• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
منم افتادم مالک اشتر اراک ولی یه چیزم بگم مالک اشتر اراک بهترین و پادگان نمونه آموزش انتظامی هست
من خودم قبلا دو ماه آموزش دیدم توی مشگین شهر. بچه هایی از اراک هم بودند که اصلا امکاناتشون سختگیریها و ... قابل مقایسه نیست

نمیدونم ! اخه هر کسی هم یه چیزی میگه! من که بچه سوسول نیستم :دی اصلا از همون اول میخواستم برم نگور و جکی گور :دی همش به خونواده میگفتم میخوام برم که بلاخره داره جور میشه :p
یه سوال! چرا دوباره دارید میاید دوره آموزشی!!! یک بار مگه نمیرن فقط! شما میگید یک بار رفتم

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
نمیدونم ! اخه هر کسی هم یه چیزی میگه! من که بچه سوسول نیستم :دی اصلا از همون اول میخواستم برم نگور و جکی گور :دی همش به خونواده میگفتم میخوام برم که بلاخره داره جور میشه :p
یه سوال! چرا دوباره دارید میاید دوره آموزشی!!! یک بار مگه نمیرن فقط! شما میگید یک بار رفتم

هرکی از مالک اشتر بد میگه بهتره یه سری هم به جهرم و مشگین شهر و ... بزنه !
من دو ماه آموزشیم رو تموم کردم حتی بیشتر ما 63 روز آموزش دیدیم یعنی 1 تیر رفتیم 1 شهریور ترخیص شدیم بیشتر از حد معمول
ولی چون وسطش ترخیص شدم قانون اینطوری هست که حدود 3 هفته باید آموزش مجدد ببینیم.
شما از کدوم شهری؟

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
بسم الله الرحمن الرحیم
من ؛ سرباز آموزشی .................. جمعی گروهان 5 گردان 2 از مرکز آموزش شهید سرلشکر شعبان برخورداری (03 عجب شیر) هستم جناب !!!
نمیدونم درست گفتم یا نه .
کیا میدونن این چیه ؟

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
بسم الله الرحمن الرحیم
من ؛ سرباز آموزشی .................. جمعی گروهان 5 گردان 2 از مرکز آموزش شهید سرلشکر شعبان برخورداری (03 عجب شیر) هستم جناب !!!
نمیدونم درست گفتم یا نه .
کیا میدونن این چیه ؟

دمت گرم .منو یاده یه خاطره خنده دار انداختی اینو تو آموزشی میگفتیم برا معرفی کردن خودمون. یادش بخیر مشگین شهر چقدر سرد بود خداااا.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
دمت گرم .منو یاده یه خاطره خنده دار انداختی اینو تو آموزشی میگفتیم برا معرفی کردن خودمون. یادش بخیر مشگین شهر چقدر سرد بود خداااا.

واقعا چقدر مسخره بود مگه نه ؟؟؟:D
یه جمله بیشتر نبوداا ولی از بس باید داد میزدی و استرس داشتی 80 درصد بچه ها اشتباه میگفتن !!!!!
یارو هم میگفت خاک تو سرت بشین ...!!

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
واقعا چقدر مسخره بود مگه نه ؟؟؟:D
یه جمله بیشتر نبوداا ولی از بس باید داد میزدی و استرس داشتی 80 درصد بچه ها اشتباه میگفتن !!!!!
یارو هم میگفت خاک تو سرت بشین ...!!

میدونی اصلا یه اوضاعی بود. یه سری اصلا تو باغه اینجور چیزا نبودن . یادمه روز اول رفتیم نماز جماعت خداوکیلی پسره نمیدونست نماز چیه. حالا ما یه چیزه دیگه ام داشتیم باید سلسله مراتبو میگفتیم یا سرود رو حفظ میکردیم اونم اجباری بود.آموزشی با اینکه سخته ولی چه دورانیه.

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
میدونی اصلا یه اوضاعی بود. یه سری اصلا تو باغه اینجور چیزا نبودن . یادمه روز اول رفتیم نماز جماعت خداوکیلی پسره نمیدونست نماز چیه. حالا ما یه چیزه دیگه ام داشتیم باید سلسله مراتبو میگفتیم یا سرود رو حفظ میکردیم اونم اجباری بود.آموزشی با اینکه سخته ولی چه دورانیه.

اینا رو ما هم داشتیم فکر کنم همه دارن ...

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
پست شماره #6738 صفحه 450 همین تاپیک رو ببینید ..
یادش بخیر اما خب الان یه سالی هست که تموم شده سخت میگذره اما تموم میشه بالاخره ...

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
واییییییییی منم 1392/2/1 میرم سربازی! :wacko:

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

توی مشگین شهر بودی؟ کدوم گروهان؟

ما ز جان گذشتگان حافظان میهنیم در مصاف خودسران همچو کوه آهنیم ...

