازی بیرون آمد و یک مهاجم قبراق همچون اسوالدو در این راه به او کمک کرد، آیا اجازه جدایی ستاره تیمش در خط حمله را می دهد؟

اسوالدو در سال 2006 به فوتبال ایتالیا نقل مکان کرد و قبل از حضور در فوتبال اسپانیا در تیم های آتالانتا، لچه، فیورنتینا و بولونیا حضور یافت. حضور ناموفق او در اسپانیول سبب شد تا در ازای 14 میلیون یورو راهی رم شود.

او در فصل اول خود در رم 11 گل به ثمر رساند و به عنوان بهترین گلزن باشگاه نامش را ثبت کرد.

آندره ویاش بواش سرمربی تاتنهام که در ابتدا از زوج امانوئل آدبایور و جرمین دفو در خط حمله تیمش استفاده می کرد، سپس تصمیم گرفت از یک مهاجم و آن هم دفو در ترکیب تیمش بهره ببرد. با این حال سرمربی تیم تاتنهام نیاز دارد که گزینه های بیشتری به خط حمله خود اضافه کند و در دسترس داشته باشد. از این رو گزارش شده که وی علاقه مند به جذب اسوالدو می باشد.

از این رو این مهاجم 26 ساله ممکن است رم را ترک کند و درصورت باقی ماندن در سری آ، احتمال حضور او در یوونتوس صدرنشین بیش از سایر تیم هاست.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یوونتوس به دنبال جذب بازیکن مورد علاقه سیتی

بر طبق رسانه های ایتالیایی یوونتوس به دنبال ارائه پیشنهادی برای جذب بازیکن مورد علاقه منچستر سیتی قرار دارد.
به نقل از تاک اسپرت، استوان یووتیچ که در فصل های اخیر مورد توجه چلسی و لیورپول نیز قرار گرفته بود، در فصل نقل انتقالات تابستانی از یوونتوس و منچستر سیتی پیشنهاد دریافت کرد اما فیورنتینا مانع از خروج وی شد.

این مهاجم 23 ساله فصل جدید را نیز به خوبی آغاز کرده است و گل های او کمک فراوانی به ویولا در راه رسیدن به رده سوم سری آ کرده اند. از این رو مسئولان فیورنتینا اعلام کرده اند که با توجه به هدف آن ها برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا، اجازه خروج این بازیکن را تا پایان فصل جاری صادر نخواهند کرد.

در سوی دیگر، سران فیورنتینا نیز در هفته های گذشته با این بازیکن چند ملاقات داشته و سعی کرده اند که وی که راضی کنند تا پس از پایان این فصل نیز در فلورانس بماند. با این حال یوونتوس نیز با جدیت به دنبال جذب این مهاجم توانمند است و به نظر می رسد بانوی پیر خود را برای رقابت با سران متمول سیتی آماده می کند.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یوونتوس به دنبال جذب مهاجم پارما
بر طبق ادعای روزنامه کوریره دلو اسپرت، یوونتوس در حال تدارک پیشنهادی برای جذب مهاجم پارما است.

به نقل ساکر نیوز، به نظر می رسد آنتونیو کونته به طور کامل از شمار گزینه های خود در خط حمله راضی نیست و از این رو در صدد افزودن حداقل یک مهاجم به ترکیب تیم خود است.

بر اساس گزارش کوریره دلو اسپرت، سرمربی یوونتوس علاقه خود به جذب ایشاک بلفودیل، مهاجم جوان پارما را به سران باشگاه اعلام کرده است. یوونتوس نیز در پی امضای قراردادی برای در اختیار گرفتن نیمی از مالکیت این بازیکن فرانسوی است. به علاوه آن ها به این بازیکن اجازه خواهند تا فصل جاری را در پارما به پایان برساند.

بلفودیل 20 ساله که در آکادمی لیون رشد کرده است، تابستان سال جاری با قراردادی به ارزش سه میلیون یورو به پارما منتقل شد. با وجود تجربه اندک، این مهاجم توانسته است عملکرد قابل قبولی در نیم فصل اول سری آ از خود به نمایش بگذارد و در 16 مسابقه 5 گل به ثمر برساند.

به نظر می رسد پارما که تا کنون سعی داشته این بازیکن ارزشمند خود را حفظ کند، با مبلغ قابل توجهی به فروش وی رضایت دهد.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یوونتوس نیز به جذب والکات فکر می کند

برطبق گزارش سایت ورزشی Talksport.co.uk باشگاه یوونتوس آماده است تا تئو والکات ستاره ی تیم آرسنال را به خدمت بگیرد و می تواند با نمایندگان این بازیکن در این هفته ملاقات کند.

