• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اخه مساله اینجاست که این یه پس رو بذاریم کنار کیو داریم بذاریم جاش ؟

من بارسایی هستم اما میلانی هم هستم :( امشب بارسا برد و رئال باخت . شارژ بودیم اما این میلان ضد حال زد. بد جوری لوله شدیم. میلان یه پنالتی گرفت.

==============================================
اصلا حال و حوصله تایپو ندارم :) خوابم گرفته. فردا حتما میام ببینم چیکار داشتید :)

میلان 2 گل زد. بازی 4 2 شد.

watchman

Registered User
لایک‌ها
10
آث میلان این چند وقته واقعا داره بوق میکنه تو اصاب ما.
تا حالا به همچین فلاکتی نیافتاده بود. واقعا عصبانی هستم.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
اینا مال کیه محسن جان؟

مال کِی یا مال کی ؟

در پاسخ به سوال اول اینکه مال 01/01/2012 هست و قدیمی ! (متاسفانه الان تاریخ انتشارش رو دیدم و متوجه شدم که قدیمیه )

در پاسخ به سوال دوم اینکه عکسها مال موندو دیپورتییوو هست .

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
مال کِی یا مال کی ؟

در پاسخ به سوال اول اینکه مال 01/01/2012 هست و قدیمی ! (متاسفانه الان تاریخ انتشارش رو دیدم و متوجه شدم که قدیمیه )

در پاسخ به سوال دوم اینکه عکسها مال موندو دیپورتییوو هست .
شرمنده همون کِی:دی
چون گالی گفته بود دیگه دبی نمیریم
...............
روبینیو و پاتو به زودی فروخته میشوند

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این مصاحبه مالدینی رو خوندم اعصابم خورد شد.

چرا مالدینی در تیم نیست. کسی که یکی از اسطوره های میلانه و به نظر من وجودش در تیم موثره.

متن مصاحبه کاپیتان مالدینی کبیر.

سایت گل و به نقل از ac-milan.ir-کاپیتان اسطوره ای میلان صبح امروز به مصاحبه با رپوبلیکای ایتالیا پرداخت و حرف هایی را به زبان آورد که شاید کمتر کسی علاقه ای به شنیدن آن ها از زبان او داشته باشد.

-
شما جز سرمایه های تیم هستید و نباید هدر داده شوید .نظر شما در این باره چیست ؟

شما باید خوب ببینید به من به عنوان یک سرمایه نگاه کرده می شود یا به عنوان یک مشکل .شما می خواهید حرفی را به زبان بیاورم که مرا به مشکل خواهد انداخت ؟!

- روزی که به میلان پیوستید

اجازه بدهید در مورد میلان صحبت کنیم. به این دلیل که من 25 سال بی نظیر را در میلان سپری کرده ام. زمانی که به میلان آمدم یک انگیزه و یک برنامه ی خوب برای ساختن یک تیم بزرگ قابل رویت بود :هواداران و بازیکنان بزرگ. زمانی که برلوسکونی آمد به ما یاد داد که باید بزرگ فکر کنیم. درست است که او هزینه ی بالایی برای تیم پرداخت کرد اما این را هم با رفتارش در قبال اخراج بازیکنان و مربی ها به ما آموخت که باید به یک الگو بین تیم ها تبدیل شویم و سبک خاصی برای پیروزی داشته باشیم. او تیمی ساخت که به راحتی می توان گفت یک تیم جادویی بود.

