• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
در پی گران شدن قیمت پراید، مردم طنز پرداز کشورمان با ساختن اس ام اس هایی این موضوع را هم با خنده برگزار کردند!

*پراید خوبم، انژکتورت را قربان، ‌ای لاستیکت تو حلقم، ‌ای فدای برجستگی صندوق عقب تو، ‌ای دور رینگت بگردم، فکر می‌کردی یک زمان به مدد تلاش شبانه روزی مسوولان 18 میلیون تومان بشوی؟!
ماشالا چقدم نازی اصن تو گل پیازی

*سلامتی اونایی که منو به خاطر خودم میخوان ... نه واسه پرایدم

*از وقتی پراید گرون شده رفیقم یجوری ژست میگیره پشت ماشینش میشینه انگار پشت AUDI R8 نشسته دیگه ماهارو تحویل نمیگیره :|
اونایی که بالا تر از پراید داشتن که دیگه هیچی کلا ماهارو shift+delete کردن از تو مغزشون :|

*ایران در آینده نه چندان دور
.
.
.
.
اوه اوه بچه ها طرفو نگاه ، معلومه خیلی مایه داره ، ماشینش پرایده !

*یه نامزد هم نداریم باباش پراید داشته باشه بعد هی به ما بگه تو به خاطر پراید بابام با من موندی :|

*من پراید دارم اگه خواستین باهاش
عکس بندازین یک شارژ 5 تومنی همراه اول برا پیام میکنی خودم باهات تماس میگیرم
عکس 25000 تومان .. دست به فرمون بزنی 30000
به پیامهای بدون شارژ جواب نمیدم .... !!!

*تو جلسه خواستگاری
مادر پسر: دیگه جونم براتون بگه آقا دوماد یه پراید هم ثبت نام کرده!

*یارو میره خواستگاری ازش میپرسن ماشینت چیه؟ میگه پراید بعد گندش در میاد یارو پورشه داشته!
(چند سال دیگه که پراید از پورشه گرونتر شد)
(ارسالی:پرهام)

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
[h=2]قیمت جدید ماشین ها تصویب شد[/h]
در پی مصوبه دولت برای قیمت‌گذاری جدید خودروها، فهرست قیمت‌ها با تأیید سازمان حمایت اعلام شد که در آن، قیمت پژو ۴۰۵ معادل ۲۳ میلیون تومان، پژو پارس سال ۳۰ میلیون تومان و پراید ۱۶ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان تعیین شده است.

به گزارش فارس، در قیمت‌گذاری جدید خودروها که در پی مصوبه قیمت‌‌گذاری خودرو از سوی خودروسازان و سازمان حمایت اعلام شده است قیمت جدید هر دستگاه تیبا 19 میلیون و 790 هزار تومان، سایپا 141 مدل SX‌ معادل 16 میلیون و 150 هزار تومان، سایپا 111 مدل EX معادل 17 میلیون و 800 هزار تومان و سایپا 111 مدل SX معادل 17 میلیون و 200 هزار تومان تعیین شده است.

همچنین هر دستگاه سایپا 132 مدل EX معادل 17 میلیون و 550 هزار تومان و نوع SX این خودرو معادل 19 میلیون 950 هزار تومان تعیین شده است. قیمت مصوب هر دستگاه سایپا 132 مدل SL نیز 16 میلیون و 100 هزار تومان و مدل LE این خودرو 16 میلیون و 700 هزار تومان تعیین شده است.

قیمت سایپا 131 مدل SX نیز از سوی خودروسازان و با تأیید سازمان حمایت 16 میلیون و 750 هزار تومان و قیمت مدل EX این خودرو 17 میلیون و 350 هزار تومان و قیمت LE این خودرو 16.5 میلیون تومان تعیین شده است.

قیمت هر دستگاه سایپا 131 مدل SL نیز 15 میلیون و 700 هزار تومان مشخص شده است. قیمت جدید تندر 90 پارس خودرو 36 میلیون تومان تعیین شده است.

در مورد محصولات ایران خودرو نیز قیمت پژو پارس سال 30 میلیون تومان، قیمت بازار تندر 90 با استاندارد یورو 4 مدل E2 معادل 36 میلیون تومان و مدل E1 تندر ایران خودرو 32 میلیون و 500 هزار تومان تعیین شده است.

