• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.اس.رم

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
یکی از دوستان مدعی هستن که رم همه تیمای شاخ ایتالیا رو 4 تایی کرده! حقیقت داره؟ :دی

در مورد تعویض ها من رم این فصل رو زیاد نمی شناسم اما خب رو نیمکت بازیکن شاخی نیست و همه گمنام هستن و نمیشه 90 دقیقه با یه ترکیب بازی کرد! نمیشه زیاد خورده گرفت به تعویض ها مخصوصا اون بازیکنی که سمت چپ بازی می کرد خیلی ازش خوشم اومد. بازیکن تعویضی رو میگم؛ چند بار پا به توپ تا دم محوطه رفت و چند تا اوت گرفت و وقت کشی کرد!

سلام دوست عزیز
هرکی گفته درست گفته! گل گقته
یادمه سال 2004 توی نیم فصل اول که رم خودش رو تا اولی رساند ولی در نهایت با ناداوری دوم شد پشت سر هم یوونتوس اینتر و میلان رو 4 تا 5 تا زد!
در مورد تعویض هم این درسته که بازیکن خوب رو نیمکت نیست ولی سوال و مشکل ما اینجاست که چرا بازیکن هایی ر میشکه بیرون که دارن خوب و تاثیر گذار بازی میکنن
و در صورتی که تعویض میشن تیم افت میکنه در حالی که میتانه بازیکنهایی رو بکشه بیرون که زیاد خوب و تاثیر گذار نیستن!
اون بازیکن اتفاقا نظر منو جلب کرد یه جورایی یاده مانسینی افتادم
اسمش فلورنزی بود اگه اشتاباه نکنم کارش خوب بود خوب استارتایی میزد و سرعت خوبی داشت

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یکی از دوستان مدعی هستن که رم همه تیمای شاخ ایتالیا رو 4 تایی کرده! حقیقت داره؟ :دی

در مورد تعویض ها من رم این فصل رو زیاد نمی شناسم اما خب رو نیمکت بازیکن شاخی نیست و همه گمنام هستن و نمیشه 90 دقیقه با یه ترکیب بازی کرد! نمیشه زیاد خورده گرفت به تعویض ها مخصوصا اون بازیکنی که سمت چپ بازی می کرد خیلی ازش خوشم اومد. بازیکن تعویضی رو میگم؛ چند بار پا به توپ تا دم محوطه رفت و چند تا اوت گرفت و وقت کشی کرد!

با بازیکنایی که اومدن داخل مشکلی ندارم...بازیکنای دیگه ای رو میتونست خارج کنه.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
مشاهده پیوست 263823

همه بازی ها باید 4 تا بزنیم تا این قضاوت ها بی تاثیر بشه!

ممنون از این عکس خوبت
حالا این گل دوم که هیچی
گل اوg هم قبل اینکه پنالتی بشه افساید بود خیلی جالبه که یه دو ثانیه نشان دادن دیگه ولش کردن
حتی مزدک هم نخواست بگه تا تیمش خراب نشه!
یعنی توی این بازی واقعا قیافه مزدک برام دیدن داشت اصلا خوشم نمیاد ازش
نمیدانم با چه هدفی اینا میکنن گزارشگر بازی هایی که تیمش داره بازی میکنه!
ولی وقتی بعد گل چهارم گفت بببببببببله میلان در هم کوبیده میشه خیلی حال کردم قطعا قیافش دوست داشتنی بوده:happy:
ILCapitano عزیز لطفا با لایک زدن مطالب بچه ها بیشتر ترقیبشان کن بیان اینجا سر بزنن;)
موفق باشیم
یا علی

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
262774_475364402510144_114389874_n.jpg

فرانچسکو توتی پس از پیروزی ۴-۲ برابر میلان گفت: ” بازی شبیه به این، هدفی فراتر از رم نیست. ”
جالوروسی که اکنون در رتبه ششم قرار دارد، تا دقیقه ۸۶ ۴-۰ از میهمان خود پیش بود که در عرض ۲ دقیقه و به لطف اشتباه داور، ۲ گل دریافت کرد تا با نتیجه ای کم رنگ تر به پیروزی برسد.
توتی در وبسایت خود نوشت: ” این پیروزی بزرگی برابر میلان بود. حتی اگر در پایان بازی کمی مجبور شدیم دست و پنجه بزنیم. ”
” بازی شبیه به این، فراتز ار هدف رم نیست. من اعتقاد دارم که این عملکرد بهترین هدیه کریسمس برای هواداران بود. ”
کاپیتان همچنین به تعریف از بازیکن ۱۷ ساله رم، السیو رومانیولی پرداخت که در این بازی به جای او وارد میدان شد و اولین بازی اش در سری آ را انجام داد.
” من باید رومانیولی را ستایش می کنم. به نظر من آینده درخشانی پیش روی این پسر است. “

