• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان من در حال تحصيل در ترم اول مقطع كارشناسي ارشد هستم. اموزش پرورش اعلاميه زده سرباز معلم ميخواد. ايا ميشه در حين تحصيل برم سرباز معلم بشم؟

سلام
نه، برای اینکه بتونید اقدام کنید واسه سرباز معلمی باید برگ سبز و سفیدتون اومده باشه که اونا هم در صورتی میان که قبلش دفترچه رو پست کرده باشید.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
دوست عزیز اینطوریام نیست من خیلی پیگیر بودم فقط شغلای وابسته به **** رو نمیتونی بری مثل کلانتری زندان دادگاه **** و غیره باقی مهم نیست

Sent from my GT-P6200 using Tapatalk 2

خوب حالا اینش به کار اگه پشت کار معافیت رو نگاه کنین زده این کارت فقط در زمان صلح معتبر است
یعنی طبق قانون اگه شما معافیت بگیری و یه زمان جنگ بشه میتونن دوباره اعزام به خدمتتون کنن ولی پایان خدمت دیگه اینجوری نیست

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
البته برای معافیت باید بری بیمارستانی که **** وظیفه تعیین میکنه و اون ازمایش ملاکه

به نظرم این کارو نکن چون بدن اسیب مییبنه.با یه دکتر مشورت کن

یعنی کسایی که معاف پزشکی میشن تصدیق نمیتونن بگیرن؟

من مادرزادی تیروئید داشتم.اگه شدید نباشه معاف دائم نمیکنن.تازه به منم گیر داد گفت چند وقته قرص میخوری و ...
ممکنه موقت بدن بگن برو قرص بخور خوب میشی
روز کمیسیون یه نفر فلج بود بدبخت رو فرستادن دوباره بیمارستان

برای گرفتن معافیت آزمایش بیمارستان خودشون مورد تایید هست ولی قبلش میشه جاهای دیگه آزمایش داد تا هم سابقه داشته باشید و هم بفهمید که شدت بیماری در چه حدی هست.
کسانی که معافیت پزشکی گرفتن براحتی میتونن گواهینامه بگیرن، بدون هیچ مشکلی فقط بسته به معافیتشون ممکنه تست گرفته بشه، مثلا اونهایی که معافیت چشم گرفتن اگه هنوز چشمشون ضعیف باشه گواهینامه میدن ولی با عینک.
یا اونهایی که معافیت اعصاب و روان گرفتن قبلش باید برن پیش یه دکتر روانپزشک مورد تایید **** وظیفه تا برگه شون رو مهر کنه و اونوقت میتونن اقدام کنن واسه دریافت گواهینامه.
بقیه معافیت ها تقریبا هیچ مشکلی ندارن برای دریافت گواهینامه.

در مورد خود معافیت هم بستگی به استانتون داره مثلا برای تهران سخت گیری خیلی بیشتر هست به نسبته سایر استانها.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
خوب حالا اینش به کار اگه پشت کار معافیت رو نگاه کنین زده این کارت فقط در زمان صلح معتبر است
یعنی طبق قانون اگه شما معافیت بگیری و یه زمان جنگ بشه میتونن دوباره اعزام به خدمتتون کنن ولی پایان خدمت دیگه اینجوری نیست

:blink::blink:
یعنی فکر میکنید زمان جنگ فقط قراره اونهایی که معافیت گرفتن برن جنگ!! پس اینهایی که میرن خدمت و اینهمه دوره آموزشی میگذرونن واسه چیه؟!
موقع جنگ اونهایی که پایان خدمت دارن اعزام میشن و بسته به نیاز ممکنه اونهایی که معافیت پزشکی گرفتن رو هم ببرن.

arman na

Registered User
لایک‌ها
149

بله پشتش اینو زده ولی 3 تا هم کد پشتش نوشته و اون درجه 1 و 2 و 3 هستش مغافی های بعضی موارد مثل دیسک و غیره که همیشگی هستن شامل بند 2 میشن معافیتای پزشکی مثل دید ضعیف چشمی که قابل درمان با لیزیک هستن فرق داره بعضی کدا شامل موارد جنگ و صلح میشن
تازشم دیگه مثل اون زمونا نیست که جنگ تن به تن باشه که تموم شد اون وقتا

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
:blink::blink:
یعنی فکر میکنید زمان جنگ فقط قراره اونهایی که معافیت گرفتن برن جنگ!! پس اینهایی که میرن خدمت و اینهمه دوره آموزشی میگذرونن واسه چیه؟!
موقع جنگ اونهایی که پایان خدمت دارن اعزام میشن و بسته به نیاز ممکنه اونهایی که معافیت پزشکی گرفتن رو هم ببرن.

