• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
دوست من زانتيا با اين مبلغ ميشه تميزش رو پيدا كرد اما كلا مصرف سوخت بالا و هزينه نگهداري اش هم اگه به خرج بيوفته بدجور بالاست
رونيز گمون نكنم با اين قيمت پيدا بشه،

X33 و هر ماشين چيني رو به هيچ بني بشري پيشنهاد نميكنم مگر مفت (همكارم داره بعد از يكسال اين ايكس 33 انواع صداها رو ميده يادش به خير پارسال خريد 30 تومن هييييييي)
جن 2 كه اون هم صفرش نيست ديگه اگه باشه توليد قديمه و شايد كيلومتر صفر كرده، كلا ماشين جالبيه اما به دليل كم تعداد بودن مشكل فروش دست دوم داره و لوازم هم به همين ترتيب

ماكسيما اين قيمت حسابي دويده مگر كمي بزاري روش و خوب بگردي شايد چيز تميزي پيدا كني

شايد مزدا 3 دور رنگ بشه با اين قيمت پيدا كرد مزدا 3 كلا ماشينه توپيه غير كفش كه پايينه خيلي

اما با اين اوضاع انگار بايد بري سراغ همون ايكس 33 كه لااقل پولت داغون نشه

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
سمند رو ايران گاري اينقدر ضعيف كرده كه پرشيا با كمي رخ در مقابل 405 كلي تفاوت قيمت داره،

سمند با موتور به اصطلاح ملي زنده شده اما مدلهاي 91 و آخر 90 اون سه تا مشكل رو كه دوستان گفتن داره، در جديداش حتما برطرف ميكنن، ولي مدلهاي 90 و پايين تر بسيار عالي هستن

ahmad1992

Registered User
لایک‌ها
39
داداش برو سراغ EF7. اصلیت موتورش ماله المانه. اصلا ایران علم موتور پایه گازسوز رو نداره فقط یه نظارت روش دارن!!! بعدش میکن موتور ملی!!!!!!:D
مصرف سوختش عاااااااااالیه. توش شهر صدی 8 میسوزونه و توی اتوبان صدی 6.5!!!!!!
2تا ایربگ داره. تنظیم اینه بغل ها برقی هستش. موتورش 1650 هست ولی 113 اسب قدرت داره(هم بنزین هم گاز). شتاب اولیش نسبت به بقیه سمند ها واقعا فرق داره. در کل به قیمتش می ارزه

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
سمند رو ايران گاري اينقدر ضعيف كرده كه پرشيا با كمي رخ در مقابل 405 كلي تفاوت قيمت داره،

سمند با موتور به اصطلاح ملي زنده شده اما مدلهاي 91 و آخر 90 اون سه تا مشكل رو كه دوستان گفتن داره، در جديداش حتما برطرف ميكنن، ولي مدلهاي 90 و پايين تر بسيار عالي هستن
پس یعنی مدل 92 هم این مشکلارو خواهد داشت

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
پس یعنی مدل 92 هم این مشکلارو خواهد داشت

عرض شد در مدلهای جدید احتمال برطرف شدنشون بالاست نه اینکه این مشکلا رو دارن عزیز دل

و این رو بدون ماشین تو ایران مخصوصا تولید داخلی بستگی مستقیم با شانس خریدار داره

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
این حرفا چیه دیگه، درسته که میشه سوخت جایگزین زد اما نه در شرایط کاری یه سوخت دیگه

تویوتای قدیمی دیدم دوگانه سوز بنزین و گازوئیل بود و دو تا باک نسبتاکوچک داشت واسه دو سوخت، اما سوئیچی داشت برای تغییر سوخت عین گاز سوزهای فعلی

شما اگر برداری خروجی گاز رو مستقیم بدی تو هواکش هم ماشینت دو گانه سوز میشه اما باید اینقدر شیر گاز رو کم و زیاد کنی و شیر بنزین رو ببندی تا ماشین درست کار کنه

به هرترتیب نمیشه به این مفتی سوخت رو عوض کرد بیخیال بشین و سر ماشیناتون بلا ملا نیارین از ما گفتن

اگه خیلی دوست دارین از شر بنزین خلاص شین یه موتور دیزلی واسه سواریتون پیدا کنین و دور از چشم پلیس بندازین تو دلش و اونوقت راحت

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
عرض شد در مدلهای جدید احتمال برطرف شدنشون بالاست نه اینکه این مشکلا رو دارن عزیز دل

و این رو بدون ماشین تو ایران مخصوصا تولید داخلی بستگی مستقیم با شانس خریدار داره
دوست عزیز اینجور که پیداست شما در این زمینه اطلاعات کافی دارید حالا LX خوبه یا EF7

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
حالا شما مطمئنی ثبت نام میکنه ایرانخودرو؟

سایت ثبت نام اینترنتیش که همه رو میزنه ظرفیت تکمیل !!!

