• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
نگا کن دودقیقه نبودم چطوری به جون هم افتادین:D.
ما با اس اسی ها داشتیم دورهم کل کل میکردیم حال میکردیم
کی گفت این سپاهانی ها بیان تاپیک و به هم بزنن؟؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
وظيفه خود ميبينم كه وقتي دوستان نسبت به من لطف دارن و اظهار فضل ميكنند ازشون ستايش كنم

امروز بنده گفتم :
جيك جيك جيك ...
طرفداري سپاهان كه از تخم دراومدن

در جواب اين پست به بنده اسكل گفتن كه در جوابش گفتم اگر بي احترامي كنيد كاري ميكنم گريت بگيره

مجدد به بنده گفتن ////// و تناول كن كه گويا به اصفهاني ميشه/////

حالا اينجاست كه بنده بايد ١٥ روز بن بشم داداش خيالي نيست برا هميشه بن كن فقط يه طرفه نريد

من كه نيستم ولي ٦ بهمن دوستان حتما جمله معروف : حالا گريه نداره رو برا دوستان تكرار كنند

نرو عمو نرو
35f500.gif
35f500.gif

به خاطر تو هم که شده 6 بهمن میایم اینجا جمله معروفت رو میگیم

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
جمله ی " خدایا ما رو با کیا 70 میلیون نفر کردی ؟ " در چه مواقعی به کار میرود ؟ 2 مورد مثال بزنید ( 6 نمره )
زمانی که کودکان و نونهالان تازه به فوتبال رسیده حرف از قدمت باشگاه میزنند
همچنین میتوان برای اشخاصی که تیم خودشان به دسته ی سوم رفته و برای تیم های دیگری که هنوز رکورد 13همی در انتهای فصل را نشکسته اند دلسوزی میکنند !
:D

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
نگا کن دودقیقه نبودم چطوری به جون هم افتادین:D.
ما با اس اسی ها داشتیم دورهم کل کل میکردیم حال میکردیم
کی گفت این سپاهانی ها بیان تاپیک و به هم بزنن؟؟

آواتارش رو نیگا ! من با توی بد آواتار کل کل ندارم !!!! (شروع طرح کل کل با این دوستمون (امین سابق ) )

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
داداش با این سه تا پستت که دادی خیلی خندیدم گناه داره روز شهادته به مولا !
شما تو تاپیک کل کل نبودید اطلاع ندارید لطفا چند صفحه قبل رو مطالعه بفرمایید !
تاریخ انقضای لیگ برتری پرسپولیس خیلی وقته تموم شده !
راستی اتفاقا هیچ وقت لازم نبوده بازیکنا برای اینکه برن اروپا حتما تو تیم های عربی بازی کنن تاریخ رو مرور بفرمایید ! بعد پست بدید !! (اصلا از خودتون میگم حقیقی رفت تیم های عربی بعد رفت روسیه ؟)
البته اوضاع برای ما کمی متفاوت هست بازیکنا میرن اروپا تا براشون پلی بشه به استقلال ! مثل جواد مثل آندو و ...
بقیه جوابتون رو هم ارجا میدم به مصاحبه طوفانی حاجی فتح الله ( حاجی گفت توسال 78..79 که دربی بود نیمه اول دو تا بازیکن پرسپولیس اخراج شدند اون موقع بود که همه گفتند پرسپولیس 6 تایی شد رفت ولی بین دو نیمه
ناگهان از بالا ندایی رسید که(( به بازیکنان بگویید در نیمه دوم ارام تر بازی کنند تا اتفاقی رخ ندهد ) وقتی نیمه دوم تیم وارد زمین شد همه سوت ها به طرز عجیب و تابلویی شد به نفع پرسپولیس !
و با توجه یه دستور از بالا بازی با نتیجه بدون گل پایان یافت !
پس نتیجه میگیریم اگر ما بازی پنجم رو هم میبردیم که دربی دیگه جذابیت نداشت ! در نتیجه دیگه چیزی از پرسپولیس باقی نمیموند ( البته همین الانشم چیزی باقی نمونده)
اجالتا اگر خواستید پاسخ بدید وقتی پاسخ بدید که حتما تک رقمی شده باشید تا ما هم با فراق بال پاسخ مرحمت نماییم !!