قرارداد والکات تا ۶ ماه دیگر به پایان می رسد و این بازیکن ۲۳ ساله هنوز با سران آرسنال به توافق نرسیده است و اعتقاد دارد که بایستی دستمزد او افزایش یابد، از طرفی مذاکره با باشگاه های خارجی از سه شنبه آزاد است.

منچستر سیتی، چلسی و لیورپول به وضعیت این بازیکن ملی پوش چشم دوخته اند، ولی آرسن ونگر سرمربی تیم آرسنال نمی خواهد یکی از بهترین بازیکنان خود را به یک رقیب داخلی واگذار کند.

به گزارش TuttoSport باشگاه یوونتوس به عنوان یکی از گزینه های خود برای نقل و انتقالات، پیشنهادی به این بازیکن خواهد داد. تلاش های قهرمان ایتالیا در تابستان گذشته برای به خدمت گرفتن یک مهاجم با کیفیت بالا شکست خورد و حالا این باشگاه می تواند با پیشنهادی انتقال این بازیکن سابق ساوتهمپتون را به تورین میسر سازد.

گفتنی است پست تخصصی والکات وینگر است، ولی می تواند به عنوان مهاجم نیز به تیم کمک کند. او با هت ریک خود در بازی با نیوکاسل نقش مهمی در پیروزی ۷-۳ آرسنال داشت.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام
در بی خبری از نقل و انتقالات یووه چند مورد حاشیه ای از آمار و ارقام و برنامه های باشگاه و آله عزیز...

برنامه دقیق بازی های یوونتوس

timthumb.php

با شروع نیم فصل دوم رقابت های سری‌آ برنامه دقیق بازی های یوونتوس را تا پایان فصل در رقابت های سری‌آ برای شما آماده کرده ایم ، همچنین در منوی بالای وبسایت به زودی شاهد تغییرات و به روز شدن اطلاعات خواهید بود .

برنامه کامل بازی ها به همراه تاریخ دقیق آنها به شرح زیر است .
هفته اول : پارما – یوونتوس ( یکشنبه ۲۴ دی )
هفته دوم : یوونتوس – اودینزه (یکشنبه ۱ بهمن )
هفته سوم : یوونتوس – جنوا (یکشنبه ۸ بهمن )
هفته چهارم : کیه‌وو – یوونتوس ( یکشنبه ۱۵ بهمن )
هفته پنجم : یوونتوس – فیورنتینا (یک شنبه ۲۲ بهمن )
هفته ششم : رم – یوونتوس (یک شنبه ۲۹ بهمن )
هفته هفتم : یوونتوس – سیه‌نا (یک شنبه ۶ اسفند )
هفته هشتم : ناپولی- یوونتوس (یک شنبه ۱۳ اسفند )
هفته نهم : یوونتوس – کاتانیا (یک شنبه ۲۰ اسفند)
هفته دهم : بلونیا – یوونتوس ( یک شنبه ۲۷ اسفند )
هفته یازدهم : اینتر -یوونتوس (شنبه ۱۰ فروردین)
هفته دوازدهم :یوونتوس – پسکارا (یک شنبه ۱۸ فروردین )
هفته سیزدهم : لاتزیو یوونتوس (یک شنبه ۲۵ فروردین )
هفته چهاردهم : یوونتوس – میلان (یک شنبه ۱ اردیبهشت )
هفته پانزدهم : تورینو – یوونتوس (یک شنبه ۸ اردیبهشت )
هفته شانزدهم : یوونتوس – پالرمو (یک شنبه ۱۵ اردیبهشت )
هفته هفدهم : آتلانتا – یوونتوس (چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت )
هفته هجدهم : یوونتوس – کالیاری (یک شنبه ۲۲ اردیبهشت)
هفته نوزدهم : سمپدوریا – یوونتوس (یک شنبه ۲۹ اردیبهشت )

یوونتوس 2012

timthumb.php

سال ۲۰۱۲ با تمام خوبی ها و بدی هایش به پایان رسید و تنها چیزی که در خاطر فوتبال دوستان باقی خواهد ماند لحظات خاطره انگیزی بود که بیانکونری ها برای هوادارانشان رقم زدند.

چه قهرمانی در سری آ ایتالیا و سوپر کاپ و چه خداحافظی پینتوریکوی دوست داشتنی تورین.

یوونتوس در سال ۲۰۱۲ در مجموع ۵۲ مسابقه انجام داد که حاصل آن ۳۵ پیروزی، ۱۴ تساوی و ۳ شکست بود. یوونتوسی در این پیکارها ۱۰۴ گل به ثمر رساندند و ۳۱ گل هم دریافت کردند.

