• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
لیسانس تو ارتش ستوان سومی میگری
اموزشی درجتون دانشجو هست !
حقوقشم با پولی که بابت بیمه کم میشه 52 یا 54 تومنه

وقتی ستاره میاد رو دوشت معمولا خدمت راحتی داری مگه جای بدی بیفتی!

وقتی برید خدمت این جمله رو زیاد میشنوید هروقت شنیدید یاد من بیفتید :دی
نفر داشتیم که میگما
نفر داشتیم فلان کارو کرده :دی

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
چه حقوقیم میدن ماشالله! آقا یارانه ندارن سربازا؟! ... 2 سال بهترین روزای زندگیتو میدی فقط میدن 50

همینم تازگیا زیاد شده وگرنه حقوق سربازا خیلی خیلی از اینم کمتر بود.بهرحال همینه دیگه باید بگذرونی. فقط یه نکته تا زمانی که چیزیو ازت نخواستن انجام نده یعنی داوطلب برا هیچ کاری نشو.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
همینم تازگیا زیاد شده وگرنه حقوق سربازا خیلی خیلی از اینم کمتر بود.بهرحال همینه دیگه باید بگذرونی. فقط یه نکته تا زمانی که چیزیو ازت نخواستن انجام نده یعنی داوطلب برا هیچ کاری نشو.

من یکم برج 2 اعزاممه! پس هیچکاری نمیکنم تا نگفتن :rolleyes: ... از این نکات کوچیک بگین ک حیاتیه توی سربازی :)

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080
سلام .
منم امروز رفتم دفترچه رو خریدم . چقدر مدارک و دنگ و فنگ داره !
معمولا بعد از پست دفترچه برگ سبزه چیه، کی میاد 2-3 روزه میاد ؟
برای سرباز معلمی میخاستم اقدام کنم که هیچکدوم از امتیازاتش رو نداشتم بیخیال شدم .
راستی من هنوز دفترچه رو پست نکردم ارزش داره برم مدرک ICDL بگیرم ؟ کلاس رفتن نیاز ندارم فقط باید برم فنی حرفه ای امتحانش رو بدم (100درصد قبولم) و مدرک رو بگیرم .
اصلا مدارک و مهارتهایی که داری براشون مهمه ؟ یکی از دوستان میگفت بیخودی خودتو تو دردسر ننداز بگو هیچی بلد نیستم نظر شما چیه ؟

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
هیچوقت صفای اول و اخر واینستا!

ممنون! همینکارو میکنم!:rolleyes:

سلام .
برای سرباز معلمی میخاستم اقدام کنم که هیچکدوم از امتیازاتش رو نداشتم بیخیال شدم .
راستی من هنوز دفترچه رو پست نکردم ارزش داره برم مدرک ICDL بگیرم ؟ کلاس رفتن نیاز ندارم فقط باید برم فنی حرفه ای امتحانش رو بدم (100درصد قبولم) و مدرک رو بگیرم .
اصلا مدارک و مهارتهایی که داری براشون مهمه ؟ یکی از دوستان میگفت بیخودی خودتو تو دردسر ننداز بگو هیچی بلد نیستم نظر شما چیه ؟

منکه توی مهارتها نوشتم کار حرفه ای با کامپیوتر! و برنامه نویسی PHP ... آخه لیسانس نرم افزار کامپیوترم :)

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
هیچوقت صفای اول و اخر واینستا!

البته تو آموزشی که به ترتیب قد شماره بندی میکنن.من حرفی که میزنم حرف جانشین گروهانمونه در کل برا هیچ کاری داوطلب نشین.

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
آرههههههههه اون بود خداوکیلی دهن برا ما نزاشت خیلی سختگیر بود. بیچاره کرده بود مارو.شما نگفتی کجا بودی؟ کدوم گروهان؟

من تیر 89 اونجا بودم گردان امام گروهان 4 - شهادت فرمانده ما بود اونزمان ستواندوم بود الان ستوانیکم شده. من منشیش بودم خیلی باهم جور بودیم. چند روز پیش زنگ زدم باهاش صحبت کردم. الان گروهان 1 عاشوراست. سختگیرترین فرمانده گردان بود

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
من تیر 89 اونجا بودم گردان امام گروهان 4 - شهادت فرمانده ما بود اونزمان ستواندوم بود الان ستوانیکم شده. من منشیش بودم خیلی باهم جور بودیم. چند روز پیش زنگ زدم باهاش صحبت کردم. الان گروهان 1 عاشوراست. سختگیرترین فرمانده گردان بود
کلا تو سربازی چقدر مرخصی داریم . شما تمام 24 ساعت رو پادگان بودید ؟

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
کسایی که پ دافند س منان افتادن
روز اول برن پذیریش میشن و یک مرخصی سه روزه میگرن واسه اندازه کردن لباس و چسبوندن اتکیت و رسته
بعد از مرخصی که اومدید سعی کنید خوراکی تا میتونید ببرید مخصوصا میوه
روزهای اول سخته روز اول که بعد از پذیریش میاد مثل یک عمر میگذره ولی 2-3 هفته بگذره به شرایط جدید عادت میکنید
البته تا تجربه نکنید متوجه نمیشید
روز اول من رفتم میگفتم عجب جای بدیه ولی الان که عادت کردم و مقایسه میکنم شرایط اونقدرها هم سخت نیست