اینبار هم افتادم اراک

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
من از همه جدیدترم
همین دی رفتم هفته دیگه هم اموزشی تمومه
نصیحت من به شما سعی کنید زود با بچه ها صمیمی شید
اولاش هم سخت میگیرن هم سخت میگذره تا به محیط عادت کنید خونه پرش یه هفته است
ولی بعد یک ماه میبنید واقعا زود گذشت!امروز که کمدمو خالی کردم دقیقا یاد روزی افتادم که کمد رو با چه استرس و ترسی پر کرذم!
میگفتم خدا یعنی میگذره با بچه ها روزشماری که هیچ دقیقه شماری میکردیم هی حساب میکردیم چن روز مونده ولی واقعا زود گذشت

تو خدمت همیشه به همه چی بخند خودتون رو اذیت نکنید تهدیدا همش برا ترسوندنه مهم نیست
سعی کنید به تنبیه هاتم بخندید وگرنه اگه بخواهید ناراحت شید سخت میگذره
هروقتم فکر کردید خیلی داره سخت میگذره برید یه نگاه به سرباز صفرا کنید که چه قد اذیت میشن
هر اتفاقی بیفته شما 2ماه دیگش خونتنونید
بس خوش بگذرونید

خدمت هیچی نداره فقط خود ادم برای خودش استرس درست میکنه الان که تموم شد هیچ کدوم از اون چیزا که فکر میکردم برام اتفاق نیفیتاد

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
توی مشگین شهر بودی؟ کدوم گروهان؟

ما ز جان گذشتگان حافظان میهنیم در مصاف خودسران همچو کوه آهنیم ...

اینبار هم افتادم اراک

آره گردان امام حسین گروهان رشادت عجب خوب یادمه هاااا:p
اینبار چرا؟ مگه چن بار میری آموزشی؟ بعد مالک اشتر نسبت به مشگین هتله ها مد نظر باشه:p

hashemp206

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من یک اسفند سر ساعت شش باید تهران پادگان باشم. حالا می خواستم بدونم دقیقاً باید سر ساعت ۶ اونجا باشم یا مثلا ساعت ۸ برسم ایرادی داره؟

نکته دیگه اینکه من موقع ثبت نام برای سربازی، آدرس تهران نوشتم در حالیکه خونمون جنوب ایران هست! بیشتر بدین دلیل اینکار رو کردم که می خواستم اگه خدا خواست بعد از آموزشی تهران بیفتم و بتونم چندتا کلاس برم!
در این مورد شنیدم که به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر ۱ روز مرخصی استحقاقی میدن. حالا باید حتما آدرسم رو تغییر بدم؟ یا می تونم بعدا بعد از آموزشی آدرس رو تغییر بدم؟

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
دوستان من یک اسفند سر ساعت شش باید تهران پادگان باشم. حالا می خواستم بدونم دقیقاً باید سر ساعت ۶ اونجا باشم یا مثلا ساعت ۸ برسم ایرادی داره؟

نکته دیگه اینکه من موقع ثبت نام برای سربازی، آدرس تهران نوشتم در حالیکه خونمون جنوب ایران هست! بیشتر بدین دلیل اینکار رو کردم که می خواستم اگه خدا خواست بعد از آموزشی تهران بیفتم و بتونم چندتا کلاس برم!
در این مورد شنیدم که به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر ۱ روز مرخصی استحقاقی میدن. حالا باید حتما آدرسم رو تغییر بدم؟ یا می تونم بعدا بعد از آموزشی آدرس رو تغییر بدم؟

بپا برات دردسر نشه

همیشه سر موقع پادگان باش و آتو دست کسی نده
چون مسئول مستقیم یا کلا فرمانده دستش بازه واسه اذیت کردن

من پدرشون رو درآوردم یا دیر میرفتم یا مرخصی بدون ثبت...استعلاجی بدون ثبت...

یه 48 بازداشت رفتم سرویس شدم :|

آخرش داشت بهم گیر میداد گفتم برو انقدر چرتو پرت نگو اعصاب ندارم

دوباره داشت مینداخت بازداشت که من دستمال یزدی رو استاد کردم...

خلاصه...

تمومش کنید بیاید بیرون

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164

کدوم پادگانی ؟
شهر خودت کجاست ؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057

نه داداش روز اول گیر نمیدن یعنی اونقد شلوغ میشه که حد نداره تو هم با لباس شخصی میری کسی باهات کاری نداره
ما که رفتیم 6 تا 9 الاف بودیم!
یه سری مدرک ناقص دارند میرن المثنی بیارن کلی طول میکشه

یادتون نره هم برگ ابی هم سبز رو ببرید میخوادا
چون ننوشته هر دو رو بیارید خیلیا نیاوردن فرستاندن برن المثنی بگیرن الاف میشید

hashemp206

Registered User
لایک‌ها
0
نه داداش روز اول گیر نمیدن یعنی اونقد شلوغ میشه که حد نداره تو هم با لباس شخصی میری کسی باهات کاری نداره
ما که رفتیم 6 تا 9 الاف بودیم!
یه سری مدرک ناقص دارند میرن المثنی بیارن کلی طول میکشه

یادتون نره هم برگ ابی هم سبز رو ببرید میخوادا
چون ننوشته هر دو رو بیارید خیلیا نیاوردن فرستاندن برن المثنی بگیرن الاف میشید

من یک برگه سبز و یک برگه سفید برام فرستند دیگه خبری از آبی نیستند!
در ضمن من افتادم آموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا ۰۱ نظرتون چیه؟ چه جور جاییه؟

نکته دیگه شنیدم برام عید یک هفته تعطیلی می دن! از چه تاریخی تعطیلی می دن؟

بالا