تایید میشه در ضمن مثل زمانای قدیم نیس که جنگ تن به تن باشه در ضمن اون موقع میرن سراغ کسایی که برتری دارن به باقی از نظر سوابق خدمتی که داشتن مثل داشتن نمره ی بالا برای تیر

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
سلام
باید درخواست کمیسیون بدید.
اگه اشتباه نکنم بسته به آزمایشگاه فرق میکنه، رنج نرمال توی بعضی از آزمایشگاه ها متفاوت از سایر جاهاست.
روبروی هر کدوم از آیتم ها رنج نرمالش رو نوشته، اگه بالاتر از اونه اقدام کن برای معافیت.
تیروئیدی ها رو معمولا خوب معاف میکنن.

قابل توجه دوستان عزیز خرج اضافی نکنید کسایی که از تهران تقدام میکنن هر چقدر هم وضعیتتون حاد باشه معاف از رزم میزنن البته اگه ریپورتاتونو کلیشه ها و نتایج آزمایشاتون جایی غیر از مراکز نظامی باشه نهایتا معاف از رزم میزنن و اگه اعتراض بزنید روی جواب میفرستنتون که تمامی آزمایشهارو از بیمارستانای نظامی مثل 501 تخت خوابی ارتش انجام بدید و کلی هم عقب میمونید و نتیجه ی کارهای خدمتی عقب میوفته

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
قابل توجه دوستان عزیز خرج اضافی نکنید کسایی که از تهران تقدام میکنن هر چقدر هم وضعیتتون حاد باشه معاف از رزم میزنن البته اگه ریپورتاتونو کلیشه ها و نتایج آزمایشاتون جایی غیر از مراکز نظامی باشه نهایتا معاف از رزم میزنن و اگه اعتراض بزنید روی جواب میفرستنتون که تمامی آزمایشهارو از بیمارستانای نظامی مثل 501 تخت خوابی ارتش انجام بدید و کلی هم عقب میمونید و نتیجه ی کارهای خدمتی عقب میوفته

منم بابیت همین موضوع عقب افتادن و حروم شدن زمانم اصلا دنبال معاف رزم هم نرفتم ، من هر دو تا پام پلاتینه
گفتم میرم تو همون زمان خدمتم دنبالش رو میگیرم

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
منم بابیت همین موضوع عقب افتادن و حروم شدن زمانم اصلا دنبال معاف رزم هم نرفتم ، من هر دو تا پام پلاتینه

آره اینطوریم میشه ولی اون موقع یکمی گیر بیشتر میدن حرف فرمانهده و پزشکا اینه میگه یا نباید میومدی یا دیگه تازه اومدی یکمی مراعاتتومیکنیم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

من اگه شرایط شما رو داشتم تا الان 3 تا معاف دائم کامل گرفته بودم! :D

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
من اگه شرایط شما رو داشتم تا الان 3 تا معاف دائم کامل گرفته بودم! :D

آخه چجور محسن جان ؟
وقتی میگن هیچ راهی نیست از کجا باید اقدام کنم ؟
من شرایط کفالتم دارم ولی بازم نمیشه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
آخه چجور محسن جان ؟
وقتی میگن هیچ راهی نیست از کجا باید اقدام کنم ؟
من شرایط کفالتم دارم ولی بازم نمیشه

باید سخت پیگیرش باشی و گیر بدی بهشون، با وجود پلاتین فکر کنم بتونی یه کارهایی انجام بدی، یکی از دوستام تو کمرش پلاتین بود به زور بهش معافیت دائم دادن خودش نمیخواست بگیره به زور بهش دادن :دی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
از طرف یوزر behrang_sh:

من برگ سفیدمو 1شنبه هفته پیش گرفتم
افتادم نیروی هوایی **** ، پادگان ولیعصر اردکان (کد 88)
میخواستم ببینم چجور جاییه؟
خیلی ممنون

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
بچه های 1.12؛ شما هم این اواخر استرس گرفتین و دپرسین ؟

wenger

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان بنده افتادم **** کرمانشاه.
می خواستم ببینم کسی اونجا افتاده؟!
و اینکه اگه کسی قبلا اونجا آموزشی بوده بگه چطور جایی هست.
ممنون

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان بنده افتادم **** کرمانشاه.
می خواستم ببینم کسی اونجا افتاده؟!
و اینکه اگه کسی قبلا اونجا آموزشی بوده بگه چطور جایی هست.
ممنون

امریه یا پذیرش **** گرفتی؟
جای خوبیه، پسر خاله م اونجا بود (امریه گرفته بود)

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
بچه های 1.12؛ شما هم این اواخر استرس گرفتین و دپرسین ؟

نه دپرس چرا؟ اتفاقا خوشحالم باید باشی میدونی چرا چون بعد ازین میتونی راحت تر پیگیر زندگی باشی آدم بدون اون کارت هیچ کاری نمیتونه بکنه با خیلی افراد بیشتر و هم سطح خود آدم آشنا میشی و غیره جنبه های مثبت قضیه رو نگا کن

بالا