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
حالا شما مطمئنی ثبت نام میکنه ایرانخودرو؟

سایت ثبت نام اینترنتیش که همه رو میزنه ظرفیت تکمیل !!!
اینطور که پیداست میخواد قیمت را بالا بکشه وقتی تولید را کم میکنه تقاضا میره بالا اینطوری ظرفیت تکمیل میشه
به هر حال من سمند داشتم lx حالا میخواستم دوباره خریداری کنم موندم کدوم بصرفه تره

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
دوست عزیز اینجور که پیداست شما در این زمینه اطلاعات کافی دارید حالا LX خوبه یا EF7

LX منظور شما همون سمند ال ايكس موترو معمولي يعني موتور XU7 هست درسته، كه البته حرفي براي گفتن در برابر EF7 نداره، اگر اتاق و صندوق و سيستم فنر بندي و كلا غير موتور رو ببينيد كه يكي هستند
ميمونه موتور و گيرباكس كه 100 موتور جديد بهتره اما در سال گذشته و امسال به دليل افزايش توليد بسيار زياد و عدم تعهد هميشگي كه ايران گاري داره اين مدلها مشكل زياد داشتن اما مدل 88 و 89 و اوايل 90 عالي هستند بي نظير
شتاب عالي مصرف سوخت عالي، سر و صدا كم، بسيار خوبه و بهتر از هر ماشين زير 25 تومن براي مصرف كننده، اما به دليل همون ايرادهاي گفته شده بازار دست دوم خوبي نسبت به 405 نداره

MoHaMaD-Z

Registered User
لایک‌ها
224
سلام دوست گلم ! از من میشنوین سمت EF7 نرین !
دایی بنده سر 12000 تا توی جاده موتورش پیاده شد و ماشین رفت تعمیرگاه ایرانخودرو ! بهش گفتن نمیتونیم درستش کنیم . برو یک ماه دیگه بیا یه نوشو بهت بدیم ( البته با پرداخت مابه التفاوت ) که همینجورم شد ! من پیشنهاد میکنم سمتش نرین حتی اگه ایرادش برطرف شده باشه چون خریدش ریسکه !
مدل XU7 رو خودمون داریم ( مدل 87 ) خیلی ازش راضی بودیم . اما این رو هم پیشنهاد نمیکنم !
شما انتظاراتتون چیه ؟!
ميمونه موتور و گيرباكس كه 100 موتور جديد بهتره
ببخشید گیرباکس EF7 چیه ؟! مگه همون BE3.5 نیست !؟

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
مدل XU7 رو خودمون داریم ( مدل 87 ) خیلی ازش راضی بودیم . اما این رو هم پیشنهاد نمیکنم !
شما انتظاراتتون چیه ؟!

من هم مدل 86 داشتم و ازش خرجی ندیدم خیلی هم خوب بود ولی یکی از دوستانم داشت گفت بفروش ef7 بگیر خلاص کن خودتو ازین من هم گفتم حالا که من دارم میخرم یه صلاح مشورتی با دوستان بکنم میخرم کدوم بهتره

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
LX منظور شما همون سمند ال ايكس موترو معمولي يعني موتور XU7 هست درسته، كه البته حرفي براي گفتن در برابر EF7 نداره، اگر اتاق و صندوق و سيستم فنر بندي و كلا غير موتور رو ببينيد كه يكي هستند
ميمونه موتور و گيرباكس كه 100 موتور جديد بهتره اما در سال گذشته و امسال به دليل افزايش توليد بسيار زياد و عدم تعهد هميشگي كه ايران گاري داره اين مدلها مشكل زياد داشتن اما مدل 88 و 89 و اوايل 90 عالي هستند بي نظير
شتاب عالي مصرف سوخت عالي، سر و صدا كم، بسيار خوبه و بهتر از هر ماشين زير 25 تومن براي مصرف كننده، اما به دليل همون ايرادهاي گفته شده بازار دست دوم خوبي نسبت به 405 نداره
دوست عزیز شما درین مورد استادی ولی من فقط میدونم موترش موتور 405 که خودم هم مدل 86 داشتم خیلی هم رازی بودم خواستم صفر بخرم که با این مشکل موتورا مواجه شدم والا بدنه و داخلی که فرقی ندارند

