من همیشه این تاپیکو نیگاه می کنم منتها بنا نداشتم پاسخ بدم...
حالا این دوستی که تاریخ ثبت نامش 2012 است ازش انتظار ندارم اما یوزر
farzin2012 شما واقعا متوجه نمی شوید که اینجا پیشنهاد و راهکار برای بازارچه است و نه کل فروم!!!
پست اول رو دوباره بخونید :
چون چند بار نقض قانون کردید بهتون اخطار داده شد که از این به بعد یاد بگیرید هر جایی که دستتون اومد پست ندهید هر سوالی در بخش خودش!
در پست اول گفتن هر نوع پیشنهاد راهکار و انتقاد
در اول من یک سوال پرسیدم از استارتر pilot عزیز
در مرحله بعد انتقاد کردم که چرا کسی پاسخگو نیست
و الان انتقاد میکنم از فعالیت شما چطوره که میاید تاپیک رو میبینید و بنا نمیکنید جواب بدید و وقتی هم بنا میکنید کارت قرمز میدین
چه طوره که مدیران رده بالاتر از شما که من روی صحبتم با اونا بود به من کارت قرمز نمیدن و شما دادین
آیا شما مدیر این بخش هستید یا فقط بازارچه ؟
چرا واسه سوالی که من پرسیدم در پیام خصوصی به من گفتید ممکنه اگر بیام اینجا چیزی بگم سیستم من رو به طور خودکار بن میکنه آیا شما مشکل شخصی با من داری آخه من خودم الان جایی مدیر ارشد و پلیس سایت هستم و تا کسی رو نخوام بن کنم بن نمیشه
سعی میکنم همیشه قبل از اینکه سوالی به انتقاد تبدیل بشه بهش پاسخ بدم هیچ وقت نمیگم بنا نبود پاسخ بدم الانم که بنا هست کارت قرمز بگیر
اون دوستمون تاریخ عضویتش 2012 هست انتقاد کرده و دقیقا من هم نظرش ایشون رو دارم اینجا در پست اول
نگفتن انتقاد نکن
من با pilot صحبت کردم و همیشه به سوالاتم پاسخ داده و اگر لازم بود کارت قرمز بگیرم یا بن بشم خودشون هستن بازم میگم روی صحبت من اینجا با مدیران رده بالاتر از شما بود واسه کاری که از دسترسی شما خارجه و به حوزه فعالیت شما مربوط نمیشه و در نهایت مجبور شدم اینجا بگم چون از طریق پیام خصوصی و تماس با ما پیگیری کردم بعد از 2 هفته جواب ندادن فقط pilote , احسان جواب دادن که با قسمت تماس با ما مطرح کن که البته مطرح کردم و جواب نگرفتم و دیروز pilot گفت با فروم منیجر در میان بزارم که ایشون هم جواب دادن و مشکل تا حدی حل شد الانم اگر شما نمیخواید مشکلی جدید درست کنید یا بن کنید با اندکی صبر و بردباری سعی کنید مدیری صبور و خوش برخورد باشید تا از وجود شما استفاده کنیم برای داشتن سایتی آرام و خالی از هر جنگ و جدل
موفق باشید