سری آ (SERIE A):
یوونتوس در سری آ ۲۸ پیروزی، ۱۰ تساوی و ۲ شکست کسب کردند. که در این ۴۰ بازی ۸۰ گل زده و ۲۰ گل خورده برای آن ثبت شد.

جام حذفی (TIM CUP):
نتایج حاصله در جام حذفی برای بیانکونری شامل: ۳ پیروزی، ۱ تساوی و ۱ شکست در فینال این جام بود. تورینی ها در این پیکارها ۸ گل زده اند و ۵ گل نیز دریافت کرده اند.

لیگ قهرمانان اروپا (CHAMPIONS LEAGUE):
بیانکونری ها در لیگ قهرمانان اروپا حضوری قدرتمند در مرحله گروهی را تجربه کردند و به عنوان صدر نشین به مرحله حذفی راه پیدا کردند. نتایج بدست آمده شامل ۳ پیروزی و ۳ تساوی و ۰ شکست است. همچنین ۱۲ گل زده اند و ۴ گل نیز دریافت کرده اند.

مجموع امتیازات بدست آمده برای یوونتوس “کونته” ۹۴ امتیاز است که این رکورد جدیدی در ایتالیا در سری آ است.
بهترین پیروزی ها:
فیورنتینا ۰-۵ یوونتوس
پسکارا ۱-۶ یوونتوس

بازیکنی که بیشترین حضور را در این رقابت ها داشته است:
آندریا پیرلو با ۴۹ بازی

بهترین مهاجم:
در کل: بهترین مهاجمان هم ووچینیچ و ویدال هستند که هر کدام ۱۴ گل در سال گذشته به ثمر رساندند.

در جام حذفی: دلپیرو و مارتین کاسرس هر کدام با ۲ گل زده.
در لیگ قهرمانان: کوالیارلا و ویدال هستند که هر کدام ۳ گل به ثمر رساندند.

اولین گل و آخرین گل زده شده:
اولین گل سال ۲۰۱۲ را ماتری برابر لچه در تاریخ ۰۸/۰۱/۲۰۱۲ به ثمر رساند که با پیروزی ۱-۰ یوونتوس همرام بود و آخرین گل سال را ووچینیچ در پیروزی ۳-۱ یوونتوس برابر کالیاری در تاریخ ۲۱/۱۲/۲۰۱۲ به ثمر رساند.

بهترین ها در سال ۲۰۱۲:
در واقع در بین بهترین ها کونته سوپر استار تورینی ها یه شمار می آید.
بهترین بازیکن و بازی ساز: پیرلو با میانگین ۲۲۳ پاس صحیح در هر بازی
بهترین بازیکن تخریبی: ویدال
بهترین مدافع: بارزالی
بهترین خرید: آساموا
بهترین دروازبان: بوفون با میانگین ۸۵/۷ % دفع توپ در داخل محوطه جریمه

و در آخر جدیدترین عکس از آله عزیز...

دل پیه رو و پیراهن استیو نش (عکس)

d8d5d637ed128ff97bff668d3adc7348d29ac1af.jpg

الکس دل پیه رو اسطوره یوونتوس، پیراهنی از ستاره NBA استیو نش دریافت کرد و تصویری از آن در صفحه رسمی فیسبوکش قرار داد.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
۱۰ رویداد عالی برای یوونتوس در ۲۰۱۲ به یاد ماندنی

timthumb.jpg

پایگاه خبری هواداران باشگاه یوونتوس در ایران – به یاد ماندنی را می توانید جایگزین هر واژه ای کنید، “خارق العاده”، “وحشتناک خارق العاده”، “شگفت انگیز”، “عالی”، و یا هر واژه ی مناسب دیگری. مساله ای نیست، هر طوری که خودتان دوست دارید جایگزین کنید.

لحظات زیادی وجود دارد که در بانک خاطرات ما باقی مانده است و خواهد ماند. برخی از این لحظات به یاد ماندنی همراه با جشن ها و خاطراتی عالی است و برخی نیز یادآور غم و اندوه. می خواهیم خاطراتی را از سال ۲۰۱۲ به یاد بیاوریم که تیم محبوبمان سرچشمه ی ایجاد این خاطرات در ذهنمان بود. بله، شک نکنید، این تیم محبوب یووه است، یووه شکست ناپذیر، یووه بااقتدار، یووه دوست داشتنی، یووه ای که نماد غرور و تعصب است.