- بعد از آن ؟
پس از آن همه چیز رفته رفته عوض شد و میلان به یک تیم معمولی تبدیل شد. دلیلش را می دانید ؟ چرا که پس از آن تیم هایی مثل رئال مادرید ، بایرن مونیخ ، بارسلونا و باشگاه هایی که مثل میلان دارای قدمت بودند ، یاد گرفتند که باید به جوان تر ها اعتماد کرد و آن ها با الگو برداری از میلان به راه خود ادامه دادند.اما متاسفانه در میلان این راه بعد از مدتی در پشت سرمایه گذاری های کلان پنهان شد.متاسفانه در میلان امروز دیگر کسی نیست که برای میلان تاریخ سازی کرده باشد.
- منظور شما تیمی مانند بایرن است ؟
بله . به تاریخ بایرن و رئال نگاه کنید بازیکنان بزرگی مانند بکن بائر ،والدانو و دیگران را می بینید. آن ها هستند و بسیاری دیگر هم به تیم اضافه می شوند و تاریخ و قدرت خیلی ساده تر منتقل می شود. میلان همیشه تیم قدرتمندی بوده . حتی زمانی که پدرم در میلان بازی می کرد میلان یکی از قدرت های اروپا به حساب می آمد . اما 25 سالی که در میلان بودم اتفاقاتی رخ داد که امروزه دیگر رخ نمی دهند.
- این راه تغییر ناپذیر است ؟!
بررسی برنامه ریزی های این میلان به شدت دشوار است.در فصل تابستان میلان 12 بازیکن بزرگ را از دست داد . بازیکنانی با شخصیت و توانایی های بالا که باعث شد تا یک شروع بد در تاریخ سری آ داشته باشد و چشم انتظار انتقالات زمستانی بماند.
- اما گالیانی می گوید همه ی این ها برنامه ریزی شده است.
راستش را بخواهید من برنامه ای نمی بینم. شاید هم من اشتباه می کنم. اما انتخاب یک بازیکن خاص برای جذب شدن جز برنامه ی از پیش طراحی شده نیست.

-برلوسکونی به تازگی از سیاست جدیدی یاد می کند که میلان تنها روی بازیکن های زیر 23 سال سرمایه گذاری می کند
این بازیکنان به سادگی بالای 20 میلیون یورو قیمت دارند ولی من این را دوست دارم: زمانی که شما از یک بازیکن جوان مراقبت می کنید تا رشد کند و بعد از آن ثمره اش را خواهید دید. اما باید دید ارزیابی و پیدا کردن این بازیکنان با چه کسی است ، کاری که برایدا کمتر انجام می دهد.

- شاید شما به یک وکیل بزرگ و با نفوذ نیاز دارید این باور همگانی شده است اما بگذارید چیزی به شما بگویم. هر دو مربی قبلی میلان سعی کرده اند که مرا به کادر خود اضافه کنند. لئوناردو به من گفت که بیا و در کنار من باش. حتی نیازی نیست که کاری انجام دهی ، حضور تو برای ما کافی است اما من به او گفتم نسبت به اینکه بیخود در میلانلو باشم حس خوبی ندارم.

- لئوناردو می توانست در میلان بماند و به کار قبلیش بازگردد.

گالیانی در حضور لئو به من گفت دیگر کسی مثل او پیدا نخواهد کرد. من با اوموافقم. نبود او احساس می شود.

- می شود به صحبت هایتان ادامه بدهید ؟ماکس آلگری زمانی که در آمریکا بودم از من خواست که به عنوان مربی در میلان باشم. او به من گفت که با تیم صحبت خواهد کرد چرا که به من برای هدایت تیم نیاز دارد. ما یکدیگر را دیدیم و حرف هایمان را زدیم. من به او گفتم که این ممکن است برای او مشکل ساز شود. او به من گفت که با باشگاه صحبت کرده و همه چیز در شرایط خوبی است.بلافاصله بعد از پایان گرفتن تماس تلفنی به من SMS ی داد و در آن نوشت که به زودی به تو خبر می دهم. آن روز اکتبر 2011 بود و هنوز من چیزی نشنیده ام.

-احساس امروز شما نسبت به میلان چیست ؟!

می خواهم به گذشته برگردم. ما آگاه بودیم که در چه مسیری گام بر می داریم. همه از وظیفه ی خود آگاه بودند و مسئولیت خود را به خوبی و بدون دخالت در کار دیگری انجام می داد. همه از فوتبال دانش خوبی داشتند. تنها یک ابله می تواند بگوید ما تیم خوبی نبودیم.

- اکنون احساس می شود که گالیانی تمایلی به حضور شما ندارد.

شاید .یک مدیر است که می داند که چه می خواهد انجام بدهد . او اجازه دارد تا هرچیزی که می خواهد را انتخاب کند . اما می خواهم این را رد کنم که من یکی از اعضای این خانواده هستم.

