• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دلم نیومد این عکس رو نذارم.

تقدیم به برو بچز خوب ارسنالی.

یکی از بازیکنای بزرگ تاریخ باشگاهتون. انصافا مدافع قدری بود. امروز هم کارشناس شبکه پریمیر لیگ بود.

PREMIER LEAGUE_0070 11471_H_30000_20121229_182222.jpgPREMIER LEAGUE_0070 11471_H_30000_20121229_182210.jpg

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
آرسنال ۱ نیوکاسل ۱. گل‌ توسط دمبا با . یک ضربه ایستگاهی بیرون ۱۸ قدم . توپ به سر ویلشر برخورد کرد و مسیرش عوض شد و رفت درون دروازه. نیوکاسل شدیدا حمله ور بوده. گل‌ دقیقه ۴۳. نیمه اول تمام. دمبا با باید آرسنالی بشه.

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
گللللل چمبو دقیقهٔ ۵۰. ۲-۱ آرسنال .

marvo هم برای حریف گل‌ مساوی رو زد . یک پاس عرضی از نوکاسل از جناح چپ و گل ماروو از جناح راست دروازه خالی‌. دفاع آرسنال هنوز تو کریسمس هست.
2-2

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
‌ گلل . آرسنال ۳ نوکاسل ۲. ویلشر از بیرون هیجده قدم توپ رو میکشه تو و با یک سانتر و ضربه سر پلدی آرسنال جلو میفته. دقیقه ۶۳ . عجب بازی شده

‌ ۳-۳ دمبا با

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب بازی ایه. 3 3 شده.

4 3 به نفع ارسنال.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
یک و یک و یک:eek:
دو و دو و دو:)
سه و سه و سه:D
چار و چار و چار :lol:
پنج و پنج و پنج:blink:
شیش و شیشو شیش :wacko:
هفتاییا فیچ فیچ هفتاییا :eek:
:D:D:D:D

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
گل‌ ۴ تئو والکات .گل‌ ۵ سانتر از سمت راست از تئو و شیرجه و ضربه سر ژیرو . گل‌ ۶ ضربه ژیرو و گل‌ هفتم و هتریک تئو . ۷-۳ یکی‌ از بهترین‌‌ها تبریک.چجوری سالو تموم کردیم . ژیرو یه توپ هم به تیر زد.

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خخخخخخخ 7 تا !!! شانچستر اینو با شانس برد !

بازم به مرام ارسنالی های قدیمی که بی انصاف نبودند. کجا ما اینا رو با شانس بردیم. تازه گلشون دومشون هم که اشتباه داوری بود. افساید واضح رو نگرفتند.

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
دسامبر ۲۹ -۲۰۱۲

لیگ برتر

Team Pld Pts
Man Utd 20 49
Man City 20 42
Tottenham 20 36
Chelsea 18 35
-----------------------------
Arsenal 19 33
Everton 19 33
West Brom 20 33
Stoke City 20 29
Swansea 20 28
Liverpool 19 25
Norwich 20 25
West Ham 19 23
Sunderland 20 22
Fulham 20 21
Newcastle 20 20
Wigan 20 18
Aston Villa 20 18
Southampton 19 17
Reading 20 13
QPR 19 10

گل‌ اول والکات

zzzzz.jpg

zez.jpg

zyy.jpg

چمپینشیپ

Cardiff 25 53
Hull City 25 48
--------------------------------
Middlesbrough 25 47
Crystal Palace 25 44
Leicester 25 41
Watford 24 40
-------------------------------
Nottingham Forest 25 37
Millwall 25 37
Leeds 25 35
Brighton 24 34
Derby 25 34
Blackpool 25 33
Burnley 25 33
Bolton 25 32
Blackburn 24 32
Huddersfield 25 32
Wolverhampton 25 31
Charlton 25 30
Ipswich 25 30
Birmingham 25 29
Sheff Wed 25 25
---------------------------------
Bristol City 24 22
Peterborough 25 22
Barnsley 25 21

Last edited:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
عجب بازی شده بود...
بنده خدا نیوکاسل :دی

تبریک میگم... تیم امشب بازم گل های الکی میخورد همین موضوع باعث شده 7-8سال بدون جام بمونیم ! به امید خدا که امسال اینجوری نمیمونه !

ولکات کاملا واضح هست که پیشرفت فوقالعاده ای کرده ! از دست دادنش تو این موقعیت یعنی خودکشی !