قیمت پژو 206 صندوقدار مدل V2 معادل 37.5 میلیون تومان و مدل V9 این خودرو 43 میلیون تومان و پژو 206 صندوقدار مدل V8 نیز 36 میلیون تومان تعیین قیمت شده است.

ایران خودرو قیمت هر دستگاه پژو 207 را 42.5 میلیون تومان و قیمت پژو پارس اتوماتیک را نیز 40 میلیون و 300 هزار تومان تعیین شده است.

نوع LX پژو پارس نیز 33.5 میلیون تومان و نوع ELX این خودرو 37 میلیون و 700 هزار تومان قیمت‌گذاری شده است.

قیمت پژو پارس معمولی دوگانه‌سوز 31 میلیون و 700 هزار تومان تعیین شده است.

قیمت جدید هر دستگاه سمند سورن ELX معادل 30 میلیون تومان تعیین شده و در مورد وانت باردو دوگانه‌سوز نیز می‌توان به دو نوع قیمت‌گذاری 10 میلیون و 550 هزار تومان و 11 میلیون و 300 هزار تومان بر اساس آپشن خودرو اشاره کرد.

وانت باردو بنزینی 10 میلیون و 300 هزار تومان قیمت‌گذاری شده است.

ایران خودرو و سازمان حمایت قیمت هر دستگاه رانا با استاندارد یورو 4 را 32.5 میلیون تومان و قیمت پژو 207 دنده اتوماتیک را 42.5 میلیون تومان تعیین کرده‌اند.

قیمت سمند LX سال دوگانه‌سوز 26.5 میلیون تومان و نوع بنزینی این خودرو 26.5 میلیون تومان تعیین شده است. در مورد سمند LX پایه گازسوز نیز می‌توان به قیمت 27.5 میلیون تومانی این خودرو اشاره کرد.

قیمت سمند SE نیز 21میلیون و 800 هزار تومان و سمند سورن ELX با موتور EF7 نیز 31.5 میلیون تومان تعیین شده است.

در قیمت‌گذاری جدید خودروها قیمت پژو 206 تیپ 5 معادل 35.5 میلیون تومان و 206 تیپ 6 با دنده اتوماتیک 42.5 میلیون تومان تعیین شده است. پژو 206 تیپ 2 نیز 32 میلیون تومان قیمت گذاری شده است.

در مورد پژو 405 دوگانه سوز نیز می‌توان به قیمت‌گذاری 25 میلیون تومانی این خودرو اشاره کرد که نوع بنزینی آن در مدل GLX معادل 23 میلیون تومان و مدل SLX این خودرو 26 میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

cup

Registered User
لایک‌ها
111
به دوستم ميگم خوش به حالت موقع ارزوني پرايد گرفتي من حالا بايد چهار برابر پول بدم.
ميگه من از وقتي پرايد گرون شده ديگه سوارش نميشم. هر قطعه اش كه خراب ميشه بايد 4 برابر پول بدم قطعه جديد را جايگزين كنه !
فقط ميزارم جلو خونه پز ميدم .همين !

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
[h=2]قیمت جدید ماشین ها تصویب شد[/h]

الان تو سلمونی ( همان پیرایشگاه ) بودم پشت سرم تلوزینو روشن بود .. نمیدونم کی بود و سمتش چی بود فقط شنیدم میگفت قیت ها هنوز نهایی نشده و اینا پیشنهادی بوده و بعضیاش مورد قبول ما واقع نشد و به خودرو سازان برگشت داده شد.