آیا شما خاطرات تیم محبوبتان در سال ۲۰۱۲ را در بانک خاطرات خود ثبت کرده اید؟ در اینجا می خواهیم این خاطرات خوب را با هم یادآوری کنیم و از حماسه ها و نبردهای یووه و بازیکنان این تیم صحبت کنیم و در نهایت این جمله را در یادآوری کنیم که:

“۲۰۱۲ سالی بود که در آن یوونتوس، دوباره یوونتوس شد.”

۱۰ – گل های یوونتوس، همه ی گل ها

تمام گل هایی که در این سال برای یووه به ثمر رسید و بازیکنانی که این گل ها را به ثمر رساندند، خاطراتی فراموش نشدنی هستند. گل های هر بازیکنی، از مهاجمین، هافبک ها و وینگرها گرفته تا مدافعین تیم، همگی در یاد ما خواهند ماند و شاید در طولانی مدت از خاطرات ما رخت بربندند ولی با اشاره ی اندکی به آن ها، به مانند تماشای یک فیلم در جلوی چشمانمان به رقص در می آیند.

9 – گلزنی اسطوره در ضربه آزاد ، در هفتصدمین بازی خود برای یووه

اسطوره ای که تنها یک بار ظهور می کند: الساندرو دل پیه رو. همه ی ما از رفتن پینتوریکو از یووه ناراحت شدیم و اشک ها ریختیم. ولی چه باید کرد. همه می آیند و می روند، با خاطرات خوب و بد. اما بایستی به یاد آوریم تمام خاطرات ما از پینتوریکو خاطراتی خوب و شاد بودند و تنها خداحافظی او از تیم برای ما دردناک بود و خواهد بود.

بازی برابر لاتزیو برای الکس و برای ما متفاوت بود. آمدن او به زمین در هفتصدمین بازی خود، قرار گرفتن در پشت ضربه آزاد و سکوت ورزشگاه. گلللللللللللللللللللل. بله گلی بسیار زیبا از ضربه آزاد که اگر من و تو بارها تماشایش کنیم از آن سیر نخواهیم شد. زیباست. بسیار زیبا!

8 – افتخار سوپر کوپا در پکن

در اواسط ماه آگوست، در قاره ای متفاوت، در ورزشگاهی که میزبان المپیک ۲۰۰۸ بود، ورزشگاه آشیانه ی پرنده، بدون حضور آنتونیو کنته و در حضور حاشیه های فراوانی که برای تیم ایجاد شده بود، یوونتوس توانست قهرمان سوپرکوپا شود و یکی از خاطرات خوب را برای همه ی هوادارنش رقم بزند. اولین حضور کوادو آسامواه پسر سیاه تورین و اولین گلش برای تیم یووه.

Supercoppa-Italiana-2012-Juventus-v-Napoli-Buffon-lifts-trophy.jpg

۷ – درخشش آندرا پیرلو و تشکیل گروه MVP

حتی قبل از ریش گذاشتنش، آندرا پیرلو حاکم بر دنیای فوتبال بود. حتی قبل از ریش گذاشتنش، به همراه شاهزاده و کینگ آرتور رویایی ترین خط میانی در تمام تیم های اروپا بود. گروهی فوق العاده دارای بازیکنانی با خصوصیات فنی ناب، بازیکنانی که هر تیمی از رویارویی با آن ها هراس دارد. اولین نفر **** تیم و با سن و سالی بیش تر ، فردی که به حقش در دریافت توپ طلای امسال نرسید. دومین نفر شاهزاده ی تورین و به قول آن بزرگ مرد طرفدار آتزوری شاه ماهی تورین، فردی که او را به عنوان جانشینی شایسته برای اسطوره و کاپیتان بعدی تیم بعد از بازنشستگی بوفون می دانند. سومین نفر هم مردی از دیار آمریکای جنوبی، از کشور شیلی، از ملیتی متفاوت، ولی آن چنان با غیرت و تعصب برای تیم کار می کند که گویی در تورین زاده شده است و به طور خلاصه در دو واژه، دلاور تیم.

Pirlo_Marchisio_Vidal_wallpaper_Juve-.jpg

۶ – دفاع، دفاع و دفاع

دفاعی مستحکم، دفاعی که قدرت مقابله با هر حمله ای را دارد. خط دفاعی که تمام و کامل در اختیار تیم ملی ایتالیاست. **** این خط دفاع کسی نیست جز جان لوئیجی بوفون دروازه بان محبوب یووه، بهترین دروازه بان دنیا، فردی که هر تیمی آرزوی داشتنش را دارد. بزرگ مردی که در دوران اوج خود، در آن سالی که پرونده ای به ناحق یه یووه چسبانده شد، همراه تیم به سری B رفت و قدرتمندتر از گذشته به قهرمانی بازگشت.