MoHaMaD-Z

Registered User
لایک‌ها
224
من هم مدل 86 داشتم و ازش خرجی ندیدم خیلی هم خوب بود ولی یکی از دوستانم داشت گفت بفروش ef7 بگیر خلاص کن خودتو ازین من هم گفتم حالا که من دارم میخرم یه صلاح مشورتی با دوستان بکنم میخرم کدوم بهتره
lمتاسفانه جدیدا کیفیت داشبوردشون هم افت کرده . همونطور که گفتم خودمونم سمند داشتیم والان تصمیم داریم عوضش کنیم . مثل شما EF7 یکی از گزینه هایی بود که مد نظر داشتیم ولی خب پشیمون شدیم و رفتیم V8 ثبت نام کردیم :D
EF7 اگه مثل سری اولی ها باشه عالیه ! فوق العاده نرم و کم صدا و پر قدرت !
شتابش واقعا خوبه و مصرف سوختشم از XU7 کمتره !
سیستم CVVT هم که داره !
ولی همه اینا یه طرف مشکلش هم یه طرف ! حتی اگه مشکلش برطرف شده باشه بازم من خودم ریسک نمیکنم و سمتش نمیرم !

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
lمتاسفانه جدیدا کیفیت داشبوردشون هم افت کرده . همونطور که گفتم خودمونم سمند داشتیم والان تصمیم داریم عوضش کنیم . مثل شما EF7 یکی از گزینه هایی بود که مد نظر داشتیم ولی خب پشیمون شدیم و رفتیم V8 ثبت نام کردیم :D
EF7 اگه مثل سری اولی ها باشه عالیه ! فوق العاده نرم و کم صدا و پر قدرت !
شتابش واقعا خوبه و مصرف سوختشم از XU7 کمتره !
سیستم CVVT هم که داره !
ولی همه اینا یه طرف مشکلش هم یه طرف ! حتی اگه مشکلش برطرف شده باشه بازم من خودم ریسک نمیکنم و سمتش نمیرم !
مرسی از نظر مفیدتان
ولی من مجبورن سمند میخوام بگیرم یعنی از ظاهرش خوشم میاد نسبت به سایر تولیدات داخلی فقط در مورد موتورشان موندم کدوم بهتره

MoHaMaD-Z

Registered User
لایک‌ها
224
از کسایی که جدیدا گرفتن سوال بپرسین بهتره !
منم از داییم آمار ماشین جدیدش رو میگیرم خواستین بهتون میگم !

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
دوست عزیز شما درین مورد استادی ولی من فقط میدونم موترش موتور 405 که خودم هم مدل 86 داشتم خیلی هم رازی بودم خواستم صفر بخرم که با این مشکل موتورا مواجه شدم والا بدنه و داخلی که فرقی ندارند

توی اون تاریخهای تولید که قبلا هم عرض کردم مشکلات داشتن و خیلی شکایات بالا بود، اما تولیدات جدید که تحویل شده آمار خرابی کمتری اینور اونور گزارش شده، کلا ماشینای قدیمی کیفیت مونتاژ بهتری داشتن تا این جدیدا مخصوصا تولیدات ایران گاری و سایپا فرقون، به هر صورت اگر تمایل دارید به خرید ماشین صفر که الان اصلا پیشنهاد نمیکنم چون قیمت خیلی الکی بالاست بهتره همین موتور ملی رو بخرید، اگر هم کمی خرج ماشین خودتون کنید اونم که خوبه و مشکلاتی هم ندارین باهاش ، اینم شد یه گزینه

خلاصه همه گزینه ها رو میزه :lol:

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
اگر تمایل دارید به خرید ماشین صفر که الان اصلا پیشنهاد نمیکنم چون قیمت خیلی الکی بالاست بهتره همین موتور ملی رو بخرید، اگر :lol:
یعنی امکان داره قیمتها پایین بیاد در ایران که من ندیدن اگه هم بشه 300 400 تومن

bravia2009

Registered User
لایک‌ها
35
هیچ قیمتی پایین نمیاد !!!!!

بنده یک EF7 نوشتم ، والا از چند نفر پرسیدم راضی بودند ، مدل های جدید مشکلش رفع شده و الان مشکلی نیست . بخرید که به زودی گران میشود . چون تو نمایندگی بودم دیروز گفت دعا کن همینو بهت بدند !

ممنون

بالا