k-boy
Registered User
من معمولا این موقعا انتخاب واحدمو میکنم تموم میشه اما وقتی انتخاب واحد شروع میشه به هیچ کدوم نمیرسمانتخاب واحد نزدیک است..... :d
کی ایشاا...؟باشه بذا برم سربازی بیام
من معمولا این موقعا انتخاب واحدمو میکنم تموم میشه اما وقتی انتخاب واحد شروع میشه به هیچ کدوم نمیرسمانتخاب واحد نزدیک است..... :d
کی ایشاا...؟باشه بذا برم سربازی بیام
بابا من که چندتا عکس گذاشتم.اما تو یه عکس اونم یه بار گذاشتی اندازه بند انگشت که چیزی معلوم نبود
خسته نباشی رسمن داش مهدی:lol:تازه اونم خودم نبودم
یادم رفته بود قیافتو داداش
لرد قول میده یه لیست از همه اساتید رشتتون باتوضیحات کامل از احوالاتشون بهتون بده![]()
نه پیوسته ام ،از سلاجقه بچه ها خیلی بد میگفتند
لرد قول میده یه لیست از همه اساتید رشتتون باتوضیحات کامل از احوالاتشون بهتون بده![]()
من معمولا این موقعا انتخاب واحدمو میکنم تموم میشه اما وقتی انتخاب واحد شروع میشه به هیچ کدوم نمیرسم
کی ایشاا...؟
تازه اونم خودم نبودم
یادم رفته بود قیافتو داداش
بذار زن بگیرم اولین جایی که میام میشم بچه محل تویه زمون بنا بود بچه محل ما بشی بیای بخونی که پیچیدی به ماجرا! اینم سرکاریه...
من نرم 1 باهاش داشتم ... شانس آوردم پاس شدم چون پشت گوش انداختم ولی اگه باهاش پیش بری و پروژهاش رو هم بدی برات خوبه
میگم خوبه واسه اینه که پیوسته نرم افزار خواه ناخواه اساتاد پروژت ازت اصول مهندسی رو میخواد که تو باید پروژت رو تحلیل کنی و اینا
من باهاش داشتم الان گیر کردم تو مستندام ... نرم2 با سیدی برداشتم که بد نبود
اگهههه قراره پروژه پایانی رو خودت بنویسی نرم1 سلاجقه پیشنهاد میکنم تا یه چیزی یادبگیری ... دوستانی داشتم که با همین سلاجقه داشتن ترم پیش 17 شدن ...
سعی میکنم
سلام . یه مقاله ای اس ای برای مدل سازی می خوام .
اگه کسی داره لینک بده ممنون میشم .
؟
در ضمن تو تی جی scincedirect وصله
سطح درسیشون در چه حد بود دوستات؟چون این ترم من هر چی درس خوندم کمترین نتیجه رو گرفتم واحدامو پاس کردم ولی با چه نمره هایییییییییییییییییی
بچه درساي كروه معارف رو با فاضلي مهرابادي برنداريد.
دوزار نميارزه. نمره بده نيست مسخره
Sent from my HTC using Tapatalk 2
خوب بود ... درس واسش لذت بخش بود خوب میخوند و زمان خوب میذاشت
نمره اگه میخوای بری اونور بنظرم خیلی مهم میشه ... والا تو رشته ما خیلی نمره مهم نیست ... اینو من نمیگم فقط اساتیدی که من قبولشون دارم هم اینو میگن که نمره واقعا ملاک اصلی نیست
اره منم دیگه واسم مهم نیست ولی قبول داری نمره دلگرم کنندس ، هر چی بود گذشت ایشالا این ترم اگه روحانی بزاره جبران میشه