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دوست داشتم این بازی 4 هیچ یا 3 هیچ بود ولی هفت 3 نبود.
دفاع ضعف داره باید یه فکری بکنند سانیا و گیبس هم که بیشتر تو حمله خوبند تا دفاع.
گفتم دمبا عالیه دیدید؟
اول که نمیشیم ولی دوم و سوم شانس داریم کاش حداقل جام حذفیو بیریم بعید میدونم تو جام باشگاه ها کاری از پیش ببریم.

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
دوست داشتم این بازی 4 هیچ یا 3 هیچ بود ولی هفت 3 نبود.
دفاع ضعف داره باید یه فکری بکنند سانیا و گیبس هم که بیشتر تو حمله خوبند تا دفاع.
گفتم دمبا عالیه دیدید؟
اول که نمیشیم ولی دوم و سوم شانس داریم کاش حداقل جام حذفیو بیریم بعید میدونم تو جام باشگاه ها کاری از پیش ببریم.

"دمبا با" بازیکن خوبی‌ هست. میتونیم تو چمپیونز لیگ هم ازش استفاده کنیم. سر بازی ، هر گلی که میزد سجده می‌کرد و زمینو میبوسید. با این ۲ گلش فکر کنم به میچو رسید. امروز میچو بازی نکرد ولی‌ سه‌شنبه سر بازی با استون ویلا به احتمال زیاد خواهد بود. دمبا بیاد آرسنال ممکنه نذاره ون پرسی کفش طلا رو دوباره ببره. باید دید. :rolleyes:

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
Top Scorers
آقایان گل‌

Barclays Premier League Top Scorers
Team TOT

Van Persie Man Utd 14
Ba Newcastle 13
Michu Swansea 13
Suarez Liverpool 11
Defoe Tottenham 10
Bale Tottenham 9
Dzeko Man City 8
Fellaini Everton 8
Fletcher Sunderland 8
Lambert Southampton 8
Walcott Arsenal 8
Aguero Man City 7
Cazorla Arsenal 7
Mata Chelsea 7
Rooney Man Utd 7
Tevez Man City 7
Torres Chelsea 7

دمبا با ---نیوکاسل

yy.jpg

میچو --- سوانزی

yzyz.jpg

دو بازیکنی که میتونن برای آرسنال کارهای بزرگی‌ انجام بدن .

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
گلهای بدی خوردیم و این خیلی اذیتم کرد! مخصوصا بعد از گل سوم که خیلی اعصابم خورد شد!
ولی زدن 7 گل، هت تریک ولکات و دو پاس گل از او و دو گل از ژیرو تو 20 دقیقه حضور و گل قشنگ چمبو حالمون رو بهتر کرد! در کل شب قشنگی بود و هدیه کریسمس تیم به هوادارا بود.

دمبا با واقعا هممون رو تحت تاثیر قرارداده! از خریدش استقبال می کنم حتی بیشتر از ویا می خوامش!

آخر فصل هم باید با ولکات خداحافظی کنیم! :دی

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دمبا با قدرت بدنی بالایی داره و تن به تن توپ از دست نمیده
والکاتم تو این تیم رشد کرد باید هرجوری هست نگهش دارند به نظر من 100 هزار تا میرزه در حالی که ون پرسی 235 هزار پوند تو هفته میگیره به امید دومی تو لیگ و گرفتن جام حذفی هم چنین حذف بایرن مونیخ

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Arsenal are poised to launch a £10million swoop for Everton ace Leighton Baines. (Daily Star Sunday)

The Gunners are also weighing up a move for Newcastle midfielder Yohan Cabaye. (Daily Star Sunday)

Arsenal are leading the £5m chase for Southampton's 17-year-old left-back Luke Shaw. (Mail on Sunday)

ژانویه هیجان انگیزی است! بازیکنان با کیفیت زیادی در دسترس هستند و باید دید در خرید کدامیک از آنها موفق خواهیم بود!

مذاکرات برای تمدید قرارداد ولکات هم در ژانویه از سر گرفته میشه! خاک بر سرشون اگر به توافق نرسن!

گویا قرار هست یکی از مدیران من سیتی هم به خدمت گرفته بشه! بازیکن اسبق آرسنال هم بوده!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خب امروز اول ژانویه است...