دیدی دوست عزیز بهت گفتم که اینو جایی نگو بهت میخندن!
تیتر روزنامه تماشا(که به نوعی استقلالی هستش) در تاریخ 24 دی 1391:
مدیر عامل استقلال میگوید در دربی سال 78 که پرسپولیس 9 نفره شد، به بازیکنان تیم او توصیه شده بود که حریف را 6 تایی نکنند اما جواد زرینچه و محمد نوازی دو بازیکن آن بازی می گویند توصیه ای در کار نبوده و 0-0 نتیجه ای طبیعی بوده است.
لااقل مدیر عامل تیمتون یه هماهنگی با بچه ها میکرده بعد اظهار فضل می فرمودن! نکته خیلی جالب اینه که اون بازی 0-0 شد لااقل حاجیتون میفرمودن توصیه کردن نبریم نه یهو توصیه کردن 6 تا نزنیم! شما یکی میزدی 6تا پیشکش!
راستی امتحانتو ایشا... که خوب دادی؟

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
9444_513360142020141_1511981105_n.jpg

تیم مذکور مدتهای طولانیست که در نیمه بالای جدول دیده نشده. از یابنده تقاضا میشود در صورت مشاهده وی با این شماره تماس گرفته و هزاران پرسپولیسی را از نگرانی نجات دهد

شماره تماس : 44447777

Registered User
لایک‌ها
4,964
مشاهده پیوست 278251

تیم مذکور مدتهای طولانیست که در نیمه بالای جدول دیده نشده. از یابنده تقاضا میشود در صورت مشاهده وی با این شماره تماس گرفته و هزاران پرسپولیسی را از نگرانی نجات دهد

شماره تماس : 44447777

خیلی با حال بود ...

Registered User
لایک‌ها
4,964
دیدی دوست عزیز بهت گفتم که اینو جایی نگو بهت میخندن!
تیتر روزنامه تماشا(که به نوعی استقلالی هستش) در تاریخ 24 دی 1391:
مدیر عامل استقلال میگوید در دربی سال 78 که پرسپولیس 9 نفره شد، به بازیکنان تیم او توصیه شده بود که حریف را 6 تایی نکنند اما جواد زرینچه و محمد نوازی دو بازیکن آن بازی می گویند توصیه ای در کار نبوده و 0-0 نتیجه ای طبیعی بوده است.
لااقل مدیر عامل تیمتون یه هماهنگی با بچه ها میکرده بعد اظهار فضل می فرمودن! نکته خیلی جالب اینه که اون بازی 0-0 شد لااقل حاجیتون میفرمودن توصیه کردن نبریم نه یهو توصیه کردن 6 تا نزنیم! شما یکی میزدی 6تا پیشکش!
راستی امتحانتو ایشا... که خوب دادی؟

واکنش سرپرست و مدافع استقلال به اتفاقات دربی سال 78/گفتند آرام بازی کنید

سرپرست و مدافع وقت تیم استقلال به بیان نظراتشان در واکنش به اظهارات اخیر مدیرعامل باشگاه در خصوص دربی سال 78 پرداختند.
به گزارش اوج نیوز،فتح الله زاده اخیرا در گفت و گو با اوج درباره بازی رفت دربی در فصل 79_78 و اتفاقاتی که بین دو نیمه این بازی رخ داد نکاتی را طرح کرد.
مدیرعامل باشگاه استقلال فاش کرده بود که پس از اخراج اسماعیل هلالی و نادر محمد خانی در نیمه نخست،برخی از مقامات برگزارکننده بازی گفته بودند که مسابقه در نیمه دوم ملایم تر از سوی استقلال دنبال شود.
نصرالله عبداللهی سرپرست وقت استقلال در این باره اظهار داشت:بین دو نیمه برخی افراد گفتند که درگیری ها در ورزشگاه زیاد شده است و احتمال دارد جو ورزشگاه دچار مشکل شود.به همین دلیل در نیمه دوم آرام تر بازی کنید.پرسپولیس 9 نفره شده بود و هواداران این تیم به شدت نسبت به این موضوع معترض بودند.در نیمه دوم بازیکنان ما آرام تر بازی کردند.
رضا حسن زاده،مدافع آن روزهای استقلال هم در این باره گفت:از آن سال تاکنون خیلی ها به این مساله اشاره کردند بین دو نیمه بازی از ما خواسته شده بود که در نیمه دوم به پرسپولیس فشار وارد نکنند.این اظهارات صحت دارد.وقتی فیلم آن بازی را در نیمه دوم ببینید،به راحتی متوجه صحت موضوع خواهید شد.چطور می شود تیمی 9 نفره شود،آنگاه یکپارچه و بدون استرس گل خوردن حمله کند؟پرسپولیس داشت در نیمه دوم حمله می کرد.یا من و سه مدافع دیگر در زمین خودمان میخکوب بودیم و به جلو نمی رفتیم.بهتر است مسائل را بیشتر باز نکنم.به ما گفتند آرام بازی کنید.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این هم سند !! :دی
امتحان افتضاح بود ! دیروز بچه ها نذاشتن درس بخونیم که مشروطی رو شاخشه ! البته طبیعیه !!

