• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

Shaheen85

Registered User
لایک‌ها
9
تا چقدر هزینه می خواهید بکنید؟

میخوام فقط یه حسابی داشته باشم که بتونم با اون فعالیت های معمولی داشته باشم تا اونجا که میدونم حول و حوش 50.000 تومن میشه اما از 230.000 تومن تا 48.000 متغییره

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
ای بابا
نگرفتی چی شد :)

یعنی از هیچ کسی نمیتونی پول در پی پالت دریافت کنی
یعنی نمیتونی دیگه از شخص دیگری که پی پال دارد پول بگیری و بهش بگی برات پول بفرسته
یعنی این که مثلا من از پی پال خودم که هیچ مشکلی هم نداره نمیتونم به پی پال تو پول واریز کنم چون شما اجازه ی دریافت وجه ندارید
الان منظور رسید دیگه ؟
بععععععله رسيد:) فقط يه چيز ديگه:
براي من قسمت ليميت نوشته شما تو add money to your account ليميت شدي و ميتوني هنوز recieve money داشته باشي(مورد چهارم در تصوير) لطفا ميشه بگيد فرق add money و recieve money چي هست؟

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
بععععععله رسيد:) فقط يه چيز ديگه:
براي من قسمت ليميت نوشته شما تو add money to your account ليميت شدي و ميتوني هنوز recieve money داشته باشي(مورد چهارم در تصوير) لطفا ميشه بگيد فرق add money و recieve money چي هست؟

در ادد مانی خودت از حساب بانکی یا کردیت کارت و اینا پول به حسابت اضافه میکنی
ولی
اون یکی از دیگران که پی پال دارن پول دریافت میکنی یعنی دیگران برات پول میفرستن (حالا به هر روشی که خواستن میتونن برات بفرستن) - واضح تر بگم انتقال پی پال به پی پال میشه(یعنی یه نفر که پی پال داره برات از کردیت کارتش یا از بالانس حابش میتونه پول بفرسته و شما دریافت کنی)

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
در ادد مانی خودت از حساب بانکی یا کردیت کارت و اینا پول به حسابت اضافه میکنی
ولی
اون یکی از دیگران که پی پال دارن پول دریافت میکنی یعنی دیگران برات پول میفرستن (حالا به هر روشی که خواستن میتونن برات بفرستن) - واضح تر بگم انتقال پی پال به پی پال میشه(یعنی یه نفر که پی پال داره برات از کردیت کارتش یا از بالانس حابش میتونه پول بفرسته و شما دریافت کنی)

دادا خيلي دوست دارم باهات آشنا بشم:) اميدوارم بتونيم باهم بيشتر آشنا بشيم عزيز. ممنون از جوابايي كه ميدي:)

ParsianITC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فروش دلار
پی پال
در سریعترین زمان ممکن با سورس معتبر بانکی
برای استعلام قیمت پ خ یا آیدی یاهو
ID :
[email protected]

Hamed 360

Registered User
لایک‌ها
82
دوستان من پی پال امارات باز کردم و با ویزا کارت امارات وریفای کردم ولی شنیدم که اگه تراکنش حساب به 500 دلار برسه پی پال حساب رو لیمیت میکنه.
میخواستم ببینم راسته ؟
و اگه لیمیت کنه چه مدارکی میخواد ؟ و چطوری میشه از لیمیت خارج کرد ؟

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
دوستان من پی پال امارات باز کردم و با ویزا کارت امارات وریفای کردم ولی شنیدم که اگه تراکنش حساب به 500 دلار برسه پی پال حساب رو لیمیت میکنه.
میخواستم ببینم راسته ؟
و اگه لیمیت کنه چه مدارکی میخواد ؟ و چطوری میشه از لیمیت خارج کرد ؟

لیمیت تنها و تنها به خار حجم معادلات نیست و نمیتواند باشد و مشکلی هم پیش نمیاد
دلایل دیگری داره که زیاد هم هستن و بحث ما نیستن.......
اما هر لیمیتی یه سری مدارک میخواد که بسته به نوع و دلیل لیمیت باید ارائه بشن
ولی بارز ترین چیزایی که میخواد
یک کپی از چیزی که محل سکونت شما را تایید کند
یک مدرک شناسایی عکس دار که هویت شما را تایید کند
و..... که بقیه چیزا را راحت میتونی پیدا کنی و تهیه کنی مگر اینکه بگه از تلفنت فاکس برامون بفرست و... (معمولا چیزی که تقاضا میکنه و مشکل اکثریت ایرانیاس همون دو مورد هستش*)
موفق باشید