چلسی اولین گام رو برای خرید دمبا با برداشته و نمایندگان دمبا با تایید کردن که در حال مذاکره با چلسی هستن! از اون طرف هم خبر می رسه که آرسنال قدم اول برای خرید آدرین لوپز (که گویا جایی در برنامه های اتلتیکو نداره) رو برداشته و با قیمت 10 میلیون پوند رفته برای خریدش هر چند که قیمت ریلیزش حدود 15 میلیون پوند است! قبلا هم گفتم که بین تمام گزینه ها من آدرین رو بیش از همه قبول دارم! امیدوارم جذب بشه!
از اون طرف هم تاتنهام و لیورپول هم گویا برای خرید اشنایدر می خوان اقدام کنن!!

ژانویه جالبیست!
/

امروز هم به مصاف ساوتهمپتون میریم که بازی رفت گلبارانشون کردیم و الان هم 18 جدول هستن! تقابل چمبو و ولکات با تیم سابقشون هم از جمله اتفاقات جالب خواهد بود! ضمن اینکه قرار هست لوک شاو از با استعدادترین مدافعین چپ انگلستان با 17 سال سن هم از همین ساوتهمپتون بخریم با 5 میلیون پوند! کلا رابطمون با این تیم خوب هست در خرید بازیکن!

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
سلام به دوستان آرسنالی با تاخیر برد مقابل نیوکاسل رو تبریک میگم و امیدوارم امروز هم برنده از زمین بیایم بیرون.

درباره نقل انتقالات هم باید بگم خرید بازیکنان با تجربه بهتر از بازیکنان جوان هست چون چیزی که ارسنال رو تو بازی های بزرگ نیاز داره تجربه هست.
و بازیکنان جوان ممکنه بازی خوبی کنند ولی در نهایت مبازند وهمیشه هم دیدیم ارسنال در مقابل تیمهای بزرگ خوب بازی کرده ولی باخته.

به نظر من خریدن اشنایدر یا ویا خیلی میتونه به تیم کمک کنه.

سال فوق العاده ای بود

c688f1d4-9288-46ff-91e1-efbe43afed5b.jpg

تاریخ سازی با تیم ملی اسپانیا و مالاگا و همچنین حضور در لیگ برتر انگلستان سال خوبی را برای سانتی کازورلا رقم زد...

بازیساز اسپانایی آرسنال در سال ۲۰۱۲ با مالاگا برای نخستین بار به لیگ قهرمانان اروپا صعود کرد٬ سپس با تیم ملی اسپانیا قهرمان اروپا شد.

"این ها چیزی است که شما هرگز فراموش نخواهید کرد. بازیکنان فوتبال همواره میگویند٬ تا زمانی که سال های زیادی از موفقیت هایی که بدست آورده ایم نگذشته باشد٬ نخواهیم فهمید که چه کارهایی انجام داده ایم. این درست است.

"در فوتبال همه چیز خیلی سریع پیش میرود. شما زمان زیادی ندارید تا خود را با چیزهایی که بدست آورده اید سرگرم کنید٬ ولی در مجموع٬ بزرگترین توفیق این است که چیزی برای کشورتان برنده شوید و ببینید که مردم به خیابانها می آیند تا جشن بگیرند.

"این دلیلی برای خوشحال بودن است و خوشبختانه ما توانستیم این شادی را برای مردم اسپانیا بارها تکرار کنیم."

کازورلا تابستان از مالاگا به آرسنال پیوست و طی ۲۵ بازی که برای آرسنال به میدان رفته ۷ گل زده و نقش مهمی را در میانه میدان ایفا میکند. حالا سانتی از پذیرفتن این چالش خوشحال است.

"تغییر باشگاه تصمیم بسیار مهمی بود. این چالش جدیدی است و از زمان آغاز کار ماجراجویی کاملا جدیدی بوده است. باید از صفر شروع کنید ضمن اینکه با فرهنگی جدید٬ لیگی جدید و زبانی جدید رو به رو خواهید شد.

"ولی فکر میکنم آرسنال پیشنهادی بود که در ۲۷ سالگی نمیتوانستم آن را رد کنم. آن پیشنهاد مانند قطاری بود که باید به آن سوار شوید و من از این کار بسیار راضی هستم.

"چیزهای زیادی را یاد میگیرم٬ هرچه بیشتر پیش میرویم بیشتر وفق پیدا میکنم و هدفم این است تا فوتبال انگلیسی را یاد بگیرم و امیدارم سال های خوبی را با باشگاه سپری کنم."