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
از يه استقلالی درمورد سيگار پرسيدم گفت :
سيگاري نيستم ولي از بهمني ميكشم كه ايمون زايد تو ده دقيقه روشن كرد :D

666.jpg

تکراری بود یه ذره نوآوری به خرج بده !

اتفاقا جمله بسیار معروفی رو از برادر تی ام بکس نقل کردن و اصلا هم تکراری نبود
دمت گرم حاجی.....

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
واکنش سرپرست و مدافع استقلال به اتفاقات دربی سال 78/گفتند آرام بازی کنید

سرپرست و مدافع وقت تیم استقلال به بیان نظراتشان در واکنش به اظهارات اخیر مدیرعامل باشگاه در خصوص دربی سال 78 پرداختند.
به گزارش اوج نیوز،فتح الله زاده اخیرا در گفت و گو با اوج درباره بازی رفت دربی در فصل 79_78 و اتفاقاتی که بین دو نیمه این بازی رخ داد نکاتی را طرح کرد.
مدیرعامل باشگاه استقلال فاش کرده بود که پس از اخراج اسماعیل هلالی و نادر محمد خانی در نیمه نخست،برخی از مقامات برگزارکننده بازی گفته بودند که مسابقه در نیمه دوم ملایم تر از سوی استقلال دنبال شود.
نصرالله عبداللهی سرپرست وقت استقلال در این باره اظهار داشت:بین دو نیمه برخی افراد گفتند که درگیری ها در ورزشگاه زیاد شده است و احتمال دارد جو ورزشگاه دچار مشکل شود.به همین دلیل در نیمه دوم آرام تر بازی کنید.پرسپولیس 9 نفره شده بود و هواداران این تیم به شدت نسبت به این موضوع معترض بودند.در نیمه دوم بازیکنان ما آرام تر بازی کردند.
رضا حسن زاده،مدافع آن روزهای استقلال هم در این باره گفت:از آن سال تاکنون خیلی ها به این مساله اشاره کردند بین دو نیمه بازی از ما خواسته شده بود که در نیمه دوم به پرسپولیس فشار وارد نکنند.این اظهارات صحت دارد.وقتی فیلم آن بازی را در نیمه دوم ببینید،به راحتی متوجه صحت موضوع خواهید شد.چطور می شود تیمی 9 نفره شود،آنگاه یکپارچه و بدون استرس گل خوردن حمله کند؟پرسپولیس داشت در نیمه دوم حمله می کرد.یا من و سه مدافع دیگر در زمین خودمان میخکوب بودیم و به جلو نمی رفتیم.بهتر است مسائل را بیشتر باز نکنم.به ما گفتند آرام بازی کنید.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این هم سند !! :دی
امتحان افتضاح بود ! دیروز بچه ها نذاشتن درس بخونیم که مشروطی رو شاخشه ! البته طبیعیه !!

خود فائقی هم تایید کرده

معاون اسبق سازمان تربیت بدنی گفت:"در دربی رفت فصل 79_78 از سرپرست استقلال خواهش کردم تا در نیمه دوم ملاحظه پرسپولیس را بکنند."

به گزارش اوج نیوز،سعید فائقی،درباره اظهارات اخیر فتح الله زاده درباره مسابقه رفت دو تیم استقلال و پرسپولیس در فصل 79_78 مبنی بر اینکه از استقلالی ها خواسته شده بود تا مقابل پرسپولیس 9 نفره در نیمه دوم آرامتر بازی کنند،اظهار داشت:"بله این بحث درست است.از آقای فتح الله زاده ممنون هستم که این بحث را حالا مطرح کرده نه آن موقع تا جوی علیه من به وجود نیاید.ایشان مردانگی کردند که این همه سال صبر کردند."

وی درباره اتفاقات آن مسابقه افزود:"داور عربستانی در نیمه اول دو بازیکن پرسپولیس را اخراج کرد.من یادم هست که علی پروین می خواست تیم را بکشد بیرون.من رفتم و به پیروانی ،کاپیتان پرسپولیس،گفتم که این کار را نکند.بعد هم رفتم سراغ داور عربستانی و به او توپیدم.به او گفتم که اوضاع و احوال ما را نمی دانی؟آقای دادرس هم شاهد بود."