با آمدن کنته و تبدیل به دفاع ۳ نفره، دفاع یووه مستحکم تر شد و با وجود بازیکنانی مانند بارزالی، کیه لینی و بونوچی و عملکرد فوق العاده آن ها در این سیستم، یووه توانست بهترین خط دفاعی را به نام خود ثبت کند. کافیست نگاهی به آمار و ارقام بیندازید: ۱۲ ماه و ۲۶ گل خورده. فوق العاده است.

timthumb (1).jpg

۵ – حماسه لیگ قهرمانان و حذف قهرمان سال گذشته

یووه قهرمان سال گذشته اسکودتو است، اما امسال چیزی فراتر از آن را می خواهد. ۲۰۱۲ نیز سالی رویایی از بازگشت یووه به لیگ قهرمانان بود. بازی ها ی عالی مخصوصا در بازی های برگشت لیگ قهرمانان که تحسین بسیاری از مربیان فوتبال و کارشناسان را به همراه داشت. مطمئنا بازی های لیگ قهرمانان سال ۲۰۱۲ به خصوص بازی های رفت و برگشت با چلسی در خاطره ی همه ی هواداران یووه باقی خواهد ماند.

Juventus+v+Chelsea+FC+UEFA+Champions+League1.jpg

۴ – روند تکمیل ورزشگاه یوونتوس به عنوان دژ مستحکم تیم

گویی در ایتالیا یووه باید در همه ی زمینه ها پیشتاز باشد، احداث ورزشگاه خصوصی برای یووه مطمئنن به قدرت تیم افزود و یک جهنم به تمام معنا برای حریفان یووه ایجاد کرد. نتایج تیم در ورزشگاه خانگی نشان از وجود یک حامیانی بزرگ برای یووه است و این حامیان بزرگ همان تماشاگران هستند.

Inside_Juventus_Stadium.jpg

۳ – یووه شکست ناپذیر

در این دوره از فوتبال، رکورد ۴۹ بازی بدون شکست در سری A ، مطمئنا کار هر تیمی نیست. رکوردی که می توانست به رکورد تیم شهر میلان نیز نزدیک تر شود، اما افسوس که خیلی ها نخواستند که ادامه یابد و به هدف خود هم رسیدند.با این حال ۴۹ بازی بدون شکست ناشی از تلاش مستمر بازیکنان تیم و تفکرات بزرگ مردی به نام آنتونیو کنته بود.

Conte3.jpg

۲ – اسکودتو به تورین بازگشت

بدون شک یکی از بهترین خاطرات هواداران یووه قهرمانی در اسکودتوی سال پیش بود. اسکودتویی که در روند پیشرفت یوونتوس به سوی کمال به دست آمد. اسکودتویی که حاصل تلاش همه ی عوامل تیم بود. سی امین اسکودتوی یووه و نقش بستن سومین ستاره بر روی پیراهن بیانکونری.

1 - جشن اسکودتو و خداحافظی اسطوره

جشن اسکودتو همراه با خاطرات تلخ و شیرین برای هواداران یووه بود. بازگشت به روند قهرمانی ها و از طرفی خداحافظی الکس از یووه. مطمئنا برای ۴۰۰۰۰ نفر حاضر در ورزشگاه و برای کسانی که از تلویزیون مراسم دریافت اسکودتو را نگاه می کردند خاطره ای فراموش نشدنی بود. خاطره ای ترکیب از اندوه و شادی. اندوهی که ناشی خداحافظی الکس از یوونتوس بود. اما شادی از این که یوونتوس به مسیر اصلی خود که همان قهرمانی در رقابت های مختلف بود بازگشت و یوونتوس همان یوونتوسی شد که هواداران آن انتظار داشتند.

به امید این که سال ۲۰۱۳ سالی همراه با افتخارات بیش تر برای یوونتوس و همراه با خاطرات شیرین برای همه ی هواداران این تیم باشد.

Last edited:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب گویا اولین خریدمون تست های پزشکی رو پشت سر گذاشته تا امروز یا فردا قرارداد امضا کنه :happy:
------------------

فوری : پلوزو در تست‌های پزشکی
peluso4.jpg

فدریکو پلوسو دقایقی قبل وارد تورین شد و پس از حضور در کلینیک فورناکا دیسسانت ، تست های پزشکی باشگاه را پشت سر گذاشته و به زودی قرارداد رسمی خود را با یووه به امضا خواهد رساند .

بالا