هت-تریک سانتی برابر ردینگ و انتخاب او به عنوان بهترین بازیکن میدان در دیدار برابر تاتنهام نشان از تطبیق میاندار اسپانایی توپچی ها با لیگ برتر است. فوتبال انگلستان نیز سانتی را تحسین میکند و به نظر میرسد این موضوع متقابل است.

"واقعا از لیگ لذت میبرم. جو حاکم بر استادیوم ها٬ احترام مردم٬ مهربانی آنها. همه اینها فوق العاده هستند.

"البته در لیگ امتیازاتی را از دست داده ایم و امیدواریم از حالا با یکدیگر پیش برویم. صعود آرسنال در جدول٬ چیزی است که همه ما میخواهیم.

"سال بسیار مثبتی برای من بود. درست است که در طول سال همیشه فراز و نشیب وجود دارد ولی اگر به چیزهایی که دست یافته ام نگاه کنم و از تمام چیزهایی که تجربه کرده ام٬ بسیار راضی هستم.

"به چیزهای فوق العاده یا رسیده ام. هنزو به عنوان یک بازیکن فوتبال در حال رشد هستم و برای سال جدید به دنبال چیزهای بیشتری هستم. موفقیت با آرسنال و ادامه دادن به یادگیری و رشد کردن."

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
سلام به دوستان آرسنالی با تاخیر برد مقابل نیوکاسل رو تبریک میگم و امیدوارم امروز هم برنده از زمین بیایم بیرون.

درباره نقل انتقالات هم باید بگم خرید بازیکنان با تجربه بهتر از بازیکنان جوان هست چون چیزی که ارسنال رو تو بازی های بزرگ نیاز داره تجربه هست.
و بازیکنان جوان ممکنه بازی خوبی کنند ولی در نهایت مبازند وهمیشه هم دیدیم ارسنال در مقابل تیمهای بزرگ خوب بازی کرده ولی باخته.

به نظر من خریدن اشنایدر یا ویا خیلی میتونه به تیم کمک کنه.

سال فوق العاده ای بود

c688f1d4-9288-46ff-91e1-efbe43afed5b.jpg

تاریخ سازی با تیم ملی اسپانیا و مالاگا و همچنین حضور در لیگ برتر انگلستان سال خوبی را برای سانتی کازورلا رقم زد...

بازیساز اسپانایی آرسنال در سال ۲۰۱۲ با مالاگا برای نخستین بار به لیگ قهرمانان اروپا صعود کرد٬ سپس با تیم ملی اسپانیا قهرمان اروپا شد.

"این ها چیزی است که شما هرگز فراموش نخواهید کرد. بازیکنان فوتبال همواره میگویند٬ تا زمانی که سال های زیادی از موفقیت هایی که بدست آورده ایم نگذشته باشد٬ نخواهیم فهمید که چه کارهایی انجام داده ایم. این درست است.

"در فوتبال همه چیز خیلی سریع پیش میرود. شما زمان زیادی ندارید تا خود را با چیزهایی که بدست آورده اید سرگرم کنید٬ ولی در مجموع٬ بزرگترین توفیق این است که چیزی برای کشورتان برنده شوید و ببینید که مردم به خیابانها می آیند تا جشن بگیرند.

"این دلیلی برای خوشحال بودن است و خوشبختانه ما توانستیم این شادی را برای مردم اسپانیا بارها تکرار کنیم."

کازورلا تابستان از مالاگا به آرسنال پیوست و طی ۲۵ بازی که برای آرسنال به میدان رفته ۷ گل زده و نقش مهمی را در میانه میدان ایفا میکند. حالا سانتی از پذیرفتن این چالش خوشحال است.

"تغییر باشگاه تصمیم بسیار مهمی بود. این چالش جدیدی است و از زمان آغاز کار ماجراجویی کاملا جدیدی بوده است. باید از صفر شروع کنید ضمن اینکه با فرهنگی جدید٬ لیگی جدید و زبانی جدید رو به رو خواهید شد.

"ولی فکر میکنم آرسنال پیشنهادی بود که در ۲۷ سالگی نمیتوانستم آن را رد کنم. آن پیشنهاد مانند قطاری بود که باید به آن سوار شوید و من از این کار بسیار راضی هستم.

"چیزهای زیادی را یاد میگیرم٬ هرچه بیشتر پیش میرویم بیشتر وفق پیدا میکنم و هدفم این است تا فوتبال انگلیسی را یاد بگیرم و امیدارم سال های خوبی را با باشگاه سپری کنم."

هت-تریک سانتی برابر ردینگ و انتخاب او به عنوان بهترین بازیکن میدان در دیدار برابر تاتنهام نشان از تطبیق میاندار اسپانایی توپچی ها با لیگ برتر است. فوتبال انگلستان نیز سانتی را تحسین میکند و به نظر میرسد این موضوع متقابل است.

"واقعا از لیگ لذت میبرم. جو حاکم بر استادیوم ها٬ احترام مردم٬ مهربانی آنها. همه اینها فوق العاده هستند.

"البته در لیگ امتیازاتی را از دست داده ایم و امیدواریم از حالا با یکدیگر پیش برویم. صعود آرسنال در جدول٬ چیزی است که همه ما میخواهیم.

"سال بسیار مثبتی برای من بود. درست است که در طول سال همیشه فراز و نشیب وجود دارد ولی اگر به چیزهایی که دست یافته ام نگاه کنم و از تمام چیزهایی که تجربه کرده ام٬ بسیار راضی هستم.

"به چیزهای فوق العاده یا رسیده ام. هنزو به عنوان یک بازیکن فوتبال در حال رشد هستم و برای سال جدید به دنبال چیزهای بیشتری هستم. موفقیت با آرسنال و ادامه دادن به یادگیری و رشد کردن."

کاملاً با شما موافقم. چون ما بازیکن جوان به اندازه کافی‌ داریم.
خرید دمبا با میتونه به خط حمله آرسنال کمک کنه. من اونو یک بازیکن کامل میدانم و قیمتشم زیر ۸ میلیون هست .
(Clause on contract with Newcastle)
مدیران آرسنال توجه کنن. ۸ میلیون نه ۴۰ میلیون

Last edited:

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
خلاصه کلام
با درود. مثل اینکه بازی ۷-۳ خیلی بهمون چسپید. بازی امروز با ساوتهمپتون ، یک بازی کسل کننده بود و آرسنال بدون برنامه بازی کرد. اشتباه فاحش دفاع دو طرف باعث ۲ گل بازی ‌ شد.
چیزی که بیشتر از همه منو رنج میده یه روز خوب ، یه روز بد بازی کردن توپچیها هست. مثل اینکه دیشب همه مست بودن :دی‌
قهرمانی منچستر رو باید از الان تبریک گفت و بی‌ خاصیت بودن مدیرن آرسنال رو هم همینطور . چون با دست خودشون یاقوتی به نام ون پرسی رو به منچستر دادن تا قهرمانی این تیم از حالا رقم بخوره. ون پرسی امروز ۲ گل‌ زد

در فوتبال انگیزه حرف اول رو میزنه. انگیزه میتونه پول ، قهرمانی یا هردوش باشه.

آماده هستید برای جام حذفی ؟

لیگ برتر

Team Pld Pts
Man Utd 21 52
Man City 21 45
Tottenham 21 39
Chelsea 20 38
Everton 21 36
Arsenal 20 34
West Brom 21 33
Liverpool 21 31
Swansea 21 29
Stoke City 21 29
West Ham 20 26
Norwich 21 25
Fulham 21 24
Sunderland 21 22
Newcastle 21 20
A Villa 21 19
Southampton 20 18
----------------------------
Wigan 21 18
Reading 21 13
QPR 21 13

گل‌ آرسنال از روی ضربه ایستگاهی والکات و بلاکه شدن توپ توسط دفاع ساوتهمپتون بدست آمد.

zzzzzzzzzzzzzzz.jpg

روزی خوب برای اشکان دژاگه و فولهام در برابر وست برومویچ آلبیون

ashkan.jpg

fulham.jpg

برد تاتنهام در برابر ردینگ فاصلهٔ این تیم را با آرسنال به ۵ امتیاز رساند.

zzzzz.jpg

سوانزی در دقیقهٔ ۹۰ در برابر استون ویلا از شکست گریخت

zzzz.jpg

چمپینشیپ

Team Pld Pts
Cardiff 26 56
Hull City 26 49
---------------------------
C Palace 26 47
Middlesbro' 26 47
Leicester 26 44
Watford 25 40