لطفا یک شرکت مناسب برای افتتاح حساب پی پال معرفی کنید؟
بععععععله رسيدای بابا
نگرفتی چی شد
یعنی از هیچ کسی نمیتونی پول در پی پالت دریافت کنی
یعنی نمیتونی دیگه از شخص دیگری که پی پال دارد پول بگیری و بهش بگی برات پول بفرسته
یعنی این که مثلا من از پی پال خودم که هیچ مشکلی هم نداره نمیتونم به پی پال تو پول واریز کنم چون شما اجازه ی دریافت وجه ندارید
الان منظور رسید دیگه ؟
بععععععله رسيدفقط يه چيز ديگه:
براي من قسمت ليميت نوشته شما تو add money to your account ليميت شدي و ميتوني هنوز recieve money داشته باشي(مورد چهارم در تصوير) لطفا ميشه بگيد فرق add money و recieve money چي هست؟
در ادد مانی خودت از حساب بانکی یا کردیت کارت و اینا پول به حسابت اضافه میکنی
ولی
اون یکی از دیگران که پی پال دارن پول دریافت میکنی یعنی دیگران برات پول میفرستن (حالا به هر روشی که خواستن میتونن برات بفرستن) - واضح تر بگم انتقال پی پال به پی پال میشه(یعنی یه نفر که پی پال داره برات از کردیت کارتش یا از بالانس حابش میتونه پول بفرسته و شما دریافت کنی)
دوستان من پی پال امارات باز کردم و با ویزا کارت امارات وریفای کردم ولی شنیدم که اگه تراکنش حساب به 500 دلار برسه پی پال حساب رو لیمیت میکنه.
میخواستم ببینم راسته ؟
و اگه لیمیت کنه چه مدارکی میخواد ؟ و چطوری میشه از لیمیت خارج کرد ؟
لیمیت تنها و تنها به خار حجم معادلات نیست و نمیتواند باشد و مشکلی هم پیش نمیاد
دلایل دیگری داره که زیاد هم هستن و بحث ما نیستن.......
اما هر لیمیتی یه سری مدارک میخواد که بسته به نوع و دلیل لیمیت باید ارائه بشن
ولی بارز ترین چیزایی که میخواد
یک کپی از چیزی که محل سکونت شما را تایید کند
یک مدرک شناسایی عکس دار که هویت شما را تایید کند
و..... که بقیه چیزا را راحت میتونی پیدا کنی و تهیه کنی مگر اینکه بگه از تلفنت فاکس برامون بفرست و... (معمولا چیزی که تقاضا میکنه و مشکل اکثریت ایرانیاس همون دو مورد هستش*)
موفق باشید
من اون دو مورد بالا رو دارم . هم پاسپورت دارم هم قبض آب و برق آدرسی که تو اکانتم وارد کردم.
دیگه چه چیزایی میخواد ؟
حساب بانکی هم میخوان ؟ مثلا بگن شماره حسابت رو که به اسم خودت هست وارد کن ! چون من فقط ویزا کارت دارم به اسم خودم که اون رو وارد کردم.
خوب اگه بگه فکس بفرستین هم میشه این کار رو کرد .نه شما فکر نمیکنم به مشکل برخورد کنی
شماره حساب نمیخواد ازتون اگر هم ایمیلی اومد و ازتون شماره حساب و ..... خواستن شک کنید که پی پال نیست !!!
حداکثر چیزی که ازت میخوان فوقش میگن از کارتی که وارد اکانت کردی یه عکس بگیر بفرست (برا عکس از کارت هم خودشون میگن جوری عکس بگیرین که نشه سوء استفاده کرد ، بعضی مواقع هم میگن 4 زقم اخر کارت و دارنده حساب مشخص بزار تو عکس بقیه را مخدوش کن و.....)
این حداکثر چیزیه که میخوان
فقط در یک صورت اکانت شما به مشکل میخوره که بهتون بگه فکس بفرستید براشون که احتمال این خیلییییییییییییی کم هستش (من فقط 1 بار این مورد را دیدم)
خوب اگه بگه فکس بفرستین هم میشه این کار رو کرد .
به یه نفر تو امارات میگم از یه جا براشون بفرسته !
میشه ؟
خوب اگه بگه فکس بفرستین هم میشه این کار رو کرد .
به یه نفر تو امارات میگم از یه جا براشون بفرسته !
میشه ؟
دوستان میشه من رو روشن کنید؟ چرا بعضیها میگن که با دلارشون فقط پرداخت اینترنتی انجام میدن و خرید کالا انجام نمیدن؟ بخاطر وریفایشون هست؟
من از طریق یه آشنای نزدیک خارج از کشور حسابم رو وریفای کردم، نگرانیای بابت بلاک شدن حساب ندارم. آیا من هم باید در این زمینه احتیاط کنم؟
ممنون میشم اگر یه توضیحی بدید.
دوستان من تو یه سایت میخوام 20 دلار پرداخت کنم. جای معتبری سراغ دارین که این کار رو برام انجام بده؟
ممنون میشم معرفی کنید
آی پی اختصاصی در آمریکا داشته باشم حالا بعد از چند ماه یا یک ماه اگه بخوام آی پی رو تغییر بدم و مجددا وارد پی پل بشم اونوقت چیکار باید کنم؟
با تشکر
با سلام خدمت دوستان
من الان یک در حساب پی پالم مبلغی پول برای خرید از یک سایت دارم که متاسفانه بعد از سفارش متوجه شدم امکام پرداخت پی پال ندارند و فقط ویزا و مستر و wire transfer دارن.
از دوستان کسی هست من رو راهنمایی کنه برای خرید ؟ آیا از پی پال میشه وایر ترنسفر کرد ؟