• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
نه پیوسته ام ،از سلاجقه بچه ها خیلی بد میگفتند

من نرم 1 باهاش داشتم ... شانس آوردم پاس شدم چون پشت گوش انداختم ولی اگه باهاش پیش بری و پروژهاش رو هم بدی برات خوبه
میگم خوبه واسه اینه که پیوسته نرم افزار خواه ناخواه اساتاد پروژت ازت اصول مهندسی رو میخواد که تو باید پروژت رو تحلیل کنی و اینا
من باهاش داشتم الان گیر کردم تو مستندام ... نرم2 با سیدی برداشتم که بد نبود
اگهههه قراره پروژه پایانی رو خودت بنویسی نرم1 سلاجقه پیشنهاد میکنم تا یه چیزی یادبگیری ... دوستانی داشتم که با همین سلاجقه داشتن ترم پیش 17 شدن ...

لرد قول میده یه لیست از همه اساتید رشتتون باتوضیحات کامل از احوالاتشون بهتون بده:D

:D سعی میکنم

mehdi624

Registered User
لایک‌ها
398
من معمولا این موقعا انتخاب واحدمو میکنم تموم میشه اما وقتی انتخاب واحد شروع میشه به هیچ کدوم نمیرسم:(

کی ایشاا...؟

ایول ، همه قبل انتخاب واحد کلی نقشه میکشن چی بر دارن با کی بردارن.......
بعد انتخاب واحد تصمیم میگیرن از ترم بعد دیگه به موقع عمل کنن تا حداقل 10 درصد به اهدافشون برسن
3 هفته میرم

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
سلام . یه مقاله ای اس ای برای مدل سازی می خوام .

اگه کسی داره لینک بده ممنون میشم .

؟
در ضمن تو تی جی scincedirect وصله

سعید.

Registered User
لایک‌ها
102
بچه ها یه سایت بهم معرفی کنید که خارجی باشه و سرچ گوگل هم داشته باشه.مهم نیست چی باشه فقط یه سایت خارجی باشه که سرچ
گوگلم توش باشه

mehdi624

Registered User
لایک‌ها
398
من نرم 1 باهاش داشتم ... شانس آوردم پاس شدم چون پشت گوش انداختم ولی اگه باهاش پیش بری و پروژهاش رو هم بدی برات خوبه
میگم خوبه واسه اینه که پیوسته نرم افزار خواه ناخواه اساتاد پروژت ازت اصول مهندسی رو میخواد که تو باید پروژت رو تحلیل کنی و اینا
من باهاش داشتم الان گیر کردم تو مستندام ... نرم2 با سیدی برداشتم که بد نبود
اگهههه قراره پروژه پایانی رو خودت بنویسی نرم1 سلاجقه پیشنهاد میکنم تا یه چیزی یادبگیری ... دوستانی داشتم که با همین سلاجقه داشتن ترم پیش 17 شدن ...

:D سعی میکنم

افرین ، ایشالله بری فضا

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
سلام . یه مقاله ای اس ای برای مدل سازی می خوام .

اگه کسی داره لینک بده ممنون میشم .

؟
در ضمن تو تی جی scincedirect وصله

دوست عزیز دفعه پیش هم این پست رو زدید ... حالا نمیدونم پست های بعدتون رو دیدید یا نه ولی یکی از بچه ها گفت شما از scincedirect لینکشو بده تا بهت بده ...

som20

Registered User
لایک‌ها
76
سطح درسیشون در چه حد بود دوستات؟چون این ترم من هر چی درس خوندم کمترین نتیجه رو گرفتم واحدامو پاس کردم ولی با چه نمره هایییییییییییییییییی

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
سطح درسیشون در چه حد بود دوستات؟چون این ترم من هر چی درس خوندم کمترین نتیجه رو گرفتم واحدامو پاس کردم ولی با چه نمره هایییییییییییییییییی

خوب بود ... درس واسش لذت بخش بود خوب میخوند و زمان خوب میذاشت
نمره اگه میخوای بری اونور بنظرم خیلی مهم میشه ... والا تو رشته ما خیلی نمره مهم نیست ... اینو من نمیگم فقط اساتیدی که من قبولشون دارم هم اینو میگن که نمره واقعا ملاک اصلی نیست

mahvareh321

Registered User
لایک‌ها
89
بچه درساي كروه معارف رو با فاضلي مهرابادي برنداريد.
دوزار نميارزه. نمره بده نيست مسخره

Sent from my HTC using Tapatalk 2

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260

som20

Registered User
لایک‌ها
76
خوب بود ... درس واسش لذت بخش بود خوب میخوند و زمان خوب میذاشت
نمره اگه میخوای بری اونور بنظرم خیلی مهم میشه ... والا تو رشته ما خیلی نمره مهم نیست ... اینو من نمیگم فقط اساتیدی که من قبولشون دارم هم اینو میگن که نمره واقعا ملاک اصلی نیست

اره منم دیگه واسم مهم نیست ولی قبول داری نمره دلگرم کنندس ، هر چی بود گذشت ایشالا این ترم اگه روحانی بزاره جبران میشه

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
اره منم دیگه واسم مهم نیست ولی قبول داری نمره دلگرم کنندس ، هر چی بود گذشت ایشالا این ترم اگه روحانی بزاره جبران میشه

بنظرم چیزی که یاد میگیری دلگرم کننده تر از نمرهه هست ...
تو این دانشگاه با استادی که سخت میگیره برداری یا آسون معمولا نمره خودت نمیگیری پس طبق شرایطتت ببین با کی برداری اگه اوایل و اواسط درستی با استادایی که کار میکشن و باعث میشن یه چیزی یادبگیری بردار ما ایرانیا تا زور بالاسرمون نباشه چیزی رو نمیریم دنبالش ... من به شخصه اینجوریم مگر در شرایط خاص
اگر ترم آخری استاد راحت بردار چون دیگه ترم آخر باید حالشو برد :D البته اگه پروژه بذاره

بالا