Hamed 360

Registered User
لایک‌ها
82
لیمیت تنها و تنها به خار حجم معادلات نیست و نمیتواند باشد و مشکلی هم پیش نمیاد
دلایل دیگری داره که زیاد هم هستن و بحث ما نیستن.......
اما هر لیمیتی یه سری مدارک میخواد که بسته به نوع و دلیل لیمیت باید ارائه بشن
ولی بارز ترین چیزایی که میخواد
یک کپی از چیزی که محل سکونت شما را تایید کند
یک مدرک شناسایی عکس دار که هویت شما را تایید کند
و..... که بقیه چیزا را راحت میتونی پیدا کنی و تهیه کنی مگر اینکه بگه از تلفنت فاکس برامون بفرست و... (معمولا چیزی که تقاضا میکنه و مشکل اکثریت ایرانیاس همون دو مورد هستش*)
موفق باشید

من اون دو مورد بالا رو دارم . هم پاسپورت دارم هم قبض آب و برق آدرسی که تو اکانتم وارد کردم.
دیگه چه چیزایی میخواد ؟
حساب بانکی هم میخوان ؟ مثلا بگن شماره حسابت رو که به اسم خودت هست وارد کن ! چون من فقط ویزا کارت دارم به اسم خودم که اون رو وارد کردم.

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
من اون دو مورد بالا رو دارم . هم پاسپورت دارم هم قبض آب و برق آدرسی که تو اکانتم وارد کردم.
دیگه چه چیزایی میخواد ؟
حساب بانکی هم میخوان ؟ مثلا بگن شماره حسابت رو که به اسم خودت هست وارد کن ! چون من فقط ویزا کارت دارم به اسم خودم که اون رو وارد کردم.

نه شما فکر نمیکنم به مشکل برخورد کنی
شماره حساب نمیخواد ازتون اگر هم ایمیلی اومد و ازتون شماره حساب و ..... خواستن شک کنید که پی پال نیست !!!
حداکثر چیزی که ازت میخوان فوقش میگن از کارتی که وارد اکانت کردی یه عکس بگیر بفرست (برا عکس از کارت هم خودشون میگن جوری عکس بگیرین که نشه سوء استفاده کرد ، بعضی مواقع هم میگن 4 زقم اخر کارت و دارنده حساب مشخص بزار تو عکس بقیه را مخدوش کن و.....)
این حداکثر چیزیه که میخوان

فقط در یک صورت اکانت شما به مشکل میخوره که بهتون بگه فکس بفرستید براشون که احتمال این خیلییییییییییییی کم هستش (من فقط 1 بار این مورد را دیدم)

Hamed 360

Registered User
لایک‌ها
82
نه شما فکر نمیکنم به مشکل برخورد کنی
شماره حساب نمیخواد ازتون اگر هم ایمیلی اومد و ازتون شماره حساب و ..... خواستن شک کنید که پی پال نیست !!!
حداکثر چیزی که ازت میخوان فوقش میگن از کارتی که وارد اکانت کردی یه عکس بگیر بفرست (برا عکس از کارت هم خودشون میگن جوری عکس بگیرین که نشه سوء استفاده کرد ، بعضی مواقع هم میگن 4 زقم اخر کارت و دارنده حساب مشخص بزار تو عکس بقیه را مخدوش کن و.....)
این حداکثر چیزیه که میخوان

فقط در یک صورت اکانت شما به مشکل میخوره که بهتون بگه فکس بفرستید براشون که احتمال این خیلییییییییییییی کم هستش (من فقط 1 بار این مورد را دیدم)
خوب اگه بگه فکس بفرستین هم میشه این کار رو کرد .
به یه نفر تو امارات میگم از یه جا براشون بفرسته !
میشه ؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
میشه ؟

اصلا این قضیه کاملا بعیده ، تو آمریکا مدارک دیجیتال هم معتبر محسوب میشه ، یک بار از من در مورد نوع کارم توضیح خواست گفت یا فکس کن یا تایپ کن ازش اسکرین شات بگیر در قالب عکس ارسال کن.