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سلام
کی بازی داریم؟

18 دی

Orlando Magic v Miami Heat: AS Roma at Amway Center
دیدار بسکتبال میامی هیت و اورلاندو

644189_446541965406623_956546463_n.jpg

فرانچسکو توتی مصاحبه ی کوتاهی را با ESPN انجام داد و در مورد سال ۲۰۱۳ گفت: ” برای سال ۲۰۱۳ برای خودم و هواداران آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم در سال جدید همانند الان بتوانم بازی کنم و به زودی اسکودتو را کسب کنیم. ”
.
الان شما باید یک اطلاعیه بسازید؟!
” بله، دروسی به پاریسن ژرمن می رود. آنجلوتی دیروز اینجا بود (می خندد). ”
.
چه زمانی رکورد پیولا را می گیرید؟!
” قبل از آنکه بازنشسته شوم … ”
.
رئیس باشگاه گفت که شما باید اولین گل ورزشگاه جدید را بزنید.
” پس ۴ سال دیگر هم هستم (می خندد).

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
داریم با ناپولی بازی میکنیم..

و فوق العاده بد داریم بازی میکنیم!!!

2 تا هم خوردیم!

دسترو هم که فقط موقعیت خراب میکنه.تعویض شد

گل سوم رو هم زدن×

هیچ فکری به حال دفاع نمیشه متاسفانه.

اسوالدو یکی زد :| 3-1

Last edited:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
بابا این کاوانی چه سگیه.........
عجب بازیکنیه حیه واقعا تو ناپولی تو بازی رفتم که پوست مارو کند
خدارا شکر نگفتی که داره زنده پخش میشه نگاه نکردم حالم بیگره!
البته دو دقیقه آخرش رو دیدم
توی روزی که یوونتوس اینتر فیورنتینا همه باخته بودن چقدر خوب میشد که ببریم
حیف

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خب دیشب ده نفره 4-1 باختیم در کمال ناباوری و روند روبه رشدی که در بازی میلان شاهد بودیم این بار به خاطر گل نزدن دسترو و سوتی های دفاع و حرکات خنده دار بردلی در گل نکردن دروازه خالی متوقف شد!

سرماخوردگی و آماده نبودن اسوالدو باعث شد زمن به دسترو جوون بازی بده و دسترو هم نشون داد اصلا مهاجم موقعیت طلبی نیست! 2 تا تک به تک و پاس توتی رو خراب کرذ و با خود اسوالدو تعویض شد...

اسوالدو با همون حالش اومد و یه گل زد تا نشون بده اگه از ابتدا توی بازی بود شاید حداقل..حداقل 4-3 بازی رو باخته بودیم! بردلی به غیر از یکی دو تا ضربه سر که در اواخر بازی زد نشون داد که واقعا در حد تیمی مثل رم نیست

پرس توسط هافبک ها در میانه میدان اجرا نمیشد به اندازه بازی میلان و دی روسی مثل مجسمه بود لاملا پدیده رم هم بسیار بد بازی کرد و در جریان بازی نیود...آفساید گیری توسط دفاه پر اشتباه و بچه گانه انجام میشد و در روزی که بیش از ده موقعیت گل ساخیتم فقط یک گل زدیم و کاوانی هر کار خواست کرد بس که دفاع ضعیف بود...اگه یه دفاع مرکزی قوی داشتیم حداقل 2 گل از 4 گل رو نمیخوردیم..پیریس در راست واقعا ناکارآمد بود....

Nap0li-Asroma2012-13.jpg

خلاصه نیمه اول

خلاصه نیمه دوم

Cavani-Asroma201213.jpg

گل ها :

4′ [1 - 0]É.Cavani
48′ [2 - 0]É.Cavani
70′ [3 - 0]É.Cavani
72′ [3 - 1]P. Osvaldo
90′[4 - 1]C. Maggio

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
candela-360x330.jpg

ویسنته کاندلا، مدافع فرانسوی و سابق رم اصرار دارد که تلاش رم باعث شده تا این تیم در سری آ، بهترین باشد.
رم بعد از چندین بازی خوب و پیروزی های پرگل، شال ۲۰۱۳ را با باخت پرگلی آغاز کرد و در حالی که هنوز هم عده ای رم را یکی از مدعیان این فصل می دانند، همچنان در رتبه ششم قرار دارد. فاصله رم با صدر جدول که در اختیار یوونتوس است، ۱۲ امتیاز است.یکی از قهرمانان رم در سال ۲۰۰۱، مصمم است که رم برای رسیدن به موفقیت به بازیکنانی نیاز دارد.
مدافع سابق تیم ملی فرانسه امروز و در مصاحبه ای با Radio Audax گفت: ” به نظر من، رم قوی ترین تیم رقابت هاست. ”
” من تیمی در این سطح نمی بینم. متاسفانه، جالوروسی در نیم فصل اول امتیازاتی را از دست داد که باعث شد در جدول عقب بماند. ”
” به نظر من یوونتوس تیم بسیار عالیست اما به اعتقاد من رم به طور کامل می تواند مدعی باشد. ”
زدنک زمن پس از موفقیت با پسکارا در سری B (فصل گذشته) پس از ۱۳ سال به رم بازگشت تا در دومین سال رمِ جدید جای لوئیس انریکه را بگیرد.
با این حال رم نتایج پر نوسانی داشته است. ۱۰ برد و ۷ باخت.
رم سال ۲۰۱۳ را با باخت ۴-۱ مقابل ناپولی آغاز کرد اما رم در حال حاضر با ۴۳ گل زده برترین خط حمله ایتالیا را دارد اما با این حال تنها کالیاری و پسکارا از نظر خط دفاعی ضعیف تر از رم بوده اند!
همچنین با نگاهی به تیم انریکه در فصل گذشته در می یابیم که زمن تنها ۱ امتیاز بیشتر از انریکه تا هفته نوزدهم کسب کرده است.