-پس شما احساس نا امیدی می کنید ؟با تلخی تمام باید بگویم بله. متاسفانه هر آن چیزی که با هم ساخته بودیم از بین رفته است. این حس مشابه اکثر هم تیمی های سابق من است.این واضح است که ما یک تیم رویایی داشتیم که با آن زندگی می کردیم. چیزی که می خواهم همه اش بازگردد.من از همه ی بازیکنان میلان بیشتر برای این تیم بازی کرده ام و مرد اول تاریخ باشگاه میلان هستم اما و شاید دستمزد مالی خوبی هم از باشگاه گرفتم؛ اما هنوز احساس دین به میلان دارم.

-با برلوسکونی صحبتی داشته اید ؟!

قبل از این که تیم را ترک کنم بله. شرایط اقتصادی می تواند بر همه چیز روابط ما تاثیر بگذارد اما این چیزی نبود که من بخواهد در تصمیم گیری خود ملاک قرار بدهم و این چیزی است که در دوران بازی خود آن را به خوبی نشان داده ام.

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
مالدینی اسطوره میلان هست من به خاطر این بشر الان 16 ساله طرفدار میلانم

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
سلام دوستان:rolleyes:
خب هزینه انتقال پاتو و روبینیو مشخص شد
پاتو 15 میلیون یورو روبینیو 10 میلیون طی 3 قسط ببینیم میلان موافقت میکنه یا نه
دروگبا به میلان خیلی نزدیک شده
اینتر قیمت اسنایدر رو 10 میلیون اعلام کرده،میلان در حال فکر کردن به اسنایدر
شایعات خرید استرومن هم هس
و شایعه خرید 2 رومی
استکلنبرگ:8 میلیون یورو و ماتیا دسترو مهاجم اینده دار ایتالیایی و نیمکت نشین رم

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سلام دوستان:rolleyes:
خب هزینه انتقال پاتو و روبینیو مشخص شد
پاتو 15 میلیون یورو روبینیو 10 میلیون طی 3 قسط ببینیم میلان موافقت میکنه یا نه

بگو جان هرکس که دوست داره موافقت کنه... اینا بیشتر بار خاطر بودن تا یار شاطر... فقط اسمهای بزرگ...

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
پاتو به کورینتیناس پیوست ارزش ترانسفر 15 میلیون یورو

امیدوارم دوباره به اوج برگرده و دوباره تو میلان ببینمش
267946_10150298830505435_280286715434_9670341_3084228_n.jpg

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
خدافظی پاتو سر تمرین از بروبچ میلان
امیدوارم دوباره سرحال تو میلان ببینمت:heart:

لینک از سایت Rossoneri.ir

میلان از یک باشگاه فراتره اینو گریه های پاتو نشون میده

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بالوتلی سرشار از استعداده، امیدوارم به همون شکلی که اکثر بازیکن هایی که تو اینتر بازی میکردن و توی میلان خیلی موفق شدن بالوتلی هم موفق بشه. نمایشش مقابل انگلیس در جام ملتها ثابت کرد یه سوپربازیکنه، اما فوتبال رو جدی نمیگیره انگار.
خرید خیلی خوبی بود، امیدوارم اخلاقش رو بذار کنار. فقط نگرانم نکنه یه دفعه حضورش الشعراوی رو به حاشیه ببره و کمتر مورد توجه قرار بگیره. امیدوارم زوج خوبی بشن

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
نمایشش مقابل انگلیس در جام ملتها ثابت کرد یه

انگلیس نبود المان بود که دوتا گل هم زد یکی پاس گل اندره پیرلو واونیکی هم مونتولیوو

لااقل ی سرچ میکردی تو ویکی پدیا مثل قبلا داوری ها تاثیرگذاشته:p

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان میلانی خودم

مطمئنم بالوتلی تو میلان یک ستاره بی نظیر میشه
اخلاقشم خوب میشه
فورتزا میلان:happy:

تبریک می گم واقعا خرید عالی هستش منم مطمئنم که بهترین خرید برای میلان بعد از رفتن ابرام می تونه بالوتلی باشه یک ستاره با استعاد جوان ایتالیایی واقعا تبریک می گم :happy:

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

2 گل زد بالوتلی

میلان با این بازیکن + الشراوی زوخ خوبین در آستانه ی تحول

بالا