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
با این قیمتای اعلامی چون مسلما تقاضا بیشتر از تولید قیمت بازار آزاد چی شد؟ چینی ها قیمتشون عوض نشد؟

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
با این قیمتای اعلامی چون مسلما تقاضا بیشتر از تولید قیمت بازار آزاد چی شد؟ چینی ها قیمتشون عوض نشد؟
شما حالتون خوبه؟ تقاضا بیشتر از تولید؟؟؟؟؟؟؟؟
اکثر ماشین های تولید داخل بین 20 تا 80 درصد تولیدشون به دلیل کمبود تقاضا کم شده اون وقت شما میگی تقاضا بیشتر از تولید!!!!:blink:
افت شدید تولید خودرو در ایران (+جدول)

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
شما حالتون خوبه؟ تقاضا بیشتر از تولید؟؟؟؟؟؟؟؟
اکثر ماشین های تولید داخل بین 20 تا 80 درصد تولیدشون به دلیل کمبود تقاضا کم شده اون وقت شما میگی تقاضا بیشتر از تولید!!!!:blink:
افت شدید تولید خودرو در ایران (+جدول)

شما ميدوني بازار آزاد براي چي پيش مياد؟

براي اينه که کارخونه به اندازه کافي نداره بده مردم، از مباني بازار خودرو هست اين مطلب

به هر دليلي الان تقاضا بيشتر ا توليده که البته توليد 10 روزه متوقف شده کلا

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
خلایق هر چه لایق !
از همون دوران مدرسه هم هیچوقت نشد پشت هم باشیم ، هنوز هم همینطوریم ، ملت ایران که خودم هم شاملشون هستم یک مشت آدم خودخواه هستیم که فقط خودمون رو میبینیم . یارو اونروز خوشحال بود که آخ جون پراید شده 20 تومن من الان بفروشم ماشینم و 6 7 میلیون سود میکنم !!!!!!! همه نشستیم میگیم خدایا رحم کن ! خدا خودش کمک کنه ! درست میشه آقا درست میشه ! نه آقا هیچی درست نمیشه دارم میرسم به این جمله ویل دورانت : هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد مگر آنکه ازدرون نابود شده باشد.

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201

براي اينه که کارخونه به اندازه کافي نداره بده مردم، از مباني بازار خودرو هست اين مطلب

با این قیمت ها باز تقضا بیشتره !؟

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122

برادر من خودت داری میگی بازار آزاد , ما اصلا تو ایران بازار آزاد داریم؟ اصلا چی تو ایران آزاده که بازارش آزاد باشه؟
این هم که میگن تولید متوقف شده همش حرف مفته واسه این که این لگناشون رو گرون تر بکنن تو پاچه ملت بدبخت
توی خود نمایندگی ها هم که نمیدن دلیل داره , واسه این که بازار سیاه درست کنن که همونی رو که باید تو نمایندگی به مردم بدن 11 تومن تو بازار سیاهی که درست کردن میدن 21 میلیون , مگه بده؟ کی از پول بدش میاد که اینا بدشون بیاد؟

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
برادر من خودت داری میگی بازار آزاد , ما اصلا تو ایران بازار آزاد داریم؟ اصلا چی تو ایران آزاده که بازارش آزاد باشه؟
این هم که میگن تولید متوقف شده همش حرف مفته واسه این که این لگناشون رو گرون تر بکنن تو پاچه ملت بدبخت
توی خود نمایندگی ها هم که نمیدن دلیل داره , واسه این که بازار سیاه درست کنن که همونی رو که باید تو نمایندگی به مردم بدن 11 تومن تو بازار سیاهی که درست کردن میدن 21 میلیون , مگه بده؟ کی از پول بدش میاد که اینا بدشون بیاد؟

خدايي کارشناسيا!!!

بازار آزاد يعني هر قيمتي هر کسي ميخواد ميتونه بده هر کي هم خواست ميتونه بخره يا نخره

عاغا ولش کن حق با شمايه

Last edited:

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
کم کم یه وضعی پیش میاد یهو یه پراید از بغلت رد میشه میگی یارو عجب مایه داره ها پراید زیر پاشه!!!!!!!!!!!:lol:

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
خدايي کارشناسيا!!!

بازار آزاد يعني هر قيمتي هر کسي ميخواد ميتونه بده هر کي هم خواست ميتونه بخره يا نخره

عاغا ولش کن حق با شمايه

شما ظاهرا تو ایران زندگی نمیکنید دوست عزیز
یه نگاه به دور و برتون بندازید میفهمید
بهتره بحث رو ادامه ندیم

ali2240

Registered User
لایک‌ها
26
پانامرا توربو 4s فعلا رکورد یک میلیاردی رو زده و 4s احتمالا تا عید این رکورد رو میزنه

بالا