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
بچه ها من عاشق رم و توتی هستم یعنی زمانی که اول اپتدایی بودم رفتم و یه پیرهن رم خریدم و پتش شماره 10 رو زدم
اولین بازیکن اسطوره ای من توتی بعدش زلاتان هست
بچه ها کسی میتونی پیرهن اصلیه رم رو واسم گیر بیاره؟مثلا آشنایی داشته باشن ایتالیا بگه بیاره واسم؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
روز خوش...

به رم بپردازیم بهتره.

امروز با کاتانیا بازی داریم

زمن: به کاتانیا نشان می دهیم که ما رم هستیم

224263hp2.jpg

زدنک زمن به مردانش اطمینان دارد که پس از شکست ناپولی خودشان پیدا خواهند کرد: ” ما برای بازی به کاتانیا می رویم و به آنها نشان می دهیم که ما رم هستیم. ”
جالوروسی در هفته های گذشته به یکی از مدعیان اسکودتو تبدیل شده بود اما آنها هفته گذشته در سن پائولو شکست سنگین ۴-۱ را مقابل مردان ماتزاری پذیرفتند تا بار دیگر شرایط رم دشوار شود.
زمن دیروز و در کنفرانس مطبوعاتی اش گفت: ” از روز اول به دنبال نتایج بودم پس اکنون چیزی تغییر نمی کند. ”
” نتایج همیشه نمایش ما را منعکس نمی کنند. من اغلب با راهی که این تیم بازی کرده خوشحال بوده ام. در راهی که من می بینم، تعادل وقتی به وجود می آید که ما بیشتر از حریف مان گلزنی کنیم. ”
” ما باید تلاش کنیم تا امتیازات از دست رفته مان را بازیابیم و بهتر از تیم های جلویی مان عمل کنیم. این آسان نخواهد بود اما ما تلاش مان را می کنیم. ”
” ما در نیم فصل اول ثابت کردیم که می توانیم با هر تیمی رقابت کنیم. بنابراین بدون خطا می توانیم بهتر کار کنیم. هیچ تیم کاملی وجود ندارد. ”
در تاریخ دیدار های اخیر رم در استادیوم خانگی کاتانیا که ماسیمینو نام دارد، نتایج خوبی برای رم به چشم نمی خورد.
زمن ادامه داد: ” مشکل معمولا در دور و بر بازی است. اما ما به کاتانیا می رویم و بازی می کنیم تا نشان دهیم که ما رم هستیم. ”
” کاتانیا هرگز تا کنون در مالکیت میدان برتر نبوده و به جای آن چشم به ضد حملات دوخته است. بنابراین آنها یک تیم ایتالیایی هستند. ”
همچنین از زمن در مورد ملاقات فرانکو بالدینی با پپ گواردیولا و اخباری که دور و بر رم به گوش می رسد سوال شد.
” من می دانستم که آنها یک بار در ماه اکتبر با هم ملاقات داشتند. باشگاه آزاد است تا با هر کسی که می خواهد دیدار کند. من هم می توانم با ۱۰۰ بازیکن ملاقات داشته باشم اما این به این معنا نخواهد بود که من با تمامی آنها امضا خواهم کرد. ”
پابلو دنیل اوسوالدو به دلیل مصدومیت به سیسیل دعوت نشد در حالی که میرالم پیانیچ هم این دیدار را به دلیل محرومیت از دست داده است تا تغییراتی در ترکیب رم به وجود آید.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خرید احتمالی آینده رم / ماسادیو حیدارا

massadio-haidara-441-360x330.jpg

به تازگی نام بازیکنی نه چندان معروف برای پیوستن به رم مطرح شده است.
ماسادیو حیدر بال چپ و ۲۰ ساله نانسی فرانسه که اصلیتی سنگالی دارد به تازگی مورد توجه تیم های فیورنتینا و پاریسن ژرمن نیز قرار گرفته است. گفته می شود این بازیکن جوان و فرانسوی روز گذشته به والتر ساباتینی، مدیر ورزشی رم پیشنهاد شده است و بر اساس اخبار منتشر شده قرار است در میلان مذاکراتی صورت گیرد.
ارزش حیدر حدودا ۴ میلیون یورو است اما اگر رم علاقه مند به جذب او باشد می تواند او را با گزینه بازخرید تا ژوئنِ امسال به صورت قرضی به خدمت بگیرد.