فائقی ادامه داد:"یادم هست از نصرالله عبداللهی که سرپرست استقلال بود خواهش کردم در نیمه دوم ملاحظه پرسپولیس را بکنند.البته دستوری حرف نزدم و نگفتم چون معاون سازمان هستم پس باید این کار را انجام دهید.این گونه نبود که بشود به بچه ها چنین حرفی زد.من خواهش کردم و غیر مستقیم از آنان خواستم تا در نیمه دوم جلوی پرسپولیس سفت بازی نکنند..به هر حال باید سکوها را مدیریت می کردیم."

وی در پاسخ به این سوال که آیا با این درخواست در حق هواداران استقلال اجحاف نشد،چرا که آنها می توانستند آن باخت با 6 گل را جبران کنند،گفت:"نه این گونه نبود،علی پروین نمی گذاشت چنین اتفاقی بیفتد.اگر استقلال دو سه گل می زد پروین تیم را می کشید بیرون."

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

خواستم بگم که از این تاریخ به مدت یک ماه قوانین و جرایم مشخص شده تاپیک کل کل مو به مو اجرا خواهد شد :

قوانین تاپیک کل کل از لیگ برتری

بند 1. نسبت دادن خصوصیات زشت رفتاری و اخلاقی (مستقیم یا با کنایه) به بازیکن،مربی و یا مسئولین و هواداران تیم یا تیمهای مقابل چه آن خصوصیت برای آن فرد در جامعه علنی و در بین عامه مشهور و مشهود باشد و چه نباشد ممنوع میباشد .

بند 2. فحاشی به بازیکن،مربی،مسئولین و یا هواداران تیم یا تیمهای مقابل (مستقیما و یا با عبارتی به صورت غیر مستقیم که معنایی مشابه داشته باشد) چه به عنوان فرد بی طرف و چه به عنوان فردی از طرف دسته ای از هواداران ممنوع میباشد.

بند 3. فحاشی ناموسی به بازیکن،مربی،مسئولین و هواداران تیم یا تیمهای مقابل (مستقیما و یا با عبارتی به صورت غیر مستقیم که معنایی مشابه داشته باشد) چه به عنوان فرد بی طرف و چه به عنوان فردی از طرف دسته ای از هواداران ممنوع میباشد.

بند 4 . هر یک از تخلفات بند یک و دو و سه اگر از جانب فردی از دسته هواداران خودی آن تیم صورت بگیرد (توهین به تیم خودی) دارای شرایط مشابه برای فرد خاطی میباشد و هیچ گونه توجیهی مبنی بر سابقه دار بودن آن لفظ در بین هواداران همدسته و امثالهم پذیرفتی نمیباشد.

بند 5. بکار بردن اسامی تیم حریف بازیکن حریف مسئولین حریف و هواداران حریف و یا حریفان دیگر با واژه هایی تمسخرآمیز و یا تحقیر کننده (مثالش میشه همون استقلولی ها یا پرس پولیسی)

بند 6. توهین به دیگر کاربران حاضر در بحث اعم از استفاده از واژه های مستقیم و یا غیر مستقیم که تداعی گر لفظی رکیک باشد و یا استفاده از لغات توهین آمیز ، تحقیر کننده و نیز تحریک کننده به منظور های مختلف اکیدا ممنوع میباشد ( مثلا طرف کم میاره یه چیزی به طرف مقابل میگه که اونو از کوره بدر کنه یا خودش رو تخلیه روانی کنه. )

بند 7. استفاده نکردن از بد ریپورت امری اختیاری است اما اگر کاربری در مواجهه با رعایت نکردن مقررات از جانب کاربر دیگری در مقام مقابله و یا پاسخگویی در تاپیک برآید، همسطح و همسنگ فرد خاطی مورد جریمه قرار میگیرد و در این بین هر فرد که تخلفات دیگری هم مرتکب شود مورد برخورد سنگین تری قرار میگیرد حتی اگر رفتارش عکس العمل به رفتار اولیه باشد.

جرایم در نظر گرفته شده برای بندهای 7 گانه

بند 1 و بند 2 : بن به مدت 10 روز و در صورت تکرار با صلاحدید مدیران بخش با جریمه بالاتر

بند 3: بن به مدت یکماه برای بار اول و در صورت تکرار بن دائم

بند 4 : مانند بندهای مطروحه 1تا 3

بند 5 : کارت قرمز و در صورت تکرار با صلاحدید مدیران بخش با جریمه بالاتر

بند6 : کارت قرمز و در صورت تکرار حداقل بن به مدت 10 روز و بنا به صلاحدید مدیران بخش بیشتر از آن

بند 7 : هم که روشنه با توجه به رفتار مشخص شده در 6 بند دیگر جریمه متناسب تعلق خواهد گرفت.