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
میشه ؟

اول همونجوری که گفتم فکس را خیلی کم پیش میاد که بگه حتما فکس بکنی من تا الان فقط و فقط 1 بار دیدم که این مورد را بخواهند ولی در هر صورت
بله شما میتونید به یکی بگید از امارات براشون فکس بفرسته و کار تموم میشه
کلا من فکر نمیکنم برای اکانت شما مشکلی پیش بیاد و لیمیت بشه و نتونید بردارید لیمیتش را چون همه مدارکی دارید و میتونید ارائه کنید
مگر این که از ای پی ایران وارد بشین و این جوری لیمیت بشین که دیگه برداشتن این نوع لیمیت به این راحتیا نیست....
موفق باشید

1KHANI

Registered User
لایک‌ها
45
دوستان می‌شه من رو روشن کنید؟ چرا بعضی‌ها می‌گن که با دلارشون فقط پرداخت اینترنتی انجام می‌دن و خرید کالا انجام نمی‌دن؟ بخاطر وریفای‌شون هست؟
من از طریق یه آشنای نزدیک خارج از کشور حسابم رو وریفای کردم، نگرانی‌ای بابت بلاک شدن حساب ندارم. آیا من هم باید در این زمینه احتیاط کنم؟
ممنون میشم اگر یه توضیحی بدید.

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
دوستان من تو یه سایت میخوام 20 دلار پرداخت کنم. جای معتبری سراغ دارین که این کار رو برام انجام بده؟
ممنون میشم معرفی کنید

MostafaIT

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام،
پی پل فریفای شده از کجا میتونم خریداری کنم؟
پی پل میخوام + Credit Card Visa یا Master

---------
آی پی اختصاصی در آمریکا داشته باشم حالا بعد از چند ماه یا یک ماه اگه بخوام آی پی رو تغییر بدم و مجددا وارد پی پل بشم اونوقت چیکار باید کنم؟

با تشکر

NojanServer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
من الان یک در حساب پی پالم مبلغی پول برای خرید از یک سایت دارم که متاسفانه بعد از سفارش متوجه شدم امکام پرداخت پی پال ندارند و فقط ویزا و مستر و wire transfer‌ دارن.
از دوستان کسی هست من رو راهنمایی کنه برای خرید ؟ آیا از پی پال میشه وایر ترنسفر کرد ؟

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
دوستان می‌شه من رو روشن کنید؟ چرا بعضی‌ها می‌گن که با دلارشون فقط پرداخت اینترنتی انجام می‌دن و خرید کالا انجام نمی‌دن؟ بخاطر وریفای‌شون هست؟
من از طریق یه آشنای نزدیک خارج از کشور حسابم رو وریفای کردم، نگرانی‌ای بابت بلاک شدن حساب ندارم. آیا من هم باید در این زمینه احتیاط کنم؟
ممنون میشم اگر یه توضیحی بدید.

هر فروشنده دلیل خودش رو داره باید از خودشون بپرسید اما معمولا به این دلیل که پرداخت اینترنتی راحتتره.
مطمئنا احتیاط بهتره اگر میخواید وقتتونو با ارائه مدارک به پی پل تلف نکنید.

دوستان من تو یه سایت میخوام 20 دلار پرداخت کنم. جای معتبری سراغ دارین که این کار رو برام انجام بده؟
ممنون میشم معرفی کنید

forum.persiantools.com/t92527-new.html

آی پی اختصاصی در آمریکا داشته باشم حالا بعد از چند ماه یا یک ماه اگه بخوام آی پی رو تغییر بدم و مجددا وارد پی پل بشم اونوقت چیکار باید کنم؟

با تشکر

کار خاصی نیاز نیست انجام بدید فقط اگر لیمیت شدید مدارک مورد نیاز رو به پی پل ارائه میدید.

با سلام خدمت دوستان
من الان یک در حساب پی پالم مبلغی پول برای خرید از یک سایت دارم که متاسفانه بعد از سفارش متوجه شدم امکام پرداخت پی پال ندارند و فقط ویزا و مستر و wire transfer‌ دارن.
از دوستان کسی هست من رو راهنمایی کنه برای خرید ؟ آیا از پی پال میشه وایر ترنسفر کرد ؟

با پی پل نمیتونید وایر ترنسفر کنید، تنها راه اینه که یه فروشنده پیدا کنید که با کارت براتون انجام بده.

Last edited:
بالا