Last edited:

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

شما کجا افتادی؟
در مورد جواب این سوال یه سری توضیحات کلی میدم و دیگه فکر سوال رو در زمینه مرخصی از هر کس دیگه ای بیرون کنید

در دوران سربازی سه نوع مرخصی وجود داره (در حالت کلی)
1- استعلاجی 2- استحقاقی و 3- تشویقی
مرخصی استعلاجی به اون نوع مرخصی اطلاق میشه که شما احتیاج به استراحت و طول درمان برای یه بیماری دارید. بعنوان مثل بعد از عمل جراحی یا هر بیماری سخت دیگه ای که نیاز به استراحت مطلق دارید. طول این مرخصی محدود هست فکر کنم 1 ماه باشه برای کل دوران سربازی (دقیقش رو نمیدونم) شما در طی کل دوران سربازی میتونید از این مدت استفاده کنید حالا یه جا یا در فواصل مختلف ولی اگه این مدت تموم شد و شما باز نیاز به مرخصی استعلاجی داشتید بهتون میدن ولی باید بعد از اتمام خدمت عوض اون روزها رو هم خدمت کنید. این مرخصی هر جا ممکنه اتفاق بیفته
2- مرخصی استحقاقی یعنی حق سرباز هست همونطور که تمام کارمندان این حق رو دارند. منتهی این هم یه سقفی داره. دو سال پیش در نیروی انتظامی برای هر ماه 5/2 روز بود که الان فکر کنم کمتر شده. در بسیاری از یگانها این مرخصی رو باید بموقع استفاده کنید در غیر اینصورت می سوزه اینطور نیست که بگی جمع بشه یجا بعد. البته در تعداد معدودی از یگانها با لطف فرمانده اینحالت هم صورت میگیره. اما نکته مهم اینه که در طول آموزشی مرخصی استحقاقی وجود نداره.
3- مرخصی تشویقی هست که قاعده خاصی هم نداره معمولا مثلا برای دو ماه 5 روز یکی دو روز هم تحت عنوان تشویقی اضافه میکنن.

در آموزشی سرباز حق مرخصی نداره چه اول دوره چه میاندوره! اگر مرخصی بدن تصمیم مستقیم فرمانده پادگان هست و اگر هم نده احد الناسی حق اعتراض نداره. دوره ای شده که یه هفته میاندوره دادن. دوره ای شده 3 روز و دوره ای هم اصلا میاندوره ندادن. یعنی قانونا شما از روز اول اعزام تا روز آخر ماه دوم باید در آموزشگاه باشید.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام .

مدرک به کارت نمیاد چون ازت نمیخوان، فوق اینه که میپرسن کی کامپیوتر بلده اونوقت داوطلب شو، بهت نمیگن مدرک بده ;)

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057

هروقت بیگاری باشه از اول یا اخر میره!

دوره اموزشی مرخصی نداره قانونا!
ول معمولا بیشترین مرخصی همین دوره است شهر خودت باشی که حال میکنی

اسفندیا که اصلا خدمت نمیکنن!

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
هروقت بیگاری باشه از اول یا اخر میره!

دوره اموزشی مرخصی نداره قانونا!
ول معمولا بیشترین مرخصی همین دوره است شهر خودت باشی که حال میکنی

اسفندیا که اصلا خدمت نمیکنن!

ایول نکته فوق ظریفی بود
من که فعلاً تو دانشگاه دارم از سربازی فرار می کنم تا بعد چی پیش بیاد :D

shahin_shimi

Registered User
لایک‌ها
1
کسایی که پ دافند س منان افتادن
روز اول برن پذیریش میشن و یک مرخصی سه روزه میگرن واسه اندازه کردن لباس و چسبوندن اتکیت و رسته
بعد از مرخصی که اومدید سعی کنید خوراکی تا میتونید ببرید مخصوصا میوه
روزهای اول سخته روز اول که بعد از پذیریش میاد مثل یک عمر میگذره ولی 2-3 هفته بگذره به شرایط جدید عادت میکنید
البته تا تجربه نکنید متوجه نمیشید
روز اول من رفتم میگفتم عجب جای بدیه ولی الان که عادت کردم و مقایسه میکنم شرایط اونقدرها هم سخت نیست

مرسی داداش
منم پدافند سمنان افتادم
1/12 اعزامم
شما چند وقته اونجایی؟
در کل نسبت به بقیه جاها چجور جاییه؟

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
تو **** دیپلم با زیر دیپلم یکی هستن،فوق دیپلم به بالا هم یکی هستن،اما خب وضع اونایی که سر دوشی میگیرن یه مقدار بهتره

مرخضی تو **** اگه شهره خودت باشی ماهی 1 روز،اگه متاهل باشی 10 روز بهش اضافه میشه،تشویقی سقفش 1 ماه هست کلا

بالا