کاپیتان هنوز از ناحیه ی ران پا دچار گرفته گی است...

zemanroma2012.jpg

در چند روز گذشته کاپیتان توتی بازهم از همان درد قدیمی در ران پای چپ دچار مشکل شده بود و 3 روز در تمرینات رم حاظر نشد و به اب درمانی و فیزیو تراپی پرداخت..اما دیروز کاپیتان توتی به ارامی با سایر نفرات تیم تمرین کرد..اما به گزارش گازتا توتی هنوز از ناحیه ی ران پا کمی دچار انقباض و گرفته گی است..که کادر پزشکی رم تلاش خواهد کرد تا کاپیتان را برای بازی بعد از ظهر برابر کاتانیا اماده کند...با حضور توتی بازهم مانند بازی با ناپولی نیزه سه شاخه ی رم را لاملا..دسترو و توتی تشکیل خواهند داد....

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خانه کاتانیا طلسم توتی

totti.jpg

فرانچسکو توتی با ۳۶ سال سن همچنان می درخشد. او حالا جوان تر شده و زیر نظر استادش همچنان می تازد. با این حال او دیگر مثل قبل مهاجم رم نیست و به وینگر رم تبدیل شده تا آمار گلزنی اش به شکل طبیعی پایین بیاید اما با این وجود او تا کنون ۶ گل زده و ۶ پاس گل داده است.
فردا او باید با یارانش در سیسیل به مصاف تیمی بروند که در چند سال اخیر همواره رم را در استادیومش به دردسر انداخته است. توتی در این روز ها و ماه ها رکورد هایی را جابجا کرده و حالا شاید فرصت آن باشد تا طلسمی که مدتهاست نتوانسته بشکاند را از بین ببرد. کاتانیا و پسکارا تنها تیم های حاضر در سری آ هستند که یار شماره ۱۰ رم هرگز موفق به گلزنی برابر آنها در خانه این دو تیم نشده است.
در مجموع ۱۶ تیم وجود دارند که توتی تا به حال نتوانسته دروازه شان را در خانه آنها باز کند.
.
تیم هایی که توتی هرگز نتوانسته دروازه شان را در خانه حریف باز کند:
.
۱) فوجیا
۲) رجینا
۳) کرمونسه
۴) پادووا
۵) ویچنزا
۶) سالرنیتانا
۷) ونیز
۸) پروجا
۹) کومو
۱۰) ترویزو
۱۱) آسکولی
۱۲) آنکونا
۱۳) کاتانیا
۱۴) چزنا
۱۵) نووارا
۱۶) پسکارا

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
واقعا به این مدیرای رم باید هر چه لایقشونه نسبت داد!! این هم نتیجه فکر کردن به پول ! و نخریدن 2 تا بازیکن درست حسابی...یه حمله کردن گل زدن...اون وقت اون دسترو که دست دی کارموی پرسپولیس رو از پشت بسته باید موقعیت ها رو هدر بده! 4 تا موقعیت رو هدر داد!!! باید حداقل 3-1 باشه الان!

کاپیتان هم که مصدومه نیست!!! بردلی افتضاح! دروازه خالی رو نمیتونه گل کنه :eek:

این زمن هم معلوم نیست چه کار میکنه اصلا به درد رم نیمخوره...چرا با دروسی لج کرده آخه!! یه بازی رو 4-0 می بریم دلمون رو خوش کردیم بعد 2 تا بازی رو می بازیم از اونایی که باید ببریم....تا صعود کنیم توی جدول!!! به سلامتی شدیم مثل لیورپول !! همینجوری نمودار سینوسی داریم!

جام یوفا رو هم رنگشو نخواهیم دید!:(

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
پنج خرید بد تاریخ رم

رم هیچگاه تیم پولداری نبوده است. نه مالکان عربی دور و برش بودند و نه مردی ثروتمند که رویای هوادارانش را تحقق ببخشد. رم همواره با داشته هایش رقابت کرده و با این حال همواره تیمی قابل احترام برای فوتبال اروپا و جهان بوده و نامش در کنار بزرگان فوتبال برده می شود. رم در سال های اخیر گاها خرید های بی موردی داشته که بیشتر برایش ضرر داشته تا سود. بنابراین همان تیمی که پول زیادی در جیب خود نمی دید گاها با خرید های اشتباه ضرر های مالی بدی را دیده که جبرانش کاری دشوار بوده است. برزیلی های زیادی در تاریخ باشگاه پیراهن مقدس جالوروسی را بر تن کرده اند اما بسیاری پایانی بد داشته اند چرا که منظم نبودند و تنها باعث ناامیدی همگان شده بودند.
حالا نگاهی می اندازیم به ۵ بدترین امضاهایی که باشگاه در طول تاریخ خود داشته است:

۱) لوئیس انریکه

120512054554-football-roma-luis-enrique-story-top.jpg

سال ۲۰۱۱ که لوئیس انریکه آمد، هم خودش، هم مالکان و هم هواداران به این امید بودند که مرد کاتالان برای تحول آمده است. انجام بازی روان و مالکیت بالای توپ و زمین. مرد ۴۱ ساله پیش از این تنها بارسلونای بی را هدایت کرده بود و حالا باید به عنوان اولین مربی رمِ عصر جدید یک تجربه سخت را پشت سر می گذراند. می گفتند رم، بارسلونای دوم می شود!
افسانه باشگاه کاتالان، یعنی انریکه قصد داشت راه هم تیمی سابقش، دوست و رفیق صمیمی اش، پپ گواردیولا، سرمربی وقت بارسلونا را ادامه دهد. فصل موفق او در بارسلونای بی باعث شده بود تا انتظارات از او بالا برود و او در ایتالیا کار های بزرگی انجام دهد.
او آغاز بدی داشت. شکست خانگی مقابل کالیاری. تساوی ناامید کننده در هفته دوم و کنار رفتن از رقابت های لیگ اروپا آن هم به دست اسلووان براتیسلاوای اسلوواکی که تا به آن روز کسی نامی از آن نشنیده بود! سومین شکست مقابل کالیاری در ۱۸ سال اخیر نوید یک فصل سخت و کابوس وار را می داد …
بهتر نشد. انریکه در دوران کوتاهی که در روی نیمکت رم حضور داشت نتوانست ثبات را به وجود بیاورد و نازسازگاری تا اواخر فصل در تیم به وضوح دیده می شد. نتیجه فصل کابوس وار رم رتبه هفتم بود تا رم پس از سال ۲۰۰۵ یک رتبه پایین تر را از آن خود کند و پس از سال ۱۹۹۷ این اولین سالی باشد که رم به هیچ یک از رقابت های اروپایی صعود نمی کند!
آزمایش رم با انریکه شکست خورده بود. در نهایت او با کسب ۳ برد از ۹ بازی اخیر خود شکست را پذیرفت و در کنار فشار زیاد رسانه ها و تماشاگران در حالی که قراردادی ۲ ساله داشت، با پایان فصل از سمت خود استعفا داد.

۲) سزار گومز

uid_115b308b834.580.0.jpg

سران رم اشتباهی در سال ۱۹۹۷ مرتکب شدند و آن هم جذب گومز بود. پسر اسپانیایی فوتبال حرفه ای اش را با تیم جوانان رئال مادرید گذراند و بعد از آن برای ۲ سال راهی رئال وایادولید شد. او در سال دومش در این باشگاه کمی متزلزل نشان داد. با این حال باشگاه بعدی او تنریف بود. جایی که گومز نامی برای خود در آن دست و پا کرد.
در سال ۱۹۹۲ و بعد از امضای قرارداد با تنریف، او فصلی نسبتا خوب را گذراند. ۵ امی در لالیگا و حضور در مقدماتی رقابت های یوفا کاپ در اولین فصل حضورش در این تیم.
در سال ۱۹۹۷ گومز بیش از ۲۰۰ بازی برای تنریف کرده بود و به نوعی خود را به یکی از افسانه های این باشگاه تبدیل کرده بود. او به هموطنش، ایوان هلگوئرا در رم پیوست اما تجربه بدی در انتظار این اسپانیایی بود.
سزار گومز در ۴ سال حضورش در رم تنها ۳ بار بازی کرد و تنها ۱ بازی از ابتدا به میدان رفت که آن هم در دربی مقابل لاتزیوی ۱۰ نفره بود که با باخت ۳-۱ رم همراه بود و در آن بازی گومز بازی افتضاحی را به نمایش گذاشت. او به نیمکت رفت و بعد هم آرام آرام از یاد ها رفت.
بعد از آنکه باشگاه با توافق طرفین خواستار لغو قرارداد او شد، گومز از ترک رم امتناع کرد و خواستار بقا در پایتخت شد. او ماند اما دیگر هیچ بازی برای جالوروسی انجام نداد تا رم آخرین تیمی باشد که گومز در آن بازی کرد و نهایتا از فوتبال کنار رفت. او در سال ۲۰۰۱ بازنشسته شد اما در پایتخت ایتالیا باقی ماند و یک گاراژ خودرو را در این شهر افتتاح کرد.

3) گوستاوو بارتلت / فابیو جونیور

gustavo batelt - fabio junior.jpg

در تابستان سال ۱۹۹۸ رم به شدت نیازمند یک مهاجم برای خط حمله خود بود. بهترین گلزن آنها در فصل قبل، آبل بالبو ی آرژانتینی بود که برای فصل ۱۹۹۸/۹۹ راهی پارما شده بود. بنابراین رم تنها مارکو دل وکیو ی ۲۲ ساله را در خط حمله خود در اختیار داشت که در کنار فرانچسکو توتی خط حمله رم را تشکیل می دادند.
برای حل مشکل در خط حمله، باشگاه تصمیم به جذب مهاجم در تابستان آن سال گرفت. فرانکو سنسی فقید، رئیس وقت باشگاه رم در آن روز ها نام های بزرگی را از جمله دیوید ترزگه، از موناکو و گابریل باتیستوتا از فیورنتینا را وعده می داد.
آنها نهایتا گوستاوو بارتلت را به خدمت گرفتند.
این بازیکن ۲۳ ساله با ۴ میلیون پوند با اعتماد به نفسی بالا وارد پایتخت و تیم اول آن شد. او باید جای خالی افسانه، بالبو که هموطنش بود را پر می کرد. این اعتماد به نفس او کاملا نابجا بود تا اِل فاچا (زیبا) لقبش در رم به سرعت به زشت تغییر پیدا کند.
او در اولین فصل حضورش و پیروزی ۳-۱ مقابل سالرنیتانا تحت تاثیر قرار گرفت و این در حالی بود که این تنها، شروع او با جالوروسی بود. او فصل اول اش در ایتالیا را با انجام ۵ بازی و بدون گل زده به پایان رساند.
۱ سال پس از ورود بارتلت، رم جوانی برزیلی به نام فابیو جونیور را به اندازه قیمتی که لاتزیو برای مارسلو سالاس پرداخت کرد به خدمت گرفت. جونیور آن روز ها با پیوستنش به رم نگاه های زیادی را به خود جلب کرده بود. با این حال این لیستی که می خوانید حداقل می تواند به باشگاه رم نشان دهد که حداقل کمتر به آمریکای جنوبی اطمینان کند. به خصوص بازیکنانی که نگاه زیادی به خود جلب می کنند!
پسر ۲۱ ساله را جانشین رونالدو می نامیدند. با گذشت زمان طلسم در رم افزایش پیدا کرد. تنها چیزی که به عنوان راز باقی می ماند، این بود که او چگونه این شهرت را به دست آورد.
بزرگ و قدرتمند، فابیو واقعا این چیز های لازم را که از یک مهاجم مرکزی برزیلی انتظار می رود داشته باشد را نداشت. نداشتن سرعت و کنترل توپ های ضعیف. او تلاش می کرد تا در محیطی نا آشنا بتواند خودش را جا کند و با انتظاراتی که از او می رود برخورد کند.
در سال ۲۰۰۰ بالاخره باشگاه به وعده ای که ۲ سال قبل داده بود عمل کرد. گابریل باتیستوتا به رم آمد و بارتلت به صورت قرضی به استون ویلا انگلیس پیوست. فابیو جونیور هم با انتقالی آزاد به کروزیرو برزیل که خانه اش بود بازگشت.
بعد از آن بارتلت به جعل سند برای گرفتن تابعیت ایتالیایی متهم شد. گفته می شد او برای دریافت گذرنامه اروپایی جعل سند کرده است. بارتلت توسط فدراسیون فوتبال ایتالیا به مدت ۱۲ ماه محروم شد تا او نتواند در سال ۲۰۰۱ به مستطیل سبز پای بگذارد. او تا سال ۲۰۰۳ دیگر برای رم بازی نکرد تا در مجموع در ۱۵ بازی که برای گرگها انجام داده بود بدون گل زده تجربه ای ضعیف را در ایتالیا پشت سر بگذارد. گوستاوو نهایتا در سال ۲۰۰۶ تبرئه شد.
با هزینه ۱۶ میلیون یورو و تنها ۴ گل زده که تماما از سوی فابیو جونیور بود و بیش از ۳۰ بازی، گوستاوو بارتلت و فابیو جونیور را باید دو تن از بزرگترین اشتباهات تاریخی رم در جذب بازیکن عنوان کرد.

۴) جرج لوئیس آندراده

tumblr_mdsk4v2ZeK1rctpiwo1_1280.jpg

خورخه لوئیس آندراده در سال ۱۹۹۸ به رم پیوست. در کنار هموطن برزیلی و ملی پوشش رناتو گائوچو در رم حضور پیدا کرد. آندراده را به راحتی می توان در این لیست ۵ نفره قرار داد. او دیگر برزیلی بود که گفته می شد با استعداد است اما به واقع هیچ یک فالکائو نشدند!
هافبک دفاعی ۳۱ ساله با تجربه خوبی از فصل گذشته به رم آمده بود. با وجود طلسم ۱۰ ساله او در برزیل، آندراده موفق ترین بازیکن فلامینگو در یکی از بهترین دوران باشگاه فلامینگو بود. جایی که او به این تیم در ۴ قهرمانی برزیل کمک کرد.
در تابستانی که او به رم آمد، پیش از آن او موفق شده بود مدال نقره ای در المپیک تابستانی سال ۱۹۸۸ کسب کند.
با این حال او به سرعت به خریدی امیدوار کننده در رم تبدیل شد. اما آندراده تنها ۹ بازی برای جالوروسی انجام داد.
با این حال او هنوز هم به خاطر اشتباهاتش با پیراهن رم در یاد ها باقی مانده است.
او تمامی این ۹ بازی را در تنها فصل حضورش در رم انجام داد. از نظر فنی و تکنیکی از بازیکنان برزیلی طور دیگری انتظار می رود اما او ضعیف و آهسته بود. این سرعت پایین او باعث شد تا به او لقب اِر موویولا (آقای حرکت آهسته) بدهند.
نداشتن قدرت و همچنین عدم توانایی در واکنش نشان دادن باعث شده بود تا رم در خط میانی با مشکلاتی مواجه شود. فقدان سرعت او هم که به طور کامل به رم ضربه می زد.
از ۸ بازی که آندراده از ابتدا در ترکیب رم قرار گرفت رم تنها در ۲ بازی به پیروزی رسید. آخرین بازی او برای رم با برد دقایق پایانی ۱-۰ مقابل سمپدوریا همراه بود. پس از مدتی آقای صحنه آهسته به کشورش برزیل بازگشت. او تا ۱۰ سال بعد همچنان به فوتبالش ادامه داد و به ۹ تیم دیگر پیوست که در ۷ تیم هیچگاه به میدان نرفت!

۵) آدریانو

122419hp2.jpg

کارنامه بد اخلاقی او در بیرون و درون زندگی حرفه ای اش بر همگان آشکار بود و هست. از او از زمانی که در اینتر بود به عنوان یکی از ستارگان بزرگ آینده فوتبال برزیل نام برده می شد.
آدریانو فوتبال حرفه ای خود را از فلامینگو آغاز کرد و پس از نمایش های چشمگیر او در تیم جوانان، او به تیم بزرگسالان ارتقا پیدا کرد. فرم عالی او باعث شده بود تا او خیلی زود نامش بر سر زبان ها بیفتد و در اروپا نامی برای خود دست و پا کند. با این حال انتقال او به ایتالیا پول خوبی را هم برای او به وجود آورد. او سال ۲۰۰۰ وارد اینترمیلان شد.
زندگی برای آدریانو در ایتالیا به خوبی آغاز شد. او ۸ بازی انجام داد و ۱ گل زد تا فصل بعد را به صورت قرضی در فیورنتینا سپری کند. بعد از آن اینتر او را به طور کامل به پارما فروخت تا آدریانو ۲ فصل بسیار خوب را در پارما بگذراند. عملکرد عالی او باعث شد تا اینتر دوباره او را در سال ۲۰۰۴ خریداری کند. او قراردادی را با این تیم به امضا رساند که تا ۲۰۱۰ اعتبار داشت.
اما سراشیبی او کم کم آغاز شد.
غم از دست دادن پدرش در سال ۲۰۰۴ او را به شدت تحت تاثیر قرارداد تا آدریانو با آن مهاجم گلزن و قدرتمند کمی فاصله بگیرد. او مرد خانواده شده بود. با انگیزه هایش برای فوتبال بازی کردن پدرش را خوشحال کرده بود و پول به دست می آورد. اما آدریانو راه خود را گم کرد.
او به طور قرضی به برزیل و تیم سائوپائولو بازگشت اما فصل خوبی را نگذراند و بازی برای این تیم انجام نداد. حاضر نشدن در تمرینات به طور منظم، حضور در میهمانی های شبانه و اعتیاد به الکل آدریانو را از راهش به طور کامل خارج کرد تا او سال ۲۰۰۹ راهی فلامینگو شود. پیوستن او به تیمی که در آن خودش را بزرگ کرد برای او خوب بود و او تا حدودی توانست نیمی از آن آدریانوی سابق را نشان دهد.
پس از آنکه آدریانو طلسمش را در فلامینگو شکست، کلودیو رانیری تصمیم گرفت تا ستاره برزیلی را احیا ببخشد و او را به عنوان یک انتقال آزاد در سال ۲۰۱۰ به رم آورد. همانطور که گفته می شد این قماری بود که نتیجه ای معکوس داشت.
با این حال به خاطر نامی که داشت و البته حاشیه های همیشگی زندگی اش، انتقال او سر و صدای زیادی به پا کرد. تنها خوبی این قمار جایی بود که رم هیچ خرجی برای جذب او نکرده بود. او در رم سایه ای از یک فوتبالیست محلی هم نبود. مصدومیت های متعدد، بی نظمی، جایی که او باید به تمرینات باز می گشت اما ۲ هفته بیشتر در تعطیلاتش در برزیل ماند تا خشم هواداران و باشگاه را بر انگیزد. شکستگی بازوی او و دوران نقاهتش هم وقت زیادی برد.
۷ ماه و تنها ۵ بازی. قراردادی که ۳ ساله به ثبت رسیده بود نهایتا با توافق طرفین فسخ شد. او هر بازی به سختی بازی کرد و هیچ گلی هم به ثمر نرساند. تلاش زیادی نکرد تا در مجموع آدریانو برای رم خریدی بسیار بسیار گران تمام شود.
در آن سال آدریانو جایزه سطل طلایی فوتبال ایتالیا را هم برد تا اولین بازیکنی باشد که این جایزه را ۳ بار برده است! هیچ بازیکن دیگری تا به حال موفق به کسب آن بیش از ۱ بار نشده است!

منبع : رم نیوز

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
زمن: رم به باور بیشتری نیاز دارد

IMAGE634871169158809469.jpg

زدنک زمن ذهنیت رم را پس از شکست ۱-۰ مقابل کاتانیا مورد انتقاد قرار دارد و توضیح داد که چرا دروسی را در این بازی نیمکت نشین کرده بود.
” این بازی بود که باید در نیمه اول تمامش می کردیم. به جز گل کاتانیا، ما نیمه دوم را خیلی زیاد کنترل کردیم. ”
” ما کمی آشفته و بی نظم بودیم. ما قادر به استفاده از موقعیت های مان نبودیم و کاتانیا ما را مجازات کرد. ما برای پیروزی به باور بیشتر و بیشتری نیاز داریم. ”
فرانچسکو توتی در طول گرم کردن پیش از بازی بار دیگر از نظر عضلانی دچار مشکل شد.
” امیدوارم توتی برای دیدار چهارشنبه در کوپا بازگردد. ما رم هستیم و باید در هر زمینی به پیروزی برسیم. ”
دسترو بار دیگر فرصت های متعددی را از دست داد در حالی که دروسی ۹۰ دقیقه نیمکت نشین بود.
” دسترو چندین شانس به وجود آورد اما از انها درست استفاده نکرد. همینطور در مورد دروسی هم، من انتخاب هایم به بازی فردی بستگی دارد. امروز من تاچسیدیس را انتخاب کردم تا چیز های بیشتری را بسازد و فکر می کنم او نقش خود را نسبتا خوب انجام داد. “

توتی فیورنتینا را از دست می دهد

27-6-1388_IMAGE633889235846875000.jpg

به نظر می رسد فرانچسکو توتی به احتمال زیاد نمی تواند رم را در دیدار چهارشنبه شب مقابل فیورنتینا از چارچوب رقابت های کوپا ایتالیا همراهی کند.
به گزارش اسکای اسپورت عضله پای چپ ایل کاپیتانو دچار کشیدگی شده است و به نظر نمی رسد او توانایی همراهی رم در دیدار پس فردا شب را داشته باشد.
آسیب دیدگی کاپیتان ۳۶ ساله رم می تواند ۴ روز به طول بی انجامد و بنابراین او برای دیدار یکشنبه شب مقابل اینترمیلان در المپیکو مشکلی نخواهد داشت.

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
خانه کاتانیا طلسم توتی

مشاهده پیوست 278286

فرانچسکو توتی با ۳۶ سال سن همچنان می درخشد. او حالا جوان تر شده و زیر نظر استادش همچنان می تازد. با این حال او دیگر مثل قبل مهاجم رم نیست و به وینگر رم تبدیل شده تا آمار گلزنی اش به شکل طبیعی پایین بیاید اما با این وجود او تا کنون ۶ گل زده و ۶ پاس گل داده است.
فردا او باید با یارانش در سیسیل به مصاف تیمی بروند که در چند سال اخیر همواره رم را در استادیومش به دردسر انداخته است. توتی در این روز ها و ماه ها رکورد هایی را جابجا کرده و حالا شاید فرصت آن باشد تا طلسمی که مدتهاست نتوانسته بشکاند را از بین ببرد. کاتانیا و پسکارا تنها تیم های حاضر در سری آ هستند که یار شماره ۱۰ رم هرگز موفق به گلزنی برابر آنها در خانه این دو تیم نشده است.
در مجموع ۱۶ تیم وجود دارند که توتی تا به حال نتوانسته دروازه شان را در خانه آنها باز کند.
.
تیم هایی که توتی هرگز نتوانسته دروازه شان را در خانه حریف باز کند:
.
۱) فوجیا
۲) رجینا
۳) کرمونسه
۴) پادووا
۵) ویچنزا
۶) سالرنیتانا
۷) ونیز
۸) پروجا
۹) کومو