خصوصا بند شماره یک که حتی خیلی از دوستان قدیمی هم حواسشون یا سهوا یا عمدا به این بند نیست خیلی راحت میتونه باعث بن شدنشون بشه.

ضمنا به جناب B T هم بابت یکی از پستهای دیروزشون به دلیل توهین و بی احترامی به بازیکنان اسبق و فعلی پرسپولیس یک کارت قرمز داده شد.

شاد و پیروز باشید

Registered User
لایک‌ها
4,964
تولی پرس تولی پرس نشانه پاکیزگی:D
حتی شما از قزوینی ها هم باختید
4fvgdaq_th.gif

امین متن مصاحبه رو خوندی ؟ فائقی گفته اصلا علی پروین نمیذاشت شش تایی بشن سریع تیم رو میکشید بیرون !
ای بلا ها ! چه ترفندی بلدیدا !! ( چه سوژه ای پیدا شده )

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
طبق آمار مربوطه کاربر " aghamostafaa " بیش از 600 بار در این تاپیک به کل کل پرداخته و بیشترین آمار کل کل رو به خود اختصاص داده ، لازم به ذکر است که از ایشان در برنامه ای شکیل و مجلل تجلیل خواهد شد :دی

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
امین متن مصاحبه رو خوندی ؟ فائقی گفته اصلا علی پروین نمیذاشت شش تایی بشن سریع تیم رو میکشید بیرون !

ابراهیم تهامی بازیکنتون بوده دیگه .... تیمتون و هواداراتون زیادی آبادانی هستن ! :lol:

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354

دوباره پرسپولیسیا کم آوردن زدن تو خاکی

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

حالا بچه ها بالا گفته بودن 6تا نزنید، یکی رو که دیگه اجازه داده بودن بابا. اونو میزدید!!
بازیکناتون میگن همچین چیزی نبوده اونوقت کادر مدیریتی میگن بوده!!! نکنه حاجی و دستیارانش داشتن بازی میکردن البته با گریم زرینچه و نوازی؟!! باز هم میگم نگو اینو جایی بهت میخندن.

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
حالا بچه ها بالا گفته بودن 6تا نزنید، یکی رو که دیگه اجازه داده بودن بابا. اونو میزدید!!
بازیکناتون میگن همچین چیزی نبوده اونوقت کادر مدیریتی میگن بوده!!! نکنه حاجی و دستیارانش داشتن بازی میکردن البته با گریم زرینچه و نوازی؟!! باز هم میگم نگو اینو جایی بهت میخندن.

ابراهیم تهامی به فتل رسونده که بگه ! :D تازه میخواسته بگه دروازه بانمون هم قرار بوده 15 نفر رو دریبل کنه رعایت کردیم ! :lol:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام خدمت دوستان

خواستم بگم که از این تاریخ به مدت یک ماه قوانین و جرایم مشخص شده تاپیک کل کل مو به مو اجرا خواهد شد :

خصوصا بند شماره یک که حتی خیلی از دوستان قدیمی هم حواسشون یا سهوا یا عمدا به این بند نیست خیلی راحت میتونه باعث بن شدنشون بشه.

ضمنا به جناب B T هم بابت یکی از پستهای دیروزشون به دلیل توهین و بی احترامی به بازیکنان اسبق و فعلی پرسپولیس یک کارت قرمز داده شد.

شاد و پیروز باشید

سلام و درود

با تشکر از ساسان عزیز یک نکته رو هم من اضافه کنم ، البته همون دیروز میخواستم بگم که دیگه وقت نشد ، یک مدته یکسری از دوستان استقلالی هم رو آوردن به جملاتی نظیر با تیمهای غیر صدرجدولی کل نمیندازیم و اینها ، خب اگه اینطوره دیگه نیازی نیست پای ثابت این تاپیک باشید و روزی شونصد بار این مطلب رو عنوان کنید ،تشریف ببرید هر وقت صلاح دونستید بیاید که دیگه لازم نباشه این جمله رو هربار عنوان کنید . تکرار و پافشاری رو این جملات هم دستکمی از تحقیر و توهین نیست .

نکته دیگه ای که بارها و بارها و بارها خدمت دوستان عرض کردیم هم اینه که اینجا جای کل کل با بک گراند دوستانه هست نه احیانا کل خوابوندن و رنجوندن هواداران رقیب .

پاینده باشید ..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا